PDA

View Full Version : Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Pages : [1] 2

ikonoklast
10-01-2010, 11:39
Δεν υπήρχε θρεντ. Μάλλον γιατί είστε όλοι αναρχοάπλυτοι. Dythor ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝ. ΣΚΑΣΕ.

Καταρχήν να πούμε ότι υπάρχει άτομο που κάνει καριέρα στην τηλεόραση και λέγεται Δημήτρης ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ. Όχι, ΚΗΠΟΥΡΟΣ, ΜΑΛΑΚΑ.

Μετά να πούμε αυτό:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=93715&cid=4

Και μετά να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να κουβεντιάσουμε όμορφα, που θα πάει αυτή η κατάσταση συνέλληνες; Για πόσο ακόμα οι τρομοκράτες θα τρομοκρατούν; Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε, να κάψουν την βουλή; Ε; Που θα πάει αυτό;

Agoraphobic_S.I.
10-01-2010, 14:38
Γουστάρεις την ενέργεια, ξενερώνεις από την ανάληψη.
Δε γουστάρεις την ενέργεια, ξενερώνεις ακόμα περισσότερο με την ανάληψη. wtf.

metamelia3
10-01-2010, 14:45
χρειαζεται να γινει πιο στρατηγικη και να αποκτησει βαση αλληλεγγυης και προπαγανδας. αν δεν γινουν αυτα, την γαμησαμε. οι μπααντερ-μαϊνχοφ δεν θα ειχαν αποκτησει ποτε νοημα αν δεν ειχαν συνδεθει με το γερμανικο κινημα των καταληψεων.

ikonoklast
10-01-2010, 14:52
Γιατί η ραφ ως γνωστόν απέκτησε ΤΟ νόημα και πέτυχε διεθνικές επαναστάσεις, σοσιαλισμούς, αναρχίες. Καν και καν.

Γουστάρεις την ενέργεια, ξενερώνεις από την ανάληψη.
Δε γουστάρεις την ενέργεια, ξενερώνεις ακόμα περισσότερο με την ανάληψη. wtf.

Ποιές ενέργειες και ποιές αναλήψεις γούσταρες/δε γούσταρες;

Agoraphobic_S.I.
10-01-2010, 15:01
+1 σε Καλκι.

Ικονοκλαστ θες λίστα;

ikonoklast
10-01-2010, 15:11
Πάντα.

Agoraphobic_S.I.
10-01-2010, 15:16
Σαν ενέργεια μ' άρεσε ας πούμε η μπόμπα στο Χρηματιστήριο, καλούτσικη θα ήταν και η ανάληψη αν δεν προσπαθούσαν να κάνουν σουπερ ουαου ανάλυση για τα οικονομικά της Ελλάδος.
Σαν ενέργεια είχε φάση η χθεσινή, περιμένω να δω και την ανάληψη. Όχι με αγωνία πάντως.

Εξοργιστική ήταν η εκτέλεση του μπάτσου από τη Σεχτα, εξοργιστικές είναι η πλειοψηφία των ενεργειών/αναλήψεων από τους πυρήνες της παπαριάς.

ubu
10-01-2010, 15:26
INB4 κάλκι να επικροτεί τη δολοφονία του μπάτσου.

ikonoklast
10-01-2010, 15:33
Σαν ενέργεια μ' άρεσε ας πούμε η μπόμπα στο Χρηματιστήριο, καλούτσικη θα ήταν και η ανάληψη αν δεν προσπαθούσαν να κάνουν σουπερ ουαου ανάλυση για τα οικονομικά της Ελλάδος.
Σαν ενέργεια είχε φάση η χθεσινή, περιμένω να δω και την ανάληψη. Όχι με αγωνία πάντως.

Εξοργιστική ήταν η εκτέλεση του μπάτσου από τη Σεχτα, εξοργιστικές είναι η πλειοψηφία των ενεργειών/αναλήψεων από τους πυρήνες της παπαριάς.

Ρε, όλα αυτά είναι ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, είναι όλοι προβοκάτορες.
Ελάτε μαζί μας, νέα παιδιά είστε.

metamelia3
10-01-2010, 15:34
οϊ, ψιτ, αριστεροσκυλα. κουραση, ε.

Phantom Duck
10-01-2010, 15:43
πιες ένα λάτε να στανιάρεις από τις μαλακίες τους.

ikonoklast
10-01-2010, 16:22
Όχι ότι, αλλά. Μπάσταρδοι στόκοι φρικιά: αναλογιστείτε λίγο πόσα γαμημένα χρόνια υπάρχει στην ελλάδα η ένοπλη ατομική δράση. Απο το 1975, λαμπρά. Τριανταπέντε είναι τα γαμημένα χρόνια λοιπόν. Σε πόσες διαφορετικές οργανώσεις; Καμια δεκάρα λέω εγώ χωρίς τις πολύ άκυρες και μαζί με τις καινούργιες: 17Ν, ΕΛΑ, πυρήνες της ψολιάς, σέχτες, επαναστατικός αγών, μαύρο κόκκινο, παιδιά απ την πάτρα, όλοι αυτοί οι μαλάκες τελοσπάντω. Πόσα χτυπήματα; Και στα ΔΙΑΚΟΣΑ μη σου πω και βάλε. Με τι στόχους; Μαζί με το τελευταίο περίπου με ό,τι μαλακία μπορεί να βάλει ο νους, απο εσατζίδες μέχρι υπουργούς, εφοπλιστές, τράπεζες, χρηματιστήρια, κανάλια, βουλές, ασφαλιστικές, άμαξες και ορφανοτροφεία. Και τι έγινε μωρέ μαλάκες; Θα σου πω εγώ: Τα αρχίδια μου έγινε. Οι μπάτσοι βρήκαν πάτημα να γαμάνε με ΛΟΓΟ, τον λόγο τον παίζουν τα κανάλια και ο λόγος βρίσκεται στις συνειδήσεις της πλατιάς πουτάνας κοινωνίας που υποτίθεται ότι ο κάθε καλκης θα ήθελε να είναι μαζί του. Και αφού έχει συμβεί αυτό το απόλυτο τίποτα απο πλευράς λαϊκών αναγκών και το πολύ σημαντικό ΓΑΜΑ ΤΑ απο πλευράς συνασπισμού εξουσίας υπάρχουν ακόμα γραφικές φωνές που υπερασπίζονται την ατομική ένοπλη πάλη λες και είναι το δισκοπότηρο. Και αγαναχτώ όχι για να πείσω τώρα εδώ τον καλκη και τον αγοραφό στο φόρουμ αλλά με το ΠΟΣΗ βλακεία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο πια; Είστε πιο βλάκες ακόμα και απο τους νοικοκυραίους. Mπάσταρδοι στόκοι φρικιά.

Σε άλλα νέα, για μας τους συνωμοσιολόγους είναι ξεκάθαρο ότι το χτύπημα είναι CIA συνδέεται με το πρόσφατο αεροπλανικό που τρέχουν και δε φτάνουν οι αμερικανοί και έχει να κάνει με νέο δόγμα "αντιτρομοκρατίας" εν όψει. Εγώ τα λέω, να τα θυμάστε.

Agoraphobic_S.I.
10-01-2010, 16:32
Kαι για πες μας, αφού έκανες τόσο όμορφη σύνοψη, τι έχει προσφέρει η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ σας στο "λαϊκό κίνημα";

Μάλλον κάτι σε σχήμα ντόνατ, με τρύπα στη μέση όπως λέει και η Σέχτα.

FIXXXER
10-01-2010, 16:40
Στις 19:59 ακριβώς εξερράγη βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε κάλαθο αχρήστων, στο μπροστινό μέρος της Βουλής, πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 19:45 στην εφημερίδα « Ελευθεροτυπία». Ο άγνωστος που τηλεφώνησε έδωσε 17 λεπτά διορία για την έκρηξη, ο εκρηκτικός μηχανισμός, όμως, εξερράγη στα 15 λεπτά.

Κατι δε μου βγαινει.

Ον τοπικ, ικονοκλαστ, το προσφατο λιγο μεγαλυτερο ποστ σου το εννοεις σοβαρα? Αν ναι, μαζι σου.

carheart
10-01-2010, 16:45
Όχι ότι, αλλά. Μπάσταρδοι στόκοι φρικιά: αναλογιστείτε λίγο πόσα γαμημένα χρόνια υπάρχει στην ελλάδα η ένοπλη ατομική δράση. Απο το 1975, λαμπρά. Τριανταπέντε είναι τα γαμημένα χρόνια λοιπόν. Σε πόσες διαφορετικές οργανώσεις; Καμια δεκάρα λέω εγώ χωρίς τις πολύ άκυρες και μαζί με τις καινούργιες: 17Ν, ΕΛΑ, πυρήνες της ψολιάς, σέχτες, επαναστατικός αγών, μαύρο κόκκινο, παιδιά απ την πάτρα, όλοι αυτοί οι μαλάκες τελοσπάντω. Πόσα χτυπήματα; Και στα ΔΙΑΚΟΣΑ μη σου πω και βάλε. Με τι στόχους; Μαζί με το τελευταίο περίπου με ό,τι μαλακία μπορεί να βάλει ο νους, απο εσατζίδες μέχρι υπουργούς, εφοπλιστές, τράπεζες, χρηματιστήρια, κανάλια, βουλές, ασφαλιστικές, άμαξες και ορφανοτροφεία. Και τι έγινε μωρέ μαλάκες; Θα σου πω εγώ: Τα αρχίδια μου έγινε. Οι μπάτσοι βρήκαν πάτημα να γαμάνε με ΛΟΓΟ, τον λόγο τον παίζουν τα κανάλια και ο λόγος βρίσκεται στις συνειδήσεις της πλατιάς πουτάνας κοινωνίας που υποτίθεται ότι ο κάθε καλκης θα ήθελε να είναι μαζί του. Και αφού έχει συμβεί αυτό το απόλυτο τίποτα απο πλευράς λαϊκών αναγκών και το πολύ σημαντικό ΓΑΜΑ ΤΑ απο πλευράς συνασπισμού εξουσίας υπάρχουν ακόμα γραφικές φωνές που υπερασπίζονται την ατομική ένοπλη πάλη λες και είναι το δισκοπότηρο. Και αγαναχτώ όχι για να πείσω τώρα εδώ τον καλκη και τον αγοραφό στο φόρουμ αλλά με το ΠΟΣΗ βλακεία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο πια; Είστε πιο βλάκες ακόμα και απο τους νοικοκυραίους. Mπάσταρδοι στόκοι φρικιά.

όταν λύσσαγα για την καθυστέρηση, μου έλεγες "αν δεν εγκρίνεις αυτά, είσαι δεξιός".

ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ.

ikonoklast
10-01-2010, 16:57
Μη μπερδεύουμε βούρτσες με πούτσες. Εσύ λύσσαγες για τη "βία" γενικά.

φιξερ: ναι.

αγοραφό: έλα με αυτά τα "και τι κάνετε εσείς;; ε;;". Εμείς γαμάμε και δέρνουμε, να μα το θεό.

carheart
10-01-2010, 17:05
Μη μπερδεύουμε βούρτσες με πούτσες. Εσύ λύσσαγες για τη "βία" γενικά.

όχι, μιλούσα και για την ηλιθιότητα των στόχων!

rage for order
10-01-2010, 18:39
χρειαζεται να γινει πιο στρατηγικη και να αποκτησει βαση αλληλεγγυης και προπαγανδας. αν δεν γινουν αυτα, την γαμησαμε. οι μπααντερ-μαϊνχοφ δεν θα ειχαν αποκτησει ποτε νοημα αν δεν ειχαν συνδεθει με το γερμανικο κινημα των καταληψεων.

Εκεί είναι και το πρόβλημα, που το έχουμε συζητήσει νομίζω πάλι, στην αντίληψη περί πρωτοπορίας του ένοπλου. Σε έναν αγώνα είσαι μέσα ή δεν είσαι και αν δεν είσαι εκεί είσαι κάπου αλλού αντίστοιχα. Από την άλλη έχουμε την ένοπλη πρωτοπορία που αποφασίζει και δρα κεκλεισμένων και λέμε ότι γύρω πρέπει να μαζευτούν οι χειροκροτητές που θα λένε πόσο γαμάνε και θα μοιράζουν φωτοτυπίες τις προκηρύξεις τους. Αν είναι έτσι ας μπούμε κατευθείαν στα κόμματα για να μην το κουράζουμε.

Dythor
10-01-2010, 18:49

Σε άλλα νέα, για μας τους συνωμοσιολόγους είναι ξεκάθαρο ότι το χτύπημα είναι CIA συνδέεται με το πρόσφατο αεροπλανικό που τρέχουν και δε φτάνουν οι αμερικανοί και έχει να κάνει με νέο δόγμα "αντιτρομοκρατίας" εν όψει. Εγώ τα λέω, να τα θυμάστε.

Εδώ συμφωνώ απόλυτα πάντως.

ubu
10-01-2010, 18:51

Εκεί είναι και το πρόβλημα, που το έχουμε συζητήσει νομίζω πάλι, στην αντίληψη περί πρωτοπορίας του ένοπλου. Σε έναν αγώνα είσαι μέσα ή δεν είσαι και αν δεν είσαι εκεί είσαι κάπου αλλού αντίστοιχα. Από την άλλη έχουμε την ένοπλη πρωτοπορία που αποφασίζει και δρα κεκλεισμένων και λέμε ότι γύρω πρέπει να μαζευτούν οι χειροκροτητές που θα λένε πόσο γαμάνε και θα μοιράζουν φωτοτυπίες τις προκηρύξεις τους. Αν είναι έτσι ας μπούμε κατευθείαν στα κόμματα για να μην το κουράζουμε.

ανοιχτή συνέλευση στο γκίνη για την από τα κάτω οργάνωση του ένοπλου. θα κυκλοφορήσει κουτί ενίσχυσης για την αγορά των όπλων.

rage for order
10-01-2010, 18:57
σου έχω δώσει μια συμβουλή.

ubu
10-01-2010, 18:59
εγώ πάντως γελάω.

rage for order
10-01-2010, 19:44
και επειδή μια ακόμα κουβέντα για την "τρομοκρατία" θα είναι βαρετή απλά αφήνω αυτό εδώ.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/diadromi_90.jpg

carheart
10-01-2010, 20:21
rage for order, κρεσέντο ηλιθιότητας δικέ μου.

