Log in

View Full Version : Nintendo Wii

After Dark
19-12-2009, 01:48
Πριν λίγο μου έκαναν δώρο την καινούργια έκδοση του Nintendo Wii, με extra τα Wii Sports Resort Pack και Wii Fit. Με δεδομένο ότι έχει να μπει κονσόλα στο σπίτι μου από την εποχή του PS 1, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιοι από εσάς την έχετε δοκιμάσει ή ακόμα καλύτερα την έχετε αγοράσει και να πείτε ποιες είναι οι εντυπώσεις σας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είχα κατά νου το Xbox 360 να αγοράσω και μου ήρθε ως δώρο αυτό. Επίσης, πείτε ποιοι άλλοι τίτλοι είναι μια καλή αρχή, για να ασχοληθώ ακόμα πιο πολύ με το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου. :-)

atom_smasher
19-12-2009, 03:03
ΓΑΜΑΑΕΙ.εγω δοκιμασα λιγο μονο το εα σπορτς τεννις το οποιο ειναι σαν να παιζεις κανονικα τεννις. και ειδικα μπροστα στο ντεμο που σου δινει το wii ειναι η μερα με την νυχτα. καλη διασκεδαση!

KoiliaSamprela
19-12-2009, 11:52
εγώ δεν είμαι γενικότερα της κονσόλας.
Ωστόσο αυτό το αγόρασα, και έχω περάσει ώρες διασκέδασις.
Πρέπει να ξέρεις ότι είναι πιο πολύ της παρέας παρά σόλο.
θα σου προτείνω

Rayman Raving Rabbids TV Party
(απλά επειδή κάνει χρήση και του fit)

Shrinebuilder
19-12-2009, 12:25
Βασικά άκουσα ότι έχει 150 ευρά στο Media Markt, και θα πάω σήμερα να το πάρω.

Κάνα παιχνίδι που να βασίζεται κυρίως στο χειρισμό με Remote/Nunchuck? Το Mario Kart που το είχα δοκιμάσει με το τιμονάκι πάντως δε μ'άρεσε, χίλιες φορές με χειριστήριο Cube :/

KoiliaSamprela
19-12-2009, 12:34
Βασικά άκουσα ότι έχει 150 ευρά στο Media Markt, και θα πάω σήμερα να το πάρω.

Κάνα παιχνίδι που να βασίζεται κυρίως στο χειρισμό με Remote/Nunchuck? Το Mario Kart που το είχα δοκιμάσει με το τιμονάκι πάντως δε μ'άρεσε, χίλιες φορές με χειριστήριο Cube :/

σε τι φάση?

Αν γουστάρεις πάντως καλό μπαμ-μπαμ
The House of the Dead: OVERKILL
YKUD2sLE5rM

Shrinebuilder
19-12-2009, 12:43
Δε με νοιάζει τόσο το είδος, ας είναι shoot'em up, ας είναι και racing, απλά να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες των χειριστηρίων ρε παιδί μου. Είχα παίξει και Κολ οφ Ντιούτι και μου φάνηκε πολύ δύσκολο να στοχεύσεις κτλ, άρα κάτι τέτοιο σίγουρα απορρίπτεται, δε θέλω να φάω τη ζωή μου μπροστά απ την οθόνη για να μάθω να πυροβολάω στο Wii.

Αυτό που πρότεινες Σαμπρέλα θα το βαρεθώ γρήγορα for sure!

Το Galaxy το έχει πάρει κανείς?

SpiritCrusher
19-12-2009, 13:10
To Galaxy είναι πάρα πολύ ωραίο και εφόσον σου αρέσουν τέτοια παιχνίδια πάρτο κτλ κτλ. Επίσης μην ξεχνάς και το Zelda ε.

Υπάρχει και το Metroid Prime Trilogy αλλά δεν ξέρω αν είσαι του είδους.

Α ναι, το Mario Kart γαμάει. Το όλο τιμόνι-θέμα στην αρχή φαίνεται άσχημο ή περίεργο αλλά είναι καθαρά θέμα συνήθειας, μετά βγάζει τρελό γέλιο.

Τέλος μιας και το θυμήθηκα έχει και το RE4 στην καλύτερη του έκδοση. Ειδικά αν δεν το έχεις παίξει πουθενά. Υπάρχουν και άλλα αλλά δε μου έρχονται τώρα :P

Shrinebuilder
19-12-2009, 15:43
Μόλις γύρισα απ'το Media Markt, το πήρα. Ακριβά είναι τα μπουρδελιάρικα τα παιχνίδια ε! Περίμενα τα πιο παλιά να τα ρίξουν λίγο στην τιμή, αλλά παπάρια. Είδα Brawl με 30 ευρώ νομίζω, θα το πάρω κάποια στιγμή.

Crusher nintendo-fan είμαι (άργησα να το πάρω, ξέρω), Zelda + Metroid μη τα αναφέρεις καν, εννοείται ότι θα αγοραστούν κάποια στιγμή.

Ρε είχε ένα lightsaber εκεί το Media Markt, χρησιμεύει σε κάνα παιχνίδι? Καύλωσα.

εδιτ: θρεντσταρτερ σου σφετερίζομαι το θρεντ.

After Dark
19-12-2009, 17:43
LOL!!! Join the club! Τις πιο καλές τιμές σε όσα είδα μέχρι στιγμής τις έχει το play.com. For example:

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Campaign.html?campaign=8020&cid=9593626

To Rayman: Raving Rabbids θα είναι το ένα. Το άλλο όμως;

KoiliaSamprela
19-12-2009, 17:51
Μόλις γύρισα απ'το Media Markt, το πήρα. Ακριβά είναι τα μπουρδελιάρικα τα παιχνίδια ε! Περίμενα τα πιο παλιά να τα ρίξουν λίγο στην τιμή, αλλά παπάρια. Είδα Brawl με 30 ευρώ νομίζω, θα το πάρω κάποια στιγμή.

Crusher nintendo-fan είμαι (άργησα να το πάρω, ξέρω), Zelda + Metroid μη τα αναφέρεις καν, εννοείται ότι θα αγοραστούν κάποια στιγμή.

Ρε είχε ένα lightsaber εκεί το Media Markt, χρησιμεύει σε κάνα παιχνίδι? Καύλωσα.

εδιτ: θρεντσταρτερ σου σφετερίζομαι το θρεντ.

έχω 2 sabers :oops::oops::oops:

Η πουστιά είναι ότι απλά χώνεις το control επάνω και είσαι οκ.
Games ένα σωρό , Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels και Force Unleashed που έχω εύκαιρα.

Shrinebuilder
19-12-2009, 17:58
Πες μου ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο με το Jedi Academy που είχε βγει κάποτε. Καθαρό action δηλαδή.

