View Full Version : Μουντιάλ 2010
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Kelldorain
04-12-2009, 21:27
First~!
Α' Όμιλος: Νότιος Αφρική, Μεξικό, Ουρουγουάη, Γαλλία.
Β' Όμιλος: Αργεντινή, Δημοκρατία Κορέας, Νιγηρία, Ελλάδα.
Γ' Όμιλος: Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, Σλοβενία.
Δ' Όμιλος: Γερμανία, Αυστραλία, Γκάνα, Σερβία.
Ε' Όμιλος: Ολλανδία, Ιαπωνία, Καμερούν, Δανία.
Στ' Όμιλος: Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Σλοβακία.
Ζ' Όμιλος: Βραζιλία, Βόρειος Κορέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία
Η' Όμιλος: Ισπανία, Ονδούρα, Χιλή, Ελβετία
Είναι 4-4-2.
jack the ripper
04-12-2009, 21:29
ksenera....idios omilos me 94 sxedon...
ston omilio vrazilias elpizoume se pswliasma tis portogalias apo akti kai vrazilia :maikl::maikl::maikl:
me odigo ta dakria tou viktor ikpempa ston dromo gia ton teliko :pink:
agklia i pxio tixeri,o d omilos tis poutanaras
fandango
04-12-2009, 21:39
"σε μια χώρα που έβαλε φυλακή τον Κολοκοτρώνη, στον Ρεχάγκελ θα κολλήσουμε;" είπε ο θεούλης.
πάμε ρε Νεδερλαντς. :touched:
_UnHoLy^MaRtYr_
04-12-2009, 21:41
Θα δούμε αβραάμ να μαρκάρει μέσσι; :touched:
Kelldorain
04-12-2009, 21:42
Θα δούμε αβραάμ να μαρκάρει μέσσι; :touched:
Σπυρόπουλο Μέσσι, Αβραάμ Αγκουέρο :touched:
4ος, 7ος όμιλος θάνατος (δεν βλέπω να περνάει η Πορτογαλία), γενικά ωραίοι όμιλοι βγήκαν
jack the ripper
04-12-2009, 21:42
egw stirizw akti elefantostou kai argentini :maikl::maikl::maikl:
Α' Όμιλος: Νότιος Αφρική, Μεξικό
Β' Όμιλος: Αργεντινή, Νιγηρία
Γ' Όμιλος: Αγγλία, ΗΠΑ
Δ' Όμιλος: Γερμανία, Γκάνα
Ε' Όμιλος: Ολλανδία, Καμερούν
Στ' Όμιλος: Ιταλία, Παραγουάη
Ζ' Όμιλος: Βραζιλία, Ακτή Ελεφαντοστού
Η' Όμιλος: Ισπανία, Ελβετία
Πρωιμη προβλεψη χωρις αυριο ετσι για τη φαση. Γενικα λογω ηπειρου οι αφρικανικες θα ειναι πολυ δυνατες πιστευω και θα περασουν ολες εκτος Αλγεριας. Εμεις θα φαμε πουτσα, ηταν πολυ κακη η κληρωση πιστευω. Η Ελβετια υπερκωλοφαρδη παλι μετα τον ομιλο για τα προκριματικα, αυτα. Ελπιζουμε σε αποκλεισμο Γαλλιας.
otto vs ntiegko
to telos tou kozmou
Death MD
04-12-2009, 22:44
4-4-2 αγαπη μου
fandango
04-12-2009, 23:02
pernane.
ποιοι;
Mitsmann
04-12-2009, 23:02
εγω ξενερωσα. περιμενες 15 χρονια να πας μουντιαλ για να ξαναδεις το ιδιο πραμα?
φερτε καμμια ομαδα που δεν εχουμε δει ρε, κανα Ελλαδα - Παραγουαη να γινει σκηνικο....στα διαλα.
ξενερα.
Magellan
04-12-2009, 23:04
Λολ
σα να κληρωθηκε ο ολυμπιακος με ρεαλ και πορτο στο τσ λ
Mitsmann
04-12-2009, 23:05
Λολ
σα να κληρωθηκε ο ολυμπιακος με ρεαλ και πορτο στο τσ λ
οου μαλακα, αυτο θα ταν πραγματικο σιχαμα.
πρεπει να μπει κλειδαριθμος γι αυτο.