Agoraphobic_S.I.
10-01-2010, 20:56
Αχαχαχ απίστευτο εξώφυλλο. :dfinger: :touched:

Pinatero
10-01-2010, 23:05
tag: ναρ ματαρον... λιωνω

Candiru
11-01-2010, 14:44
ενώ η χειροβομβίδα στο στέκι μεταναστών πέρσι ούτε ως τρομοκρατική ενεργεια δεν χαρακτηρίστηκε. Πολύ βάρος προς την ένοπλη δράση από τα αριστερά πέφτει η ζυγαριά της αντιτρομοκρατικής

carheart
11-01-2010, 18:04
Ενώ για κάτι βολεμένα αριστερά αρχιδάκια σαν και την πάρτη σου η τρομοκρατία είναι ισομερής.

ubu
11-01-2010, 21:07
θα γίνω λίγο ΦΛΩΡΟΣ και θα ρωτήσω, δεν είναι κάπως σιχαμερό να βρίζεις έτσι άνθρωπο με τα διπλά σου χρόνια; όποιες κι αν είναι οι απόψεις του και ιδιαίτερα όταν τα γραφόμενά του που προκάλεσαν αυτή σου την αντίδραση ήταν εντελώς μετρημένα και σοβαρά διατυπωμένα.

θα μου πεις, τόσα χρόνια ακούει χριστοπαναγίες ο καντιρού, τώρα σου 'σκασε; θα σου πω, ναι, τώρα μου 'σκασε.

metamelia3
11-01-2010, 21:14
αχου το, στο ναρ ειναι τζεντλεμεν.

LokiTricksterGod
11-01-2010, 21:24
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απ'αυτούς που τάσσονται υπέρ αυτών των... τρομοκρατικών χουχου ενεργειών γιατί ακριβώς τις στηρίζουν; δηλαδή προσωπικά δεν μπορώ να λυπηθώ ή να οργιστώ ιδιαίτερα για καμία απ'αυτές, αλλά με τον ίδιο τρόπο δε μπορώ να ταχθώ υπέρ γιατί πρακτικά βλέπω μόνο αρνητικά αποτελέσματα. και μέχρι στιγμής (και στα προηγούμενα τόπιξ) κυρίως ξεκατινιάσματα βλέπω, καμιά πιο εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία υπέρ από rfo ή κάλκη δεν είδα. αν έχει γίνει κάποιο σχετικό ποστ/συζήτηση σε άλλο τόπικ (που δεν αποτελείται από ανέκδοτα τύπου 'οϊ, ψιτ, αριστεροσκυλα. κουραση, ε.'), ρίχτε κανά λινκ γιατί νιώθω μπερδεμένος. θενξ!

metamelia3
11-01-2010, 21:26
εσυ δηλαδη μ' αυτο το υφακι περιμενεις σοβαρη συζητηση και επιχειρηματολογια τωρα;

rage for order
11-01-2010, 21:28
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απ'αυτούς που τάσσονται υπέρ αυτών των... τρομοκρατικών χουχου ενεργειών γιατί ακριβώς τις στηρίζουν; δηλαδή προσωπικά δεν μπορώ να λυπηθώ ή να οργιστώ ιδιαίτερα για καμία απ'αυτές, αλλά με τον ίδιο τρόπο δε μπορώ να ταχθώ υπέρ γιατί πρακτικά βλέπω μόνο αρνητικά αποτελέσματα. και μέχρι στιγμής (και στα προηγούμενα τόπιξ) κυρίως ξεκατινιάσματα βλέπω, καμιά πιο εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία υπέρ από rfo ή κάλκη δεν είδα. αν έχει γίνει κάποιο σχετικό ποστ/συζήτηση σε άλλο τόπικ (που δεν αποτελείται από ανέκδοτα τύπου 'οϊ, ψιτ, αριστεροσκυλα. κουραση, ε.'), ρίχτε κανά λινκ γιατί νιώθω μπερδεμένος. θενξ!

μα εγώ δεν είμαι υπέρ

hyatari
11-01-2010, 21:48
http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/324126

asimoulis
11-01-2010, 21:49
στην τρομοκρατία υπάρχει ένα κακό και ένα κακό. το κακό είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα, και το κακό είναι, ότι μετά υπάρχουν μέτρα όπως κάμερες, ψαχτήρια, αστυνομοκρατία και άλλα.

metamelia3
11-01-2010, 21:55
http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/324126
αυτο το εχω αγορασει εδω και καιρο αλλα δεν εχω αξιωθει να το διαβασω ακομα. ωραιοι τυποι οι ΜΠΕΒΕΓΚΟΥΝΓΚ παντως.

wom
11-01-2010, 21:58
#error#

rage for order
11-01-2010, 22:05
στην τρομοκρατία υπάρχει ένα κακό και ένα κακό. το κακό είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα, και το κακό είναι, ότι μετά υπάρχουν μέτρα όπως κάμερες, ψαχτήρια, αστυνομοκρατία και άλλα.

Το κακό είναι ότι πολλοί αριστεροί είναι δεν είναι στο ΚΚΕ μιλάνε στα αυτό και σκέφτονται σαν αυτό. Θες να μας πεις ότι υπάρχει έστω και ένας στην Ελλάδα που πιστεύει ότι οι κάμερες στους δρόμους ή τα μέτρα στα αεροδρόμια είναι για να προστατευόμαστε από την Σέχτα; Στην Ελλάδα που τα χτυπήματα ποτέ δεν ήταν τυφλά ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος ποτέ δεν ένιωσε να απειλείται. Το αίτημα για ασφάλεια εδώ προέρχεται από άλλους παράγοντες.

Η μόνη βοήθεια που μπορεί να δίνει η όποια Σέχτα στο κράτος είναι ότι όταν σκοτώνουν πχ ένα μπάτσο μετά μερικοί που τους έφτυναν τον Δεκέμβρη μπορεί να γυρίσουν και να πουν "άνθρωποι είναι και αυτοί με γυναίκα και παιδιά, κάποια μάνα έκλαψε κτλ κτλ". Για την βουλή, το χρηματιστήριο και τις τράπεζες χέστηκαν.

Ass Cobra
12-01-2010, 03:00
Στην Ελλάδα που τα χτυπήματα ποτέ δεν ήταν τυφλά ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος ποτέ δεν ένιωσε να απειλείται
Καλά τα λες, δεν πιστευω να διαφωνει κανας μεσος ανθρωπακος ε?

http://img36.imageshack.us/img36/7140/441356b.jpg (http://img36.imageshack.us/i/441356b.jpg/)
Αυτος δε χρειαστηκε να νιωσει την απειλη.

Και μετα αποκατασταθηκε η ταξη στο βασιλειο της επαναστασης.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο» Δ. Κουφοντίνας.

Κeep posting RFO.

rage for order
12-01-2010, 03:04
ναι μόνο που ο αρξαλιάν (αν το λέω καλά το όνομά του) δεν φτάνει. κανένας δεν πιστεύει ότι ο επαναστατικός αγώνας θα βάλει βόμβα στο μετρό με κόσμο μέσα. εκτός από εσένα ίσως.

LokiTricksterGod
12-01-2010, 04:31
εσυ δηλαδη μ' αυτο το υφακι περιμενεις σοβαρη συζητηση και επιχειρηματολογια τωρα;

ρίξε κι εδώ ένα αριστερόσκυλο, πιο εύκολο απ'το να απαντήσεις είναι υποθέτω.

Agoraphobic_S.I.
12-01-2010, 07:19
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jVVckWBx6_4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jVVckWBx6_4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

carheart
12-01-2010, 12:14
ναι μόνο που ο αρξαλιάν (αν το λέω καλά το όνομά του) δεν φτάνει. κανένας δεν πιστεύει ότι ο επαναστατικός αγώνας θα βάλει βόμβα στο μετρό με κόσμο μέσα. εκτός από εσένα ίσως.

Τι εννοείς "ο αξαρλιάν" δεν φτάνει; Δεν φτάνει να καρφώσει; Δεν αρκεί για παράδειγμα; Δεν είναι αρκετός ο θάνατος ενός αθώου για να πειστείς πως η τέτοια τρομοκρατική δράση δεν έχει κάποια ουσία; Τι εννοείς "δεν φτάνει";

Κάλκι, εδώ που τα λέμε ο λόκι σε ρώτησε τις σωστές ερωτήσεις.

θα γίνω λίγο ΦΛΩΡΟΣ και θα ρωτήσω, δεν είναι κάπως σιχαμερό να βρίζεις έτσι άνθρωπο με τα διπλά σου χρόνια; όποιες κι αν είναι οι απόψεις του και ιδιαίτερα όταν τα γραφόμενά του που προκάλεσαν αυτή σου την αντίδραση ήταν εντελώς μετρημένα και σοβαρά διατυπωμένα.

θα μου πεις, τόσα χρόνια ακούει χριστοπαναγίες ο καντιρού, τώρα σου 'σκασε; θα σου πω, ναι, τώρα μου 'σκασε.

Κάτω η ένοπλη δράση και σεβασμός στην τρίτη ηλικία; Πληροφοριακά, αν πριν δύο-τρία χρόνια σου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, νομίζω φαντάζεσαι τι θα άκουγε. Βρες επιτέλους μια σταθερά, μια βάση, μια αρχή και τήρησε μια στοιχειώδη συνέπεια. Δεν ψήνομαι σε ένα χρόνο να ακούω "κάτω η κοκακόλα και έξω από την ευρωπαϊκή ένωση!".

metamelia3
12-01-2010, 13:17
καρχαρτ, εχω εξηγησει απειρες φορες ποια ειναι η σημασια της τρομοκρατιας και της βιας για μενα. πραγματικα βαριεμαι να το ξανακανω ή τουλάχιστον αν ειναι να τα ξαναβαλω με δογματικους πολιτικλυ κορρεκτ τυπους θα το κανω με κανεναν που θα εχει σημασια.

ubu
12-01-2010, 13:40
βγαίνω οφφτοπικ ξανά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάλκι και κάρχαρτ, δεν κατάλαβα πως συνδέονται ναρ και ένοπλο με όσα είπα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του θρεντ και θα μπορούσα να τα 'χω πει οπουδήποτε αλλού.

έπειτα, καρχαρτ μόνο, πράγματι έχω υπάρξει ενοχλητικός μαλάκας στο παρελθόν αλλά όσο ενοχλητικός μαλάκας κι αν ήμουν νομίζω ποτέ δεν είπα κάποιον βολεμένο αρχιδάκι, πάντως σίγουρα όχι έναν 50άρη. σκάει κάπως να υπερασπίζομαι την πολιτική ορθότητα και τους καλούς τρόπους, αλλά όπως μου φαίνεται άσχημο τέτοιου τύπου βρισίδι "στην πραγματική ζωή" έτσι μου φαίνεται και εδώ.

κατά τα άλλα, λυπάμαι αν σε απογοήτευσε η ασυνέπεια μου αλλά εδώ που τα λέμε δεν σου έταξα και ποτέ κάποια συνέπεια.

αυτά, σόρρυ για το οφφτοπικ.

carheart
12-01-2010, 13:53
Άντε γαμήσου ρε psolo magnera (http://www.electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=526305&postcount=24) να πούμε

ikonoklast
12-01-2010, 13:54
rage for order, μερικές φορές φαντασιώνομαι αυτό το κωλόγιδο που έχεις για άβαταρ να ποστάρει τις αρχιδιές που ποστάρεις και μετά να το αρχίζω σε τρελά κλωτσίδια. Παίζει να είσαι μακράν ο αντιπαθέστερος χρήστης του πολιτικς και σ' αυτό να συμβάλλει το γίδι σου. Κάνε τουλάχιστον μια προσπάθεια και άλλαξε το, βάλε λογκο κουινσραιχ, βάλε κάνα αλφαδάκι, κάνα σκιν να σπάει σβάστιγκα, κάνα v for vendetta, κάτι, ξέρεις εσύ.

metamelia3
12-01-2010, 13:56
αντιθετως, απ'τους λιγους συμπαθεις του πολιτιξ ειναι.

carheart
12-01-2010, 13:57
εσύ θεωρείς σοβαρή και την ladykiller όμως.

metamelia3
12-01-2010, 14:09
ολα τα συντροφια υπεροχοι ειναι :pink:

~ladykiller~
12-01-2010, 14:12
είμαι σοβαρή

Khalkji :pink:
το μέλλον μας δεν είναι η μισθωτή σκλαβιά είναι ο δυναμίτης και τα εκρηκτικά :touched:

ikonoklast
12-01-2010, 14:14
zofos are back zofos were everewer

carheart
12-01-2010, 14:16
δεν έχω άλλες ερωτήσεις.

LokiTricksterGod
12-01-2010, 14:36
εμένα είπες δογματικό πολίτικλι κορρέκτ τύπο ρε ΑΡΧΙΔΙ;!

metamelia3
12-01-2010, 14:40
αμε!

Dythor
12-01-2010, 15:26
Ο Ντήθωρ είναι βλάκας και μικρός Ντράγκονλορντ που κάνει ερωτήσεις πρωτοετού like the one he is, αντίθετα με όλους εσάς τους Κάλκηδες, Λέιντικίλερς και Ικόνοκλαστς (δεν λέω ρφο γιατί αντίθετα αυτός μπαίνει σε συζήτηση) που τα 'χετε όλα αυτά -αςπούμεγελάειοκόσμος- μια για πάντα λυμένα. Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί κάθεστε και ποστάρετε ακόμα αφού έτσι. Είστε τόσο γαμημένα αργόσχολοι που η διασκέδασή σας είναι το να ποστάρετε εγκάθετα σχολιάκια μηδαμινής ευφυίας και χιούμορ, προέκταση κάποιον βάσεων που δεν μπαίνετε ποτέ στον κόπο να εξηγήσετε; Γιατί δεν χώνεστε πίσω στα λαγούμια, τις ποντικότρυπες, τις κοβς σας, γιατί δεν πάτε στο διάολο γενικά μήπως μιλήσουμε σαν άνθρωποι κάποια στιγμή;

Agoraphobic_S.I.
12-01-2010, 15:31
Χαχ, σοβαρά τώρα, περιμένετε να συζητήσουμε σοβαρά για το ένοπλο μέσα από το ER; Ή γενικά μέσω ιντερνετ;

ikonoklast
12-01-2010, 15:54
Γιατί, τι φοβάσαι μη σε δέσουν;

Agoraphobic_S.I.
12-01-2010, 16:11
Όχι, χαζές δήθεν ειρωνικές απαντήσεις της φάσης φοβάμαι. Τη φάση που προσπαθεί ο καθένας να πείσει ότι ο άλλος είναι πιο ηλίθιος.

