Log in

View Full Version : Premier League 2009-2010

Pages : [1] 2

KoiliaSamprela
14-12-2009, 18:13
http://www.sportsbettingreview.co.uk/images/manchestercity.jpg

morphine
15-12-2009, 01:27
η αλήθεια είναι ότι απέχουμε από την υποστήριξη της λίβερπουλ μέχρι να πάρει πούλο ο aquilani.

γιατί;

Phantom Duck
15-12-2009, 01:40
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/is-liverpool-ready-for-aquilani-1767834.html

morphine
15-12-2009, 01:54
λες γι'αυτό να του κάνει καψόνια ο ράφα μπενίτο;

rebelos
15-12-2009, 02:02
:(

κρίμα και είναι γαμώ τα παιχτάκια

morphine
18-12-2009, 22:55
http://www.totalfootballmadness.com/2009/12/16/niko-kranjcars-cheeky-goal-against-man-city-video/

FIXXXER
19-12-2009, 03:44
Ωραια η τριπλα αλλα υπερβολη το "φαντασμαγορικο εξαισιο υπερτεραστιο γκολ" που διαβασα σε μερικα site. Και σαπιο πλασε. Ο αμυντικος ακομα τον ψαχνει βεβαια :lol:

Kelldorain
19-12-2009, 11:13
Ο Adebayor είναι =Ρ Αναμφίβολα κερδισμένη της αγωνιστικής η City πάντως, μετά από τέτοιο αποτέλεσμα (+ τα προηγούμενα) λογικά θα καταφέρει να αλλάξει προπονητή

morphine
19-12-2009, 15:22
Ωραια η τριπλα αλλα υπερβολη το "φαντασμαγορικο εξαισιο υπερτεραστιο γκολ" που διαβασα σε μερικα site. Και σαπιο πλασε. Ο αμυντικος ακομα τον ψαχνει βεβαια :lol:

αμπαλίξξξερ εσύ μόνο http://mlb.mlb.com/index.jsp

άκου 'σάπιο πλασέ', για όνομα του θεού

FIXXXER
19-12-2009, 15:49
Ρε πουστη εισαι πιο οπαδος κι απο τον χειροτερο ελληναρα και μας κανεις και κηρυγμα καθε φορα. ΥΠΕΡσαπιο ειναι το πλασε κι αν δεν το βλεπεις εισαι ασχετη απο μπαλα. Αυτο ειναι ΑΣΧΕΤΟ ομως με το αν το κανε καλα ο παικτης, ετσι οπως επεσε ο αμυντικος πανω του ειναι το μονο που μπορουσε να κανει και τον παραδεχομαστε για αυτο, οπως και για την τριπλα. Οταν παιξεις και λιγο μπαλα στη ζωη σου ελα μετα να μου πεις για το πλασε του. Και γενικα καθε αγωνιστικη μπαινουν περιπου 5 γκολ πιο γαματα απο αυτο στην πρεμιερ σιπ.

morphine
19-12-2009, 15:55
όταν καταφέρεις να κάνεις κι εσύ τέτοιο τελείωμα φάσης, έλα να μας πεις για το πλασέ του, που έχουν αλλάξει τα σύρματα πίσω απ'τα τέρματα στου ρέντη εξαιτίας σου

(άσε που δεν ήταν πλασέ.)

FIXXXER
19-12-2009, 16:00
:moutza: :moutza: :moutza:

zihuatanejo
19-12-2009, 16:03
Σκατά στην Τότεναμ.

http://www.oleole.com/media/main/images/group_photos/group1/subgrp5/putshitinthebinspurs_283674.jpg

nothingman
19-12-2009, 16:04
Ρε πουστη εισαι πιο οπαδος κι απο τον χειροτερο ελληναρα και μας κανεις και κηρυγμα καθε φορα. ΥΠΕΡσαπιο ειναι το πλασε κι αν δεν το βλεπεις εισαι ασχετη απο μπαλα. Αυτο ειναι ΑΣΧΕΤΟ ομως με το αν το κανε καλα ο παικτης, ετσι οπως επεσε ο αμυντικος πανω του ειναι το μονο που μπορουσε να κανει και τον παραδεχομαστε για αυτο, οπως και για την τριπλα. Οταν παιξεις και λιγο μπαλα στη ζωη σου ελα μετα να μου πεις για το πλασε του. Και γενικα καθε αγωνιστικη μπαινουν περιπου 5 γκολ πιο γαματα απο αυτο στην πρεμιερ σιπ.

ποστ διαμάντι.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/10/25/1256496934719/Alessandro-Diamanti-001.jpg

Fireknight
19-12-2009, 16:45
O Johnson ektos apo skorer(me arsenal) evgale kai wraia pasa simera . Perimenoume me agwnia to deftero imixrono (me 10 pektes pleon) .

Kelldorain
19-12-2009, 16:49
Έβαλε Dossena αυτή τη φορά.
Εντωμεταξύ η σκηνή με διαιτητή , 4ο και Benitez δίπλα να κράζει είναι για gif.
Mέχρι το 20-25' πάντως η Λίβερπουλ έπαιζε πάρα πολύ καλύτερα, μετά κάθισε αδικαιολόγητα, τώρα με αποβολή Μασεράνο (για την οποία οι περισσότεροι λένε ότι ήταν αυστηρή, εμένα νομίζω σωστή μου φάνηκε) δύσκολα να το γυρίσει. Επίσης επειδή δεν ξέρω τι παίζει με συγκεκριμένο κανονισμό, το γκολ_Πόρτσμουθ ήταν offside;

Fireknight
19-12-2009, 17:02
ha! molis vgike o Dossena :p
de nomizo na itan offside , an kai den ksero ki egw sta sigoura . H apovoli ki emena afstiri mou fanike .
Akoma ki otan eixame katoxi sta 20-25 lepta den to ekmetaleftikame . anyway , paw fullscreen na dw to deftero !

morphine
19-12-2009, 17:30
γίνομαι burnley

συγχαρητήρια Ράφα

freak brother
19-12-2009, 17:33
το δευτερο της πορτσμουθ πανεμορφο

KoiliaSamprela
19-12-2009, 17:47
απίστευτα χαμηλή ψυχολογία, μετά το 1-0 λευκή πετσέτα.

FIXXXER
19-12-2009, 17:57
Επίσης επειδή δεν ξέρω τι παίζει με συγκεκριμένο κανονισμό, το γκολ_Πόρτσμουθ ήταν offside;

Χμ, αν πηγαινε κατευθειαν στον παικτη η μπαλα θα ηταν προφανως σιγουρα οφ σαιντ, τωρα ομως την εστειλε ο αμυντικος προς τα κει, οποτε τι να σου πω. Ποιος αποφασιζει ποτε αλλαζει η φαση και ποτε οχι? Δε θα το σφυριζα προσωπικα.

KoiliaSamprela
19-12-2009, 19:10
δεν ξέρω γιατί ... αλλά (χωρίς να έχω δει αγώνα και μόνο διακύμανση σκορ) πρέπει να είμαστε μεγάλο καρναβάλι...
4' [1 - 0] R.S. Cruz
12' [2 - 0] C.A. Tevez (pen.)
16' [2 - 1] J. Mensah
24' [2 - 2] J. Henderson
35' [3 - 2] C. Bellamy

τουλάχιστον υπάρχει ο μισητός γείτονας που είναι πιο καρναβάλι :)

Daffy
19-12-2009, 20:30
fige

Mitsmann
19-12-2009, 22:31
δε ον τοπικ ποστ.
ειδα το τελευταιο δεκαλεπτο Αρσεναλ, ειναι εκπληκτικο πως σκοραρουν μικρες παραλλαγουλες (σικ) του ιδιου γκολ. Εχασαν και 1-2 ευκαιριες μεγαλης μπαλας, σε 12-13 λεπτα που ειδα. Δε ξερω γενικα για το ματς υποθετω ομως οτι αν ειχε κανει το 1-1 η Χαλ στο πεναλτυ τοτενες θα ειχε ζοριστει παραπανω η Αρσεναλ. Παντως με τοσες γκελες των αλλωνωνε, η Αρσεναλ θα πρεπει να παρει πιο ευκολα τα ευκολα ματς (σικ ολο αυτο) και αναφερομαι προφανως στο μεσοβδομαδιατικο με Μπερνλι και οχι σημερις.
Οσο ειδα, η πιτσιρικαρια ητο φωτια, αλλα ηταν και 3-0 και με χωρους πιο ανοιχτους και απ τον χωρο επιτηρησης του εκαστοτε αμυντικου χαφ Τζενεραλς. (!)

δε -περιπου οφφ τοπικ- ποστ.
ο λογος που ειδα μονο 13 λεπτα Αρσεναλ ειναι για να γελασει ο ναθινμαν, οταν θα πω μολις τωρα οτι για σημερα επελεξα να δω ολοκληρο το Νοττιγχαμ - Πρεστον. Ωραιο ματσακι, αλλα μονομπαντο. Η Νοττιγχαμ παντως με 14 ματς σερι αηττητη, παει να μπει σφηνα σε Νιουκαστλ-Γουεστ Μπρομ, και στηριζουμε με παθος για την ανοδο. Την περασμενη βδομαδα ειχε παρει και διπλο στο Σουωνση του Παολο Σοουζα, αδικο λιγο, αλλα ετσι ανεβαινουν οι μεγαλες ομαδες ετσετερα ετσετερα.

Mitsmann
19-12-2009, 22:32
το στηριζουμε με παθος, ηταν υπερβολη. συμπαθουμε ομως.

nothingman
19-12-2009, 22:53
το πέναλτυ που έδωκε ήταν αστείο όμως και εκτός αυτού, από πότε το εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι είναι εύκολο; εχει ήδη κερδίσει Γιουνάιτεντ και έφερε ισοπαλία με τη Βίλλα, συνολικά φέτος έχει εντός 5-3-1 ρεκόρ. δεν περίμενα να ξέρεις ας πούμε πως παίζει αλλά σαν άθρωπας του στοιχήματος θα έπρεπε να το είχες παρατηρήσει ήδη.

α, και
Tottenham manager Harry Redknapp is set to face legal proceedings next month over a tax issue, according to his solicitors BCL Burton Copeland.
*πατπατ* 'Αρρυ

zihuatanejo
19-12-2009, 22:59
Έλα, όταν έβαλε το γκολ ο Σεσκ και έτσι όπως παίζαμε στην αρχή δεν είπες και εσύ ότι θα πηγαίναμε για 2-3 γκολ; Ανεξάρτητως του ιστορικού της Burnley.

nothingman
19-12-2009, 23:00
μπα, μια τόσο σοφτ ομάδα σαν την άρσεναλ πάντα θα έχει προβλήματα με τέτοιες ομάδες και σε τέτοιες έδρες.

Mitsmann
19-12-2009, 23:14
το εκτος εδρας με τη Μπερνλι ειναι "ευκολο" (οριστε του βαλα και εισαγωγικα για να εχεις) απ τη στιγμη που πας για πρωταθλημα και παιζεις με νεωφωτιστους (ποσο πιο ταιριαστος ορος για μπερνλι)

εχει κανει 5 νικες εντος και αυτες ειναι me Γιουναητεντ στις 19 Αυγουστου, (οκ), με Μπερμιγχαμ, Χαλ, Σαντερλαντ και Εβερτον.
Προφανως κατι σημαινει αυτο αλλα εκτος της Γιουναητεντ, ολα τ αλλα ηταν ματς που μπορουσε να τα κερδισει. Συν τοις αλλοις εχει να κερδισει τρια ματς στην εδρα της.

το γεγονος των ιδιων σχολιων περι του πως τα βλεπω τα πραματα δε μπορει να ειναι παρα ενδιαφερον.

nothingman
19-12-2009, 23:39
θα μας τρελάνεις όμως
τα τρία ματς που εχει να κερδισει στην εδρα της έχουνε μέσα Βίλλα και Άρσεναλ, ομάδες στην τετράδα ως τα τώρα και μάλλον και μέχρι το τέλος, όχι ακριβώς ματς που μπορουσε να τα κερδισει σύμφωνα με τη λογική σου. και ξαναλέω, το γαμημένο 5-3-1, σε ένα γήπεδο που έχασε κοτζάμ Γιουνάιτεντ, ομάδα δλδ που δεν είναι αστεία (και τους 12 μήνες του χρόνου ε!) και που ιστορικά δεν την έχει εύκολη την γκέλα, ε δείχνει ότι δεν είναι εύκολο ματς.

ένα από τα ωραία πράγματα με την Πρέμιερσιπ και ένας από τους λόγους για τον οποίο είμαι κολλημένος εγώ για παράδειγμα, είναι αυτό το χιλιοειπωμένο κλισέ των διάφορων Κατσαρών αυτού του κόσμου, ότι ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. αλλιώς θα είχαμε μια κωμωδία σαν την ελληνική που ο πρώτος είναι αήττητος και ο δεύτερος έχει μόνο μία ήττα. από τον πρώτο. δεν είναι όλα τα πράγματα σε αυτό τον ποδοσφαιρικό κοσμάκη άσπρο/μαύρο, δεν είναι τόσο απλό το όμορφο παιχνίδι και αυτό αδερφέ είναι που έχει την πλάκα του!
και δε σε μπλέκω καν με αναλύσεις τύπου λάιτ άρσεναλ και εκτός έδρας παιχνιδιών στο βορρά γιατί δεν είναι αυτό το θέμα.