Kelldorain
04-12-2009, 23:13
gxiwo0r5hJY
Mitsmann
04-12-2009, 23:18
"προμεναδα"
:touched:
freak brother
04-12-2009, 23:27
eimaste tyxeroi , tous petyxame nekrous tous argentinous kai tous nighrianous... pame epomenh fash aneta.
pernane.
ποιοι;
mantepse re mousia.
Phantom Duck
05-12-2009, 00:21
με ποιον θέλατε να κληρωθούμε ρε κλαμμένα μουνιά, φερόε;
κατά τ' άλλα, πήγε να περάσειΤΙΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣΡΕΜΑΛΑΚΑ.
jack the ripper
05-12-2009, 01:07
η ελβετια θα κλασει τα κακαλα της χιλης ε...
KoiliaSamprela
05-12-2009, 09:27
ο βλάκας ήθελε Ονδούρα ...
ρε μάγκες δεν θα παλέψω Μουντιαλ με τον χαζό , λέτε να κάνουμε κανένα petition online να μην μεταδώσει ?
sthrizoume england kai servakia
nothingman
05-12-2009, 15:43
http://farm4.static.flickr.com/3540/3392148745_e778ef4fa2.jpg
Phantom Duck
05-12-2009, 15:50
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΙΡΕΡ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
nothingman
05-12-2009, 15:53
κάνε μας τη χάρη, το καλοκαίρι θα.
:pink:
Mitsmann
05-12-2009, 16:12
το αστερακι γιατι αχνοφαινεται, ασπρο σε ασπρη φανελα?
ουτε αυτοι ειναι σιγουροι αμα περασε τη γραμμη α??
δεν την περασε οποτε ο μοναδικος τιτλος στης εθνικης αγγλιας μεσα στην αγγλια ηταν και αυτος πετσινος
Kelldorain
05-12-2009, 16:38
Στηρίζουμε Αργεντινή αλλά με Μαραντόνα στο πάγκο αν πάμε μέχρι τους 8 ευχαριστημένοι θα είμαστε. Αγγλία συμφωνώ ότι είναι το φαβορί, αν εξαιρέσουμε το τέρμα είναι υπερπλήρης και έχει με τις διασταυρώσεις κλπ αστείους αντιπάλους μέχρι τα ημιτελικά.
Η Ελλάδα δεν είναι τόσο ότι έπεσε με δυνατές ομάδες όσο το ότι δεν τις ταιριάζουν καθόλου. Η Κορέα πχ, που θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη, τρέχει πολύ και θα είναι δύσκολο να κάνει ο Ρεχάγκελ το κλασσικό παιχνίδι του. Ωραίοι όμιλοι θα ναι ο 7ος προφανώς (λογικά ο Κριστιάνο θα κλαίει πάλι), ο 4ος με δαιμονισμένη Σερβία, Γκάνα και Όζιλς και ο 1ος που έχω περιέργεια τι θα γίνει διαιτητικά με Γαλλία, Ν.Αφρική.
GuardianOfIvorytower
07-12-2009, 12:57
έλα πάμε τελικό με Βραζιλία πάλι :headbang:
εννοείται πως υποστηρίζω Γερμανία
_UnHoLy^MaRtYr_
07-12-2009, 13:05
http://img37.imageshack.us/img37/334/picture0001ta.jpg
Kelldorain
12-05-2010, 11:15
http://www.sport24.gr/categry.asp?catId=13667
Άφησε.έξω.τον.Καμπιάσο :-|
Στις άλλες αποστολές που κοιτάω, Μπενζεμά, Νασρί έξω, Τόττι, Ντελπιέρο έξω και Ζαμόρα έξω =/
Raven Lord
12-05-2010, 11:21
μαραντόνα εγγύηση (αποτυχίας)
Απογοητευμένος λέει ο Καστίγιο που δεν πάει Μουντιάλ χαχαχαχαχαχα
τι εξω τον καμπιασο ρε μαλακα μαραντονα.απο ποιον περιμενεις να κοβει στο κεντρο απο το μασερανο?
ο ανθρωπος ειναι μυρωδιας απο προπονητικη
εντιτ. ουτε ζανεττι και πηρε ντατολο και παλερμο.γελαει ο κοσμος
scarecrow
12-05-2010, 12:10
μαραντόνα εγγύηση (αποτυχίας)
Μην είσαι τόσο σίγουρος.Το ίδιο έλεγαν ότι δεν θα πήγαινε μουντιάλ...
