Log in

View Full Version : Gogol Bordello (Principal Θεσσαλονικη 16/12/2009)

Pinatero
18-12-2009, 10:32
μιας κι ακομα δεν εχω δει, δεν εχει τυχει να καταφερω να δω Kultur Shock, ισως να ναι και πιο αποθεωμενη η αποψη μου για το συγκεκριμενο live.

οι Cabaret Balkan που ειχε γραφτει σαν support δεν επαιξαν ποτε κι ουτε καν μια ανακοινωση απο τους διοργανωτες, βγαλαν εναν dj, που και καλα το παιζε και πειραζε κουμπακια αρχιδακια μονο για το εφφε, για να καλυψουν τη χασουρα του support, παρόλα αυτα εκανε καλες επιλογες για ζεσταμα.

οση ωρα επαιζε ο dj, βγηκαν και ελεγξαν απο 3-4φορες το καθε οργανο απο πισω, κανα 2 φουρνιες διαφορετικων ανθρωπων, αλλα πως γινοταν στα πρωτα 5-6κομματια να μην ακουγεται καλα ο Εugene, να ναι καπως πεσμενος ο ηχος και μουντος και μονο το μπασο να την παλευει...? και μαλιστα σκεφτειτε οτι δεν ειχε και σαπορτ, μεταξυ soundcheck και live, αν εξαιρεσεις το djιλικι, αλλα ο ηχος προβλημα. Μετα εστρωσε!

σχεδον sold out η συναυλια στο principal (πραγμα που ομολογω δεν το περιμενα, οσο γνωστοι κι αν ειναι πια οι Gogol), κοσμος χορευε μεχρι κι απανω στον εξωστη, τρελο κεφι, γλεντι σε ολη τη συναυλια.
ολο το γκρουπ ενας κι ενας, δεν ειναι δηλαδη μονο ενας eugene οι gogol, ο οποιος δεν παυει να ειναι ενας εξαιρετικος φροντμαν. σε γενικα πλαισια ενα live γνησιο, και ειμαι απο αυτους που ξερουν να εκτιμουν τους γνησιους ανθρωπους και δεν εχει να κανει με αυτα τα ροκσταριλικια του στυλ μαντονα καθολου. ηρθαν επαιξαν 2 ωρες και με την εννοια του live, ν'ακους τα κομματια ρε παιδι μου διαφορετικα, με τα λαθακια τους, με το τζαμαρισμα τους, με την ιδια την ευχαριστηση απο το γκρουπ του να παιζει live κι απο κατω ο κοσμος να τα σπαει.

σετλιστ ο,τι θυμαμαι (ασχετα αν ημουν πρωτη σειρα και ειχα κοιταξει την playlist πολλες φορες)

ultimate,
wonderlust king,
60 revolutions,
not a crime,
start wearing purple,
mala vida,
alcohol,
sally,
tribal connection,
think locally, fuck globally
mishto!,
baro foro katiforo,
immigraniada,
lela pala tute,

ρωτησε και που μπορουσε να ακουσει και ρεμπετικα, εδωσε χαιρετισματα στα παοκτσακια του δενδροποταμου, δειξαν οτι γουσταραν οπου ολο το principal πηγαινε πανω κατω! μπασιστας ντραμερ με μπλουζακια bad brains πινκζ