View Full Version : Rotting Christ - Noctis Era (NEW SONG)
lebowski
19-01-2010, 22:33
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yo-5rFcJujc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yo-5rFcJujc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Δε μπορω να αποφασισω αν γαμει η οχι.... :-?
βασικα ειναι λες και ακους κομματι εποχης dead poem.εκει θα παει το album γενικα;
μ'αρεσει.
Νιώθω σα να μου χει προσγειωθεί roundhouse kick στη μύτη. Απλά απίστευτο.
lebowski
19-01-2010, 23:00
Tελικα μαλλον ειναι η φυσικη εξελιξη του Theogonia.
Γαμει.
Roswell47
19-01-2010, 23:19
arketa monotono me fanhke....oxi kako omws
Φοβερο κομματι, μακαρι να ειναι ετσι ολος ο δισκος, μου θυμιζει λιγο εως πολυ αυτο:
z1k1s9n16fs
dopefiend
20-01-2010, 00:28
για γέλια. περιμένω ραπαραια να το αποθεώσει, ενώ θα τα χώνει στις μισές μπάντες του σύγχρονου μέταλ. :touched:
fandango
20-01-2010, 09:39
μέτριο. και καλά λέει ο razor, τι α ου ρε μαλάκες.
Ra Pariah
20-01-2010, 16:20
Κακό κομμάτι.. Δεν ξενερώνουμε παρόλα αυτά. Και για το Theogonia το χειρότερο είχαν δημοποιήσει πρώτο. :dfinger:
Ο "άλλος" πού βρήκε "Dead Poem" επιρροές; Τεσπά... Όρεξη να υπάρχει να πετάμε χαζομαρούλες...
stam and the witches
20-01-2010, 18:45
http://3.bp.blogspot.com/_TrWvFPrxN-M/Sm3jco4hXLI/AAAAAAAACSM/cbpJPEDuTqM/s320/%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1.jpg
Αντε και στο επομενο διασκευη αυτο:
1QhoG8S4yGc
εννοειται με συμμετοχη Demis, η Diamanda ηταν μονο η αρχη.
Κατα τ'αλλα το κομματι ακουγεται, απλα ελπιζω να μη την εχουν δει φολκλορ σ'ολο το αλμπουμ.
mia xara einai...den eixa apaitiseis gia kati kalutero..theogonia stil...
χαζομαρουλες λεει ο αλλος lol.ειδικα το δευτερο μισο ειναι καθαρα dead poem εποχης.
μια χαρα μαλακιαρα
μπραβο sakis
Midnight
21-01-2010, 01:05
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yo-5rFcJujc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yo-5rFcJujc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Εγώ μπορώ...γαμεί.
Midnight
21-01-2010, 01:10
Κακό κομμάτι.. Δεν ξενερώνουμε παρόλα αυτά. Και για το Theogonia το χειρότερο είχαν δημοποιήσει πρώτο. :dfinger:
Ο "άλλος" πού βρήκε "Dead Poem" επιρροές; Τεσπά... Όρεξη να υπάρχει να πετάμε χαζομαρούλες...
Διπρόσωπε! Σήμερα στο σπίτι σου που το ακούγαμε κουνιόσουν στο ρυθμό!:P
Entrancemperium
21-01-2010, 01:17
Ρεεεε σοβαρά τωρα μαζεύεστε σε σπίτια και ακούτε Σακις; Δλδ περικεφαλείες και ουα και σπαρτες και 300;
Πφφφφ:touched:
Comte de Saint-Germain
21-01-2010, 13:20
Εμένα μόνο στο τέλος μου φάνηκε λίγο ενδιαφέρον, κατά τα άλλα τπτ καινούργιο. Γενικώς δεν έχω τρομερές προσδοκίες.
ion_storm
21-01-2010, 13:29
Αν τα καταφέρει το αλμπουμ να μην έχει ενδιαφέρον με τις συμμετοχές (τις συμμετοχές και τη "συμμετοχη") και την χορωδία θα είναι κατόρθωμα. Εμα δηλαδή. Το κομμάτι πάντως ψιλοαδιάφορο.
θα του ρίξω μια αυτιά όταν βγει.
GuardianOfIvorytower
21-01-2010, 15:22
καλούτσικο...
Btw πρέπει να είναι συνολικά καμιά δεκαετία τώρα που κάθε φορά το Sakis βγάζει καινούριο δισκάκι όλα τα fans με μια τυφλή ματαιοδοξία, αναφωνούν "αχ ναι ειναι το καινούριο Dead Poem", "oh yeah ξαναβρήκαν τον παλιό τους εαυτό".
Κουραφέξαλα.
Οι Rotting στα 20 χρόνια που υπαρχουν έχουν κάνει αντικειμενικά 2 καλούς δίσκους. Πολύ καλούς θα έλεγα. Απο εκεί και πέρα μιλάμε για επαναλήψεις, ποζεριές και παπατζιλίκια για να πουλάμε εισητηριάκια, μπλουζάκια και σιντάκια στα παιδάκια.
Αυτά.
:fear:
Ώπα λίγο. Δηλαδή εμένα που οι Christ μου αρέσουν από το Sleep of the angels και μετά και το Dead poem εδώ που τα λέμε, δε με ενθουσιάζει κιόλα, δεν πρέπει να μου αρέσουν κομμάτια σαν κι αυτό?
Anyway, το theogonia ήταν το μόνο που δε μου άρεσε και απορώ πως αυτό που ακούτε το λέτε έτσι αβίαστα "φυσική εξέλιξή του". Αν μη τι άλλο τα φωνητικά μου φαίνονται πολλά βήματα πάνω.
Roswell47
21-01-2010, 22:04
emena ta fwnhtika pou fanhkan poly asxhma sto song pantws....
Midnight
21-01-2010, 23:03
Btw πρέπει να είναι συνολικά καμιά δεκαετία τώρα που κάθε φορά το Sakis βγάζει καινούριο δισκάκι όλα τα fans με μια τυφλή ματαιοδοξία, αναφωνούν "αχ ναι ειναι το καινούριο Dead Poem", "oh yeah ξαναβρήκαν τον παλιό τους εαυτό".
Κουραφέξαλα.
Οι Rotting στα 20 χρόνια που υπαρχουν έχουν κάνει αντικειμενικά 2 καλούς δίσκους. Πολύ καλούς θα έλεγα. Απο εκεί και πέρα μιλάμε για επαναλήψεις, ποζεριές και παπατζιλίκια για να πουλάμε εισητηριάκια, μπλουζάκια και σιντάκια στα παιδάκια.
Αυτά.
:fear:
Ποιους δυο δίσκους;
Αντικειμενικά θεωρώ το Triarchy και το Dead poem του καλύτερους δίσκους τους.
Αυτούς θα πρότεινα σε κάποιον δηλαδή που θα μου έλεγε οτι θέλει να ακούσει RC.
carheart
22-01-2010, 14:42
...........................................................
Agoraphobic_S.I.
22-01-2010, 14:50
Απόψεις χεβιμεταλλάδων, μη δίνουμε και τόση σημασία πια.
Ra Pariah
22-01-2010, 15:12
Απόψεις χεβιμεταλλάδων, μη δίνουμε και τόση σημασία πια.
Κοίτα, φίλε, οι Christ είναι το κλασικό παράδειγμα μπάντας που αρέσει σε μεταλλάδες επειδή απλούστατα είναι λίγο πιο ακραίοι από τα κλασικομεταλλικά ακούσματα. Άκου λίγο πρώτο Sepultura και θα βρεις ομοιότητες... ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν είναι δήθεν extreme μπάντα που κυρίως έχει φίλους οπαδούς των Gogol Bordelo.&-
Πολύ καλούς θα έλεγα. Απο εκεί και πέρα μιλάμε για επαναλήψεις, ποζεριές και παπατζιλίκια για να πουλάμε εισητηριάκια, μπλουζάκια και σιντάκια στα παιδάκια.
Σου βγαίνει η κλασική μιζέρια του έλληνα progster/power-ά που δεν κατάφερε να δώσει ούτε ένα live στην πόλη του και τα βάζει με την πιο επιτυχημένη μπάντα της χώρας. Άστα τα χουμε ακούσει αυτά... Για προώθηση και μαλακίες... Το ότι έχει αφιερωθεί 100% εκεί δεν το λαμβάνει κανείς υπόψιν, γαμώ το διάολο; Δε σταμάτησε να πάει να μονάσει (Παπανικολάου) ούτε έγραψε δυο κομμάτια όλα κι όλα (Ageless Wisdom). OK?