Kelldorain
12-05-2010, 12:13
Ε με τα χίλια ζόρια πέρασε έχοντας το καλύτερο ρόστερ εδώ και 20 χρόνια.
Ρε εδώ άφησε έξω Λισάντρο Λόπεζ και πήρε ΠΑΛΕΡΜΟ.
pali kala pou den pire rikarnto veron apo mas o karagkiozos.patos
kata talla 11 for sti triantada i nigiriara :touched:
scarecrow
12-05-2010, 12:23
Από έναν άνθρωπο που έχει γίνει επίσημη θρησκεία στην Αργεντινή να περιμένετε τα πάντα...Όσο για Λισάντρο Λόπεζ σιγά τα αυγά αφού και να τον έπαιρνε τον πάγκο θα γυάλιζε.Με Μέσι,Ιγκουαΐν,Μιλίτο,Αγκουέρο και Τέβες...:P
Πάντως όντως μαλακία του να μην πάρει Καμπιάσο.
jack the ripper
12-05-2010, 17:07
και εγω στηριζω κατα σειρα αργεντινη , βραζιλια αγγλια (πουτσα σε ιταλια σιχαμα) αλλα με αυτους που πηρε και με τον τροπο που προπονει δεν τα βλεπω καλα
green_machine
12-05-2010, 20:50
http://www.sport24.gr/categry.asp?catId=13667
Άφησε.έξω.τον.Καμπιάσο :-|
Στις άλλες αποστολές που κοιτάω, Μπενζεμά, Νασρί έξω, Τόττι, Ντελπιέρο έξω και Ζαμόρα έξω =/
xaxaxaxaxaxaxaxa νταξει δεν παιζει αυτο.....εξω και ζανετι !?! μεσα ΧΟΝΑΣ γκουτιερες και χεσους ντατολο
νταξει
τι να πεις
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, ανακοίνωσε την 24άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσα σε αυτούς είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.
jack the ripper
17-05-2010, 20:25
:touched: ελπιζω να παρει αρκετα λεπτα συμμετοχης
Κι εγω αν ημουν ΠΑΟ θα το ηλπιζα, ειναι πολυ ξεχωριστο να παιζει παικτης της ομαδας σου στο Μουντιαλ, ανεβαζει και το δικο μου στατους! :touched:
KoiliaSamprela
18-05-2010, 14:43
ανεβάζει και το status το πρωταθλήματος.
Αν δεν τον έπαιρναν μαζί θα έκλεινε η πόρτα για πολλούς παίχτες , και θα παραμένομε στάση πριν την σύνταξη.
Κακά τα ψέματα και όσο και αν με ενοχλεί , το να δείξει η ΤιΒι κοντινό τον Σισέ (και όποιον άλλο ξένο παίχτη που παίζει Ελλάδα) και γράψει από κάτω την Ελληνική ομάδα, αυτόματα παίρνει πόντους όλο το πρωτάθλημα.
Τώρα ενώ ήμουν παραδοσιακά με τον πρεζάκια , οι δικοί μου κουραδόμαγκες με έχουν κάνει να τους αντιπαθήσω.
Φέτος δεν είμαι με κάποιον, αλλά είμαι -παραδοσιακά πάλι- φόλα αντι- {Βραζιλία. Ιταλία , Πορτογαλία}.
Μόλις δω τα πρώτα παιχνίδια σίγουρα θα πάρω αποφάσεις σοβαρές και θα σας πω.
Επίσης prediction league θα κάνουμε?
καλως πηγε μουντιαλ.αλλα για να γινουν αυτα που λετε πρεπει να παιξει κιολας.
Στοιχηματάκι θα παίξετε;
lew na riksw kati psila stin ispania.
atom_smasher
19-05-2010, 18:44
Παμε μωρη πατριδα Σερβια! 4αδα ανετα.
Kelldorain
21-05-2010, 12:27
http://i49.tinypic.com/25untcx.jpg
τώρα ενώ ήμουν παραδοσιακά με τον πρεζάκια , οι δικοί μου κουραδόμαγκες με έχουν κάνει να τους αντιπαθήσω.
Φέτος δεν είμαι με κάποιον, αλλά είμαι -παραδοσιακά πάλι- φόλα αντι- {Βραζιλία. Ιταλία , Πορτογαλία}.