Ξέρεις.

rage for order
12-01-2010, 17:04
Τι εννοείς "ο αξαρλιάν" δεν φτάνει; Δεν φτάνει να καρφώσει; Δεν αρκεί για παράδειγμα; Δεν είναι αρκετός ο θάνατος ενός αθώου για να πειστείς πως η τέτοια τρομοκρατική δράση δεν έχει κάποια ουσία; Τι εννοείς "δεν φτάνει";
Καταρχήν είναι ενθαρρυντικό που θεωρείς τους άλλους ένοχους:)

Δεν φτάνει ο θάνατος ενός αθώου για να τρομάξει τον κόσμο. Μπορεί να το έκανε τότε αλλά πάει ξεχάστηκε σαν τόσα άλλα. Τελικά διαφωνείς ότι αυτοί που θέλουν κάμερες και στον κώλο τους, μπάτσους έξω από κάθε πόρτα, 0 δικαιώματα τα θέλουν όχι γιατί φοβούνται τους πυρήνες ή την σέχτα ή τον εα αλλά κυρίως για άλλους λόγους;

rage for order, μερικές φορές φαντασιώνομαι αυτό το κωλόγιδο που έχεις για άβαταρ να ποστάρει τις αρχιδιές που ποστάρεις και μετά να το αρχίζω σε τρελά κλωτσίδια. Παίζει να είσαι μακράν ο αντιπαθέστερος χρήστης του πολιτικς και σ' αυτό να συμβάλλει το γίδι σου. Κάνε τουλάχιστον μια προσπάθεια και άλλαξε το, βάλε λογκο κουινσραιχ, βάλε κάνα αλφαδάκι, κάνα σκιν να σπάει σβάστιγκα, κάνα v for vendetta, κάτι, ξέρεις εσύ.

v for vendetta πάει το πήραν οι φασίστες (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1119972) (που αν το παίξουν καλά μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι.)

Και :pink:, μ' αρέσει όταν αγαπιόμαστε!

deargdoom
16-01-2010, 21:48
Τελικά διαφωνείς ότι αυτοί που θέλουν κάμερες και στον κώλο τους, μπάτσους έξω από κάθε πόρτα, 0 δικαιώματα τα θέλουν όχι γιατί φοβούνται τους πυρήνες ή την σέχτα ή τον εα αλλά κυρίως για άλλους λόγους;

Όχι κυρίως. Αποκλειστικά για άλλους λόγους. Σιγά μη φοβηθεί το αστικό κράτος οργανώσεις που είτε είναι καθαυτό δικές του (στελεχωμένες ή/και διαβρωμένες από πράκτορες και ασφαλίτες) είτε αποτελούν τα ορμητήρια κάποιων ανερμάτιστων, πολιτικά άμπαλων, ξεχασμένων νοσταλγών του Νετσάγεφ.

Το θέμα είναι ότι για να γίνουν πράξη τα παραπάνω χρειάζεται νομιμοποίηση. Όσοι την παρέχουν (με ενέργειες που για τη σταθερότητα του αστικού κράτους ισοδυναμούν με το γνωστό ανέκδοτο με το ψύλλο και την ελεφαντίνα) είναι νέτα σκέτα εχθροί του λαού. Εάν, δε, πιστεύουν σοβαρά ότι οι ενέργειές τους αυτές έχουν και την παραμικρή επαναστατική χρησιμότητα, είναι και ηλίθιοι και επικίνδυνοι μαζί.

Esteban
16-01-2010, 22:02
Πάντως θα 'θελα να αναπτυχθεί ο λόγος που χρησιμοποιούνται κάμερες εκτός από ατυόν της ασφάλειας.

Όποτε προσπαθώ να σκεφτώ έναν χωρίς να εισέρχονται βίαια στο κεφάλι μου σενάρια επιστημονικής φαντασίας για έλεγχο των μαζών από τύπους χωρίς πρόσωπο σε σκοτεινά δωμάτια στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη, ξεμένω από ιδέες.

rage for order
16-01-2010, 22:10
Τελικά διαφωνείς ότι αυτοί που θέλουν κάμερες και στον κώλο τους, μπάτσους έξω από κάθε πόρτα, 0 δικαιώματα τα θέλουν όχι γιατί φοβούνται τους πυρήνες ή την σέχτα ή τον εα αλλά κυρίως για άλλους λόγους;

Όχι κυρίως. Αποκλειστικά για άλλους λόγους. Σιγά μη φοβηθεί το αστικό κράτος οργανώσεις που είτε είναι καθαυτό δικές του (στελεχωμένες ή/και διαβρωμένες από πράκτορες και ασφαλίτες) είτε αποτελούν τα ορμητήρια κάποιων ανερμάτιστων, πολιτικά άμπαλων, ξεχασμένων νοσταλγών του Νετσάγεφ.

Αναφερόμουν σε αυτούς τα ζητάνε όλα αυτά και όχι στο κράτος. Στα κομμάτια του λαού (που λες και εσύ) που όντως θέλουν τις κάμερες και του μπάτσους.

Το θέμα είναι ότι για να γίνουν πράξη τα παραπάνω χρειάζεται νομιμοποίηση. Όσοι την παρέχουν (με ενέργειες που για τη σταθερότητα του αστικού κράτους ισοδυναμούν με το γνωστό ανέκδοτο με το ψύλλο και την ελεφαντίνα) είναι νέτα σκέτα εχθροί του λαού. Εάν, δε, πιστεύουν σοβαρά ότι οι ενέργειές τους αυτές έχουν και την παραμικρή επαναστατική χρησιμότητα, είναι και ηλίθιοι και επικίνδυνοι μαζί.

Άρα οι τσαντάκηδες και οι διαρρήκτες είναι εχθροί του λαού ε; (και σύμμαχοι των μονοπωλίων; :wink:)

KoiliaSamprela
16-01-2010, 22:22
Πάντως θα 'θελα να αναπτυχθεί ο λόγος που χρησιμοποιούνται κάμερες εκτός από ατυόν της ασφάλειας.

Όποτε προσπαθώ να σκεφτώ έναν χωρίς να εισέρχονται βίαια στο κεφάλι μου σενάρια επιστημονικής φαντασίας για έλεγχο των μαζών από τύπους χωρίς πρόσωπο σε σκοτεινά δωμάτια στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη, ξεμένω από ιδέες.

Για τις κάμερες δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.
Αλλά θα σου πω για τον χώρο που ξέρω καλά.
Μέσα από την "τρομολαγνεία" λοιπών η Ευρωπαϊκή ένωση απαίτησε από τους internet service providers και γενικότερα τους παροχείς επικοινωνιών να κρατάνε ιστορικό για διάφορα activities των χρηστών τους για 6 μήνες. Όταν λοιπών οι εταιρίες διαμαρτυρήθηκαν για το κόστος σε αποθηκευτικούς χώρους σκέφτηκαν να τους δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για "εμπορική" χρήση.
Οπότε η δική μου άποψη είναι πιο πεζή , και περισσότερο εμπορική. Για να μην σου πω φυσικά και το ακόμα πιο απλό, -βλέπε C4I- απλά κάποιοι θέλουν να πουλήσουν αυτά τα συστήματα :)

deargdoom
16-01-2010, 22:24
Αναφερόμουν σε αυτούς τα ζητάνε όλα αυτά και όχι στο κράτος. Στα κομμάτια του λαού (που λες και εσύ) που όντως θέλουν τις κάμερες και του μπάτσους.

Αυτοί που λες, αν δε φοβούνται τη Σέκτα και τον ΕΑ, τότε φοβούνται τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα κτλ. Γνώμη μου είναι ότι φοβούνται αμφότερες κατηγορίες, απλά πότε περισσότερο τη μία και πότε την άλλη, ανάλογα με το ντόρο που γίνεται κάθε φορά από την προπαγάνδα της εκάστοτε κυβέρνησης και των αστικών ΜΜΕ.

Άρα οι τσαντάκηδες και οι διαρρήκτες είναι εχθροί του λαού ε; (και σύμμαχοι των μονοπωλίων; :wink:)

Αντιπαρέρχομαι το σαρκασμό (ΜΠΙΤΣ) και απαντάω ότι όχι, σιγά το σοβαρό "μερίδιο" στη νομιμοποίηση για την οποία μιλάω που παρέχουν με τις μικροδουλειές τους οι φτωχομπινέδες στους οποίους αναφέρεσαι.

Γενικώς άστοχο αντεπιχείρημα. Better luck next time!

rage for order
16-01-2010, 22:34
Άντε καιρός ήταν να έρθει και κανέναν κνιτάκος!

Θες να μου πεις ότι αυτοί που γουστάρουν κάμερες στο μετρό είναι επειδή φοβούνται τον γκαζάκια και όχι το πορτοφολά; Αυτοί που θέλουν την αστυνομία να έχει παρουσία στην γειτονιά, να κάνει πεζές περιπολίες να κάνει επιτέλους την δουλειά της την θέλουν περισσότερο για προστασία από το ανφο και όχι από τους Ρουμάνους που μπουκάρουν σε σπίτια;

πες.

Esteban
16-01-2010, 22:37

Για τις κάμερες δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.
Αλλά θα σου πω για τον χώρο που ξέρω καλά.
Μέσα από την "τρομολαγνεία" λοιπών η Ευρωπαϊκή ένωση απαίτησε από τους internet service providers και γενικότερα τους παροχείς επικοινωνιών να κρατάνε ιστορικό για διάφορα activities των χρηστών τους για 6 μήνες. Όταν λοιπών οι εταιρίες διαμαρτυρήθηκαν για το κόστος σε αποθηκευτικούς χώρους σκέφτηκαν να τους δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για "εμπορική" χρήση.
Οπότε η δική μου άποψη είναι πιο πεζή , και περισσότερο εμπορική. Για να μην σου πω φυσικά και το ακόμα πιο απλό, -βλέπε C4I- απλά κάποιοι θέλουν να πουλήσουν αυτά τα συστήματα :)

Κάτι τέτοιο ναι.

rfo φασίστα, μόνο Ρουμάνοι κάνουν διαρρήξεις ε

rage for order
16-01-2010, 22:38
βασικά είναι αυτοί που δένουν τις γριές και τις πηδάνε.

deargdoom
16-01-2010, 22:53

Θες να μου πεις ότι αυτοί που γουστάρουν κάμερες στο μετρό είναι επειδή φοβούνται τον γκαζάκια και όχι το πορτοφολά; Αυτοί που θέλουν την αστυνομία να έχει παρουσία στην γειτονιά, να κάνει πεζές περιπολίες να κάνει επιτέλους την δουλειά της την θέλουν περισσότερο για προστασία από το ανφο και όχι από τους Ρουμάνους που μπουκάρουν σε σπίτια;

πες.

Ρε, χαζός είσαι; Το είπαμε ήδη αυτό. Και για τις δύο κατηγορίες, με βαρύτητα στο τί προβάλλεται ανά περίοδο ως "κίνδυνος".

Εκτός κι αν εσύ δεν παρατήρησες κανένα κλίμα ανασφάλειας τον τελευταίο καιρό μετά τη βόμβα στη Βουλή. Ίσως να ποστάρεις από χώρα του εξωτερικού!

Άλλο αν θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ανασφάλεια για όλα αυτά. Προφανώς και δε θα πρεπε!

Κνιτάκος, :pink: . Με κάνεις να νιώθω 5 χρόνια νεότερος βρε!

rage for order
16-01-2010, 22:58

πες.

Ρε, χαζός είσαι; Το είπαμε ήδη αυτό. Και για τις δύο κατηγορίες, με βαρύτητα στο τί προβάλλεται ανά περίοδο ως "κίνδυνος".

Εκτός κι αν εσύ δεν παρατήρησες κανένα κλίμα ανασφάλειας τον τελευταίο καιρό μετά τη βόμβα στη Βουλή. Ίσως να ποστάρεις από χώρα του εξωτερικού!

Άλλο αν θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ανασφάλεια για όλα αυτά. Προφανώς και δε θα πρεπε!

Κνιτάκος, :pink: . Με κάνεις να νιώθω 5 χρόνια νεότερος βρε!

με επιμονή στην άποψη σου, σε συνδυασμό με την σχετικά μεγάλη ηλικία σου και το κλίμα ανασφάλειας που παρατήρησες μετά το "χτύπημα" στην βουλή, το κέρδισες.

:moutza:

deargdoom
16-01-2010, 23:01
Κλίμα ανασφάλειας είπα, όχι πανικού.

Δε σε παρεξηγώ μόνο και μόνο λόγω νικνέιμ. :pink:

rat_poison
16-01-2010, 23:25
Κλίμα ανασφάλειας είπα, όχι πανικού.

Α, δηλαδή για παράδειγμα ο τυχαίος υπάλληλος στο Public το σκέφτεται να πάει στη δουλειά του γιατί βάλανε βόμβα στον κάδο απέναντι;

Phoebus
18-01-2010, 02:11

Αντιπαρέρχομαι το σαρκασμό (ΜΠΙΤΣ) και απαντάω ότι όχι, σιγά το σοβαρό "μερίδιο" στη νομιμοποίηση για την οποία μιλάω που παρέχουν με τις μικροδουλειές τους οι φτωχομπινέδες στους οποίους αναφέρεσαι.

Γενικώς άστοχο αντεπιχείρημα. Better luck next time!

:tinfoil:

Πετάγομαι και γω σα τη πούτσα γιατί θέλω να μάθω ποιο είναι το πραγματικά σοβαρό μερίδιο στη νομιμοποίηση. Αλήθεια!

Shadowking
18-01-2010, 04:47
deargdoom αποκάλυψέ μας την πολιτική σου ταυτότητα.

enitharmon
18-01-2010, 12:37
shadowking, δεχομενοι οτι δεν ειρωνευεσαι, δε γινεται να συζητησεις με τον deargdoom (δεν εχω διαβασει λεξη απ'αυτα που εχει γραψει) χωρις να τον καταταξεις σε πολιτικη ομαδα; δεν ειναι λιγο γεροντιστικη, εποχης εμφυλιου σταση αυτη;

ikonoklast
18-01-2010, 15:18
Μετά τον εμφύλιο σταμάτησαν οι αθρώποι να έχουν πολιτική ταυτότητα για κάποιο λόγο που δε κατέω;

Shadowking
18-01-2010, 16:08
shadowking, δεχομενοι οτι δεν ειρωνευεσαι, δε γινεται να συζητησεις με τον deargdoom (δεν εχω διαβασει λεξη απ'αυτα που εχει γραψει) χωρις να τον καταταξεις σε πολιτικη ομαδα; δεν ειναι λιγο γεροντιστικη, εποχης εμφυλιου σταση αυτη;

Δεν φταίω εγώ, από την υπηρεσία μου το ζητάνε, ΣΟ μην το κόψεις.