Γράψε για κανά Aslan κι άστα τα υπόλοιπα. :smile:
χαζομαρουλες λεει ο αλλος lol.ειδικα το δευτερο μισο ειναι καθαρα dead poem εποχης.
Ρε παιδί, πες μου ποιο κομμάτι σου θυμίζει έστω και λίγο από το Dead Poem. Ακόμη και μετά τη μέση δε θυμίζει καθόλου αυτόν το δίσκο.
Γενικά, αξιοποιεί πατέντες του Sanctus και χρησιμοποιεί αρμονίες από το προηγούμενο. Οι πατέντες του Sanctus έγκεινται στο γεγονός ότι όλο το κομμάτι είναι πάνω στο ίδιο pattern το οποίο εμπλουτίζεται και ομορφαίνει ολοένα με το πέρασμα του κομματιού. Η κεντρική μελωδία του κομματιού θυμίζει κλασικούς Christ με το groove όμως του προηγούμενου δίσκου.
Τελικά μάλλον μου αρέσει κι εμένα! :D
Agoraphobic_S.I.
22-01-2010, 15:20
Άκου το πρώτο Sepultura λέει. :|
Ra Pariah
22-01-2010, 15:22
Το Bestial Devastation, έτσι;
dopefiend
22-01-2010, 15:25
είπα κεγώ... αντιγραφή coal chamber που λέει και ο νασουμ. :headbang:
είπα κεγώ... αντιγραφή coal chamber που λέει και ο νασουμ. :headbang:
Φανμπόης μέχρι το κόκκαλο.Σοβαρά καλέ μου Μάριε,το κομμάτι είναι λίγο συμπαθητικό από το 2.24 και μετά.Κατά τα άλλα...
...ΟΥ Α
Ra Pariah
22-01-2010, 15:32
Ψηθείτε για κόφι, να σας κανονίσω και τα δυο σας... :touched: (ώρες-ώρες με συγκινείτε)
Agoraphobic_S.I.
22-01-2010, 15:32
Το Bestial Devastation, έτσι;
Φίλε μου, αυτά τα έχουμε αφήσει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Αξιόλογες μουσικές, δε λέω, αλλά δε με καλύπτουν πλεόν.
άκου τώρα ΟΥ-Α και πορώσου.
Ra Pariah
22-01-2010, 15:36
Πώ, καλά αμπαλίαση από τις λίγες...
Εντάξει, όταν περάσεις το λεπτό φράγμα των είκοσι (20), ξαναμιλάμε.
Τα χουμε αφήσει στο παρελθόν, λέει!
AXAXAXAXAXAXAXA
Agoraphobic_S.I.
22-01-2010, 15:42
Εντάξει, όταν περάσεις το λεπτό φράγμα των είκοσι (20), ξαναμιλάμε.
Οκ, μέχρι τότε σκας λοιπόν! :)
carheart
22-01-2010, 15:43
Ra Pariah γράφεις σε ένα φόρουμ που η Faithfails δηλώνει fan του Chomsky, πως σου άρεσε το νέο τραγούδι των Rotting Christ, ενώ ο tag warrior πάνκης δεν έχει τίποτα να κάνει στη ζωή του και βάζει tags. Είσαι ικανοποιημένος με όλο αυτό; Επίσης, ενώ ο Krux λέει πως οι μοναδικοί καλοί δίσκοι των Rotting Christ είναι το "Triarchy" και το "Dead Poem", αντί να του τρίψεις το εξώφυλλο του NON SERVIAM στην μούρη (δεν μιλάω καν για τα παλιότερα), όπως θα έκανες σε κάθε ..οπαδό gogol bordello, αλλά όχι σε brothers of steel, προσπαθείς μάταια να πεις κάτι -τι όμως;- σε όσους γελάνε με μερικά απαράδεκτα α ου και νάε νόκτις και κεραβνός κεραβνητός.
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Και απαντώ, δεν είναι.
carheart
22-01-2010, 15:47
πάνκη ψηλέ, θα σβήνω τα tags των άλλων να βάζεις εσύ, δεν χωράνε πολλά δυστυχώς =/
Ra Pariah
22-01-2010, 15:48
Γιατί δεν την είπα δηλαδή μια χαρά στον Krux; Δεν κατάλαβα... :-)
Α και σχετικά με το Triarchy να ξέρεις ότι είναι το αγαπημένο πολλών πρώην και νυν μελών των Christ... (κάποια αξία θα χει... :-))
Το Κεραυνός σοδομίζει Funeral Mist και DHG.
Αυτά.
Κι απ' τη στιγμή που δεν παρακωλύω κάποια διαδικασία ή κάποια συζήτηση νομίζω ότι είμαι on topic (σε περίπτωση που "μου την μπήκες ως admin.").
:dfinger:
carheart
22-01-2010, 15:54
ο άλλος μια μέρα θα τα περάσει τα είκοσι, κάτι πρέπει να κάνεις μετα δεκατέσσερά σου.
stam and the witches
22-01-2010, 16:05
Πολύ καλούς θα έλεγα. Απο εκεί και πέρα μιλάμε για επαναλήψεις, ποζεριές και παπατζιλίκια για να πουλάμε εισητηριάκια, μπλουζάκια και σιντάκια στα παιδάκια.
Σου βγαίνει η κλασική μιζέρια του έλληνα progster/power-ά που δεν κατάφερε να δώσει ούτε ένα live στην πόλη του και τα βάζει με την πιο επιτυχημένη μπάντα της χώρας. Άστα τα χουμε ακούσει αυτά... Για προώθηση και μαλακίες... Το ότι έχει αφιερωθεί 100% εκεί δεν το λαμβάνει κανείς υπόψιν, γαμώ το διάολο; Δε σταμάτησε να πάει να μονάσει (Παπανικολάου) ούτε έγραψε δυο κομμάτια όλα κι όλα (Ageless Wisdom). OK?
Λολ.
Αξιοκρατία στο μέταλ μας λοιπόν. Αφιερώθηκε 100% σας λέω.
Άραγε τι λέει το μεταλ χαμμερ γι αυτές τις μίζερες απόψεις που στάζουν ζήλεια;
phthoggon
22-01-2010, 16:05
α-ν-ε-τ-ό-τ-α-τ-α.
πσ. κρίμα που είναι όμως το τελευταίο ενδιαφέρον κομμάτι των κράιστ για πόσα χρόνια.
Ra Pariah
22-01-2010, 16:07
:touched::touched:
FIREWIND
22-01-2010, 17:47
poli metrio gia christ...mas eixan kakomathimenous...:rsad:
FIREWIND
22-01-2010, 17:48
α-ν-ε-τ-ό-τ-α-τ-α.
πσ. κρίμα που είναι όμως το τελευταίο ενδιαφέρον κομμάτι των κράιστ για πόσα χρόνια.
doseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:maikl::maikl:
Γιατί δεν την είπα δηλαδή μια χαρά στον Krux; Δεν κατάλαβα... :-)
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει την δικιά του και την ενεργεί όποτε αυτός γουστάρει.
Αποψη σου είναι οτι οι RC γαμάνε, όπως επίσης και το οτι "μου την είπες".
Αποψη μου είναι οτι είναι επιοικώς απαράδεκτοι.
fandango
28-01-2010, 12:25
http://e-shop.season-of-mist.com/images/covers/high/22519.jpg?
:-?
Agoraphobic_S.I.
28-01-2010, 14:49
0.
ουτε για video game
Ακόμα και το Golden Axe το χώνει.;-)
Golden Axe ρισπεκτ.
Γυναίκα, προσευχή, κόκκινος δράκος, φωτιά, QQ.
rage for order
28-01-2010, 18:24
τον δράκο τον έβγαζε ο νάνος ρε.
fandango
29-01-2010, 22:08
επειδή προφανώς δεν το πήρατε χαμπάρι, κοιτάξτε το αριστερό μάτι του πολεμιστή που δακρύζει για τον χαμό της Πόλης, την ώρα που ακούστηκε η πρώτη κραυγή "εάλω" και η κερκόπορτα είχε ήδη ανοίξει και :moutza:
μην μπερδεύεσαι, "AEALO" ήταν η κραυγή.
