View Full Version : Κυνηγοί αποδείξεων
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/22660_1356063741071_1215799929_1064.jpg
τι λέτε για το νέο μέτρο;
Sotos_The_Tequiler
08-01-2010, 19:51
έχει ξαναγίνει στο παρελθόν...
rage for order
08-01-2010, 20:59
έχω να δηλώσω ότι πρέπει να μπούνε και τα s/m.
μάζευα ήδη από φαγιά-ποτά-καφέδες οπότε αν δεν μπούνε δεν αλλάζει τίποτα για μένα.
κατά τα άλλα συζητήστε εσείς που κάνετε δηλώσεις.
Sotos_The_Tequiler
08-01-2010, 21:01
ξέρει κανείς αν πιάνουν απο συνεργεία αυτοκινήτων; ή τουλάχιστον αν θα μετράνε για το 2010;
πετάξτε ό,τι άχρηστο έχετε πχ σιντιά, βιβλία κλπ για να κα΄νετε χώρο για αυτά τα πολύ χ΄ρησιμα πράγματα. Για 5 χρόνια πρέπει να τα έχετε αποθηκευμένα κάπου μπας και τους γκαβλώσει να σας κάνουν έλεγχο
δεν γαμιούνται, ούτε μία δεν θα κοτσάρω εγώ
καλύτερα λίγο φόρο παραπάνω παρά να παιδεύόμαστε για μια μαλακία που είναι καταδικασμένη να μη φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα
Shrinebuilder
09-01-2010, 00:32
Η ταμίας του σούπερ σήμερα πήγε να καβατζώσει την απόδειξη. Καλή φάση.
KoiliaSamprela
09-01-2010, 00:38
το καλό θα είναι στον καφέ, ακούω τον Σόμπολο να λέει:
"20 χρόνια φιλίας χάλασαν όταν φεύγοντας από την καφετέρια οι -μέχρι εκείνη την στιγμή- δύο φίλοι διαπληκτίστηκαν για το ποιος θα πάρει την απόδειξη. Εκφράσεις όπως εγώ παίρνω περισσότερα φέρτην εδώ ρε κανάγια , η μάνα μου μου είπε αν δεν της πάω την απόδειξη δεν έχει άλλο χαρτζιλίκι, ήταν απλά η εισαγωγή στο φονικό".
του δε πόιντ: εκτός από αγορές που σχετίζονται με τεκμήριο (αμάξια , μοτοσυκλέτες σπίτια) κάνουν όλες. Και συνεργεία , σουπερ μαρκετ , κουλουτπου.
Μαζεύω γενικά , δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Εδώ σήμερα είπαν , κάντε τις γονικές παροχές , αλλά για τον φόρο θα σας πούμε σε 2-3 μήνες ...
Αυτό με τις γονικές παροχές πάντως απορώ γιατί κάνει έκπληξη σε ορισμένους. Δηλαδή συζητείται εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, μαλάκες είναι να μην ξέρουν ότι με τόση δημοσιότητα θα τρέξουν όλοι να τις κάνουν τώρα?
Tispanagias tamatia
09-01-2010, 01:42
πετάξτε ό,τι άχρηστο έχετε πχ σιντιά, βιβλία κλπ για να κα΄νετε χώρο για αυτά τα πολύ χ΄ρησιμα πράγματα.
____
KoiliaSamprela
09-01-2010, 11:18
Αυτό με τις γονικές παροχές πάντως απορώ γιατί κάνει έκπληξη σε ορισμένους. Δηλαδή συζητείται εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, μαλάκες είναι να μην ξέρουν ότι με τόση δημοσιότητα θα τρέξουν όλοι να τις κάνουν τώρα?
η έκπληξη είναι στην γελοιότητα του "κάνε το τώρα , δεν ξέρω πόσο πάει , θα σου πω σε 2 μήνες".
Αν αυτό είναι σημάδι σοβαρού κράτους τότε έχουμε άλλα στάνταρς :)
Ρε άνθρωπε ξέρουν επακριβώς πόσο πάει, φφς, σε όλα τα ΜΜΕ λένε συντελεστές και τέτοια.
Μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες στο "νέο". Ο κόσμος, ακούγοντας ότι έρχεται φόρος απελπισίας στις γονικές παροχές έτρεξε να τις κάνει τώρα προτού ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Ε και το κράτος λέει κι εσείς θα φορολογηθείτε με τον ίδιο τρόπο αναδρομικά γι' αυτό και αντιδρούνε όλοι.
γαμω το πασοκ σας μουναρες
Griffith
09-01-2010, 14:36
.
egw tha tis mazeuw pantws.m thn spaei idiaoterws otan phgainw gia cafe k m fernoun apodeiksh p exei hdh paei se 3-4 trapezia kserwgw.opote apo dw k pera k mono gia antidrash tha zhtaw thn apodeiksh MOU.
KoiliaSamprela
09-01-2010, 21:33
Ρε άνθρωπε ξέρουν επακριβώς πόσο πάει, φφς, σε όλα τα ΜΜΕ λένε συντελεστές και τέτοια.
Μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες στο "νέο". Ο κόσμος, ακούγοντας ότι έρχεται φόρος απελπισίας στις γονικές παροχές έτρεξε να τις κάνει τώρα προτού ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Ε και το κράτος λέει κι εσείς θα φορολογηθείτε με τον ίδιο τρόπο αναδρομικά γι' αυτό και αντιδρούνε όλοι.
πάντως και υπουργός / βουλευτής σήμερα μίλησε για την αντισυνταγματικότητα του "μέτρου". Το ότι τα ΜΜΕ λένε για συντελεστές ξέρεις ότι είναι απλά αστείο έ!
Εκτός και αν και επίσημα κυβερνούν αυτοί ;)
Βασικά τα ΜΜΕ τα ανέφερα για να αναδείξω το "έχει ακουστεί παντού" γενικά και ότι απλά δεν είναι νέο. Δηλαδή το ξέρουν και οι πέτρες εδώ και κάνα μήνα και το μάθαν εεεεεχμ, ναι από τα ΜΜΕ, δε νομίζω ότι έχει ο κάθε πολίτης απευθείας πρόσβαση στα υπουργικά συμβούλια.
Τα περί κυβερνήσεως από ΜΜΕ πολύ σωστά μεν, άσχετα με αυτό που λέμε δε.
Α και ξεκαθάριση προς πάντες γραφικούς που πετάγονται χωρίς να συνεισφέρουν, σαν σωστές καρικατούρες. Προφανώς και το μέτρο είναι αστείο και είμαστε κατά.
pitchfork
10-01-2010, 03:42
Χαίρομαι να διαβάζω ότι έχουμε και μεγάλους ανθρώπους στο ηαρ που σκέφτονται να κάνουν και τις γονικές παροχές τους γιατί δε ξέρεις αύριο τι σου ξημερώνει.
Κατά τα άλλα βλέπω ότι όσο καιρό έλειψα η βλακεία ορισμένων (μιλάω γενικά για άτομα από το φόρουμ που το όνομά τους αρχίζε από κα) δε μειώθηκε στο παραμικρό. Είναι μεγάλο πρόβλημα να κρατήσουμε στο σπίτι μια ζελατίνα με 50 χαρτάκια μέσα - δε χωράνε ρε γμτ πρέπει να πετάξουμε τα βιβλία μας.
Και που τα έχεις άδικα τα έχεις καθυστερημένε, πέτα τα καλύτερα - πιο πιθανό είναι να βάλουν λίγο μυαλό οι γλάροι από αυτά εκεί που θα τα βλέπουν στα σκουπίδια παρά εσύ.
Επίσης η αμορφωσιά η άγνοια και η ανοησία δίνουν ρέστα καθώς οι αποδείξεις γιατρών και δικηγόρων πάντα μέτραγαν - αν κάποιος προτιμά να πληρώνει ο ίδιος την εφορία αντί γι αυτούς πρόβλημά του και στ @@ μας.
Και ψόφο κιόλας ει δυνατόν να λιγοστεύουμε και λίγο - δε χαλιόμαστε.
πασοκοσκυλο και ζελας
μονη λυση η αυτοκτονια
Drumsick
12-01-2010, 15:58
Δώστε κάνα λίνκ ή πείτε τι ακριβώς λέει αυτό το μέτρο για δεν έχω καταλάβει.
rage for order
12-01-2010, 17:05
πάνω κάτω αν δεν πας αποδείξεις στην εφορία ότι έχεις καταναλώσει μέχρι ένα ποσό πληρώνεις παραπάνω.
Drumsick
12-01-2010, 17:11
pffffffffffffffffffff
Μέχρι τι ποσό, ξέρουμε?
rage for order
12-01-2010, 17:12
νομίζω ανάλογα με το εισόδημα.
Drumsick
12-01-2010, 17:16
Λαμπρά.. Θενκς.
Αν έχει κάποιος πιο συγκεκριμένες ινφο, λινκ πλιζ.
το αφορολογητο θα κατεβει στα 6 με 7 χιλιαρικα
απο εκει και περα μερος του υπολοιπου εισοδηματος πρεπει να το καλυπτεις με αποδειξεις
μετρανε ολες πλην δεκο και αυτοκινητο(ετσι λενε τουλαχιστον)
thrasher να ζητας αποδειξη απο τα μπουρδελλα
φοροδιαφευγουν οι πουτανες!!!
Drumsick
12-01-2010, 19:19
Tι αρχιδιές ειναι αυτές ρε. Δε ντρέπονται καθόλου τελικά γαμώ τη μπαναγία.
Shadowking
12-01-2010, 20:37
Eίχες προσδοκίες από το ΠΑΣΟΚ, X;
pitchfork
12-01-2010, 21:53
Χ τι εισόδημα έχεις το χρόνο?
Αυτά που φαίνονται πες μας, τα μαύρα δε μας νοιάζει.