Μόλις δω τα πρώτα παιχνίδια σίγουρα θα πάρω αποφάσεις σοβαρές και θα σας πω.
απειρα:pink:
εγω ειμαι και αντι αγγλια παντως
freak brother
23-05-2010, 01:05
τιγκα αντι αγγλια.. και παραδοσιακα αρτζεντινα.
freak brother
23-05-2010, 01:57
θελω δολοφονικο ματσακι βορειος κορεα - ηπα .. επικ
Να γινει prediction league, και να περιλαμβανει και προβλεψεις για τα αποτελεσματα των αγωνων και για τις θεσεις στους ομιλους με αυξημενη βαρυτητα! Κελντορεν, ελα, αφου δεν εχεις τι να κανεις ουτως η αλλως, ξεκινα, κανε το τοπικ, βαλε δικους σου κανονες!
Προβλεπω οτι θα περασουν οι εξης:
Group A: Mexico, Uruguay
Group B: Argentina, Nigeria
Group C: England, USA
Group D: Germany, Ghana
Group E: Netherlands, Cameroon
Group F: Italy, Paraguay
Group G: Brazil, Portugal
Group H: Spain, Chile
geologiko_karoto
24-05-2010, 19:17
ή μπορούμε να κάνουμε δική μας league στο Fantasy όπως στο Euro2008
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/home.mc
scarecrow
24-05-2010, 22:48
Αργεντινή και Ολλανδία:headbang:
ή μπορούμε να κάνουμε δική μας league στο Fantasy όπως στο Euro2008
Ψήστε το
Art In Haste
24-05-2010, 23:17
Αποψινά φιλικά, σχόλια για το πρώτο ημίχρονο..
Ανύπαρκτη Αγγλία κερδίζει 2-1 με 2 ευκαιρίες/γκολ το Μεξικό που παίζει πολύ ωραία και έχει καμμιά 10αρια ευκαιρίες. 2ο γκολ Αγγλίας οφσάιντ και χέρι Κράουτς.
Αργεντινή σκορπάει 3-0 τον Καναδά, όχι και ιδιαίτερα σοβαρός αντίπαλος βέβαια...
θα παει και ο μπεκαμ στο μουντιαλ λεει για ψυχολογικη υποστηριξη=σουσελ
dopefiend
25-05-2010, 01:00
5 μπαλάκια η αργεντινάρα (με σάπιο αντίπαλο βέβαια)
φοβερός μάξι με 2 γκολ (ο οποίος παίζει να τραυματίστηκε) και ντι μαρία (λένε ότι κλείνει για ρεαλ). ορεξάτος τέβες.
γενικά εύκολα η καλύτερη επίθεση που θα δούμε στο μουντιάλ. τουλάχιστον ατομικά. άμυνα μπάζει λίγο αλλά δεν έπαιξαν σαμουελ, ντεμιτσέλης (αν κρίνουμε απ'τον τελικό ίσως καλύτερα για τον 2ο).
πίσω και σας φάγαμε κουφάλες ελληνάρες
jack the ripper
25-05-2010, 01:34
Kelldorain
25-05-2010, 13:52
5 μπαλάκια η αργεντινάρα (με σάπιο αντίπαλο βέβαια)
φοβερός μάξι με 2 γκολ (ο οποίος παίζει να τραυματίστηκε) και ντι μαρία (λένε ότι κλείνει για ρεαλ). ορεξάτος τέβες.
γενικά εύκολα η καλύτερη επίθεση που θα δούμε στο μουντιάλ. τουλάχιστον ατομικά. άμυνα μπάζει λίγο αλλά δεν έπαιξαν σαμουελ, ντεμιτσέλης (αν κρίνουμε απ'τον τελικό ίσως καλύτερα για τον 2ο).
