View Full Version : Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Πρόσεξε, έχεις επιλέξει (εσύ η κάποιος άλλος), συνειδητά, να τον χάσεις ή να κάνεις το οτιδήποτε. Τον χειρίζεσαι. Ο τρομοκράτης δεν έχει επιλογή διανομής του χρόνου σύμφωνα με τη δική του κρίση. Κυλάει με άλλα δεδομένα, κριτήρια και παράγοντες όπως: αστυνομία, κυνήγι, μπομπίδια, κρύψιμο. Άρα, ποια ελευθερία; Αυτό ρώτησα.
And I base this on absolutely nothing.
Συγγνώμη, αλλά οι τρομοκράτες δε παίζουν κάθε μέρα κηνυγητό με τους μπάτσους, ούτε κρύβονται σε μυστικές κατακόμβες μακριά από τα ανθρώπινα βλέμματα. Αν μη τι άλλο, τα μέλη της 17Ν μια χαρά φυσιολογική ζωή είχαν.
Επίσης όλα αυτά που λες, στον βαθμό που ισχύουν, είναι συνέπειες εθελούσιας επιλογής. Όπως και η επιλογή να δουλεύεις σημαίνει πως δεσμεύεσαι 8-12 ώρες την ημέρα, κλπ, κλπ, κλπ. Γενικώς γράφεις ό,τι να' ναι.
carheart
29-06-2010, 13:47
Ο Βίλχελμ Ράιχ ήταν ένας πονηρός απατεωνίσκος που δημιούργησε ψευδαισθήσεις μεγαλείου στον κάθε τελευταίο καθυστερημένο που τον διάβασε, go figure.
nikos_souvlas
29-06-2010, 14:00
.
Επίσης όλα αυτά που λες, στον βαθμό που ισχύουν, είναι συνέπειες εθελούσιας επιλογής. Όπως και η επιλογή να δουλεύεις σημαίνει πως δεσμεύεσαι 8-12 ώρες την ημέρα, κλπ, κλπ, κλπ.
Ρε, διαβάζετε τι γράφω ή απλά έτσι τα λέτε; Φυσικά και ανέφερα στο πρώτο ποστ ότι είναι επιλογή δικιά του, σύμφωνα όμως και με την στρατευμένη ιδεολογία του, της οποίας είναι δέσμιος. Το επέλεξε συνειδητά. Ναι. Εγώ έθεσα σαν θέμα το αν είναι όντως ελεύθερος όπως αυτοαποκαλείται. Όταν έχεις σκοτώσει δεν ζεις μια νορμάλ ζωή όπως οι τύποι της 17Ν. Έχεις θέματα να μπαλώνεις. Κάπου τα σκάτωσαν και τους έπιασαν. Ποια νορμάλ ζωή;;; Με μπόμπα στα χέρια; Εγώ γράφω ό,τι να 'ναι λοιπόν;
Αυτό λέμε τόσην ώρα, ότι δεν μειώνεται η ελευθερία κανενός επειδή οι πράξεις, που επέλεξε ελεύθερα και συνειδητά, έχουν συνέπειες. Ομοίως, ακολουθεί μία ιδεολογία που επέλεξε ελεύθερα και επίσης ελεύθερα θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει γνώμη, δεν είναι δέσμιος όπως αναφέρεις.
Οι τύποι της 17Ν είχαν οικογένειες και κάναν μια χαρά νορμάλ ζωή έως την σύλληψη τους. Εϊναι ένα καλό αντιπαράδειγμα στις παπαριές που γράφεις.
phthoggon
29-06-2010, 14:09
Ρε πατατοκέφαλε υπάρχει άνθρωπος ο οποίος θα προσφέρει στην κοινωνία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (θεωρώ προφανές ότι και ο τρομοκράτης βρίσκεται σε αυτή την ομάδα επειδή αυτός είναι ο στόχος του ασχέτως αποτελέσματος) και ο οποίος δε θα θυσιάσει αυτή την ελευθερία? Αυτό σε ρωτάω και πριν. Τι σε κόφτει εάν θυσιάζεται και μαρτυρεί (έστω κι αν, δηλαδή), μπράβο δε θα έπρεπε να πεις εάν έπρεπε να πεις κάτι? Τώρα πέρι Ράιχ και μιλώντας σοβαρά, πιθανόν να πέταξε χοντράδα ο κάρχαρτ, αλλά εγώ στο άκου ανθρωπάκο σταμάτησα να διαβάζω στο 1/5 αν και μου άρεσε μέχρι εκεί διότι η λέξη "ΝΕΥΡΩΣΗ" άρχισε να εμφανίζεται στο μυαλό μου και να γίνεται όλο και πιο bold σελίδα με τη σελίδα.
nikos_souvlas
29-06-2010, 14:57
.
Cookie Monster
29-06-2010, 15:04
Εη κι εγώ θέλω απάντηση με κουοτ. Δεν κατάλαβα δηλαδή.
Α τώρα το είδα. Ωραία :D
Kingdom Gone
29-06-2010, 15:22
ένα έργο που έχει στιγματίσει την παγκόσμια ιστορία και σκέψη.
για να ηρεμήσουμε λίγο εδώ πέρα μην... έχουμε άλλα!
nikos_souvlas
29-06-2010, 15:30
.
Βίλχελμ Ράιχ λέει, η γνώμη του Πάολο Κοέλιο ποιά είναι; Του Λέο Μπουσκάλια; Κρίμα που δεν ζει ο Σολζενίτσιν να τον ρωτήσουμε και αυτόν.
ποιον ψυχιάτρο ψυχαλόγο κλπ στηρίζεις carheart;
Kingdom Gone
29-06-2010, 16:11
ένα έργο που έχει στιγματίσει την παγκόσμια ιστορία και σκέψη.
για να ηρεμήσουμε λίγο εδώ πέρα μην... έχουμε άλλα!
Είναι σπουδαίο βιβλίο. Δεν είναι κι ο Οδυσσέας του Τζόυς και ίσως ακούστηκε λιγουλάκι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός μου, λόγω Κάρχαρτ, αλλά πού το πας;
Πουθενά δεν το πάω, απλά μιλάω βάση μιας λογικής. Πες ότι εσύ εισαι μαθητής του Φρούντ και μια μέρα γνωρίζεις τον μαρξισμό και σου λέει "Πάμε!". Εσένα η ζωή σου τώρα αρχίζει από την αρχή. Και θα δημιουργήσεις μια ταξική ερμηνεία του φρούδικού έργου, πολύ πιο υλιστική από τη φρανκφούρτη, γαμώ να πούμε, και άμα σε πάει εντάξει, άμα μπάζει από βιολογισμό όμως; Οκ, είμαστε και στα 1930, είναι οι κομμουνιστές άνθρωποι που θα σε πουν παίξε οικονομικά ή θα σε πουν παίξε εγώ είμαι εδώ; Θα σε πουν παίξε, εγώ είμαι εδώ.
Αλλά τελειώνει το καλοκαίρι, σκάνε τα ναζίδια, σε έχουν διώξει και από το κόμμα, κατεβαίνεις θεσσαλονίκη. Τό χεις ρίξει στην οργόνη και στους διαλυτές συννέφων, της νοικιάζεις ρετιρέ στο πανόραμα, τρώτε στα καλά μαγαζιά. Πίσω σου έχεις αφήσει ταξικές σχέσεις, κοινωνικές συνθήκες, άρρωστη αδερφή και γέρο πατέρα, πεινάνε. Αποτρελαίνεσαι και θαρρείς πως κατάγεσαι από εξωγήινους, πως σε κυνηγούν οι ροκφέλερς, πως βλέπεις την φωτούλα και τον διονυσάκη να ζητιανεύουν στα τραπέζια.
Η οργόνη αυτή είναι κάπου από φάληρο, γλυφάδα, μια χαρά άμα είσαι χίππης στο φρίσκο, πολύ καλό για νιου έητζ θεραπείες αμερικανίδων γυναικών πωλητών μεταχειρισμένων αμαξιών στο οχάιο αλλά άμα σκουρύνουν τα πράματα και κάνει έτσι ο ίβιτς και πέφτει δήθεν στη μεγάλη περιοχή και ζητάνε οι γαύροι πέναλντυ, πετάγεται κι αυτή και λέει πέναλντυ. Και συ αντί να την πνίξεις, αντί να τα ρίξεις στον διαιτητή, στον κόκκαλη, στους χαμουτζήδες, στο σύστημα, στο κράτος, στην αστική τάξη, όπου στον πούτσο θες πάς και τα ρίχνεις στον 'ανθρωπάκο'.
500 χρόνια διαφωτισμού ξερωγω, 100 χρόνια κομμουνισμού, επαναστάσεις, αντεπαναστάσεις, κομμούνες, πλακομμούνες, παρτούζες, ψαλιδάκια, κεφαλιές ψαράκια και πας και λες ότι φταίει ο 'ανθρωπάκος' που ξερωγω και ετσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα και οι ελληναράδες και οι τσιφτετέλληνες. Ελλάς το μεγαλείο σου! Θα 'ταν ανάλυση καφενείου αν δεν είχες τρελαθεί τελείως οπότε την έβλεπες χριστός, σωτήρας, πρωτοσύγκελος, αρχικατής και πάπας και να σου πώ κρίμα το παλικάρι κιόλας αλλά μέχρι εκεί.
Ε και 50 χρόνια μετά σκάει ο νικος ο ΣΟΥΒΛΑΣ και πάει να βασίσει τώρα ανάλυση για το ένοπλο στον 'ανθρωπάκο' και στη χαρακτηροδομή του καθενός που επιλεγεί τα όπλα ή τις αλυσίδες, ντέλικα ή σόφτεξ, κιθαρίστας ή ντράμμερ. Και τσινάει άμα του πούμε τίποτα για το παραλήρημα με τίτλο "Ακου ανθρωπάκο" γιατί λέει έχει σημαδέψει αυτόν και τον μπάμπη τον κοκορέτση. Ε όχι αντράκομ' δεν είναι μεγάλο έργο, είναι λυπηρό να το διαβάζεις, είναι ανούσιο, ρηχό και απ' αυτά που τα βάζουν στο μάθημα της έκθεσης στο γυμνάσιο. Και το πασάρεις για σοβαρό ανάγνωσμα κιόλας;
Ε θα ...τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται!
Κατ' αρχάς, οι χαρακτηρισμοί "παπαριές, πατατοκέφαλος" κτλ σε τι εξυπηρετούν; Να αρχίσω και γω να λέω: μαλάκας, ηλίθιος, καθυστερημένος, ώστε να νιώσω και πιο οικεία με διάφορα γραφόμενα και γενικά, να γίνει πιο κουλ η φάση, ε;
Το ότι λες παπαριές δε σημαίνει πως είσαι μαλάκας, δεν είναι το ίδιο πράγμα και δεν έχω κάνει καμία ad hominem επίθεση. Απλώς χαρακτήρισα τα επιχειρήματα σου.
Από κει και πέρα, φυσικά και είναι δέσμιος κατ εμέ. Δεν είναι στρατιώτης μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας που έχει ολάκερο σχέδιο από πίσω και προχωράει πάνω σ' αυτό; Φυσικά. Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, ρωτάω το κατά πόσο ελεύθερος είναι ο οποιοσδήποτε, όταν είναι έρμαιο ιδεολογίας και δόγματος, παρανομεί, κρύβεται, σκοτώνει, και λειτουργεί με γνώμονα αυτό (ασχέτως αν έχει οικογένεια κτλ κτλ). Είναι αυτοσκοπός. Αν για σένα ισχύει, οκ, πάσο. Μου αντιτάσσεις ότι το επέλεξε. Σου το 'πα πρώτος, χαζέ. Δεν πάω να καβγαδίσω ποιος κατέχει την αλήθεια και είναι ποιος μάγκας ή έχει δίκιο! Ερώτημα έθεσα εξαρχής. Το καταλαβαίνεις ή να στο πω σ' άλλη γλώσσα; Απ' τα γραφόμενά σου τον θεωρείς ελεύθερο, οκ, έληξε. Το όλο θέμα έχει να κάνει με τον ορισμό της ελευθερίας, αν υπάρχει αυτός, πλάθεται κτλ κτλ. Τέλος πάντων... αυτά προς το παρόν.
Λες παπαριές γιατί:
1. Δεν τεκμηριώνεις πουθενά γιατί είναι δέσμιος της όποιας ιδεολογίας, ούτε πώς η όποια ιδεολογία ορίζει ντετερμινιστικά την ζωή του ώστε να μην είναι ελεύθερος. Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένας τρίτος που να μην του αφήνει τα περιθώρεια να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή, να θεωρήσει ότι η τρομοκρατική δράση είναι αναποτελεσματική και δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς του, να θεωρήσει κάποιον άλλο σκοπό πιο σημαντικό, γενικά οτιδήποτε βρε αδερφέ...
2. Το γεγονός ότι ένας τρομοκράτης μπορεί να έχει κατά τα άλλα μία φυσιολογική ζωή (π.χ. να έχει φίλους, να αποκτήσει οικογένεια, κλπ) είναι ένας ακόμη παράγοντας που δείχνει πως δεν είναι δέσμιος της όποιας ιδεολογίας.
Τέλος, η ελευθερία δεν είναι μία αόριστη έννοια, διαφορετικώς δεν θα υπήρχε ως λέξη, αυτό είναι κάπως προφανές. Αναφέρεται στην δυνατότητα του ατόμου να δρα χωρίς περιορισμούς. Τίποτε στα επιχειρήματα σου δεν παρουσιάζει ένα σοβαρό στοιχείο που περιορίζει την δράση του ατόμου.
nikos_souvlas
29-06-2010, 16:33
.
phthoggon
29-06-2010, 16:37
άστον μεγάλε, δεν είναι τίποτα παρά ένα ανθρωπάκι και αυτός, δε τους βλέπεις πώς μαζεύονται σα τις μύγες να πούνε την αποψάρα τους... γάμησε τα ρε φίλε. Η μάζα. Τους λυπάμαι.
πσ. μια και που ρώτησες για νεύρωση, αυτός
[ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ;;;; Έγραψες μόνο και μόνο για να μου την πεις περί Ανθρωπάκου, κομπλεξικέ, πάνω στο οποίο το αρχικό μου ποστ και θέμα ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
είναι ο ορισμός.
carheart
29-06-2010, 16:40
nikos souvlas, το "Άκου Ανθρωπάκο" είναι κακό βιβλίο, διότι κάνει τίποτες σαν εσένα να ταυτιστούν με την μεριά του συγγραφέα, και όχι αυτών που κατηγορεί. Σε κάνει "επαναστάτη" όντας "αναγνώστης" και "νίκος ο σούβλας". Σου χαρίζει εκατό εύκολα quotes για άμεση κοινωνική κριτική και γρήγορη γρήγορη γέννηση άποψης ή και αποψάρας, όντας ένας οποιοδήποτε απαίδευτος τύπος που περίμενε ένα τέτοιο βιβλίο να διαβάσει και να μπει σε φόρουμ και να κράξει ένα κίνημα και μια κατάσταση γιατί και επειδή έτσι έπρεπε να κάνει. Εσύ τώρα μου λες πως το "Άκου Ανθρωπάκο" απευθύνεται σε τύπους σαν εμένα και προφανώς τον παίζεις στο μπάνιο σου, αλλά πραγματικά αν αυτό το έργο είναι σημαντικό για κάποιον, έχει πέσει στην παγίδα του. Μια μαλακία είναι, και δεν ντρέπομαι να λέω "μαλακία" ένα τέτοιο έργο. Και αν είναι συμπαθητικό να το διαβάζει ένας 13χρονος αντί να βλέπει τηλεόραση, για ανθρώπους κάποιας ηλικίας που έχουν κάποια προσωπικότητα, είναι αστείο να το επικαλούνται και ως κοσμοθεώρηση ενός n επιπέδου, ακόμα και αν αναγνωρίζουν το n+1.
