PDA

View Full Version : [TV] Breaking Bad

Pages : 1 2 [3]

Κωλαράκι Τορνευτό
15-01-2014, 11:48
inb4 50 μουτζες απο προβατα

Ειδα επιτελους τα δυο τελευταια επεισοδια.
Πολυ καλο το προτελευταιο. Για πεταμα το τελος.
Μονο η φαση με την πατεντα με το πορτμπαγκαζ ελεγε.
Ολο το αλλο ανεμπνευστο, προβλεψιμο, συμβατικο και ανουσιο.
Ενα ανταξιο τελος δηλαδη αυτης της σειρας.

Ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες ο Γουολτ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ και απο σουπερ αρχιδι καθαρμα μουνοπανο, εγινε ο Σωτηρας. Τραγελαφικη η απεικονιση του χαρακτηρα.

Drumsick
15-01-2014, 12:21
'Breaking Bad' Wins Best Drama at Golden Globes 2014

http://i.imgur.com/C16fZ5a.gif

Parasight
15-01-2014, 13:03
inb4 50 μουτζες απο προβαταΆτοπο. Δε γίνεται να λες inb4 κάποιου γεγονότος το οποίο δεν ισχύει ακόμα αλλά πρόκειται να προκαλέσεις σε λίγο.

Kasrith
15-01-2014, 22:19
inb4 50 μουτζες απο προβαταΆτοπο. Δε γίνεται να λες inb4 κάποιου γεγονότος το οποίο δεν ισχύει ακόμα αλλά πρόκειται να προκαλέσεις σε λίγο.

Βασικά αυτόν τον σκοπό έχει το inb4. Tι σημασία έχει εαν το προκαλείς εσύ η κάποιος άλλος;

BlackiE
15-01-2014, 23:13
Σημασία έχει να φάει 50 μούτζες για τη μαλακία που είπε :!:

Parasight
15-01-2014, 23:46

Βασικά αυτόν τον σκοπό έχει το inb4. Tι σημασία έχει εαν το προκαλείς εσύ η κάποιος άλλος;Το inb4 έχει το νόημα του ότι "πρόλαβες" κάτι πριν ειπωθεί. Αν είσαι εσύ αυτός που το έκανε ή το προκάλεσε, ΚΛΑΪΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.

Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2014, 05:54
μπεεεεεεεεεεεεεεε

KoiliaSamprela
07-02-2014, 13:32
Δεν βάζω σπόιλερ, έχει τελειώσει εδώ και καιρό!

Τελικά το είδα και εγώ
Μπορώ να πω ότι ήταν μια σειρά που την ευχαριστήθηκα όσο λίγες 5 κύκλοι νεράκι (ναι ρε μουνια 45 λεπτά πρέπει να είναι το μαξ σε μια σειρά). Όλοι μου έλεγαν οι 2 πρώτοι κύκλοι μέτριοι μετά παίρνει φωτιά κλπ. Εγώ μπορώ να πω ότι με βάση αυτά που ζητάω από μια σειρά, οι 3 πρώτοι κύκλοι με εντυπωσίασαν και με ενθουσίασαν. Αν υπάρχει κάτι που λατρεύω είναι πάντα οι υποστηρικτικοί ρόλοι, όσο πιο ενδιαφέροντες είναι τόσο πιο πολύ γουστάρω.
Το BB λοιπόν το είχε, και το είχε σε βαθμό πέραν του ικανοποιητικού, και δεν λέω μόνο για χαρακτήρες που είχαν τόσο μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της ιστορίας , όσο ότι απλά υπήρχαν, με αποκορύφωμα τους 2 φίλους του Τζέσι , τον Μπάτζερ , και τον Σκινι Πιτ, που σε κάνουν να τους δεις σαν δικούς σου φίλους. Mε το κόλλημα με το sci-fi, με την φάση που πάνε να πουλήσουν ντρόγκιες στο κέντρο απεξάρτησης και "καθαρίζουν" με αποκορύφωμα το επεισόδιο που ο Μπατζερ "κάνει επεισόδιο για το σταρ τρέκ".
Για τους "απλά" δευτερεύοντες ρόλους από που να αρχίσω και που να σταματήσω, από τον Σαούλ και τον Μάικ μέχρι τον Σαλαμάνκα και τον Τοντ.
Μιας και είπαμε Τοντ, εδώ ήταν μια μεγάλη σεναριακά στιγμή , όπου εμφανίζει το "κανονικό" κακό, σε σχέση με τον Γουωλτ που είναι σε μια πιο ας πούμε πολιτική ματιά η εκδίκηση του αστού.
Γενικά είναι από τις πιο προσεγμένες σειρές που έχω παρακολουθήσει , με ίσως την καλύτερη σκηνοθεσία.
Είχα την τύχη να την δω μονορούφι, οπότε δεν έπεσα στην φάση κλιφχάνγκερ.
Καλύτερή μου σκηνή νομίζω η φάση με το δηλητήριο στο μέχικο.

Parasight
07-02-2014, 13:44
Συμφωνώ σε όλα, και ιδιαίτερα σε αυτό:
Όλοι μου έλεγαν οι 2 πρώτοι κύκλοι μέτριοι μετά παίρνει φωτιά κλπ. Εγώ μπορώ να πω ότι με βάση αυτά που ζητάω από μια σειρά, οι 3 πρώτοι κύκλοι με εντυπωσίασαν και με ενθουσίασαν.

Kasrith
11-02-2014, 18:46
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1795483_10151912023112233_967185113_n.jpg

tsimpouklano
14-03-2014, 05:24
Σει-ρά-ρα!!!

Όλη έφυγε σε ενάμισο μήνα. Από που να πρωταρχίσω: γουόλτερ, τζέσε, μάικ, λος πόλλος χερμάνος. Μιας και ειπώθηκαν οι 2οντες ρόλοι, χανκ είμαστε εννοείται από την αρχή, έως ότου αρχίσει να ασχολείται με το θέμα του γκας φρινγκ. Από κει και ύστερα ΕΝΝΟΕΤΑΙ μαικ.