Mitsmann
19-12-2009, 23:45
θα μας τρελάνεις όμως
τα τρία ματς που εχει να κερδισει στην εδρα της έχουνε μέσα Βίλλα και Άρσεναλ, ομάδες στην τετράδα ως τα τώρα και μάλλον και μέχρι το τέλος, όχι ακριβώς

ε, μ αυτο εδω ερχεσαι στα λογια μου.
και δεν ειπα εγω οτι η Αρσεναλ πρεπει να τα κερδισει ΟΛΑ γιατι ειναι προσομειωση της Ελλαδαρας. Αλλα, εσεις εχετε ΗΔΗ μεινει πισω, οχι ο Αντσελοτις.
τις κανατε τις γκελες σας, οκ, καταλαβαμε οτι δεν ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚΑ, μιας που δεν κερδισατε ας πουμε Γουεστ Χαμ η Σαντερλαντ, αμα κανεις γκελες με τους (πολυ) απο κατω, ειναι η ομορφια της αγγλιας, αλλα αμα κανεις ΠΟΛΛΕΣ γκελες με τους πολυ απο κατω, εν τελει η τσιχλα του Σερ Αλεξ κανει γυρο θριαμβου.

απλα τα λεω.

nothingman
20-12-2009, 00:15
ρε μην κάνεις κουότ ότι θες, έγραφα καπάκι "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ". δλδ ακόμα και "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ" δεν είναι επιχείρημα οι 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, αμέσως μετά αναλύω γιατί αυτή η ΛΟΓΙΚΗ είναι γιατομπούτσο. το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα σε αυτή τη συζήτηση θα ήταν να έρθω στα λόγια σου.

κατα τα άλλα "εντάξει" και σκάω.

Mitsmann
20-12-2009, 00:49
μαη σουητ ντηαρ λαντ.

η Αρσεναλ ειναι 5 ποντους πισω.
Η ολη συζητηση γινεται με το σκεπτικο οτι πατε να παρετε το πρωταθλημα, αν ειναι "δε ξερω, δε μας νοιαζει, να βλεπουμε τριγωνακια" δεν εχει νοημα ενηγουεη, οποτε δε μ απασχολει.

Οταν εισαι 5 ποντους πισω πρεπει να βρεις ΕΞΤΡΑ ποντους. Αμα παρετε τους ιδιοι με τους Τερρηδες θα το χασετε!
συνεπως απ οσα ματς συζηταμε, (τα εντος εδρας με κατι Χαλογουλβςσαντερλαντς κλπ, δε τα αναφερω καν, αμα δε τα παρετε και αυτα, τα λεμε του χρονου παλι) τα ΕΥΚΟΛΑ ματς ειναι αυτα. Εκτος με τη Γουλβς, εκτος με την Μπερνλι, εκτος με την Μπερμιγχαμ, ακομα και το εκτος με τη Στοουκ, που σεβομαι παρα πολυ την εδρα της. Αμα παμε στα εκτος στο Βιλα Παρκ και εκτος στο Σταμφορντ, ε, ενταξει προφανως δεν ειναι αυτα που οι εξτρα ποντοι ειναι και ακριβως ευκολοι.
Το οτι η Μπερνλι ειναι του Βορρα και σκληροτραχηλη κλπ κλπ, για μενα ειναι αν οχι δευτερευον, τουλαχιστον η διαφορα ποιοτητας των αλλωνωνε, ειναι τοση που θα πρεπει να σκεφτει ενα τροπο να το ξεπερασει. Αν δεν το κανει, ε δε θα κερδισει και δεν ειναι ακριβως η μπομπα που τιναζει περιουσιες στον αερα και τωρα ζουμε απ τον ΟΑΕΔ, αλλα αν δεν παρεις ματς τυπου Μπερνλι, Γουλβς κλπ κλπ μεσα-οξω, δε προλαβαινεις Τσελσι με τιποτα.
Το ταημινγκ, ηταν σωστο, η Αρσεναλ γενικα ειναι σε καλη κατασταση, (αποδοσης εννοω, μη με πεις για απουσιες, γνωριζω) οι αλλοι αρχισανε τις γκελες, (να, ενα παραδειγμα, στην οικονομια του πρωταθληματος δε θα κανεις και 19 εκτος εδρας νικες, α, αλλα ενα 0-3 απ τη Φουλαμ δεν ειναι δα και οτι καλυτερο, ακομα και αν το Κρεηβεν το αγαπατε σαν εδρα (εγω οχι τοσο, αλλα πιθανον φταιω εγω) και αν δεν πλησιασεις τωρα, τοτε αργοτερα μπορει να μη προλαβαινεις. Παλι.

ε, οταν τρεχεις, τρεχεις κυνηγας, καμπανακι και μαλακιες δεν εχει, θα επρεπε να παρεις κατι παραπανω απο δαυτο το ματς.

zihuatanejo
20-12-2009, 01:01
Εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Μπορεί η Μπέρνλι το ένα, μπορεί το άλλο, αλλά φέρνοντας Χ εκεί μέσα, ήταν σα να μην έκανες ποτέ το διπλό στο Ανφιλντ.

Diva Plavalaguna
22-12-2009, 14:53
χαζομαρες. η μπερνλι εχει πολυ καλη εδρα φετος απλα ειναι ανυπαρκτη εκτος. 4 ποντοι σ αυτα τα 2 ματς ειναι αρκετοι.

ελπιζουμε σε νεο στραβοπατημα της τσελσι στη 2πλη αγωνιστικη 26/12 και 28/12 με μπερμιχαμ εκτος κ φουλαμ εντος. αρσεναλ κ μαντσεστερ ειναι ευνοημενες καθως θα παιξουν μονο 1 ματς.

ελπιζουμε σε εντος εδρας νικη με βιλλα. πολυ δυσκολο ματς.

KoiliaSamprela
22-12-2009, 15:07
εμείς με τον μακαρονά μόνο κιλά θα βάλουμε ..... :puke:

Kelldorain
22-12-2009, 16:52
Όπως είμαστε τώρα δεν περνάμε με τίποτα από Μπέρμπιγχαμ. Ρε γαμώτο και πέρυσι και φέτος με το που τραυματίζεται ο Εσσιέν ξεκινάει τρελό ντεφορμάρισμα. Αλλά πέρα απ'αυτό ο ρόμβος στο κέντρο έχει αρχίσει να κάνει λίγο προβλέψιμο το παιχνίδι γιατί ουσιαστικά επίθεση γίνεται σε πολύ μικρό χώρο, ο μόνος παίκτης που 'χουμε που να μπορεί να ανοίξει λίγο το παιχνίδι στη γραμμή είναι ο Μαλουντά. Γι' αυτό οκ ακούγεται για επιθετικό, ας πάρουν τον Αγκουέρο ή τον Σουάρεζ αλλά κυρίως θέλουμε ένα δεξί εξτρέμ νομίζω, από αγγλική αγορά κατά προτίμηση.
Η Μπέρνλι συμπαθής απ'όλους ναι, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν τη βλέπω καλά, πραγματικά εκτός έδρας δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ και εντός έχει αρχίσει να φέρνει ισοπαλιές κυρίως ενώ αρχικά τα κέρδιζε όλα. Βέβαια είναι κι η Χαλ, είναι κι η Γουλβς, είναι κι η Πόρτσμουθ που ανεβαίνει αλλά χάνει 6 παίκτες το Γενάρη οπότε παίζει να τη γλιτώσει

nothingman
23-12-2009, 00:15
http://img36.imageshack.us/img36/9461/469580890084472021.jpg
και
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rrw4IlKRPmc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rrw4IlKRPmc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

γελάω.

morphine
24-12-2009, 03:24
http://img36.imageshack.us/img36/9461/469580890084472021.jpg

http://onthebreak.files.wordpress.com/2009/08/mark_hughes_blackburn1.jpg

ΕΛΑ.

Daffy
24-12-2009, 15:13
trelathikes kira mou

Mitsmann
26-12-2009, 13:31
Μιας που το σοβαροτερο ματς ειναι αυριο (Αρσεναλ - Βιλα) αν αξιζει για μενα να δω κατι ειναι η το Γουεστ Χαμ - Πορτσμουθ η το Μπερνλι - Μπολτον.

και στα 2 προβλεπεται απλα αιμα κι αμμος.

jack the ripper
26-12-2009, 13:46
elpizw na parei to matsaki i west ham giati den mas vlepw kala fetos

_UnHoLy^MaRtYr_
27-12-2009, 17:54
Ο Χέσκι παίζει όπως θα έπαιζε ο Αλέφαντος το Μπόρχα. Κανείς δεν ακούει το μάστορα όμως. Κατά τ'άλλα δε μπαίνει η πουτάνα~!

Έντιτ: Λωλ :touched:

FIXXXER
27-12-2009, 18:52
Πεταγομαι να παρω χυμο μηλου απεναντι στο ντελι και ερχομαι σε 10 λεπτα, ποιο καλο παιδι θα μου προμηθευσει κανα καλο λινκ για να δω την Μαντσεστα? Εχω και σοπκαστ και λεω να κανω μετα σερτς, αλλα αν καποιος εχει κανα καλο λινκ ας κανει την καλη και θα του κρατησω ενα ποτηρι.

Mitsmann
27-12-2009, 19:03
απολυτως δικαια η νικη αρσεναλ.
και οπως πηγε και το ματς ως το 2-0 ηταν εντελως προβλεπε.

1-0 απο στημενη φαση να ανοιχτει η καλα οργανωμενη Βιλλα
βγαινουν μπροστα
σωβρακιασμα σε αντεπιθεση
2-0
.

ας δουμε και τι θα γινει στο Χαλ - Μαντσεστερ τωρα

_UnHoLy^MaRtYr_
27-12-2009, 20:25
Πεταγομαι να παρω χυμο μηλου απεναντι στο ντελι και ερχομαι σε 10 λεπτα, ποιο καλο παιδι θα μου προμηθευσει κανα καλο λινκ για να δω την Μαντσεστα? Εχω και σοπκαστ και λεω να κανω μετα σερτς, αλλα αν καποιος εχει κανα καλο λινκ ας κανει την καλη και θα του κρατησω ενα ποτηρι.

http://livetv.ru/en/eventinfo/35538_hull_manchester_utd/

Λίγο αργά το είδα, αλλά έχει 20 γιομάτα ακόμα.

Mitsmann
27-12-2009, 20:31
τα στοπερ τζενεραλς διωχνουν καλυτερα απο τα στοπερ Χαλ.

Kelldorain
27-12-2009, 20:40
Πφ, το βαλε η Μάντσεστερ, χαμός στην κορυφή τώρα. Η Χαλ φέτος δύσκολα θα σωθεί, υπάρχουν πολλές ομάδες υποψήφιες αλλά στα περισσότερα ματς δεν βλέπεται. Είχε ανέβει μια περίοδο αλλα μετά τραυματίστηκε ο Bullard και από 'κει και πέρα πάει χάλια. Φάμπρεγκας :pink: , 3 βδομάδες έξω λέει αλλά η Άρσεναλ μέχρι τις 27 έχει εύκολα match. H Σίτυ επιτέλους έπαιξε φυσιολογικά, αλλά όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά και ξεκινάς με βασικούς De Jong και Ireland ε φαίνεται ότι ο σχεδιασμός δεν ήταν κι ο καλύτερος δυνατός. Πάντως ντύσιμο Manchini :touched: , μας είχε λείψει.
Btw αύριο στο Τσέλσι-Φούλαμ παίζουν κανονικά οι Αφρικάνοι και φεύγουν από το επόμενο, η νίκη κρίνεται επιτακτική γιατί αλλιώς θα περιμένουμε επιστροφή στην κορυφή με τον ΜΠΟΡΙΝΙ.

_UnHoLy^MaRtYr_
27-12-2009, 20:43
Πφ, το κσαναβαλε η Μάντσεστερ

Ο Ομπερτάν είναι ο Φίξξξερ, το 'παμε αυτό;

Mitsmann
27-12-2009, 20:53
o Ρουνει το πηρε προσωπικα μετα το λαθος του στη φαση πεναλτυ.
απο κει και περα με τετοια αμυνα Χαλ-ι (κακιστο λογοπαιγνιο) δε πας πουθενα.

για αρσεναλ τα παμε πιο πριν, χτες ειδα Μπερμιγχαμ Τσελσι, ψιλοδικαιο Χ, απο μια πραγματικα τεραστια αποκρουση Τσεχ και -κυριως- Χαρτ στο τετ α τετ του Καλου με ακροδαχτυλα

και απ το πρωτο ημιχρονο που ειδα μονο, Γουεστ Χαμ - Πορτσμουθ, η Γουεστ Χαμ πανευκολα ειχε κανει το 1-0 απεναντι σε μια πραγματικα ανυπαρκτη ομαδα. πιοτερο πρεπει να φοβηθηκε τη νικη της Πορτσμουθ απεναντι στους Μπενιτεθς παρα την ιδια την Πορτσμουθ, γι αυτο δε πρεπει να το καθαρισε πιο νωρις. δεν ειδα το βου ημιχρονιο γιατι το στρημιν ηταν σκατα και μου χαν βγει τα ματια, οποτενες το ειχα γυρισει στην Τσελσι

nothingman
27-12-2009, 20:53
o Ireland είναι παιχταράς ε, αλλού είναι τα προβλήματα της Σίτυ.