Μην τρελαθούμε κιόλας.
κρατς (δηλαδή τι krats?), γιατί πρέπει ντε και βια να υποστηρίζω κάποιον ψυχολόγο;
Γενικά έχω καταλήξει πως η τύπη που διαβάζουν ένα βιβλίο και συνειδητοποιούν πως βρήκαν πλέον την Αλήθεια είναι τα πιο επικίνδυνα κοινωνικά υποκείμενα.
όχι ντε και βία καλέ, απλώς υπέθεσα ότι εφόσον αναγνωρίζεις όλα αυτά τα άσχημα στον τύπο αυτόν θα έχεις στο μυαλό σου και κάποιον που είναι καλούλης και για 25χρονους με κάποια προσωπικότητα. έχω ελεύθερο χρόνο και λέω να διαβάσω, οπότε θέλω να σε εκμεταλλευτώ.
τι σε παραξενεύει στο κρατς, δεν ακούγεται πολύ ωραίο; κρααατς... τέλειο!
nikos_souvlas
29-06-2010, 16:52
.
Μη μου μιλάς εμένα, συνήθως δε μου μιλάνε επειδή είμαι χαζός και τώρα ντρέπομαι.
nikos_souvlas
29-06-2010, 16:58
.
Γιατί είναι επικίνδυνοι αυτοί;
Γενικά έχω καταλήξει πως η τύπη που διαβάζουν ένα βιβλίο και συνειδητοποιούν πως βρήκαν πλέον την Αλήθεια είναι τα πιο επικίνδυνα κοινωνικά υποκείμενα.
Για τον Van Der Lubbe ποιά είναι η αποψή σου;
Δεν τον ξέρω.
Γιατί είναι επικίνδυνοι αυτοί;
Διότι δεν έχουν δράμι πολυπρισματικής σκέψης και γενικότερα σφαιρικής θεώρησης μιας κατάστασης, αντίθετα είναι έρμαια ενός συναισθηματισμού τύπου "όπου φυσάει ο άνεμος" και σπεύδουν να τοποθετηθούν με πάθος αναφορικά με μια κατάσταση της οποίας την εικόνα κατέχουν ελάχιστα.
Γτφ, έπρεπε να το εξηγήσω αυτό;
Ναι, δεν είμαι πολυ έξυπνη και θέλω να μου εξηγούν. Υποθέτω, αποκλείουμε την πιθανότητα να βρίσκουν όντως την αλήθεια τους ε;
Ρε παιδί μου δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανθρώπων που διάβασαν αρκετά πράγματα, είδαν αρκετά πράγματα και τελικά έπεσαν πάνω σε μια θεωρία και είπαν "αυτό μου ταιριάζει", γι' αυτό άλλωστε και είπα ΕΝΑ βιβλίο πιο πάνω. Αναφέρομαι σε τύπους τύπους Αγοραφόμπικ_ΣΙ, Ντήθορ κλπ, μικρούς κατά κανόνα σε ηλικία που από ένα πολύ αφετηριακό στάδιο αποκτούν άποψη (ή και αποψάρα) βασιζόμενη αποκλειστικά σε ένα εκ των λίγων πραγμάτων που έχει τύχει να διαβάσουν/ακούσουν.
carheart
29-06-2010, 17:17
όχι ντε και βία καλέ, απλώς υπέθεσα ότι εφόσον αναγνωρίζεις όλα αυτά τα άσχημα στον τύπο αυτόν θα έχεις στο μυαλό σου και κάποιον που είναι καλούλης και για 25χρονους με κάποια προσωπικότητα. έχω ελεύθερο χρόνο και λέω να διαβάσω, οπότε θέλω να σε εκμεταλλευτώ.
τι σε παραξενεύει στο κρατς, δεν ακούγεται πολύ ωραίο; κρααατς... τέλειο!
κοίτα, γενικώς δεν ασχολούμαι με την ψυχολογία, οπότε και δεν έχω κάποιον ψυχολόγο που να έχει μια κάποια ποιότητα για κάποιον 25χρονο με κάποιο ελεύθερο χρόνο. Αλλά και να είχα, δεν θα είχε στιγματίσει την Σύγχρονη Ανθρώπινη Διανόηση.
Αν όμως έχεις στα αλήθεια ελεύθερο χρόνο, γιατί δεν πας διακοπές; Είναι ιούνιος και ο καιρός είναι ό,τι πρέπει για μπανάκια και παιχνίδια στην παραλία. Ο user BURNIN_AMBITION είχε κάνει μέχρι εχτές 51 μπάνια.
nikos_souvlas
29-06-2010, 17:27
.
Κουράστηκε, τι να κάνουμε.
Καλά μωρέ, καλή καρδιά πάνω απ' όλα. Μη μου βιάζεσαι πάντως, θα κάνω και τα μπανάκια μου, αλλά όταν θα έχει ελεύθερο χρόνο κι ο στυλοβάτης του σπιτιού. Εντυπωσιακός πάντως ο BURNIN_AMBITION, μπράβο του! Έτσι είναι αν έχεις φιλοδοξίες.
Dythor,ο Van Der Lubbe ήταν ο Ολλάνδος πιτσιρικάς που κατηγορήθηκε και εκτελέστηκε από τους ναζί ως ο εμπρηστής του Reichstag.
'Οταν πήγε για πρώτη φορά στο Βερολίνο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους κομμουνιστές αλλά τον ενόχλησε ο τρόπος λειτουργίας του εκεί κόμματος.Αποφάσισε λοιπόν να ενεργήσει κάπως νετσαγιέφσκυ και έβαλε τη φωτιά,γεγονός το οποίο αργότερα η γκεμπελσική προπαγάνδα το χρησιμοποίησε για την ενδυνάμωση και ουσιαστικά την απόλυτη κυριαρχία του ναζισμού.
Τι πιστεύεις;Αυτός ήξερε ή όχι την αλήθεια;
Ford Prefect
29-06-2010, 17:34
Βασικά το έχεις ξεχειλώσει και ψόφησε. με την λογική σου όλοι είναι ανελεύθεροι, όλοι κάτι πιστεύουμε, κάτι κάνουμε και είμαστε δέσμιοι των επιλογών μας και ο τρομοκράτης που 24/7 βάζει βόμβες σπαταλάει λίγη παραπάνω ελευθερία να προσέξει μην τον δουν οι μπάτσοι το πρωί, ΟΚ.
Εγώ γενικά συμφωνώ με το "μετά" που είχες πρωτοθίξει, αλλά με έχασες μετά με το που τσίμπησες στις παπαριές του ικονοκλαστ (το κάνει συχνά, δεν είναι προσωπικό, έχει πολιτικόμετρο και του αρέσει να το χρησιμοποιεί), γενικά μην αρπάζεσαι και δεν χρειάζεσαι να υπερασπίζεσαι κάτι που φανερά έχει ψοφήσει. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΟΡΟΥΜ, πρέπει να ψηθείς στην ειρωνεία του πρώτα, έτσι λένε.
metamelia3
29-06-2010, 17:48
αμα του μπουμπουνισω μια του ραϊχ θα σου πω εγω "ανθρωπακος". επισης σουβλα, αν ειναι να ψαξεις μεγαλο βιβλιο του ραϊχ, ψαξε την σεξουαλικη επανασταση. ειναι κοντα 500 σελιδες.
Dythor,ο Van Der Lubbe ήταν ο Ολλάνδος πιτσιρικάς που κατηγορήθηκε και εκτελέστηκε από τους ναζί ως ο εμπρηστής του Reichstag.
'Οταν πήγε για πρώτη φορά στο Βερολίνο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους κομμουνιστές αλλά τον ενόχλησε ο τρόπος λειτουργίας του εκεί κόμματος.Αποφάσισε λοιπόν να ενεργήσει κάπως νετσαγιέφσκυ και έβαλε τη φωτιά,γεγονός το οποίο αργότερα η γκεμπελσική προπαγάνδα το χρησιμοποίησε για την ενδυνάμωση και ουσιαστικά την απόλυτη κυριαρχία του ναζισμού.
Τι πιστεύεις;Αυτός ήξερε ή όχι την αλήθεια;
Τι; Γιατί, υπάρχει μία Αλήθεια; Εγώ δεν έκρινα το ποιός έχει κατακτήσει την Αλήθεια και ποιός όχι αλλά το πως φτάνει κάποιος στο να το νομίζει αυτό και ειδικότερα μια μικρή ομάδα αυτών.
Γενικότερα δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται αυτό μ' αυτό που είπες, τη φάση όπως μου την περιέγραψες πάντως δεν τη στηρίζω και είναι αυτονόητο το γιατί (εξυπηρέτησε σαν πρώτης τάξεως λαβή για τους Γκέμπελς και Σια). Και γενικότερα ρε μαλάκες τι πρακτικές Κάλκι και Νετσαγιεφσίνες τώρα, πόσο αυταπόδεικτα καθυστερημένες είναι κάτι τέτοιες πίπες.
nikos_souvlas
29-06-2010, 19:41
.
Πολυπρισματικός Dythor. Ωραίος.
Agoraphobic_S.I.
29-06-2010, 20:55
Έχει πλάκα πάντως κάποιοι να τη βγαίνουν από "τ' αριστερά" στο Σούβλα την ώρα της απεργιακής πορείας.
ikonoklast
29-06-2010, 21:42
αμα του μπουμπουνισω μια του ραϊχ θα σου πω εγω "ανθρωπακος". επισης σουβλα, αν ειναι να ψαξεις μεγαλο βιβλιο του ραϊχ, ψαξε την σεξουαλικη επανασταση. ειναι κοντα 500 σελιδες.
Η μαζική ψυχολογία του φασισμού πάντως είναι επίσης κάπου εκεί και είναι σίγουρα το πιο σημαντικό (το μόνο θα έλεγα εγώ) βιβλίο ραϊχ.
Νίκο Σούβλα, στο μπούτσο μας ρε φίλε, διάβασε το τοπικ πρώτα.
ikonoklast
29-06-2010, 22:11
Στο θέμα του ανθρωπάκου έχουμε επίσης τοποθετηθεί εκτενώς:
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?11885-%CE%86%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%BF-(split-%CE%B1%CF%80%CF%8C-must-read)&highlight=%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%87
Εγώ είμαι ο umbilical, για τους νεόκοπους.
http://alepounews.blogspot.com/2010/05/sex_03.html
~ladykiller~
01-07-2010, 09:55
γυναίκες....
Agoraphobic_S.I.
10-07-2010, 13:34
Περίεργη επιστολή για τη βόμβα στον Χρυσοχοΐδη
Μυστηριώδης επιστολή έφτασε στα γραφεία της «Ε» και όταν ανοίχτηκε από τη γραμματέα του διευθυντή, στον οποίο απευθυνόταν, έδινε μια εκδοχή για τη βομβιστική ενέργεια στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με φάκελο-βόμβα.
Ως αποστολέας φέρεται ο «Θανάσης Κλάρας» (σ.σ. το όνομα του Αρη Βελουχιώτη), με διεύθυνση κατοικίας «Αγωνιστών 40, Αθήνα» και ένα εκτυπωμένο κόκκινο αστέρι στο κλείσιμο του λευκού -μικρού μεγέθους- φακέλου.
Ο φάκελος περιείχε τέσσερις σελίδες μεγέθους Α4, εκ των οποίων η τέταρτη φέρει εκτυπωμένο αστέρι με την κεφαλή του Ρήγα Φεραίου στο εσωτερικό του και τη σημείωση στο τέλος της σελίδας: «Η γνωστοποίηση του ονόματος της νεοσύστατης οργάνωσής μας θα γίνει στα επόμενα χτυπήματα», ενώ περιλαμβάνονται και η ρήση του Ρήγα «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» και το σύνθημα «Αγώνας μέχρι τη νίκη».
enet.gr (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=181767)
freak brother
01-11-2010, 21:16
περιμενα με ανυπομονησια να δω επιτελους φωτο καλκι στην τιβι αλλα παπαρια
MaX Payne
01-11-2010, 21:47
φτηνα την γλυτωσε ο σαρκοζι :dwink:
Phantom Duck
01-11-2010, 23:37
όταν διάβασα ότι "το ένα δέμα είχε ως παραλήπτη το σαρκοζί" περίμενα η συνέχεια να λέει "...και το άλλο τον άγιο βασίλη, καισαρείας 85, καππαδοκία".
metamelia3
02-11-2010, 00:59
περιμενα με ανυπομονησια να δω επιτελους φωτο καλκι στην τιβι αλλα παπαρια
μπα, μπλαμπλας απολογητης του ενοπλου ειμαι, οχι οπλισμενος, θα'μαι εδω να σας τα σπαω για καιρο ακομα. =)
Harbinger of Death
02-11-2010, 17:15
όταν διάβασα ότι "το ένα δέμα είχε ως παραλήπτη το σαρκοζί" περίμενα η συνέχεια να λέει "...και το άλλο τον άγιο βασίλη, καισαρείας 85, καππαδοκία".
Αν δεν τους πιάνανε, θα στέλνανε βόμβα και στον Bono, διάβασα σε έγκυρο ενημερωτικό έγγραφο.
Βέβαια πως να μη σε πιάσουν όταν κυκλοφορείς με περούκα, όπλα, αλεξίσφαιρο και φέρεσαι περίεργα. Πως έκαναν αυτό το ΛΑΘΟΣ δε θα καταλάβω ποτέ.
Αν δεν τους πιάνανε, θα στέλνανε βόμβα και στον Bono, διάβασα σε έγκυρο ενημερωτικό έγγραφο.
Βέβαια πως να μη σε πιάσουν όταν κυκλοφορείς με περούκα, όπλα, αλεξίσφαιρο και φέρεσαι περίεργα. Πως έκαναν αυτό το ΛΑΘΟΣ δε θα καταλάβω ποτέ.
ela ... to xoun auto oi tromokrates ... den 8ymasai pws piasan ton ksyro ki eksar8rwsan tin 17n?
Harbinger of Death
02-11-2010, 17:31
Τότε ήμουν μικρός και είχα πειστεί πάντως.
dopefiend
02-11-2010, 17:37
εγώ θυμάμαι κάτι για πασατέμπα και κονσέρβες. :touched:
κι αυτός ο ξηρός τελείως ερασιτέχνης
Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», εναντίον των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης, έδωσε πριν λίγο η ΕΛΑΣ.
Πρόκειται για τον 22χρονο Μιχαήλ Νικολόπουλο του Παναγιώτη, τον 23χρονο Ntamiano Bolano του Ptolemeo, τον 30χρονο Γεώργιο Καραγιαννίδη του Χρήστου και τον 21χρονο Αλέξανδρο Μητρούσια του Κωνσταντίνου. Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, έκρηξη κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή.
