View Full Version : Keelhaul and Extraordinary Rendition live in Athens
Vasika tous ex kati redition den tous eida logo oti eftasa ligo arga.Anonimes piges apo tin sataniki elliniki skini mou eipan oti paiksan polly kala kai oti dikaiologoun tin iparksi tous!ok!den antilego katholou afou den eida o malakas!
deka para? deka kai kati? eimai mesa loipon pino tin gnosti mpougadompira tou an pou exei allaksei pleon exei valei craft pou gamaei pino kai arazo me filous!
i proseleusi tou kosmou?
PART 1 KOSMOS
variemai na grafo gia auta.einai gegonos oti oli auti i skini exei ipostei kai kales kai kakes stigmes.alla re file otan to 2004 gemizeis sxedon to an kai en eti 2009 exeis ton miso kosmo e tote kati trexei.tespa osoi eimastan xtes kala perasame ARKETA KALA tha mporouse na peis kapoios pou eide tous isis apo to 2005 mexri to 2009 na paizoun stin poli tou.
PART 2 KEELHAUL
apo to eksofreniko stisimo ton drums mexri tis ekfraseis esoterikis plirotitas tou dana(kitharista) kai apo tis ekrikseis apogoiteusis tou mpasou mexri tin kathari kai timia paraklisi gia mpira ola aplos den ipirxan.ta ixoxromia ton KEELHAUL ekanan gell stin psixi sou kai tautoxrona psaxnane tin katharsi.einai anofelo na po ti paiksan apo poion disko ka ta loipa.
CONCLUSION
to ti kanei mpam stin talaiporimeni psixi mas mono emeis to kseroume.makari na to kseran kai autoi pou agapisame.ena live gemato sinaisthima kai math praktikotitas?mia mera gemati gia mia ora kai kati?
mporei.
i kai den mporei.
anyway ta symperasmata dika mas.
PS1 signomi gia ta greeklish alla kai to keyboard mou alla kai to pc mou exoun egataleipsi kathe diathesi na me voithisoun!
Ass Cobra
11-12-2009, 12:56
Keelhaul :pink: ρε μουνια! Γαμησαν ασχημα. Στην αρχη ο ηχος ηταν λιγο μαπα, αλλα μετα εφτιαξε - μονο τα φωνητικα εμειναν ψιλοπισω. Τρομερη αποδοση απο ολα τα μελη, φιλινγκ και σπασικλιαση στο παιξιμο με την καλη εννοια. Συμφωνω για τα γκελ και την εσωτερικη πληροτητα με το φιλο που μιλησε πρωτος. Επαιξαν κι αρκετα απ' το ομορφο καινουριο. Κοσμος 100αρια ατομα. Το μεγαλο κλαμα ηταν οτι αν ειχαν ερθει με Αισις θα τους ειχαν τσεκαρει πολυ περισσοτεροι.
Εξτρ Ρεντισιον προλαβα μονο λιγο αλλα μου φανηκαν καλοι. Αλλα τους εχω ακουσει απο myspace και χωνουν καλα. Ελπιζω να τους ξαναδω πουθενα οταν θα εχει γιανει και ο μπασιστας.
Τελος θελω να υπογραμμισω τη συγγενεια αυτου που επαιζαν παντα οι Κιλχολ και των Μαστοντον οπως επαιζαν στην αρχη. Απλα οι πρωτοι ειναι πιο ροκ εν ρολ, οι δευτεροι απλα ροκ (σταρς), γιαυτο και εχουν τραβηξει διαφορετικες πορειες.
Πολύ καλό live. Λίγος κόσμος, αν και δε με χάλασε αυτό.
Οι extraordinary πολύ γαμώ. Καλύτεροι από το myspace. Σούπερ δεμένοι. Δυστυχώς μας την έκανε ο Γιώργος. Περαστικά παπαράκο. Ο αγαπημένος Πάρης :pink: έλεγε τις μαλακιούλες του, αλλά το έκανε αβίαστα χωρίς καθόλου στήσιμο και μέτραγε. Γενικά πολύ φιλική ατμόσφαιρα, με τα παιδιά να το φχαριστιούνται και να μεταδίδουν ενέργεια. Έκαναν και encore, αφού το 2 γάμαγε.