Από άποψη επεισοδίων, η εκθετική αναβάθμιση κάθε σεζόν ισχύει έως την 4η, όπου και μετά η 5η όχι μόνο απογειώνεται, αλλά είναι από τα πιο όμορφα, από όλες τις απόψεις -παικτικά, σκηνοθετικά, σεναριακά- ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην τιβί.
Ειλικρινά, η σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο όπου ο γουόλτερ χαιρετά την κόρη του και φεύγοντας από το δωμάτιο η σκάιλερ κατεβάζει το κεφάλι είναι από τα πιο δυνατά σκηνικά που έχω ζήσει.

Τρομερή, όσο δεν πάει. Δεν_έχω_λόγια.
Το βράδυ, όταν τελείωσα και το τελευταίο επεισόδιο, εννοείται πως είδα breaking bad όνειρο, στο οποίον ήμουν ο ww και έκανα πάρτυ με τους υπόλοιπους της σειράς, για την επιτυχία της. Μεταμεσονύκτια δάκρυα και συγκίνηση στο θεό. Μ π ρ ά β ο ! ! !

Κωλαράκι Τορνευτό
14-03-2014, 08:09
Θα κανω εμετο ρε μλκ, σταματα :touched:

KoiliaSamprela
14-03-2014, 09:24
όποιος μούτζωσε φίψερ εδώ είναι άμπαλος, νιώστε πως το λέει και απολαύστε.

Τσιμπούκλανε έτσι ακριβώς , <3

Parasight
14-03-2014, 10:05
Όποιος μούτζωσε Σαμπρέλα εδώ που λέει για όποιον μούτζωσε Φίξερ ο οποίος σχολίαζε τσιμπούκλανο, είναι κουτός.

KoiliaSamprela
14-03-2014, 10:07
όποιος μούτζωσε παρασάιτ που λέει ποιος μούτζωσε σαμπρέλα που λέει που μούτζωσε φιψερ ο οποίος σχολίαζε τσιμπούκλανο είναι αστείος

Mitsmann
14-03-2014, 11:42
Οποιος εχει μουτζωσει ταυτοχρονα, φιξξξερ και ανχολη, ειναι απλα πονεμενος του αθλετικς.

Raven Lord
14-03-2014, 11:52
αν μουτζώσει κ εσένα, σιγουράκι :P

Κυρία Μαριάννα
14-03-2014, 12:41
Εγώ κύριε καθηγητά, κοιτούσα την Ξανθοπούλου, που κοιτούσε τη Χριστοπούλου, που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου

Raven Lord
14-03-2014, 12:42
σχολείο πήγες στην πελοπόννησο?

tsimpouklano
14-03-2014, 13:19

Δεν το πιασα :/

ikonoklast
14-03-2014, 13:25
Περιμένω τον φίξερ να δει True Detective :`)

freak brother
14-03-2014, 15:20
Περιμένω τον φίξερ να κραξει True Detective :`)

fixxxed

Κωλαράκι Τορνευτό
14-03-2014, 22:28

Μπορεις να αντικαταστησεις τις λεξεις Breaking Bad με τις λεξεις Backstreet Boys και τα ονοματα των πρωταγωνιστων με τα ονοματα Nick, AJ, Kevin Brian, Howie, και το ποστ σου θα ηταν ενα τελειο ποστ 15χρονου κοριτσιου εν ετει 1997! Απο κει και περα δεν εχω ιδεα τι εννοει ο Σαμπρελας, αλλα σιγουρα κατι γαματο θα εννοει, το οποιο ειχα σκεφτει κι εγω απο πριν! Ισως να εννοει οτι το ποστ μου ειχε και καποιον κρυμμενο αυτοσαρκασμο για το ποσο κραζω το ΒΒ, αν ναι, τοτε το πετυχε.

Κωλαράκι Τορνευτό
14-03-2014, 22:29
Περιμένω τον φίξερ να δει True Detective :`)

Κι εγω με περιμενω, δεν εχω βρει χρονο να δω το δευτερο μισο της σειρας, αλλα δεν παιζει να βριζω (!)
Επισης, μην περιμενεις να γινει συγκριση, μιλαμε για εντελως ανομοιες σειρες ε.

ikonoklast
14-03-2014, 22:42
Δεν παίζει ρόλο, είσαι ο άνθρωπος που βρίζει το 2001: Space Odyssey.

mourning apocalypse
14-03-2014, 23:23
Δεδομένου πάντως ότι κοντεύει να περάσει τρίμηνο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ότι το τέλος του bb ήταν μια μαλακία και μισή σε σύγκριση ειδικά με το μέγεθος της σειράς.

Phantom Duck
14-03-2014, 23:54
εγώ είμαι αιρετικός και θεωρώ πως το ιδανικό τέλος της σειράς ήταν το τέλος της 4ης, καθότι η 5η καγκούρεψε πολύ. μαλακία δεν είναι ούτε γι' αστείο όμως.

OniBocho
15-03-2014, 04:09
Δεδομένου πάντως ότι κοντεύει να περάσει τρίμηνο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ότι το τέλος του bb ήταν μια μαλακία και μισή σε σύγκριση ειδικά με το μέγεθος της σειράς.

Αν θεωρήσουμε μια μαλακία και μισή το τέλος του ΒΒ, τι να πούμε για το τέλος του Dexter;;;; :puke:

Εμένα μου άρεσε το τελείωμα, κυρίως γιατί κατά τη διάρκεια των 5 κύκλων αυτοί οι δύο άβγαλτοι τύποι και κυρίως ο Walter, τα έβαλαν με ασύλληπτα επικίνδυνο κόσμο και τον ξέκαναν, αλλά στο τέλος τουλάχιστον υπήρξε μια δικαιωματικά πιο ρεαλιστική κατάληξη. Δεν ξέρω τι μπορείς να κράξεις σε αυτή τη σειρά. Το πιο δυνατό της στοιχείο ήταν μάλλον τα μηνύματα για τον μέσο αμερικάνο, με τα οποία σε γρονθοκοπούσε στην κυριολεξία.