Η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει στοιχεία για τους παραπάνω καταζητούμενους να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, σημειώνοντας πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
metamelia3
02-11-2010, 22:17
:moutza: μην και λειψει απο κανα σαητ η δυνατοτητα ρουφιανιας.
Την ανακοίνωση πόσταρα ρεμαν
ikonoklast
02-11-2010, 22:28
Μπράβο σου, βγάλε τη φωτογραφία τώρα.
Την έβγαλα αν και δεν καταλαβαίνω γιατί σκαλώνετε τόσο από τη στιγμή που η φώτο είναι στο ήδη στο site της αστυνομίας
ikonoklast
02-11-2010, 22:33
Πήγαινε να ρωτήσεις εκεί τότε.
Dragonlord
02-11-2010, 22:37
http://img808.imageshack.us/img808/5098/kokkino.jpg
http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/tromokratia/307-forontas-tin-tromokratiki-perouka.html
Πήγαινε να ρωτήσεις εκεί τότε.
Χαμήλωσε λίγο τον Μηδενιστή στα ηχεία σου γιατί η σκληράδα στα ποστς έχει κι ένα όριο
όχι τίποτε άλλο, αλλά ο ένας μοιάζει με τον σουώλεν ξυρισμένο και δεν είναι σωστά πράματα αυτά.
scarecrow
02-11-2010, 23:02
Μιλάμε για τρομοκρατικές επιθέσεις τεράστιας ισχύος όπου ο ένας εκρηκτικός μηχανισμός όταν εξερράγη προκάλεσε "ελαφρά εγκαύματα στα δάκτυλα της υπαλλήλου".
Το είδα εγώ το όνειρο :
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?556-xtes-eida-ston-ypno-mou-....&p=1046803&viewfull=1#post1046803
http://img808.imageshack.us/img808/5098/kokkino.jpg
http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/tromokratia/307-forontas-tin-tromokratiki-perouka.html
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/10/blog-post_7327.html
το ορίτζιναλ
Μιλάμε για τρομοκρατικές επιθέσεις τεράστιας ισχύος όπου ο ένας εκρηκτικός μηχανισμός όταν εξερράγη προκάλεσε "ελαφρά εγκαύματα στα δάκτυλα της υπαλλήλου".
Είχε ψωνίσει από τα Hondos μανόν και κρεμες χειρός και το έκαναν για αλληλεγγύη στους απολυθέντες της Hondos center
Harbinger of Death
07-11-2010, 13:33
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100025_07/11/2010_421519
...Φωτογραφίες που βρέθηκαν στο σπίτι του Π. Μασούρα απεικονίζουν τον ίδιο με τατουάζ το «Α» της αναρχίας στο δεξί μπράτσο και σε άλλη περίπτωση 4 - 5 από τους κατηγορουμένους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό την ώρα που κατασκευάζουν εμπρηστικό μηχανισμό, με γκαζάκια και μπετόνια με βενζίνη.
Από τα Εξάρχεια
Για τις προκηρύξεις που συνέτασσαν αντλούσαν έμπνευση από αφίσες και φυλλάδια των Εξαρχείων. Σε υπνοδωμάτιο της μονοκατοικίας του Χαλανδρίου βρέθηκαν αφίσες με σύνθημα «Αλληλεγγύη στους αδιάλλακτους κατηγορούμενους της απαγωγής Μυλωνά» και φυλλάδια υπέρ των συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση Π. Γεωργιάδη, Β. Παλαιοκώστα, Γ. Χαραλαμπίδη.
Τα σχόλια δικά σας.
Εμετός.
Μεταξύ των πειστηρίων στην έκθεση κατάσχεσης της Αντιτρομοκρατικής περιλαμβάνονται μπροσούρες με κείμενα του Μαξ Στίρνερ, βιβλία του Σεργκέι Νετσάγιεφ καθώς και μια σειρά από άλλα αντικείμενα, τα οποία αξιoλογούν οι διωκτικές αρχές.
Adiaseista stoixeia.
...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=54446&catid=4
πωτς γένεν;
ΜΠΑΤΣΟΙ πριν λίγο κάτω απ το σπίτι μου. Βρήκανε γιαφκα στην περιοχή.
~ladykiller~
04-12-2010, 18:34
4 δεκέμβρη...
kai thessaloniki sto nadir.
Shadowking
04-12-2010, 19:00
kai thessaloniki sto nadir.
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ.
Tispanagias tamatia
04-12-2010, 21:44
:moutza:
rat_poison
04-12-2010, 21:49
Πάντως εγώ δε στενοχωρέθηκα και ιδιαίτερα. Μία μεγάλη, επαγγελματική ένοπλη συμμορία καθάρισε ένα μικρό, προβοκατόρικο ένοπλο μπουλούκι. Μικρό το κακό, όποιος και από τους δύο να λείψει δε θα μας λείψει.
Όλοι οι επαναστάτες εδώ μαζευτήκατε ρε παιδιά; Ο άλλος λέει ευτυχώς που πιάσαν αυτούς που την πέσαν σε φύλακα στο ΑΧΕΠΑ και οι μούτζες πάνε σύννεφο. Ο άλλος λέει οτι τα μαλακισμένα που πιάσαν, οι για τον πούτσο επαναστάτες, είναι προβοκάτορες. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ ξέρω οτι όπως και σε όλα, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Την υπομονή σας 2 λεπτά, θα πω μερικά πράγματα και δε θα σας ξαναενοχλήσω γιατί ως γνωστόν άκρη δε θα βγει.
1ον, δεν είμαι ενάντίον της βίας, είμαι υπέρ αρκεί να έχει αποτελέσματα. Το να εκτελείς κόσμο για πλάκα, βλέπε σέχτα, δεν είναι επανάσταση, είναι μαλακία στον εγκέφαλο. Θα μου πείτε είναι προβοκάτορες, καλά, εντάξει.
Το να κλέβεις τράπεζα με σκοπό να ιδιοποιηθείς τα χρήματα και να γίνεις εσύ ένας κεφαλαιούχος, πάλι δε μου φαίνεται ηρωική και επαναστατική πράξη. Και κυρίως να είσαι έτοιμος να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, για να πάρεις τα λεφτά. Καταλάβατε; Σκοτώνεις για να πάρεις χρήματα. Πολύ επαναστατικό. Και ποιο το αποτέλεσμα; Να χρηματοδοτήσεις την επανάσταση, ωραία δικαιολογία. Στην ουσία με την εξουσία που σου δίνει το όπλο γίνεσαι εσύ ένας φασίστας. Και κονομάς. Με τα λεφτά του Μυλωνά ο άλλος πήγε να αγοράσει μπραφ Μετσεντές στη Κρήτη. Δεν ξέρω, μπορεί να βλεπουν τα τσακάλια κάθε μέρα CSI και να μην καταλαβαίνουν το νόημα της ζωής, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι πιο φασιστικό από το να αφαιρείς τη ζωή κάποιου.
Ωραίο το κάψιμο μιας τράπεζας, δε λέω, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Αποτέλεσμα μηδέν. Άντε έδωσες δουλειά σε έναν τζαμτζή, αλλά απο εκεί και πέρα; Είχαμε και 4 νεκρούς στη Marfin, νεκρούς ε; Μήπως προβοκάτσια και εκεί; Μα γιατί δεν αποσύρουν όλοι αυτοί οι επαναστάτες τα χρήματά τους από τις τράπεζες; Αυτοί δεν έχουν ούτε μία πιστωτική; Και εσύ που στάνταρ μου έχεις ρίξει μούτζα, γιατί δεν αποσύρεις τα χρήματά σου και γιατί δε λες στο αφεντικό σου να σε πληρώνει στο χέρι; Μεγαλύτερο κακό θα κάνουμε στις τράπεζες έτσι από το πάει ένας επαναστάτης να σκοτώσει και να την κλέψει.
Οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον υπόκοσμο, ούτε αυτό είναι επαναστατικό έ; Μάλλον όχι.
Επειδή μάλλον ήδη με σιχαθήκατε, το κλείνω και λέω το εξής. Το πολίτευμα δεν πρόκειται να αλλάξει δυστυχώς, κάποιοι ακόμα μιλάνε για κατάργηση της μισθωτής εργασίας και πούτσες μπλέ. Κινητό έχουν όμως, και ίντερνετ, και ΝΙΚΕ παπούτσια που κάποιο κινεζάκι δουλεύοντας 18 ώρες την ημέρα τα έφτιαξε, και αυτοκίνητο με δόσεις, και τα λεφτά στην τράπεζα και μηχανάκι που αν τους το κλέψουν θα πάνε στην αστυνομία να τους το βρει. Δε συμβαδίζουν αυτά... λέω εγώ.
Τον κόσμο μας μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλιώς όμως. Με πράξεις που έχουν αποτέλεσμα, όχι με γραφικότητες. Αυτά τα ολίγα.
nekrobutcher
05-12-2010, 16:53
γεμίσαμε επαναστάτες του κώλου [σορρυ]..είχα συνάδελφο που δεν είχε κατέβει ούτε σε απεργία, ούτε σε διαμαρτυρία του κλάδου μας και έγραφε μετά στο φεισμπουκ "βία στη βία της εξουσίας" ελεοοοοοοοοοοος! γενικά παρατηρώ ότι ο καθένας έχει μια δική του ερμηνεία- θεώρηση για το τι είναι επαναστατικό-ποιός είναι αναρχικός, όπως τον βολεύει φυσικά.
rat poison ---> σωστόοοοοοος!
Χεστήκαμε για το ένοπλο. Ειδικά αυτό το ένοπλο. Να τους πιάσουν. Στ' αρχίδια μας. Αλήθεια.
rat_poison
05-12-2010, 18:12
1ον, δεν είμαι ενάντίον της βίας, είμαι υπέρ αρκεί να έχει αποτελέσματα. Το να εκτελείς κόσμο για πλάκα, βλέπε σέχτα, δεν είναι επανάσταση, είναι μαλακία στον εγκέφαλο. Θα μου πείτε είναι προβοκάτορες, καλά, εντάξει.
ΤΟΣΟ ΝΑΙ
Και σ' αυτή ακριβώς τη βάση είναι που σχολιάζω το ζήτημα ΝΑΔΙΡ.
Δηλαδή ύστερα από γκαζάκια στην μπουένα βεντούρα, αναίτιο ξύλο σε πάρτυ γενεθλίων, παράλογες γηπεδικές συμπεριφορές στις πορείες και πεσίματα στην ΥΦΑΝΕΤ (αυτό με μία επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος/θυμάμαι καλά αν το έχουν κάνει αυτοί) πώς μπορείς να αξιώνεις αλληλεγγύη; Έρχεται και η στιγμή που πρέπει να εφαρμοστεί κάποιου είδους κοινωνική απομόνωση σε προβληματικές ομάδες. Δηλαδή αν εσύ θέλεις το κίνημά σου με έναν συγκεκριμένο τρόπο (λογικό ή παράλογο άσχετο), κάν' το μεν, αλλά αν μου κάνει κακό η συναναστροφή μαζί σου, τότε λυπάμαι, αλλά κλείσαμε.
ΟΚ, η παρέμβαση στο χώρο της εστίας είναι ένα βήμα στη σταδιακή διολίσθηση του σεβασμού στο άσυλο και έχει και πολιτικό / προπαγανδιστικό αντίκτυπο και η μπατσοκρατία πρέπει να καταπολεμάται, αλλά απλά για τέτοιες ομάδες για μένα πραγματικά παίζει το πιο μικρό βιολί του κόσμου. Δηλαδή ο κοινωνικός αυτοματισμός που μας οδηγούν τέτοιες συμπεριφορές προσωπικά μου είναι εξίσου μισητός με τον καπιταλισμό. Άλλωστε την αναρχία δεν τη θέλω σαν αυτοσκοπό, δηλαδή αναρχία σε οποιαδήποτε μορφή και με κάθε κόστος, αλλά σαν ένα εργαλείο βελτίωσης της ζωής μας (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Μία αναρχία βασισμένη στον κοινωνικό αυτοματισμό είναι το ίδιο ανάλγητη και απάνθρωπη με τον πιο ακραίο καπιταλισμό (σε σημείο που δεν είμαι σίγουρος αν σε τελική-τελική ανάλυση έχουν διαφορά)
Όσον αφορά για το χαρακτηρισμό μου ως προβοκατόρικης ομάδας, δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες τα παιδιά, αλλά τελικά η συμπεριφορά τους, είτε εκούσια, είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω χουλιγκάνικου ξεκαβλώματος σε κάθε ευκαιρία, καταλήγει να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ προβοκάτσια. Άσχετα αν είναι εσκεμμένη ή όχι. Στην ουσία το media-gestalt και οι μπάτσοι επιθυμούν ακριβώς αυτήν την εικόνα του αναρχικού και για να έχουν κοινωνικό πάτημα να τη συντρίψουν και για να μην παίρνει ποτέ κανείς στα σοβαρά αντιεξουσιαστικές απόψεις.
Δηλαδή ύστερα από γκαζάκια στην μπουένα βεντούρα, αναίτιο ξύλο σε πάρτυ γενεθλίων, παράλογες γηπεδικές συμπεριφορές στις πορείες και πεσίματα στην ΥΦΑΝΕΤ (αυτό με μία επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος/θυμάμαι καλά αν το έχουν κάνει αυτοί)
auta ti sxesi exoun me ti sexta?
Στην ουσία το media-gestalt και οι μπάτσοι επιθυμούν ακριβώς αυτήν την εικόνα του αναρχικού και για να έχουν κοινωνικό πάτημα να τη συντρίψουν και για να μην παίρνει ποτέ κανείς στα σοβαρά αντιεξουσιαστικές απόψεις.
xreiazontai alitheia koinwniko patima? dld an de sinevenan auta tha itan diaforetika ta pragmata?
-ti einai koinwnikos automatismos?
rat_poison
05-12-2010, 18:34
για τους ναδιραίους αναφέρομαι. διάβασε προηγούμενα ποστ (kas κτλ)
Το κοινωνικό πάτημα το έχουν ήδη. Επειδή όμως ο κόσμος θα μπορούσε μπορούσε να έχει μίντια τέτοιου τύπου ώστε να κρίνει με βάση τα γεγονότα και τα επιχειρήματα και όχι τις εικόνες και τις ιδεοληψίες, φαντάζομαι ότι τουλάχιστον σα φιλοσοφία η αναρχία θα ήταν πολύ πιο κατανοητή στις πραγματικές τις διαστάσεις υπό αυτές τις συνθήκες, σε αντίθεση με τον μπαμπούλα του νοικοκυραίου που είναι τώρα. Βέβαια γίνεται κάπου το "αυγό και η κότα" γιατί πώς θα ενημερωθεί σωστά ο κόσμος χωρίς ελεύθερες συνθήκες και πώς θα υπάρξουν ελεύθερες συνθήκες χωρίς ενημερωμένο κόσμο. Αυτό όμως δεν ξέρω να σ' το λύσω.