εμείς τίμιοι και ωραίοι, για τον τραυματισμό του Φάμπρεγας θα το δούμε, το χειρότερο σενάριο λέει 3 εβδομάδες, όχι το πιθανότερο. επίσης αν όντως λείψει, προσθέτουμε και τη βόλτα του Σονγκ στα Κόπα Άφρικα Μπαμπαάταα και παρατηρούμε ένα κενό στον άξονα άλλο πράμα τι να σου λέω. τέλος, από τις 27 και μετά σε συνεχόμενα ματς έχουμε Βίλλα, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ.

η ομάδα με συγκινεί και στο κάτω κάτω αυτό θέλω από την ομάδα μου.

Mitsmann
27-12-2009, 20:55
μωρη ξεροκεφαλη κουφαλα, ηταν η οχι γκελα με Μπερνλι τωρα που τα βλεπουμε πιο ωραια. μιλα.

FIXXXER
27-12-2009, 20:57
Πφ, το κσαναβαλε η Μάντσεστερ

Ο Ομπερτάν είναι ο Φίξξξερ, το 'παμε αυτό;

Οχι δα, εγω θα την ειχα κοψει στο πεναλτυ στο Ρουνει ή θα την ειχα κανει ψηλη στη μικρη περιοχη στον μονο του Μπερμπατοφ. Θενξ για το λινκ!

Τιτανοτεραστια μπαλια Ρουνει στο 1-3, θυμισε Magellan.

Mitsmann
27-12-2009, 20:58
και το αυτογκολ της χαλ, ματζελλαν θυμισε.

nothingman
27-12-2009, 22:33
δεν μπορώ να καταλάβω τι κανούριο μάθαμε αυτές τις λίγες μέρες ώστε να έχω αλλάξει άποψη. έχω ήδη τοποθετηθεί με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
δε θα δεχθώ άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ.

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4012/6912.jpg

FIXXXER
28-12-2009, 09:14
Ε καλα μωρε, προφανως σου λεει οτι αν χωνει τρια στην τεταρτη (και σχετικα κοντα) Αστον Βιλα η Αρσεναλ, μαλλον η νικη με την ΜΠΕΡΝΛΙ ηταν μονοδρομος προκειμενου να θεωρειται διεκδικητρια τιτλου, αφου κι εσυ το καταλαβες τι εννοει, ασε τα σαπια. Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο που λεει ο Μιτς γιατι ολες οι ομαδες θα κανουν γκελες σε καποιες δυσκολες εδρες, αλλα εχει μια βαση. Θα μεινω ομως στο υπεροχο ποστ σου που λεει οτι η ομαδα σου σε συγκινει και στο κατω κατω αυτο θελεις απο την ομαδα σου. Δε θα ηταν ασχημο να παρει ομως κι η Αρσεναλ ενα πρωταθλημα μετα απο καιρο, ειδικα ΑΥΤΗ η Αρσεναλ που ειναι χαρμα οφθαλμων.

Kelldorain
28-12-2009, 20:18
Γενικά :touched: αλλά άλλο ένα ματς που για 70 λεπτά δεν βλεπόμαστε, έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι αντίπαλοι το θέμα με το ρόμβο, ρίχνουν τους παίκτες τους στον άξονα και αναγκαστικά οι μπάλα πάει στα πλάγια, που λόγω έλλειψης καλών παικτών γραμμής, γίνονται γιόμες συνέχεια. Πάντως Ντρογκμπά πραγματικά πρέπει να είναι η καλύτερη σεζόν του, δηλαδή αυτή τη στιγμή μακράν του 2ου ο καλύτερος επιθετικός στην premier. Ο Ivanovic επίσης εξελίσσεται σε λατρεία και ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία και τον δώσουν στη Ρεάλ που ακούγεται. Τώρα ελπίζουμε σε πρώορο αποκλεισμό Ακτής Ελεφαντοστού.
Αυτό που κατάφερε ο Μπάλακ να στείλει σε ΔΥΟ κόρνερ τη μπάλα στον αμυντικό που κάθεται κοντά στο σημείο που εκτελείται πρέπει να το χει κάνει μόνο ο Καραγκούνης

wino
29-12-2009, 21:47
μακράν του 2ου ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο

πιο σωστό

mrmaiden
30-12-2009, 00:46
Τorres και 0-1:grin:

Mel Gibson
31-12-2009, 12:58
μαγικη εικονα το αστον βιλλα-λιβερπουλ,μβπ ρεινα και μια κωλοκοντρα στο 93

Kelldorain
03-01-2010, 17:55
http://www.thefootiestore.co.uk/ekmps/shops/thefootiestore/images/leeds_united_logo.png

http://i595.photobucket.com/albums/tt38/Kelldorain/manutd.png?t=1262530387

:sad:

morphine
04-01-2010, 03:45
κάτσε μη χάσετε κι εσείς από καμιά πρέστον :Ρ
έτσι για το οφφ τόπικ να πω ένα ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΡΑΙΤΟΝ (κάνε το τελευταίο σου παιχνίδι με άστον βίλλα και πορώσου)

σε άλλα νέα, ο μαλάκας λέει ότι δεν πουλάει μπάμπελ, έχω θυμώσει πάρα πολύ, και μετά έχει το θράσος να λέει ότι θα είναι πολύ πολύ δύσκολο να φέρει παίκτες, ας τον χτυπήσει κάποιος επιτέλους

Mitsmann
04-01-2010, 10:19
Εδω βγηκε δημοσιευμα για ανταλλαγη Μπαμπελ - Τοροσιδη.
γελαμε και στα 2 λιμανια.

Magellan
04-01-2010, 10:27
δε με χαλαει!!!

(οχι να δωσουμε τορο ε)

Kelldorain
04-01-2010, 10:53
Επίσης ούτε για Ριέρα που ακούγεται χαλάει τον Ολυμπιακό.
Τώρα από την άλλη, να είσαι η Λίβερπουλ, να έχεις το καλύτερο δεξί μπακ μάλλον του πρωταθλήματος το οποίο αγόρασες φέτος και να πας τα χριστούγεννα για δεξί μπακ από τη χώρα που πήρες τον Κυργιάκο, ε σταματάει το μυαλό του ανθρώπου. Επίσης ακούγεται ότι είχε προταθεί στον Μπενίτεθ ο Van Nistelrooy με 2μ + το συμβόλαιο και ο Μπενίτεθ ήταν διστακτικός, με αποτέλεσμα τώρα να παίζει κι η Μπλάκμπερν, ας του απαγορέψει κάποιος να κάνει μεταγραφές.
Σε άλλα νέα τέλος τα χρέη της Chelsea γιατί ο Abramovic ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που είχε βάλει και έβγαιναν σαν χρέη θα γίνουν με τη μορφή δωρεάς ή κάτι τέτοιο. Έτσι από τη μια δεν θα υπάρχουν πια μεγάλα ποσά και απ'την άλλη δείχνει ότι δεν θα κάνει άλλα τεράστια ανοίγματα όπως στην αρχή, αν και πιστεύω κυρίως έγινε για να βελτιωθούν οι σχέσεις με uefa.
Btw , άσχετο αλλά το διαβάζω τώρα, ο manager της Burnley πάει Bolton λένε, δυσκολεύουν τα πράγματα για Burnley.

Magellan
04-01-2010, 10:55
ελα μωρε ποιος ριερα
:D

Mitsmann
04-01-2010, 11:55
Για να μαι ειλικρινης (και αν δε φανηκε στο νοημα του πρωτου μου ποστ) η ολη φαση με Τοροσιδη, προφανως ειναι μουφα, και ουτε καν κακο αστειο, απλα λεμε.

(χωρια που σαν αξια Τοροσιδης >>>> Κυργιακος, αλλα δεν εχει να κανει)

Magellan
04-01-2010, 12:20
ε καλα το καταλαβα
εδω την βγαζουμε με κατι οσκαρ στον μπαμπελ θα κολαγαμε

Kelldorain
05-01-2010, 14:32
Almost At Anfield (http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/01/05/1726035/maxi-rodriguez-to-leave-atletico-madrid-for-liverpool-within)

Αν γίνει μιλάμε για πάρα πολύ καλή μεταγραφή ε.

MaX Payne
05-01-2010, 15:19
για να μην παιρνουν αερα ομως εχω ασχημα νεα για τους λιβερπουλιανς

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=6820092

Ο Ισραηλινός μάνατζερ, ο οποίος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε συνομιλίες με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, προσέγγισε τον Μπεναγιούν ρωτώντας τον αν θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες, με τον 29χρονο διεθνή άσο να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, εφόσον βέβαια υπάρχει η συγκατάθεση της Λίβερπουλ και ικανοποιεί οικονομικά στο απόλυτο. Μάλιστα ο Ισραηλινός άσος φρόντισε να συλλέξει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό με το θέμα να είναι ανοικτό, αλλά συνάμα και εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει ουσιαστικά για τους «ερυθρόλευκους».

wino
06-01-2010, 00:27
http://www.thefootiestore.co.uk/ekmps/shops/thefootiestore/images/leeds_united_logo.png

http://i595.photobucket.com/albums/tt38/Kelldorain/manutd.png?t=1262530387

:sad:

xalali tous mwre, kotzam eric mas dwsane, vale kai ton ferdinand

Daffy
06-01-2010, 05:16
για να μην παιρνουν αερα ομως εχω ασχημα νεα για τους λιβερπουλιανς

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=6820092

Ο Ισραηλινός μάνατζερ, ο οποίος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε συνομιλίες με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, προσέγγισε τον Μπεναγιούν ρωτώντας τον αν θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες, με τον 29χρονο διεθνή άσο να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, εφόσον βέβαια υπάρχει η συγκατάθεση της Λίβερπουλ και ικανοποιεί οικονομικά στο απόλυτο. Μάλιστα ο Ισραηλινός άσος φρόντισε να συλλέξει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό με το θέμα να είναι ανοικτό, αλλά συνάμα και εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει ουσιαστικά για τους «ερυθρόλευκους».

ante na ginei k afto na pesoume ston mersey oloi mazi

morphine
06-01-2010, 06:21
δεν υπάρχει περίπτωση, γελάει ο κόσμος κλπ

GG*
06-01-2010, 06:30
ελα μωρε με τον μαλακα τον ζαχαβι που θελει να μας φορτωσει την παλταδουρα του:spin:

KoiliaSamprela
08-01-2010, 21:43
Η επιθυμία του Πατρίκ Βιεϊρά έγινε πράξη την Παρασκευή με την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου διεθνή για το υπόλοιπο της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Τώρα αν θα βοηθήσει ή όχι είναι άλλο καπέλο....

εν αναμονή των διπλών αγώνων του Carling Cup 19 μέσα 27 έξω με την "αγαπημένη" γειτόνισσα United

jack the ripper
09-01-2010, 20:04
η αρσεναλ αυτοκτονει

morphine
10-01-2010, 18:21
προβλέπεται. Καλά τα πάνε μωρέ, 3 βαθμούς πίσω απ'την τσέλσι με τη μανγιου να έχει ένα παιχνίδι παραπάνω και γκρινιάζετε; τς τς
(x το'χα παίξει, είμαι αιώνες μπροστά)
Εν τω μεταξύ διαβάζω εδώ ότι έχει φύγει η μισή burnley για bolton, τι αδικία είναι αυτή;

edit
http://i17.photobucket.com/albums/b92/morphinechild/snow.png

Fireknight
13-01-2010, 15:53
http://www.sport24.gr/html/ent/691/ent.337691.asp :!:

Daffy
13-01-2010, 15:57
epitelous anases gia ton ntirk :)

Liverpool have agreed a £25million to sign Bordeaux striker Marouane Chamakh at the end of the season, according to a report in the Daily Mirror this morning.

Rafa Benitez appears to have beaten off competition from a host of clubs to bring Chamakh to Liverpool, including long-time suitors Arsenal, West Ham, Juventus and Inter Milan.

Chamakh is out of contract at Bordeaux at the end of the season and his advisers negotiated with Liverpool over the weekend on a pre-contract agreement.

David Maddock claims in the Daily Mirror that the deal will cost Liverpool "a £12million signing on fee, and a contract in the region of £60,000 a week, which would amount to a massive outlay approaching £25million over the course of a five year deal."

kaloulis more alla para polla lefta.gia ton gkorkouf diladis posa tha edine?

Fireknight
13-01-2010, 16:04
m'aresei o Chamakh . ta lefta ontws polla , alla yparxei megalo provlima sti thesi kai eprepe na ginei kinisi .

zihuatanejo
13-01-2010, 17:18
25 μύρια για Chamack;
Τι λέτε ρε παιδιά, πού θα τα βρείτε τόσα λεφτά, έχετε πόσα χρέη ήδη.

Τέσπα, δε μου πέφτει λόγος, αλλά τεράστιο ποσό, όπως και να το κάνουμε. Δεν παίρνετε δα και το Gignac.

Daffy
13-01-2010, 18:42
xex arsenal omilei gia xrei.:-o

simfonos me to sxolio peri gignac

morphine
13-01-2010, 19:17
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-deny-chamakh-deal

nothingman
13-01-2010, 19:53
Liverpool are intent on exercising prudence and are simply interested in individuals who want to enhance their medal collection rather than swelling their bank balance.
xD

τέλος, τα χρέη της άρσεναλ τι σχέση έχουν με τα χρέη της λίβερπουλ;
το πως ξοδεύει επίσης τα λεφτά της η άρσεναλ, τι σχέση έχει με τον τρόπο που τα ξοδεύει η λίβερπουλ;

zihuatanejo
13-01-2010, 20:11
Και ποια χρέη της άρσεναλ, are we fuckin' serious;

zihuatanejo
14-01-2010, 15:46
Κανένα διθύραμβο για Ράφα, κάτι;
Ποιο το νόημα να χάνουν οι αντίπαλοι, αν δεν κάνουν μανούρες οι οπαδοί.
Πφ. Φλώροι του βορρά!

