View Full Version : [TV] Spartacus: Blood and Sand
antimusic
15-01-2010, 18:14
yHxn8mTpAJU
http://www.imdb.com/title/tt1442449/
http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Blood_and_Sand
The series focuses on Spartacus, a Roman gladiator (played by Andy Whitfield), who later became the leader of a major slave uprising against the Roman Republic. The show has been advertised as featuring some of the most graphic sex scenes ever produced on television~1!!1! The violence is also very bloody and it is slated for a TV-MA rating.
έσκασαν μύτη (leakαραν, yeah right) τα δυο πρώτα επεισόδια pre-air, πλαστικά αίματα, πλαστικά βυζά, παιδαριώδεις διάλογοι, ούτε μισή ορίτζιναλ ιδέα, μεγάλο σκουπίδι γενικά. δείτε.
Death MD
15-01-2010, 21:06
300 σε σηριαλ
τιποτε περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
enitharmon
16-01-2010, 00:43
η σκηνοθεσία είναι όντως έτσι και στη σειρα;
Death MD
16-01-2010, 01:59
ειδα το 1ο επεισοδιο, ενα ματσο χαλια... πολυ χαλι... προχειροδουλεια σε ολους μα ολους τους τομεις.
αν βγει και δευτερο θα ναι θαυμα μαλλον.
Parasight
29-01-2010, 13:30
http://bluthan.blogspot.com/2010/01/spartacus.html
antimusic
29-01-2010, 13:44
^γάμησε.
ειδα το 1ο επεισοδιο, ενα ματσο χαλια... πολυ χαλι... προχειροδουλεια σε ολους μα ολους τους τομεις.
αν βγει και δευτερο θα ναι θαυμα μαλλον.
χέι, το δεύτερο επεισόδιο έχει βυζιά xenaς.
On December 22, 2009, it was announced that the show was renewed for a second season before even premiering.
με βυζιά buffyς ελπίζω. ή valerieς.
http://bluthan.blogspot.com/2010/01/spartacus.html
Έπος. Το ατομάκι έχει κάνει πολύ παλιότερα ένα video με lightsabers και τις επιπτώσεις του καπνίσματος :)
Θεούλης.
Νταξ, η σειρά είναι τραγικά κακή.
Αναρωτιέμαι, όταν ήταν να το στείλουν προς προβολή δε σκέφτηκαν "ω θεοί, είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΚΟ, πως θα βγάλουμε λεφτά με αυτή τη μπούρδα;!!!;;!;";
Η καλυτερη σειρα στην ιστορια του συμπαντος, 100% entertainment.
Μονο βρισιες, αιματα, πουτσα και ξυλο.
Αστεια η οποιαδηποτε αποπειρα σοβαρης κριτικης στα ποστς αποπανω.
Mitsmann
16-01-2011, 04:37
καλα αυτο ειχα βρει επεισοδια του πριν πεντε μηνες ξερω γω. πως ληκαραν "τωρα" ?
Μιτς λατρεια οταν ποσταρει λιωμενος, το τοπικ ειναι ενα χρονο παλιο :touched:
Mitsmann
16-01-2011, 10:36
πφ.
KoiliaSamprela
16-01-2011, 11:07
με την πούτσα όξω αγορεύουμε στην σάουνα ρε κότες!!!!
MaX Payne
30-01-2011, 16:40
http://img816.imageshack.us/img816/6592/13523734.jpg (http://img816.imageshack.us/i/13523734.jpg/)
:malakia:
MaX Payne
01-03-2011, 17:02
το gods of arena τοδε κανας αλλος?
οσοι ειναι φαν ας σπευσουν
επικο μονοωρο φιναλε και θα μου λειψουν του χρονου Μπατιατους και Ζηνα :(
MaX Payne
07-02-2012, 01:20
πουστε αρχισε το Vengeance
ειδα το 1ο
ζει η Ζινα :touched: ενα ραψιματακι στην κοιλια και ειναι μια χαρα
και επικο πεσιμο στο μπουρδελο
Δεν ήταν υπερβολικό το 10λεπτο στην αγορά;;;
Ο Οινόμαος τί ζόρι τραβάει γμτ μπελλά μου.Η εξέλιξη του χαρακτήρα του είναι όλα τα γκαφρά...