<edit>Τουλάχιστον όμως μπορούμε να μην τους δίνουμε το φαΐ στο πιάτο, ε;</edit>
Κοινωνικός αυτοματισμός είναι συνοπτικά το "όλοι εναντίον όλων"
Επειδή όμως ο κόσμος θα μπορούσε μπορούσε να έχει μίντια τέτοιου τύπου ώστε να κρίνει με βάση τα γεγονότα και τα επιχειρήματα και όχι τις εικόνες και τις ιδεοληψίες, φαντάζομαι ότι τουλάχιστον σα φιλοσοφία η αναρχία θα ήταν πολύ πιο κατανοητή στις πραγματικές τις διαστάσεις υπό αυτές τις συνθήκες
se xanw ligo edw.
Τον κόσμο μας μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλιώς όμως. Με πράξεις που έχουν αποτέλεσμα, όχι με γραφικότητες. Αυτά τα ολίγα.
πες 2-3 πραξεις που εχουν νοημα
Να σου γαμήσουμε ΤΗ ΜΑΝΑ ως παράδειγμα.
Να σου γαμήσουμε ΤΗ ΜΑΝΑ ως παράδειγμα.
Ελατε με τον κωλο, και μην ξεχνατε τη φασολαδα
nikos_souvlas
06-12-2010, 18:15
.
ikonoklast
06-12-2010, 18:27
Για τους βλάκες που χαζοχαίρονται με τις συλλήψεις και τις ξετρυπωμένες γιάφκες λες και ανακάλυψαν τη ρόδα της πολιτικής ωριμότητας να θυμίσω ότι κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με την αποτελεσματικότητα του "ενόπλου" ή με το ποιοί ήταν/είναι οι σεχταρίστας και οι εκάστοτε "τρομοκράτες". Περισσότερο νοιάζει το μηντιακό παιχνίδι που στήνεται με κάθε τέτοια "επιχείρηση", η στρατηγική του φόβου και της "αποτελεσματικότητας του κράτους" και οι "στρατηγικές έντασης". Μάλλον γιατί τα παιδιά δεν είναι χαζά, όπως εσείς, και ξέρουν καλά ότι έχει δειχθεί με εκατό χιλιάδες τρόπους ήδη από την Ιταλία του Gladio ότι όλα αυτά ενεργοποιούν δεξιά αντανακλαστικά, προβοκάρουν αποτελεσματικά το όποιο κίνημα, στέλνουν κόσμο σπίτια τους και νομιμοποιούν περαιτέρω καταστολή. Είναι άλλωστε φοβερή έκπληξη ότι στην αμερική ανακαλύπτουν αλκάιντες πριν από κάθε εκλογές, όπως εδώ ανακαλύπτουν σέχτες και γιάφκες πριν απο κάθε εκλογές, πριν απο κάθε δεκέμβρηδες.
nikos_souvlas
06-12-2010, 18:52
.
ikonoklast
06-12-2010, 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=kS8yAQYcbrE
nikos_souvlas
06-12-2010, 18:58
.
ikonoklast
06-12-2010, 19:00
Υπάρχει κάποια διαφωνία σε ό,τι έγραψα; Γιατί μου τη μπαίνεις έτσι άσχημα; Δε θες να 'μαστε φίλοι;
nikos_souvlas
06-12-2010, 19:25
.
ikonoklast
06-12-2010, 19:30
Στα παπάρια μου και να διαφωνούσες βασικά απλά ήθελα να εξασφαλίσω ότι θα πόσταρες γιατί είσαι ο nikos_souvlas: δεν έχεις κανένα σημαντικό πράγμα να κάνεις.
nikos_souvlas
06-12-2010, 19:42
.
ikonoklast, ωράια αυτά που είπες και συμφωνούμε όλοι, οτι τέτοιες πρακτικές (σέχτες μέχτες) στην ουσία βοηθάνε το κράτος για περισσότερη καταστολή κλπ κλπ.
Ποια η γνώμη σου όμως για αυτούς που μπαγλαρώσανε; Στην Αμερική όντως κατασκευάζουνε Αλ Κάιντες, εδώ αυτοί τι είναι; Παρακρατικοί; Βλαμμένοι που τους έκανε η ΕΥΠ μαρμελάδα το μυαλό για να κάνουν μετά τη δουλειά τους; Ο Μαζιώτης προβοκάτορας και αυτός; Οι μπαχαλάκηδες; Όλοι όσοι βγάζουν αναρχοπεριοδικά, κολάνε αφίσες και βάφουν με σπρέι "Λεφτεριά στον τάδε" και πάνε στην Ευελπίδων να υποστηρίξουν τον δείνα που έκλεψε μια τράπεζα και που κατά τύχη δε σκότωσε κάποιον, ποιοι είναι αυτοί;;; Εντεταλμένοι του κράτους;
Από κατάληψη στη Β' φοιτητική εστία βγήκαν 20 άτομα και την έπεσαν σε έναν φρουρό στο ΑΧΕΠΑ, και πλιατσικολόγησαν υπολογιστές κτλ.
Η γνώμη μου είναι, και την έχω πει πιο πάνω, οτι όπως σε όλα, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Γτπ δηλαδή.
Agoraphobic_S.I.
07-12-2010, 12:20
Iκονοκλαστ να προσθέσω ότι με τέτοιου είδους συλλήψεις βλέπουμε να ποινικοποιούνται οι συντροφικές/φιλικές σχέσεις, το είδαμε με ΣΠΦ, με ΕΑ, το βλέπουμε και τώρα με τη δήθεν "Σέχτα". Παίζει πάντα να πιάνουν 2-3 της οργάνωσης και οι υπόλοιποι να είναι απλά φίλοι, σύντροφοι, συγγενείς τους κλπ.
επίσης
inb4 "αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών".
metamelia3
07-12-2010, 12:44
αγαπητε νικο_σουβλα,
μετα τις χθεσινες επαφες μου με τον καπιταλιστικο μηχανισμο και τους ενστολους κυριους που τον πλαισιωνουν και χαριν της προσωπικης μου απεχθειας προς το status quo η οποια εχει πλεον επεκταθει σε ενα μισος απεναντι στους μικροαστους και τις αντιληψεις των μπορω με ασφαλεια να πω οτι αν σε γνωρισω ποτε, θα σου γαμησω το σπιτι, εσενα και οποιου αλλου θεωρησω οτι πρεσβευει και ενδυναμωνει την καπιταλιστικη μηχανη.
μετα τιμης,
γιαννης καλκης.
rat_poison
07-12-2010, 12:47
Για τους βλάκες που χαζοχαίρονται με τις συλλήψεις και τις ξετρυπωμένες γιάφκες λες και ανακάλυψαν τη ρόδα της πολιτικής ωριμότητας να θυμίσω ότι κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με την αποτελεσματικότητα του "ενόπλου" ή με το ποιοί ήταν/είναι οι σεχταρίστας και οι εκάστοτε "τρομοκράτες".
....
πράγματα που συμφωνούμε
....
Σωστός μεν, αλλά σε ποιανού το quote αναφέρεσαι εδώ;
se xanw ligo edw.
Η πληροφόρηση και ο σχολιασμός που έχουμε για τα συμβάντα γύρω μας εξαρτάται από τα media. Στις σημερινές συνθήκες, η πληροφόρηση βασίζεται περισσότερο στην εικόνα παρά στο γεγονός και ο σχολιασμός στο τι έχει ο κάθε παπάρας δημιοσιογράφος στο κεφάλι του (ή στην τσέπη του) παρά στο επιχείρημα. Αν ίσχυε το ανάποδο, η προπαγάνδα απέναντι στο κίνημα (και σε ένα υποσύνολό του, τους αναρχικούς) θα ήταν πολύ πιο αδύναμη. Κι αν ο random άνθρωπος και πάλι δε θα ήξερε ή δε θα ενδιαφερόταν για το B-Fest ή αν πήγε για κατούρημα ο Νώντας στη συνέλευση, τουλάχιστον θα ήταν πιο κατανοητό ότι αναρχία δε σημαίνει μπουκάλι, πέτρα και καγκελάκι αλλά κάτι ουσιαστικότερο και σίγουρα λιγότερο τρομακτικό (για αυτόν).
Shadowking
07-12-2010, 13:05
λολ, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά για 6 Δεκέμβρη Θεσσ/νίκη η ΑΚ δεν κάλεσε και δεν κατέβηκε καν, συγκροτημένη αναρχία δεν υπήρχε σε μπλοκ, σκόρπια φρικιά μόνο που 'ταν πιο χεσμένα από ποτέ, δεν μας σπάσανε τον πούτσο, ωραία ήτανε.
nikos_souvlas
07-12-2010, 13:43
.
Shadowking
07-12-2010, 14:24
ίδρυμα ανιάτων το κάνατε.
nikos_souvlas
07-12-2010, 15:10
.
ikonoklast
07-12-2010, 20:47
Ρατπόιζον αναφέρθηκα και σε σένα που είπες ότι δε "σταναχωριέσαι ιδιαίτερα" για τις συλλήψεις και στον Ατροπος και σε όποιον συμφώνησε με τη λογική σας. Που ξεκινάει από τη σωστή -και προφανή για τους περισσότερους- βάση ότι η δράση της όποιας σέχτας είναι μακριά από το ευρύτερο κίνημα ή/και επιζήμια αλλά έχει πρόβλημα όταν χάνεις το δάσος. Το οποίο δάσος είναι η χρήση των συλλήψεων αυτών και εν τέλει το αποτέλεσμα τους. Και το ότι κάποια 18χρονα την είδαν μπριγκαντιρόσι μας νοιάζει και μας στεναχωρεί και το παιχνίδι της επικήρυξης προσώπων και πολιτικών χώρων και το νομιμοποιούμενο όργιο καταστολής σε όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι μέλη σέχτας αλλά είναι συνδικαλιστές, απεργοί, φοιτητές, μαθητές, απλοί συμμετέχοντες σε ραντομ πορείες και -κυρίως- το πώς αποτυπώνονται όλα αυτά στις συνειδήσεις ενός κόσμου που είναι δυνάμει μαζί σου και στον οποίον επιχειρούν να σε ταυτίσουν με το χειρότερο περιθώριο και να αγιοποιήσουν το Αποτελεσματικό Κράτος που εξαρθρώνει, σώζει, τιμωρεί, προστατεύει απ' τους Κακούς.
ikonoklast, ωράια αυτά που είπες και συμφωνούμε όλοι, οτι τέτοιες πρακτικές (σέχτες μέχτες) στην ουσία βοηθάνε το κράτος για περισσότερη καταστολή κλπ κλπ.
Ποια η γνώμη σου όμως για αυτούς που μπαγλαρώσανε; Στην Αμερική όντως κατασκευάζουνε Αλ Κάιντες, εδώ αυτοί τι είναι; Παρακρατικοί; Βλαμμένοι που τους έκανε η ΕΥΠ μαρμελάδα το μυαλό για να κάνουν μετά τη δουλειά τους; Ο Μαζιώτης προβοκάτορας και αυτός; Οι μπαχαλάκηδες; Όλοι όσοι βγάζουν αναρχοπεριοδικά, κολάνε αφίσες και βάφουν με σπρέι "Λεφτεριά στον τάδε" και πάνε στην Ευελπίδων να υποστηρίξουν τον δείνα που έκλεψε μια τράπεζα και που κατά τύχη δε σκότωσε κάποιον, ποιοι είναι αυτοί;;; Εντεταλμένοι του κράτους;
Από κατάληψη στη Β' φοιτητική εστία βγήκαν 20 άτομα και την έπεσαν σε έναν φρουρό στο ΑΧΕΠΑ, και πλιατσικολόγησαν υπολογιστές κτλ.
Η γνώμη μου είναι, και την έχω πει πιο πάνω, οτι όπως σε όλα, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Γτπ δηλαδή.
Δε θέλω να ξανασταθώ στο τι ακριβώς είναι το ένοπλο γενικά ή στην Ελλάδα, ποιά είναι η αναρχία γενικά ή στην Ελλάδα, ποιά ακριβώς είναι αυτά τα παιδιά που μπαγλαρώσανε. Εγώ άνοιξα το τρέχον τόπικ, έχω γράψει 10-15 φορές για όλα αυτά, δες τα παλιότερα ποστς στις πρώτες σελίδες και θα τα μάθεις όλα.
Btw, είναι αστείο για μένα που γράφεις όλα αυτά με άβαταρ τους πάνθηρες στο μεξικό. Έχεις στο δωμάτιο σου και αφίσα μαλκολμ-χ με το M-1; (http://en.academic.ru/pictures/enwiki/77/Malcomxm1carbine3gr.gif) Αυτοί άραγε ήταν παρακρατικοί, προβοκάτορες ή απλώς αγιοποιημένοι μέσα από ένα πρίσμα "πέρασαν 40 χρόνια", "ήταν εκεί και όχι εδώ", "κοίτα τι κουλ που φαίνεται μια μαύρη γροθιά στον αέρα".
metamelia3
08-12-2010, 12:10
σουβλας διψαω για αιμα.
ikonoklast, πραγματικά συμφωνώ σε όλα το παραπάνω ποστ σου, θα κάνω και τον κόπο να δω τι έγραψες και πιο πριν.
Μπα, από αφίσες έχω μόνο το Hammerheart στο γραφείο.
menumission
08-12-2010, 20:45
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6494010
~ladykiller~
08-12-2010, 23:05
γιουλαι θα σε βρούμε μωρή κάποια στιγμή
http://s.enet.gr/resources/2010-12/18-39-6-thumb-large.jpg
nekrobutcher
09-12-2010, 01:40
ladykiller τι ειναι αυτό?
Shadowking
09-12-2010, 01:51
ένας τύπος που του ανοίξαμε κατά λάθος το κεφάλι με πετρίδι στις 6 Δεκέμβρη στην Αθήνα. Μικροαστός μωρε, προσκυνημένος, καλά του κάναμε.
nekrobutcher
09-12-2010, 02:28
βρε τον άνθρωπο....οι μπάτσοι προσοχή και ο άλλος τραβάει..
Tispanagias tamatia
18-01-2011, 02:40
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
Σε λίγες ώρες αρχίζει η δίκη των εξεγερμένων της Επαναστατικής Οργάνωσης "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ", μιας δράκας νέων ανθρώπων που ξεσηκώθηκαν ενάντια στο διεφθαρμένο κράτος όπως όλοι, καθένας με το δικό του τρόπο είμαστε ξεσηκωμένοι εναντίον του!
"ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ..." συντεταγμένοι στο κοινό ξεσηκωμό, αυτόν που δεν αρκείται σε "αλλαγές" αλλά σε ΚΡΕΜΑΛΕΣ, συντασσόμαστε με το επαναστατικό δίκιο των αιχμαλώτων αντικρατιστών που θα συρθούν σήμερα στο εδώλιο και, παρά τη δεδομένη ιδεολογική απόσταση που μας χωρίζει, η κοινή κατεύθυνση που μας ενώνει (και είναι η πιό σημαντική) μας οπλίζει να πούμε σε αυτούς που θα τους "δικάσουν":
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ
ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ "ΜΑΖΙ ΤΟΥ"
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ !
http://xrysiaygi.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html
Ούμπερτρολ (?) και μαρέσει.
metamelia3
18-01-2011, 03:59
say what now?
Δεν είναι χρυσαυγίτες αυτοί. Είναι διασπασμένοι πρώην χρυσαυγίτες.
η χρυση αυγη τις ανακοινωσεις τις βγαζει εδω www.xagr.net
Tispanagias tamatia
18-01-2011, 17:22
Διάσπαση των πυρήνων της χρυσής αυγής λοιπόν.