Όταν αναφερόμαστε σε ιστορικά γεγονότα να τα λέμε σωστά.
enitharmon
29-01-2010, 23:37
εαλω ξερω τι ειναι, τι ειναι αεαλο;
επειδή προφανώς δεν το πήρατε χαμπάρι, κοιτάξτε το αριστερό μάτι του πολεμιστή που δακρύζει για τον χαμό της Πόλης, την ώρα που ακούστηκε η πρώτη κραυγή "εάλω" και η κερκόπορτα είχε ήδη ανοίξει και :moutza:
αυτο τωρα απο που το βγαλες;
Sotos_The_Tequiler
29-01-2010, 23:39
στα λατινικά το εάλω γράφεται AEALO
Πουστρακια της θετικης, μια λεξη σωστα δε ξερετε να διαβασετε.
enitharmon
30-01-2010, 02:04
γιατι;
the city aealo?
fandango
30-01-2010, 05:04
αυτο τωρα απο που το βγαλες;
δεν είναι προφανής ο πόνος ψυχής του πολεμιστή στο εξώφυλλο;
δακρυσμενος μαλακας με περικεφαλαια
και sakis "παμε να παρουμε πισω την ιστανμπουλ"
Ra Pariah
30-01-2010, 12:47
Πουστρακια της θετικης, μια λεξη σωστα δε ξερετε να διαβασετε.
ROFL
enitharmon
30-01-2010, 13:02
η λεξη εαλω ειναι ρεζερβε μονο για αναφορες σε κερκοπορτες, ιστανμπουλ και το μαρμαρωμενο βασιλια;
απο το μυαλο σας τα βγαζετε ή ξερετε κατι για στιχους;
http://www.youtube.com/watch?v=ZURtjFuQQ70&feature=related
fandango
30-01-2010, 15:53
η λεξη εαλω ειναι ρεζερβε μονο για αναφορες σε κερκοπορτες, ιστανμπουλ και το μαρμαρωμενο βασιλια;
απο το μυαλο σας τα βγαζετε ή ξερετε κατι για στιχους;
Ο frontman Σάκης Τόλης, δήλωσε για τον τίτλο του album: «”Aealo” είναι η μεταφορά μιας αρχαιοελληνικής λέξης στο λατινικό αλφάβητο. Σημαίνει καταστροφή και αντιπροσωπεύει το μουσικό και στιχουργικό περιεχόμενο του δίσκου. Οι στίχοι του “Aealo” μιλούν για τα συναισθήματα ενός πολεμιστή στη διάρκεια της μάχης, οπότε ο τίτλος έχει αυτή την έννοια του θυμού, του φόβου και της θλίψης».
Sotos_The_Tequiler
30-01-2010, 15:56
γιατι;
the city aealo?
στα λατινικά το "ΑΕ" διαβάζεται "Ε" (π.χ. Solitude Aeturnus)
@Boom: κι εγώ της θετικής είμαι ρε μουνί!!! :grin:
Το album αυτό έχει καταδικαστεί από το er πριν την κυκλοφορία του.
Entrancemperium
31-01-2010, 18:08
Aχχχχ καλέ, τι κρίμα.. Ου-α-ου-α..
dopefiend
31-01-2010, 18:38
μόλις είδα τους χρόνους του κάθε κομματιού... στανταρ πατάτα.
eleos re , ti εαλω kai arxidies . Exoume anaptuksei uperanthrwpa enstikta anti - political correct stis mpantes kai exoume xasei thn mpala! To aealo einai latinisti apodosh tou "εαλον" kai kala mia leksh pou shmainei sunaisthimatikh fortish h kati tetoio kai an thymamai kala einai apo Omhrou Iliada , an kai variemai na to psaksw an sta ellhnika grafetai ontws etsi. Parolo pou to kommati den mou aresei idiaitera , me ekplhsoun tetoies psagmenes anafores sthn arxaioellhnikh grammateia , otan den exoun autoskopo na apodeiksoun poso megalh thn exoume emeis oi ellhnares kai mas ferane thn gnwsh oi ekswghinoi kai thn ekrupsan sthn sphlia tou ntavelh kai ta ae-llhnika fasolia einai kalutera apo ta tourkika kai tetoia . Toulaxiston den to paizoun psagmenoi me latinikous titlous me lathi suntaktikou , opws kati alloi , lew egw twra.
Ra Pariah
01-02-2010, 13:02
Όχι "όπως κάτι άλλοι", αλλά "όπως έχουν κάνει οι ίδιοι στο παρελθόν"... Σου θυμίζω το "Ad Noctis"... (το κάναν λάθος και οι Limbonic με "Ad Noctum" :touched:)
Σχετικά με τη λέξη που αναφέρεις, δε μου θυμίζει απολύτως τίποτε, ενώ το εξάτομο LSJ δε δείχνει κι αυτό κάτι, τουλάχιστον με την ορθογραφία που παραθέτεις.
Στα του δίσκου άκουσα και το ομώνυμο, μόνο μια φορά όμως. Πολύ καλύτερο από το "Noctis Era" με χρήση πολυφωνικού συνόλου από Θεσσαλονική μεριά. Ηπειρώτικο ξεκίνημα, μετά blastbeat και στη συνέχεια ένα κολλητικό riff που μου θύμισε λίγο τα επικά του DV8. Αυτά... :dfinger:
Midnight
01-02-2010, 13:04
Αναμένω συνεργασία Sakis-Σούλα Βένιου σύντομα:dfinger:
κομματάρα, αν και κάτι μου θυμίζει, δεν μπορώ να θυμηθώ όμως
necrosaturate
01-02-2010, 17:48
το ομωνυμο που;
Λοιπον, το αλμπουμ σα να ψιλογαμαει.
Το Demonon Vrosis ειναι ξεδιαντροπη μιξη "Αθανατοι Εστε" και "Quintessence".
Από που του κάνουμε "δοκιμαστική ακρόαση"?
Tispanagias tamatia
04-02-2010, 21:54
Περιμένω και γω μπαμ του μπουμ με σοκαριστικό ποστ λινκ :$
Roswell47
05-02-2010, 00:54
porta mas erikse o boom.
Μπουμ αν αρχισεις να μοιραζει λινκ στειλε κι απο δω ενα αν δε σου κανει κοπο!
διαβαστε συνεντευξη sakis στο rocking να κυλησει το δακρυ
necrosaturate
05-02-2010, 03:06
Μπουμ αν αρχισεις να μοιραζει λινκ στειλε κι απο δω ενα αν δε σου κανει κοπο!
Δεν θα φάμε. Εντάξει όμως, για να το έχουν ήδη πεντέξι σημαίνει ότι σήμερα - αύριο θα το δούμε σε καμιά μαμά Ρωσία.
enitharmon
07-02-2010, 14:46
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=4559305
necrosaturate
07-02-2010, 14:53
Επίσης
http://www.youtube.com/watch?v=C-ur-E1IP0c
Strasnic
07-02-2010, 21:59
διαβαστε συνεντευξη sakis στο rocking να κυλησει το δακρυ
οποιος εχει αντοχες να συνεχισει,ας διαβασει και την κριτικη στο rocking....ποιο επος και απο τις κριτικες του χαμμερ
antimusic
07-02-2010, 22:25
eleos re , ti εαλω kai arxidies . Exoume anaptuksei uperanthrwpa enstikta anti - political correct stis mpantes kai exoume xasei thn mpala! To aealo einai latinisti apodosh tou "εαλον" kai kala mia leksh pou shmainei sunaisthimatikh fortish h kati tetoio kai an thymamai kala einai apo Omhrou Iliada , an kai variemai na to psaksw an sta ellhnika grafetai ontws etsi. Parolo pou to kommati den mou aresei idiaitera , me ekplhsoun tetoies psagmenes anafores sthn arxaioellhnikh grammateia , otan den exoun autoskopo na apodeiksoun poso megalh thn exoume emeis oi ellhnares kai mas ferane thn gnwsh oi ekswghinoi kai thn ekrupsan sthn sphlia tou ntavelh kai ta ae-llhnika fasolia einai kalutera apo ta tourkika kai tetoia . Toulaxiston den to paizoun psagmenoi me latinikous titlous me lathi suntaktikou , opws kati alloi , lew egw twra.
http://i185.photobucket.com/albums/x229/derzkoth/RottingChrist/rccc_07.jpg
τα πρωτο μερος σχεδον αδιαφορο και στο δευτερο παιζουν το Keravnos Kivernitos ελαχιστα αλλαγμενο. και απ' τα σαμπλς το Demonon Vrosis εχει παρομοιο ριφφ με του Athanati Εste, τι στο πουτσο δλδ.
