View Full Version : το καινούργιο album των Heathen
Πόσο κάνει 10 συν 7
27-12-2009, 18:46
http://cache.imagefap.com/images/full/41/203/2031404363.gif
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ!!!
carheart
27-12-2009, 18:56
σοβαρευόμαστε.
Mitsmann
27-12-2009, 19:14
ποσο κανει.
atom_smasher
27-12-2009, 22:49
ποιανων τελειωμενων το καινουριο αλμπουμ?
atom_smasher
28-12-2009, 19:25
θιχτηκες ζορικε αντρα? χαχα
Ford Prefect
28-12-2009, 20:53
Γαμάνε οι Heathen.-
Tispanagias tamatia
28-12-2009, 21:11
17 χρονια αγαμιας
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
atom_smasher
28-12-2009, 22:39
18...
Πόσο κάνει 10 συν 7
04-01-2010, 17:42
9ARNHqRr1xM
:touched:
Witchkiller
04-01-2010, 19:58
λέω να βάλω ένα Save The Skull να'ρθω στα ίσα μου γιατί αυτό δεν το πάλεψα καθόλου.......... Μου ακούστηκε βαρετό ,μονότονο και "άντε να βγάλουμε δίσκο μπας και μας θυμούνται ακόμη".
Μου φένεται ότι όλες οι αμερικάνικες thrash μπάντες από τα παλιά ,που δισκογραφούνε ακόμη, έχουν πάνω κάτω το ίδιο αποστηρωμένο ήχο. Μπάσο ,τύμπανα ,κιθάρες λες και υπάρχουν μόνο τρεις ήχοι στην πιάτσα και κάνουν in the mix. Ακούστε και το καινούριο των Overkill ,τίγκα στην "τελειότητα" ,λες και παίζουν ρομπότ. Ξενέρα...........
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Πόσο κάνει 10 συν 7
05-01-2010, 16:22
λέω να βάλω ένα Save The Skull να'ρθω στα ίσα μου γιατί αυτό δεν το πάλεψα καθόλου.......... Μου ακούστηκε βαρετό ,μονότονο και "άντε να βγάλουμε δίσκο μπας και μας θυμούνται ακόμη".
Μου φένεται ότι όλες οι αμερικάνικες thrash μπάντες από τα παλιά ,που δισκογραφούνε ακόμη, έχουν πάνω κάτω το ίδιο αποστηρωμένο ήχο. Μπάσο ,τύμπανα ,κιθάρες λες και υπάρχουν μόνο τρεις ήχοι στην πιάτσα και κάνουν in the mix. Ακούστε και το καινούριο των Overkill ,τίγκα στην "τελειότητα" ,λες και παίζουν ρομπότ. Ξενέρα...........
σαγαπω,σε εκτιμώ εσενανε,αλλά παίζει να έκανες το πιο βαρετό ποστ σου ε. Το συγκεκριμένο κομμάτι που βρίσκεται πάνω από το ποστ σου είναι μονότονο και απολίθωμα; πόσα δεκάλεπτα θρας κομμάτια έχεις ακούσει που να έχουν τόσες εναλλαγές; εγώ όχι πολλά.
και επίσης ρε συ γουιτσκίλα,θρας είναι αυτό.Κιθάρα,τύμπανο,μπάσο και άγιος ο θεός!τι φοβερές πρωτοτυπίες θέλεις να έχεις από ανθρώπους που δημιούργησαν το όλο genre,από ανθρώπους που όλοι μας περιμένουμε να παίξουν αυτό το οποίο ξέρουν να παίζουν με κλειστά τα μάτια... σα ρομπότ που λες.......;)
δες και λίγο τα σημερινά μέλη των heathen,από τις παλιές καραβάνες του Bay Area thrash είναι και θα παίξουν αυτό που ξέρουμε και ξέρεις.Έχει τρελό ζουμάκι ο δίσκος:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Witchkiller
06-01-2010, 17:07
σαγαπω,σε εκτιμώ εσενανε,αλλά παίζει να έκανες το πιο βαρετό ποστ σου ε. Το συγκεκριμένο κομμάτι που βρίσκεται πάνω από το ποστ σου είναι μονότονο και απολίθωμα; πόσα δεκάλεπτα θρας κομμάτια έχεις ακούσει που να έχουν τόσες εναλλαγές; εγώ όχι πολλά.
και επίσης ρε συ γουιτσκίλα,θρας είναι αυτό.Κιθάρα,τύμπανο,μπάσο και άγιος ο θεός!τι φοβερές πρωτοτυπίες θέλεις να έχεις από ανθρώπους που δημιούργησαν το όλο genre,από ανθρώπους που όλοι μας περιμένουμε να παίξουν αυτό το οποίο ξέρουν να παίζουν με κλειστά τα μάτια... σα ρομπότ που λες.......;)
δες και λίγο τα σημερινά μέλη των heathen,από τις παλιές καραβάνες του Bay Area thrash είναι και θα παίξουν αυτό που ξέρουμε και ξέρεις.Έχει τρελό ζουμάκι ο δίσκος:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Ναι ,συμφωνούμε ,thrash είναι αυτό αλλά να γράψουμε και κανά rif της προκοπής ,ε? Όσο για τα δεκάλεπτα κομμάτια γιά άκου λίγο Last Rites - Razor ,Doomsday For The Deceiver - Flotsam και Black Prophecies - Dark Angel και κάνε την συγκρισή σου. Και στην τελική άκου και το At Wat With Satan των Venom που είναι 21 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα .Και αυτά Tharsh είναι με κιθάρες, μπάσο και τύμπανα. Τέλος μ-πάντων ,απόψεις. Αυτό που με χαλάει είναι ο υπέρπλαστικός ήχος ,το ξαναλέω. Αυτό το "πολύ τέλειο για να'ναι αληθινό"........................