υ.γ.
κι εννοείται πως γαμεί το prequel κι ότι όποιος θέλει να το αρχίσει να δει πρώτα το Gods of Arena
Raven Lord
24-03-2012, 21:53
Η καλυτερη σειρα στην ιστορια του συμπαντος, 100% entertainment.
Μονο βρισιες, αιματα, πουτσα και ξυλο.
Αστεια η οποιαδηποτε αποπειρα σοβαρης κριτικης στα ποστς αποπανω.
ακριβώς αυτό. απορώ που δεν το πήρα πρέφα νωρίτερα! ξύλο, βυζιά, γαμήσια, πούτσες... έχει για όλα τα γούστα, άντρες, γυναίκες, gay. heavy metal.
ξεκινάω με την πρώτη ευκαιρία το vengeance.
Σπέρνει!
Με την πρώτη ματιά δείχνει σαν "καρικατούρα" ιδίως αν δε γουστέρνει κάποιος στυλ 300 κι έτσι.Αλλά έχει εκπληκτική πλοκή.
Όσο για τον Vengeance ότι και να πούμε είναι λίγο,ειδικά αν φανταστείτε πως έχει και...thrash metal.
MaX Payne
03-04-2012, 14:14
φιναλε :touched:
με
ΜΑΚΕΛΕΙΟ
http://i.imgur.com/thKUg.jpg
τετοια σφαγη σε σειρα με χαρακτηρες δεν πρεπει ναχει ξαναγινει
κριμα για την ΜΙρα και Οινομεους μεχρι και ασουρ λυπηθηκα
παει και η Ζινα του χρονου θα εχει αλλαγη σκηνικου οχι αλλο Καπουα
γενικα σαν σεζον την βαζω κατω απο 1η και prequel αλλα κρατησε επιπεδο
Raven Lord
04-04-2012, 23:15
γάμησαν τα τελευταία επισόδεια
Απουρώ δλδ,πώς αυτή η σειρά που βελτιώνεται όχι απλά από Κύκλο σε Κύκλο αλλά από Επεισόδιο σε Επεισόδιο έχει τόση λίγη θεαματικότητα εδώ μέσα...
Τί Βlood & Sand,εδώ σε λίγο θα έχουμε σύγκρουση με τις λεγεώνες του Ιουλίου Καίσαρα και την Αππία Οδό!
Ναι ΟΚ ωραία είναι με τίμιες αιματοχυσίες.
Αλλά μόνο εμένα με ξενερώνει ο καινούριος Σπάρτακος, μου κάνει λίγο παιδάκι ξέρω 'γω.
Raven Lord
05-04-2012, 19:10
ξέρω 'γω. ίσως επειδή συνηθίζεις τον 1ο. αλλά τι να γίνει, η κακιά στιγμή. βολευόμαστε με τον νέο...
και η καινούρια ναέβια με ξενέρωσε λίγο.
ξέρω 'γω. ίσως επειδή συνηθίζεις τον 1ο. αλλά τι να γίνει, η κακιά στιγμή. βολευόμαστε με τον νέο...
και η καινούρια ναέβια με ξενέρωσε λίγο.
Συμφωνώ!
Κι εμένα με χάλασε,αλλά συνήλθα. Πάντως να δούμε πού θα το πάει στον επόμενο κύκλο...
Ξεπάστρωσε μια σειρά από "συμπαθείς" σιχαμένους,τί διάολο δολοπλοκίες θα έχουμε τώρα! Κι Οινόμαο ρε γμτ και το μελαχρινούλι που τώρα το ξεχνάω...
MaX Payne
09-04-2012, 12:35
απο Ρωμαιους θαχει Κρασσο και νεαρο Ιουλιο Καισαρα
Γιατί την βάζεις πιο κάτω κι από τα άλλα δυο;
Εγώ θεωρώ θετικό ότι αποφάσισαν να ξεμπερδεύουν με μια σειρά από πρωταγωνιστούντες {σικ!}
Αγαπάμε Μίρα!!!
υ.γ.
Θεωρείς πως θα έχουμε δολοπλοκίες μόνο με τους πραίτορες κι όχι μεταξύ των επαναστατών;Νομίζω πως οι Γαλάτες είχαν αποσχιστεί λόγω τακτικής κάποια στιγμή...