After Dark
19-12-2009, 18:54
Φαντάζομαι όλο και κάτι θα βρεις από τη στιγμή που μπορείς να παίξεις και τα παιχνίδια του GameCube. :wink: Ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω σχετικά με το ζήτημα αυτό στο ebay.
Λέει επίσης ότι μπορείς να παίξεις και κλασικούς τίτλους της Nintendo και της Sega στο Wii. Αυτό φαντάζομαι γίνεται όταν το συνδέσεις στο ιντερνετ, right?

Υ.Γ.: Κάνω διάλειμα από το τένις, μετά από 2 συνεχόμενες ώρες. Έχω ρίξει 10 κιλά ιδρώτα...

Παρακμιακό Εργαλείο
19-12-2009, 19:05
^
Και το μπέιζμπολ γαμεί!!! Εκεί σας έχω όλους. Μουαχαχα.

<3 wiiiiiiiiiiiiiiiiii

KoiliaSamprela
19-12-2009, 19:15
U_s7iCOj9HU
Δυστυχώς μόνο αβαβά αυτό :oops:

After Dark
19-12-2009, 21:35
Δεν βγαίνει για PAL ε; :-(

KoiliaSamprela
19-12-2009, 21:37
Δεν βγαίνει για PAL ε; :-(

νομίζω είναι μόνο για Γιάπωνες ... (και καλά μόνο από το online shop)

Shrinebuilder
20-12-2009, 00:57
Υ.Γ.: Κάνω διάλειμα από το τένις, μετά από 2 συνεχόμενες ώρες. Έχω ρίξει 10 κιλά ιδρώτα...

Να προσέχεις τα χέρια σου, όχι πολύ απότομες κινήσεις, το καλοκαίρι που έπαιζα με τον Κέβιν Σόρμπο δε μπορούσα να κάνω καμία κίνηση μετά. Τρελό πιάσιμο.

After Dark
20-12-2009, 16:34
Μπα κυριλέ είναι, μου είπε η πωλήτρια ότι δε θέλει έντονες κινήσεις κι έτσι το πρόσεξα αυτό το ζήτημα. Σήμερα έχει golf το menu. Μάλλον θα βγάλω τις γιορτές σπίτι μου, αν συνεχίσω με τους ρυθμούς αυτούς...

The Begging Shaman
21-12-2009, 15:53
Super Mario Bros Wii και το χριστουγεννιατικο καψιμο με Nintendo ξεκινα για ακομα μια χρονια!

Παρακμιακό Εργαλείο
21-12-2009, 17:05
Να προσέχεις τα χέρια σου, όχι πολύ απότομες κινήσεις, το καλοκαίρι που έπαιζα με τον Κέβιν Σόρμπο δε μπορούσα να κάνω καμία κίνηση μετά. Τρελό πιάσιμο.
:( την έκανα την μαλακία και τώρα το δεξί μου χέρι υποφέρει.

Marillion
31-12-2009, 00:41
exei thn plaka tou eidika an eisai casual gamer opws anafereis. vevaia tha zhleveis poy kai poy otan vlepeis ti kineitai stis gyrw konsoles alla entaxei mesa sto programma einai ayta.

to wii exei kalo kai ypotimhmeno library titlwn alla ysterei se multiplatform games. oti vgazei i nintendo einai eggyhsh me thn eksairesh twn malakiwn typoy wii fit kai wii sports pou paradoxws xtypane prwties se pwlhseis. opote afou rixeis mia matia se mario, zelda, metroid ktl pas sta bully, re4, dead space extraction, okami, madworld & muramasa. an pali den kalyptesai tsimpa apo ebay xeiristirio kai memory card gia gamecube kai epilegeis apo kei titlous opws proeipan.

telos, yparxei kai contra sto wiiware opote i kouventa peri online teleiwnei edw.

edit perimenoyme kai red steel 2 opou apoti deixnoun ta prognwstika tha ginei xamos.

FIXXXER
31-12-2009, 08:28
Aυτο που λες για τα Wii Sports και Wii Fit δεν ισχυουν, ειναι απολυτα λογικο οτι ειναι τα πρωτα στις πωλησεις, καθως η κονσολα δεν απευθυνεται στον πωρωμενο gamer που θα κατσει να βρει το τελευταιο αστερακι στο τυχαιο platform game ωστε να τελειωσει το παιχνιδι με 134% επιτυχια, αλλα κυριως σε οικογενειακες και παρεϊστικες καταστασεις. Το Σαββατο ημουν σε ενα σπιτι και παιξαμε Guitar Hero, Tennis, Bowling, Super Mario Bros Wii. Προφανως το καλυτερο απο ολα ηταν το τελευταιο, γιατι παιζαμε 4 παικτες, αλλα τα αλλα ενδεικνυνται πληρως για παρεα. Αφου με εβαλε σε σκεψεις να το παρω... ειναι και πιο φτηνο απο τα αλλα (ΧΒΟΧ360, Playstation 3) αλλα ειναι και εντελως διαφορετικο πραγμα...

Marillion
31-12-2009, 13:51
e malakies einai re man, mhdamino synaisthima escapism kai elaxisto replaybility. genikotera den ta paw kala me ta ''athlitika'' paixnidia alla entaxei omologw pws kai emena mou eixe fanei kai gamw tis faseis to wii otan to epeza se filo mou. mexri poy to agorasa kai xefoyskwse siga siga. to wii fit den sygkatalegetai kan sta ''paixnidia'' afou oysiastika einai gym simulator. kai mh apodotikos malista. otan vlepeis de na etoimazoun paromoious ''casual'' titloys opws wii music kai na anathetoun megala franchises tous se second h kai third parties kathesai kai anarwtiesai pou paei i nintendo, i etaireia pou htan synwnhmh tou hardcore gaming kai pou kathe tis konsola eixe toulaxiston pente aristourghmata se epipedo first party developing. twra... travan allou pou leei kai o spirit crusher kai den lew, kala kanoun oi anthrwpoi epixeirhmaties einai, alla kamia sxesh me thn nintendo ths dekaetias tou '90 akoma kai an merika poiotika standards paramenoun athikta.

vevaia, h agaphmenh moy konsola afths ths genias teinei na einai to nintendo ds, konsola pou xarakthrizetai apo swro malakiwn alla tavtoxrona exei kai tin pio axiologh gama paixnidiwn an phgaineis prosektika. neo zelda kai neo mario and luigi gamhsan. ekei oi elpides mas.

omws h sega arxizei na kavlwnei asxhma e, to pouli erxetai. :P

fandango
31-12-2009, 14:44
για μη παρεϊστικες καταστάσεις πάντως, το metroid prime trilogy και το disaster γαμάνε κωλαράκια. :pink:

FIXXXER
31-12-2009, 15:16
e malakies einai re man, mhdamino synaisthima escapism kai elaxisto replaybility. genikotera den ta paw kala me ta ''athlitika'' paixnidia alla entaxei omologw pws kai emena mou eixe fanei kai gamw tis faseis to wii otan to epeza se filo mou. mexri poy to agorasa kai xefoyskwse siga siga. to wii fit den sygkatalegetai kan sta ''paixnidia'' afou oysiastika einai gym simulator. kai mh apodotikos malista. otan vlepeis de na etoimazoun paromoious ''casual'' titloys opws wii music kai na anathetoun megala franchises tous se second h kai third parties kathesai kai anarwtiesai pou paei i nintendo, i etaireia pou htan synwnhmh tou hardcore gaming kai pou kathe tis konsola eixe toulaxiston pente aristourghmata se epipedo first party developing. twra... travan allou pou leei kai o spirit crusher kai den lew, kala kanoun oi anthrwpoi epixeirhmaties einai, alla kamia sxesh me thn nintendo ths dekaetias tou '90 akoma kai an merika poiotika standards paramenoun athikta.

vevaia, h agaphmenh moy konsola afths ths genias teinei na einai to nintendo ds, konsola pou xarakthrizetai apo swro malakiwn alla tavtoxrona exei kai tin pio axiologh gama paixnidiwn an phgaineis prosektika. neo zelda kai neo mario and luigi gamhsan. ekei oi elpides mas.

omws h sega arxizei na kavlwnei asxhma e, to pouli erxetai. :P

Ρε κι εγω αν το παρω, απο το πρωι ως το βραδυ Mario και Zelda θα παιζω και κανα Guitar Hero, αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο πολυς ο κοσμος λιωνει με τα συγκεκριμενα παιχνιδια. Αν δεν πιστευεις εμενα, δες τις πωλησεις, μονος σου το ειπες αλλωστε. :grin:

cloud
31-12-2009, 17:10
To mario του Wii παίζει και σε emulator (dolphin).

FIXXXER
31-12-2009, 17:12
Τρεχω

μπιζαριος
09-01-2010, 00:00
πεστε παιγνιδια για 2 ατομα με ΑΙΜΑ και ΠΟΥΤΣΑ.

SpiritCrusher
09-01-2010, 00:01
Σεξ όταν έχει περίοδο;

μπιζαριος
09-01-2010, 00:08
ναι αλλα να περιλαμβανει και ΓΟΥΙ

Shrinebuilder
09-01-2010, 00:08
Brawl

atom_smasher
09-01-2010, 00:11
wii sports wii fit μια χαρα ειναι!

SpiritCrusher
09-01-2010, 00:12
ναι αλλα να περιλαμβανει και ΓΟΥΙ

E, υπάρχει το Wiibrator

http://www.wired.com/images_blogs/gadgetlab/wiibrator.jpg

μπιζαριος
09-01-2010, 11:20
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o0zdlB4DyKw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o0zdlB4DyKw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Σε καμια ωρα παω προς παμπλικ και μετροπολις. ακομα δεν ειδα παιχνιδια να προτεινετε πουστηδες. :pink:

Shrinebuilder
09-01-2010, 14:20
Brawl λέμε γαμώ

μπιζαριος
09-01-2010, 14:39
εχει να κανει με ΚΟΤΕΣ?

Θελω κατι που να μπορω να κουνιεμαι λιγο. σκουριασα.

Shrinebuilder
09-01-2010, 14:46
Χέσε τα αδερφίστικα κουνήματα με Wii Fit και παπαριές, Brawl

GG*
09-01-2010, 14:49
μπιζαριε και αλλο κουνημα?
δεν μου χτυπας ενα φραπεδακι με ολιγη?

μπιζαριος
09-01-2010, 15:18
Δε θελω Wii fit ρε, κανω κανονικη γυμναστικη. αυτα ειναι για φλωρους. και στην διασκεδαση ΑΕΡΟΒΙΑ?
πηρα metroid trilogy και sports resort για να εχω 2 μοσιον πλας.
τζι τζι δεν εχει φραπε εδω. μονο πρασινο τσαι και γαλλικο καφε.

Neuroscar
09-01-2010, 17:21
Zelda μεγαλη παιχνιδαρα.

Dythor
09-01-2010, 17:32
Αν γουστάρεις πάντως καλό μπαμ-μπαμ
The House of the Dead: OVERKILL
YKUD2sLE5rM

Α γεια σου.

μπιζαριος
09-01-2010, 17:32
Zelda μεγαλη παιχνιδαρα.

δεν υπαρχει πουθενα. θα ερθει σε καμια βδομαδα.

εκανε κανενας  softmod να παιζει αντεγραμμενα η ακομα? το κανουμε?

HIV
10-01-2010, 23:36
to phra kai gw to mpourdelo. ws twra exw parei:

super mario galaxy
super paper mario (TO gelio,kai RPGarei ligo)
super mario bros
mario kart
wii sports resort

to galaxy einai 10/10 apla kai twra vgainei kai to 2.
alla afto pou me psinei pio poly einai na vrw to xrono na parageilw gamecube pramata kai na paiksw to RE zero :cry:

epishs otan kapoios vrei tropo na to crackarei xwris thn paparia to chanell to homebrew pou 8elei programmatismo epipedou NASA kai den doulevei sigoura,pm me plz.

MAKIA.

μπιζαριος
10-01-2010, 23:53
ΡΕ! απο οτι βλεπω το homebrew crack δεν ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις. μπες γουιχακς ντοτ κομ και δες το guide. απλα φοβαμαι μην ψησω το φιρμουεαρ του και ειναι και φρεσκο.
ενα μαριο πρεπει να αγορασω και εγω. προς το παρον το metroid μου εχει παρει τα μυαλα.

The Begging Shaman
11-01-2010, 00:19
το crack μεσω Zelda με καρτουλα SD δουλευει μια χαρα + σου δινει την δυνατοτητα να παιζει και DVD το Wii το εχω κανει εδω και κανα 5 μηνο και δουλευει μια χαρα (οι κατεβασμενοι τιτλοι που εχω ειναι Mario Galaxy και COD4 και παιζουν μια χαρα)

το Super Mario Bros το τελειωσα και εχω να πω οτι μαζι με το Galaxy και το Metroid Trilogy ειναι απο τους καλυτερους τιτλους που εχει προσφερει η Nintendo.

Επομενη σταση Paper Mario... αν θελει να με ψησει και λιγο παραπανω ο HIV δεκτο :)

μπιζαριος
11-01-2010, 00:22
δεν εχει στριψιμο μπαφου στο Wii ρε. ουστ αποδω

The Begging Shaman
11-01-2010, 00:23
WTF & WAT??? ειναι οι δυσκολες μερες του μηνα?

μπιζαριος
11-01-2010, 00:34
αστον δεν ξερει τι λεει.
πες το κολπο με το ζελντα και το κρακ.

The Begging Shaman
11-01-2010, 00:38
Παιζουν 2 σεναρια το ενα λεει να πασχεις απο διχασμενη προσωπικοτητα το αλλο λεει οτι εγω βλεπω ολα τα αβαταρς σαν το δικο σου.