Fingers crossed για το "Better Call Saul" που έρχεται! :)

Parasight
15-03-2014, 10:40

Αν θεωρήσουμε μια μαλακία και μισή το τέλος του ΒΒ, τι να πούμε για το τέλος του Dexter;;;; :puke:Ε καλά τώρα, αν πούμε για το Dexter, να μην αναφέρουμε καν το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα"!

tsimpouklano
15-03-2014, 12:47

Μπορεις να αντικαταστησεις τις λεξεις Breaking Bad με τις λεξεις Backstreet Boys και τα ονοματα των πρωταγωνιστων με τα ονοματα Nick, AJ, Kevin Brian, Howie, και το ποστ σου θα ηταν ενα τελειο ποστ 15χρονου κοριτσιου εν ετει 1997! Απο κει και περα δεν εχω ιδεα τι εννοει ο Σαμπρελας, αλλα σιγουρα κατι γαματο θα εννοει, το οποιο ειχα σκεφτει κι εγω απο πριν! Ισως να εννοει οτι το ποστ μου ειχε και καποιον κρυμμενο αυτοσαρκασμο για το ποσο κραζω το ΒΒ, αν ναι, τοτε το πετυχε.

Αν και το ποστ έγινε σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση, το feeling είναι το ίδιο. Οπότε ναι, φανμποις.

Όσο για το bb, νομίζω πως η 5η σεζόν, πέρα από την καύλα που θελε να βγάλει -προϊόν ήδη της 4ης, όπου ο walter τα γαμεί όλα, ήθελε να καταδείξει και την τραγικότητα των χαρακτήρων και πως όντως επηρεάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις των χαρακτήρων της σειράς. Προσωπικά θεωρώ πως ήταν ιδανικό σε διάρκεια και απόλα, σαν να τρως την ιδανική ποσότητα για βράδυ: ούτε πολύ να σου πέσει βαρύ, ούτε λίγο για να ξυπνάς από την πείνα μες τον ύπνο.

Τώρα αν σου άρεσε περισσότερο, ή λιγότερο, γούστα είναι αυτά, δεν είμαστε εδώ για να πούμε "υπερεκτιμημένο breaking bad", "το τάδε είναι κατά πολύ καλύτερο", κλπ. Είδαμε, άρεσε/δεν άρεσε, στεκομαστε/δε στεκόμαστε, πάμε για άλλα.

Κωλαράκι Τορνευτό
15-03-2014, 22:23
Βασικα ειμαστε εδω για να πουμε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Γτπ ηταν και ο χαρακτηρας του Γουολτερ, και ο τροπος που εξελιχθηκε.
Κανενας ρεαλισμος, καμια συνεπεια, κανενα ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.

OniBocho
15-03-2014, 22:33

Αποκλειεται. Hard to believe that.

tsimpouklano
16-03-2014, 03:53
Γτπ ηταν και ο χαρακτηρας του Γουολτερ, και ο τροπος που εξελιχθηκε.
Κανενας ρεαλισμος, καμια συνεπεια, κανενα ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.

Εννοείται επειδή γουστάρουμε τη σειρά είμαστε εδώ. Αν γουστάραμε τον ww σαν πρόσωπο θα στηρίζαμε αδιάφορα τους εμπόρους ναρκωτικών.
Το πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας του ww δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ξέχωρα από την εξέλιξη των προσώπων που τον συνοδεύουν (βλ. χανκ, σκάιλερ, μαικ, τζέσε). It's διαπροσωπικές σχέσεις god damn it.
Το να επιζητάς ρεαλισμό από μία σειρά όπου ένας τύπος (άσχετος) καταφέρνει να γίνει king of meth, είναι κατά τη γνώμη μου ατελέσφορο. Το ενδιαφέρον αυτό καθ'αυτό είναι προσωπικό γούστο και αν γουστάρει/δε γουστάρει κανείς είναι γαμημένο γούστο. Οπότε τι συζητάμε; Αν έχεις πρόβλημα με σκηνή/επεισόδιο/σεζόν/χαρακτήρα/κοκ, πες το, το να λες "κανένα ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά" δείχνει πως κράζεις σε ένα worship (γενικότερα) thread δίχως λόγο.

Roswell47
16-03-2014, 09:04
εδω κλαιμε με λουπχολς και γουι χαβ του γκοου μπακ κειτ στο λοστ, σε αναγεννησεις του ντοκτορ και ο καουκοτζωνης κραζει μη-ρεαλιστικη εξελιξη χαρακτηρα ΓΓ;;;;; Οχι ρε μαλακες, δε θελουμε ρεαλισμο, θελουμε ΚΑΒΛΑ, και το ΒΒ δινει απειρη. Για ρεαλισμους και συναφη, Οικογενειακες Ιστοριες, πιθανοτατα στο σαιτ του αλφα

ρε γαβ γαβ

Parasight
16-03-2014, 09:38
Και Dexter, πού τον πας τον Dexter.

Roswell47
16-03-2014, 09:53
καλημερα ματαθαιο <3

Parasight
16-03-2014, 09:59
:maikl:

Lazyass
12-05-2014, 13:14
jxSXhOAZ2-s

nothingman
25-08-2014, 16:29
Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
“We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”

http://nationalreport.net/vince-gilligan-announces-breaking-bad-season-6/

μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους

nothingman
25-08-2014, 16:29
Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
“We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”

http://nationalreport.net/vince-gilligan-announces-breaking-bad-season-6/

μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους

εντιτ: συγνώμη για το ντάμπολ ποστ, ταράχτηκα.

εντιτ 2: Δεν ισχύει παιδιά, ειμαι σαχλαμάρας και πιστεύω όποια μαλακία διαβάσω στο ίντερνετ και βιάστηκα και ζέστη.

metamelia1
25-08-2014, 17:14
ΟΤΙΝΑΝΕ

BlackiE
26-08-2014, 20:48
http://www.emmys.com/sites/default/files/styles/photo_gallery_large/public/photos-gallery/g-pte66-2014-0247.jpg

:wave: :wave: :wave:

http://www.emmys.com/sites/default/files/styles/photo_gallery_large/public/photos-gallery/g-pte66-2014-0015.jpg
:malakia:

Phantom Duck
27-08-2014, 14:25
κάθετο ΟΧΙ στο σπόιλερ

Parasight
08-12-2014, 07:14
MfIWsXZRaIs

Κυρία Μαριάννα
08-12-2014, 12:50
κατέβαζα τις προάλλες την τρίτη σεζόν για την αδερφή μου και λίγο, να σας πω την αλήθεα, τη ζήλεψα που θα το έβλεπε για πρώτη φορά.

βέβαια με γείωσε γιατί συζητούσαμε για κάποιες σκηνές κ εγώ ήμουν ακόμη μεσ στη καύλα και μου απαντάει: "τι να σου πω, μαλλον δεν τους αγαπώ όσο εσύ".