MaX Payne
11-04-2012, 12:45
δεν θυμαμαι τι ακριβως εχει γινει στην ιστορια μονο Κρασσο θυμαμαι και τι γινεται στο τελος(καισαρας δεν νομιζω οτι υπαρχει)
και για σεζον αποσους εφαγαν Μιρα,Οινομαιος ισως και Ασουρ τους ηθελα να παραμεινουν
απο Ρωμαιους δεν ειχαν να δωσουν πολλα και η Ζινα ηταν σκια φετος δεν ειχε νοημα να την κρατησει ισως την Ηλιθια να την κολλαγε καπου
ε και γενικα ειχε τα θεματακια της
αρκετοι χαρακτηρες δεν ειχαν σχεση με αυτο που ειχαμε δει πχ Γκανικος,Οινομαιος,Νεβια,Ζινα,Κριξος φλωρεψε
ε και οι πρωτες 2 ειχαν αρενα και οικο μπατιατους
Σπάρτακος, Κρίξους, Γκάνικος, Οινομαίος, πολλές ηγετικές μορφές μαζί. Όντος κρίμα για τον Οινομαίο αλλά έπρεπε να φάνε τουλάχιστον έναν (για να μη πω δύο). Η Μίρα μου ήταν ψιλοαδιάφορη έτσι κι αλλιώς. Όσο για τον Ασούρ, με χάλασε δε λέω αλλα λογικά θα υπάρχει κάποιος αντίστοιχος στα μεγάλα σαλόνια.
Raven Lord
24-01-2013, 20:24
άντε να ξεκινάει σιγά σιγά
Raven Lord
06-02-2013, 13:42
1ο επεισόδιο war of the damned ξεκινάει ακριβώς όπως πρέπει. με ένα βουνό από πτώματα
MaX Payne
06-02-2013, 14:43
μονο 10 θαναι η τελευταια
τοδα το 1ο δυνατη εισοδος Κρασσου
Mόνο 10,ε;
Εν τω μεταξύ μιλάμε για πογκρόμ στο Βου επεισόδιο (και με ωραία σκλάβα επιπροσθέτως)
BURNIN AMBITION
07-04-2013, 18:51
ποσο γαμησε το επεισοδιο της παρασκευης. πωπωπω. μιλαμε για υπερτατη σειρα
Elfstone
14-04-2013, 02:09
To φιναλε της σειράς απλά τερμάτησε το έπος στην τηλεόραση. Gratitude!
BURNIN AMBITION
14-04-2013, 05:00
ανατριχιλα. απλα. τεραστια σειρα
Raven Lord
22-04-2013, 09:59
100% όπως έπρεπε
enitharmon
01-05-2013, 03:28
epic as fuck και τετοια και τι ρωταω τωρα, αλλα εκεινη την ταφρο πως καταφερε και την εσκαψε στο τελευταιο επεισοδιο;
KoiliaSamprela
01-05-2013, 08:03
βιαζόταν επειδή είχε μόνο ένα επεισόδιο
Aξιοπρεπής λήξη...
Αναρωτιέμαι ποιο κανάλι θα το έπαιρνε να το προβάλλει σε κανά Πάσχα...Κανά STAR μήπως;Αλλά κι αυτοί πουριτανοί δεν είναι;
υ.γ.
προτείνεται αλλαγή τίτλου στην ονομασία του post,σκέτο SPARTACUS...
εδω ενα βυζι δειχνουν και τρωνε κραξιμο στο ελλαδισταν τι spartacus λες?
MaX Payne
01-05-2013, 23:19
γιατι ειδικα πασχα επειδη εχει Ρωμαιους;:touched:
αντι για Μπεν Χουρ
πιστευω STAR η' κανα σκαι 1 το βραδυ θα τοπαιζε
πολυ καφριλα περα απο το γυμνο
και usa σε καλωδιακο ηταν με ενδειξη 17+
Imperium
30-05-2013, 00:45
μολις την τελειωσα..μιλαμε για επος..τιποτα αλλο..Ε-Π-Ο-Σ
bonus
WFWosDOlPOY