οσον αφορα στο κρακ παιζουν παλι 2 σεναρια το ενα ειναι να googlαρεις Zelda Crack και να ψαχτεις (δεν ειναι τιποτα δυσκολο απλα πρεπει να εχεις την οριτζιναλ βερσιον του Ζελντα) και το δευτερο ειναι να ερθω εγω(ή καποιος αλλος που εχει το παιχνιδι και ξερει) να στο φτιαξω σε 5 λεπτα

μπιζ pm

μπιζαριος
11-01-2010, 00:42
1) ολα τα αβαταρς σαν το δικο μου βλεπεις.
2) ρε μαλακα αν θες να με γαμησεις απλα πες το σε pm μην προσπαθεις να ερθεις σε επαφη μαζι μου απο ενα παιχνιδι. μαρεσει η ειλικρινεια γενικα.
ον δι αδερ χαντ. το ζελντα δεν υπαρχει στην ελλαδα αυτη τη στιγμη να το αγορασω.
μπορεις ομως να γραψεις την διαδικασια αφου θελει μονο 5 λεπτα. απο ενδιαφερον και μονο.

The Begging Shaman
11-01-2010, 00:46
το 5 λεπτα ισχυει για μενα που εχω ετοιμα τα αρχεια στην καρτουλα μου και ειναι η ολη διαδικασια απλα copy/paste απο την καρτα μου στην καρτα σου. αν θες να εισαι κι λιγο παραπανω αδερφη ομως μπορεις απλα να ψαχτεις στο λινκ που σου εστειλα και να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη

παω να παιξω Metroid τωρα και καλες συνεχειες

cynic
11-01-2010, 01:25
De xriazete zelda apo to may kai meta. Edw to xei analitikotata.Mia sd karta xriazete mono.
*edited:removed link*

Heimaa
11-01-2010, 02:54
δες στα settings του Wii τι firmware εχεις, υπαρχουν απειροι οδηγοι για πριν το 4.2 αλλα και για το 4.2, το zelda οπως σωστα ειπωθηκε δεν χρειαζεται πλεον.

Προσωπικα, αναβαθμισα σε 4.2Ε και ακολουθησα αυτον τον οδηγο *edited*

Ολα ευκολα, κατανοητα και γρηγορα.

Χρειαζεσαι μια SD καρτα και τα αρχεια που σου δινει ο οδηγος. (και ενα απλο register στο site ωστα να δεις τα mediafire λινκς)

SpiritCrusher
11-01-2010, 04:21
Όχι links για console mods κτλ ρε γίδια. Σε pm αυτά.

Zelda μεγαλη παιχνιδαρα.

δεν υπαρχει πουθενα. θα ερθει σε καμια βδομαδα.

Είπαμε ότι φέτος λένε πως θα βγει το καινουριο; Όχι; Οκ τώρα το είπαμε.

Ingolemo
11-01-2010, 04:51
Ok, ta links se console mods paizei na mhn einai akrivws paranoma kai kala logw homebrew, alla afou mporeite kai me pm, as mhn mathoume :p

SpiritCrusher
11-01-2010, 04:55
Μωρε κάτσε μην μας κυνηγάει το ολόγραμμα του Deggial φωνάζοντας "Exterminate, exterminate"

μπιζαριος
11-01-2010, 11:14
Γελαω πρωι πρωι.
Ινγκολεμο να να'σαι καλα για τα λινκς.

cynic
11-01-2010, 13:56
to gbatemp den exei links sta arxia pou xriazonte.Stelnonte me mail apo ton xristi pou exei grapsei to guide.Genika to site einai homebrew kai antipiracy fash apo oti exw dei.An kai nai, to ti einai homebrew kai ti oxi einai ligo periergi fash.

HIV
11-01-2010, 14:35
e na ksereis oti einai psilo rpg,den einai mario ka8aroaimo gameplay se kamia periptwsh,einai san na einai allhs etaireias.egw to exw arxisei kai paizw kamia wra th mera,oso prolavainw dld kai xezomai sto gelio.

Heimaa
11-01-2010, 15:03
sorry για το λινκ, μαλακια μου :|

μπιζαριος
11-01-2010, 15:12
sorry για το λινκ, μαλακια μου :|

:teddy:

HIV
11-01-2010, 18:15
8elw ta link :xitler: plz. pm me.

μπιζαριος
11-01-2010, 18:21
RAVING RABBIDS 2 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
http://www.youtube.com/watch?v=W6EQiPzedxI

μπιζαριος
12-01-2010, 18:08
οκ το κρακαρα. ολα δειχνουν οκ. δεν εχω παιχνιδι να το δοκιμασω ομως. καλος μαλακας.
2 χρονια μεχρι να κατεβουν τα τορρεντς.

Mitsmann
12-01-2010, 20:06
το Wii ειναι η πιο αδερφιστικη δημιουργια ολοκληρου του Γαλαξια.

μπιζαριος
12-01-2010, 20:09

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΔΕΡΦΕ

atom_smasher
12-01-2010, 23:02
ρε συ κοιλια σαμπρελα απο που τα τσιμπησες τα φωτοσπαθα? αξιζουν?

KoiliaSamprela
12-01-2010, 23:22
ρε συ κοιλια σαμπρελα απο που τα τσιμπησες τα φωτοσπαθα? αξιζουν?

αν έχεις τον αισθητήρα χαμηλά ναι , αν τον έχεις ψηλά όχι.

Τα είχα πάρει από πλαίσιο νομίζω :)

μπιζαριος
13-01-2010, 01:41
Εχει στα FNAC στο μοναστηρακι!
12 ευρω το ενα(νομιζω). εχει δγυο.

atom_smasher
13-01-2010, 18:53
thnx

Abruzzi
14-01-2010, 01:46
WLOcjq7qeks

Παρακμιακό Εργαλείο
14-01-2010, 02:04
^_^

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/co/codemasters-formula-1-2009-wii.jpg
Και το κάψιμο συνεχίζεται.

μπιζαριος
14-01-2010, 02:06
Εγω αγορασα rayman raving rabbids. ναρκωτικα.

Παρακμιακό Εργαλείο
14-01-2010, 02:09
^Πόσο έκανε?

μπιζαριος
14-01-2010, 02:11
εξηντα.

Παρακμιακό Εργαλείο
14-01-2010, 02:14
:O η καρδιά μου.

Ingolemo
14-01-2010, 03:33
Ta rayman RR 1+2 htan paixnidares, apoluth diaskedash me 4 paixtes.

Kati TV klp kainourgia ta xei paiksei kaneis? lene tpt?

KoiliaSamprela
14-01-2010, 17:34
Ta rayman RR 1+2 htan paixnidares, apoluth diaskedash me 4 paixtes.

Kati TV klp kainourgia ta xei paiksei kaneis? lene tpt?