τράβα μωρή δες τα φιλαράκια πάλι.

Parasight
08-12-2014, 13:35
Αυτή τη νοσταλγία ένιωσα κι εγώ με το παραπάνω βίντεο :touched:

Parasight
23-07-2015, 22:12
Συνέβη χθες στο twitter :D

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aApxrD0_700b.jpg

supermachoman
23-07-2015, 22:19
Συνέβη χθες στο twitter :D

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aApxrD0_700b.jpg

fake βασικά? δε μπορώ να βρω τις απαντήσεις στο tweet του (καλά και οι αριθμοί των retweet/favorite φαίνονται περίεργοι)

enitharmon
24-07-2015, 12:50
ανακοινώνω περήφανα οτι το ΒΑΡΙΕΜΑΙ και δε μπορω να το τελειωσω με τιποτα

η σειρα τελείωσε για μένα από την πρώτη σεζόν με το στοκ υδροφθορικού οξέως ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕ

FIXXXER
24-07-2015, 12:55
Δυνατο πινκ, εισαι ακομα πιο τρου κι απο μενα που εκατσα και το τελειωσα με το ζορι ενω ηταν μαλακιαρα για 2.5 σεζον στο τελος

BLiTzER
24-07-2015, 13:07
Πινκ και στους δύο. Είστε πιο τρου κι από μένα, που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο επειδή είναι μαλακιάρα.

Parasight
24-07-2015, 13:08
Enitharmon, είσαι χημικός;

enitharmon
24-07-2015, 13:29
ήμουνα, απατησα την επιστημη. μηχ. περιβαλλοντος πλεον

KoiliaSamprela
24-07-2015, 13:34
το είδα γιατί είχε αλήθειες από την ζωή, ζείτε σε μια φούσκα και γιαυτό

Parasight
24-07-2015, 13:35
Το θέμα βρε παιδί μου τεσπα δεν είναι τι είναι η όχι λογικό να υπάρχει σε απόθεμα σε ένα αμερικανικό σχολείο, το θέμα είναι όλα αυτά τα λογικά επιχειρήματα που επιστρατεύει κάποιος για να αποδείξει "αντικειμενικά" πόσο χάλια είναι μια σειρά που δεν του αρέσει. Δε σου αρέσει, σου φάνηκε βαρετή, δεκτό. Εδώ ο άλλος μας λέει επί χρόνια πόσες ασάφειες και τρύπες έχει το ΒΒ ενώ παρακολούθησε ευχάριστα Dexter μέχρι το τέλος. Το έχουμε πει 1000 φορές, για ρεαλισμό ντοκιμαντέρ μόνο.

enitharmon
24-07-2015, 13:52
ειπα, υποκειμενικα, οτι το βρισκω βαρετο και υποκειμενικα βαριεμαι να συνεχιζω να το δω, γιατι σκεφτομαι το εργαστηριο στο υπογειο του καθαριστηριου, το χλωριουχο θοριο για καταλύτη και όλα αυτά και βαριέμαι.

κατανοώ ότι δε μπορούν να αποδώσουν τον αποτελεσματικότερο "νόμιμο" τρόπο εξαφάνισης πτώματος και τη συνταγή για κρυσταλ μεθ στην τηλεόραση (μόλις θυμήθηκα και την έκρηξη με το άλας μολύβδου που ο γουαιτ δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και λολ), αλλα και πέρα από όλο αυτό, μου φαίνεται βαρετό. Μου σπάει τα νεύρα ο γιο μπιτς και ο γουαιτ σα χαρακτηρας όχι πειστικός.

Υποκειμενικά έ. Σόρρυ που έχω αυτή τη γνώμη.

Εδώ βλέπαμε Λοστ και δε μας ένοιαζε η λογική γιατί είχε άλλα ωραία πράματα

και εντιτ αφου: ο ντεξτερ ειναι ο γαμαωσηριαλκιλλερ από την αρχη. δεν τον πιανουν γιατι όλα του πάνε κατ'ευχην, αλλά ο χαρακτηρας αλλάζει όχι και τόσο κατα τη διάρκεια της σειράς. Ο Γουαιτ υποτιθεται ειναι αυτος ο καταπιεσμένος, αλλά κατα βάθος γαμάω χαρακτήρας, τον οποίο η πουτάνα ζωη τον έκανε μικρομεσαίο καθηγητή. Η εξέλιξή του του από καθηγητάκο σε ντραγκ λορντ βασίζεται σε όλα αυτά τα απίστευτα γεγονότα, από τα οποία βγαίνει αλώβητος και κάθε φορά κάνει λεβελ απ. Ο Ντεξτερ δεν είναι αληθοφανης χαρακτήρας, ο Γουαιτ παρουσιάζεται σαν το γείτονα μας. Η (κακή) αληθοφάνεια μου τη δίνει. Ο γαμπρόςτουπωςτονλενε, αυτός της DEA, είναι κανονικός χαρακτήρας, αυτός έχει εξέλιξη, βάθος και δεν είναι υπερβολικός. Ο Γουαιτ πού έμαθε να μεταχειρίζεται όπλα έτσι ρε;

Αυτά. Δε βασίζω αν μια σειρά είναι καλή ή όχι στη λογική μόνο, άμα ήταν έτσι ούτε Daredevil δε θα βλεπα, γιατι τυφλος σουπερχηρο αφου

δευτερο έντιτ: δεν είναι γοογλε τρανσλεητ το αποπανω, έχω αρχίσει να γράφω σαν ΕτΕ, φιξξξερ κάνε κάτι

Parasight
24-07-2015, 14:36
Πάλι το ίδιο πράγμα κάνεις ακριβώς πάντως.

enitharmon
24-07-2015, 14:45
ρε ανθρωπε, τι σημαίνει αντικειμενικά και τί υποκειμενικά; σου είπα οτι εγω τη βρίσκω βαρετή για λόγους που παρέθεσα. Δε τη λέω ούτε σε σένα, ούτε σε αυτούς που τη θεωρούν την καλύτερη σειρά έβερ. Προφανώς σας αρέσουν πράματα που δεν αρέσουν σε μένα. Πώς αλλιώς θα δικαιολογήσω, γιατί δε μου άρεσε μια σειρά αν δεν παραθέσω λόγους;

σιριουσλι μπιτς, τι φάση; (ειλικρινά μου τη σπάει ο jesse)

Parasight
24-07-2015, 14:49
Κρίνεις με άλλα κριτήρια τη μια σειρά και με άλλα την άλλη, δυο μέτρα και δυο σταθμά δλδ. Ο Dexter είναι οκ να μην είναι ρεαλιστικός, ο Walter όχι (ναι εσύ κατάλαβες πώς πλασάρεται από τη σειρά, οι υπόλοιποι όχι). Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Και όπως πολύ καλά λες, δεν είναι ο ρεαλισμός ή η συνέπεια η ειδοποιός διαφορά για να σου αρέσει ή όχι μια σειρά, οπότε γιατί προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΤΕΛΟΣ.

enitharmon
24-07-2015, 15:02
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΣΟΥΝ!