Οι Keelhaul γάμησαν. Παρόλο που ο ηχολήπτης έξινε τα παπάρια του, είναι τόσο δεμένοι που αντιστάθμισαν με την απόδοσή τους τα προβλήματα στον ήχο. Έχουν την τέλεια σκηνική παρουσία. Τα άτομα γουστάρουν αυτό που κάνουν, χωρίς ποζεριές και ροκσταριλίκια. Μεταδίδουν άπειρη ενέργεια με τον drummer να γαμάει σύμπαντα. Ούτε roadies, στο merch ήταν ο drummer, χαλαροί λες και παίζουν μπροστά σε φιλαράκια τους. Γαμώ.
οχι κ 100 ατομα..οχι πολλοι παραπανω(μαντευω 200) αλλα ηταν ανετα!
extraordinary πολυ ωραιοι..με μπασο θαταν σιγουρα πιο γεματοι..αναμενουμε κιαλλο λαιβ κ προς πατρα ε
επισης το κομματι 3 ξεχωρισα για encore την επομενη...μην κανουμε πολλ επιτοπου!
keelhaul ηταν σοκαριστικοι κ τοχουν οσο δε παει παιχτικα...τελειο λαιβ απλα.
μεγαλη εμπευση αυτη η μπαντα απλα..
ο ηχος στα εγχορδα καλος- τυμπανα μαντευαμε πολλα οπως κ στις φωνες..κ ημουν κεντρο τελειως!
ειναι κριμα μια μπαντα να παιζει ετσι...ναχει ηχο κ ο ηχοληπτης να ξυνεται απλα
παντως να το τσιτωσει δεν ξεχασε γιαυτο βουιζουν ακομα ταυτια μου...
Brazen_Bull
11-12-2009, 16:20
Το λοιπον, ειχε λιγο κοσμο αλλα δεν ηταν και τιποτα απογοητευτικο πιστευω. Δεν ξερω βεβαια τι επαιξε με keelhaul σε αλλο λαηβ,οποτε.
Το support πολυ με αρεσε και δεν μου φανηκε οτι ελειπε κατι (το μπασο δηλαδη :Ρ). Το καινουριο κομματι 2 που παιξαν encore πραγματι γαμησε.
Οι keelhaul απλα απιστευτοι. Αυτα που ειπατε δηλαδη, πληροτητα, συναισθημα, τεχνικη, δυναμις, επικοινωνια. Ο,τι ζητας απο ενα λαηβ. Μορφες οι ανθρωποι. Οσον αφορα τον ηχο εχω ακουσει και χειροτερο αλλα και καλυτερο στο ΑΝ. Τα φωνητικα ηταν καπως πισω αλλα τα υπολοιπα μπορουσες να τ' ακουσεις χωρις να ειναι η κλασσικη βαβουρα. Αλλα κι εμενανε βουιζανε τ' αυτια μου.
Πουτανα βροχη κατα τ' αλλα, σκατα εγινα.
Για το ότι δεν είχε κόσμο ένα θα πω. Ότι αν συνεχιστεί έτσι, σε λίγο καιρό μόνο εκτός Ελλαδισταν θα μπορούμε να βλέπουμε τέτοιες μπάντες!
keelhaul....τι drummer είναι αυτός ρε φίλε!; Και από τους καλύτερους ήχους στα τύμπανα που έχω ακούσει στο Αν, αυτές οι ταμπουριές :pink: Γενικά όμως σε έγχορδα και φωνές, στην αρχή κακός ήχος, μετά κάπως έφτιαξε αλλά τους αδίκησε πολύ! Πολύ καλή εκτέλεση, αμεσότητα με κοινό, τρου φιλινκγκς!