το tv party έχει την πλάκα του αλλά 1+2 δεν είναι.
Επίσης το tv party έχει και κάποια games που παίζει το fit :dfinger:

GG*
15-01-2010, 03:36
αυτο ειναι comeback
και λενε αποκλειστικα για wii

http://nba-jam.easports.com/home.action

μπιζαριος
15-01-2010, 11:41
boomshakalaka

μπιζαριος
16-01-2010, 18:37
http://www.gamespot.com/wii/sports/segabassfishing/video/6186784/sega-bass-fishing-official-trailer-2?hd=1

θελω αυτο για να καθομαι σπιτι με κοντο παντελονακι, καπελακι, καφε και τσιγαρο και να νομιζω οτι ψαρευω. και μετα να μαγειρευω ψαρι

freak brother
16-01-2010, 18:48
τι μαλακιες θα βγαλουν θεεεεεεεεε μουυυυυυυ!!

μπιζαριος
16-01-2010, 19:08
λοιπον, ψηνεται κανενας για wii καψιμο με φρικ μπρο? αν εχει κανενας χειριστηριο ακομα καλυτερα, εχω 2 εγω. και αφθονα παιχνιδια

FIXXXER
16-01-2010, 21:21

Εχεις παιξει ρε ΑΝΑΧΙΛΕΙΤΟΡ και το λες?

μπιζαριος
17-01-2010, 02:40
mitsmann ελα απο το σπιτι με freak να παιξουμε mario kart

Ingolemo
17-01-2010, 05:35
exw xeiristhria kai apeira games (to neotero einai to brawl omws :P)

kanoniste gia rayman, kart, mario football (gamaei kai shkwnei trelo skill), kai diafora tetoia. :)

stam and the witches
17-01-2010, 05:53
Βασικά σόρρυ που θα πεταχτώ σα σφηνόπουτσα ενώ δε σας γνωρίζω κλπ.

Αλλά εγώ είμαι μέσα. Όχι τπτ άλλο, σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω και τεστ-ντράιβ. Όποτε μπορεί και ο κύπριος αδερφός έρχομαι.

Queen of the Hi-Ace
17-01-2010, 14:40
θέλω να παίξω γκολφ/τέννις(/ιππασία/γαλλικά/μπαλλέτο) με μπιζάριο και σταμάτη. θέλω ρε παιδί μου.

lab
17-01-2010, 14:50
Εγω θελω να παιξω ψαρεμα με μπιζαριο και μετα να φωτογραφιζομαστε με τα ψαρια μας!

Shrinebuilder
17-01-2010, 15:01
αν βολεύει η μέρα το ψήνω, έχω 2 wiimotes και 2 cube χειριστήρια. θα έχει χαλούμι το πάρτυ?

KoiliaSamprela
17-01-2010, 15:04
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει

"Παρτούζα στο σπίτι του τάδε"

(φέρτε και καμιά γυναίκα έ!)

freak brother
17-01-2010, 15:14
καλα θα περασουμε...:maikl:

Παρακμιακό Εργαλείο
17-01-2010, 19:11
Wii meeting? Cool.

μπιζαριος
17-01-2010, 20:25
θα ερθει το παρακμιακο εργαλειο! κανονιστηκε.

Phoebus
18-01-2010, 10:31
Και κάπου εδώ κάποιος προσφέρεται να φέρει το 360 του με Bayonetta, Assassin's Creed 2, Mortal Kombat VS DC Universe, Darksiders κτλ και ξεχνάνε όλοι το Wii :)

SpiritCrusher
18-01-2010, 16:26
Nah θα μπορεί να παίζει μόνο ένας και στη περίπτωση του Mortal Kombat, κανένας.

SpiritCrusher
20-01-2010, 03:17
alla afto pou me psinei pio poly einai na vrw to xrono na parageilw gamecube pramata kai na paiksw to RE zero :cry:

Nintendo's revealed the Q1 2010 release schedule for all games arriving on Wii, DS, WiiWare and DSiWare.

Resident Evil Zero (Capcom) - 22nd January

http://www.eurogamer.net/articles/nintendo-reveals-q1-2010-line-up

Σε 2 μέρες κυκλοφορεί για Wii. Gz!

edit: http://www.play.com/Games/Wii/4-/9291588/Resident-Evil-Archives-Resident-Evil-Zero/Product.html Φθηνό το κόβω.

μπιζαριος
21-01-2010, 11:38
δεν ξεχαστηκε η βραδια ε! απλα ψαχνω να παρω τηλεοραση πρωτα γιατι θα στραβωθουμε. εδω μονος μου και στραβωνομαι να δω στην 21".

καταταλλα και ποιο οντοπικ: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ METROID ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ.
(κανω διαλημματακια για mario galaxy αλλα παλι τιποτα δεν με κραταει μακρια απο το metroid πανω απο 10 λεπτα.)

Amnesiac.
22-01-2010, 12:19
Για πείτε λίγο, το γουιι "σπάει" εύκολα; (τα εισαγωγικά για να προλάβω τα αναμενόμενα αστειάκια".

μπιζαριος
22-01-2010, 12:58
ναι. οταν θες, πες να σου στειλω κατι οδηγους.
software κιολας.

μπιζαριος
23-01-2010, 21:08
guitar hero κανενας με κατεβασμενο παιχνιδι και αγορασμενη μονο την κιθαρα? παιζει προβλημα? να προχωρησω σε αγορα κιθαρας?

Ingolemo
24-01-2010, 03:47
guitar hero κανενας με κατεβασμενο παιχνιδι και αγορασμενη μονο την κιθαρα? παιζει προβλημα? να προχωρησω σε αγορα κιθαρας?

Ti provlhma na paizei? :P

Se wii nomizw douleuei kanonika kai to online.

Btw, pare kai drums, imo aksizoun polu perissotero apo kithara kai mathaineis kai kati :)

edit: epishs prosexe, sto wii ta organa tou gh den douleuoun sto rock band kai to anapodo.
Opote pare oti organa thes analoga ti thes na paizeis.

Shrinebuilder
24-01-2010, 03:50
πλαυ.κομ είχα δει το ντραμσετ να κάνει 20 ευρώ. ή σε ένα από αυτά τα σάιτς τέλος πάντων

KoiliaSamprela
24-01-2010, 13:22

Btw, pare kai drums, imo aksizoun polu perissotero apo kithara kai mathaineis kai kati :)

edit: epishs prosexe, sto wii ta organa tou gh den douleuoun sto rock band kai to anapodo.

έχω κιθάρα , κατέβασα GH5 και παίζει κανονικά , επίσης με ΤΗΝ ΙΔΙΑ κιθάρα παίζω και rock band AC/DC.

Την κιθάρα την αγόρασα με το GH3

Ingolemo
24-01-2010, 16:01

έχω κιθάρα , κατέβασα GH5 και παίζει κανονικά , επίσης με ΤΗΝ ΙΔΙΑ κιθάρα παίζω και rock band AC/DC.