Στο σοβαρό της υπόθεσης δεν έχω κάνα θέμα, άλλα καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα σε ένα πλαίσιο.

enitharmon
18-01-2010, 20:55
ξερωγω, αμα πει καμια μαλακια και ειναι πασοκος, ενταξει ειπε μαλακια γιατι ειναι πασοκος, αλλα αμα πει τιποτα σοβαρο μπας και περασει απο αρνητικο φιλτρο επειδη ειναι πασοκος; κακες αυτες οι ερωτησεις για την πολιτικη ταυτοτητα

Phantom Duck
18-01-2010, 21:13
όντως, αν κάποιος πει σκατά στους αναρχικούς π.χ. πρέπει να μη ρωτήσεις αν είναι κνίτης ή φασίστας, είναι στενομυαλιά και βλάπτει τη συνέχεια της συζήτησης.

enitharmon
18-01-2010, 21:33
ειναι μαλακια σχολιο απο μονο του, μπορεις να τον αποκαλεσεις βλακα ανεξαρτητα αν ειναι αναρχικος ή φασιστας. (!) εδω ο αλλος αποκαλει τον εαυτο του σοσιαλιστη και λεει εξω οι ξενοι επειδη they took our jawbz. εχει καποια διαφορα το οτι ειναι πασοκος κι οχι δεξιος;

Phantom Duck
18-01-2010, 21:41
ναι, ο ένας είναι ασυνεπής με την υποτιθέμενη ιδεολογία του ενώ ο άλλος πρεσβεύει αυτό ακριβώς που είναι. δεν αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο όλους όσους λένε ένα πράγμα αν δεν ξέρεις τη σκοπιά. μπορείς φυσικά να συνεχίσεις τη συζήτηση μέχρι να καταλάβεις τι καπνό φουμάρει ("κοίτα εγώ είμαι με το σοσιαλισμό" "α σύντροφος!" "τι σύντροφος;" "ΠΑΣΟΚ!" "α χμ πάμε πάλι") αλλά μπορείς και να κάνεις οικονομία χρόνου και να μάθεις όλα τα δεδομένα εξαρχής χωρίς περιττές εισαγωγές.

deargdoom
19-01-2010, 00:30
Κι εγώ με τον σοσιαλισμό είμαι ρε σεις.

Όχι με τον πασόκεμον, με τον οριτζίναλ.

Τί άλλο θέλει να μάθει η Ασφάλεια;

~ladykiller~
19-01-2010, 07:36
η ασφάλεια ξέρει
:cold:

Dragonlord
19-01-2010, 10:26
Φάντομ και ικονο, σόρι αλλά καλοί ρατσιστές είστε στο συγκεκριμένο. Σα μια ομάδα "αντιεξουσιαστών" εδώ στην Κόρινθο, που είχα πάει κι επειδή τους τα έχωνα για κάτι μαλακίες που έγραφαν σε ένα φυλλάδιο με ρώτησαν "εγώ τι είμαι". Τι είμαι ρε μαλάκες, άνθρωπος είμαι. Και ναι, αν και οι περισσότεροι κνίτες πχ λένε τα ίδια πράγματα, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους ως κνίτες και όχι ως ανθρώπους γιατί απλά χάνεις την ανθρωπιά σου. Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά το ίδιο εύκολο είναι και για το μέσο έλληνα το να αντιμετωπίζει όλους τους μετανάστες ως διαρρήκτες και όλους τους κουκουλοφόρους ως τα κακομαθημένα που θέλουν να του σπάσουν το αμάξι για ξεκάβλωμα.

Drumsick
19-01-2010, 11:02
Aναρχοφασιστάκι λοιπόν ο rfo.

ikonoklast
19-01-2010, 12:42
Φάντομ και ικονο, σόρι αλλά καλοί ρατσιστές είστε στο συγκεκριμένο. Σα μια ομάδα "αντιεξουσιαστών" εδώ στην Κόρινθο, που είχα πάει κι επειδή τους τα έχωνα για κάτι μαλακίες που έγραφαν σε ένα φυλλάδιο με ρώτησαν "εγώ τι είμαι". Τι είμαι ρε μαλάκες, άνθρωπος είμαι. Και ναι, αν και οι περισσότεροι κνίτες πχ λένε τα ίδια πράγματα, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους ως κνίτες και όχι ως ανθρώπους γιατί απλά χάνεις την ανθρωπιά σου. Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά το ίδιο εύκολο είναι και για το μέσο έλληνα το να αντιμετωπίζει όλους τους μετανάστες ως διαρρήκτες και όλους τους κουκουλοφόρους ως τα κακομαθημένα που θέλουν να του σπάσουν το αμάξι για ξεκάβλωμα.

Το παλικάρι έχει άβαταρ ένοπλο IRA και γράφει σα κομμουνιστής. Του ζητήθηκε να αυτοπροσδιορίσει την πολιτική του ταυτότητα. Πως λέμε ποιό είναι το αγαπημένο σου maiden; Ε, υπάρχει κόσμος που γουστάρει τον dianno, δεν έχει αμφιβολίες γι' αυτό και κυρίως δε φοβάται να το πει. Τι να κάνουμε τώρα.

carheart
19-01-2010, 12:53
Είναι επικοινωνιακή τακτική να μην λέγεται τίποτα επί του θέματος σε τέτοιες περιπτώσεις και απλά να αιωρούνται οπαδικά απορίες "και συ τι είσαι;".

Ντράγκον, αν κάποιος είναι κκε, εαακ, αναρχικός, φασίστας ή νεολαία αλέξη τσίπρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύω εγώ να χάσω την ανθρωπιά μου ρωτώντας τον τι στο διάολο συμβαίνει εδώ. Δηλαδή face it, δεν είμαι εγώ το θέμα στη συγκεκριμένη!

rage for order
19-01-2010, 17:03
Aναρχοφασιστάκι λοιπόν ο rfo.

ναι ρε είμαι!

αλλά μπορείς να μου δείξεις τι έγραψα εδώ που σε βοήθησε να με ξεσκεπάσεις;

asimoulis
19-01-2010, 17:20
υπάρχει κόσμος που γουστάρει τον dianno

ναι υπάρχει σκίζει ο dianno

Phantom Duck
19-01-2010, 18:49

στην πούτσα μου ρε φίλε τι είναι πολιτικά ο άλλος, δε ρωτάω τι είναι για να τον καρφώσω στην ασφάλεια ή για τον δουλέψω αν είναι κνίτης (λες κι αν είναι εαακίτης π.χ. δε θα του πω ότι λέει πίπες), για να μην κάθομαι να του εξηγώ πράγματα που πιθανόν ήδη ξέρει και να πάμε κατευθείαν στο γα μη μέ νο το επίδικο.

Dragonlord
20-01-2010, 00:27
Πολιτικές γνώσεις ζητάς τότε, όχι ταυτότητα. Μπορεί κάποιος να είναι κνίτης επειδή ήταν οι πρώτοι που τον έκαναν παρέα στο πρώτο έτος και μετά να βρήκε γκόμενα οπότε να μη συνέχισε στα ιδιαίτερα μαθήματα, απλά να του έμεινε το κουσούρι!

Phantom Duck
20-01-2010, 00:52
Κι αυτό ταυτότητα είναι, κοίτα πίσω από τις λέξεις!

Dragonlord
20-01-2010, 03:49
Είναι επικοινωνιακή τακτική να μην λέγεται τίποτα επί του θέματος σε τέτοιες περιπτώσεις και απλά να αιωρούνται οπαδικά απορίες "και συ τι είσαι;".

Ντράγκον, αν κάποιος είναι κκε, εαακ, αναρχικός, φασίστας ή νεολαία αλέξη τσίπρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύω εγώ να χάσω την ανθρωπιά μου ρωτώντας τον τι στο διάολο συμβαίνει εδώ. Δηλαδή face it, δεν είμαι εγώ το θέμα στη συγκεκριμένη!
Χμ. Προσωπικά σε λίγο καιρό μάλλον θα είμαι μέλος του σύριζα. Όμως θα μπορούσα να είμαι επίσης μέλος του συν, των οπ, της ανταρσύα ή κάποιας ελευθεριακής ομάδας. Όλα αυτά επειδή, ενώ ξέρω σε ένα βαθμό τι πιστεύω και τι επιδιώκω, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας δρόμος για εκεί. Δεν καταλαβαίνω τι ίνφο παίρνεις από αυτό όμως (που δε θα μπορούσες έστω να το πάρεις με ελάχιστη συζήτηση). Γενικά, κακό πράγμα η εύκολη κατηγοριοποίηση των ανθρώπων.

00i00
20-01-2010, 03:55
δρακολορδε με τα ολα σου γενικα εγω σε κοβω για δημοτικο συμβουλο στο συριζα παντως

Dragonlord
20-01-2010, 04:04
Στοχεύω ψηλότερα! Αν μπορεί ο Τσίπρας γιατί όχι κι εγώ;!.

rage for order
20-01-2010, 04:13
με εκείνη την ομάδα στην κόριθνο που θα έμπλεκες τι έγινε; πες μου και ποια είναι γιατί κάτι υποψιάζομαι.

Dragonlord
20-01-2010, 04:18
Α, δε θυμάμαι τι είχα πει. Βασικά από όσο ξέρω υπάρχει η αντιεξουσιαστική πρωτοβουλία που είναι γτπ καβάλα και η ελευθεριακή κίνηση (προς ΑΚ μεριά) που με ψήνει, τους έχω πει ότι θέλω να πάω στην επόμενη συνάντηση αλλά μάλλον ξύνονται αυτό τον καιρό.

rage for order
20-01-2010, 04:21
η πρώτη είναι η ομαδά του κάιν; κάθε λίγο αλλάζει όνομα;

Dragonlord
20-01-2010, 04:23
σούστειλα πμ

Shadowking
20-01-2010, 05:31
Χμ. Προσωπικά σε λίγο καιρό μάλλον θα είμαι μέλος του σύριζα.

Kάτσε να υπάρχει σύριζα σε λίγο καιρό.

attila
20-01-2010, 08:07
, τους έχω πει ότι θέλω να πάω στην επόμενη συνάντηση αλλά μάλλον ξύνονται αυτό τον καιρό.

η νομιζουν οτι εισαι ΛΙΤΗΣ και σε αποφευγουν

Dragonlord
20-01-2010, 09:43
Kάτσε να υπάρχει σύριζα σε λίγο καιρό.
Ω, θα υπάρχει, με τη μία ή την άλλη μορφή. Έχει ενδιαφέρον η κατάσταση και είναι πολύ ρευστή, αλλά οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Χειρότερο σενάριο, αν συνεχίσουν να τραβάνε μερικοί το σχοινί θα καταλήξουμε με το μισό συνασπισμό μόνο του και τον άλλο μισό με τον υπόλοιπο σύριζα και πιθανώς και ανταρσύα (ίσως σε δεύτερη φάση). Που ίσως να είναι και το καλύτερο εδώ που φτάσαμε. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί στα σκουπίδια ό,τι καλό έχει γίνει με το σύριζα τα τελευταία χρόνια, στο κάτω κάτω ακόμα και όλος ο συν να γυρίσει την πλάτη παίζει κι ένας Αλαβάνος που περιμένει στη γωνία.

Amnesiac.
20-01-2010, 11:12
Τι κερδίζει κάποιος στη ΦΑΣΗ σου (ατάμπελος εννοώ) με το να γίνει μέλος κάποιου κόμματος; Τι παραπάνω θα μπορείς να κάνεις που δε θα μπορούσες σαν απλός_άνθρωπος_που_ασχολείται; Με άλλα λόγια, ποια είναι τα σκοτεινά σου σχέδια;

Dragonlord
20-01-2010, 11:29
Θα σου πω σε κανα χρόνο (που μπορεί να τα έχω παρατήσει). Κυρίως έρχομαι σε επαφή γιατί, για να κάνεις πράγματα σε τοπικό επίπεδο, είναι δύσκολο να τα κάνεις μόνος σου. Πρώτο παράδειγμα πχ, επειδή έχω έρθει και σε επαφή με τους οπ, πριν λίγο καιρό μού ήρθε μέιλ για δενδροφύτευση αλλά ήμουν Αθήνα. Επίσης στις 6/12 στην εδώ πορεία έπιασαν παιδιά και πήγε αντιπροσωπεία από τον σύριζα να διαπραγματευτεί με τους μπάτσοι να αφήσουν τους περισσότερους και να υπάρχει γενικώς μία πίεση για να μην κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι πραγματάκια σημαντικά που μόνος σου δεν μπορείς να τα κάνεις. Σε επίπεδο κόμματος, στο ελάχιστο που μπορώ να επηρεάσω σε επίπεδο πολιτικής προς τα δικά μου πιστεύω επίσης καλό είναι (καλύτερο από το να μην το προσπαθώ καν τέσπα). Αλλά κυρίως τοπικά με ενδιαφέρει να κάνω πράγματα (αν και στη συγκεκριμένη συγκυρία με το μπάχαλο που επικρατεί σε κεντρικό επίπεδο είναι κι εδώ μουδιασμένοι όλοι).

deargdoom
20-01-2010, 16:44
Το παλικάρι έχει άβαταρ ένοπλο IRA και γράφει σα κομμουνιστής. Του ζητήθηκε να αυτοπροσδιορίσει την πολιτική του ταυτότητα. Πως λέμε ποιό είναι το αγαπημένο σου maiden; Ε, υπάρχει κόσμος που γουστάρει τον dianno, δεν έχει αμφιβολίες γι' αυτό και κυρίως δε φοβάται να το πει. Τι να κάνουμε τώρα.