αν κάποιος έλεγε "τι μαλακια το ντεξτερ, δεν είναι έτσι οι σηριαλ κιλλερ, επειδη αυτό κι αυτό" οκ, νο μπαντ φηλινγκς

γι'αυτο παιδια να βλέπουμε όλοι Wire, που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι η καλύτερη σειρά εβερ και να είμαστε όλοι φίλοι

Parasight
24-07-2015, 15:42
ΚΑΛΑ ΝΤΕ.

Phantom Duck
24-07-2015, 18:43
Ο Γουαιτ υποτιθεται ειναι αυτος ο καταπιεσμένος, αλλά κατα βάθος γαμάω χαρακτήρας, τον οποίο η πουτάνα ζωη τον έκανε μικρομεσαίο καθηγητή.

θα έλεγε κανείς ότι he broke bad...

FIXXXER
24-07-2015, 22:48
Εδώ ο άλλος μας λέει επί χρόνια πόσες ασάφειες και τρύπες έχει το ΒΒ ενώ παρακολούθησε ευχάριστα Dexter μέχρι το τέλος.

Τις εχουμε αναφερει πολλες φορες τις ασυνεπειες και τις μαλακιες στο Dexter. Το θεμα ειναι πως το Dexter ξεκιναει απο το πρωτο γαμημενο επεισοδιο λεγοντας σου οτι στο MIAMI PD δουλευει ενας φακιν serial killer, και μαλιστα τερμα αρρωστος. Η σειρα ξεκιναει με βαση μια εντελως μη ρεαλιστικη υποθεση, και πανω σε αυτην χτιζει καταστασεις που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Αντιθετα το Breaking Bad "πουλαει" μια ρεαλιστικοτητα ή τελος παντων θελει να το κανει, ασχετα αν δεν εχει καμια σχεση. Ασε που 8 χρονια Dexter ειδαμε πολλες μαλακιες, αλλα μαλακια σαν αυτην με το φορτηγο στα κεντρικα αστυνομιας που απομαγνητισε το λαπτοπ, και πολλες αλλες, ε δεν τις ειχε.

Και τελος παντων, ξεκολλα πια με τα κολληματα σου, κι ασε τον οποιονδηποτε να εκφραστει οπως θελει για οποια σειρα θελει. Γιατι πρεπει να μας "αποδειξεις αντικειμενικα" οτι εχουμε λαθος επειδη διαφωνουμε μαζι σου, επιστρατευοντας μαλιστα πανακυρες συγκρισεις με αλλες σειρες και αποψεις οσων κρινουν το ΒΒ για αλλες σειρες?

ΥΓ. Ενιθαρμον τα γραφει ολοσωστα

Parasight
25-07-2015, 02:27
Αντιθετα το Breaking Bad "πουλαει" μια ρεαλιστικοτητα ή τελος παντων θελει να το κανειΕσύ κάνεις αυτή την παραδοχή, δεν είναι κάτι δεδομένο. Επιλογή σου να κρίνεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά, αλλά μην προσπαθείς να μου επιβάλλεις τις οποιεσδήποτε παραδοχές κάνεις εσύ σε μια σειρά. Το δέχομαι ότι δε σου άρεσε το ΒΒ, η εκλογίκευσή σου είναι για το μπούτσο.

FIXXXER
25-07-2015, 03:38
Οχι, δεν ειναι για το μπουτσο, απλα το βαφτιζεις για το μπουτσο γιατι πολυ απλα δε συμφωνεις.
Εγω ΕΤΣΙ τη βλεπω τη σειρα, ΕΤΣΙ την κρινω. Και εκτος απο μενα, και οι περισσοτεροι με τους οποιους το εχω συζητησει, το βλεπουν αυτο περι του τι προσπαθει να πουλησει η σειρα.

Δε θα περασει ρε η λογικη "αμα συμφωνεις μαζι μου εισαι γαματος και αντικειμενικα σωστος, αμα οχι, τοτε το βλεπεις ή το δικαιολογεις λαθος και για το μπουτσο" οσο και να προσπαθεις

http://i0.wp.com/realradreads.com/wp-content/uploads/2015/03/i-dont-care-gif.gif

OniBocho
25-07-2015, 07:32
Δε θα περασει ρε η λογικη "αμα συμφωνεις μαζι μου εισαι γαματος και αντικειμενικα σωστος, αμα οχι, τοτε το βλεπεις ή το δικαιολογεις λαθος και για το μπουτσο" οσο και να προσπαθεις

Να υπενθυμίσω απλώς, στο σημείο αυτό, ότι αμφότεροι το κάνετε αυτό για έτερη -γνωστή- σειρά σε θρεντ/τσατ στο φόρουμ. Ευχαριστώ και συνεχίστε.