Την κιθάρα την αγόρασα με το GH3

Ntaks, einai ligo periergh h fash sto wii me ta compatibility, kalutera na tsekarei kana chart:
http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
http://techforums.nintendo.com/nins/board/message?message.uid=141325

μπιζαριος
24-01-2010, 17:38
εγω μολις τωρα παραγγειλα μια Flying V απο το play.com που λεει guitar hero και κατεβαζω και το μεταλλικα guitar hero. \m/

Shrinebuilder
24-01-2010, 18:39
παίζει να φας τελωνείο για την κιθάρα?

cyber_lingas
24-01-2010, 20:01
παίζει να φας τελωνείο για την κιθάρα?
Μπα, το play είναι στα Ευρώπας

μπιζαριος
24-01-2010, 21:07
επισης τελωνειο απο ολο τον κοσμο πας μονο αν ειναι πανω απο 50 ευρω το πραμα που αγορασες. αν αγορασεις κατι απο εκτος ευρωπη και ειναι πανω απο 50 ευρω λες στον τυπο που το στελνει να το γραψει οτι ειναι κατω απο 50 (βεβαια αν χαθει το μπουλο) η του λες να το στειλει σαν gift.

(αγορασα 2 φακους αρκετα ακριβους απο ebay ιαπωνια ο ενας και αμερικη ο αλλος, μου τους εστειλε σαν gift και περασαν μια χαρα)

Shrinebuilder
24-01-2010, 21:08
δηλαδή από ευρώπη δεν εκτελωνίζονται πράματα?
οκ θενκς, άσχετος εδώ

μπιζαριος
25-01-2010, 17:17
εχω μαυρο χειριστηριο με motion plus και λευκο nunchuk.
ανταλλαζω το μαυρο με ενα λευκο με motion plus. η το λευκο nunchuk με ενα μαυρο.
βασικα θελω απλα να μην εχω διχρωμο χειριστηριο.
(το wiimote εχει θηκη και μεγαλη και μικρη μαυρη)

Heimaa
26-01-2010, 00:05
το motion plus κανει δουλεια; και αν ναι σε ποια παιχνιδια παρατηρησες βελτιωση;

μπιζαριος
26-01-2010, 00:58
ψιλομουφα ε.
μονο σπορτς ρεζορτ εχω και τεννις που μετραει και ενταξει κλαιν. απλα ειναι μαλακια που π.χ. αυτα τα παιχνιδια πρεπει να το εχεις πανω για να παιξει.
εχω 2 motion plus κιολας :|
λενε θα βγαλουν παιχνιδια που θα το χρειαζονται αλλα περιμενουμε.
προς το παρων ΛΙΩΝΩ στο μετροιντ. ποναει ο καρπος μου και δεν το κανει η ψυχη μου να βαλω αλλο παιχνιδι πανω αν δεν σκοτωσω την πουτανα την dark samus.

μπιζαριος
28-01-2010, 17:18
http://www.fakeplasticrock.com/wp-content/uploads/guitar-hero-metallica-logo.png

λοιπον!

http://turbid.com/images/goofy/Guitar_Hero_Metallica.jpg

μπιζαριος
06-02-2010, 22:24
τυμπανα guitar hero ωρα μηδεν.
πεστε την ιστορια.
τα band hero εχουν 40 ευρω το public. παιζουν με guitar hero?
αλλα ινφο?

Ingolemo
07-02-2010, 02:15
τυμπανα guitar hero ωρα μηδεν.
πεστε την ιστορια.
τα band hero εχουν 40 ευρω το public. παιζουν με guitar hero?
αλλα ινφο?

gia wii milame?

Tsekare compatibility (des prohgoumeno post mou) alla genika den polupaizoun ta rock band sta guitar hero.

Apo pleuras poiothtas ta tou rock band einai polu kalutera/den xanoun notes/antexoun perissotero.
Ta tou guitar hero exoun extra nota-tom, einai pio "kanonika" (piatinia pio normal klp) alla exoun polla provlhmata me triggering/sensitivity klp (mporei na sou katsoun kala esena vevaia, den ksereis).

Genika to thema einai na dialekseis poia games thes kai na deis ti uposthrizoun.

Gia mena einai GH:Mettalica > Rock Band2>GH:WT(4)>Rock band 1> GH:GratestHits

Tsekare wikis gia song lists, exe upopsin oti eidika rock band 2 exei kai ta aaaapeira kommatia gia download (epi plhrwmhs, se fash 1e to kommati).

μπιζαριος
07-02-2010, 02:22
βασικα, GH:metallica>all συμφωνω. εχω και guitar hero world tour, guitar hero 3 kai guitar hero smash hits (παιζω κανσας και κανω σαν τον ραντυ απο σαουθ παρκ \/m ). το βρηκα το ποστ σου μετα που ποσταρα ναι θενξ. οπως βλεπω πρεπει να αγορασω τα γκιταρ χιρο. θα τα ψαξω μεταχειρισμενα γιατι στο play εχουν 100 ευρω. η κατι. δεν ξερω. θα δω. αγορασα και 2 μικροφωνα σημερα και ειμαι ετοιμος να δολοφονισω οτι μου δωσετε. προς το παρον παιζω κιθαρα μεταλλικα και τραγουδαω ταυτοχρονα στο ιζι. ειχαν μεσα και το we sing τα μικροφωνα και εχει lady gaga και διαφορα τετοια πουστριλικια. αν και μεταξυ αλλων και metaloaf - i will do anything for love. αυτα.

Xtikio
07-02-2010, 10:25
h lady gaga den einai poustrilikia ZARIE.

μπιζαριος
07-02-2010, 12:39
καλυτερο απο το "μπιζ" το ζαριε. η γκαγκα καλα χωνει κοσμο.

Παρακμιακό Εργαλείο
26-04-2010, 15:02
Αξίζει το Resident Evil: Darkside Chronicles στο Wii; Το έχει πάρει κανείς;

Marillion
26-04-2010, 15:15
καλό είναι κ αυτό κ το umbrella αλλά αν είναι να πάρεις κάτι σχετικό, προτίμησε το dead space extraction

Παρακμιακό Εργαλείο
26-04-2010, 15:23
Ευχαριστώ για την πρόταση! Θα το ψάξω.

