PDA

View Full Version : dvd ή σκληρός?

dopefiend
16-01-2010, 17:34
αναφέρομαι σχετικά με την αποθήκευση δεδομένων και κυρίως για ταινίες δηλαδή που πιάνουν τον περισσότερο χώρο.

ό,τι βλέπετε το γράφετε σε dvd (αριθμημένα, ταξινομημένα κλπ) ή το θεωρείτε ξεπερασμένο μέσο?

η ιδέα του να χρησιμοποιείτε ένα σκληρό δίσκο αποκλειστικά για αποθηκευτικό χώρο πως σας φαίνεται? βγαίνει λίγο ακριβότερα αλλά είναι πιο εύχρηστο.

φυσικά υπάρχουν και οι τύποι που ότι βλέπουν το σβήνουν και σταρχίδια τους.

γεμίζει το τερατάκι μου και κάτι πρέπει να κάνω. =/

μπιζαριος
16-01-2010, 17:36
εγω οτι βλεπω το σβηνω, αν μ'αρεσει τοσο που θελω να το εχω, το αγοραζω.
η ιδεα του σκληρου δεν ειναι ακριβη αμα το σκεφτεις καλα. δες τις τιμες που εχουν τωρα λιγο. απλα καλυτερα να εχεις διπλο με raid να'σαι σιγουρος :)

00i00
16-01-2010, 17:39
αν θες να εχεις αρχειδιο με ταινειες καλυτερα ενας εξτερναλς
εννοειτε αποσυνδεμενος...οχι αυτος που εχεις και τα εισερχομενα πχ

τα ντιβιντια ειναι ψιλομπελας...ασε που μπορει να γινει σφαλμα στην εγγραφη

Dythor
16-01-2010, 17:45
Χαζό μου φαίνεται αυτό με τα ντιβιντί εκτός αν τα περνάς με πρόγραμμα τύπου ConvertXtoDVD για να τα παίζεις σε επιτραπέζιο πλέηερ μετά, αλλιώς γιατί να δίνεις κάθε τόσο λεφτά για DVD-R όταν μπορείς με σχετικά λίγα χρήματα να πάρεις εξωτερικό μισό τέρα;

Phoebus
16-01-2010, 18:00
Οι τυπικοί σκληροί δίσκοι είναι το φτηνότερο αποθηκευτικό μέσο που υπάρχει. GB/ευρώ μιλάμε πάντα. Αν φτάσεις στο σημείο να έχεις πολύ πράμα να σκεφτείς την αγορά ενός NAS με hotplugging SATA δίσκους.

Abruzzi
16-01-2010, 18:07
πλεον τα σβηνω και αν θελω κατι το ξανακατεβαζω.πιο παλια με μικροτερες ταχυτητες download,παντα τα εγραφα σε dvd.

Headphones
16-01-2010, 18:09
ό,τι βλέπετε το γράφετε σε dvd (αριθμημένα, ταξινομημένα κλπ)

εκτός αν τα περνάς με πρόγραμμα τύπου ConvertXtoDVD για να τα παίζεις σε επιτραπέζιο πλέηερ μετά

εγω αυτο κανω αν και σκεφτομαι να παρω εναν σκληρο για να τις περασω αλλα θελει πολυ χωρο.

Tispanagias tamatia
16-01-2010, 18:49
Γρήγορο ίντερνετ = δε με ενδιαφέρει να αποθηκεύω ταινίες πλέον.

KoiliaSamprela
16-01-2010, 22:06
Γρήγορο ίντερνετ = δε με ενδιαφέρει να αποθηκεύω ταινίες πλέον.

το αυτό.

μόνο "cult" κρατάω στον σκληρό για το "ψάξιμο".

rat_poison
16-01-2010, 22:11
Αλγόριθμος: Κρατάω μουσική και οτιδήποτε κάνεις περισσότερη ώρα να το βρεις παρά να το κατεβάσεις.

GuardianOfIvorytower
18-01-2010, 21:29
Ταινίες + σειρές τις γράφω σε δισκάκια, μουσική η περισσότερη γραμμένη, υπάρχει κ ολόκληρη σε εξωτερικό σκληρό.

Harbinger of Death
19-01-2010, 00:21
Χαζό μου φαίνεται αυτό με τα ντιβιντί εκτός αν τα περνάς με πρόγραμμα τύπου ConvertXtoDVD για να τα παίζεις σε επιτραπέζιο πλέηερ μετά, αλλιώς γιατί να δίνεις κάθε τόσο λεφτά για DVD-R όταν μπορείς με σχετικά λίγα χρήματα να πάρεις εξωτερικό μισό τέρα;

1. Ο δίσκος χτύπησε και πάνε όλα
2. Πολλά δε βρίσκονται, μάνα μου, να τα ξανακατεβάσεις. Τα βρήκες, τα έσωσες ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑ
3. Είμαι φρικιό με τις συλλογές. Αλλά και τα άλλα δύο αρκούν από μόνα τους.