Parasight
25-07-2015, 08:38
Και εκτος απο μενα, και οι περισσοτεροι με τους οποιους το εχω συζητησει, το βλεπουν αυτο περι του τι προσπαθει να πουλησει η σειρα. Α μάλιστα, να και οι γνωστές προσωπικές δημοσκοπήσεις που αυτόματα δίνουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στα λεγόμενά μας. Όπως πχ και οι βιβλιάκηδες του GoT τους οποίους κράζεις και εσύ ο ίδιος και οι οποίοι κόπτονται πως ο λόγος που ξενερώνουν με τη σειρά δεν είναι το ότι δεν ακολουθεί πιστά τα βιβλία, αλλά το ότι ρωτάνε και άλλους φίλους τους που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία και λένε και αυτοί ότι η σειρά είναι πια για το μπούτσο.
Ε λοιπόν η δική μου δημοσκόπηση στον κύκλο μου λέει ότι κανείς δεν έβλεπε το ΒΒ για τον ρεαλισμό του (διάλυση πτώματος στη μπανιέρα, χημικά συντεθειμένοι εκρηκτικοί κρύσταλλοι, τεράστιοι μαγνήτες κλπ, έλεος δλδ) αλλά απλά είχε γαμάτους χαρακτήρες over the edge και υποδειγματική κλιμάκωση γεγονότων, και αυτά ήταν που την έκαναν υπερσειρά.

mellin
25-07-2015, 08:50
Και εκτος απο μενα, και οι περισσοτεροι με τους οποιους το εχω συζητησει, το βλεπουν αυτο περι του τι προσπαθει να πουλησει η σειρα. Α μάλιστα, να και οι γνωστές προσωπικές δημοσκοπήσεις που αυτόματα δίνουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στα λεγόμενά μας. Όπως πχ και οι βιβλιάκηδες του GoT τους οποίους κράζεις και εσύ ο ίδιος και οι οποίοι κόπτονται πως ο λόγος που ξενερώνουν με τη σειρά δεν είναι το ότι δεν ακολουθεί πιστά τα βιβλία, αλλά το ότι ρωτάνε και άλλους φίλους τους που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία και λένε και αυτοί ότι η σειρά είναι πια για το μπούτσο.
Ε λοιπόν η δική μου δημοσκόπηση στον κύκλο μου λέει ότι κανείς δεν έβλεπε το ΒΒ για τον ρεαλισμό του (διάλυση πτώματος στη μπανιέρα, χημικά συντεθειμένοι εκρηκτικοί κρύσταλλοι, τεράστιοι μαγνήτες κλπ, έλεος δλδ) αλλά απλά είχε γαμάτους χαρακτήρες over the edge και υποδειγματική κλιμάκωση γεγονότων, και αυτά ήταν που την έκαναν υπερσειρά.

Το αγαπημένο μου build-up ήταν εκεί που σκάει ο Jesse με το αυτοκίνητο, αν κατάλαβες τι εννοώ.

Taksitzhs
25-07-2015, 13:34
Ρε μαλακες, σειρα ειναι. Καταλαβαινω καποιον που ενοχλειται απο τις δοσεις υπερβολης, οπως και καποιον που του φαινεται παραλογο. Ο Φιξξερ (ακραιο παραδειγμα) ακομα και στους Avengers θα πει ''μαλακες, εκει που ανοιξε η μαυρη τρυπα και βγηκαν οι εξωγηινοι ΤΙ ΦΙΔΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ'' σε μια ταινια που κατα τα αλλα αφορα τυπους με σουπερ δυναμεις να σπανε στο ξυλο τους κακους. Υπαρχουν και αυτοι. Υπαρχει και η Ενι που τη χαλα οταν η εξελιξη καποιων χαρακτηρων ''ξεφευγει'' δεδομενου του πως ειναι στημενο ολο το εγχειρημα, δεκτο, επισης λογικο αυτο να μη νοιαζει ή και να το γουσταρουν καποιοι αλλοι. Εγω μαλλον ειμαι απ τους λιγους που το BB τους φαινεται απλα αρκετα καλο, ουτε ενθουσιασμος, ουτε ξενερα, περνα ευχαριστα η ωρα. Το μονο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι ο Walter δεν ειναι πειστικος, τι ακριβως ειναι αυτο που δεν κολλαει δεδομενου του τι θελουν να περασουν.

enitharmon
25-07-2015, 17:08
μπορεί να κάνω μεγάλο λάθος και να με διορθώσουν οι ψυχολογοι του φορουμ, αλλά μου φαίνεται αφύσικο, ένας τύπος σαν τον γουαιτ, που φαίνεται να το 'χει μέσα του οχι μονο να σκοτώσει εν ψυχρώ, αλλά δείχνει και τέτοια αρχηγικά χαρακτηριστικά, να ζει όλη του τη ζωη σα μικρομεσαίος υπαλληλάκος και να μην έχει δείξει καθόλου νεύρο όλα αυτά τα χρόνια. Να ασχολιόταν με άλλο σταρτ απ, να έκανε κάτι κι όχι να καθαρίζει αυτοκίνητα ως δεύτερη δουλεια, Και το μυαλό φαίνεται να έχει και τις ικανότητες να οργανωθεί. Ακόμα κι αν he broke bad, θα γινόταν αλλιώς, για μένα αυτοί οι τύποι είναι που κάποια μέρα εξαφανίζονται, αυτό με ενοχλεί, το πως he broke bad.

Από την άλλη για να είμαι και δίκαιη, δεν ξέρω τί ζωή προ κρυσταλ μεθ θα είχε ένας πειστικός walter.

mellin
25-07-2015, 17:33
Δε ξέρω γι' αυτά που λες, αλλά εμένα η σειρά πάντα μου έβγαζε αβάσταχτη κατάθλιψη αμερικάνικης σαμπέρμπια. Δε ξέρω που οδηγεί αυτή η ατμόσφαιρα αλλά δε μου φαίνεται απίθανο ένας τύπος σα το walter να ήταν ένας απλός μεσήλικας με κατάθλιψη πριν τα κάνει όλα breaking bad

Taksitzhs
25-07-2015, 18:50
Ενι, εγω αυτο που ειδα ειναι ενας τυπος που ειδε το χαρο με τα ματια του πραγμα που τον ωθησε σε ορισμενες υπερβασεις, στις οποιες στο μεγαλυτερο κομματι της σειρας ηταν χεσμενος πανω του. Ναι, εδειξε και πολλα, ουσιαστικα σημαδια αυτοπεποιθησης που νομιζω πως αυτο ειναι που σ ενοχλει και αλιμονο αν δεν συνεβαινε με ολα τα γεγονοτα που περνουσε στο ενδιαμεσο.

Παρολα αυτα οσο και να μην αρεσουν σε καποιον ορισμενα σημεια δε καταλαβαινω γιατι δεν ειναι πειστικος. Νομιζω πως ως ρολος ειναι κλειδι για την ατμοσφαιρα της σειρας σε σημειο που δε νομιζω πως θα ηταν εξ ισου πετυχημενη με αλλον χαρακτηρα ή ηθοποιο στη θεση του, θελουν να περασουν ενα συγκεκριμενο φιλινγκ και το πετυχαινουν. Και αυτα τα λεω ενω υπηρξαν σημεια που σε μενα για αλλους λογους φαινοταν υπερβολικος πχ το σκηνικο που μιλανε στο σχολειο για το αεροπλανο.