Χαχα, ο ΙΡΑ σας εμπέρδεψε; Βασικά αυτό το πόστερ παρ' όλο που δημιουργήθηκε όντως από τον ΙΡΑ, δεν μένει αποκλειστικά σε όλα όσα συνδέονται κυρίως με τον ΙΡΑ, βλέπε ένοπλο αγώνα στην παρανομία, μαζική λαϊκή τρομοκρατία κτλ. Είναι η ιρλανδική σημαία και το σύνθημα "ο καιρός μας θα έρθει", τα οποία μας πάνε πίσω στον 19ο αιώνα, δεν παραπέμπουν δηλαδή μόνο στον ΙΡΑ, για τη δράση και την τακτική του οποίου άλλωστε μετά τον ΒΠΠ θα μπορούσε να γίνει μπόλικη κουβέντα. Για το γεγονός δε ότι ο ίδιος ο ΙΡΑ αποκήρυξε τελικά την ένοπλη πάλη σ' αυτές τις συνθήκες κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα χαρακτηρίζατε αυτή του στάση ως υποχώρηση ή και προδοσία, αλλά εγώ τείνω (προσοχή στο ρήμα) να πιστέψω ότι μάλλον άργησε υπερβολικά να κάνει αυτό που έπρεπε. Ακόμα κι έτσι βέβαια, αφ' ενός οι συνθήκες στη Βόρειο Ιρλανδία και την Ελλάδα είναι τελείως διαφορετικές ώστε να μιλάει κανείς για την "ίδια" τρομοκρατία και άρα να αντιμετωπίζει και τις δύο περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο, αφ' ετέρου η στάση μας απέναντι στην τρομοκρατία δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποκηρύσσουμε την ίδια την ένοπλη πάλη - η οποία ήταν και θα είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να έρθει σε πέρας ένα πραγματικά επαναστατικό πολιτικό πρόγραμμα στο "δια ταύτα".

ikonoklast
20-01-2010, 16:58
Ναι αλλά με το Κόμμα είσαι για δεν είσαι τελικά;

kollaps
20-01-2010, 17:33
Dragonlord στηρίζεις και τη φάση με την εφημερίδα "Δρόμος" (ή κάπως έτσι) που θα βγει σε λίγο καιρό; Ξέρεις να πεις τι παίζει με δαύτη; Απ'όσα έχω ακούσει δεν είναι κακή φάση κι αν είναι και Αλαβάνος μέσα θα χει ενδιαφέρον. Μπορεί να μην πετύχει η ανασύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση (;!) αλλά τουλάχιστον θα χει κραξίματα σε ανανεωτικούς και λοξοκοιτάγματα προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ =)

attila
20-01-2010, 19:31
πολυ μαρεσε η φραση 'μαζικη λαικη τρομοκρατια' που χρησιμοποιηθηκε σε προηγουμενο ποστ

Dragonlord
20-01-2010, 20:13
Dragonlord στηρίζεις και τη φάση με την εφημερίδα "Δρόμος" (ή κάπως έτσι) που θα βγει σε λίγο καιρό; Ξέρεις να πεις τι παίζει με δαύτη; Απ'όσα έχω ακούσει δεν είναι κακή φάση κι αν είναι και Αλαβάνος μέσα θα χει ενδιαφέρον. Μπορεί να μην πετύχει η ανασύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση (;!) αλλά τουλάχιστον θα χει κραξίματα σε ανανεωτικούς και λοξοκοιτάγματα προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ =)
Χμφρ για το τι παίζει γενικότερα δεν ξέρει κανείς ακριβώς, δηλαδή αν τα παρακολουθήσεις από κοντά βλέπεις ότι παίζουν συντονισμένες κινήσεις για διαχωρισμό συν-σύριζα και μάλλον είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αλλά θα δείξουν οι εξελίξεις. Γενικά παρακολουθώ τη φάση λίγο καχύποπτα, γιατί θα προτιμούσα το όλο θέμα της διγλωσσίας εκ μέρους της ανανεωτικής πτέρυγας να λυθεί μέσα από ένα συνέδριο του συνασπισμού (που το ζητούν σχεδόν όλα τα μέλη του συν) παρά με διασπαστικές κινήσεις. Γενικά τραβάνε το σκοινί και οι 2 μεριές για διάσπαση και είναι μαλακία, ίσως όμως να είναι και η μόνη λύση για να έχουμε ένα σοβαρό κόμμα με ξεκάθαρη αντικαπιταλιστική κατεύθυνση. Θα δείξει. Λογικά πάντως, αν προχωρήσει η διάσπαση σε συν και -ριζα, ναι, θα είμαι με τους τελευταίους.

Nasum
20-01-2010, 20:15

Χαχα, ο ΙΡΑ σας εμπέρδεψε; Βασικά αυτό το πόστερ παρ' όλο που δημιουργήθηκε όντως από τον ΙΡΑ, δεν μένει αποκλειστικά σε όλα όσα συνδέονται κυρίως με τον ΙΡΑ, βλέπε ένοπλο αγώνα στην παρανομία, μαζική λαϊκή τρομοκρατία κτλ. Είναι η ιρλανδική σημαία και το σύνθημα "ο καιρός μας θα έρθει", τα οποία μας πάνε πίσω στον 19ο αιώνα, δεν παραπέμπουν δηλαδή μόνο στον ΙΡΑ, για τη δράση και την τακτική του οποίου άλλωστε μετά τον ΒΠΠ θα μπορούσε να γίνει μπόλικη κουβέντα. Για το γεγονός δε ότι ο ίδιος ο ΙΡΑ αποκήρυξε τελικά την ένοπλη πάλη σ' αυτές τις συνθήκες κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα χαρακτηρίζατε αυτή του στάση ως υποχώρηση ή και προδοσία, αλλά εγώ τείνω (προσοχή στο ρήμα) να πιστέψω ότι μάλλον άργησε υπερβολικά να κάνει αυτό που έπρεπε. Ακόμα κι έτσι βέβαια, αφ' ενός οι συνθήκες στη Βόρειο Ιρλανδία και την Ελλάδα είναι τελείως διαφορετικές ώστε να μιλάει κανείς για την "ίδια" τρομοκρατία και άρα να αντιμετωπίζει και τις δύο περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο, αφ' ετέρου η στάση μας απέναντι στην τρομοκρατία δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποκηρύσσουμε την ίδια την ένοπλη πάλη - η οποία ήταν και θα είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να έρθει σε πέρας ένα πραγματικά επαναστατικό πολιτικό πρόγραμμα στο "δια ταύτα".

'Ισως οφ τόπικ η συζήτηση περί ΙΡΑ,αλλά έχω τις εξής απορίες.
α)'Οταν γράφεις για τη δράση του ΙΡΑ μετά τον ΒΠΠ,εννοείς τον ΡΙΡΑ και τις βομβιστικές επιθέσεις όπως π.χ. αυτή στο Μάντσεστερ;
β)Από ποια σκοπιά τείνεις να συμφωνήσεις με την αποκήρυξη της ένοπλης πάλης από τον ίδιο τον ΙΡΑ(κάτι που οδήγησε σε εμφύλιο);To ταβάνι ενός ένοπλου αγώνα είναι ο συμβιβασμός;Γιατί για τα 32 που αγωνίστηκαν,τελικά βολεύτηκαν με τα 26.
γ)Η ένοπλη πάλη δεν αποκηρύσεται μέχρι να θεωρηθεί ή να τη θεωρήσουμε "τρομοκρατία";Οπαδός του Μάικλ Κόλλινς;

deargdoom
21-01-2010, 00:00
Ναι αλλά με το Κόμμα είσαι για δεν είσαι τελικά;

Τελικά πρέπει να γράψω ΝΑΙ για να μη μείνει καμία αμφιβολία σε κανέναν, έτσι;

Οκ, νο προμπ.

ΝΑΙ.

'Ισως οφ τόπικ η συζήτηση περί ΙΡΑ,αλλά έχω τις εξής απορίες.
α)'Οταν γράφεις για τη δράση του ΙΡΑ μετά τον ΒΠΠ,εννοείς τον ΡΙΡΑ και τις βομβιστικές επιθέσεις όπως π.χ. αυτή στο Μάντσεστερ;
β)Από ποια σκοπιά τείνεις να συμφωνήσεις με την αποκήρυξη της ένοπλης πάλης από τον ίδιο τον ΙΡΑ(κάτι που οδήγησε σε εμφύλιο);To ταβάνι ενός ένοπλου αγώνα είναι ο συμβιβασμός;Γιατί για τα 32 που αγωνίστηκαν,τελικά βολεύτηκαν με τα 26.
γ)Η ένοπλη πάλη δεν αποκηρύσεται μέχρι να θεωρηθεί ή να τη θεωρήσουμε "τρομοκρατία";Οπαδός του Μάικλ Κόλλινς;

α) ΡΙΡΑ; :dsorry:

Ε, ναι. Τις βόμβες, τις απαγωγές και τις εκτελέσεις, *την εκτός νόμου ένοπλη πάλη* εν γένει.

β) Από τη σκοπιά ότι ο πραγματικός επαναστάτης πρέπει να ξέρει πότε είναι καιρός να περάσει από την παράνομη ένοπλη πάλη για την οποία μιλάω από πάνω, στη νόμιμη πάλη με ειρηνικά μέσα, εκμεταλλευόμενος τη μετατροπή των συνθηκών σε επίπεδο αστικοδημοκρατικής εξουσίας σε ΣΧΕΤΙΚΑ ευνοϊκές. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αταλάντευτοι υπέρμαχοι της απελευθέρωσης της Βόρειας Ιρλανδίας (όχι τίποτα τσουτσέκια δηλαδή) θεωρούν ότι το Movement for the Civil Rights στη σύντομη ιστορία του κατάφερε περισσότερα από 50 περίπου χρόνια ένοπλου αγώνα από τον IRA. Μην πας στην περίοδο του ιρλανδικού εμφύλιου. Τότε ο IRA απ' όσο ξέρω στην πλειονότητα των μαχητών του απέρριψε το συμβιβασμό των Κοννολικών (των βρετανόφιλων όπως τους έλεγαν τότε), οδήγησε τη χώρα σε εμφύλιο και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ στην τελική. Μετά τον ΒΠΠ όμως συζητάμε σε αρκετά διαφορετική βάση.

γ) Η ένοπλη πάλη από θέση αρχών προφανώς και δεν αποκηρύσσεται ΠΟΤΕ. Απλά ανάλογα την περίοδο και τις συνθήκες (επαναλαμβάνομαι γαμώ) είτε επιλέγεται χωρίς πολλά πολλά είτε εγκαταλείπεται προσωρινά.

Γιατονοματουθεουκαιτηςπαναγίας όχι δεν είμαι οπαδός του Κόλλινς! :shock:

metamelia3
21-01-2010, 02:12
εγω συμπαθω και τους βασκους παντως

enitharmon
21-01-2010, 02:24
θα με εξεπληττε αν δεν

και η τακτικη τους με τη μαυρη λιστα με οσους βασκους δε δινουν λεφτα για τον αγωνα, εξαιρετικη

rage for order
21-01-2010, 02:40
για δώσε ίνφο.

enitharmon
21-01-2010, 13:35
μεγαλο αρθρο του 2001 για την περιοχη των Βασκων. Αναφέρει και με μαρτυρίες ότι αν ένας βάσκος επιχειρηματίας (και καταστηματαρχης) δεν πληρωνει "αγωνιστικο φορο" ή ως βιβλιοπώλης έχει στο μαγαζί του λάθος βιβλία, μπαίνει στη μαυρη λιστα. Και δολοφονείται.

MaX Payne
21-01-2010, 14:09
Μην πας στην περίοδο του ιρλανδικού εμφύλιου. Τότε ο IRA απ' όσο ξέρω στην πλειονότητα των μαχητών του απέρριψε το συμβιβασμό των Κοννολικών (των βρετανόφιλων όπως τους έλεγαν τότε), οδήγησε τη χώρα σε εμφύλιο και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ στην τελική.

να ρωτηξω κατι
στην Β Ιρλανδια οι προτεσταντες που εκαναν κουμαντο δεν αποφασισαν να ειναι μερος της UK?

αποτι καταλαβαινω δεν ηθελαν/θελουν να ελευθερωθουν απο τον IRA
και εχουν και "τρομοκρατικες" αντιστοιχες του IRA (κατι UVF )
ποιους στηριζουμε?

ΕΤΑ η΄τους βασκους γενικα?
Σαριεγκι συμπαθεις?

KoiliaSamprela
21-01-2010, 14:28
μεγαλο αρθρο του 2001 για την περιοχη των Βασκων. Αναφέρει και με μαρτυρίες ότι αν ένας βάσκος επιχειρηματίας (και καταστηματαρχης) δεν πληρωνει "αγωνιστικο φορο" ή ως βιβλιοπώλης έχει στο μαγαζί του λάθος βιβλία, μπαίνει στη μαυρη λιστα. Και δολοφονείται.

οι ποδοσφαιρόφιλοι να βάλουν στο παράδειγμα τον Λιζαραζού.

Nasum
21-01-2010, 15:35
Στη Χώρα των Βάσκων υπήρξαν και υπάρχουν τόσες και τόσες πολιτικοπαραστρατιώτικες οργανώσεις και στο παρελθόν οι αναρχομαρξιστικές παρατάξεις των Βάσκων ήρθαν σε σύγκρουση τις αντίστοιχες ακροδεξιές-εθνικιστικές των "βέρων" Ισπανών ουκ ολίγες φορές.Δηλαδή πραγματικά πως γίνεται να πιστεύετε στην εγκυρότητα ενός άρθρου που απότι μου δίνετε να καταλάβω μιλάει "ΓΕΝΙΚΑ για την τακτική ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ";
Και μιλάμε για μια χώρα που υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι:Καστιγιάνοι,Γαλιθιάνοι,Καταλωνοί,Αραγονέζοι,Βάσκοι,Ανδαλουσιάνοι κ.ο.κ οι περιοχές των οποίων ως γνωστόν υπάγονται σε ένα μεγάλο κράτος που ονομάζεται Ισπανία αλλά κατά ένα ποσοστό έχουν και αυτόνομη δράση-νομοθεσία.Εξάλλου η Ισπανία πέρασε ίσως τον πιο σφοδρό εμφύλιο της νεότερης ευρωπαικής ιστορίας όπου οι Βάσκοι αυτονομιστές πήραν το μέρος των δημοκρατικών ταξιαρχειών(CNT,POUM κ.ο.κ).Ανάμεσα στις θηριωδίες των φασιστόμουτρων ήταν και η σφαγή της Γκουέρνικα(Ναι,από αυτό το γεγονός εμπνεύστηκε τον γνωστό του πίνακα ο Πικάσο) όπου δολοφονήθηκαν μόνο γυναικόπαιδα και άμαχοι.
Συνεπώς κρατάει χρόνια αυτή η κωλόνια.Και όσο υπήρξε/υπάρχει αυτό το "χάος" εγώ δεν πρόκειται να πάρω στα σοβαρά ένα άρθρο που γενικεύει τη δράση ενός ολόκληρου λαού.Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα μεθόδων,αλλά ρε παιδιά είναι κακό πράγμα η γενίκευση.

MaX Payne
21-01-2010, 16:08
ταχεις μπερδεψει λιγο
προφανως για την ΕΤΑ θαταν το αρθρο και τις μεθοδους της μη μου συγχιζεσαι
ποσοι να στηριζουν πια την ΕΤΑ σιγα

οι ποδοσφαιρόφιλοι να βάλουν στο παράδειγμα τον Λιζαραζού.