Fireknight
14-01-2010, 15:51
ti allo na pei kaneis pxia ?

Kelldorain
14-01-2010, 15:53
Εγώ χθες μετά από αρκετό καιρό μπήκα σε ταξί. Ο ταξιτζής λοιπόν είχε παίξει όπως μου είπε 210 ευρώ τριάδα οσασούνα, γιουβέντους, λίβερπουλ (εκείνη τη στιγμή ήταν 1-0). Με ρωτάει αν παίζω κλπ, του λέω ότι τα μικρά στην Αγγλία γενικά τα φοβάμαι και μακριά. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο άλλος από το ραδιόφωνο λέει Λίβερπουλ- Ρέντινγκ 1-1. Αφού ο ταξιτζής κοπάνησε 1-2 φορές το δελτίο πάνω στο τιμόνι, μετά άρχισε να με λέει γκαντέμη και να με βρίζει σε όλη τη διαδρομή, κάνοντας παύσεις για να τονίσει ότι το έστησαν, καθώς "ποια Ρέντινγκ τώρα, 1.15 ήταν η ασσάρα".

Με Benitez btw τι γίνεται, τώρα βλέπω ότι αρχιζουν να γράφουν για σκέψεις αντικατάστασης

Daffy
14-01-2010, 17:39
oti eipe o o megalos roni gouilan.

morphine
14-01-2010, 21:31
^ αυτό, και ό,τι λέει εδώ
http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/2010/01/clock_ticking_for_benitez.html

όξω όλοι, όχι μόνο ράφα, και αμερικάνοι, και φυσιοθεραπευτές και γυμναστές και όλοι ΟΞΩ

λονδρέζοι μιλάν για φλώρους; ελάτε τώρα!

nothingman
15-01-2010, 15:49
ΛΟΛ, ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1242746/Is-Emmanuel-Adebayor-missing-Arsenal-Manchester-City-star-gives-interview-wearing-Gunners-shirt.html) και διάφορα ανάλογα αζαντάουα
εγώ λέω ότι ντρέπεται να το πει στους δικούς του ότι είναι πλέον γκέυ.

morphine
15-01-2010, 16:10
και μετά λένε για το σαλπιγγίδη!

freak brother
15-01-2010, 16:27
ΛΟΛ, ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1242746/Is-Emmanuel-Adebayor-missing-Arsenal-Manchester-City-star-gives-interview-wearing-Gunners-shirt.html) και διάφορα ανάλογα αζαντάουα

ακουσα οτι δηλωσε οτι δεν ειχε τι να βαλει μετα την επιθεση που ενα μελος της αποστολης πεθανε στα χερια του κλπ κλπ..

Daffy
16-01-2010, 03:19
http://www.constantlyoffside.com/images/Team%20Logos/Stoke-City.jpg

pame gera!

KoiliaSamprela
16-01-2010, 12:01

ακουσα οτι δηλωσε οτι δεν ειχε τι να βαλει μετα την επιθεση που ενα μελος της αποστολης πεθανε στα χερια του κλπ κλπ..

ας έβγαινε γυμνός ρε.
Εντάξει , δεν έχουμε κάτι με την Άρσεναλ , αλλά κσερογο σεβασμός στον γνήσιο μπεκρή οπαδό !!!!

_UnHoLy^MaRtYr_
16-01-2010, 17:05
Αχαχαχαχαχ γτφ.

Kelldorain
16-01-2010, 17:05
http://images.football365.com/09/09/247x247/Sotirios-Kyrgiakos-Liverpool-Premier-League-P_2356283.jpg

ματώνει σκοτάδι

nothingman
16-01-2010, 17:37
θλίψη =/
ειδικά όταν σηκώνει το χέρι του για οφφσάιντ ο τύπος που κάθεται ακριβώς στο δοκάρι.

Daffy
16-01-2010, 17:37
welcome kenny :)

Kelldorain
16-01-2010, 17:44
Πριν την Tottenham την Τετάρτη δεν τον αλλάζουν νομίζω

jack the ripper
16-01-2010, 18:31
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ...

αντε τωρα να περιμενουμε νταγκεναμ και λυον μπας και δε χασουμε τα λεφτα μας

_UnHoLy^MaRtYr_
16-01-2010, 18:32
Πόνταρες στη φετινή Λίβερπουλ.

jack the ripper
16-01-2010, 18:33
e KAPOIA stigmi ena normal mats den eprepe na to parei meta tis toses poytses? pisteua oti twra tha ginotan

FIXXXER
16-01-2010, 21:14
Αυτο το θρεντ ειναι γεματο Ελληνες προπονητες της εξεδρας, μονο που η εξεδρα ειναι στο Λονδινο, στο Μαντσεστερ και το Λιβερπουλ :touched:

Kelldorain
17-01-2010, 15:29
click (http://www.sport.co.uk/cartoon/70/Man_Utd_receive_a_parcel_posted_in_2001.aspx)

http://www.sport.co.uk/public/images_cartoons/Ebenitez.jpg

http://www.sport.co.uk/public/images_cartoons/31%20JTerry&Roman.jpg

http://www.sport.co.uk/public/images_cartoons/Arshavin.jpg

warlord mkII
20-01-2010, 11:40
Τιμή και δόξα στον θεούλη Carlos Tevez.

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/757d4e87f7ab3bd29e2a8146d37c6eec_L.jpg?1263965628?1263965628

KoiliaSamprela
20-01-2010, 12:15
μετά από το γκολ του Γκικς , μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η City. Το πρώτο "ημίχρονο" τέλος, σε 7 μερούλες το δεύτερο ευελπιστούμε σε διπλό :)

Blue Moon

Jim Dandy Mangrum
20-01-2010, 13:22
xaxaxaxax
nai h city...bariontousan oi alloi meta to gkol sou leei entaksei 8a to paroume laou laou to apotelesma, mh kourazomaste kai poly gia ton 3o se aksia titlo tou nhsiou.....e meta hr8e to penalty mou-to-kanoun-1-metro-eksw-apthn-perioxh-parapatw-kai-peftw-2-metra-mesa......asteia pramata gia agglia kai oxi mono auta. trwne kai th mlkia sto 2o kai meta gia kana 20lepto, mono 2 omades yphrxan sth mikrh perioxh tou Given.....looooool.....an de 8elei h skyla....8a ta poume thn allh bdomada......

warlord mkII
20-01-2010, 13:34
Εγώ γι' αυτό το είπα:

Ο Κάρλος Τέβες πήρε την εκδίκηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα δύο γκολ που πέτυχε. Ο Αργεντινός επιθετικός της Σίτι έδωσε απαντήσεις σε Γκάρι Νέβιλ και Φέργκιουσον (videos).
Ο διεθνής επιθετικός των «σίτιζενς» ισοφάρισε στο 42΄ με πέναλτι και έσπευσε να πανηγυρίσει μπροστά από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο λόγος ήταν ο Γκάρι Νέβιλ και οι δηλώσεις που είχε κάνει πως ο Τέβες δεν άξιζε τα λεφτά του και καλά έκανε ο Αλεξ Φέργκιουσον και δεν τον απέκτησε. Ο Τέβες του το κρατούσε και του έκανε χειρονομία ότι μιλάει πολύ. Ο Αγγλος αμυντικός του... απάντησε όπως βλέπετε στη φωτό σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.
Ο Τέβες έμελλε να γράψει και το τελικό αποτέλεσμα πετυχαίνοντας το 2-1 με κεφαλιά και επεφύλασσε μια απάντηση στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Αργεντινός πήγε ως τη σέντρα και έβαλε τα χέρια του στα αυτιά του, ώστε να ακούσει καλύτερα. Κάτι που είχε πράξει και στο τελευταίο του ματς στο «Όλντ Τράφορντ» όταν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ φώναζαν στον Φέργκιουσον να τον κρατήσει.

Mitsmann
20-01-2010, 13:41
το πεναλτυ που πηρε η Σιτυ ειναι σχολης Παπουτσελη οποτε στηριζουμε.

αστειευομαι, το επισημαινω γιατι παιζει και να το πιστευατε.
:moutza: (αυτη μπαινει ετσι για το σουρρεαλ)

KoiliaSamprela
20-01-2010, 17:39
mpenaldara

ελέγχετε ο εγκάθετος που τράβηξε την γραμμή από το βίντεο

zihuatanejo
21-01-2010, 03:45
Αχεμ. (http://www.premierleague.com/page/LeagueTables/0,,12306,00.html)

Mitsmann
21-01-2010, 10:38
τωρα θα ξαναπω για το ματς με τη Μπερνλι κι ο αλλος θα μου λεει διαφορα...

Εντιτ. τωρα ειδα τις φασεις, οου, απο 0-2 το γυρισε....
και το 4ο γκολ, ασυλληπτο ακομα και για Βενγκερσεναλ.

Kelldorain
21-01-2010, 11:35
Έχετε έναν αγώνα παραπάνω ρε :!:
Τεράστιος Fabregas πάντως, νομίζω κάνει την καλύτερη σεζόν του και αν δεν είχε τραυματιστεί κι ο Van Persie λογικά θα είχε και κάποια διαφορά η Arsenal. Τώρα αρχίζουν και τα δύσκολα, την Βίλλα (6-4 χθες, wtf) έξω υποθέτω θα την κερδίσει, μετά όμως συνεχόμενα United, Chelsea και Liverpool. Η οποία Liverpool χθες έκανε άνετα το καλύτερο παιχνίδι της εδώ και μήνες, αν δεν έχαναν αυτά μετά το 80' θα μπορούσε να είχε λήξει με 4αρα. Γενικά η μάχη City-Liverpool θα είναι ωραία, γιατί κι η City με Manchini είναι ανεβασμένη

zihuatanejo
21-01-2010, 11:52
Nαι ρε, ξέρω ότι έχουμε έναν αγώνα παραπάνω. Όλη τη σεζόν είχαμε έναν αγώνα λιγότερο όμως. :P

Απλά είναι ψυχολογικό το θέμα της πρωτιάς αυτής για 3-4 μέρες.
Χτες ο αγώνας ήταν απίθανος. Οκ, το 2-2 γίνεται μετά από φάουλ για κίτρινη του Gallas, αλλά ο ref ήταν 1 μέτρο μακριά και το άφησε.

Σεσκ από άλλο πλανήτη. BPOTW που λένε και στο arsenal mania. 22 είναι ακόμα ε. Ωριμάζει σε σχέση με το πώς έπαιζε στα 20 του προφανώς.

Και οκ, ο αγώνας με Burnley ήταν κάπως, ναι. Αλλά ο κομβικής μαλακίας αγώνας ήταν αυτός στη West Ham. Που ήμασταν 2-0 μπροστά και καταλήγει να τελειώνει ο αγώνας 2-2.

Anyway, 4 αγώνες φωτιά τώρα. Stoke (κυπελλο), Villa, Chelsea και L'pool.
Αν φύγουμε αλώβητοι, μετά όλα θα είναι καλά.

MaX Payne
21-01-2010, 14:23
για την 1η αλλα και την 4η φαινεται θα γινει σφαγουλα

Η οποία Liverpool χθες έκανε άνετα το καλύτερο παιχνίδι της εδώ και μήνες, αν δεν έχαναν αυτά μετά το 80' θα μπορούσε να είχε λήξει με 4αρα.

επειδη τοδα υπερβαλλεις για 4αρα
εβαλες το γκολ στην αρχη ησουν σφιχτος πισω οποτε με Κραουτς μεσα και Μοντριτς να σερνεται δεν ειχαν τυχη οι spurs
για 1-0 ητανε το ματς

nothingman
21-01-2010, 16:53
θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός
αλλά ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΝΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
τι πέτρα έφαγες στο κεφάλι με αυτό το παιχνίδι, δεν άλλαξε το παραμικρό η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι, 5 νίκες έκανε στα επόμενα 5 παιχνίδια, ένα παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο. αν δεν το πάρουμε το πρωτάθλημα, δε θα το έχουμε χάσει επειδή δεν κερδίσαμε εκεί.

για το ματς ψες, "η φάση στο ενενηντατόσο με την ντρίμπλα αρσάβιν και την τσαντίλα γουόλκοτ που δεν πήρε την πάσα".
για τη χρονιά γενικότερα, ό,τι και να καταφέρει η φετινή άρσεναλ θα αποτελεί υλικό για επικές αφηγήσεις. απλά να θυμούνται γνωστοί χρήστες ποιοι προφήτεψαν κόντρα σε όλες τις προσδοκίες και τις αναλύσεις, από την αρχή της σαιζόν, ότι φέτος θα παίξει τίτλος.

Mitsmann
21-01-2010, 17:32
Aν το χασεις για ενα βαθμο, μην ερθεις να μου κανεις αναλυση οτι εφταιγε το 0-3 απ την Τσελσι.

morphine
21-01-2010, 18:12
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/spursmom.jpg

Kelldorain
21-01-2010, 18:15
(εδώ που τα λέμε πιο πολύ έπρεπε να έχει, αν εξαιρέσουμε την πατάτα που έκανε στην αρχή του β -που δεν μέτραγε όμως- μια χαρά mvp θα ήταν αν ο Kuyt δεν έβαζε 2 γκολ.)

SpiritCrusher
24-01-2010, 18:52
Αχ αυτή η κωλοομάδα, τι 3-1 ρε.