FIXXXER
25-07-2015, 23:27
μπορεί να κάνω μεγάλο λάθος και να με διορθώσουν οι ψυχολογοι του φορουμ, αλλά μου φαίνεται αφύσικο, ένας τύπος σαν τον γουαιτ, που φαίνεται να το 'χει μέσα του οχι μονο να σκοτώσει εν ψυχρώ, αλλά δείχνει και τέτοια αρχηγικά χαρακτηριστικά, να ζει όλη του τη ζωη σα μικρομεσαίος υπαλληλάκος και να μην έχει δείξει καθόλου νεύρο όλα αυτά τα χρόνια. Να ασχολιόταν με άλλο σταρτ απ, να έκανε κάτι κι όχι να καθαρίζει αυτοκίνητα ως δεύτερη δουλεια, Και το μυαλό φαίνεται να έχει και τις ικανότητες να οργανωθεί. Ακόμα κι αν he broke bad, θα γινόταν αλλιώς, για μένα αυτοί οι τύποι είναι που κάποια μέρα εξαφανίζονται, αυτό με ενοχλεί, το πως he broke bad.

Από την άλλη για να είμαι και δίκαιη, δεν ξέρω τί ζωή προ κρυσταλ μεθ θα είχε ένας πειστικός walter.

:pink:

Ταξιτζη δεν εχεις πιασει ΤΙΠΟΤΑ για το τι με ενοχλησε στη σειρα, αστο καλυτερα, μην κανεις υποθεσεις.
Ακριβως οτι λεει η ενι γενικα. Η ολη εξελιξη του χαρακτηρα του WW για μενα ηταν απλα οτι ναναι, και αυτο μου χαλασε μια σειρα που μεχρι και την 3η σεζον την απολαμβανα λιγοτερο ή περισσοτερο.

Taksitzhs
26-07-2015, 03:55
Μα δεν ειπα και τιποτα. Καλαμπουρι εκανα σε περιπτωση που δε το καταλαβες, μαλλον δε διαβασες καλα ολο το ποστ. Εκανα ενα edit το δευτερο να ναι λιγο πιο εστιασμενο μη γινονται μπερδεματα.

Parasight
26-07-2015, 12:29
Ειναι συνηθες αμα δεν εχουμε απαντηση να λεμε "καλα δεν καταλαβες τιποτα", το εχω κανει κι εγω στο παρελθον, νταξει τι να κανουμε.

FIXXXER
26-07-2015, 12:31
:moutza:

Εντελως ασχετο quote ομως.

Parasight
26-07-2015, 13:27
Πάλι δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ μάλλον :(

FIXXXER
27-07-2015, 02:00
Ναι ή αυτο συμβαινει, ή απλα περιμενες σαν κλασικος stalker να κοτσαρεις καπου το quote μιας και σου αρεσε.
Βεβαια ο Ταριφας ειχε αναφερθει σε μενα και στο "γιατι δε γουσταρω" ΒΒ, οποτε καμια σχεση το quote, αλλα οτι σε βολευει ρε μαν...

cloud
27-07-2015, 16:54
Ενι, εγω αυτο που ειδα ειναι ενας τυπος που ειδε το χαρο με τα ματια του πραγμα που τον ωθησε σε ορισμενες υπερβασεις, στις οποιες στο μεγαλυτερο κομματι της σειρας ηταν χεσμενος πανω του. Ναι, εδειξε και πολλα, ουσιαστικα σημαδια αυτοπεποιθησης που νομιζω πως αυτο ειναι που σ ενοχλει και αλιμονο αν δεν συνεβαινε με ολα τα γεγονοτα που περνουσε στο ενδιαμεσο.

Χεσμένος ήταν πριν τον καρκίνο, αφού ζούσε τη ζωή του καταπιέζοντας τον εαυτό του. Αφού είδε όντως τον χάρο με τα μάτια του, πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Το πως έκανε downplay τον εαυτό του χωρίς να το θέλει πραγματικά αλλά επειδή φοβόταν, γίνεται ξεκάθαρο στις συνομιλίες του με τον συναίτερο που του πήρε την επιχείρηση. Βαρέθηκε να είναι ο -και καλά, γιατί υποκριτής ήταν πάντα- ηθικός ακαδημαϊκός/μαλάκας που το μόνο που κέρδισε είναι χημειοθεραπείες, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και μια ρουτίνα σε ένα βαρετό προάστιο (δικές του σκέψεις).

Πως πήγε από το άκρο του ηθικού στο άκρο του αριβίστα είναι κάτι που ψυχολογικά δε νομίζω ότι θεωρείται δυνατό, αλλά εδώ μιλάμε για μια ιδιοφυϊα, είναι κάτι που συμβαίνει σταδιακά, και στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να βάζουμε τους ρόλους σε κουτάκια. Ήταν αυτό που ήταν και ακόμα και μέσω της όποιας υπερβολής, το σενάριο πέρασε αυτά που ήθελε, και το μήνυμα είναι ρεαλιστικό. Η προσωπική μου κρίση πάντως είναι πως δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αλλαγή στον White, αυτός ήταν πάντα, απλώς μετά τον καρκίνο άρχισε να το εκφράζει όλο και περισσότερο.

Taksitzhs
27-07-2015, 17:15
Εγω νομιζω οτι μια χαρα χεσμενος ητανε, απλα με καθε νεα εμπειρια αποκτουσε ολο και περισσοτερη αυτοπεποιθηση -πραγμα λογικο. Δε θα τον ελεγες και ιδιαιτερα ψυχραιμο πχ οταν εβλεπε τον τουκο να σαπακιαζει τον δικο του. Στις πολυ κρισιμες φασεις/κορυφωσεις εδειχνε συγκεντρωση και αποφασιστικοτητα, πραγμα οχι παραλογο γιατι πολλοι λειτουργουν ετσι, μεχρι να φτασει εκει ομως ηταν αμηχανος και ατσουμπαλος.

