PDA

View Full Version : Aghora - Aghora

Krux
27-01-2010, 16:18
http://www.progreviews.com/reviews/images/Agh-Agh.jpg

Aghora - Aghora (release date 1999 Code666)

Lineup :
Danishta Rivero - vocals
Santiago Dobles - guitars
Charlie Ekendahl - guitars
Sean Malone - bass
Sean Reinert - drums

Tracklist :
1. Immortal Bliss
2. Satya
3. Transfiguration
4. Frames
5. Mind's Reality
6. Kali Yuga
7. Jivatma
8. Existence
9. Anugraha

Ξαναγυρίζω λίγο πιό πίσω στο Α γιατί μόλις θυμήθηκα κάτι που δεν πρέπει επουδενί να προσπεράσω.

ΑΥΤΟ.

6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Focus των Cynic το ακλόνητο rythm section εκείνης της δισκάρας, ενσωματώνεται στους Aghora ύστερα απο πρόσκληση του ιθύνοντος νου της μπάντας Santiago Dobles.
Το σωτήριον έτος 1999 μας παραδίδουν το συγκεκριμένο δίσκο και προσπαθούμε να ξεβουλώσουμε τα αυτιά μας για να πιστέψουμε αυτό που ακούμε.
Μετά των ογκόλιθο Focus του death/jazz ύφους, το επόμενο δημιούργημα με την σφραγίδα Malone/Reinert είναι ένας art/fusion/metal/rock δίσκος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μα καμία, άλλος εκτός απο αυτούς τους 2 κυρίους να μπορούσε να στηρίξει μουσικά και ακουστικά αυτό το δημιούργημα. Απίστευτη δουλεία έχει γίνει και στις κιθάρες με τον Dobles να είναι πιο πολύ στην fusion πλευρά και τον Ekendahl σε αυτή του metal.
Πολυποίκιλος δίσκος με πολλούς πειραματισμούς, με έντονες εναλλαγές τόσο στο στύλ όσο και στην διάθεση.
Κυκλοφόρησαν το 2006 ακόμα ένα δίσκο με τον τίτλο Formless και χωρίς τον Malone στην σύνθεση τους. Δεν τον έχω ακούσει, δεν τον έχω, δεν έχω ιδέα.

Warning :
Πολύ δύσκολο άκουσμα που πολύ πιο έυκολα σε απωθεί παρά σε ωθεί να το ακούσεις. Θέλει υπομονή :fear:

shora
27-01-2010, 17:25
χιεχ, το περιμενα καποια στιγμη αυτο. σπουδαιο αλμπουμ. οπως και το φορμλεςς, που ξυνισαν καμποσοι λογω μεγαλης διαρκειας και κακης παραγωγης.
και η Diana Serra ειναι απ' τις πιο ιδιαιτερες μορφες στο προγκ, θα μπορουσε να χαρακτηριστει και Lifeson των γυναικων.

μπιζαριος
27-01-2010, 17:38
το ειχα και το εχασα σε ενα τρομακτικα κακο βραδυ κακου δισκου.
κανενα λινκ σε πμ ?
καποιος αρκετα ευγενικος?
φχαριστω.

Jim Dandy Mangrum
28-01-2010, 12:11
gamei to diskaki, alla einai ontws dyskolo akousma
krux, akou kai to 2o. einai kai auto gamato. pisteuw 8a goustareis.

Krux
28-01-2010, 12:20
Θέλω να το αγοράσω (ξέρεις τις ανωμαλίες μου :oops:) αλλά άντε βρες το τώρα. :fear:

μπιζαριος
28-01-2010, 13:21
το δευτερο ειναι σα κατι που ξανακουσα. το πρωτο ειναι γαματο.

π.ς. κρουξ, ξεκολλα λιγο με την αλφαβητικη παρουσιαση της δισκοθηκης σου.

Krux
28-01-2010, 13:27
το δευτερο ειναι σα κατι που ξανακουσα. το πρωτο ειναι γαματο.