Clockwork Orange
08-02-2010, 06:54
γελαει ο κοσμος εδω και χρονια...
FIREWIND
08-02-2010, 13:28
exoun bgalei polles ellinikes mpantes diskous san to theogoneia e?gelaei o kosmos e?.......ti na sas po...akouste nightstalker universe (den thimamai poso) kai firewind!
tetioi eiste!
http://i185.photobucket.com/albums/x229/derzkoth/RottingChrist/rccc_07.jpg
egw ftaiw , pou phga gia prwth fora na tous uposthriksw . oute kseroun kai oi idioi apo oti fainetai , telika . "E panagiwta , akou ti diavasa ston tselemente , tha to kanw titlo album" . Giauto eimaste gia to mpeos .
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 14:21
exoun bgalei polles ellinikes mpantes diskous san to theogoneia e?gelaei o kosmos e?.......ti na sas po...akouste nightstalker universe (den thimamai poso) kai firewind!
tetioi eiste!
Όντως γελάει ο κόσμος που θα μου βγάλεις το theogonia δισκάρα.
FIREWIND
08-02-2010, 14:42
tetioi eiste!
Όντως γελάει ο κόσμος που θα μου βγάλεις το theogonia δισκάρα.
ante geia!!!!!!!:moutza:
Και κλασσικά ήρθε και το 10 απο το Hammer για να εμπεδώσει την ταφόπλακα της έμπνευσης στο μυαλό του κάθε έλληνα μεταλά.
Γιατί η σχέση RC και Hammer μου θυμίζει τόσο έντονα, την σχέση Ψινάκη και Ρουβα, μόνο ο θεός μπορεί να το εξηγήσει.
Ra Pariah
08-02-2010, 15:45
9 (εννιά) πήρε. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις;
gelaei o kosmos e?.......ti na sas po...akouste nightstalker universe (den thimamai poso) kai firewind!
tetioi eiste!
:roll::roll:
9 (εννιά) πήρε. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις;
Α ναι ?
Θυμόμουν 10αρι !!!
Προκατειλημένος εστέ.
6αρι με το ζόρι
Ra Pariah
08-02-2010, 15:55
Ρε συ, σε χτύπησε η πρόοδος στο κεφάλι; Τον έχεις ακούσει το γαμωδίσκο; Τί κάθεσαι και μου λες; Αν τον άκουσες, ας πάει στο διάολο. Αλλά εμείς δεν... Κατάλαβες; Δεν τον έχουμε ακούσει. Τί συζήτηση μπορώ να κάνω με ένα κομμάτι; (Σημειωτέον ότι ακόμη δεν άκουσα το 2ο που διέρρευσε).
Εχω ακούσει 3 κομμάτια και δεν ψήνομαι καθόλου να ακούσω τα υπόλοιπα.
Comte de Saint-Germain
08-02-2010, 18:19
Και γω δεν έχω πολλές αξιώσεις από αυτό το δίσκο, αλλά η σιγουριά σου ρε Krux είναι ζωώδης.
FIREWIND
08-02-2010, 19:25
Εχω ακούσει 3 κομμάτια και δεν ψήνομαι καθόλου να ακούσω τα υπόλοιπα.
to 3 kommati pou to brikes?an exeis midia pes...kata ta alla xestikame gia tin gnomi sou,eimaste rotting-agyrista kefalia!
Roswell47
08-02-2010, 19:32
rotting tenekes mou kaneis esy pio poly.
Roswell47
08-02-2010, 19:38
auto erxomoun na postarw.pousth mou fages th doksa
E pes gia to Meshuggah Alive Dvdrip esi :D
Roswell47
08-02-2010, 21:27
me mia prwth akroash Aealo kai orders from the dead ksexwrisa
Entrancemperium
08-02-2010, 21:47
Santa Muerte και αυτό με τον Ααρον (Τhou Art Lord) και τέλος η Διαμάντω..
Κατά τ' άλλα είπαν του γύφτου να χέσει και αυτός ξεκωλιάστηκε.. Γαμήθηκε με τις μοιρολογίστρες και τα ηπειρώτικα.. Μπααα βαρεμάρα
Roswell47
08-02-2010, 22:16
nai...mou kakofanhkan arketa k emena ta eeeeaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeee moirologia..
Ρε Krux, 3 κομμάτια άκουσες από μία φορά και του χωσες και βαθμό του album κιόλα. Μην λες για χάμερ μετά.
Το album με μια πρώτη ΑΥΤΙΑ ακούγεται καλό.
Καααααρεεεεεεε αααααααρεεεεε παααααααααρεεεεε μεεεεεεεεεεε
ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!ΙΑΧΗ!
jack the ripper
09-02-2010, 02:48
AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU AOU
Keeper Of The Seventh Son
09-02-2010, 02:50
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
dopefiend
09-02-2010, 03:58
μονο γέλιο η διαμάντω. μάνογορ και κάτω.
κατα τάλλα, μάλλον μέτριο συνολικά. με ένα ριφφ/μελωδία (αλλαγμένο κατα μία νότα σε κάθε τραγούδι) έφτιαξαν ολόκληρο δίσκο. :touched:
τραγούδι κανένα δε μου άρεσε σαν σύνολο (το ριφφ στο δαιμόνων βρώσις είναι συμπαθές αλλά του γαμάνε τη μάνα και το Dub-Saĝ-Ta-Ke κάτι πα να πει αλλά)
phthoggon
09-02-2010, 04:51
μπήκα με όλη τη καλή διάθεση να το ακούσω όταν είδα τα αρνητικά σχόλια γιατί ως γνωστόν εμείς οι μπλακμεταλλάδες πάμε πάντοτε αντίθετα με το ρεύμα, αλλά εντάξει, αυτό είναι αστείο. Τα ριφς είναι ΟΛΑ φασολάδες πυξ λαξ τρεις συγχορδίες, και τα υπόλοιπα είναι beatdowns σε μι-μι-μι που θα έκαναν και το χειρότερο μεταλκορά να γελάσει, lead πάνω στα προηγούμενα ριφ, και δισολία σε τρίτες πάνω στο προηγούμενο lead. Tα καλύτερα σημεία είναι οι χορωδίες και οι δαιμόνια νύμφη στο τρίτο κομμάτι, ειλικρινά. Άντε το Santa Muerte ακούγεται με κάποιο ενδιαφέρον. Και μη μου πείτε για πρώτη ακρόαση, ποπ/ροκ μιούζικ είναι αυτό, δεν αξίζει παραπάνω.
υγ. όταν μπαίνουν οι ηπειρώτικες εκεί που τραγουδάει ακόμα η διαμάντα είναι το μόνο σημαντικό σημείο του δίσκου, και περιέργως εκεί οι ίδιοι οι rc δε παίζουν νότα, λολ.
ikonoklast
09-02-2010, 05:09
τι σαμπλάρουν απο διαμάντω; πες και κομμάτι btw.
phthoggon
09-02-2010, 05:14
σαμπλάρουν το κομμάτι orders of the dead από το ντεφιξιόνες το οποίο διασκευάζουν λένε με τον ίδιο τίτλο. Βάζουν ένα ντραμμπιτ και μία δισολία από πάνω δηλαδή (που είσαι άριοχ)
έντιτ:
... πως το "Aealo" είναι από τους σημαντικότερους ελληνικούς δίσκους όλων των εποχών, άσχετα με το αν θα με δικαιώσει η ιστορία ή όχι. Δεν κάνω πλάκα που απαιτώ να τιμηθούν τα μέλη της μπάντας με το ειδεχθές αυτό όνομα, από το Υπουργείο Πολιτισμού ως πρεσβευτές του ελληνικού στοιχείου στα πέρατα του κόσμου. Δεν κάνω πλάκα πως ο Σάκης Τόλης είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες και φίλε... στον επόμενό σας δίσκο, διασκευάστε ολόκληρο τον «Ερωτόκριτο», έτσι, για να κλαίμε 30 μέρες και 30 νύχτες κάνοντας head banging. Δεν κάνω πλάκα...