η' Λιθαράθου οπως θα ελεγε ο Μανολο

enitharmon
21-01-2010, 16:15
για την ΕΤΑ ηταν το παραδειγμα ναι. λαθος μου που δεν το διευκρινισα

deargdoom
21-01-2010, 23:24
να ρωτηξω κατι
1) στην Β Ιρλανδια οι προτεσταντες που εκαναν κουμαντο δεν αποφασισαν να ειναι μερος της UK?

2) αποτι καταλαβαινω δεν ηθελαν/θελουν να ελευθερωθουν απο τον IRA
και εχουν και "τρομοκρατικες" αντιστοιχες του IRA (κατι UVF )
ποιους στηριζουμε?

1) Κοίτα απ' όσο ξέρω δεν έγινε ακριβώς έτσι. Στη Βόρεια Ιρλανδία η αλήθεια είναι ότι το προτεσταντικό στοιχείο ήταν πολύ έντονο από παλιά (και πιο συγκεκριμένα από την εποχή των "Πουριτανών" και της εισβολής του Όλιβερ Κρόμγουελ, ο οποίος έχει μείνει στη μνήμη των Ιρλανδών ως "χασάπης" επειδή τα στρατεύματά του έσφαξαν χιλιάδες Ιρλανδούς και ο ίδιος έστειλε άλλους τόσους σκλάβους σε νησιά της Καραϊβικής (και στο σημείο αυτό να πούμε, δόξα και τιμή στους Flogging Molly που ασχολήθηκαν με αυτές τις καταστάσεις στο θεϊκό "Tobacco Island" (http://www.youtube.com/watch?v=D8yEqco39T8)), ενώ στα σπίτια των σκοτωμένων ή εκτοπισμένων εγκαταστάθηκαν Βρετανοί προτεστάντες που βέβαια με τους αιώνες "ιρλανδοποιήθηκαν" αλλά μέχρις ενός σημείου!), αλλά δεν ήταν και η απόλυτη πλειοψηφία που είναι σήμερα. Στον Ιρλανδικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας αυτό που έγινε ήταν ότι ο Μάικλ Κόλλινς, ως εκπρόσωπος της μέχρι τότε παράνομης Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, απλά "έδωσε" τη Βόρεια Ιρλανδία στους Άγγλους, προκαλώντας τη διάσπαση και στον IRA, αλλά και στην ιρλανδική ηγεσία. Τώρα στη συνέχεια και με πρόσχημα τον εμφύλιο πόλεμο στην Ιρλανδική Ελεύθερη Πολιτεία, οι Άγγλοι ουσιαστικά έδωσαν στους Βορειοϊρλανδούς τόση εξουσία όση χρειάζονταν για να κάνουν τη ζωή των καθολικών μαύρη (με διώξεις, πογκρόμ και όλα αυτά τα όμορφα) και να οδηγήσουν χιλιάδες ακόμα στην προσφυγιά προς τα νότια και τα ελεύθερα εδάφη. Όπως ήταν λογικό, όταν έγινε το περιβόητο δημοψήφισμα για το οριστικό καθεστώς της Βόρειας Ιρλανδίας, το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της διατήρησης της Ένωσης με τη Βρετανία (είναι σα να κάνεις δημοψήφισμα στα κατεχόμενα της Κύπρου με ερώτημα "θέλετε να ανήκετε στην Ελλάδα;"). Άρα το να πεις ότι η Βόρεια Ιρλανδία "ελεύθερα" αποφάσισε να είναι μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου και όχι της Ιρλανδίας είναι τουλάχιστον "τραβηγμένο".

2) Εγώ στηρίζω την ενότητα καθολικών και προτεσταντών εναντίον των εκμεταλλευτών τους. Η οποία περνάει σαφώς μέσα από την ενοποίηση του νησιού και την εξάλειψη των θρησκευτικών παθών, άρα.

metamelia3
22-01-2010, 12:10

ΕΤΑ η΄τους βασκους γενικα?
Σαριεγκι συμπαθεις?
σαριεγκι δεν κατεχω

ετα φυσικα. ειναι λιιιγο "ασπονδυλα"(!!!!) τα παιδια βεβαια, αλλα δεν βαριεσαι. βομβα να'ναι κι ο,τι να'ναι!

asimoulis
22-01-2010, 12:46
βομβα να'ναι κι ο,τι να'ναι!

γουστάρω

rage for order
10-04-2010, 20:01
έχουν πιάσει 4 λένε μάλλον του επαναστατικού αγώνα.

Agoraphobic_S.I.
10-04-2010, 23:17
Το πρωκτικό το 'χει παρακάνει ε.

VacuumInsulationPanels
11-04-2010, 12:30
με ενοχοποιητικο στοιχειο προκηρυξεις? τουλαχιστον τραγικο.

ikonoklast
11-04-2010, 18:49
rofl:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122944&cid=4

Dythor
11-04-2010, 19:00
ΧΩΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΙΚ

Tonosalata
11-04-2010, 19:34
ginetai fash sto seno apenanti apo to magazi.mallon einai enas apo autous pou silavane. exoun mpei sto spiti tou k psaxnoun etc. exei 2 dimiries k kosmo na mouganizei epanastatika tetoia.

Dythor
11-04-2010, 19:50
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_359.html

Όντως το 'χουν παρακάνει τα αρχίδια. Αυτούς πότε τους καθαρίζουμε;

ubu
11-04-2010, 20:33
αυτό με τις φωτογραφίες στο σάιτ της ΕΛΑΣ είναι νέα μόδα;

rage for order
11-04-2010, 20:33
rofl:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122944&cid=4

δεν μου το βγάζει

ginetai fash sto seno apenanti apo to magazi.mallon einai enas apo autous pou silavane. exoun mpei sto spiti tou k psaxnoun etc. exei 2 dimiries k kosmo na mouganizei epanastatika tetoia.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1152993

KoiliaSamprela
11-04-2010, 21:18

ξηγήσου δίσκο με καφεδάκια, σκάσε στο άσκετο και πες "Τι έγινε ρε μάγκες?" και πες μας ;)

00i00
11-04-2010, 21:26
ηταν πολυ καλοι ''τρομοκρατες'' παντως...οι γειτονες δεν ειχαν αντιληφθει τιποτα
και ειχαν μαθει απο τα λαθη της 17Ν,πηγαιναν στους προορισμους τους απο στενα και ετσι ξεφευγαν απο τους μπατσοι

πρεζοδελτια κανονικα ρε

Agoraphobic_S.I.
11-04-2010, 22:26
Ρε φίλε εδώ είχαν καλαμωτές στις αυλές λέει. Γνωστή πρακτική των τρομοκρατών.

00i00
11-04-2010, 22:34
ασκετο...στο ενα σπιτι εδειξε κασσετα (κουμουνιστικια) Bob Marley
δεν ξερω αν ειναι ενοχοποιητικο

Esteban
11-04-2010, 22:49
Άσχετο αλλά με τα γεγονότα θυμήθηκα να ξαναδώ το in the name of the father. Γαμάω

GG*
11-04-2010, 23:27
ασχετο αλλα τρελοι σαβουρογαμηδες οι συντροφοι

KoiliaSamprela
12-04-2010, 09:14
ασχετο αλλα τρελοι σαβουρογαμηδες οι συντροφοι

πρέπει να είναι στον σκληρό πυρήνα, οι αναθεωρητές έχουν τα καλά γκομενάκια

Weiss
12-04-2010, 10:05
εντωμεταξύ οι τύποι είχαν λέει folder στη βιβλιοθήκη "17N Προκηρύξεις 1978-2004";

απορώ.

ikonoklast
12-04-2010, 10:11
Για folder δε ξέρω αλλά από ένα πλάνο σε ένα ράφι φαίνεται να υπάρχει αυτό:
http://books.phigita.net/isbn/9789603824794

12 stars circle your brow
12-04-2010, 10:18
Οντόπικ, τρομοκρατική επίθεση σε μετανάστες στην ερμού.

http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkAZ3w

Έχουν φτάσει σε τέτοιο πάτο βλακείας που ούτε ένα πειστικό προβοκάρισμα δεν μπορούν να κάνουν τα φασιστάκια.

Weiss
12-04-2010, 10:21
Για folder δε ξέρω αλλά από ένα πλάνο σε ένα ράφι φαίνεται να υπάρχει αυτό:
http://books.phigita.net/isbn/9789603824794

okay, με παραπληροφόρησαν, αυτό έχει κάπως περισσότερο νόημα.

wom
12-04-2010, 20:03
Έχουν φτάσει σε τέτοιο πάτο βλακείας που ούτε ένα πειστικό προβοκάρισμα δεν μπορούν να κάνουν τα φασιστάκια.

"Μετανάστες" λες εσύ όσους πουλάνε το αποτέλεσμα εργασίας 9χρονων παιδιών στα πεζοδρόμια? Εγώ τους λέω αλλιώς.

ikonoklast
12-04-2010, 20:05

"Μετανάστες" λες εσύ όσους πουλάνε το αποτέλεσμα εργασίας 9χρονων παιδιών στα πεζοδρόμια? Εγώ τους λέω αλλιώς.

nike; louis vuitton; calvin klein;

Tonosalata
12-04-2010, 20:35
den einai ligo ilithio otan eisai "tromokraths" na exeis arxeio, stixeia gia to otidipote mporei na se enoxopiei?

KoiliaSamprela
12-04-2010, 20:49
η υπόθεση βρωμάει από 100 τρις-εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Αν τον ξέραν όπως λένε γιατί τον άφησαν να κάνει ότι έκανε μέχρι σήμερα.
Στις "ειδήσεις" είπαν ότι από το 2003 λέγανε οι μπάτσοι ότι αρχηγός σε αυτά τα κόζια είναι ο Μαζιώτης.

Έχω μια άποψη για το νταλαβέρι, αλλά ακόμα την κρατάω για την πάρτι μου, που όντως θεωρεί τους συλληφθέντες μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.

rage for order
14-04-2010, 14:16

βλέπουμε προς το τέλος την παράγραφο "1"

http://www.zougla.gr/Uploads/nik/140410/dikografia-04.jpg

Moonspellheim
14-04-2010, 14:45
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Fireknight
14-04-2010, 15:06
:touched:

Phantom Duck
14-04-2010, 15:17
ο μπάτσος που το κατέγραφε τι σκεφτόταν για τη δουλειά που κάνει άραγε.

scarecrow
14-04-2010, 15:21

βλέπουμε προς το τέλος την παράγραφο "1"

http://www.zougla.gr/Uploads/nik/140410/dikografia-04.jpg

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Agoraphobic_S.I.
14-04-2010, 15:58
Μη σας φαίνετε περίεργο, οι παοκς είναι γνωστοί για το μίσος τους προς τους μπάτσους και τις κάμερες. =p

freak brother
14-04-2010, 17:09
οι τεσσερις χτεσινοι συλληφθεντες ηταν λεει οργανωμενοι στην αεκ!! χαχα

phthoggon
14-04-2010, 17:43

αγανακτισμένοι πολίτες vs. εκμεταλλευτές παιδικής εργασίας (που δεν είναι μετανάστες) λοιπόν ψηφίζουμε ένα. Νάις.

GG*
14-04-2010, 18:20

τους εδωσε ο ντεμης?

bbq
14-04-2010, 19:17

τους εδωσε ο ντεμης?

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=124206&cid=4
ετοίμαζαν χτύπημα για ενδεχόμενη πώληση Σκόκο.
πάντως αν δένουν κόσμο για γουρούνες πάει τέλειωσε

GG*
14-04-2010, 19:20
χαχαχαχα
εχουν ξεφυγει τα τσακαλια του χρυσοχοιδη

scarecrow
14-04-2010, 19:46
http://cache.gawker.com/assets/images/jalopnik/2009/01/Police-Academy.jpg

KoiliaSamprela
14-04-2010, 20:28

Και η 17Ν δικοί μας ήτανε πάντως ;)

Agoraphobic_S.I.
15-04-2010, 11:46
http://www.youtube.com/watch?v=kExsOqxZaDY

Candiru
24-06-2010, 21:20
Kaboom!!!! μέσα στα γραφεία του Χρυσοχοϊδη

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231049970

Dythor
25-06-2010, 00:22
Ω ρε μαλάκα.

tsimpouklano
25-06-2010, 00:42
μία χαμένη ζωή, δύο παιδιά και μια κυρά που μένουν πίσω

βαθύ κτύπημα στα κέντρα εξουσίας

HAVOC
25-06-2010, 01:07
Τι ανακοινωση σημαντικου θεματος εχουμε αυριο παλι? Ετσι για πεταμα αλλη μια ανθρωπινη ζωη. Αυτοι ειμαστε.

Dythor
25-06-2010, 01:18
Σκατά στον τάφο τους.

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 01:19
Ε κάτι τέτοιοι τύποι μόνο γα πέταμα είναι.

Deggial
25-06-2010, 01:31
Που' ναι οι μούτζες όταν τις χρειάζεσαι...

Dragonlord
25-06-2010, 09:31
Είστε ηλίθιοι; Συνειδητοποιείτε ότι ο τύπος που πέθανε ήταν εν μέρει ηθικός αυτουργός για δολοφονίες και βασανισμό μεταναστών, παγίδευση κόσμου με ψεύτικα στοιχεία, ξύλο και δακρυγόνα στις πορείες κλπ; Ότι ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές της σημερινής χούντας; Όχι, δεν ήταν "άλλη μια χαμένη ζωή", ήταν πολιτική δολοφονία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ας πρόσεχε. Λυπάμαι, κανένα δάκρυ από μένα.
ΥΓ: Όταν στην ιστορία μάθατε ότι αποκεφάλισαν τη Μαρία Αντουανέτα, είπατε "κρίμα το κορίτσι, άφησε και παιδί ορφανό";

Skalani Caveman
25-06-2010, 10:01
Που' ναι οι μούτζες όταν τις χρειάζεσαι...

Weiss
25-06-2010, 10:06
*** says:
*πιστεύω ότι καταργήσανε το σύστημα με τις μούτζες
*για να μπορεί να κάνει ο dragonlord αυτό το ποστ.

Dragonlord
25-06-2010, 10:13
λολ, το σκεφτόμουν κι εγώ ότι με βόλεψε και γλίτωσα τις μούτζες :D
Δε λέω ότι συμφωνώ με την τακτική. Απλώς λέω ότι α) δεν μπορώ και να λυπηθώ για τον συγκεκριμένο, β) δεν ήταν κοινή δολοφονία αλλά πολιτική.