Διάσπαση των πυρήνων της χρυσής αυγής λοιπόν.
:)
http://xrysiaygi.blogspot.com/2010_08_01_archive.html
ViPeRMaN
20-01-2011, 20:01
πανε κι αυτοι και το μπλογκ τους
rat_poison
21-01-2011, 20:04
tvxs
(http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%82-27%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82)
«Και τώρα που τα φώτα της παράστασης έσβησαν και η αυλαία έχει πια πέσει, ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ. Με τον τρόπο που εγώ θέλω. Για το τι έγινε, τι παιχνίδια θεωρώ ότι παίχτηκαν στην πλάτη μου, αλλά και πέρα από εμένα, γι’αυτά που θα πρέπει πια να αφορούν τον κάθε νοήμονα άνθρωπο στον ελλαδικό χώρο». Με αυτό τον τρόπο ξεκινά η επιστολή που έστειλε στην «Ελευθεροτυπία» η 27χρονη Γερμανίδα Fee Marie Meyer που βρέθηκε μπλεγμένη στο φιάσκο της ΕΛΑΣ την περασμένη εβδομάδα (http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1).
Η επιστολή της 27χρονης Γερμανίδας Fee Μarie Μeyer έχει ως εξής:
«Όσον αφορά στην «υπόθεσή» μου: είμαι πια αρκετά σίγουρη ότι από τη στιγμή που τα στοιχεία μου έγιναν γνωστά στα τσακάλια της αντιτρομοκρατικής, βεβαίως απόλυτα δικαιολογημένα – καταλαβαίνετε, ήπια ποτό με τους λάθος ανθρώπους – το έργο ήταν προδιαγεγραμμένο. Πόσο μάλλον όταν goooglαραν το επίθετό μου (σαν να λέμε Παπαδόπουλος στην Ελλάδα) και – φαντάζεστε τι χαρά – ανακάλυψαν το πλούσιο «οικογενειακό» μου ιστορικό. Δεν είχε σημασία το διαφορετικό όνομα του πατέρα μου – άλλωστε «αυτές πάνε όλες με όλους»- ούτε η διαφορετική ημερομηνία γέννησης της μητέρας μου.
Παρασκευή 15.00 έγινε η απαγωγή μου, την ώρα που έβγαινα από το σπίτι μου για να πάω στο φροντιστήριο που διδάσκω. Τουλάχιστον δέκα άτομα με κουκούλες, αφού μου φόρεσαν κι εμένα κουκούλα, με πήγαν στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ χωρίς να μου πουν ούτε μια λέξη. Εκεί αφού με ανέκριναν έξι άτομα, μου έδειξαν μια φωτογραφία όπου βρισκόμουν εγώ και ο φίλος και σύντροφός μου Χρήστος Πολίτης. Με ρώτησαν αν τον γνωρίζω και μόλις τους απάντησα θετικά, ότι είναι ένας ακόμα που έχετε στείλει φυλακή άδικα, ο επικεφαλής διέταξε βαρύγδουπα «κανονικά, πάμε τις διαδικασίες». Με έγδυσαν, μου έκλεψαν το φανελάκι και τις κάλτσες μου, εννοείτε ότι δεν μου είχαν πει καν γιατί κατηγορούμαι και εννοείται ότι καμία σημασία δεν έδιναν στο αίτημά μου για δικηγόρο».
Έχει σημασία η ώρα, γιατί ήδη στις 17.00, δύο μόλις ώρες αργότερα, είχε γίνει γνωστή η όλη ιστορία των υποτιθέμενων γονιών μου.
Έτσι, εξηγείται πολύ καλά, γιατί ενώ αντιστεκόμουνα στη φωτογράφηση, με τραβούσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα, για να κλέψουν μια εικόνα. Διαφορετικά το καυτό τους θέμα δεν θα πουλούσε τόσο...
Χρόνια τώρα ξέρουμε πώς λειτουργούν αυτοί οι σαθροί ως το κόκκαλο μηχανισμοί, γνωρίζουμε ότι άλλοτε οι ρουφιανοδημοσιογράφοι (με λιγοστές αλλά σημαντικές εξαιρέσεις) είναι τα φερέφωνα της αστυνομίας και άλλοτε οι εντολείς τους. Έτοιμοι να κομματιάσουν οποιαδήποτε ζωή πετάξουν στα δόντια τους, έτοιμοι να κατασπαράξουν αλήθειες για να ξεράσουν ψέματα. Σιχαμένοι...
Αυτό που δεν είχα φανταστεί, τουλάχιστον προσωπικά, ως σήμερα είναι ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο αυτό συμβαίνει στο εδώ και το τώρα.
Όταν το φιάσκο είχε αρχίσει να γίνεται ξεκάθαρο, κι ενώ εγώ δεν γνώριζα τίποτα απ’όλα τα αίσχη που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με κάλεσε στο γραφείο του ένας υπεύθυνος για τη «διεθνή τρομοκρατία». Άρχισε να μου κάνει «φιλική κουβεντούλα» σε σχέση με το πότε ακριβώς σκοτώθηκε ο πατέρας μου σε συμπλοκή! Πραγματικά, μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, ιδιαίτερα όταν μειδιώντας πρόσθεσε ότι «καλά, εμένα πιο πολύ η μητέρα σου με το διεθνές ένταλμα σύλληψης με ενδιαφέρει»...Μόνο που δεν με κατηγόρησε, εν τέλει για υπόθαλψη εγκληματία, αφού δεν δήλωσα εξ αρχής τα πατρώνυμα των γονιών μου...
Βέβαια, έκανα αρκετά. Όπως είπε και η εισαγγελέας, «κατέσχεσαν πολλά, ασυνήθιστα πολλά» πράγματα από το σπίτι μου... βούρτσες, ρούχα, οδοντόβουρτσες, μαξιλαροθήκες και... έντυπα. Έντυπα που με αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είμαι αναρχική, κάτι που δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να κρατήσω μυστικό, άρα – όπως εύγλωττα διατύπωσε αυτή η μορφωμένη κυρία – και τρομοκράτης, αφήνοντας ανοιχτό, μέχρι να γίνει το συμβούλιο, ακόμη και το ενδεχόμενο της στέρησης της ελευθερίας μου!
Αν θέλει να με φυλακίσει γι’ αυτό, ναι, είμαι ένοχη, και πάντα θα είμαι. Αιτούμαι όμως δημόσια και σοβαρά, να αλλάξει το κατηγορητήριό μου. Ας γραφούν οι αληθινές κατηγορίες να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Να μπει στη θέση των κατηγοριών – είναι αναρχική και διαβάζει έντυπα. Έχει σχέσεις με πολλούς ακόμη αγωνιζόμενους ανθρώπους και είναι περήφανη γι’ αυτό.
Fee Marie Meyer»
rage for order
23-01-2011, 21:04
έχει και συνέχεια το γράμμα:
...Οπλίσατε επί σκοπό και εκτελέστε μας στον τοίχο της Καισαριανής...
Θέλω να σταθώ για λίγο στους μηχανισμούς κατακρεούργησης της αξιοπρέπειας που εφαρμόζουν στην αντιτρομοκρατική. Τα κελιά που σε βάζουν είναι περίπου 2,50 επί 50, με μια κίτρινη λάμπα να καίει συνεχώς. Χάνεις την αίσθηση του χρόνου και του χώρου, πρέπει από αυτούς να ζητάς ακόμα και την ικανοποίηση των βασικών ζωτικών σου λειτουργιών. Γνωρίζω ότι οι συγκατηγορούμενοι σύντροφοι πέρασαν πολλοί πιο δύσκολα, καθώς βρισκόταν εκεί από την Πέμπτη, ενώ δεν τους είχε επιτραπεί καμία επικοινωνία με δικηγόρο. Δεν τους έδιναν τα τρόφιμα που έφεραν σύντροφοι, καθώς αρνούμασταν να δεχτούμε οποιαδήποτε τροφή απο αυτούς, και τέλος τους άφηναν να λύνουν νοητικά σταυρόλεξα, μη δίνοντας τους μολύβι. Φοβήθηκαν μάλλον μην αποδράσουν...
Κάπου κάποτε διάβασα ότι το κύρος ενός πολιτικού καθεστώτος φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ελλάς το μεγαλείο σου!
Η εποχή που ζούμε είναι ευμετάβλητη, παράξενη, αλλάζει συνεχώς. Η εξουσία σε εποχές θεσμικής και οικονομικής κρίσης πάντα παίζει με το καρότο και το μαστίγιο, το φόβο και την ασφάλεια. Θέλουν κανένας να μην αντιδρά σε τίποτα, να μην μιλά, να μην κοιτάζει κανείς γύρω του, κανείς να μην σκέφτεται διαφορετικά, να μην σκέφτεται γενικά. Λοβοτομείτε μας εκ γενετής, να τελειώνουμε!
Προσπαθούν να επιβάλουν παντού την τρομαχτική και απόλυτη ομοιομορφία τους, την απόλυτα, εξονυχιστικά μελετημένη απανθρωπιά τους.
Στον ελλαδικό χώρο αυτοί τη στιγμή υπάρχουν περίπου 40 κρατούμενοι για πολιτικούς λόγους. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν δικαστεί, κι όμως βρίσκονται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, άλλοι δεν δικάζονται με ανοιχτή και δημόσια δίκη, άλλοι κρατούνται δίχως να υπάρχει το παραμικρό εις βάρους τους, με βάση το φρόνημά τους, την αλληλέγγυα στάση ζωής που επιδεικνύουν και τις προσωπικές τους σχέσεις.
Θέλουν όλο και πιο συντηρητικά, όλο και πιο φασιστικά να επιβάλουν την απομόνωση, τη μοναξιά, τη λογική του «ο καθένας για την πάρτη του» και μονάχα να βλέπουμε όλοι τις μεσημεριανές εκπομπές τους, να καταναλώνουμε υποκατάστατα ζωής, ψέματα, θέαμα. Να μη μιλάμε με γνωστούς, μην πηγαίνουμε και μην καλούμε σε σπίτια, να μην ξέρουμε κανέναν, ή να του ζητάμε πιο πριν να μας γνωστοποιήσει το φάκελό του στην ασφάλεια, άσε καλύτερα, μπορεί να μπλέξουμε.
Θέλουν να μη νιώθουμε, να λειτουργούμε μόνο βάση των χαμηλότερων ενστίκτων της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης, βάση του σαδισμού της «κλειδαρότρυπας» να παίρνουμε μάτι τις ζωές άλλων, χάνοντας τη δική μας.
Θέλουν να μισούμε, να εξορίσουμε στο «πυρ το εξώτερον» κάθε τι διαφορετικό, ανθρώπους από άλλα μέρη, συναδέλφους από άλλους κλάδους, όποιον σκέφτεται ή ζει διαφορετικά.
Όλοι αυτοί είναι επικίνδυνοι, πρέπει να τους μισούμε, καθώς το μίσος τρέφει τον φόβο και αντίστροφα.
Σε αυτόν το φόβο βρίσκουν πάτημα για να επιβάλουν τη νεκρική τους ασφάλεια, ως επιθανάτιο ρόγχο μιας κοινωνίας που απαρνείται τους τελευταίους δεσμούς που την ορίζουν ως τέτοια.
Μονάχα τρεις λέξεις, πιστεύω, φτάνουν για να καθοριστεί το Ανθρώπινο στον Άνθρωπο. Αξιοπρέπεια-Ελευθερία-Αλληλεγγύη. Η μια δεν μπορεί να υπάρξει δίχως τις άλλες δυο, καμία δεν πέφτει από τον ουρανό. Θέλουν τιμή και τόλμη. Αυτές είναι όμως οι δύσκολες έννοιες που δίνουν στον άνθρωπο υπόσταση, που μετατρέπουν την επιβίωση σε ζωή.
Μπορούν να μας ελέγχουν, να μας κομματιάζουν και να μας απομονώνουν μονάχα όσο μένουμε με την πλάτη σκυμμένη κάτω από το μαστίγιο, να κυνηγάμε το εκάστοτε καρότο.
Ας αντισταθούμε! Μόλις σηκώσουμε το κεφάλι και αντικρύσουμε τον εαυτό μας και τους απέναντι ξανά στα μάτια, το σαθρό τους οικοδόμημα θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Γιατί, μπορεί αυτή τη στιγμή η καταστροφή να έπεσε στο σπίτι του γείτονα, αλλά αύριο θα είναι στο δικό σου.
Ας αντισταθούμε! Γιατί, παντού στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι. Παντού και πάντα, κάθε μοναδική στιγμούλα που κάποιος υψώνει το βλέμμα στον ουρανό και στο απέραντο του ορίζοντα που ξέχασε από παιδί, ξαναγεννιέται το Ανθρώπινο στον Άνθρωπο.
Φτάνει, αρκετά τους ανεχτήκαμε! Αγώνας για την γη ολάκερη και την ελευθερία, αγώνας για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας
Το κράτος και τα μίντια είναι οι μόνοι τρομοκράτες.
Η αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται, πέρα από όπλο μας, είναι και δεδομένη.
Παραφράζοντας το γνωστό ποίημα: Όταν ήρθαν να πάρουν το γείτονά μου, δεν μίλησα, ήταν ξένος. Όταν αργότερα ήρθαν να πάρουν τον επόμενο, ήταν τσιγγάνος, πάλι δε μίλησα. Μετά πήραν και τον φτωχό, τον αλήτη, τον αναρχικό, τον αριστερό....Τελικά ήρθαν να πάρουν κι εμένα... ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...
dopefiend
23-01-2011, 21:22
http://www.attacktv.gr/Pages/viewVideoArticle.aspx?ID=21256
rage for order
09-02-2011, 16:31
Συνελήφθη και οδηγείται στη φυλακή η 27χρονη Γερμανίδας, Φέι Μέγιερ, μετά βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το οποίο διατάσσει την προφυλάκισή της. Κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς», κάτι που η ίδια αρνείται. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ύστερα από τη διαφωνία της εισαγγελέως, που είχε προτείνει την προφυλάκισή της και της ανακρίτριας, που είχε ζητήσει την επιβολή περιοριστικών όρων.
Ελευθεροτυπία.
12 stars circle your brow
17-10-2011, 11:40
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=425525
Για τη Δικαιοσύνη επιμένει ότι «υπηρετεί τους οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς», ενώ δηλώνει ότι «δεν μετανιώνει για καμία ενέργεια» και εκτιμά ότι «η υπόθεση της ένοπλης επαναστατικής δράσης δεν τελείωσε και δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ»...
και η πρώτη της ερώτηση
– Πώς εξηγείτε την αποφυλάκισή σας με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα;
και
Το Βήμα της Κυριακής απέχει παρασάγγας από τις απόψεις και πολύ περισσότερο από τις πράξεις του κ. Μαζιώτη. Ωστόσο προσφέρει βήμα στον ίδιο, αποδεικνύοντας ότι η Δημοκρατία είναι ανεκτική ακόμα και στους εχθρούς της.
σιχαμάρα εκτός ορίων
ikonoklast
17-10-2011, 11:55
Σιχαμάρα εκτός ορίων. Τελικά μάλλον το Βήμα είναι δεξιά και κυβερνητική φυλλάδα.