http://www.rocking.gr/review2798.php
FIREWIND
09-02-2010, 10:46
σαμπλάρουν το κομμάτι orders of the dead από το ντεφιξιόνες το οποίο διασκευάζουν λένε με τον ίδιο τίτλο. Βάζουν ένα ντραμμπιτ και μία δισολία από πάνω δηλαδή (που είσαι άριοχ)
έντιτ:
... πως το "Aealo" είναι από τους σημαντικότερους ελληνικούς δίσκους όλων των εποχών, άσχετα με το αν θα με δικαιώσει η ιστορία ή όχι. Δεν κάνω πλάκα που απαιτώ να τιμηθούν τα μέλη της μπάντας με το ειδεχθές αυτό όνομα, από το Υπουργείο Πολιτισμού ως πρεσβευτές του ελληνικού στοιχείου στα πέρατα του κόσμου. Δεν κάνω πλάκα πως ο Σάκης Τόλης είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες και φίλε... στον επόμενό σας δίσκο, διασκευάστε ολόκληρο τον «Ερωτόκριτο», έτσι, για να κλαίμε 30 μέρες και 30 νύχτες κάνοντας head banging. Δεν κάνω πλάκα...
http://www.rocking.gr/review2798.php
bgike sto net olo to album?paizei kana link?
αν εχει καποιος link ας κάνει και εδώ ένα pm :)
Clockwork Orange
09-02-2010, 11:09
ωραια ρε φθογγε συμφωνουμε οτι το αλμπουμ ειναι μαπα οπως το ξεραμε οτι θα ειναι και χωρις να το ακουσουμε...αυτο που με κανει εμενα να απορω ειναι γτ τοσος ντορος?? παλιοτερα οποια μπαντα κι αν εβγαζε κακο δισκο ετρωγε θαψιμο απο παντου...για καποιο λογο ομως οι συγκεκριμενοι αν και εχουν να βγαλουν σοβαρο δισκο απο το non serviam με καθε κυκλοφορια τους θεωρουνται ολο και μεγαλυτερη μπαντα...τοσα λεφτα σκανε πια στα περιοδικα?
πσ:ρητορικες......
Pthog, πως σου φάνηκε ο ήχος στα "drums" ?
Είναι δυνατόν για κυκλοφορία με τέτοιους στόχους?
... το καμάρι και το ανάστημα του Νίκου Ξυλούρη, που μα τα ανέκδοτα του Ψαραντώνη, θα σιγοτραγουδά από τον Ψηλορείτη τις μελωδίες του Σάκη. Οι Rotting Christ δημιούργησαν νέα σχολή με το "Theogonia" και με το "Aealo" έθεσαν τα μόρια εισαγωγής σε αυτήν, ψηλά, μα πολύ ψηλά. Τελειότητα; Ο καλύτερος δίσκος τους; Εκ των σπουδαιότερων κυκλοφοριών της χρονιάς; Προφανή ερωτήματα χωρίς απάντηση, καθώς το ζητούμενο είναι άλλο. Δεν κάνω πλάκα...
Η παπαρολογία και η κινδυνολογία μαζί στο blender, made by ροκιν.τζιαρ.
carheart
09-02-2010, 13:34
Νόμιζα πως είχα διαβάσει την χειρότερη δισκοκριτική στη ζωή μου. Δεν είχε συμβεί ακόμα τελικά, και αν πραγματικά δεν έχει συμβεί ακόμα, είναι επειδή οι Rotting Christ θα συνεχίσουν να βγάζουν albums και το ροκιν θα συνεχίζει να γράφει για τον μουσουργό Σάκη που με την παρέα του κάνει gang bang τον κωλοφάκιν Μότσαρτ. Μετά το Θεογονία οι Θεοί βρήκαν Γονείς τους Rotting Christ. Και η μπάντα κάνει απλώς την δουλειά της, βγάζει albums. Άλλο αν δεν είναι αυτά που θα θέλαμε. Και όχι φθόγγε, δεν είναι η blackmetal αντίδραση αυτή σε ό,τι νέο βγαίνει από τους παλιούς, το Necromantia ήταν φοβερό πράγμα, είχε πολύ ωραίες ιδέες. Αλλά αυτά που βγάζουν οι Rotting Christ από το Κhronos και μετά (το οποίο ήταν ήδη από τα μέτριά τους), είναι κακά albums, δυστυχώς, τι να κάνουμε τώρα.
Να φανταστείς οι Necromantia αρέσουν και σε μένα.
Ειδικά εκείνο το Ancient Pride είναι τα μυαλά στον τοίχο κανονικά.
Ουδεμία σύγκριση με τα pop είδωλα.
carheart
09-02-2010, 13:47
εντάξει μέταλ άντρα.
εντάξει μέταλ άντρα.
Εγινε μαυρομεταλικό αγόρι ! :evil:
Ειμαι σιγουρος πως το αλμπουμ δε θα ειναι το απολυτο μηδεν για το οποιο κανετε λογο γιατι απο τα 3 τραγουδια που ακουσα τα δυο μου αρεσαν και το αλλο μου ηταν παντελως αδιαφορο, αλλα μια τετοια κριτικη ειναι πραγματικα γελοια. Το μονο που καταφερνει ειναι να κανει το αλμπουμ να φαινεται γελοιο, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι.
Ra Pariah
09-02-2010, 15:50
Του άρεσε του Γιοβανίτη το "The Sound of Lucifer Sorming..." του άρεσε και του Παπαδομανωλάκη.
carheart
09-02-2010, 16:03
M'άρεσε και το Nergal λίγο!
Είσαι λίγο βλαμμένος ώρες ώρες ε.
edit : άλλους θυμάμαι να κρίνουν δίσκους με βάση δισκοκριτικές του χάμμερ, ψάξου (http://www.electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=892569&postcount=8).
FIREWIND
09-02-2010, 16:41
ontos to new christ apo oti fainetai den einai treli diskara(theogonia diladi)alla arketa metrios diskos.sta @@ mas!!!!!!exei mesa riffares kai leadares pou den exoun 500000000 diskoi pou ekthiazetai kathimerina edo..ROTTING CHRIST RE MOUNIAAAAA!!!!!!!:dfinger::headbang::dfinger::headbang:
Ορίστε και μετά απορείτε πως συντηρείτε ο Sakis.
Δεύτε, λάβετε.
loipon, meta ta teleiws anermatista kai xoris tautotita (alla me merika orea trargoudia) sanctus diavolos kai theogonia, o sakis eixe ena orama kai ena sygkekrimeno concept (oxi mono thematiko alla kai ixitiko) gia to kainourio tou album. foveres idees, teleia atmosfaira, doulemena ola sto epakro (ektos apo tin paragogi pou einai poly adynami eidika sta drums, alla kai pali tin ekane monos tou, kapoia stigmi tha mathei kalytera). genika ena album me poly safi prosanatolismo pou tha mporouse na einai i elliniki apantisi ston europaiko pagan ixo tou ekastote skandinavou/kelti, xoris na ypopiptei stis asteiotites-grafikotites ton antistoixon prospatheion tou ellinikou nsbm.
dystyxws kapou mesa sto olo zori tou na ylopoiisei to orama tou, ksexase na grapsei tragoudia. kathe tragoudi, me eksairesi dyo-tria (demonon vrosis, santa muerte ante kai to noctis era) einai san intro. opos akrivws eipe kai o phthoggon, rythmiki pou paizei mono anoixta, episis anoixta (kai asxima logw ixou) drums apo kato, ena super-mario lead apo pano (to idio me parallagi se kathe tragoudi) kai mia disolia stin idia klimaka. parola auta gia kapoio mystirio logo to akouo poly euxarista kai eimai sxedon sigouros oti to epomeno rc tha einai ena akrioprepestato album.
tora genikotera sxetika me tous rc. ena group pou exei vgalei mia apo tis pente pio empneusmenes kyklofories tou "akraiou" ixou (passage to arcturo) se mia epoxi pou diamorfonotan akoma to eidos (poio eidos?) kai anagkase norvigous protoporous na forane mplouzakia tous stis fotografiseis tous kai emporous na tous perilamvanoun sto line up mythikis periodeias, mporeis na tou sygxoriseis polla pragmata. gia mena mexri kai to genesis ypirksan aksioprepestato kai synepes epaggelmatiko group (pou na xtypate ton kolo sas kato, i triada dead poem-sleep-khronos einai mia xara, ektos an vgaloume skata kai tous moonspell kai tous samael, pragma pou den to epithymei polys kosmos elpizo). meta xathike ligo i mpala, eftasan ston pato synthetika me to kainourio, alla opos proeipa vlepo mia oreksi gia kati kainourio kai pisteuo to epomeno tha einai psyxraimo kai oreo.
ikonoklast
09-02-2010, 18:31
Ασύλληπτη η κριτική στο ροκιν.
phthoggon
09-02-2010, 19:45
Pthog, πως σου φάνηκε ο ήχος στα "drums" ?