πίσω και σας φάγαμε κουφάλες ελληνάρες
Βασικά η μεσοεπιθετική γραμμή της Αργεντινής είναι ό,τι καλύτερο είχε στην ιστορία της, γι' αυτό είναι πραγματικά κρίμα που πάει χωρίς προπονητή. Σάμουελ, Ντεμικέλις (θέλω να) πιστεύω ότι θα είναι βασικοί, αλλά οκ μιλάμε για τον άνθρωπο που άφησε εκτός αποστολής τον Ζανέτι. Από 'κει και πέρα για Ντι Μαρία διαβάζω ότι είναι σίγουρος για βασικός αριστερά, να πω την αλήθεια δεν τον έχω δει αρκετά οπότε δεν έχω γνώμη, απλά κρίνωντας από τη χρονιά της Benfica υποθέτω ότι κι αυτός θα έπαιξε ανάλογα. Δεξιά ακούγεται ότι αν τελικά κατέβει με 4-4-2 ίσως να προτιμηθεί ο Gutierrez, μιας και ο Maxi με τη Liverpool δεν έκανε ιδιαίτερα καλή χρονιά. Βερόν, Μασεράνο επίσης θεωρούνται σίγουροι για βασικοί, αν όμως δεν κατέβει με 4-3-3 θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ανασταλτικά.
Γενικά καλό site για όλες τις ομάδες http://equaliserblog.wordpress.com/teamsoftheworldcup/
Τώρα για prediction εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν βέβαια το fantasy κάνει το ίδιο πάμε εκεί.
dopefiend
25-05-2010, 14:29
ο γκουτιέρες καλύτερα να παίξει δεξί μπακ όπως χθες και μάξι δεξιά στα χαφ. μπορεί να μην έκανε καλή σεζον στη λίβερπουλ, χθες όμως έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.
κατα τάλλα ο μαραντόνα πήρε τα συνομήλικα φιλαράκια του (βερόν, παλέρμο) και άφησε εκτός καμπιάσο, λισάντρο που προέρχονται απο εξαιρετικές σεζόν.
μιας και τα λέμε τωρα, ισπανία βλέπω κεγώ για φαβορί
και αντι γαλλία είμαστε
KoiliaSamprela
25-05-2010, 15:58
Νομίζω ότι το πουλέν μου θα είναι για φέτος μια γνήσια εκπρόσωπος του αθλητικού πνεύματος.
Σίγουρα θα στηρίξουμε με ενδιαφέρον στον πρώτο γύρο , και δεν το βλέπω για δεύτερο.
Όλοι όρθιοι λοιπών για τον εθνικό ύμνο
QTRM6NMY2c0
και φυσικά και εδώ σώμα και ψυχή
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Coat_of_arms_of_Algeria.svg/600px-Coat_of_arms_of_Algeria.svg.png
ολυμπιακη ματια στο φιλικο ελλαδας β.κορεας απο το gavros.gr
Τελικά σε αυτή την ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι ορισμένα πράγματα είναι συμπτώσεις τελικά αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο. Την Τρίτη η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Βόρεια Κορέα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, αλλά την ίδια ώρα οι σχέσεις της Βόρειας Κορέας με τη Νότια είναι τεταμένες.
Κατά πολλούς ηχούν τα τύμπανα του πολέμου, αλλά εδώ το θέμα είναι άλλο. Η Βόρεια Κορέα θεωρείται αδύναμη μπροστά στη Νότια. Δεν έχει την δυναμική να θρέψει ούτε τους πολίτες της όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί. Κι όμως, η Βόρειος Κορέα ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να διακόψει τις σχέσεις της με την Νότιο.
Η απευθείας επικοινωνία των δύο χωρών έχει διακοπεί με απόφαση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας. Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά η απόφαση της φαίνεται ότι έχει μεγάλο ρίσκο. Ίσως αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Και αυτό το αντιλήφθηκαν όταν συνάντησαν την φάτσα του Γιώργου Καραγκούνη. Από την στιγμή που είχαν το θάρρος να αντιμετωπίσουν αυτή την μοναδική φιγούρα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τότε τι να τους πει και η Νότιος Κορέα.
Αυτή η Εθνική ομάδα θα πρέπει να το έχει μεγάλο βάρος στην συνείδηση της. Την ίδια ημέρα που έπαιζε με φιλικό με την Βόρειο Κορέα η συγκεκριμένη χώρα είναι ένα βήμα από τον πόλεμο. Βέβαια, όταν αναφερόμαστε σε μία Εθνική στην οποία αγωνίστηκαν επτά ποδοσφαιριστές του βάζελου, περιμένατε τίποτα το διαφορετικό; Οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει τα πάντα, έχουν βυθίζει πλοία, έχουν ρίξει πύργους και τώρα έβαλαν… φωτιά σε Βόρειο και Νότιο Κορέα.