12 stars circle your brow
17-10-2011, 12:02
ειρωνεύεσαι παλιομαλάκα;;; πόσταρε νέο άρθρο Μανδραβέλη και θα σου πω εγώ.
ikonoklast
17-10-2011, 12:06
Γιατί θα κωλώσω;;
Αναζητώντας την πείνα... (http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_16/10/2011_1296520)
Agoraphobic_S.I.
17-10-2011, 12:48
Κλασσικός μαζιώτης - κλασσική αναρχοπασοκ προσέγγιση. Ενάντια σε τρόικα-κεφάλαιο-κράτος. Γελάει ο κόσμος.
Σχεδόν στανταρ η μισή συνέντευξη είναι μούφα.
ikonoklast
17-10-2011, 13:22
Τι κλασικός μαζιώτης, πέρσι τον έμαθες.
Και τι κλασική αναρχοπασόκ προσέγγιση, ο τύπος έβαζε μπόμπες. Δηλαδή ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΟΡΑΦΩΦΩ ΠΙΑ
Και γιατί όχι ενάντια σε τρόικα κεφάλαιο κράτος. Και ποιός κόσμος γελάει :?:
13 λέξεις => ΠΟΤΑΜΙΑ μαλακίας. Η δύναμη της ελληνικής γλώσσης, παιδιά!
Roswell47
17-10-2011, 13:38
αυτό βασικά
Agoraphobic_S.I.
17-10-2011, 13:57
Τι κλασικός μαζιώτης, πέρσι τον έμαθες.
Και τι κλασική αναρχοπασόκ προσέγγιση, ο τύπος έβαζε μπόμπες. Δηλαδή ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΟΡΑΦΩΦΩ ΠΙΑ
13 λέξεις => ΠΟΤΑΜΙΑ μαλακίας. Η δύναμη της ελληνικής γλώσσης, παιδιά!
Καθόλου επαναστατική ΑΝΑΡΧΙΑ αλλά οκ. Λογικό να τον συμπαθείς, γενικά ΓΑΜΑΕΙ το ψευτο-πατριωτικό αντάρτικο για το "λαό", όλοι οι αριστεροί πάντα στηρίζατε 17Ν στα κρυφά. Ο κόσμος που γελάει είναι ο κόσμος που δεν συγκεκριμενοποιεί τους "εχθρούς του λαού" αλλά βλέπει τα πράγματα πιο συνολικά. Όχι "φονιάδες των λαών αμερικάνοι". Κατα τ' άλλα τράβα παίξε το πουλί σου στο κάστρο σου ρε βλάκα, που θα μιλήσει το ΝΑΡ για ποτάμια μαλακίας. Ο Δούναβης της μαλακίας είσαι και συ και οι δικοί σου.
ikonoklast
17-10-2011, 14:34
Καθόλου επαναστατική ΑΝΑΡΧΙΑ αλλά οκ.
-Ούτε εγώ ξέρω τι είμαι αλλά είναι σίγουρα πιο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ από σας :!:
Δεν έγραψα πουθενά ότι συμπαθώ τον μαζιώτη. Γιατί «ψευτο-πατριωτικό», υπάρχει και τρου πατριωτικό; Ήταν πατριωτικός ο Επαναστατικός Αγώνας; Σου λέει κεφάλαιο-κράτος, πόσο πιο συνολικά τα βάζει ο «κόσμος που γελάει»; Και ποιός είναι αυτός ο κόσμος :?:
Το κάστρο μου έχει δύο μήνες κατάληψη με πλαίσιο ΝΑΡ-ΕΙΣΑΙ, οι πιο-αναρχικοί-από-αναρχικοί σα και σένα εδώ ντρέπονται να μας μιλήσουν!
Agoraphobic_S.I.
17-10-2011, 14:57
Δεν υπάρχει περίπτωση να πω "τι είμαι" όταν έχω μαλάκες να ειρωνεύονται το κάθε τι. Μόνο για τρολλάρισμα είστε.
Το κάστρο μου έχει δύο μήνες κατάληψη με πλαίσιο ΝΑΡ-ΕΙΣΑΙ,
παρτο πισω
mourning apocalypse
18-10-2011, 16:44
Κλασσικός μαζιώτης - κλασσική αναρχοπασοκ προσέγγιση. Ενάντια σε τρόικα-κεφάλαιο-κράτος. Γελάει ο κόσμος.
:moutza:
Harbinger of Death
26-02-2012, 21:27
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=445793
wat
Sotos_The_Tequiler
26-02-2012, 22:14
ψιλομούφα μου κάνει το πράμα
tsimpouklano
27-02-2012, 14:02
^^αυτό
Ήδη από κάποιο ΜΜΕ ακούστηκε ότι η δράση αυτή θυμίζει ΣΠΦ. Θα έχουνε βάλει κανέναν στο μάτι και ορίστε ένας -εύκολος, πετυχημένος, χιλιοδοκιμασμένος- τρόπος να τον χώσουν μέσα.
Γκουλαγκ
27-02-2012, 14:07
Καλά, κρατήστε και μια πισινή. Ανάλογη "επίθεση" σε τρένο έχει γίνει και στο παρελθόν και την ευθύνη ανέλαβαν κάτι σαν "συμμορίες συνείδησης". Δεν αποκλείεται να έχουμε νέους πυρόκαυλους.
tsimpouklano
27-02-2012, 16:40
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=124529&catid=3
mourning apocalypse
27-02-2012, 17:50
Αντάρτικο πόλεων λέει,γελάω.Προτείνω όνομα "επαναστατική ομάδα ενάντια σε τρόικα-εε-κράτος-κεφάλαιο" την επόμενη.
Δεν θα αντέξω να ανοίξει πάντως σοβαρή συζήτηση για αυτό.Πρέπει να είσαι ηλίθιος ή δημαρ για να μπεις σε αυτήν την διαδικασία.
inb4 "φίλε ξέρω άτομα που θα καίγανε μπακάλικο χωρίς κανέναν ενδοιασμό".
poweruser
27-02-2012, 19:04
βάλανε τη βόμβα για να κρατήσουν τον Παπουτσή,αλλά αυτός ανένδοτος...
Πετάμε ένα "προβοκάτσια" και φεύγει όλη η ρετσινιά από πάνω μας. Βολική λέξη που ακούγεται πολύ συχνά τελευταία. Αφγανός, μαρφίν κτλ.
ikonoklast
27-02-2012, 20:06
Όπου σκάνε μπόμπες πάμε σιγά σιγά για εκλογές (http://www.alterthess.gr/content/ti-einai-kai-ti-thelei-i-dimokratiki-aristera). Atropos, σκάσε. Και άλλαξε αβαταρ.
metamelia3
27-02-2012, 23:34
νομιζω οτι εννοεις "Ατροπος ψοφα γαμω το μουνι που σε ξερναγε κωλοσκουληκο"
"... Ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετράλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι, οκτώ μπαταρίες και διακόπτη. Το ηλεκτρικό μέρος της βόμβας βρισκόταν σε ένα τάπερ, ενώ όλος ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια νάιλον σακούλα."
Απολαμβάνω το γεγονός ότι αναφέρουν ότι δε λειτούργησε αυτός ο μηχανισμός που βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα την αιτία της αποτυχίας... Μήπως δεν είχε βενζίνη το τετράλιτρο μπιτόνι;
Phantom Duck
28-02-2012, 00:29
"στο διπλανό κάθισμα βρέθηκε ένα κεσεδάκι με βαμβάκι και φακές. ερευνάται η σχέση των δυο αντικειμένων".
Πετάμε ένα "προβοκάτσια" και φεύγει όλη η ρετσινιά από πάνω μας. Βολική λέξη που ακούγεται πολύ συχνά τελευταία. Αφγανός, μαρφίν κτλ.
Είμαι ο τελευταίος που θα βγει να πει "αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το έχει κάνει αναρχικός", όταν υπάρχουν και atoma_tou_xwrou που παίζαν κλέφτες κι αστυνόμοι μέσα στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων. Αλλά τρομοκρατική οργάνωση με το generic όνομα "Αντάρτικο Πόλεων" που πάει να κάνει ένα χτύπημα αλά Piazza Fontana (http://en.wikipedia.org/wiki/Piazza_Fontana_bombing) και προειδοποιεί για ένα δεύτερο αλά μετρό του Tokyo (http://en.wikipedia.org/wiki/Sarin_gas_attack_on_the_Tokyo_subway) βρωμάει μουφιά και προβοκατσίλα. Αλήθεια εκείνα τα παιδιά της Σέχτας τι να κάνουν άραγε;
νομιζω οτι εννοεις "Ατροπος ψοφα γαμω το μουνι που σε ξερναγε κωλοσκουληκο"
Με έχεις δείρει και με έχεις βρίσει 100 φορές, φτάνει βρε μικρό μου αγόρι, φτάνει βρε επαναστάτη μου.
Είμαι ο τελευταίος που θα βγει να πει "αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το έχει κάνει αναρχικός", όταν υπάρχουν και atoma_tou_xwrou που παίζαν κλέφτες κι αστυνόμοι μέσα στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων. Αλλά τρομοκρατική οργάνωση με το generic όνομα "Αντάρτικο Πόλεων" που πάει να κάνει ένα χτύπημα αλά Piazza Fontana (http://en.wikipedia.org/wiki/Piazza_Fontana_bombing) και προειδοποιεί για ένα δεύτερο αλά μετρό του Tokyo (http://en.wikipedia.org/wiki/Sarin_gas_attack_on_the_Tokyo_subway) βρωμάει μουφιά και προβοκατσίλα. Αλήθεια εκείνα τα παιδιά της Σέχτας τι να κάνουν άραγε;
Δεν έχω την αστυνομία τόσο άξια να κάνει τέτοιες προβοκάτσιες, βλέπε Σέχτα. Πάντα οι αναρχικοί (λέμε τώρα) βγαίνουν λάδι για οτιδήποτε, και δε μας έχει πει κανείς ποιοι καίνε και πλιατσικολογούνε τελικά, οι προβοκάτορες ή οι αναρχομαλάκες;
atom_smasher
28-02-2012, 04:41
Δεν έχω την αστυνομία τόσο άξια να κάνει τέτοιες προβοκάτσιες, βλέπε Σέχτα. Πάντα οι αναρχικοί (λέμε τώρα) βγαίνουν λάδι για οτιδήποτε, και δε μας έχει πει κανείς ποιοι καίνε και πλιατσικολογούνε τελικά, οι προβοκάτορες ή οι αναρχομαλάκες;
καιει και πλιατσικολογει οποιος μπορει. Λαδι δεν βγαινουν οι αναρχικοι παντα φυσικα μιλωντας για το γενικοτερο κλιμα που διαμορφωνεται ακομα και εντος των αριστεροτερων πληθυσμιακων ομαδων. Οι ιδιοι μπορει να δικαιολογουν ή να μην παραδεχονται τις μαλακιες τους αλλα εδω ειναι μερικοι να μιλησουν. Αν και υποψιαζομαι πως δεν εχουν λογο να μιλουν εξ ονοματος αλλων και πραξεις αλλων.
Κοιτα οταν λεμε αστυνομια δεν λεμε το βλαχομπατσο που περασε στην σχολη και μετα κανει περιπολιες ή πηγε στα ΜΑΤ. Εχει αρκετα στελεχη, μορφωμενα και τα υψηλοβαθμα ειναι, καποια απο αυτα, διαλεγμενα αφου φυσικα περασουν και απο τις συμπληγαδες της κομματικοποιησης και του βυσματος. Αρκετα απο τα στελεχη παραλληλα ή μετα την σχολη περναν σε τμημα πανεπιστημιων και συμπληρωνουν και ενα δευτερο πτυχιακι. ειτε ψυχολογιας στο παντειο, είτε οικονομικα είτε κατι αλλο. ειδικα αν θελουν καριερα και βαθμο επιβαλεται. επισης υπαρχει και αυτη η ΕΥΠ. ολο και κατι ξερουν να σκαρωνουν και κει. Ασε να δουμε καμια επομενη κινηση ή προκυρηξη ή τι επιθυμουν ρε παιδι μου και να κρινουμε λιγο πιο σφαιρικα, γιατι οι καιροι ειναι πονηροι και ερχονται εκλογες...
Γκουλαγκ
28-02-2012, 05:03
Ναι, λάδι βγαίνει ένας χώρος με πάνω από 40 κρατούμενους στις φυλακές...
atom_smasher
28-02-2012, 16:47
ακυρη απαντηση
Γκουλαγκ
28-02-2012, 17:05
ακυρη απαντηση
Δεν ήτανε σε σένα, στον Ατροπο ήταν.
Atropos δε νιώθεις........ μπααααααα, ψήσου να αλλάξεις avatar ντε, στο λένε κι άλλοι.
atom καλά τα λες αλλά τι νόημα έχει το πόση μόρφωση και γνώση έχει ένας αστυνομικός(σιχαμένη λέξη) αφού και πάλι σκύλος/ρουφιάνος/χαφιές/κολόπαιδο/φασίστας παραμένει. Με λίγα λόγια και ο καράβλαχος ΜΑΤατζής που χτυπάει κοριτσάκια χωρίς τύψεις και ο ψυχολόγος,αστροφυσικός με 5 σαρδέλες στον ώμο ανθυπασπιστής η δε ξέρω και γω τι τα ίδια πράγματα υπηρετούν και λόγο δε δίνουν σε κανέναν ουσιαστικά. Τι να το κάνω π.χ. αν εσύ (υποθετικά) είσαι και γαμώ τους τύπους , ξέρεις να λύνεις και να δένεις PC, με χεις βοηθήσει κ κάνα 2 φορές με το laptop μου, αλλά είσαι ασφαλίτης ηλεκτρονικού εγκλήματος και έκλεισες το gamato.
Γνώσεις και μόρφωση να χουμε όλοι μας αλλά να προσέχουμε και για πιο σκοπό τη χρησιμοποιούμε.
Τώρα για το αν είναι προβοκάτσια κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά σίγουρα η υπόθεση βρωμάει. Μία προκήρυξη τουλάχιστον δε μπορούσαν να φτιάξουν.
Γκουλαγκ
28-02-2012, 18:07
Η φάση είναι παρόμοια με το ΑΤ Αγ. Παρασκευής, τον Αφγανό και τη βόμβα στο Χρυσοχοϊδη. Δηλαδή σημαντικό χτύπημα που θα συζητηθεί πολύ και ανύπαρκτη, έως κατασκευασμένη, ανάληψη ευθύνης. Τρέμω στην ιδέα ότι δεν είναι προβοκάτσιες όλα αυτά. Νομίζω πάντως πως ένας καυλωμένος καγκουροαναρχαίος θα βάλει το πολύ κανά γκαζάκι σε καμία πόρσε, δε θα κάτσει να κάνει συνδεσμολογία με ρολόγια, ούτε θα σκάσει μύτη σαν καουμπόης σε ένα ΑΤ. Πολύ μεγάλο ρίσκο για να το κάνεις για τη φάση.
ένα καλύτερο ρεπορτάζ κατά τη γνώμη μου
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/spiegel-online-ti-krybetai-piso-apo-tin-apotyximeni-bombistiki-epithesi-sto-metr
rottenside
28-02-2012, 22:12
εγω παντως αν ημουν κρατος θα εβρισκα ενα πιο βερμπαλιστικο ονομα για την φανταστικη οργανωση μου.