π.ς. κρουξ, ξεκολλα λιγο με την αλφαβητικη παρουσιαση της δισκοθηκης σου.

Είναι ίσως ο μοναδίκος τρόπος για να μπει μια τάξη στο χάος μπιζάριε.

Τώρα αν το λες απο την άποψη οτι σε έχει κουράσει το posting τόσων πολλών albums, το κάνω μόνο και μόνο για το οτι πολύ μου ζήτησαν να συνεχίσω να κάνω reviews, που ίσως τους βοηθήσει να ξεθάψουν πράγματα που αγνοούσαν ή παραμελούσαν.

Πίστεψε με δεν μου είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να γράφω καθημερινά 2-3 reviews. Το γουστάρω όμως και γίνεται με καλή πρόθεση. Αν έχεις παρατηρήσει επίσης ασχολούμαι μόνο με το section της μουσικής γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει κυρίως.

Συγνώμη αν σε έχω κουράσει. :rsad:

μπιζαριος
28-01-2010, 13:29
το θεμα ειναι, αν το κανεις για να την πεις σε καποιους σταματα. αν το κανεις γιατι γουσταρεις κανε τη δουλεια σου.

αυτο

:pink: καταταλλα που μου θυμισες τους aghora.

GuardianOfIvorytower
28-01-2010, 13:30
Όχι ρε το κάνεις για να μας δείξεις πόσα CD έχεις :tease::tease::tease:

Συνέχισε αγόρι μου, κ μη δίνεις σημασία :D

Θέλω να δω τι δίσκους θα προτείνεις στο γράμμα "F" :razz:

μπιζαριος
28-01-2010, 13:31
θελω να ποσταρεις ΕΝΑ ΕΝΑ τους δισκους του zappa και του sinatra.

Krux
28-01-2010, 13:33
Πίστεψε με δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο και αν έστω και αμυδρά έχει φανεί κάτι δεν θέλω να υπάρχει καμία υπόνοια.

Πραγματικά μου αρέσει να το κάνω αυτό και δεν υπάρχει καμία διάθεση αυτοπροβολής. Απλά πιστεύω οτι αυτές οι λίγες γνώσεις και μια δισκοθήκη που εδώ και τουλάχιστον 17-18 συναπτά έτη διατηρώ, ίσως βοηθήσουν πολλούς στις μουσικές τους αναζητήσεις.

Rattlehead
28-01-2010, 13:37
Γαμάτο το αλμπουμάκι!

Krux
28-01-2010, 13:41

Βάση του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που έχω θέσει, στο F θα βρισκόμαστε 22 Σεπτεμβριου 2013, οπότε τα λέμε οκ φίλος ?

θελω να ποσταρεις ΕΝΑ ΕΝΑ τους δισκους του zappa και του sinatra.

Νταξ με αποτελείωσες :cool:

GuardianOfIvorytower
28-01-2010, 14:08

Βάση του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που έχω θέσει, στο F θα βρισκόμαστε 22 Σεπτεμβριου 2013, οπότε τα λέμε οκ φίλος ?

:rofl::rofl::rofl::rofl: οκ μέσα

daydreamer
28-01-2010, 14:17
Πολύ όμορφος δίσκος, και δεν θα έλεγα επ' ουδενί δύσκολος. Δηλαδή ντάξει ξερωγώ έχει γυναικεία φωνητικά και νομίζω αρκετά εύκολη στο άκουσμα progressive μουσική, δεν είναι Focus ξερωγω που την είχε την ιδιαιτερότητά του.
Καλό και το Formless btw.

Krux
28-01-2010, 14:31
Η Diana Serra καλύτερη της Danishta ?

Πείτε αντικειμενικά.

Phoebus
28-01-2010, 16:09
Από πλευράς range μάλλον όχι. Ως σύνολο, ως τραγουδίστρια, ως front woman, σίγουρα ναι.

jack the ripper
30-01-2010, 06:06
twra to akousa merikes fores kai egw....

XWNEI :dfinger::dfinger::dfinger::dfinger: good job Krux