δειτε το πρωτο γκολ της κορεας
παμε για μεγαλα κλαρινα το καλοκαιρι.χαλαρωστε και απολαυστε
Έτσι δείχνει η δουλειά.
Σήμερα έβγαλε οφφ και ο γιδοβοσκός-Μάκος τον Νίνη...
Βέβαια και πριν το Euro είχαμε φάει 4 από Ολλανδία, αλλά και πάλι...
δειτε το πρωτο γκολ της κορεας
Ενω το δευτερο??? (ιδιος παικτης ε)
Magellan
28-05-2010, 14:29
Αναλυτικά οι 10 παίκτες που θα "φλερτάρουν" με την κόκκινη κάρτα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
1. Αβραάμ Παπαδόπουλος Ελλάδα
2.Ενρίκε Βέρα Παραγουάη
3. Αρτούρο Βιδάλ Χιλή
4. Γκάρι Μέντελ Χιλή
5. Ντάνι Σίτου Νιγηρία
6. Τζόρτζιο Κιελίνι Ιταλία
7. Τιμ Κέιχιλ Αυστραλία
8. Ματζίντ Μπουγκέρα Αλγερία
9. Βάλτερ Σάμουελ Αργεντινή
10. Ντιέγκο Λουγκάνο Ουρουγουάη
http://www.sport24.gr/html/ent/024/ent.364024.asp
Clockwork Orange
28-05-2010, 14:31
ειχε τον καλυτερο δασκαλο...
Clockwork Orange
28-05-2010, 14:59
πφφφ βαζελοι! που ειναι ο μινμιν να σε βαλει στην θεση σου που βλαστημας?!
http://www.youtube.com/watch?v=Ct3GWxm3Rv8&feature=related
Τι βαζελοι γαμω το κερατο σου, μην πετας τετοιες χοντραδες, με εχεις πει δεξιο και βαζελο, ελεος σε λιγο θα με πεις και μεταλλα και θα αρχισω τα βρισιδια ε
Clockwork Orange
28-05-2010, 15:08
:O
το χαγκοβερ και η τηλεοραση που παιζει πιανονται για δικαιολογια??
σε ειπα και φιξξξερακο!!!
μεταλλα δεν θα σε πω! σε συμπαθω!
5. Ντάνι Σίτου Νιγηρία
Τον έχω στο manager στην crewe :touched:
Δεν έχει πάρει κόκκινη ακόμα σε 1,5 σεζόν.
Kelldorain
01-06-2010, 16:04
Walcott εκτός 23αδας λέει (http://www.guardian.co.uk/football/2010/jun/01/theo-walcott-england-world-cup), wtf
nothingman
01-06-2010, 16:18
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί SWP αντί του Walcott όπως και γιατί Warnock αντί του Baines. ή γιατί τελικά θα συμπεριλάβει τον King, αδιανόητο μου φαίνεται. εν τω μεταξύ μπουρδέλο η φάση, η επίσημη ανακοίνωση είναι σε καμιά ώρα, μιλάει τώρα σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά ο οποίος κάθε ποδοσφαιριστής στέλνει αμέσως μνμ στους δημοσιογράφους. τα τουίτερς έχουν πάρει φωτιά.
εννοείται ότι στηρίζουμε τη φάση ό,τι και να γίνει βέβαια.
Kelldorain
01-06-2010, 16:33
Καλά πες του Walcott μπορεί να έχει κάποια (ελάχιστη) λογική λόγω τραυματισμών, του Baines δεν το καταλαβαίνω. Ποιον άλλο αμυντικό άφησε έξω, Dawson; Επίσης για King ίσως να τον σκέφτεται για αμυντικό χαφ με ΗΠΑ που θα λείπει ο Barry, αλλά και πάλι σιγά το κέντρο των ΗΠΑ, μέχρι και Lampard-Gerrard μια χαρά θα 'ναι.
nothingman
01-06-2010, 16:49
έχει και τον Carrick για εκεί, αλλά και γενικά ποιος King σε τουρνουά ενός μήνα; ο τύπος τόσα χρόνια δεν έχει συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες προπονήσεις. Dawson έξω ναι. επίσης και ο SWP είχε τραυματισμούς φέτος και τώρα βλέπω στη wikipedia ότι έπαιξε και 4 ματς πρωταθλήματος λιγότερα από τον Theo φέτος (19 και 23).