Candiru
25-06-2010, 10:32
Πάντως, από την πολύ Προστασία του Πολίτη παραμέλησαν τους εαυτούς του

Candiru
25-06-2010, 10:34
ναι αλλά, ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς, Λες και αυτός που θα τον διαδεχθεί θα έιναι καλύτερος. Αν τώρα καταργήσουν με πρόσχημα αυτή την επίθεση και τα πλέον στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες τότε να δω ποιούς εξυπηρετούν τέτοιες ενέργειες.

Ass Cobra
25-06-2010, 10:40
Τι ανακοινωση σημαντικου θεματος εχουμε παλι?

Γενικα παιζει ασφαλιστικο, που εχει εξαγριωσει πολυ κοσμο.

Ειδικοτερα υπαρχει μια φημη οτι εχουν βρεθει αυτοι που θα κατηγορηθουν για τον εμπρησμο της μαρφιν.

Dragonlord
25-06-2010, 10:45
ναι αλλά, ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς, Λες και αυτός που θα τον διαδεχθεί θα έιναι καλύτερος. Αν τώρα καταργήσουν με πρόσχημα αυτή την επίθεση και τα πλέον στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες τότε να δω ποιούς εξυπηρετούν τέτοιες ενέργειες.
Ναι ρε μανάρι, αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω και ποστ-μάρθα βούρτση για "μια χαμένη ζωή, δυο παιδιά και μια κυρά που μένουν πίσω". Ο τύπος είχε κάνει επάγγελμα το να οργανώνει (ή έστω καλύπτει) βασανισμούς, δολοφονίες και καταστολή της όποιας κοινωνικής αντίδρασης, σιγά μην κλάψω (σιγά μη φοβηθώ!).

Deggial
25-06-2010, 11:54
Είστε ηλίθιοι; Συνειδητοποιείτε ότι ο τύπος που πέθανε ήταν εν μέρει ηθικός αυτουργός για δολοφονίες και βασανισμό μεταναστών, παγίδευση κόσμου με ψεύτικα στοιχεία, ξύλο και δακρυγόνα στις πορείες κλπ; Ότι ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές της σημερινής χούντας; Όχι, δεν ήταν "άλλη μια χαμένη ζωή", ήταν πολιτική δολοφονία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ας πρόσεχε. Λυπάμαι, κανένα δάκρυ από μένα.
ΥΓ: Όταν στην ιστορία μάθατε ότι αποκεφάλισαν τη Μαρία Αντουανέτα, είπατε "κρίμα το κορίτσι, άφησε και παιδί ορφανό";

Είναι υπεύθυνος για όλα αυτά επειδή δούλευε σε ένα Υπουργείο ως γραμματέας; Τι λες ρε φίλε... να φανταστώ πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι επίσης fair game;

Έτσι κι αλλιώς, τι θα αλλάξει απ' αυτή την τρομοκρατική ενέργεια; Ό,τι και στις υπόλοιπες, τίποτε (όχι, ούτε ταξική συνείδηση φέρνει, ούτε οποιασδήποτε άλλης μορφής συνείδησης, μιλάμε για δεκαετίες αποτυχίας των τρομοκρατικών μεθόδων). Οπότε για το τίποτα πέθανε.

Leech
25-06-2010, 11:57
ε ντάξει μην ισοπεδώνουμε.
Ο υπασπιστής/γιουσουφάκι του χρυσοχοϊδη δεν είναι "ένας απλός δημόσιος υπάλληλος που δούλευε γραμματεία και σήκωνε τηλέφωνα εφτά με δύο".
Έχει μια μικρή διαφορά.

Deggial
25-06-2010, 12:06
Ο υπασπιστής/γιουσουφάκι του χρυσοχοϊδη δεν είναι "ένας απλός δημόσιος υπάλληλος που δούλευε γραμματεία και σήκωνε τηλέφωνα εφτά με δύο".
Έχει μια μικρή διαφορά.

Υπασπιστής συνήθως σημαίνει γραμματέας. Αν ήταν κάποιου είδους ανώτερη θέση, ε μάλλον δεν θα ήταν υπεύθυνος να ανοίγει και την αλληλογραφία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε, ούτε εσείς, ούτε εγώ, καθόλου. Ούτε καν σε ποιο βαθμό αναμιγνύεται σε πολιτικές αποφάσεις ή οτιδήποτε. Κι όμως κρίνετε με τόση άνεση αν αξίζει να ζει ή όχι. Ε, συγγνώμη, αλλά είστε σιχάματα.

Dragonlord
25-06-2010, 12:07
Τα μμε μιλάνε για "στενό συνεργάτη του χρυσοχοΐδη επί χρόνια". Όπως και να έχει, σίγουρα δεν ήταν "ο απλός μπατσάκος της γειτονιάς".

Leech
25-06-2010, 12:20
Έχει μια μικρή διαφορά.

Υπασπιστής συνήθως σημαίνει γραμματέας. Αν ήταν κάποιου είδους ανώτερη θέση, ε μάλλον δεν θα ήταν υπεύθυνος να ανοίγει και την αλληλογραφία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε, ούτε εσείς, ούτε εγώ, καθόλου. Ούτε καν σε ποιο βαθμό αναμιγνύεται σε πολιτικές αποφάσεις ή οτιδήποτε. Κι όμως κρίνετε με τόση άνεση αν αξίζει να ζει ή όχι. Ε, συγγνώμη, αλλά είστε σιχάματα.

Όπως λες κι εσύ, κανείς μας δεν τον ήξερε, προφανώς κανείς μας δε θα τον γνωρίσει. Πιθανότατα ούτε τον αντικαταστάτη του.
Τόσα χρόνια ακούω "τι καταφέρνουν οι τρομοκράτες με το να χτυπάνε αστυνομικούς/ματατζήδες/τροχονόμους/γραμματείς/φαρισαίους στα τμήματα? Αν είναι μάγκες ας χτυπήσουν τους υπουργούς ή τη βουλή".
Ε αυτοί εδώ το κάνανε.
Δεν είμαι υπέρ ή κατά, απλά αυτό νομίζω ότι είναι το πρώτο ουσιαστικό τρομοκρατικό χτύπημα στην ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Phoebus
25-06-2010, 12:48
Molis egine kati ousiastiko.

Phantom Duck
25-06-2010, 12:50
ενώ η ρουκέτα στην πρεσβεία ήταν γηπεδικό χτύπημα.

SpiritCrusher
25-06-2010, 13:00
E ήταν home run.

freak brother
25-06-2010, 13:49
και τι κερδος εχει η κοινωνια απο αυτο? περισσοτερη μπατσοκρατια η θα χεστουν και θα χαλαρωσουν την αστυνομευση? λετ μι γκες.

Θύμιος Καλαμούκης
25-06-2010, 13:58
!

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 13:59
Και γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο για να έχει κέρδος η κοινωνία;
Το συμφέρον της κοινωνίας δεν είναι ένα, αφού η κοινωνία αποτελείται από γαμημένες τάξεις που θα πολεμούν η μια την άλλη μέχρι την αταξική κοινωνία.

freak brother
25-06-2010, 14:05
Το συμφέρον της κοινωνίας δεν είναι ένα, αφού η κοινωνία αποτελείται από γαμημένες τάξεις που θα πολεμούν η μια την άλλη μέχρι την αταξική κοινωνία.

ok αυτος που το κανε και η κοινωνικη του ομαδα τι κερδισαν?

Deggial
25-06-2010, 14:06

Ποιος έχει κέρδος γενικά τόσα χρόνια; Κανείς. Επίσης είναι απίστευτα παράλογη η σκέψη ότι η όξυνση της ταξικής αντιπαράθεσης θα οδηγήσει στην αταξική κοινωνία.

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 14:09
Το ότι οξύνεται η ταξική πάλη δεν σημαίνει πως θα γίνει επανάσταση, αυτό εξαρτάται από πλήθος παράγοντας, ο πιο σοβαρός από τους οποίους είναι το προλεταριάτο και ο βαθμός συνειδητοποίησής του.
Κατα τ' άλλα, κανείς δεν κερδίζει πραγματικά από αυτή την έκρηξη, απλά γουστάρω να βλέπω τον Χρυσοχό σαν κλαμμένο μουνι!

HAVOC
25-06-2010, 14:14
Ναι, τι να σου πω. Οι αναλγητοι εκλαψαν...

green_machine
25-06-2010, 14:14
και επειδη καποιοι γουσταρουν να βλεπουν το χρυσοχο σαν κλαμμενο μουνι επρεπε να μεινει μια χηρα με δυο ορφανα...ο,τι και να ηταν ο τυπος μιλαμε για ανθρωπινες ζωες ε

scarecrow
25-06-2010, 14:17
Μα ούτως ή άλλως αυτοί που την πληρώνουν πάντα είναι αυτοί που ανοίγουν τα δέματα αντί για αυτούς και αυτοί που κάνουν τους σωματοφύλακές τους.....
Δεν είναι ηλίθιος ο κάθε Χρυσοχοίδης να μην έχει έναν κακομοίρη που να την φάει αντί για αυτόν.

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 14:23
Ολους εσάς που μιλάτε για χήρες και ορφανά, δεν σας βλέπω να κάνετε ανάλογα ποστ για τα δεκάδες εργατικά "ατυχήματα" που γίνονται κάθε μήνα. Μόνο που εκεί, οι χήρες και τα ορφανά συνήθως ψοφάνε της πείνας, σε αντίθεση με τη χήρα και τα ορφανά του κάθε αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Πόσο μάλλον του υπασπιστή του υπουργού.
Και στην τελική να μάθουν οι μπάτσοι να μην κάνουν παιδιά γιατί κινδυνέυουν.

Leech
25-06-2010, 14:31
ενώ η ρουκέτα στην πρεσβεία ήταν γηπεδικό χτύπημα.

εκπαιδευτική άσκηση για νεοσύλλεκτους :razz:

scarecrow
25-06-2010, 14:32
Και στην τελική να μάθουν οι μπάτσοι να μην κάνουν παιδιά γιατί κινδυνέυουν.

Καλύτερα να μην γίνονται μπάτσοι και ας κάνουν όσα παιδιά θέλουν.:razz:

Dythor
25-06-2010, 14:45

1) Δεν υπάρχει σημερινή χούντα.

2) Ήταν ηθικός αυτουργός όσο θα ήταν κι ο καθένας στη θέση του ή έχεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;

3) Αρκετά αστείο είναι το πως αριστεροκάβλωσες σ' ένα χρόνο μέσα.

Το ότι οξύνεται η ταξική πάλη δεν σημαίνει πως θα γίνει επανάσταση, αυτό εξαρτάται από πλήθος παράγοντας, ο πιο σοβαρός από τους οποίους είναι το προλεταριάτο και ο βαθμός συνειδητοποίησής του.
Κατα τ' άλλα, κανείς δεν κερδίζει πραγματικά από αυτή την έκρηξη, απλά γουστάρω να βλέπω τον Χρυσοχό σαν κλαμμένο μουνι!

Πώς οξύνεται η ταξική πάλη με μια τέτοια παπαριά μωρέ μαλάκα; Βούλωσέ το πια.

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 14:49
Θύμισέ μου ρε Θεμούλη τι είναι ταξική πάλη..

Dythor
25-06-2010, 14:50
Η πάλη των ΤΑΞΕΩΝ. Και είναι τόσο γαμημένα ασύνδετο με οποιαδήποτε μορφή ταξικής πάλης όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε που δεν μπορούσα καν να διανοηθώ ότι θα είχες το θράσος να το συμπεριλάβεις σ' αυτήν.

Agoraphobic_S.I.
25-06-2010, 14:54
Α, ωραία, τότε ανήκει σε ένα άλλο πλαίσιο, φανταστικό, μάλλον μέρος κάποιου προγράμματος εικονικής πραγματικότητας, όπου γίνονται πολιτικές πράξεις χωρίς ταξικό περιεχόμενο. Μ' αρέσει!

Dragonlord
25-06-2010, 14:57

2) Ήταν ηθικός αυτουργός όσο θα ήταν κι ο καθένας στη θέση του ή έχεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;

1) Έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη για να εφαρμόσει το ακριβώς αντίθετο πρόγραμμα από αυτό το οποίο εφαρμόζει. Η ίδια η κυβέρνηση παίρνει απευθείας εντολές από την τρόικα για το τι θα κάνει με τα ασφαλιστικά/εργασιακά/οτιδήποτε. Ο υπουργός επικυρώνει αυτές τις αποφάσεις με μία υπογραφή και στη βουλή γίνεται απλώς συζήτηση. Έχουμε χούντα.

2) Πίστεψέ με, ήταν κωλόπαιδο. Έχω στοιχεία από μέσα.

3) Είσαι ο dythor. Επίσης είσαι στο er ενάμιση χρόνο.

Phantom Duck
25-06-2010, 15:01
η αλήθεια είναι ότι δε στενοχωριέμαι ούτε για τον αστυνομικό υποδιευθυντή και τσιράκι του έλληνα τσακ νόρρις ούτε για τη χήρα με τα ανήλικα, όπως δε στενοχωριέμαι ούτε για τις εκατοντάδες νεκρών εργατών/μεταναστών που προκαλεί η παρέα τους, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα είχα κλειστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα με χούφτες αντικαταθλιπτικών. κι εδώ που τα λέμε έλα, κανείς σας δε νοιάζεται, απλά είδε στο mega και στο in.gr το ρεπορτάζ για τον τραγικό υπασπιστή και εμπνευστήκατε, πριν δυο μήνες ήταν το νεκρό αφγανάκι, πριν χρόνια ο μπακογιάννης, χεστήκαμε τέλος πάντων, παίζει να χέζεστε πιο πολύ με τέτοια χτυπήματα παρά με τη γαζα φερειπείν (βραβείο πιο καθυστερημένης σύγκρισης έβερ).

ΟΜΩΣ, ένα πακέτο με κωλοδάχτυλα στους καθυστερημένους με τις μπόμπες και τα αυτόματα και τις βλακείες. αφού μόνο εσείς τον παίζετε με την πάρτη σας και χαίρεστε ρε σιχάματα (inb4 ποστ κάλκι), τη στιγμή που όλοι δεχόμαστε τις ιδεολογικές και κατασταλτικές συνέπειες, τι πα ρι στα νε τε που να σας γαμάν 50, ηλίθιοιηλίθιοιηλίθιοιηλίθιοι. τουλάχιστον η 17Ν έφαγε κι έναν σταθμάρχη CIA κι ένα βασανιστή της χούντας, ανίκανες ιμιτασιόν.

lol, πράγματι, τουλάχιστον τότε φτιάχνανε δρόμους και στέλναν το βάζελο στο γουέμπλεη :!:

εδώ εσύ από φρικιό έγινες νεοφιλελεύθερος :!:

Dythor
25-06-2010, 15:49
Σκεπτόμενος Κομμουνιστής δικέ μου.