Είναι δυνατόν για κυκλοφορία με τέτοιους στόχους?
Ειλικρινά δε πρόσεξα καθόλου μέχρι να δω το ποστ σου, περισσότερο με απασχολούσε το σχεδόν μηδενικό μουσικό περιεχόμενο. (Εντάξει είναι λίγο ψόφια η μπότα αλλά θα μας ένοιαζε αυτό εάν υπήρχαν ριφ?)
Καρχαρτ εγώ δεν το έχω ακούσει σοβαρά το Νεκρομάντια, αλλά έκανα ένα πειραματάκι σήμερα και έβαλα το τελευταίο Βάραθρον φρέσκο μετά το Κράιστ. Δε θα πω ότι άλλαξα γνώμη ακριβώς, αλλά ακούγεται τουλάχιστον 5 φορές καλύτερο άλμπουμ από το Εάλω, και χωρίς τριανταπέντε γκέστς και με ακόμα πιο λο-φάι παραγωγή.
υγ. ακούστε στο 1:35 του eon aenaos αυτό το αψυχολόγητο ξαφνικό fade out του lead. Αν δεν είναι αυτό το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τσαπατσουλιάς/διόρθωσης λάθους/κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου να κάνω εδώ αλλά δεν βγήκε, δεν ξέρω τι είναι!
Strasnic
09-02-2010, 20:55
oσο και να προσπαθειτε να θαψετε το αριστουργημα του σακις δεν θα τα καταφερετε και 500 σελιδες αναλυση να κανετε,σταρχιδια του σακις γιατι καταφερε να βγαλει ενα πιασαρικο δισκο οπου θα του επιτρεψει να ξεσκιστει στις περιοδειες.Απο 'κει και περα γραφετε για γκεστς,χορωδιες κογκολεζικες επιρροες και μαλακιες ενω ειναι οι πρωτη φορα που ο σακις βγαζει στην επιφανεια την πραγματικη αγαπη για μια αριστουργιματικη μπαντα
http://www.indavideo.hu/video/Rockbitch_-_Whore_Of_Satan
απο το 0:15 και μετα η εισαγωγη του φαηαρ ντεαθ και φηαρ
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ
distortionofperception
09-02-2010, 21:50
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΤΟΣ, και με αρεσουν γενικα.
χαλια σε λεω αστα να παν. σαν γκοθικ γκαμα ρέι ήταν. εχω κατεβασει και το δίσκο και δε πιστευω να μου κοστίσει να τον βαλω να παίζει. Και φόλα να βγει, ντιλίτ παταω και ξεμπερδεψα.
Αλλα πολύ βρωμαει το πραμα.
loipon, meta ta teleiws anermatista kai xoris tautotita (alla me merika orea trargoudia) sanctus diavolos kai theogonia, o sakis eixe ena orama kai ena sygkekrimeno concept (oxi mono thematiko alla kai ixitiko) gia to kainourio tou album. foveres idees, teleia atmosfaira, doulemena ola sto epakro (ektos apo tin paragogi pou einai poly adynami eidika sta drums, alla kai pali tin ekane monos tou, kapoia stigmi tha mathei kalytera). genika ena album me poly safi prosanatolismo pou tha mporouse na einai i elliniki apantisi ston europaiko pagan ixo tou ekastote skandinavou/kelti, xoris na ypopiptei stis asteiotites-grafikotites ton antistoixon prospatheion tou ellinikou nsbm.
dystyxws kapou mesa sto olo zori tou na ylopoiisei to orama tou, ksexase na grapsei tragoudia. kathe tragoudi, me eksairesi dyo-tria (demonon vrosis, santa muerte ante kai to noctis era) einai san intro. opos akrivws eipe kai o phthoggon, rythmiki pou paizei mono anoixta, episis anoixta (kai asxima logw ixou) drums apo kato, ena super-mario lead apo pano (to idio me parallagi se kathe tragoudi) kai mia disolia stin idia klimaka. parola auta gia kapoio mystirio logo to akouo poly euxarista kai eimai sxedon sigouros oti to epomeno rc tha einai ena akrioprepestato album.
tora genikotera sxetika me tous rc. ena group pou exei vgalei mia apo tis pente pio empneusmenes kyklofories tou "akraiou" ixou (passage to arcturo) se mia epoxi pou diamorfonotan akoma to eidos (poio eidos?) kai anagkase norvigous protoporous na forane mplouzakia tous stis fotografiseis tous kai emporous na tous perilamvanoun sto line up mythikis periodeias, mporeis na tou sygxoriseis polla pragmata. gia mena mexri kai to genesis ypirksan aksioprepestato kai synepes epaggelmatiko group (pou na xtypate ton kolo sas kato, i triada dead poem-sleep-khronos einai mia xara, ektos an vgaloume skata kai tous moonspell kai tous samael, pragma pou den to epithymei polys kosmos elpizo). meta xathike ligo i mpala, eftasan ston pato synthetika me to kainourio, alla opos proeipa vlepo mia oreksi gia kati kainourio kai pisteuo to epomeno tha einai psyxraimo kai oreo.
Ο δίσκος συμβαδίζει με τις γενικότερες αντιλήψεις του er περί δίσκων. Δηλαδή γαμάει.
phthoggon
09-02-2010, 23:19
Ο δίσκος συμβαδίζει με τις γενικότερες αντιλήψεις του er περί δίσκων. Δηλαδή γαμάει.
Η γενικότερη σου αντίληψη για το δίσκο που γαμάει δε πρέπει να υπερβαίνει τις δύομισι νότες με κιθάρες πεντακόσιες φορές παιγμένες για ΟΓΚΟ και κοίτα πόσο δυνατά τώρα θα το βάλω στις ηχειάρα μου για να σπάσω τα αρχίδια του κόσμου στο δρόμο. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, just saying!
Με βρίσκεις σύμφωνο, αυτό όμως δεν αναιρεί α) ότι αυτά τα γουστάρω και β) ότι δεν περίμενα κάτι παραπάνω απο Christ.
Στην τελική ας δούμε λίγο τι κυκλοφορεί πλέον γύρω μας και πόσο διαφέρουν σχεδόν όλα από αυτό που περιγράφεις. Τουλάχιστον αυτοί το κάνουν καλά.
jack the ripper
09-02-2010, 23:38
β) ότι δεν περίμενα κάτι παραπάνω απο Christ.
Στην τελική ας δούμε λίγο τι κυκλοφορεί πλέον γύρω μας και πόσο διαφέρουν σχεδόν όλα από αυτό που περιγράφεις. Τουλάχιστον αυτοί το κάνουν καλά.
my 2cents(etsi kai alliws den asxoloumai me to eidos)... de ginetia na grafeis to apo panw kai meta na les oti gamaei...dld gamaei epeidi einai kalytero apo ton pato po kykloforei
Γιατί όχι?
Εδιτ: Και βασικά ποιο σωστή απάντηση. Δεν υπαινίχθηκα τίποτα για ΠΑΤΟ, ίσως για αρκετά "κοινότυπα" μουσικά πονήματα, αυτό ναι. Ε και λέω ότι αυτό αν μη τι άλλο είναι ένα σκαλί παραπάνω.
enitharmon
09-02-2010, 23:54
ειμαι στα μισα του δισκου, αλλά η χορωδια ακούγεται σε όλα τα κομμάτια ίδια
phthoggon
09-02-2010, 23:55
Με βρίσκεις σύμφωνο, αυτό όμως δεν αναιρεί α) ότι αυτά τα γουστάρω και β) ότι δεν περίμενα κάτι παραπάνω απο Christ.