SpiritCrusher
25-01-2010, 16:51
Τι έγινε, και οι goonies KOTEΨΑΝ να το σχολιάσουν;

Mitsmann
25-01-2010, 23:08
βλεπω Τσαρλτον - Λευτον Οριεντ, ωραιο ματσακιον

morphine
26-01-2010, 04:19
:offtopic:
(3-2 το aston villa - brighton για fa cup, τόσο κοντά για ομάδα που πάει να πέσει από L1! Ελπίζω τουλάχιστον να περάσει η leeds, γιατί δεν έχει μείνει καμία που να συμπαθώ για να το πάρει, εκτός από μανσίτυ ίσως)

Με τον ολλανδό σαλπιγγίδη και βάρκα την ελπίδα πάμε αύριο ουλβερχάμπτον για διπλό, Fulham κάνε το θαύμα σου ν'ανέβουμε 4οι! :touched:

SpiritCrusher
26-01-2010, 06:41
βλεπω Τσαρλτον - Λευτον Οριεντ, ωραιο ματσακιον

Εξ'αιτίας της χαζοάρσεναλ και του συγκεκριμένου ματσακιου (κατα το στρουμφακίου) χάσαμε φράγκα αυτό το σαββατοκύριακο. Και θα μου πεις, ας έπαιζες την Καέν που γαμάει ρε φίλε, εμ για κάποιο άγνωστο λόγο δεν είδα ότι έπαιζε η καριόλα.

Mitsmann
26-01-2010, 09:05
ε καλα Τσαρλτον, Τοττις ασοβαροτης.

KoiliaSamprela
26-01-2010, 09:55
:offtopic:
γιατί δεν έχει μείνει καμία που να συμπαθώ για να το πάρει, εκτός από μανσίτυ ίσως)

:pink::pink::pink:

nothingman
26-01-2010, 13:21
εκτός από τη μανσίτυ λέει ρε, χαχαχ, ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

εμείς δε δώνουμε μία για το κύπελλο, μια λίγο χειρότερη ομάδα από την προχθεσινή έχασε από το γαύρο, θα κέρδιζε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ; καλά να πάθετε οπότε, θύματα του στοιχήματος. κάποια μέρα θα αναλύσω γιατί δε χωνεύω εγώ και οι σοβαροί αθρώποι εκεί έξω τους στοιχηματαίους επιπέδου "έπαιξα άρσεναλ, καέν και σίβασπορ ταμείο ποθτάνα όλα εμετός είμαι ο τζέικομπ". σε επόμενο επεισόδιο.

η ομάδα τώρα αρχίζει ένα πολύ δύσκολο σερί αγώνων. μπορεί να τα κερδίσει όλα και να με κάνει υπερήφανο γιατί ειλικρινά δεν το περιμένω. μπορεί να τα χάσει όλα και να με κάνει υπερήφανο γιατί αυτή είναι η άρσεναλ που αγαπάμε.

α, και κρίμα ρε τότεναμ ομαδάρα ούτε φέτος ρε πούστημου κρίμα ρε γμτ μαλακία γκαντεμιά bummer κρίμα φτου.

Kelldorain
26-01-2010, 13:31
Χαχαχαχ γιατί τέτοια αντιπάθεια για Τότεναμ, έχει παίχτεί κάτι ιστορικά, ή απλά επειδή είναι ίδια πόλη;

nothingman
26-01-2010, 14:10
στα γρήγορα να πούμε μόνο ότι άρχισε επειδή πήγαμε δίπλα τους και απογειώθηκε όταν μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο τους παίξαμε μια πουστιά και πήραμε τη θέση τους στην πρώτη κατηγορία. :eek:
ε αυτό πέρασε από γενιά σε γενιά για να φτάσουμε στους σημερινούς τριαντάρηδες οπαδούς τότεναμ που δεν έχουν δει νίκη επί της άρσεναλ στο πρωτάθλημα, μέσα ή έξω, σαν ενήλικοι πολίτες υποστηρίζοντας το κλαμπ που έβγαλε σε dvd το περσινό χ στο εμιρέιτς.

MaX Payne
26-01-2010, 14:50
προκαλεις

http://img716.imageshack.us/img716/1701/bartisayido.gif (http://img716.imageshack.us/i/bartisayido.gif/)

SpiritCrusher
26-01-2010, 20:06
εμείς δε δώνουμε μία για το κύπελλο, μια λίγο χειρότερη ομάδα από την προχθεσινή έχασε από το γαύρο, θα κέρδιζε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ; καλά να πάθετε οπότε, θύματα του στοιχήματος. κάποια μέρα θα αναλύσω γιατί δε χωνεύω εγώ και οι σοβαροί αθρώποι εκεί έξω τους στοιχηματαίους επιπέδου "έπαιξα άρσεναλ, καέν και σίβασπορ ταμείο ποθτάνα όλα εμετός είμαι ο τζέικομπ". σε επόμενο επεισόδιο.

O rly; Kαι γιατί δεν δίνατε μία; H 11άδα που κατέβασε ο Βενγκερ ήταν άσχημη; Και από που κι ως που κολλάει αυτό πχ. με αυτό που έγραψα; Αν είναι επειδή νομίζεις πως την είπα κωλοομάδα επειδή έχασα το στοίχημα σαν κάποιους περίεργους που βρίζουν ομάδες ανάλογα με το κέρδος τους, γελιέσαι. Πάντα τη θεωρούσα κωλοομάδα. :P

Mitsmann
26-01-2010, 20:45
κάποια μέρα θα αναλύσω γιατί δε χωνεύω εγώ και οι σοβαροί αθρώποι εκεί έξω τους στοιχηματαίους επιπέδου "έπαιξα άρσεναλ, καέν και σίβασπορ ταμείο ποθτάνα όλα εμετός είμαι ο τζέικομπ". σε επόμενο επεισόδιο.

εχω παρει ηδη ποπκορν και κοκακολα και περιμενω!!~!1``1`

jack the ripper
27-01-2010, 21:08
επιτελους αξιωθηκα να παω να δω κανα ματς της λατρειας(γουεστ χαμ :pink:) εδω και το σαββατο παω στη μαχη ζωης και θανατου με μπλακμπερν

Mitsmann
28-01-2010, 00:40
αδικειται η Αρσεναλ απ το 0-0, παρα πολυ. κριμα. (στηριζω φετος προσπαθεια.)

wino
28-01-2010, 01:09
poutsa stous neoploutous. Poios to gamaei to league cup, alla mono kai mono gia tous karmoirides tous suntopites pou vgalan mia glwssa na pou leei kai o tregias.
Gemisame neoploutous sthn prwta8lhmatara mas.

PS. To kovw se 3-4 xronia na parakalame bob kozwnh na parei mufc.

morphine
28-01-2010, 04:50
εκτός από τη μανσίτυ λέει ρε, χαχαχ, ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

bolton - γελάει ο κόσμος
tottenham - γελάει το σύμπαν
chelsea - ποθτάνα όλα εμετός είμαι ο τζέικομπ
cardiff - ποιοι είστε
derby - γεια σας
birmingham - όζζυ όζμπορν ρε μοθνια
fulham - για να χώνουν τη γιουνάιτεντ ενίοτε καλοί είναι
notts county - χου αρ γιου
wigan - γεια σας παιδιά
stoke - δεν τους συμπαθώ γιατί δεν τους κερδίσαμε
reading - δεν τους συμπαθώ γιατί χάσαμε
west brom - εκεί εκεί στη β' εθνική
southampton - κι ακόμα παραπέρα
portsmouth - λίγο κακομοίρηδες
wolves - δεν τους συμπαθώ γιατί...
crystal palace - τους ΕΧΩΣΕ η νιουκασλ (γύρνα πρεμιερ μωρή λατρεία)
aston villa - τζουντας πριστ μαη γκαιντ
leeds - σάπιοι πορωτικοί, καιιιιιιιιιιιι
man city - δεν έχω καν κάτι να πω, αλληλεγγύη σε όλους τους λούζερς του φετινού πρωταθλήματος

επίσης θέλω να το πάρει βόρειος

σε άλλα νέα, sotirios kyrgiakos motm πάλι
και :moutza: σε όλους τους άλλους
:moutza: και σ' εμένα που ξέχασα να παίξω premier league picks και μ'έφτασε ο χρήστος

KoiliaSamprela
28-01-2010, 10:26
poutsa stous neoploutous. Poios to gamaei to league cup, alla mono kai mono gia tous karmoirides tous suntopites pou vgalan mia glwssa na pou leei kai o tregias.
Gemisame neoploutous sthn prwta8lhmatara mas.

PS. To kovw se 3-4 xronia na parakalame bob kozwnh na parei mufc.

η ιστορικότητα του συλλόγου δεν μπορεί να υποβαθμιστεί με τους καινούριους μετόχους όμως ε?
Η City ποτέ δεν ήταν η υπερδύναμη στις Αγγλίες , αλλά πάντα είχε τον τρόπο της να συγκινεί έστω και μια μικρή μερίδα οπαδών εκτός Manchester.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά να κάνεις ομάδα. Όμως με τα λεφτά εύκολα αλλοτριώνετε ο χαρακτήρας της. Όσοι είστε κάπως μεγαλύτεροι λογικά θυμάστε την Τσελσι να είναι ο ορισμός τον κάφρων, με μια μικρομεσαία ομάδα μπορούσαν να τα κάνουν όλα πουτάνα.

Κάπου παίζει και ένα βιβλίο που καυτηριάζει την εισροή "κυριλέδων" στα γήπεδα. Κάτι με την νόσο τον σάντουιτς με γαριδα.

Που θέλω να καταλήξω, ακόμα κρατάμε την αγνότητα μας, και ας ήρθαν οι Εμίρηδες μην μας καταδικάζετε :)

EfIgew2tIQY

Kelldorain
28-01-2010, 12:16
Wtf, πέρα από τις ομάδες που υποστηρίζει κάποιος (και αντίστοιχα αυτές που αντιπαθεί επειδή κάτι έγινε ιστορικά/υπάρχει κόντρα σε σχέση με την ομάδα του), πως γίνεται να έχετε σταθερή γνώμη για τις άλλες; Wolves, Stoke πχ φέτος για μένα χαρακτηρίζονται αντιπαθείς λόγω του τρόπου που παίζουν, αλλά αν του χρόνου αρχίσουν να παίζουν πιο επιθετικά ή φέρουν παίκτες/προπονητή λατρείες προφανώς θα θέλω να πάνε καλά. Ή πχ όλοι συμπαθούμε την Burnley επειδή με τέτοιο ρόστερ προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Αν του χρόνου ρίξει 50m και φτιάξει ένα καλούτσικο ρόστερ, αλλά παίζει για το 1-0, εγώ δεν βλέπω λόγω να την συμπαθήσω.
Υπό αυτό το πρίσμα για 'μενα φέτος υπεραγάπες Chelsea (προφανώς) και Arsenal, μια χαρά Tottenham και Burnley, οι υπόλοιπες ανάλογα το ματς. Επίσης η City αφού μετά τον Hughes φεύγει κι ο Robinho αρχίζει να γίνεται οκ, ειδικά αν σκεφτείς και το βρίσιμο που τρώει απ'όλους επειδή "έβαλε λεφτά", λες και είναι Ισπανία να της κάνουν ευνοικές ρυθμίσεις.

FIXXXER
28-01-2010, 12:19
Manchester Utd και Arsenal ftw φετος για μενα, και απο τις μικρες burnley για το λογο που γραφει απο πανω, τις αλλες μικρες δεν τις εχω παρακολουθησει καθολου και η Liverpool μου προκαλει συμπαθεια μονο λογω Torres, αρα επειδη ενα ισον κανενα, μου προκαλει αντιπαθεια οπως και η what about Chelsea γιατι δε μαρεσει το ποδοσφαιρο που παιζουν.

zihuatanejo
28-01-2010, 19:40
Ε, ιστορικά στα χρονικά όλο και κάτι θα βρεις για να αντιπαθήσεις μια "μικρομεσαία" ομάδα.
Όλο και κάποιος Phil Brown θα έχει πει μια μλκια για το Cesc πχ, όλο και κάποιον Joey Barton θα έχει στο ροστερ της και λοιπά. Μένει η αντιπάθεια λοιπόν.

wino
29-01-2010, 00:31
twra pou piasame ta tsoglania:

http://www.whufc.com/javaImages/ee/d7/0,,12562~3463150,00.jpg

par'oles tis malakies pou exei kanei poso pia pink

jack the ripper
29-01-2010, 03:18
:pink::pink::pink::pink:

Nasum
29-01-2010, 03:51
http://4.bp.blogspot.com/_eosGkndaIFM/Sgg8Uhrnb4I/AAAAAAAAIcc/-5lWMrrgYpo/s400/3.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_02/grobbelaar1110_468x1080.jpg

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00076/martin_keown_2702_76406a.jpg

http://ingar.blogg.no/images/denis_irwin_1160522006.jpg

http://v4admin.sportnetwork.net/upload/70/EMP-1301658.jpg

http://www.dailysoccerblog.net/wp-content/uploads/eirik-bakke.jpg

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39529000/jpg/_39529905_adams203x270.jpg

Τι λιμπόιερ και μαλακίες.

morphine
29-01-2010, 17:08
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_02/grobbelaar1110_468x1080.jpg

μουστάκα!

zihuatanejo
29-01-2010, 19:08
Τον αγαπάμε τον Μπρους, ήταν τερματοφύλακας στο 0-2 στο Anfiled το '89.

morphine
29-01-2010, 23:44
Τον αγαπάμε τον Μπρους

πολύ!
http://rgcred.files.wordpress.com/2009/03/bruce-springsteen-early.jpg

(σταματάω το σπαμ)

zihuatanejo
29-01-2010, 23:47
Όχι και τόσο σε αυτήν τη φωτό, θυμίζει χόμπιτ!