HAVOC
25-06-2010, 15:56
Μνημοσυνο Ανδρεα. Δεν υπαρχουμε.

metamelia3
25-06-2010, 15:57
XAXAXAXAXAAAAAAAAAAXXXAAXXAAXXXAAXAXAXAXAXXAAXXAAXXAAXXAAXAXAXAXXAAXXAXAAXAXAXXAAXAXXAXAXA

JnB
25-06-2010, 16:00

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?4688-Anekdota-kiets/page291

Θα ήταν από τα λίγα ποστ σου με πολλά πινκς.

Phantom Duck
25-06-2010, 16:05
κρυφοδαπ ή κρυφοφρικ; κάνε μια ανάλυση επί του θέματος, μη μας αφήνεις σε αγωνία μετά από το φλογισμένο αυτό ντεμπύτο στο πόλιτιξ...

JnB
25-06-2010, 16:50
Εγώ;;
Το ποστ μου πήγαινε σε συνάρτηση με το συγκεκριμένο χρήστη.

Dythor
25-06-2010, 17:00
Για σκύψε να σε χύσει ο συγκεκριμένος χρήστης!

JnB
25-06-2010, 17:02
Να χαρώ σκεπτόμενο κομμουνιστή. :moutza:

FIXXXER
25-06-2010, 18:19
Ωραιο βιβλιο η φαρμα των ζωων παντως.

ikonoklast
25-06-2010, 20:48
Που κολλάει αυτό;

Πλάκα είχε το χτύπημα btw, αν τρώγανε χρυσοχοϊδη θα 'χαμε να λέγαμε highscore κιόλας.

Στην πραγματικότητα: έβλεπα καμερούν χθες, έπαιξε διακοπή η κρατική, είπαμε "λολ" με τα παιδιά εκεί γύρω, κάναμε λιγο ζαπιγκ να δούμε τι παίζουν τα άλλα (τίποτα στο θέμα) και κάποια στιγμή σήμερα το θυμήθηκα και τσέκαρα λίγο τα ιντερνετικά μέσα για τίποτ νεώτερο. Θα τον κλάψουν τον άνθρωπο τα παιδάκια του, η γυναίκα του που ίσως τον αγαπούσε, οι εκεί γύρω, αυτά. Αύριο σκοπεύω να μην θυμάμαι τίποτα. Ε, ό,τι αναλογεί και σε κάθε μετανάστη που τους μένει στα χέρια στο μεταγωγών. Δε βαρεθήκατε με τις "ανθτώπινες ζωές" πια; Έτσι είναι αυτά.

εδιτ2: το "σκάσε πια αιρετέ" είναι από τα καλύτερα ταγκ στο πολιτιξ.

HAVOC
25-06-2010, 20:53
Πρεπει να εισαι πολυ ζωο για να χαζοχαιρεσαι που πεθανε καποιος in vain.

ikonoklast
25-06-2010, 21:08
Δεν εκφράστηκα καλά, εννοούσα ότι πέσαμε όλοι στα πατώματα να κλαίμε για τον άδικο χαμό του ανοιχτήρα πακέτων του υπουργού μπάτσων της χούντας-τρόικας.

HAVOC
25-06-2010, 21:11
Καταλαβαινεις πως οι υπερβολες ανεξαρτητως του ακρου που επιλεγει καποιος ειναι γραφικοτητες.
Το κλου της υποθεσης δεν αλλαζει.
Μια τρυπα στο νερο.

Dythor
25-06-2010, 21:23
Που κολλάει αυτό;

...θεόκουφο ε;

rage for order
26-06-2010, 02:14
http://www.radiogreece.gr/UserFiles/Image/3D/pamepaketo_1.gif

~ladykiller~
26-06-2010, 02:20
axaxaxaxaxaxax
exeis paketo!

ante na arxisoun k ta anekdota na kikloforun k edw

freak brother
26-06-2010, 13:59
παντως το χτυπημα θυμιζε πολυ τα μαφιοζικα χτυπηματα στην Ιταλια.

ViPeRMaN
26-06-2010, 15:42
παντως το χτυπημα θυμιζε πολυ τα μαφιοζικα χτυπηματα στην Ιταλια.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

rudie
26-06-2010, 16:18
Ποια ανεκδοτα;

Υπάρχει κάποια συζήτηση στο ιντυμιντια για το θεμα;

nikos_souvlas
26-06-2010, 17:05
.

ikonoklast
26-06-2010, 17:33
Γιατί όλοι οι καραγκιόζηδες του φόρο έρχονται να ξεκαβλώσουν στο πόλιτιξ. Τόσα σέξιον έχει το μουνί της μάνας, big 4 παίξανε χθες, μουντιάλ έχουμε, ανοίξανε οι θερινοί, διακοπές κάνει ο κόσμος, βραβεία μπούκερ πλησιάζουν, τραβήξτε καμιά μαλακία, πάρτε κάνα σκυκλάκι που χαρίζεται. Μαλάκες.

nikos_souvlas
26-06-2010, 17:50
.

~ladykiller~
26-06-2010, 17:58
πότε θα γυρίσουν πίσω οι μούτζες?

rage for order
26-06-2010, 18:02
έχει πολλά καλά αλλά ειδικά το

Θα μου πει κάποιος, οκ ρε μαλάκα Σούβλα, τι προτείνεις εσύ; Εγω; Σε σένα; Τίποτα. Κάτσε σκέψου αμιγώς για τον εαυτό σου τι ‘ναι καλύτερο για σένα τον ίδιο. Αν σου πω, θα ‘σαι υποχείριο δικό μου και δεν το θέλει κανείς απ’ τους δυο.

...

Shadowking
26-06-2010, 22:13
προσπαθώ να γράψω κάτι, αλλά συνειδητοποιώ ότι απαντάω σε νίκους_σούβλες αδούλωτα πνεύματα και Σκεπτόμενους Κομμουνιστές και τα σβήνω ρε πούστη. άστο, δεν το 'χω σήμερα πα νακούσω kill the cat.

carheart
27-06-2010, 01:58
..

rudie
27-06-2010, 05:39
.

Dythor
27-06-2010, 16:05
προσπαθώ να γράψω κάτι, αλλά συνειδητοποιώ ότι απαντάω σε νίκους_σούβλες αδούλωτα πνεύματα και Σκεπτόμενους Κομμουνιστές και τα σβήνω ρε πούστη. άστο, δεν το 'χω σήμερα πα νακούσω kill the cat.

Ειδικά εσύ.

Βούλωσέ Το Πια Γαμώ Το Χριστό Σου.

Γιατί όλοι οι καραγκιόζηδες του φόρο έρχονται να ξεκαβλώσουν στο πόλιτιξ. Τόσα σέξιον έχει το μουνί της μάνας, big 4 παίξανε χθες, μουντιάλ έχουμε, ανοίξανε οι θερινοί, διακοπές κάνει ο κόσμος, βραβεία μπούκερ πλησιάζουν, τραβήξτε καμιά μαλακία, πάρτε κάνα σκυκλάκι που χαρίζεται. Μαλάκες.

Διότι για να σχηματίσεις μία πολιτική άποψη όπως του καραγκιοζάκου από πάνω δεν χρειάζεται (στο μυαλό του καθενού) καμιά βαθιά κατανόηση της κατάστασης, οι πάντες πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα σε τρελό οθώριτη εν αντιθέσει με π.χ. τις επιστήμες και τα χρυσά βατόμουρα. Επίσης είναι πιασάρικο και παντός καιρού τόπιξ.

Ace
27-06-2010, 16:56
Εγκεφαλικό.

attila
27-06-2010, 18:54
ντιθορ εχεις καταντησει ο μαιντανος του φορουμ

Dythor
27-06-2010, 19:18
Κι εσύ ο κανένας ρε δικέ μου!

Tispanagias tamatia
27-06-2010, 19:54
χαχαχαχαχαχ. Ρε δε χρειάζεται να απαντάς πάντα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Είναι κούραση να θέλει κάποιος να διαβάσει για την Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και να βλέπει τις μαλακιάρες σου ανά ποστ.

Candiru
28-06-2010, 13:47
ο σούβλας έριξε μερικά σουβλερά ερωτήματα και κανένας δεν απαντάει.

Ποιός ο σκοπός τέτοιων ενεργειών; Εχει γνωρίσει ποτέ κανείς άτομα που υποστηρίζουν με θέρμη τέτοιες πράξεις να διαπιστώσει ο ίδιος πόσο ολοκληρωτικοί χαρακτήρες είναι;

και στο κάτω κάτω, τόσες βομβιστικές επιθέσεις γίνονται στον κόσμο ΠΟΤΕ άλλαξε κάτι υπέρ αυτών;

Agoraphobic_S.I.
28-06-2010, 13:53
ΟΤΑΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΑΞΑΡΛΙΑΝ.

Dragonlord
28-06-2010, 14:44
και στο κάτω κάτω, τόσες βομβιστικές επιθέσεις γίνονται στον κόσμο ΠΟΤΕ άλλαξε κάτι υπέρ αυτών;
Μαζί σου, αλλά θέλεις να μιλήσουμε για γυμνές ποδηλατοδρομίες;

ikonoklast
28-06-2010, 19:51
ο σούβλας έριξε μερικά σουβλερά ερωτήματα και κανένας δεν απαντάει.
Επειδή έχουμε απαντήσει απο ογδόντα φορές ο καθένας από τη σκοπιά του σε 230 ποστς στο τοπικ.

Απλά ο νίκος ΣΟΥΒΛΑΣ όπως και κάθε νίκος σούβλας θα έρθει να πει την κλαπαρχιδιά του -που συνήθως είναι ίδια με του προηγούμενου, του νίκου του σούζα πχ- και θα φύγει ευχαριστημένος για το πόσο ψαγμένο τυπάκι είναι στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Τέλος, σταρχίδια μου οι ένοπλοι αλλά ναι ρε φίλε, κάνεις γυμνή ποδηλατοπορεία που τελικά είναι ντυμένη γιατί ακόμα και ο μαλάκας βλαχος νεοχιπις έχει ταμπού μέχρι τ' αυτιά ή χέζεται τους μπάτσους. Αυτό είναι ο ορισμός της αποτελεσματικότητας.

Candiru
28-06-2010, 20:08
τι σχέση έχει η γυμνή ποδηλατοπορεία; Πάντως μια διαδήλωση χιλιάδων τελείως γυμνών μπροστά στη βουλή θα τη γούσταρα πολύ και θα έκανε και ντόρο

asimoulis
28-06-2010, 20:21
Πάντως μια διαδήλωση χιλιάδων τελείως γυμνών μπροστά στη βουλή θα τη γούσταρα πολύ και θα έκανε και ντόρο

ειδικά αν είχανε όπλα.

scarecrow
28-06-2010, 20:23
Πάντως μια διαδήλωση χιλιάδων τελείως γυμνών μπροστά στη βουλή θα τη γούσταρα πολύ και θα έκανε και ντόρο

[καμένο αστείο]Με τέτοιες καύλ.. που έχει η κυβέρνηση δεν είναι και να παίζουμε με την λίμπιντο τους :sex:[/καμένο αστείο]

rat_poison
29-06-2010, 02:04
@asimoulis
Is this a gun in your pocket, or are you just happy to see me, φάση;

nikos_souvlas
29-06-2010, 05:49
.

Cookie Monster
29-06-2010, 11:58
Σούβλα, ντάξει γενικά νορμαλ γράφεις, αν λείπανε και αυτά τα "σουβλοειδής απορία" και τα "σουβλικό βλέφαρο" κλπ θα ήταν κάπως καλύτερα (active member poustolowbap)

phthoggon
29-06-2010, 12:28
Όποιος εδώ μέσα έχει διαβάσει λίγο Φρόυντ, καταλαβαίνει απολύτως τι "ανθρωπάκος" είσαι... Ο Βίλχελμ Ράιχ, επίσης, έγραψε για σένα μισό αιώνα πριν.

Πέτα και τίποτε πως ο Νίτσε θα τον θεωρούσε υπάνθρωπο να δέσει το γλυκό. Ον τόπικ, ένας λόγος που δε σου απαντάει κανένας σοβαρά είναι πως λες χιλιοειπωμένες κλισέ μαλακίες που οι περισσότεροι εδώ πέρα έχουν φάει στη μάπα και συζητήσει άπειρες φορές. Αλήθεια το επιχείρημα περί προσωπικής ελευθερίας (??) των επαναστατών τι έχει να λέει ακριβώς? Ότι δεν έχουν καιρό να έχουν χόμπι και είναι πιεσμένοι ψυχολογικά? Ε μην κάνεις παρέα μαζί τους ξέρω γω. Προφανώς και κάθε στιγμή που αφιερώνεις στα κοινά ή σε άλλους ανθρώπους γενικότερα σου παίρνει χρόνο από αυτή την ελευθερία, οπότε και η μεγαλύτερη από αυτή την ελευθερία είναι να έχεις γραμμένα τα πάντα. Διάβασε πάντως τη βιογραφία του Τσε Γκεβάρα στη wikipedia, να δεις ότι μερικοί μπορεί να είναι ταυτόχρονα επαναστάτες αλλά και ψαγμένα τυπάκια!!

carheart
29-06-2010, 12:38
Βίλχελμ Ράιχ λέει, η γνώμη του Πάολο Κοέλιο ποιά είναι; Του Λέο Μπουσκάλια; Κρίμα που δεν ζει ο Σολζενίτσιν να τον ρωτήσουμε και αυτόν.

phthoggon
29-06-2010, 12:40
O Βίλχεμ Ράιχ πιστεύει πάντως ότι όλοι είστε ανθρωπάκοι εκτός από εμένα, φλωράκια.

carheart
29-06-2010, 12:41
Εκπέμπεις και σεξουαλικές οργόνες; Είσαι γνωστός μετροσέξουαλ μπλακ μέταλ.

phthoggon
29-06-2010, 12:43
Αυτά θεωρούνται ψευδοεπιστήμες για την ώρα, σε πενήντα χρόνια που θα πλησιάσει να τα καταλάβει η ανθρωπότητα τα ξαναλέμε.

nikos_souvlas
29-06-2010, 13:36
.