με τρομάζεις ειλικρινά, αντί να μου απαντήσεις άει γαμήσου ξέρω γω μου λες αυτό το πράγμα? Πάει ο παλιός καλός H. Anyway, να έχουμε και κάνα δυο απαιτήσεις παραπάνω, δεν είναι κακό. Είτε με άντεργκραουντ (καλή) μπάντα είτε με άλλη μέινστριμ να συγκρίνω με βάση αυτά που ακούω τελευταία (στο χέβι μέτσαλ χώρο) βρίσκω τη βάση του άλμπουμ αυτή κακή, όσο και να ανεβαίνει λίγα βήματα με την σχεδόνπαραγωγάρα, τις χορωδίες και τα ούγκα μποούγκα κόλπα. Και δεν υπάρχει λόγος να ξαναναφερόμαστε στις παλιές καλές εποχές και τότε που οι κράιστ έγραφαν θέματα και όχι two chord chugga chugga droning, άλλωστε each work of art should be judged by its own merit, που έλεγε και κάποιος. (Δις: Ακούστε ξανά το Varathron, ανεβαίνει σιγά σιγά όσο το ακούω.)
enitharmon
10-02-2010, 00:18
θέλω να χαστουκισω τη galas όποτε τραγουδαει στα ελληνικα, για να σκασει επιτελους.
phthoggon
10-02-2010, 00:39
ενιθάρμον αυτό ήταν ένα πολύ ηλίθιο σχόλιο. κρίμα, και είσαι ο μόνος άλλος άνθρωπος εδώ που γουστάρει Elend :sad:
enitharmon
10-02-2010, 01:04
τι σχεση εχουν οι Elend
ειλικρινα δεν ενοχλει τ'αυτια σου η προφορα της;
γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας;
phthoggon
10-02-2010, 01:16
δε χαλάμε τη καρδιά μας, συζήτηση κάνω επειδή βαριέμαι! Ε, εντάξει τώρα, πόσο θα σε ενοχλήσει η προφορά της άλλης? Ναι μεν είναι ότι να ναι, αλλά καταλαβαίνεις ότι από πίσω υπάρχει ένας άνθρωπος που νιώθει πολύ και το εκφράζει, χωρίς να ξέρει και τη γλώσσα. "μας προδώσανε, μας ξεπουλήσανε, πανάθεμά τους, φωτιά φωτιά!" Ε δύσκολο να μην ανατριχιάσεις εκεί. Σαν επιλογή γαμάει το κομμάτι, σαν "διασκευή", ε ντάξ.
enitharmon
10-02-2010, 01:21
θα παει πολυ αλλου η συζητηση αμα πω οτι αλλανταλλων νιωθει και εκφραζει. επιασα προτασεις απο τα ματωμενα χωματα, δεν ξερω αν ειναι ολο το κειμενο απο κει, αλλα η σωτηριου θα ενιωθε στ'αληθεια και θα ανατριχιαζα αμα απηγγειλε αυτη, ακομα κι αν το εκανε φαλτσα, η galas ειναι γεννημενη καλιφορνια με γονεις επισης αμερικανους. νιωθει οσο νιωθει ο καθε ελληνοαμερικανος 3ης γενιας. οι ελληνες του εξωτερικου ειναι περιεργη φαρα
phthoggon
10-02-2010, 01:28
ε τι να γίνει, δεν έχουμε διδώ σωτηρίου τριγύρω να κάνει απαγγελία στο καινούργιο ρότινγκ κράιστ, αυτήνα έχουμε, έστω και σαμπλαρισμένη. Καλλιτέχνις είναι άλλωστε, υποτίθεται πως προσπαθεί να το νιώσει αυτό το πράγμα, τρίτης γενιάς η πρώτης, τώρα το εαν περνάει, εξαρτιέται και από το δέκτη. Εμένα μ' αρέσει πάντως.
enitharmon
10-02-2010, 02:12
πίσω στα του δισκου, το θεογονια είχε τουλάχιστον ένα νέμεσις (πόσα ρηπητ!) κι ένα threnody. απ'αυτο δεν εχει μεινει τίποτα προς το παρον κι είναι κρίμα κι άδικο
dopefiend
10-02-2010, 02:21
"μας προδώσανε, μας ξεπουλήσανε, πανάθεμά τους, φωτιά φωτιά!" Ε δύσκολο να μην ανατριχιάσεις εκεί. Σαν επιλογή γαμάει το κομμάτι, σαν "διασκευή", ε ντάξ.
εγω ξέρασα λίγο στο στόμα μου εδω, δεν ξέρω αν μετράει
θα ήθελα να ακούσω και την άποψη αυτών που κοροιδεύανε το πατσέρα πάντως!
phthoggon
10-02-2010, 03:22
ε ναι μωρέ, αφού οι νεκροί είδαν τις κόρες τους να βιάζονται 16 φορές, αφού είδαν το τσεκούρι να βγάζει το μάτι της μάνας τους, αφού είδαν τις αδελφές τους να κάνουν μπάνιο με βενζίνη και να ουρλιάζουμε με δέρμα που λιώνει "ο κόσμος τυλίγεται σε φλόγες" τι κάθονται και παραπονιούνται επειδή οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί τους πούλησαν. Κωλοφασίστες.
το κόντεξτ σώζει. (http://www.diamandagalas.com/defixiones/)
Lethargica
10-02-2010, 03:29
μονο γέλιο η διαμάντω. μάνογορ και κάτω.
κατα τάλλα, μάλλον μέτριο συνολικά. με ένα ριφφ/μελωδία (αλλαγμένο κατα μία νότα σε κάθε τραγούδι) έφτιαξαν ολόκληρο δίσκο. :touched:
τραγούδι κανένα δε μου άρεσε σαν σύνολο (το ριφφ στο δαιμόνων βρώσις είναι συμπαθές αλλά του γαμάνε τη μάνα και το Dub-Saĝ-Ta-Ke κάτι πα να πει αλλά)
Δεν ξέρεις εσύ :Ρ
dopefiend
10-02-2010, 04:05
ε ναι μωρέ, αφού οι νεκροί είδαν τις κόρες τους να βιάζονται 16 φορές, αφού είδαν το τσεκούρι να βγάζει το μάτι της μάνας τους, αφού είδαν τις αδελφές τους να κάνουν μπάνιο με βενζίνη και να ουρλιάζουμε με δέρμα που λιώνει "ο κόσμος τυλίγεται σε φλόγες" τι κάθονται και παραπονιούνται επειδή οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί τους πούλησαν. Κωλοφασίστες.
το κόντεξτ σώζει. (http://www.diamandagalas.com/defixiones/)
το ξέρεις ότι δεν βγάζεις νόημα ε?
κι επειδή μάλλον δεν με κατάλαβες θα στο κάνω πενηνταράκια.
τι να κάνουμε τώρα που μου φαίνεται το ίδιο ενοχλητική και γελοία η προσπάθεια της να μιλήσει ελληνικά με αυτή των manowar. δε μίλησα για το περιεχόμενο των στίχων και για την ιστορία, όταν τα λέει στα αγγλικά είναι μια χαρά αφήγηση.
Lethargica τι δεν ξέρω?
phthoggon
10-02-2010, 04:10
Ουφ, εγώ φταίω που δε σκέφτομαι την πιο χαζή εξήγηση τότε. Άκου πατσέρα.
dopefiend
10-02-2010, 04:16
προσπερνάω το γεγονός ότι πάλι δε βγάζεις νόημα και πάω να ακούσω παντσέρα (?!)
Lethargica
10-02-2010, 04:21
Lethargica τι δεν ξέρω?
..από γούστο! ;ρ
dopefiend
10-02-2010, 04:25
ναι αλλά άλλος έχει τη μπετζεντάκου για αβαταρ...
H Gwyneth Paltrow ειναι αν εννοεις την αποπανω σου ε. :pink:
Lethargica
10-02-2010, 04:31
Προφανώς! Σε έναν από τους καλύτερους γυναικείους ρόλους.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!
υγ.^^πινκ(ς) όμως
carheart
10-02-2010, 13:59
"μας προδώσανε, μας ξεπουλήσανε, πανάθεμά τους, φωτιά φωτιά!" Ε δύσκολο να μην ανατριχιάσεις εκεί. Σαν επιλογή γαμάει το κομμάτι, σαν "διασκευή", ε ντάξ.
