Log in

View Full Version : Shearwater - The Golden Archipelago (2010)

casshern
17-01-2010, 02:54
http://cdn.pitchfork.com/media/goldenarchipelago452.jpg

Tracklist:
1. Meridian
2. Black Eyes
3. Landscape at Speed
4. Hidden Lakes
5. Corridors
6. God Made Me
7. Runners of the Sun
8. Castaways
9. An Insular Life
10. Uniforms
11. Missing Islands

Δεν έχω κουράγιο για πολλά λόγια μετά από έντεκα ώρες πίπα_κώλο, αλλά μάλλον όλοι περιμένατε από κάποιον άλλο να πάρει την ευθύνη. Καλώς.

Εδώ έχουμε την πρώτη κυκλοφορία των Τεξανών μ.Ρ.
Το φορτίο είναι βαρύ. Ο πήχυς των απαιτήσεων χαμηλά. Λογικό. Δεν συμβαίνει σε πολλές μπάντες να κυκλοφορούν δίσκους ορόσημα δεκαετίας, πολλώ δε μάλλον να καταφέρνουν να τους ξεπερνούν με την αμέσως επόμενη προσπάθεια. Το ευτύχημα για αυτούς(και για μας) είναι πως πιθανότατα δεν έχουν επίγνωση αυτής της διάστασης του έργου τους(όπως και πολλοί απο εμάς εδώ που τα λέμε!), οπότε δεν τους απασχολεί τι και πως και γιατί και α και ου. Και κατάφεραν κάτι πολύ πιο ουσιαστικό,

[...το μπι κοντίνιο...]

jack the ripper
17-01-2010, 05:05
ela apla pragmata gamaei :P

jack the ripper
26-02-2010, 21:41
perimenoume ti synexeia..pes mas POSO GAMAEI

casshern
27-02-2010, 05:53
Έτσι συνοπτικά, να πούμε ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ καλλιτέχνες, οι στίχοι είναι πραγματικά αξεΠΕΡΑΣΤΟΙ, αν και ΒΑΘΥστόχαστοι, ενώ πρόκειται μάλλον για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κόνσεπτ άλμπουμ of all times, αν και προσωπικά προτιμώ μάλλον το Ροοκ για το πιο άμεσο κοπάνημα που μου έβγαζε.

Ψηθείτε για φλέημ.

Custom User
27-02-2010, 12:11
Χαχ εγώ ψήνομαι για φλεημ γιατί πέραν του υπέροχου God Made Me είναι σαφώς χειρότερο και από Rook και από Palo Santo ^^

jack the ripper
27-02-2010, 13:15
Egw pisteuw oti GAMAEI SPITIA kai xwnei sto Rook (to opoio kai auto itan gamw omws)...
Episis exw na pw oti tsimpisa tin Limited Edition ekdosi tou album pou den kykloforei se magazia i think kai pou exei ena vivliaraki APITHANO !!!!!
Episis exw na pw oti mono oi 3 mas tha grafoume edw mou fainetai :P

casshern
27-02-2010, 14:01
Να προσθέσω ότι κάθε φορά που ακούω το Insular Life, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα για ένα νέο Home Life που ήθελε αλλά δεν μπορούσε(μπορεί και το αντίστροφο).

:cry:

jack the ripper
27-02-2010, 14:03
nai alla hidden lake kai black eyes spernoun e

casshern
27-02-2010, 14:14
Ρε χαζούλη, όλα σπέρνουν*, απλά λέω ότι ήθελα το κάτι παραπάνω εκεί που είδα ποτέντσιαλ, είμαι κακομαθημένος και μ'αρέσει.

*Το Corridors με τα γκάζια του είναι το μόνο που με βγάζει από το τριπ. Κάνουμε ψύχραιμη κριτική, λέμε και τι μας χάλασε. Έτσι.

58z2XdHj3R4Lhc-iRAgaCc

Fak, εκεί που πάει να θεριέψει, το κόβει και μπαίνεις για κρύο ντους.

jack the ripper
27-02-2010, 14:15
aa ok tote symfwnoume :) gamane ola :P

FIXXXER
08-03-2010, 05:24
Ευχαριστω τζακδεριπα που με το εστειλε και κασχερν που το εκανε θρεντ και οποιον αλλον
υπηρξε μελος της αλυσιδας και συνετελεσε στο να ανακαλυφτει αυτη η μπαντα απο μενα.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Golden_Archipelago
Δειτε κριτικες ε.

jack the ripper
08-03-2010, 12:46
:D

iorulezz
08-03-2010, 14:31
Στείλτε μου ενα λινκ με πολλα kbps πληζ.

casshern
23-05-2010, 12:15
Τι πιο εύγλωτο και συμβολικό θα μπορούσε να συλλάβει ο ανθρώπινος νους για να επισφραγιστεί η παραλαβή της σκυτάλης,
από μια trelh_klepsia?!?!~!

Q66BOTSNfd8---->_Dpyjvo3XWk