Necromanzee Cogent
18-01-2010, 14:20
Η τραγική κατάσταση της τρώγλης που λέγετε Sin City δεν επηρέασε όσο τουλάχιστον περίμενα τις μπάντες και τον ήχο, σε αυτό το σημείο δικαιολογώ στο έπακρο την σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση μέχρι την έναρξη των Maduk. Όλοι βαρέθηκαν και αυτό είναι κατανοητό, αλλά πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στους υπεύθυνους ήχου της μπάντας και όλο το management γενικά. Πρέπει να πάρουν βραβείο επαγγελματισμού και εμείς να δούμε σαν παράδειγμα την συμπριφορά τους. Να ξέρετε ότι και με όλα αυτά που έκαναν κατάφεραν να δημιουργήσουν ήχο με ατέλειες, αλλά με τέτοια προσπάθεια προσωπικά παραβλέπω κάθε κολλημένο sample και λεπτομέριες που σε τέτοιο αχούρι είναι υπερβολή να ψάχνει κανείς.
Δεν θέλω να φανώ μίζερος, αλλά μιλάμε για συναυλιακό χώρο που δεν έχει έξοδο κινδύνου και εξαερισμό. Είναι πραγματικά άσχημο σε πρωτεύουσα χώρας να μην υπάρχει κάτι καλύτερο να φιλοξενεί και μπάντες και ανθρώπους.
Συμπερασματικά, για την δική μου οπτική, το live ήταν καλύτερο σε σύγκριση με αυτό που περίμενα. Μάλιστα η εμφάνιση των Marduk ήταν σε σημεία συγκινητική. Ο κόσμος έριξε κλοτσομπουνίδι (ακόμα και θηλυκές παρουσίες βρέθηκαν στο "πιτ") και κάποιοι άλλοι είμαστε αποσβολωμένοι με αναμνήσεις απο το παρελθόν και σκέψεις για το μέλλον να περνούν από το μυαλό ακατάπαυστα.
Δεν θέλω να φανώ μίζερος, αλλά μιλάμε για συναυλιακό χώρο που δεν έχει έξοδο κινδύνου και εξαερισμό. Είναι πραγματικά άσχημο σε πρωτεύουσα χώρας να μην υπάρχει κάτι καλύτερο να φιλοξενεί και μπάντες και ανθρώπους.
Συμπερασματικά, για την δική μου οπτική, το live ήταν καλύτερο σε σύγκριση με αυτό που περίμενα. Μάλιστα η εμφάνιση των Marduk ήταν σε σημεία συγκινητική. Ο κόσμος έριξε κλοτσομπουνίδι (ακόμα και θηλυκές παρουσίες βρέθηκαν στο "πιτ") και κάποιοι άλλοι είμαστε αποσβολωμένοι με αναμνήσεις απο το παρελθόν και σκέψεις για το μέλλον να περνούν από το μυαλό ακατάπαυστα.