κατα τα αλλα δευτερες σκεψεις πριν μπουμε σε μετρο γιατι δεν ξερω ποσο μαλακες ειναι. μπορει την επομενη φορα να την μπουμπουνισουν κιολας. πως θα ξεχαστει αραγε το millionακι του συζυγου Ντορας?
tsimpouklano
28-02-2012, 22:43
κατα τα αλλα δευτερες σκεψεις πριν μπουμε σε μετρο γιατι δεν ξερω ποσο μαλακες ειναι.
Αυτό γαμωτοθεομου.
Είτε είναι, είτε όχι πραγματική "οργάνωση", οι μόνοι οφελημένοι είναι αυτοί που ξεφτηλίζουν σε ολοκληρωτικό βαθμό τις ζωές μας.
rottenside
28-02-2012, 22:57
τουλαχιστον να μην μας πιανουν κ μαλακες. να τσιμπησουμε , να τρομαξουμε και να βγουμε στους δρομους ζητωντας 2.000 νεες προσληψεις μπατσων.
ειμαι σιγουρη οτι εν οψη του ντορου της ντορας θα βγει σχετικη ανακοινωση " ειμαστε στα ιχνη της οργανωσης"
atom_smasher
29-02-2012, 04:57
δεν καταλαβαινομαστε μαλλον. Η απαντηση σου ειναι ακυρη σε αυτο που λεει ο ατροπος. Προφανως εχετε διαφορετικα πραγματα στο μυαλο σας και απαντατε σε αλλες "εικονες".
Γκασμα σε παρακαλω ξαναδιαβασε ή κατανοησε τι λεω και σε τι απανταω γιατι η απαντηση σου εστιαζει σε ΛΑΘΟΣ σημειο και βγαζεις λαθος συμπερασμα απο αυτα που λεω. Απ την αλλη μπορει να φταινε και τα ελληνικα μου...
freak brother
29-02-2012, 10:22
ωρες ωρες οι συνομωσιολογιες της ακρας αριστερας εχουν τοση πλακα οσο της ακροδεξιας.
Phantom Duck
29-02-2012, 17:59
πράγματι, οι μεν λένε ότι τα πάντα τα κάνουν οι σκούροι και οι δε ότι δε βάζουν βόμβες με όνομα "αντάρτικο πόλεμ-εεε πόλεων", όταν αποφασίσουν "ακροαριστεροί" ή φρικιά να κάνουν λίγο συμμάζεμα θα το καταλάβετε παλιομαλάκες.
http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/Koufontinas_0911111_555_355.jpg
στο πηγουνι καβλοσπυρο ειναι αυτο?
δεν γαμαει ο συντροφος παιδες-σχολασε η επαναστα
Γκασμα σε παρακαλω ξαναδιαβασε ή κατανοησε τι λεω και σε τι απανταω γιατι η απαντηση σου εστιαζει σε ΛΑΘΟΣ σημειο και βγαζεις λαθος συμπερασμα απο αυτα που λεω. Απ την αλλη μπορει να φταινε και τα ελληνικα μου...
μαλακία μου ,τώρα ένιωσα και γω
Γκουλαγκ
01-03-2012, 14:23
πράγματι, οι μεν λένε ότι τα πάντα τα κάνουν οι σκούροι και οι δε ότι δε βάζουν βόμβες με όνομα "αντάρτικο πόλεμ-εεε πόλεων", όταν αποφασίσουν "ακροαριστεροί" ή φρικιά να κάνουν λίγο συμμάζεμα θα το καταλάβετε παλιομαλάκες.
http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/Koufontinas_0911111_555_355.jpg
Για πρότεινε μας έναν ιδανικό τρόπο "συμμαζέματος".
Phantom Duck
01-03-2012, 18:43
http://www.edon.org.cy/files/cache/5df48da5c2426d8cde82c9c994a05a2b.jpg
http://www.arlingtoncemetery.net/rswelch03-100302-mrp.jpg
http://www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2002/D0127/1poa10a.gif
http://www-personal.umich.edu/%7Emhuey/KRN/Kronstadt.Map.jpeg
BibleBlackBird
01-03-2012, 18:47
γελασα λιγο
mourning apocalypse
01-03-2012, 18:47
^^
απαντάει και στο ερώτημα "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ?"
edit:το πριν του κνίτη
ikonoklast
01-03-2012, 18:49
Έλα, Γκουλαγκ.
http://e.elcomercio.pe/66/ima/0/0/2/2/9/229877.jpg
Γκουλαγκ
01-03-2012, 21:06
H ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ
Δε λέω, όμορφη επίδειξη από γνωστές κοτούλες, αλλά ο κόσμος απαιτεί ΔΡΑΣΗ ρε φρικιά.
Μην πούμε τώρα τι παθαίνετε στα πάρτυ =)
Phantom Duck
01-03-2012, 21:28
ναι ρε φίλε επιτέλους ΜΠΗΧΤΕΣ από ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ, τι κάνουν οι τουλάχιστον 40 φυλακισμένοι του χώρου;
Γιατί, στο δωματιάκι; Τι έγινε στο δωματιάκι;
Α, δεν ήξερα ότι ο "ΧΩΡΟC" εκπροσωπείται από 16χρονα λούμπεν σπινταρισμένα του κοινού ποινικού.
rage for order
01-03-2012, 22:59
http://www-personal.umich.edu/%7Emhuey/KRN/Kronstadt.Map.jpeg
http://www.liveinspector.gr/m/images/all/2009/05/27/ren.jpg
freak brother
01-03-2012, 23:03
δεν καταλαβαινω τπτ , ποσταρετε βιβλιογραφια.
καποιοι απο τους μπατσους αν δεν κανω λαθος ειναι ατομα που φαγαν οι του χωρου ε?
του κοινού ποινικού.
Σύνελθε λίγο ρε ξεφτίλα.
του κοινού ποινικού.
Σύνελθε λίγο ρε ξεφτίλα.
Μη φοβάσαι, δεν αναφερόμουν στους Ομήρους του Κράτους.
stam and the witches
02-03-2012, 01:02
Όταν ακούω "στα πάρτυ" σκέφτομαι μεγάλη ατάκα Φάντομ Ντακ, ότι δεν αφήνουν τον DJ να βάλει Prodigy γιατί να μην ξεκινήσουν τους σαματάδες τα φρικιά :touched:
rat_poison
02-03-2012, 01:04
πάντως τα φρικιά στηρίζουν/με πρόντιτζι σχεδόν καθ'ολοκληρίαν, να τα λέμε αυτά (lifestyle anarchy detected)
Phantom Duck
02-03-2012, 01:17
αυτό είναι το θέμα, ένα poison βάλαμε κι ο άλλος με το αναπηρικό καροτσάκι μπήκε στο πιτ παίρνοντας σβάρνα ό,τι κινείται
rat_poison
02-03-2012, 01:24
ΣΕΞ ΒΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΧΑΟΣ ΚΟΥΜΠΙΑ Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
http://www.youtube.com/watch?v=evssZWsdsqc
λάθος κομμάτι βάλατε μάλλον
Γκουλαγκ
02-03-2012, 02:42
αυτό είναι το θέμα, ένα poison βάλαμε κι ο άλλος με το αναπηρικό καροτσάκι μπήκε στο πιτ παίρνοντας σβάρνα ό,τι κινείται
o οποίος δηλώνει σταλινικός, αν λέμε τον ίδιο =p
εννοείται πως όλοι εμείς οι ναρκομανείς είμαστε οι βασικοί εκπρόσωποι του χώρου σήμερα!
metamelia3
02-03-2012, 04:21
μαλακια, επρεπε να κατσει στην γωνια.
ikonoklast
30-06-2012, 12:38
Πάνω που σκεφτόμουν τι να κάνει το 1% της ""««"αναρχίας"»»"" που δε ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνει κομμουνιστικοποίηση!
Το κτίριο της Microsoft λοιπόν επιλέχθηκε γιατί είναι μία απ’ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους. Το λογισμικό που αναπτύσσει τρέχει στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών είτε για να αποβλακώνονται οι πιτσιρικάδες στα βιντεοπαιχνίδια είτε για να δώσει πνοή στους υπολογιστές κρατών, εφοριών, στρατών και καπιταλιστικών εταιριών. Στόχο για εμάς αποτελεί κάθε εταιρία που συμμετέχει στο τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα ανεξαρτήτως της συμβολής της.
Η πληροφορική, η πρακτική εφαρμογή των μαθηματικών, έχει πλέον την δυνατότητα προσομοίωσης της πραγματικότητας μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον. Η στέρηση συναισθημάτων και απολαύσεων, η αποξένωση και η αλλοτρίωση, η κενότητα και η ματαιότητα της ύπαρξης μπορούν πια να πνιγούν μέσα στις ψευδαισθήσεις που μηχανές παράγουν. Την στιγμή που πληκτρογραφώ αυτό το κείμενο δίπλα μου δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας είναι κολλημένοι σε μία οθόνη, προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους μέσα από ένα παιχνίδι, κάποιοι μάλιστα ζούνε μέσα από αυτό. Αναζητούν την προσωπική επαφή, την φιλία και την ερωτική γνωριμία μέσα σε ένα site κοινωνικής δικτύωσης. Και όλο αυτό σε μια μόνο γωνιά του πλανήτη, και τις γωνιές αυτές τις αυξάνουμε εμείς καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο. Αν τώρα ελέγχουν τα συναισθήματα και την κοινωνικότητα μας, αν τώρα κατευθύνουν την διάθεση και την σκέψη μας, πόσο μακριά είναι ο καιρός που θα ελέγχουν ολοκληρωτικά και τις αισθήσεις μας; Πόσο μακριά είναι ο καιρός που θα νομίζουμε ότι βλέπουμε ένα όμορφο τοπίο, θα μυρίζουμε ένα λουλούδι, θα ακούμε τα κύματα της θάλασσας ή θα αγγίζουμε τον/την σύντροφό μας αλλά πίσω από όλα αυτά θα κρύβεται ένα ψηφιακό κατασκεύασμα και ο κώδικας ενός καλογραμμένου προγράμματος; Δεν πρέπει να χάσουμε τον χρόνο μας περιμένοντας μια απάντηση...
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1410118
asimoulis
30-06-2012, 12:47
καλά αυτή η κίνηση υπερέχει αισθητικά της κλασσικής σεκτο-τρομοκρατίας μου θύμισε φάιναλ φάντασυ 7! σε συνδυασμό με την προκύρηξη -ποίημα
Το πρόγραμμα, τα ωράρια , τα διαλείμματα που τεμαχίζουν το βίωμα και το εξημερώνουν;
δέος, αυτό είναι περισσότερο τέχνη από πολιτική, ένα φλεγόμενο βαν ήταν ότι έπρεπε
Την στιγμή που πληκτρογραφώ αυτό το κείμενο
irony much? εκτος κι αν τρεχει λινουξ ο γραφων. ή το γραφει σε γραφομηχανη
ikonoklast
30-06-2012, 13:01
Το πραγματικά συγκλονιστικό είναι ότι θα τους δέσουν, θα φάνε ένα κάτεργο όσα και τα χρόνια τους (19 έκαστος). Θα κάνουν ανά 20μερο απεργία πείνας/απομόνωση για να καταγγείλουν τον κολπικό έλεγχο.
Η ««""αναρχία""»» θα τους αθροίσει στους 70 όμηρους του κράτους της και θα κάνει μικροφωνικές.
Όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα τραβάει τα μαλλιά του που θα αποδειχτεί ότι αυτά δε τα γράφει για να τρολλάρει ο μακνάλτι στον 11ο της ΓΑΔΑ αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ τέτοιοι άνθρωποι και ζουν ανάμεσά μας.
Μας ψεκάζουν.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
30-06-2012, 15:04
Μακριά από ελιτισμούς.
Μακριά απ’ το lifestyle της μαστούρας που έχει μολύνει τους επαναστατικούς κύκλους.
KoiliaSamprela
30-06-2012, 17:35
ψωμί παιδεία και linux στα σχολεία .
Νομίζω το τερμάτισαν τα παλικάρια, ρισετ και από την αρχή.
Beyond Within
30-06-2012, 18:28
περίμενα τουλάχιστον μια ατάκα του στυλ "συνομωσία των kernel της φωτιάς"
mourning apocalypse
30-06-2012, 20:41
Μακριά από ελιτισμούς.
Μακριά απ’ το lifestyle της μαστούρας που έχει μολύνει τους επαναστατικούς κύκλους.
Τί στο πούτσο είναι αστείο σε αυτό?Όχι τίποτα άλλο, θέλω να quotarw κεγω τίποτα να πάρω κανα πινκ.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
30-06-2012, 21:18
δεν ειναι αστειο.
ειναι το ενα κατω απ'το αλλο.
freak brother
03-07-2012, 21:07
«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111
rage for order
03-07-2012, 21:57
«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111
και γιατί είναι στο τρομοκρατία αυτό;
freak brother
03-07-2012, 22:47
λεει οτι τα οπλα ενδεχεται να ειναι τα ιδια που χρησιμοποιηθηκαν απο τους πυρηνες της φωτιας , συνηθως η τρομοκρατια στην Ελλαδα εχει να κανει με αντιεξουσιαστες που οπλοφορουν οποτε μπορει και να εχει καποια σχεση , μπορει και οχι.
βασικα λεει οτι οι αντιεξουσιασται καναν ναρκωεμποριο
freak brother
04-07-2012, 00:19
Κολομβια γιναμε!
κουνωντας περα δωθε το 70ς ''κουταλακι''...
δεν υπαρχει τιποτα νεο στο δημοσιευμα
οι επαναστατικες/''τρομοκρατικες'' οργανωσεις τα οπλα τους τα εβγαζαν απο απαλλοτροιωσεις σε στρατοπεδα ή απο ποινικους
στα ντου στα τολλ περναν δεκα καλασνικωφ και δουλευε το κλειστρο στο ενα...με τους ποιικους ειχαν συρμα οπλα αλλα ηταν σα να λενε ελατε πιαστε μας
το αποπανω δημοσιευμα αν ειναι αληθεια και οχι αποτελεσμα haloperidol (βλεπε Γριβας) τοτε ομιλαμε για μπουνταλαδες ΟΛΚΗΣ
btw το αρθρο αναφερεται στη σεχτα και οχι στους ΣΠΦ
tsimpouklano
04-07-2012, 01:53
Το συμπέρασμα;
Οι αντιεξουσιαστές σπρώχνουν κόκες και φτιάχνονται για να τα σπάνε σε πορείες, ενώ στο τσακίρ κέφι ρίχνουν και μια πενταπλή δολοφονία, έτσι για το ξεκαύλωμα.
rage for order
04-07-2012, 01:54
λεει οτι τα οπλα ενδεχεται να ειναι τα ιδια που χρησιμοποιηθηκαν απο τους πυρηνες της φωτιας , συνηθως η τρομοκρατια στην Ελλαδα εχει να κανει με αντιεξουσιαστες που οπλοφορουν οποτε μπορει και να εχει καποια σχεση , μπορει και οχι.