BlackiE
30-01-2010, 01:49
http://sport24.gr/html/ent/218/ent.341218.asp

Phantom Duck
31-01-2010, 20:37
ρε τι γίνεται 'κει πέρα ρε;

Mitsmann
31-01-2010, 20:38
με Αρσεναλ - Τσελσι 0-3 και Αρσεναλ - Γιουναητεντ 0-3 δε πας πουθενα.

wino
31-01-2010, 20:42
ventouzarise!

FIXXXER
31-01-2010, 21:35
Χμ αν και παραδοσιακα ειμαι με τη Μαντσεστα, ηθελα Αρσεναλ φετος ρε γμτ... πιστευω το αξιζε, θα ηταν ωραια και συγκινητικα δηλαδη με τους παικτες που εχει. Τι εκανε ρε ο Νανι στο 0-1 :shock: ? Μαλακια του μεν του Αλμουνια, εμπαινε ουτως η αλλως δε, οποτε τι να λεει. Ο ορισμος της αντεπιθεσης στο 0-2 ε...

Mitsmann
31-01-2010, 21:37
στο 0-2 ειναι ασυλληπτο το σπριντ του Ρουνει. τιποτε αλλο.

Griffith
31-01-2010, 23:46
αυτό ακριβώς.
κατά τα άλλα, άμα οι άλλοι δυο σου πετάνε από τρία έκαστος εντός, μόνο η τιμιότητα μένει.

nothingman
02-02-2010, 14:12
So that’s that then – another less than gentle reminder that despite all the pre-match bullishness of Wenger and some of the squad, when push comes to shove the current crop are little more than pretenders.

Yesterday’s defeat was as lop-sided as the Chelsea game was, and equally as painful.

P8 W0 D1 L7

That’s the stat I put out on Twitter – I got it slightly wrong as it happens but the point is made whichever way you cook it. It refers to the last eight games against the top two. Goal difference of F5 A18 is perhaps even more painful to consider.

You know, had we lost all those games by a single goal having played well enough, you’d have been within your rights to shrug your shoulders at the bad luck of it all. But of those seven defeats, only one – the hapless 2-1 loss at Old Trafford this season, when we played very well but for two crazy errors – has felt like bad luck. In all the others, we have been seen off with either relative or consummate ease.

.

MaX Payne
02-02-2010, 14:13
να του παρει ο καπελο το περιβραχιονιο?

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/05/27/JohnTerry1.jpg

ο μπριτζ κλαιει :touched:
4 φορες την πηρε τηλεφωνο

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2835063/Bridges-tears-over-Terry-affair-with-ex-love-Vanessa-Perroncel.html

Mitsmann
02-02-2010, 15:40
δωστε το πισω στον Μπεκαμ μουναρες, που δε προδωσε ποτε την Αγαπη του.

morphine
02-02-2010, 19:19
ο μπριτζ κλαιει :touched:
4 φορες την πηρε τηλεφωνο

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2835063/Bridges-tears-over-Terry-affair-with-ex-love-Vanessa-Perroncel.html

np anal cunt - πιστεύεις τη sun

Εγώ λέω να το δώσουν στον Τζέραρντ μπας και πάρει τα πάνω του και παίξει κάνα παιχνίδι σοβαρά!

Mel Gibson
04-02-2010, 04:00
edited

GuardianOfIvorytower
04-02-2010, 13:50

μλκ είδα τη φάση χτες...πραγματικά απίστευτο :shock:

morphine
05-02-2010, 23:03
rio ferdinand ο νέος αρχηγός της εθνικής αγγλίας λοιπόν.

jack the ripper
05-02-2010, 23:05
e lol....gerrard rooney kalytera tha tan

morphine
05-02-2010, 23:32
θα'ρθει ο καιρός τους

μέχρι τότε:

http://www.thisisanfield.com/2010/02/05/the-super-greek-to-save-our-season/

λωλ :touched:

jack the ripper
05-02-2010, 23:38
:touched::touched::touched::maikl::maikl:

Mitsmann
05-02-2010, 23:41
:maikl:

αν του βγαλεις τα ασπρα και το καπελο και του βαλεις φανελα λιβερπουλ, ιδιος ειναι!

Fireknight
05-02-2010, 23:45
se osa paixnidia ton eida itan poly kalos .

se alla nea : :pink:
GR5CX-rZLsc

nothingman
06-02-2010, 00:02
Michael Silvestre. He looks smart. And clever.
:touched:
και μετά λένε αστείο τον Έμπουε ρε μλκ.

BlackiE
06-02-2010, 16:22
Έλα ρε Sotis :touched:

jack the ripper
06-02-2010, 16:24
http://img693.imageshack.us/img693/2551/27828021.jpg

Kelldorain
06-02-2010, 16:28
Το βλέπει κανείς; Τι έκανε;

BlackiE
06-02-2010, 16:28
Και ο Fellaini αναγκαστική αλλαγή. Γιατί αυτός είσαι. :smile:

BlackiE
06-02-2010, 16:29

Τάκλιν με τα 2 πόδια στον Fellaini.

Abruzzi
06-02-2010, 19:11
και με παρομοια εξυπναδα χανει το ματς με τσελσι ο πιναρ

Fireknight
06-02-2010, 20:53
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Πόρτσμουθ 5-0
(40' Ρούνεϊ, 45' αυτ. Φάντεν Μπόρε, 59' αυτ. Χιούζ, 62' Μπερμπάτοφ, 69' αυτ. Γουίλσον)
:-|
ti kanoun aftoi re ?

FIXXXER
06-02-2010, 21:07
Τα ειδα ολα, ο Wilson στο τελος τους εμαθε ποσο απλο ειναι. Μιλαμε το 2-0 σιχαμενο, το 3-0 αστειο, το 4-0 που δεν ηταν και αυτογκολ ο ορισμος της κουρασης και απλα στο 5-0 γινεται οπως πρεπει.

Fireknight
06-02-2010, 21:13
xaxaxax , mono to 5-0 eida , kai itan ontws opws prepei

jack the ripper
06-02-2010, 21:17
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Griffith
06-02-2010, 22:26
φοβερό τελείωμα ο Wilson πάντως!

morphine
07-02-2010, 04:37

Τάκλιν με τα 2 πόδια στον Fellaini.

ο οποίος με τη σειρά του πάτησε με τα 2 πόδια πάνω στον κυργιάκο, και όλοι έλεγαν ότι και οι δύο έπρεπε να τιμωρηθούν το ίδιο αυστηρά, ή καθόλου

... ο οποίος Fellaini νωρίτερα είχε ρίξει γονατιά στο κεφάλι του Kuyt, αφού αυτός είχε πέσει κάτω από φάουλ άλλου (και πάλι έμεινε ατιμώρητος)

κατά τ' άλλα, φιλάκια στην έβερτον και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην τόττεναμ. Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να ανέβουμε εκεί που θέλουμε! Ελπίζουμε να παραμείνουμε =)

jack the ripper
07-02-2010, 19:26
eleos re malaka..prwto goal apo to pouthena
piezei i arsenal xanei gamw tis eukairies kai meta stin antepithesi 2-0... :/ :/

Kelldorain
07-02-2010, 19:50
Ο Ντρογκμπά είναι στη καλύτερη σεζόν του, η ομάδα έχει επιτέλους μεγάλο προπονητή και πάμε με 12 βαθμούς σε 4 ντέρμπι (εκτός αν γίνει κάνα απίστευτο). Απ'ότι φαίνεται φέτος μπορούμε να.
Ε ίσως να μην είναι και το πιο δίκαιο σκορ μέχρι τώρα, αλλά όταν δεν παίρνεις αμυντικούς το καλοκαίρι ξέρεις τα ρίσκα και αν κάνεις μάγκα τον Νάνι μπορείς να φανταστείς τι θα γίνει με τον Ντρογκμπα που στα μεταξύ ματς έχει 12 γκολ σε 10 αγώνες. Kαι είναι πραγματικά κρίμα μια ομάδα που παίζει τόσο ωραία σε αρκετά ματς όπως η Άρσεναλ να περιορίζεται στην 3η θέση λόγω 2-3 μεταγραφών. Εκτός αν έπαιζε οικονομικό θέμα οπότε πάσο, αλλά απ'όσο θυμάμαι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο

nothingman
07-02-2010, 20:23
. . .
Ε ίσως να μην είναι και το πιο δίκαιο σκορ μέχρι τώρα, αλλά όταν δεν παίρνεις αμυντικούς το καλοκαίρι ξέρεις τα ρίσκα
. . .
λολ, το πρόβλημα της άρσεναλ είναι οι 4 αμυντικοί; κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ.
[κόκκινα_γυαλιά_με_λευκό_σκελετό]στο 2ο είναι οφφσάιντ[\κόκκινα_γυαλιά_με_λευκό_σκελετό]

FIXXXER
07-02-2010, 21:18
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Arsenal/262708.html

αυτοι ειστε

Kelldorain
07-02-2010, 22:27
[κόκκινα_γυαλιά_με_λευκό_σκελετό]στο 2ο είναι οφφσάιντ[\κόκκινα_γυαλιά_με_λευκό_σκελετό]

Χμ μου φαίνεται ότι οριακά δεν είναι, ίσως να 'χεις δίκιο πάντως.
Στο άλλο που λες: εσύ δεν θεωρείς ότι το βασικό πρόβλημα είναι η αμυντική λειτουργία; Δηλαδή σήμερα πχ, μπαίνει το 1ο γκολ από στημένο, μετά χάνετε 2-3 κλασσικές και στη πρώτη αντεπίθεση μπαίνει 2ο. Την προηγούμενη βδομάδα, αν ήταν πχ ένας A.Cole (οκ , ύπουλο χτύπημα) στον Νάνι αντί του Clichy θα γίνονταν τα ίδια; Προφανώς και υπάρχει και το θέμα των τραυματισμών, το θέμα της απειρίας, αλλά τουλάχιστον στο οργανωτικό και στο επιθετικό κομμάτι έχω την εντύπωση ότι η Άρσεναλ μια χαρά είναι για επίπεδο πρωταθλητισμού

nothingman
07-02-2010, 22:53
μα λες ότι δεν πήραμε αμυντικό και γι'αυτό έχουμε προβλήματα, μη μου τα αλλάζεις τώρα.

το πρώτο γκολ είναι του song (δλδ οποιουδήποτε φορούσε κόκκινα αλλά κυρίως του song), το δεύτερο είναι κλασικό γκολ που τρώει ομάδα που έχει βγει μπροστά, εντάξει, συμβαίνουν αυτά, πάμε παρακάτω. ο clichy νομίζω είναι ισάξιος του cole, το λέω σοβαρά και το πιστεύω, απλά από τον τραυματισμό του και έπειτα (αν θυμάμαι καλά γύρισε με την bolton) δεν έχει κάνει καλό, όχι παιχνίδι αλλά δεκάλεπτο. μας μάτιασαν και τον παιχταρά τον gibbs, τον ήπιαμε εκεί. εκτός αυτού, η μάνα του clichy δεν είναι μια βρωμιάρα που γαμιέται για ένα πιάτο φακές.

το αγωνιστικό πρόβλημα της arsenal είναι ότι είμαστε λάιτ ομάδα. η βασική διαφορά της φετινής ομάδας από την περσινή (και ο λόγος νομίζω που φέτος δεν παρατήσαμε το πρωτάθλημα από τα τέλη οκτώβρη) είναι ο τρομερά βελτιωμένος song, γιατί πλέον μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη, να ξαλαφρώσει τους αμυντικούς με την εύκολη πάσα και κυρίως, έχουμε επιτέλους έναν που μπορεί να πέσει στον essien πχ και ίσως να πάει ένα μέτρο παραπέρα ο κάθε essien. έλειπε όμως ο song στις αφρικές και κατέβαινε ομάδα με denilson, fabregas, ramsey, rosicky, arshavin, eduardo (τυχαία επέλεξα το ματς με τη βίλλα για το παράδειγμα). μέσος όρος ύψους: ένα εξηντατόσο. αυτό το μειονέκτημα λοιπόν θα το πληρώσεις κάποια στιγμή, όσο γαμάτη και διαστημική μπάλα και να παίζεις, κάποια στιγμή τα τριγωνάκια για να βγει κάποιος ξεμαρκάριστος δε θα γίνουν, η μαγική πάσα δε θα έρθει και καληνύχτα. παράδειγμα σήμερα (που για κάποιο λόγο παίξαμε και με αρκετές μακρινές μπαλιές σε σημεία) η ομάδα έδειχνε πιο σοβαρή με τον bendtner μέσα.

το ευρύτερο πρόβλημα της arsenal είναι το "men against boys" που είπε ο evra πέρσι και δυστυχώς αποδεικνύεται αληθινό. σε επίπεδο "μπάλας", καμία ομάδα δεν μπορεί να πλησιάσει τον τρόπο παιχνιδιού της arsenal. καμία. μη μου πείτε για πολυδιαφημισμένα τσίρκα με ντρίμπλες (γουίνκ γουίνκ), θα στεναχωρεθώ. σε επίπεδο όμως καθαρής αγωνιστικής σύγκρισης με τους δυο άλλους του νησιού, ούτε καν.