Extraordinary Rendition....από που να το πιάσω; Από το όνομα της μπάντας να το πιάσω; Από τους τίτλους των κομματιών; Όλα μπροστά! Ένας κι ένας, ναι δεν έλειψε το μπάσο, αλλά πόσο πιο γαμάτα δλδ θα ήταν με το μπάσο;;!!! Να βρείτε μπασίστα και μην τυχόν και σταματήσετε να παίζετε!!! Τα κομμάτια τους τα ακούω στο myspace που και που και γουστάρω, live ήταν ακόμα καλύτερα! Μπράβο ρε παιδιά! Αγαπάμε Σαλονικιούς γιατί έχουν την μοναδική ικανότητα να λένε και να κάνουν μαλακίες πάνω στη σκηνή και να παραμένουν τόσο συμπαθητικοί και ευχάριστοι! (βλ. Extra, National, Agnes κτλ)
Shrinebuilder
11-12-2009, 17:36
Να βρείτε μπασίστα
:/
Shrinebuilder παίζεις στους Extra? Ξέρω πως είναι να ψάχνεις μπασίστα και να μην βρίσκεις, καταραμένη φάρα, αλλά και μπασίστα να μην βρείτε, δεν πειράζει πραγματικά! Απλώς επειδή το μπάσο στα κομμάτια στο myspace (τα οποία είναι λέει πρόβα, προσκυνώ) μου αρέσει πολύ, θα το προτιμούσα είναι η αλήθεια, θα βρείτε αλλά και να μην βρείτε κλάιν :P
Drumsick
11-12-2009, 17:47
Γη καλεί azza.. το χτικιο είναι ο μπασίστας τους.. :P
xm..to spase to xeri o basistas(xtikio) den to kopse gia na vroun allo :P
χαχαχαχαχαχ καλά ντε, νόμιζα ότι έφυγε ο μπασίστας, όχι ότι ήταν προσωρινά εκτός! Κομπλέ τότες ;)
εντιτ: Barbie σε είδα στον ύπνο μου
ok oι κeelhaul επαιζαν- αν ειχε 200 ατομα,μια χαρα ειναι
δηλ. ποσο κοσμο νομιζατε οτι θα μαζευαν?
επισης καλη φαση θα ηταν να μην γινονται 25 live την βδομαδα γιατι ο κοσμος δεν περπατα και χεζει εικοσαευρα
Phantom Duck
11-12-2009, 20:56
έλα ντε, στις αμερικανοπεριοδείες μαζεύουν εκατό άτομα και χαίρονται (ΟΚ εκεί πάνε και σε είκοσι πόλεις το μήνα με λίγα έξοδα και τους παίρνει, αλλά).
επίσης ΟΚ γαμάνε οι keelhaul αλλά αυτά έχουν οι μπάντες που διαλύονται, δεν είναι και fnm να κάνουν reunion και να γεμίζουν στάδια.
The Good Son
11-12-2009, 22:11
brazen bull, επειδή παρατήρησα γενικά ωραία γκομενάκια στον χώρο, εσύ ποιά ήσουν;
Brazen_Bull
12-12-2009, 14:40
Απο τις αλλες που δεν παρατηρουνται, αστο :P
krima pou toxasa to live, ta paidia mou meteferan ta kalutera.
πώς το έσπασες ρε παπάρα; τι γκαντέμης είσαι ρε παιδάκιμ; άμα τύχει να κάνουμε κάποτε κανα live πάτρα θα σας ψήσω να κατεβούτε να παίξουμε παρέα.
to kopanisA apta nevra mou se stash leoforeiou. kai den to les gkantemhs. malakas to les.
theninja
21-12-2009, 03:05
http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/1018-keelhaul-extraordinary-rendition-an-club-live-review
theninja
24-12-2009, 15:48
http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/1034-keelhaul-extraordinary-rendition-live-review-an-club
napalm diaskevi paiksane oi extraordinary i think oxi death metal kommati diko tous :P
o tragoudiaris twn tardive etragoudise episis