After Dark
03-05-2010, 20:59
Ερώτησις: To play.com δίνει 2 παιχνίδια με 32,5 ευρά. Έχω σταμπάρει τα House Of The Dead:Overkill, House Of The Dead 2&3, Dead Space Extraction και The Conduit. Με την υπενθύμιση ότι έχω Wii Zapper, για να το αξιοποιήσω κιόλας, ποια 2 να διαλέξω;
Επίσης, στο ίδιο πακέτο πνίγει όλα τα Sonic. Αξίζει κανένα από αυτά;

Marillion
03-05-2010, 21:39
Το γουι ζαππερ είναι γενικά ψιλομάπα για φπς ( στο λέω αυτό έχοντας παίξει το call of duty world at war που είναι σόλιντ σούτερ ). Το conduit δεν το υποστηρίζει πάντως οπότε αν θες ντε και καλά να παίξεις κάτι με αυτό, επιλέγεις ένα από τα υπόλοιπα.
Το house of the dead overkill είναι πολύ ωραίο και άκρως χιουμοριστικό οπότε κάνει ειδικά για να παίζεις με παρέα. Τα 2 & 3 είναι απλά συμπαθή arcade παιχνίδια άρα να περιμένεις μικρές διάρκειες (ασύμφορες αγορές γενικά).
Όπως έχω ξαναγράψει, το dead space extraction είναι πιθανότατα το καλύτερο on rails shooter. Συνδυάζει φοβερή ατμόσφαιρα, καλογραμμένο σενάριο, πρωτότυπα mechanics & άψογα γραφικά. Είναι ένας ολοκληρωμένος τίτλος. Aν ήταν στο χέρι μου, θα επέλεγα dead space + house of the dead overkill.
Aυτό με το σόνικ που λες δεν το καταλαβαίνω. Βγήκε ένα σονικ collection για ds. Τι υπάρχει για γουι;

After Dark
03-05-2010, 21:58
OK! House Of The Dead:Overkill και Dead Space μόλις χρέωσαν την πιστωτική μου! Με το ίδιο πακέτο προσφοράς (2 games με 32,5 Euros), το play.com δίνει (σχεδόν) όλους τους τίτλους του Sonic για Wii και σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα διδυμάκι από αυτά (αν αξίζουν βέβαια). Ε;

Marillion
03-05-2010, 22:23
μπά μέτρια πράγματα δυστυχώς!

casshern
08-05-2010, 12:02
Καλημέρα και καλό χειμώνα.

Ας πούμε πως έχω ένα pc, μία σύνδεση, ένα ρούτερ και ένα Wii. Πως θα παίξω online μέσω της κονσόλας? Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο από ρυθμίσεις?

Με παιχνίδια σαν το Okami, άντε γεια Σονυ και Μίκροσοφτ :wave::wave::wave::wave::wave:

SpiritCrusher
08-05-2010, 14:16
Συνδέεις το Wii στο router. ta-daaa!

Σε άλλα νέα βγήκε το νέο Sin & Punishment και φήμες λένε (http://www.eurogamer.net/articles/sin-and-punishment-successor-of-the-skies-review) πως ίσως να είναι το καλύτερο On rails shooter. Άντε γεια dead space δρακονιανό τσουτσέκι.

Και άντε γεια λεφτά του Μαρούλιον.

cynic
08-05-2010, 17:04
Kai giro sta 900mb sto usb. Megalo + ki auto :D

Marillion
10-05-2010, 13:23
o marillion όπως έχει πει δεν είναι μεγας φαν των ΑΣΙΑΤΩΝ με εξαίρεση τον Αγιο Κοτζ αλλά θα ρίξει μία ματιά μπας είναι όντως κανά σκαλί πιο πάνω απ'το ντεντ σπεης. αλλά μην λέτε τέτοια στους νέους μπας και το ξελασπώσουμε σε πωλήσεις. σαινικ gbatemp τα βλέπεις όλα ρε;

Marillion
10-05-2010, 14:11
να πούμε και στον κασερν ότι το οκάμι είναι και πσ2 τίτλος σε περίπτωση που το ξεχνά. βγαίνει το οκαμιντεν όμως που θα είναι ντιες εξκλούσιβ

cynic
10-05-2010, 18:18
An enoeis gia to mege8os oxi.To perasa sto stikaki gia na dw poso einai.Epexa ta 2 prota chapters, arketa kalo an kai mexri tora oxi idietera diskolo.Apo oti vlepw exei 7 chapters ara 8a ne mikro. Dead Space den exw pexei akoma :D

Red steel 2 teliwsa prosfata me daniko motion plus.Arketa kalo, alla to perimena kalitero.Apo story de polileei.Apo gfx poli kalo gia wii, xeirismos aneta to kalitero, alla se xepatwnei se simia.Ki auto apo poliseis pato epiase apo oti diavazw.
Pantws motion plus ntax overhyped teliws.Nai men 1:1 ais8isi sto red steel, alla to tsekara se kati tennis klp kai den trela8ika.Ntax apo ti mia de pezw idietera ews kai ka8olou party games (resort) ,opote gia 2 games , kai alla 2 tennis, aparadektoi oi tipoi.Ti to vgalane? Pezei na apokti8ei otan pesei stis 17.95lires sto zavvi mazi me to game (gia kei paei, exei pesei idi stis 29).

Marillion
10-05-2010, 19:05
εννοούσα για leaks γενικότερα ρε.

δε ξέρω τι παίζει με τιμές ξεχωριστά. σε μπαντλ με ρεντ στήλ 2 ήρθε. καλά τα λες νομίζω, το έχω παίξει κανένα 2ωράκι και κάπως έτσι μου φαίνεται. θα φάει σκόνη γιατί βλέπεις και συ τι περιμένουμε. δε ξετρελάθηκα πάντως με το motion plus, τα έχει τα προβληματάκια του. βγαίνει τπτ νέο που να το υποστηρίζει;

εγώ από γουι περιμένω νέο μετροιντ κ μόνο. ο θεός να βάλει το χέρι του. ξεθαψα bully ξανά όμως (τρίτη φορά), τι παιχνίδι ρε πούστη.

leakare και dementium 2 για ds χθες,προχθές. horror-fps είναι, αρκετά ψαρωτικό. περιμένετε λίγο καιρό που η τιμή θα πέσει στο δεκάευρω (όπως έγινε με τους προηγούμενους τίτλους της εταιρείας)

cynic
10-05-2010, 19:13
Neo motion plus game , ela nte? Kati 8imame oti to neo zelda borei na ipostirizei :D to 2011 diladi...
Dementium eixa dei to ena ligo sto ds alla de poliasxoli8ika .To 2 de to xw perasei akoma. Sonic Collection tsekara teleftea kai einai kaloutsiko me provlimata sta grafika.

Wii ntax smg2 se ena mina (:P Goty :P) kai meta metroid nai.

Bully prepei na tsekarw tin wii ekdosi ligo parapanw, bas kai dwsw tin 360 pou eixa arxisei kai einai bug-fest. Ypoti8ete oti 8a vgazan megalo patch kapote gia auto kai to xa parei...

Marillion
10-05-2010, 19:21
χαχα μπα δε περιμένω πολλά από σμγκ2. δηλαδή το πρώτο είναι απίστευτο κτλ, αλλά δεν μας έχει μάθει έτσι η νιντέντο στα landmark games της (μια απ΄τα ίδια εννοώ). ωραία φαίνονται τα νέα gameplay vids και έχει και γιόσι, αλλά...