παρόλα αυτά, και κάπου εδώ σκάω, εγώ, σα νάθινμαν, είμαι ευχαριστημένος από την πορεία ως τα σήμερα αφού πάμε για άνετα τρίτοι, βήμα μπρος σε σχέση με τις τελευταίες σαιζόν. όχι μεγάλο βήμα μπρος αλλά.

και έρχεται λέει η τετάρτη και μας κερδίζει μέχρι και η liverpool και αγχωνόμαστε και για την τρίτη θέση.

Fireknight
07-02-2010, 23:06
παράδειγμα σήμερα (που για κάποιο λόγο παίξαμε και με αρκετές μακρινές μπαλιές σε σημεία) η ομάδα έδειχνε πιο σοβαρή με τον bendtner μέσα.

sosta ta ypoloipa , sosto ki afto , alla kai sti 8esi Bendtner de 8eleis kati kalytero ?
gia mena ekei eprepe na kanei metagrafi i Arsenal .

attila
07-02-2010, 23:13
αμα αντι για τιγρεις που δαγκωνουν λαρυγγια εχεις γατια αυτα θα παθαινεις

Kelldorain
07-02-2010, 23:16
εκτός αυτού, η μάνα του clichy δεν είναι μια βρωμιάρα που γαμιέται για ένα πιάτο φακές.

:touched:

Συμφωνώ σε όλα σχεδόν, απλά αυτό που λέω πιο πάνω, είναι πως ο μόνος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα μιας light ομάδας είναι οι μεταγραφές. Να έχεις πχ άλλον έναν έμπειρο παίκτη για backup του Song , έτσι ώστε και να βοηθηθεί ο Song αλλά και να μην υπάρξει τεράστιο πρόβλημα με το Copa Africa. Και δεν είναι μόνο για αμυντικούς καθαρά, έχεις δίκιο, άσχετα αν διαφωνώ με τόση εκτίμηση για τον Clichy. Σεντερ φορ πχ δεν υπάρχει, ο RVP κάνει τρομερή χρονιά, αλλά κάποτε θα τραυματιστεί, και μετά όπως λες ότι συνδυασμό και να κάνεις δεν θα έχει κατάληξη. Οπότε καταλήγουμε γενικά σε αυτό που λες για τη σύγκριση με τους άλλους 2, απλά έχω την εντύπωση ότι αν έμπαιναν κάποια λεφτά η διαφορά θα ήταν αισθητά μικρότερη

wino
08-02-2010, 03:15
ton adebayor ama kratage, paizei na to epairne fetos, alla einai provlhma to light kentro. Isws eprepe na xtupage kanena Vieira gia na voh8ouse ligo thn katastash.
An den dwsei kanena paixth tou xronou pantws, kai parei kanenan tsekouri dmc na voh8aei song bilong, 8a einai prwto favori gia prwta8lhma

mrmaiden
08-02-2010, 23:11
κατά τ' άλλα, φιλάκια στην έβερτον

If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains

Mitsmann
09-02-2010, 12:52
....ενώ για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο «Emirates» επισήμανε: «Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα και θα γίνει ένα δυνατό και δύσκολο ματς. Το θετικό είναι πως προερχόμαστε από κάποια καλά αποτελέσματα και πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε».

Ποιος τα πε αυτα λοιπον?

Σοτις

γελαει ο κοσμακης.

carheart
09-02-2010, 13:22
κατά τ' άλλα, φιλάκια στην έβερτον

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080924/thumbs/arnaout_494x320.jpg

morphine
10-02-2010, 05:00
ρουφηχτά!

και γιατί παρακαλώ να μην μπορούμε να νικήσουμε την άρσεναλ; Εδώ χώσαμε τη μαντσεστερ και να σας θυμίσω ότι σκόραρε ακόμα κι ο νγκογκ. Βέβαια χωρίς ΣΟΤΙ εγώ φοβάμαι, μάλλον δε θα γλιτώσουμε το γκολ, αλλά μπορεί από καμιά κωλοφαρδία να βάλουμε κι εμείς κατιτίς. Επειδή είμαστε ομάδα ψυχολογίας, κι επειδή έχουμε πάρει 2 νίκες στη σειρά (πόσο καιρό είχαμε άραγε; ) και παραμένουμε αήττητοι από την ξεφτίλα της ρέντινγκ και μετά, κι επειδή η άρσεναλ έχει ήδη χάσει το πρωτάθλημα, γιατί να μην πάμε να της φάμε και τη θέση και τα δαχτυλίδια; Δε λέω ότι μπορούμε ή ότι θα είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ντάξει έχουμε προβλήματα, αλλά είπαμε, δε θα το διαλύσουμε και το μαγαζί. Ο Λώρο το βλέπει Χ (1-1 συγκεκριμένα), εγώ πραγματικά μπορώ να φανταστώ και τα τρία σενάρια με την ίδια ευκολία. Η άρσεναλ θα παίξει σαφώς καλύτερη μπάλα, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να σου φέρει τη νίκη.
Πάμε :touched:

Mitsmann
10-02-2010, 11:05
α, δεν ειπα οτι δε μπορειτε. Αλλου εστιαζομαι.

morphine
10-02-2010, 16:22
α όλοι έτσι γελούσαν (κι έβριζαν και λίγο) πριν καν τον δουν με τη φανέλα. Σε πληροφορώ πως από λύση απελπισίας και τελευταία επιλογή για κεντρικό αμυντικό, πλέον ξεκινάει βασικός κι έχει 3; 4; motm στη σειρά

μπορεί να μην ξέρει να δίνει πάσες, αλλά τη δουλειά που πρέπει να κάνει την κάνει, καλύτερα από κάτι σκρτελς κλπ που κόστισαν παραπάνω και θεωρούνται πιο αξιόλογοι

nothingman
10-02-2010, 16:34
ε καλά, με στόουκ, γουλβς και μπόλτον έπαιξε καλά, με επιθετικούς δλδ που του ταιριάζουν σε γενικές γραμμές θέλω να πω. επειδή όμως αυτοί δεν είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της λίβερπουλ, θα ήθελε η ομάδα έναν καλύτερο εκεί πίσω, ειδικά φέτος που ο κάρραχερ πανασκάσει.
σήμερα πχ με αντίπαλο την ομάδα χωρίς σεντρεφορ και με δεκαπέντε περίεργους να σκάνε από το πουθενά θα είχε σοβαρότατο πρόβλημα και εμείς στεναχωριόμαστε που δε θα αγωνιστεί ο τζανετάκος.

για την ομάδα μας, ο τόνος δίνεται ως εξής:
In fact, our short trip to White Hart Lane in April is the only away game we have left against anyone in the top half of the Premiership. Put it another way – the toughest remaining away game is against a side that haven’t beaten us in a league game in over a decade. And our most difficult home game is tomorrow night’s meeting with Liverpool, another side who have not visited us and taken away three points in ten years. To fail to put a run together for the remainder of the season would be far more disappointing that the couple of defeats we’ve just had.

FIXXXER
10-02-2010, 17:28
Μανο πιστευεις οτι η Αρσεναλ μετα το σερι ηττων στα ντερμπυ μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα? Αν κερδισει σημερα οκ, αν χασει δε θα μεινει πολυ πισω?

zihuatanejo
10-02-2010, 17:40
Mα και με τη Stoke να χάσει θα μείνει πολύ πίσω. Και το σερί ηττών είναι 2 ήττες εδώ που τα λέμε.
Οκ, 8 βαθμοί δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά σιγά.
Βέβαια, με το ιατρικό ιστορικό της ομάδας, μόνο πιθανό δε φαντάζει αυτό το σενάριο, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.

(στην τελική, ακόμα και οι ΠΑΟΚς πιστεύουν οτι έχουν ελπίδες για SL)

jack the ripper
10-02-2010, 17:46
8 vathmoi einai arketoi..alla an parei i arsenal simera liverpool meta mporei na elpizei se apwleies vathmwn me aston villa kai everton..den einai kai ta pio eukola paixnidia.....i arsenal vevaia einai periergi omada

nothingman
10-02-2010, 18:00
δεν έχουμε σοβαρές ελπίδες για πρωτάθλημα ακόμα και με νίκη γιατί τσέλσι και γιουνάιτεντ είναι σοβαρές ομάδες και όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο πιο δύσκολα θα χάνουν βαθμούς. απλά με νίκη σήμερα ουσιαστικά εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση (και άρα όχι προκριματικά το καλοκαίρι) και τέλος, το σχετικά εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο άνετοι στα παιχνίδια του ΤσΛ μήπως και κάνουμε εκεί την υπέρβαση.

ζιχουατανέχο! έλα αθήνα να πιούμε γκίνες παρέα!

zihuatanejo
10-02-2010, 22:22
Δεν πίνω αλκοόλ γενικά, αλλά αν κάτσει φάση, θα το ψήσουμε.:beerz:

2-0 απόψε με Verminator και Αrshavin.

Fireknight
10-02-2010, 23:38
metriotato to first half .

jack the ripper
11-02-2010, 00:47
.alla an parei i arsenal simera liverpool meta mporei na elpizei se apwleies vathmwn me aston villa kai everton..den einai kai ta pio eukola paixnidia..

:maikl:

a kai i latreia i west ham epitelous kerdise..ante na kanoume kamia akoma niki na fygoume apo ton pato

Kelldorain
11-02-2010, 00:57
Μέτριο ματς γενικά, το άξιζε η Άρσεναλ πάντως. Επίσης οκ απ'ότι βλέπω όλοι κράζουν τον Bendtner για την εμφάνιση, αλλά για μένα μια χαρά έπαιξε, με το που βγήκε η Liverpool ανέβηκε. Μπράβο και στους δικούς μας που καταφέρνουν πάντα να εκμεταλλεύονται τα στραβοπατήματα της United :moutza:

Σε άλλα νέα:

http://i595.photobucket.com/albums/tt38/Kelldorain/untilweconcede.jpg?t=1265838688

Fireknight
11-02-2010, 01:36
nai , ligo kaliteri i Arsenal ,an kai to X den 8a itan adiko apotelesma , alla synolika poly metrio to paixnidi kai gia tous 2 .

morphine
11-02-2010, 04:35
τι λέτε ρε, το χ ήταν το λιγότερο που αξίζε η λίβερπουλ.
Για να μην πούμε για το ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στην τελευταία φάση.
Ειδικά στο Α' το πάλευε τίμια, και στο ημίχρονο είχα μια απίστευτη σιγουριά ότι θα το κερδίζαμε.
Αλλά τι να κάνουμε. Άμα δε μπαίνει, δε μπαίνει. Κρίμα.
Νεξτ

mage
11-02-2010, 13:06
Paragka!

nothingman
11-02-2010, 13:10
Ειδικά στο Α' το πάλευε τίμια, και στο ημίχρονο είχα μια απίστευτη σιγουριά ότι θα το κερδίζαμε.
Νεξτ
εντάξει ψηλέ, πάμε στον επόμενο φίλο.
σ'ακούμε Σπύρο από το Ντόρσετ.

GuardianOfIvorytower
11-02-2010, 13:15
Έλεος με τα αυτογκόλ υπέρ της Manchester

zihuatanejo
11-02-2010, 13:59
Νεξτ

wat.

Jim Dandy Mangrum
11-02-2010, 16:03

pou nai to problhma sou gaurako????

epishs, gries - PAOK kai villa - United, psilo copy/paste matsakia.....

KoiliaSamprela
11-02-2010, 16:32
οικονομικά προβλήματα στην γειτονιά λέει

Τα δυσβάσταχτα χρέη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία ξεπερνούν τα 565 εκατομμύρια ευρώ, ανάγκασαν τους διοικούντες τον σύλλογο να πάρουν δάνειο, υποθηκεύοντας το «Ολντ Τράφορντ»!

Το «Bloomberg» αναφέρει ότι το στάδιο ήταν εξασφαλισμένο για ένα άλλο δάνειο, το οποίο αντικαταστάθηκε από το νέο... Τα έγγραφα που βρέθηκαν στην εταιρία «Companies House», αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι» πήραν δάνειο στις 29 Ιανουαρίου από την JP Morgan Europe. Ακόμα, υποθηκεύτηκαν τα έσοδα του συλλόγου, όπως και οι χορηγίες της για τα επόμενα χρόνια.

Η «Red Football Joint Limited», θυγατρική της Γιουνάιτεντ, έχει καταγεγραμμένα χρέη 814 εκατομμύρια ευρώ (!) το οικονομικό έτος που τελείωσε τον Ιούνιο του 2009, με το καθαρό της εισόδημα για το ίδιο διάστημα να φτάνει μόλις και μετά βίας τα 78 εκατομμύρια ευρώ...

Εύκολα λοιπόν γίνεται κατανοητό, ότι οι «μπέμπηδες» που σαν εταιρία ήταν τα προηγούμενα χρόνια μια από τις πιο προσοδοφόρες επιχειρήσεις του πλανήτη, έχει περιέλθει, όπως και οι περισσότεροι οικονομικοί κολοσσοί σε τέλμα.