Parasight
28-07-2015, 11:07
στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να βάζουμε τους ρόλους σε κουτάκια.Βασικά εδώ εμπερικλείεται για μένα όλο το ζουμί. Πόσες φορές διαβάζουμε απίθανες αληθινές ειδήσεις συνοδευόμενες από τη φράση "η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε σενάριο ταινίας". Ναι στις καθημερινές ζωές μας έχουμε μια απάντηση σχεδόν για το οτιδήποτε, σε υποθετικές ακραίες καταστάσεις νομίζουμε ότι την έχουμε αλλά αν λασκάρει η βίδα δεν πρέπει για τίποτα να είμαστε σίγουροι. Και αυτό το αποδεικνύει η ίδια η γαμημένη καθημερινότητα. Γι'αυτό το λόγο δε μπορώ να δω σοβαρά το επιχείρημα περί αλλοπρόσαλου χαρακτήρα του Walter. Μπορεί να εξηγείται λογικά η αντίδραση και η εξέλιξή του, μπορεί και όχι, αυτό όμως εξαρτάται από το τι κουβαλάει αυτός στο κεφάλι του (ως υποθετικός χαρακτήρας) και όχι στο τι κουβαλάω εγώ. Γι'αυτό δε μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία, το θεωρώ ουσιαστικά άτοπο να το κάνω. Και κατά συνέπεια, απολαμβάνω την υπερσειρά 8)

BURNIN AMBITION
29-07-2015, 01:59
2 selides tiga sthn paparia.

magnets bitches

Roswell47
29-07-2015, 02:44
2 selides tiga sthn paparia.

magnets bitches

<3 ηθελα να το πω αλλα υπεθεσα οτι θα το πει καποιος, καποια στιγμη, καλυτερα.

casshern
16-03-2017, 14:13
TO BREAKING BAD ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ ????

Πατήστε το λινκ από κάτω για να μάθετε τα καυτά νέα :dick::dick::dick:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

Πλάκα κάνω.
Είδα τη σειρά πρόσφατα γιατί είχε αρχίσει να μου τη δίνει αυτό το "Καλά!, δεν έχεις δει breaking bad!?!?!?!".
Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Πάω στοίχημα ότι αρκετοί από αυτούς που ξερόχυναν τότε(και τώρα ακόμα, έχοντας την τότε αίσθηση στη μνήμη), θα "κρύωναν" αρκετά αν την ξανάβλεπαν σήμερα.
Εγώ, ας πούμε, δε θα πρότεινα σε κανέναν, όσο απαίδευτο γατάκι και αν τον θεωρούσα, να επενδύσει 60 ώρες από τη ζωή του για να δει μια σειρά που αρχίζει να γερνάει άσχημα και έχει ξεπεραστεί από τους διαδόχους* της.

Πάντως, ο χαρακτήρας Walter White αποζημιώνει για κάθε βασανιστικό λεπτό των σκηνών με Τζέσυ, γυναίκα Walter, κλπ

Επίσης, καλή τρολιά το ότι η σειρά είναι λίγο αργή τις τρείς(3!) πρώτες σεζόν και μετά γίνεται της πουτάνας. Ντροπή σας, κύριοι.

(*) με την έννοια ότι η επιτυχία της τότε, έκανε πολλούς να μυριστούν χρήμα. Όχι ότι έχω να προτείνω κάποια σειρά, "ίδια" αλλά καλύτερη.

Parasight
16-03-2017, 14:34
Περάστε έξω, κύριε.

B.S.O.D.
17-03-2017, 02:04
Εγώ, ας πούμε, δε θα πρότεινα σε κανέναν, όσο απαίδευτο γατάκι και αν τον θεωρούσα, να επενδύσει 60 ώρες από τη ζωή του για να δει μια σειρά

(*) με την έννοια ότι η επιτυχία της τότε, έκανε πολλούς να μυριστούν χρήμα. Όχι ότι έχω να προτείνω κάποια σειρά, "ίδια" αλλά καλύτερη.

θα μπορούσες να δ εις αυτό https://www.google.gr/amp/www.telegraph.co.uk/on-demand/2017/03/13/breaking-bad-movie-perfect-anyone-cant-bothered-watch-show/amp/
κ να μην "χάσεις"60 ώρες , ,,,,ααααα κ μην δεις το better call saul είναι χειρότερο. ..........

Raven Lord
17-03-2017, 02:22
μην είστε φλούφληδες

OniBocho
13-01-2021, 18:37
Dear Mister Cranston.

I wanted to write you this email - so I am contacting you through Jeremy Barber - I take it we are both represented by UTA . Great agency.

I've just finished a marathon of watching "BREAKING BAD" - from episode one of the First Season — to the last eight episodes of the Sixth Season. [Ed note: There are in fact five seasons of Breaking Bad; this might have been wishful thinking.] (I downloaded the last season on AMAZON) A total of two weeks (addictive) viewing.

I have never watched anything like it. Brilliant!

Your performance as Walter White was the best acting I have seen - ever.

I know there is so much smoke blowing and sickening bullshit in this business, and I've sort of lost belief in anything really.

But this work of yours is spectacular — absolutely stunning. What is extraordinary, is the sheer power of everyone in the entire production. What was it? Five or six years in the making? How the producers (yourself being one of them), the writers, directors, cinematographers.... every department — casting etc. managed to keep the discipline and control from beginning to the end is (that over used word) awesome.

From what started as a black comedy, descended into a labyrinth of blood, destruction and hell. It was like a great Jacobean, Shakespearian or Greek Tragedy.

If you ever get a chance to - would you pass on my admiration to everyone — Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, R.J. Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Steven Michael Quezada — everyone — everyone gave master classes of performance ... The list is endless.

Thank you. That kind of work/artistry is rare, and when, once in a while, it occurs, as in this epic work, it restores confidence.

You and all the cast are the best actors I've ever seen.

That may sound like a good lung full of smoke blowing. But it is not. It's almost midnight out here in Malibu, and I felt compelled to write this email.

Congratulations and my deepest respect. You are truly a great, great actor.

Best regards

Tony Hopkins.

Γράμμα του Anthony Hopkins στον Brian Cranston.

Krux
14-01-2021, 09:47
λινκ

OniBocho
14-01-2021, 10:39
https://www.theguardian.com/film/2013/oct/17/anthony-hopkins-bryan-cranston-breaking-bad-fan-letter

Μασημένη τροφή πια! :p

Krux
15-01-2021, 09:55
θενκς