δε συγκρίνεται ρε, καλύτερο πορτ έβερ λέμε. μπορεί να σε κουράσει λίγο με τις μπουνιές κτλ, αλλά δε μπορώ να φανταστώ τα mini games με τα κουμπιά. και είναι και μπαγκ φρη!
πραγματικά η ροκσταρ πρέπει να σκεφτεί ένα gta wii αλλά ότι και να κάνει για κονσόλα της nintendo πάει χάλια.

cynic
10-05-2010, 19:33
E afou koino wii= Just dance , Wii ...... Insert title :P

Gia smg ki egw to psiloskeftome to mia apta idia, alla 8elw na to dw prota.Eixa dei se filo to 1 prin parw wii kai lew eee ntax kalo fenete.
Mexri pou to pexa ki efige 50aoro , kai 121 stars fash :) E meta ntax exei kai fallout vegas to xeimona...

attila
12-05-2010, 12:11
επαιξα το τεννις και το μποξ πριν λιγο καιρο και ημουνα πιασμενος για 2 μερες

cynic
21-05-2010, 15:34
Super_Mario_Galaxy_2_NTSC_Wii_Srcubbed 1.5gb sibiesmono iso (ciso diladi)
Pezei kanonika apo usb , 8a to tsekarw kai se dvd se ligaki an ki apo oti lene den exei kanena kleidoma.
Ntax krima gia ta ipolipa games autou tou kairou :D

casshern
17-11-2010, 22:09
Bump

Με έχει πιάσει παράκρουση. Έχω μάσει(!) 25-τριάντα παιγνίδια, χώρια αυτά που είναι δεσπάτσεδ και η πλάκα είναι ότι ξεκλέβω με το ζόρι 5-10 ώρες τη βδομάδα, λολ.

Τεράστιο κόλλημα Resident Evil 4, κσακόσες ώρες gameplay, δεν περιγράφω άλλο.

Έπος και το Μάριο Γκάλαξυ Ι, παλεύω να κολλήσω με το 2, αλλά κάτι δεν μου κολλάει ακόμα, ίσως πρέπει να το αφήσω για λίγο, να βλέπουμε και άλλα άτομα, θα δείξει.

Όποιος δεν το έχει πάρει χαμπέρι και έχει φίλους(!), να τσιμπήσει Boom Blox αβάδιστα, καλό χαβαλέ.

Επί του πιεστηρίου: Βγαίνει(βγήκε?) wiimote με ενσωματωμένο motio plus.

Θα ήθελα, εκτός των άλλων συντρόφων, να καλέσω στο θρέντ το χρήστη marillion να τοποθετηθεί για το μέλλον της αγαπημένης μας κονσόλας αλλά και γενικά.

Έτσι

Marillion
17-11-2010, 22:41
το μέλλον του γουι προβλέπεται τραγικό, ήδη γάμησαν το μετροιντ τι αλλο θες. οκ πέρα απ'την πλάκα με ντονκυ κονγκ από ρέτρο στον ορίζοντα και συμπαθές απ'οτι βλέπω γκολντεν αι για να μην αρχίσω να λέω κίρμπυς και nba jams, το μέλλον βρίσκεται στο παρελθόν και γενικά φαίνεται η νιντέντο να αρχίζει να ξυπνά. όταν οι άλλοι αναλώνονται σε βλακείες (κινεκτ και μουβ) και βλέπεις τι ετοιμάζεται για 3ds και σου λένε και πως έχεις ακόμα 2 με 3 χρόνια τίτλων για το γουι μπορείς να ελπίζεις. ρεντ στηλ 2 από τα καλύτερα σουτερ της περασμένης χρονιάς, ατμόσφαιρα, γραφικά, μεκάνικς γάμησε. εκεί δυστυχώς που χάνει η νιντέντο και μετρά είναι τα western rpgs, παραδοσιακά υπήρχε πρόβλημα. φήμες για wii exclusive από rockstar όμως και η κουβέντα τελειώνει εδώ. άσε που αποτι φαινεται τα καλύτερα σονικ της δεκαετίας βγήκαν φέτος και σε κονσόλες της νιντέντο !!! (colors για wii & ds). πούτσα ρε πούστη, αντε και σεν μου 3.

cynic
17-11-2010, 22:59
Epic Mickey pou vgike xtes fenete opos prepei , kai goldeneye episis kalo.E mazi me donkey kai kirby , mallon exei ta perisotera kala games mazemena autous tous mines.Episis prepei na valw galaxy 2 pou den to xw valei akoma, kai to new super mario pou to palevw apo tote pou vgike me terasties pauseis endiamesa.Pros to parwn 7o kosmo :D Sonic colours apo kana misaoro pou pexa, to kalitero sonic edw kai para poli kairo.

Kata ta alla opos eipe o Marillion. Red Steel 2 poli kalo. Apo paliotera, madworld, house of the dead ,metroid prime trilogy, dead space extinction. Auta ta 2 teleftea na dw pote 8a boun...

Gia mellon den xerw.Kapia stigmi neo zelda, peran autou den xerw kati allo.

wraithgr
18-11-2010, 00:35
Είχα πει να κρύψω το ps3 στη βαλίτσα για την κάθοδο το Δεκέμβρη αλλά ίσως με πείσατε οτι το wii έχει να προσφέρει... Πάω να βάλω να κατεβάζω

Επίσης σε περίπτωση που δεν έχει ειπωθεί, Little King's Story γαμάει.-

εντιτ- Marillion πολλά πινκς το 3DS, με κόβω εισαγωγή από τζαπάν μόλις βγει.

commissar
18-11-2010, 02:02
edit και το πάω στο σωστό θρεντ.

cynic
22-11-2010, 11:28
Donkey Kong Country Returns ekei exw e :)

Marillion
22-11-2010, 17:40
returns για να μας γαμήσει κανονικότατα απότι φαινεται. για να δούμε, θα το βάλω να κατεβαίνει. με τι το τρέχεις;

cynic
22-11-2010, 19:22
Sini8ws apo usb stick me usbloader_Gx h configurable usb loader. Apo dvd me Neogamma R8 alla mono gia dokimi.Apofevgw na doulevw to drive, akoma kai gia originals :) De to xw valei akoma, fortiza bataries oli mera :D

Edit: Oxi oti xriazete epiveveosi, alla nai , ta spaei. Teliwsa proto kosmo, kai ka8e pista kai kaliteri.Foveri douleia kai exeretiko level design.Re de dinoun to Fallout sti Retro studios na doume apsri mera ?? (grinia xoris na to xw arxisei akoma e) :D

wraithgr
24-11-2010, 01:46
http://www.vg247.com/2010/11/17/psp2-dev-kit-snaps-show-twin-sticks-trackpad/
Φαίνεται και η sony σχεδιάζει να παίξει δυνατά...