Από Σέντρα Goal (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16491&subid=2&pubid=7242456)

morphine
11-02-2010, 19:43
wat.

dat
δεν πιστεύω ότι το άξιζε η άρσεναλ, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που έφυγε ο καραχερ το ματς ήταν και για 1, και για Χ, και για 2. Ε με ντέγκεν και σκρτελ πίσω δεν πας πουθενά, ήταν μια άτυχη στιγμή που χρειαζόταν σε κάποιον απ'τους δύο, δεν είναι ότι κάποια ομάδα άξιζε περισσότερο ή λιγότερο να κερδίσει. Θα μπορούσε να'χει μπει αυτό του μπάμπελ ή του λούκας (γελάει ο κόσμος). Θα μπορούσε να είχε σουτάρει ο νγκογκ 1-2 φορές που βγήκε μπροστά μόνος του και κότεψε. Θα μπορούσαν να μας είχαν δώσει 2 πέναλτυ. Δε λέω αν ήταν ή δεν ήταν, αλλά θα μπορούσαν να είχαν δωθεί (το πρώτο χέρι δεν είναι καθαρό, αλλά του φαμπρεγκας ήταν ξεκάθαρα χέρι). Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ο μπεντνερ. Θέλω να πω, δεν ήταν ένα ματς ξεκάθαρα υπέρ κάποιας ομάδας. Αυτό που είδα εγώ και είπα είναι ότι η λίβερπουλ, που είναι πολύ χειρότερη ομάδα από την άρσεναλ αυτή τη στιγμή, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του ματς σε ένα επίπεδο για Χ. Για τα δεδομένα μας (2-0 από πορτσμουθ κλπ) και με τους παίκτες που έχουμε (και δεν έχουμε) αυτό είναι υπερπροσπάθεια, και γι'αυτό πιστεύω ότι άξιζε τουλάχιστον το Χ.
Ηρεμήστε τώρα, πήρατε τους πόντους, δε θα σας τους πάρουν πίσω. Πίσω στο Καραισκάκη, και σ' εσένα Μανώλη.

FIXXXER
11-02-2010, 20:02
Δεν ειδα το δευτερο ημιχρονο, αλλα το πρωτο ημιχρονο ηταν μονοτερμα της Αρσεναλ χωρις ευκαιριες.

Fireknight
11-02-2010, 20:25
synolika itan mirasmeni i katoxi , ektos an to les epitides , gia na kaneis ti morphine etsi :
http://www.youtube.com/watch?v=mtS-OkoQOe0#t=0m42s

Kelldorain
11-02-2010, 21:59
Ashley Cole έξω 3 μήνες, ίσως να χάσει και το μουντιάλ. Αν δεν πιάσει καλή απόδοση ο Zhirkov καληνύχτα.

Fireknight
11-02-2010, 22:08
epeidi den exo parakolou8isei arketa Chelsea , ws tora pos ta paei o Zhirkov ?
apo oti eixa dei me e8niki kai CSKA ton eixa se megali ektimisi .

Kelldorain
11-02-2010, 22:19
Τους πρώτους μήνες είχε προβλήματα τραυματισμών και δεν έπαιξε καθόλου. Μετά άρχισε να χρησιμοποιείται στο rotation, έπαιξε κάποια ματς (κυρίως σαν μπακ, αλλά σε 2-3 ήταν μπακ ο A.Cole και αυτός πιο μπροστά), 1-2 μάλιστα πολύ καλά, αλλά γενικά πολύ χρόνο δεν έχει πάρει. Πάντως μέχρι να επιστρέψει κι ο Bosingwa σε φουλ ρυθμό υπάρχει πρόβλημα σε εναλλακτικές λύσεις.
Επίσης αν χάσει το Μουντιάλ, η Αγγλία πάει με βασικούς Terry, Bridge, great success

zihuatanejo
12-02-2010, 10:55
Κρίμα, κρίμα. :smile:

Με τους μαλάκες της Σταντάρ. Θα ήταν βασικός ο Gibbs στο μουντιάλ, μας το σκότωσαν το παλληκαράκι.

Μorphine, πες λίγο στον αρχηγό σου να κόψει της βουτιές. Έφτασε 30, καιρός να σοβαρευτεί επιτέλους, δε βρίσκεις;
Θα μπορούσαν να είχαν δοθεί 2 πέναλτυζ. Ναι, η βουτιά του gerrard και το χέρι του Cesc έξω από την περιοχή. Μας δουλεύετε εκεί στο Merseyside;

Γενικότερα μάθε μπαλίτσα.:razz:

GuardianOfIvorytower
12-02-2010, 14:52

pou nai to problhma sou gaurako????

αντε ρε ΠΑΟΚτσάκι που θα μου την πεις κιόλας

SpiritCrusher
12-02-2010, 17:21
Θα μπορούσαν να είχαν δοθεί 2 πέναλτυζ. Ναι, η βουτιά του gerrard και το χέρι του Cesc έξω από την περιοχή. Μας δουλεύετε εκεί στο Merseyside;

[εριστικός mode on]Τυπικός γκούνης που ενώ του λένε για 2 χέρια απαντάει για 1 χέρι και μια βουτιά. Το άλλο από το σουτ του μάξι το ξεχάσαμε :!:

http://www.footytube.com/video/arsenal-liverpool-feb10-33904

Γενικότερα μάθετε μπαλίτσα :P

KoiliaSamprela
12-02-2010, 17:24

[εριστικός mode on]Τυπικός γκούνης που ενώ του λένε για 2 χέρια απαντάει για 1 χέρι και μια βουτιά. Το άλλο από το σουτ του μάξι το ξεχάσαμε :!:

http://www.footytube.com/video/arsenal-liverpool-feb10-33904

Γενικότερα μάθετε μπαλίτσα :P

βασικά μόνο μια επισήμανση, δεν έχεις κλείσει το tag

SpiritCrusher
12-02-2010, 17:27
To ξέρω.

FIXXXER
12-02-2010, 17:32
Αν ειναι δυνατον να ζηταει κανεις πεναλτυ σε αυτο το χερι ε. Το αλλα στο β ημιχρονια δεν το εχω δει. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ

εδιτ το ειδα τωρα, το δευτερο χερι ειναι οντως φαουλ. εκτος περιοχης ε

SpiritCrusher
12-02-2010, 18:00
Για παρόμοιο χέρι δεν είχαμε συζήτηση στο παρελθόν εδώ στο Ελλάντα; (νομίζω 2 φορές κιόλας) Σόρρυ κιόλας αλλά είναι απλωμένο και κόβει τη πορεία της μπάλας, δεν είναι πχ σε σημείο που θα πεις ότι οκ θα την έκοβε και το σώμα ανιγουέι άστο. Δεν έχεις δουλειά να έχεις το χέρι σου έτσι, τόσοι και τόσοι ξέρουν να κόβουν σουτ με το σώμα με μαζεμένα τα χέρια, καν'το κι εσύ!

Του Φάμπρεγκας ναι μεν πρέπει να φάει κάρτα γιατί οκ το γάμησε λίγο, αλλά είναι καθαρά εκτός περιοχής. Δεν υπάρχει πέναλτυ.

FIXXXER
12-02-2010, 18:02
Η κουβεντα που ειχαμε ηταν για πανομοιοτυπο χερι οπως αυτο του Φαμπρεγκας, με στημενο τοιχος, με μεγαλη αποσταση και με την γνωση οτι θα υπαρξει σουτ που παει προς την εστια. Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει καμια περιπτωση πεναλτυ στο σουτ του Μαξι Ροντριγκεζ και δεν εχω δει ποτε να δινεται τετοιο πεναλτυ. Να πουνε κι οι αλλοι.

morphine
12-02-2010, 19:03
Μπρους (έτσι σε λέω, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα αλλά αδυνατώ να διαβάσω το νικ σου) δεν ευθύνομαι εγώ για τις βουτιές του τζέραρντ και προφανώς θα ήθελα κι εγώ να τις κόψει. Αν τύχει και βρω το τηλέφωνό του, να είσαι σίγουρος ότι θα τον καλέσω και θα τον ενημερώσω για τη δυσαρέσκειά μου/ μας σχετικά με το θέμα αυτό. Οι βουτιές του τζέραρντ δηλαδή αναιρούν αυτά που έγραψα σχετικά με το παιχνίδι; Ωραίος ο οπαδισμός, αλλά κάντε μας τη χάρη ντε.

σπιριτκρασερ, ο φάμπρεγκας δεν έπρεπε να φάει κάρτα, η οποία θα ήταν η δεύτερή του; Για το σουτ του μάξι, έγραψα ότι δεν ήταν ξεκάθαρο, γιατί απ'τα ρεπλέη δε φαίνεται καθαρά αν όντως χτύπησε στο χέρι ή αν χτύπησε πλάτη/ ώμο και έφυγε μπροστά χωρίς να ακουμπήσει. Αν το είδες καλύτερα πες, εγώ δεν είμαι σίγουρη

φρίξερ, το τείχος γράφεται με ει

FIXXXER
12-02-2010, 19:08
Γινομαι ελληνοαμερικανος σιγα σιγα ρε

jack the ripper
12-02-2010, 20:04
Αναγκασμένη να αγωνιστεί χωρίς τον Αντρέι Αρσάβιν είναι η Άρσεναλ, για την πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Πόρτο, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς για την φάση των 16 του «Champions League». Αιτία είναι μία θλάση που αποκόμισε από το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Λίβερπουλ, που θα τον αφήσει εκτός για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.

«Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω στο επόμενο παιχνίδι της «Premier League» απέναντι στη Σάντερλαντ (20 Φεβρουαρίου). Δεν θα αγωνιστώ στην αναμέτρηση απέναντι στην Πόρτο», τα όσα δήλωσε ο Ρώσος στο «Sport Express».

Η απουσία του 29χρονου επιθετικού από το ματς του «Ντραγκάο» αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον μακροχρόνια τραυματία, Ρόμπι Φαν Πέρσι.

:/

SpiritCrusher
12-02-2010, 21:54
O RVP μέχρι πότε θα λείπει;

μόρφιν εμένα μου φαίνεται ότι χτύπησε στο μπράτσο από το προηγούμενο λινκ. Ψάχνω να βρω μήπως έχει και κάποια καλύτερη καμερα αλλά δεν.

morphine
22-02-2010, 20:05
http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/mancinibenitez.jpg

όποιος είδε το συγκεκριμένο αγώνα μάλλον έκανε επίσης μπόλικα facepalms. Ή άλλαξε κανάλι. Ή ομάδα

zihuatanejo
22-02-2010, 20:14
Σιγά, πόσοι είναι City στον κόσμο αυτό;

inb4 KoiliaSamprela

Mitsmann
22-02-2010, 21:44
το Manchester Pity δεν το εχει σκεφτει κανεις ανα τους αιωνες?....δε παιζει..

(οχι τιποτα αλλο αλλα να μη λεμε και μονο Θλιβερπουλ, και τσαντιζεται και η χρηστις!)

Kelldorain
27-02-2010, 15:46
Τσέλσι - Σίτυ τώρα, ο Μπριτζ πέρασε τον Τέρυ χωρίς καν να τον χαιρετήσει, ο Μπέλαμι δεν τον κοίταξε καν, αναμένονται μεγάλα σκηνικά

Fireknight
27-02-2010, 15:47
DEN EDOSAN TA XERIA :labiri:

edit: damn you Kelldorain , mou peires to apokleistiko !

nothingman
27-02-2010, 15:51
η γραμμή για σήμερα είναι η εξής:

Hope Wayne Bridge can bury the hatchet today. I've got a very sharp rusty one he can borrow.

wino
27-02-2010, 16:41
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_3086.html

ante kai ena swsto tackling twra gia na vgei kanena mhna e3w (mh xasei to moundial omws, ton xreiazomaste)

jack the ripper
27-02-2010, 17:23
kai kapws etsi(an kerdisei i arsenal ti stoouk) pairnei fwtia to prwtathlima

MaX Payne
27-02-2010, 17:27
τι φωτια παλι η utd θα το παρει

KoiliaSamprela
27-02-2010, 17:27
ρε Ματσίνι? 1-3 και βγάζεις το μπακ να βάλεις επιθετικό? τι θες ? να γίνω το πουτανάκι σου ?

:pink: :pink: :pink:

Kelldorain
27-02-2010, 17:30
:-|
Πέρα του ότι πραγματικά χαρίζουμε το πρωτάθλημα (4η συνεχόμενη γκέλα σε ευκαιρία να ξεφύγουμε νομίζω), μετά την κόκκινη Μπάλακ πάει ολοταχώς για ξεφτίλα

Fireknight
27-02-2010, 17:36
diasirmos tselski . kai malista sto proto imixrono de fenotan me tipota oti mporei na paei etsi to mats .

MaX Payne
27-02-2010, 17:37
Τσελσουλα ησουνα παντα

jack the ripper
27-02-2010, 17:39
stegni poutsa

KoiliaSamprela
27-02-2010, 17:47
http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01351/craig_bellamy_1351452c.jpg http://www.kornheiserscartel.com/uploaded_images/Carlos-Tevez2-761407.jpg

ομορφιές

zihuatanejo
27-02-2010, 17:48
Καλή φάση αν πάρει καμιά utd το πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ ο rooney, δεύτερος σκόρερ τα αυτογκολ.

Δεν έφαγε καμιά καλή ο Τέρι, κρίμα.

MaX Payne
27-02-2010, 21:42
ρεπορταζ :labiri:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2871459/Shaky-Breaky-Heart.html

Nasum
27-02-2010, 22:10
http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01351/craig_bellamy_1351452c.jpg http://www.kornheiserscartel.com/uploaded_images/Carlos-Tevez2-761407.jpg

ομορφιές

Ρε μαλάκα Τέβεζ τόσα φράγκα βγάζεις.Φτιάξε το γαμημένο το δόντι!

jack the ripper
27-02-2010, 22:25
kai kapws etsi pairnei fwtia to prwtathlima