Log in

View Full Version : [Cinema] The Box (2009)

antimusic
10-12-2009, 16:08
http://www.youtube.com/watch?v=LVK-hVGqCpo

http://www.imdb.com/title/tt0362478/

η νέα ταινία του richard kelly, βασισμένη σε διήγημα του richard matheson που παλιότερα είχε γίνει επεισόδιο του twilight zone, και φαίνεται. retro και παλιομοδίτικο σε όλα, είναι σίγουρα ενδιαφέρον ως φόρος τιμής σε ταινίες της δεκαετίας του 70 (όταν οι γραφιάδες της εποχής θεωρούσαν ακόμα κουλ επιστήμονες της NASA τους έχωναν παντού), αλλά πέρα απ' αυτό δεν ξέρω αν θα εντυπωσιάσει κανέναν. ακόμα και το μεγάλο ηθικό δίλλημα πάνω στο οποίο στηρίζεται η ταινία εξετάζεται με μια ταιριαστή μεν, ξεπερασμένη δε αφέλεια.

σαν επιστημονικής φαντασίας είναι απλά χαριτωμένο, σαν θρίλερ/σασπένς τραβάει πολύ και αποπροσανατολίζει μετά τη μέση, ταινία της σημερινής εποχής για το κοινό της τότε πόσο ενδιαφέρον να έχει;

00i00
10-12-2009, 16:10
ειμαι στο τελευταιο part...αι να διουμε...

FIXXXER
10-12-2009, 16:25
σαν επιστημονικής φαντασίας είναι απλά χαριτωμένο, σαν θρίλερ/σασπένς τραβάει πολύ και αποπροσανατολίζει μετά τη μέση, ταινία της σημερινής εποχής για το κοινό της τότε πόσο ενδιαφέρον να είναι;

Το Donnie Darko δε μας χαλασε ομως κι ας μιλουσε για 1988 ε? Δε λεει και πολλα αυτο βεβαια, αν χαρακτηριζεται απο την αφελεια για την οποια λες, τοτε το πιο πιθανον να με ξενερωσει κι εμενα. Εχω κατεβασμενο το Southland Tales εδω και κανα χρονο κι ακομα να το δω. Περιμεναμε περισσοτερα γενικα απο αυτον, δεν εχω ακουσει καλα λογια ουτε για το Southland. Ειδα και το S.Darko μολις ΤΩΡΑ ολως τυχαιως. Δεν μου φανηκε οσο χαλια λεγατε, παω σε εκεινο το θρεντ.

antimusic
10-12-2009, 16:30
η φράση-κλειδί είναι στο quote, ψάξου.

(έκανες quote και δεν μπορώ να διορθώσω τη σύνταξη της τελευταίας πρότασης, άντε σου έδωσα και χιντ)

FIXXXER
10-12-2009, 16:39
Ναι σκεφτηκα οτι μπορει να εννοεις οτι το Donnie Darko ηταν μια ταινια για το 1988 αλλα απευθυνοταν στην γενια των 2000'ς, ενω αυτο μπορει να ειναι μια ταινια για το 1975 ας πουμε και απευθυνεται και στο κοινο του 1975, αλλα ηλπιζα να μην εννοεις αυτο, γιατι θα βαρεθω παρα πολυ να τη δω, οπως ειπα ουτε την αλλη εχω μπει στον κοπο να δω γιατι ειναι δυομιση ωρες και γιατι δεν ακουσα τις απαραιτητες διθυραμβικες κριτικες ωστε να πειστω λιγο πιο ευκολα. Γενικα οταν τη δω θα πω κι εγω.