To "Orders from the Dead" είναι ένα τραγούδι μιας σαλταρισμένης αμερικανίδας ελληνίδας του εξωτερικού, η οποία στο παρελθόν είχε εξυψώσει την έννοια της τέχνης με σχεδόν αβάδιστους ως τότε τρόπους, καθώς τα πρώτα της albums που έγραφε και ούρλιαζε είχαν σαφείς θεματικούς πυρήνες και σκοπούς. Πιο μετά είδε πως η φωνή της μπορούσε να λειτουργήσει μια χαρά και στις διασκευές, και το πήγε προς τα εκεί. Ως ελληνίδα του εξωτερικού που τον πονά τον τόπο της, όπως μυστηριωδώς κάνουν όλοι οι τέτοιοι έλληνες του εξωτερικού, έγραψε έναν Σοβαρό δίσκο με θεματικό πυρήνα την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους στην γνωστή περίοδο όπου συνέβαιναν όλα αυτά. Δεν πεθαίνω με τέτοιους θεματικούς πυρήνες, ούτε το album με αφορά περισσότερο πέρα από ιστοριογράφημα και καλλιτεχνική έκφραση πάνω σε γεγονότα, με την διαφορά πως η θανατίλα της Galas είναι πάντα εκφρασμένη με τρόπο προκλητικό και οργισμένα θρηνητικό. Σαν να το ζει η ίδια, και αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον για έναν οπαδό της Galas που δεν θα σταθεί σε μερική λάθος προφορά, διότι υπάρχει ουσιαστικότατο βάθος πίσω από αυτό. Όχι ίσως στο concept καθεαυτό του δίσκου, αλλά στον τρόπο που ψυχώνεται με αυτόν η Diamanda Galas. Τα albums της δε, με τα οποία ασχολήθηκε με θέματα που με αφορούν περισσότερο, με ισχυρότερους συμβολισμούς και περισσότερο ακραίες εκφράσεις της επιθετικότητάς της (εδώ από δράμα καλά είμαστε, έχουμε), θα στα αναφέρω ως αυτά για τα οποία θα την παραδέχομαι εσαεί, όσες χοντράδες και αν πει. Το Will and Testament λέει εξαιρετικά αυτά που θέλει να πει, και μένει ο ακροατής να δει αν αυτά τον αφορούν.
Το "Πατέρα" είναι ένα τραγούδι με τους πιο ηλίθιους στίχους στην ιστορία του γραπτού λόγου, γραμμένο από κάτι καθυστερημένους ως το κόκκαλο Πολεμιστές, που στο παρελθόν παρελθόν έκαναν θεϊκά heavy metal albums. Μέσα σε όλο αυτό το Παράλογο, η αισχρή ελληνική προφορά έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα, αν και κατά την άποψή μου νικήτρια είναι η ιαπωνική "ίτσι μπουμπού" βερσιόν, και τώρα δες τι έκανες, θα το ακούσω πάλι δεκαπέντε φορές σερί.
Αν δεν έβλεπες την ειδοποιό διαφορά ως τώρα, καλό θα ήταν να την δεις.
enitharmon
10-02-2010, 14:16
καρχαρτ, ο,τι εγραψες συνοψιζεται στο "γουσταρω galas και της συγχωρω την αποτυχημενη προσπαθεια στα ελληνικα, θεωρω γελοιους τους manowar κι ο,τι κι αν κανουν γελοιοι θα παραμεινουν". το πατερας ειναι συγκινητικη προσφορα σε οπαδους, οποτε αφου δε σε αφορα μην παιδευεσαι. δε θα κατσω να ακουσω το order from the dead 15 φορες τωρα για να τσιτώνω καθε φορα με την προφορα της.
όσοι δεν ψάξατε, ακούστε κι αυτό
http://www.myspace.com/pleiadesthes
dopefiend
10-02-2010, 14:26
κατανοώ τα επιχειρήματα σου ως φανμπόης και την μικρή διαφορά περί στίχων αλλά όπως ξαναείπα αφενός και τους πιο όμορφους στίχους να είχε μου φαίνεται τουλάχιστον αντιαισθητική η υλοποίηση και αφετέρου δε με συγκινούν τέτοιου είδους "τραγούδια"-αφηγήσεις. οπότε, περί ορέξεως...
πάντως, τα περί "καφκα", "τάμτα", "γιογιο" δε νομίζω ότι κοροιδεύουν τους στίχους του "πατέρα".
carheart
10-02-2010, 14:29
πάντως, τα περί "καφκα", "τάμτα", "γιογιο" δε νομίζω ότι κοροιδεύουν τους στίχους του "πατέρα".
μέσα σε ένα γενικό κλίμα χαράς προσπαθούμε να χαρούμε με οτιδήποτε!
Tyler_Durden
10-02-2010, 14:54
Πότε δεν είχα σε καμιά εκτίμηση τους RC. Ποτέ δεν είχα ακούσει galas στο παρελθον. Παρ' όλα αυτά το "Aealo" μου άρεσε. Στο "Orders from the dead" όταν άκουσα την πρώτη φράση στα ελληνικά νόμισα οτι μίλαγε τσιγγάνα και μου φάνηκε πολύ αστείο το εγχείρημα. Περίπου 1,5 λεπτό πιο κάτω όμως, η ερμηνεία δεν σου αφήνει περιθώρια να το δεις λιγότερο σοβαρά απ' ότι το βλέπει η ίδια η Galas με την απίστευτη απόδοσή της. Τα παραπάνω πάντα, σε συνδυασμό με την σκέψη οτι μιλάει ο "Tyler_Durden" τώρα, -γεγονός που αμέσως αμέσως υποδηλώνει κάποια καθυστέρηση που θα έλεγε κι ο Καρχαρτ.
To νέο RC είναι συμπαθέστατο μέχρι στιγμής. Δεν είναι έπος, αλλά ούτε και σκουπίδι που πολλοί λένε. Λέτε για τρόπους παιξίματος, μιφασολ, 2 νότες και μαλακίες, από την στιγμή που οι ίδιοι θα βγούν και θα αποθεώσουν τους νταρκθροουνς, που θα παίζουν το ίδιο ξύσιμο στα κομμάτια (δεν τους υποτιμώ σε καμία περίπτωση). Δηλαδή κρατήστε τουλάχιστον τα ίδια κριτήρια για όλους.
Η παραγωγή είναι η καλύτερη που έχει βγάλει ο Sάκης (μπάσο ήθελε ίσως πιο ψηλά και οι μπότες πιο δυνατά), αρκετά από τα λιντάκια που έχει γράψει είναι ωραία. Σε σύνολο αρκετά θετικός ο δίσκος, χωρίς να είναι τίποτα τρομερό βέβαια. Αρκετές μελωδίες, αρκετά διαφορετικά πράγματα για RC (πχ δεν τους έχω ξανακούσει να παίζουν σαν το "Fire, Death and Fear"). Στα υπόλοιπα, αστείο εξώφυλλο και αστεία διασκευή. Για την ακρίβεια, τα ελληνικά της γκαλας, είναι το λιγότερο ΑΘΛΙΑ, ακούγεται σαν μεθυσμένη. Όταν είναι στο στοιχείο της, τα πάντα είναι ωραία, όταν μπαίνει στο ελληνικό, ε του γαμάει την μπαναγία. Αστείο να ακούς τέτοιους στίχους από μεθυσμένο. Α και στα αρκίδια μας αν είναι θεά, δενυπαρχειαλλησαναυτηνκλπκλπκλπ, δεν το κατέχεις μην το κάνεις. Δεν ακούγεται κάν μέτριο, ακούγεται αστείο.
Α και το θεογκονία, μια χαρά γαμεί.
τα ελληνικα της διαμαντας σας πειραξαν
20 χρονια τα αγγλικα των rolling christ μια χαρα σας ακουγοταν ε?
Πάλι καλά που το πες γιατί δεν τα παρατήρησε ποτέ κανείς.
αμα ακούσω ποτέ roτinγκ crάιst με σωστή αγγλική προφορά θα παρατήσω το μέταλ
salvation
11-02-2010, 23:32
τα ελληνικα της διαμαντας σας πειραξαν
20 χρονια τα αγγλικα των rolling christ μια χαρα σας ακουγοταν ε?
Πες τα