λες ότι μπορεί και όχι, ενώ το άρθρο δεν σου δίνει κανένα απολύτως σοβαρό στοιχείο γιατί μπορεί και ναι. δηλαδή διάβασες ένα τίτλο και διαγώνια μια μαλακία κείμενο με διαρροές της ΓΑΔΑ και στο μυαλό σου έπαιξε απευθείας 1μιση ώρα action - thriller - drama ιδανικέ αναγνώστη του Βήματος.
Γκουλαγκ
04-07-2012, 02:18
Αν θυμάμαι καλά, η σπφ δε χρησιμοποίησε ποτέ όπλα σε χτύπημα. Δε θα ήταν απίθανο πάντως να έχει προμηθευτεί οπλισμό μέσω καθαρά μαφιόζικου κονέ, πώς εξηγείται άλλωστε η προσπάθεια απόδρασης με το Βλαστό;
rage for order
04-07-2012, 02:25
Αν θυμάμαι καλά, η σπφ δε χρησιμοποίησε ποτέ όπλα σε χτύπημα. Δε θα ήταν απίθανο πάντως να έχει προμηθευτεί οπλισμό μέσω καθαρά μαφιόζικου κονέ, πώς εξηγείται άλλωστε η προσπάθεια απόδρασης με το Βλαστό;
δεν τα έχει χρησιμοποιήσει αλλά με όπλα τους έχουν πιάσει αρκετούς. αλλά το άρθρο λέει για σέχτα (που μοσχοπουλάει κιόλας).
mourning apocalypse
05-07-2012, 15:57
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/379130/afadoi-oi-katigoroumenoi-gia-ton-epanastatiko-agona/
poueinaitokratos
Εψαχνε στο ίντερνετ για χύτρα και συνταγές για φακές και δέχθηκε επίσκεψη της αντιτρομοκρατικής (http://gr.news.yahoo.com/%CE%B5%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%8D%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82---074316370.html)
Καθόταν αμέριμνη στον υπολογιστή της, αναζητώντας την ιδανική χύτρα για την κουζίνα της και ψάχνοντας συνταγές για φακές. Ο σύζυγός της, ήθελε να αγοράσει νέο σακίδιο και έκανε με τον ίδιο τρόπο έρευνα αγοράς. Και ο γιος τους απλά ήταν ανάμεσα στους εκατομμύρια ανθρώπους που ενημερωνόταν μέσω διαδικτύου για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη. Πού να φανταστούν πως όλα αυτά θα οδηγούσαν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο κατώφλι του σπιτιού τους.
Κι όμως, αυτό συνέβη σε μία οικογένεια στη Νέα Υόρκη. Οπως διηγήθηκε η Μισέλ Κατελάνο, οι αναζητήσεις των τριών τους στο ίντερνετ φαίνεται πως δημιούργησαν το τέλειο προφίλ τρομοκράτη στα μάτια των αρχών. Για αυτό λοιπόν αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεσή τους.
Οι χύτρες έχουν μετατραπεί σε ύποπτο σκεύος της κουζίνας από τη στιγμή που οι αδερφοί Τσαρνάεφ τις χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν τις βόμβες που αιματοκύλισαν το μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο. Βέβαια, σε όλο τον κόσμο ανυποψίαστες νοικοκυρές εξακολουθούν να τις χρησιμοποιούν για μαγείρεμα.
Αυτή την ευκολία αναζητούσε και η Κατελάνο, όταν μπήκε στο στόχαστρο των αρχών. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ίδια στο διαδίκτυο, οι έξι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας όταν σε αυτό βρισκόταν ο σύζυγος και ο γιος της. Και κάπου εκεί άρχισαν οι περίεργες ερωτήσεις. Αρχικά, ήθελαν να μάθουν για την καταγωγή του άνδρα. «Εχετε βόμβες;» τον ρώτησαν στη συνέχεια, αφήνοντάς τον άφωνο.
Και η «ανάκριση» έγινε ακόμη πιο αστεία. Αφού τους ενημέρωσε πως δεν έχουν στο σπίτι χύτρα, όπως ήθελαν να μάθουν, τους διευκρίνισε πως διαθέτουν μαγειρικό σκεύος ρυζιού. «Μπορείτε να φτιάξετε βόμβα με αυτό;», ήταν η επόμενη εντυπωσιακή απορία των αστυνομικών, αλλά όταν αυτός τους ενημέρωσε πως το χρησιμοποιούν για κινόα, στο μυαλό τους χτύπησε νέος συναγερμός, καθώς δεν είχαν ξανακούσει για το τρόφιμο με την... ύποπτη ονομασία. Τους εξήγησε πως πρόκειται για σπόρους ενός «αθώου» θάμνου και προφανώς πείστηκαν πως δεν επρόκειτο για οικογένεια τρομοκρατών και αποχώρησαν ήσυχα από το σπίτι.
«Εκεί φτάσαμε! Να προσπαθούμε να μάθουμε πώς να μαγειρέψουμε φακές και να μπαίνουμε στο στόχαστρο. Το μόνο που ξέρω είναι πως στο άμεσο μέλλον θα αγοράσω μία χύτρα. Αλλά δεν θα το κάνω online γιατί φοβάμαι!», έκλεισε τη διήγησή της η Κατελάνο.
geologiko_karoto
25-12-2013, 01:20
http://www.youtube.com/watch?v=_2HDsXugKxw
Το βίντεο αυτό βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που βλέπει ότι για πρώτη φορά ένοπλες οργανώσεις προχωρούν σε καμπάνια των ενεργειών τους και προαναγγελία νέων επιθέσεων μέσω κινηματογραφικών προβολών σε όλη την χώρα και σχετικών «τρέιλερ» στο διαδίκτυο, αναφέρει το Βήμα.
edit:
α καλά πήρανε φόρα
Οπότε για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε συνολικά 63 πλαστικά μπουκάλια Coca Cola light των 500ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας αυτή θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος
(http://www.iefimerida.gr/news/136380/%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CE%BE%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC)
Κυρία Μαριάννα
25-12-2013, 11:59
καλά σας γαμεί η pepsi.
stam and the witches
25-12-2013, 14:37
Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο πράγμα δεν είναι χιούμορ, κάποιοι άνθρωποι μόλις εξασφάλισαν ένα λευκό κελί στον Κορυδαλλό.
Mitsmann
25-12-2013, 15:37
μολις πινω κοκα κολα λαητ των 500 ml.
σε περιπτωση παντως που εχει "χιουμορ" καποιοι εξασφαλισαν θεση στο θιασο του μαρκου σεφερλη
Phantom Duck
25-12-2013, 17:02
εγώ πάντως πέρα από το αστείο πολιτικό του πράγματος το βρίσκω ιδιοφυές στο πόσο έυκολο είναι να βιάσεις μια εταιρία με ένα φλιτζάνι βιτριόλι. επειδή ο κόσμος είναι καθυστερημένος, βέβαια.
το μόνο ενδεχόμενο που με κάνει να στενοχωριέμαι είναι να έχει καυλώσει ο μάκης με τη φάση usb και να βγάζει ένα hoax τη βδομάδα κάνοντάς τα όλα μπουρδέλο.
tsimpouklano
27-12-2013, 18:40
Αυτά γινόντουσαν στον υπαστυνόμο ρεξ εν έτη 1 9 9 6 από Ε Ν Α Ν παλαβό προφέσορα. Ιδού τα ντοκουμέντα: http://www.tvrage.com/Kommissar_Rex/episodes/333593
When a young woman collapses and dies suddenly at a skating rink in Vienna, enquiries reveal that her canned softdrink has been laced with cyanide.
Αν δεν είναι χιουμορ/πλακα/τρολλ/ασφαλιτοασχετίλα, τότε μιλάμε για πραγματικά επικίνδυνα μυαλά. Αλλά όπως και να χει, στη ζούγκλα και στην εσπρέσσο;
rat_poison
27-12-2013, 20:16
καλά μιλάμε τέτοιο τρομοκρατικό σχέδιο μόνο ο Joker ε;
geologiko_karoto
28-12-2013, 03:11
Αυτά γινόντουσαν στον υπαστυνόμο ρεξ εν έτη 1 9 9 6 από Ε Ν Α Ν παλαβό προφέσορα. Ιδού τα ντοκουμέντα: http://www.tvrage.com/Kommissar_Rex/episodes/333593
When a young woman collapses and dies suddenly at a skating rink in Vienna, enquiries reveal that her canned softdrink has been laced with cyanide.
Αν δεν είναι χιουμορ/πλακα/τρολλ/ασφαλιτοασχετίλα, τότε μιλάμε για πραγματικά επικίνδυνα μυαλά. Αλλά όπως και να χει, στη ζούγκλα και στην εσπρέσσο;
νόμιζα ήμουν ο μόνος που το θυμόταν :touched:
είναι περίεργο πάντως που δεν το αναφέρουν στην τιβί ή έστω σε πολλά σαίτς στο ίντερνετ
@rat_poison
αυτός νομίζω ήθελε να ρίξει LSD στο νερό
με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα κάποια αντίστοιχη περίπτωση βιοτρομοκρατίας
ikonoklast
06-03-2014, 23:14
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1920057_555632917877645_1280642409_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555632917877645&set=a.379589222148683.1073741825.373134479460824&type=1
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1920057_555632917877645_1280642409_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555632917877645&set=a.379589222148683.1073741825.373134479460824&type=1
Φοβερή τρικλοποδιά αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω τη διπλωματική προσέγγιση Τρότσκι στο ζήτημα.
ypersyntelikos
15-04-2014, 13:24
http://i.imgur.com/WNL8MVM.jpg
tsimpouklano
27-06-2014, 20:59
Οι αξιόπιστες πηγές αναφέρουν στο "Έθνος" ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει σημαντικά την εξωτερική του εμφάνιση. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά.
Αδυνατισμένος, με μακριά μαλλιά που τα πιάνει κότσο και ράσα κυκλοφορεί ανενόχλητος ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Η ενημέρωση που είχε πρόσφατα η Αντιτρομοκρατική ήθελε τον "Μανώλη" της 17Ν να επισκέπτεται συχνά γνωστό σουβλατζίδικο που βρίσκεται περιφερειακά της πλατείας Εξαρχείων.
Δίαιτα επανάσταση: Χάστε τα περιττά κιλά, τρώγοντας σουβλάκια, σε μία μόλις ημέρα!
tsimpouklano
02-10-2014, 21:03
http://www.msn.com/el-gr/news/national/%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/ar-BB72AuM
Περιμένω ανακοίνωση θύρας 7.
κατω τα ξερα σας απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ
asimoulis
03-01-2015, 17:15
zNkewR2qi3I
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10341484_10152901556636690_957118549946669124_n.jpg?oh=8de3c1dc36bbea36f22bd58c1b87c07a&oe=5540D7DF
Pornofunk
03-01-2015, 19:55
http://www.followingthenerd.com/site/wp-content/uploads/the-dude-white-russian.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10384478_918929134785317_4347563183857566084_n.jpg?oh=d63907685094fa034f5c1b12adec33b3&oe=553C2326&__gda__=1430296140_0c387f2eddc2a5aad10ba5dd3a9ff1ad
Raven Lord
07-01-2015, 19:43
πάει και στο "ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ" ... :(
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/aytoi-htan-oi-stoxoi-twn-tromokratwn.3234205.html
Κυρία Μαριάννα
08-01-2015, 13:02
και 50% η Λεπεν
Raven Lord
08-01-2015, 13:49
έτσι ώστε να σκοτώνουν οι φασίστες την ελεύθερη έκφραση
αυτή είναι η λογική του ανθρώπινου είδους... no hope for mankind
Καλα θα γινει της κακομοιρας στη Γαλλια τις επομενες μερες. Ισλαμοταλιμπαν vs Χριστιανοταλιμπαν και φυσικα θα τη πληρωσουν οι υπολοιποι.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958786/Libya-s-ISIS-fighters-start-attacking-burn-unIslamic-drums-desert.html
Aleister
19-02-2015, 18:07
dailymail λεει
TrinuxSamonii
28-02-2015, 21:36
Ιστορικό ντοκουμέντο της μαοϊκής αντάρτικης οργάνωσης του Περού Φωτεινό Μονοπάτι (Sendero Luminoso) απο το πρώτο τους συνέδριο στη Λίμα το 1989. Το εν λόγω βίντεο κατασχέθηκε απο τις αρχές το 1991 και χρησιμοποιήθηκε απο την μυστική υπηρεσία πληροφοριών για να ταυτοποιηθούν τα περισσότερα απο τα μέλη που συμμετείχαν. Ξεχώρίζει ο θρυλικός ηγέτης της Abimael Guzmán που χορεύει με τους υπολοίπους συντρόφους του ΣΥΡΤΑΚΙ σε ένα υπερρεαλιστικό κρεσέντο ένοπλης κωμωδίας. Επισημάνθηκε απο φίλη Περουάνα σε κουβέντα μας για το Λατινοαμερικάνικο αντάρτικο πόλης και μόλις το είδα μου έπεσε το σαγόνι. Απολαύστε!
Viva La Révolution surréaliste!!!
FEzwDx-QAqs
asimoulis
14-11-2015, 11:52
Ποιοι είναι και τι θέλουν; Caspian report διαφωτιστικός όπως πάντα.
wpifclvMEOE
sfinotouvlaki
14-11-2015, 14:40
Ποιοι είναι και τι θέλουν; Caspian report διαφωτιστικός όπως πάντα.
wpifclvMEOE
Μερικά τζιχαντιστικά "εγχειρίδια" δρασης: The Management of Savagery (https://azelin.files.wordpress.com/2010/08/abu-bakr-naji-the-management-of-savagery-the-most-critical-stage-through-which-the-umma-will-pass.pdf), The Call for a Global Islamic Resistance (https://ia902607.us.archive.org/30/items/TheCallForAGlobalIslamicResistance-ExcerptEnglishTranslation/TheCallForAGlobalIslamicResistanceExcerpt-EnglishTranslation.pdf), Milestones (http://majalla.org/books/2005/qutb-nilestone.pdf)
και μια ενδιαφέρουσα σελίδα, Jihadology (http://jihadology.net/)
sfinotouvlaki
14-11-2015, 16:41
Μερικοί πιο φθηνοί θάνατοι (http://www.nytimes.com/2015/11/14/world/middleeast/iraq-suicide-bomb-and-road-blast-kill-26-in-baghdad.html)
Σε καλά νέα πάντως, οι Κούρδοι έδιωξαν τα ζώα απ' το Sinjar. Βασικά, απ' ό,τι καταλαβαίνω, οι Αμερικανοί βομβάρδιζαν για αρκετές μέρες και μόλις έφτασαν οι Κούρδοι, οι του IS την κοπάνησαν. Λογικά η περιοχή θα καταλήξει υπό τη διοίκηση του KDP και θα έχουμε τις γνωστές επιθέσεις αυτοκτονίας.
sfinotouvlaki
16-11-2015, 15:22
http://i.imgur.com/3LPYBWY.jpg
Αρκετά κατατοπιστικό ντοκιμαντέρ για τις ανέμελες μέρες στην Σαχάρα. Πρωταγωνιστούν ο Καντάφι, η Αλ Κάιντα, η MNLA και τα προτεκτοράτα του Μάλι και του Νίγηρα με guest star τον Ολλάντ.
http://www.aljazeera.com/programmes/orphans-of-the-sahara/2014/01/orphans-sahara-return-20141810297720127.html