MaX Payne
01-06-2010, 21:15
για το μοσχαρι τον Χεσκι δεν βλεπω κουβεντα παλι ο ανυπαρκτος μουντιαλ
και το δικαιο θαταν Ντοσον αντι για Κινγκ
Walcott εκτός 23αδας λέει (http://www.guardian.co.uk/football/2010/jun/01/theo-walcott-england-world-cup), wtf
ela mwre, etsi kai alliws poso 8a epaize. Exei kai lennon sth fash an xreiastei enan na trexei apo de3ia.
To pshnw na timhsw england sto stoixhma gia thn deuterh mas koupa
geologiko_karoto
02-06-2010, 00:09
ρε πάει ο Μαλεζίνιο μουντιάλ και ασχολήστε με την Αγγλία ;
έχω για 1ο σκόρερ τον ΒανΠέρσι πάντως
Τα 10 μεγάλα ταλέντα του Mundial (http://www.sportena.com/2010/05/world-cup-2010-ta-10-megala-talenta-tou-mundial/)
Οι δικές μας ταλεντάρες πίνουν 2 γκολάκια πριν το 30λεπτο.
Fireknight
02-06-2010, 20:00
2-0 sto 25' , gamame
Kelldorain
02-06-2010, 20:05
6' Ευκαιρία Παραγουάη
8' Ευκαιρία Παραγουάη
9' Ευκαιρία Παραγουάη
9' Γκολ Παραγουάη
μαλάκες δεν θα βάλουμε ούτε γκολ στο μουντιάλ
MaX Payne
03-06-2010, 00:30
θα βαλει ο
http://img63.imageshack.us/img63/6/angeloscharisteas959474.gif (http://img63.imageshack.us/i/angeloscharisteas959474.gif/)
με το ποδι :dcontent:
SpiritCrusher
03-06-2010, 22:54
Χμ αθλετιξ ή πισι & γκέημς;
EA Sports has predicted that Spain will win the real-life football World Cup this summer. How? By simulating the tournament using the 2010 FIFA World Cup game.
After setting up the tournament to include all 32 teams, Spain eventually thumped Brazil 3-1 and thrust the golden trophy into the air. Arsenal's Cesc Fabregas apparently scored the goal that settled the tie after a wonderful counter-attacking move.
Promisingly, the simulation put England in third place. Our local idiots were knocked out by Brazil on penalties (naturally) in the semi-finals after the game ended 2-2. It doesn't say who missed England's penalty, so we'll work on the basis it was John Terry.
Argentina lost the other semi-final to Spain. England went on to beat Argentina 2-1 to clinch third place.
The tournament's top scorer was Spain's David Villa with seven goals, but it was Kaka of Brazil that took home the Golden Ball. Funnily enough, South Africa was the first team to be eliminated.
Μαλακία εξομοίωση έκανε αφού 1η ομάδα που θα αποκλειστεί θα είμαστε εμείς.
Οχι ρε ειμαστε τυχεροι που ειμαστε στους ομιλους που παιζουν τις τελευταιες μερες του προγραμματος.. ολο και καποια θα ειναι ισαξια αχρηστη
Custom User
03-06-2010, 23:36
Φτιάχτε κανά πρεντίξιο να παίξουμε ρε.
Όχι πρεντίξιον, το άλλο που είχαμε κάνει και στο Euro.
Ή κάντε και τα 2 αμα δε βαριέστε ξερωγω :P
scarecrow
03-06-2010, 23:48
Συμφωνώ με τους αποπάνω.Φτιάξτε κάτι.
Kelldorain
04-06-2010, 12:12
Πείτε τι είχε γίνει στο Euro και κάνουμε αυτό αν είναι, αλλιώς ξεκινάμε κανονικά prediction μέσα στο σ/κ.
Πείτε τι είχε γίνει στο Euro και κάνουμε αυτό αν είναι, αλλιώς ξεκινάμε κανονικά prediction μέσα στο σ/κ.
ER fantasy league. Φτιάχνουμε 11άδες για κάθε αγωνιστική και ανάλογα με την απόδοση των παιχτών παίρνουμε ή χάνουμε βαθμούς πχ γκολ, ασσίστ, κάρτες κλπ
Άσχετο,αλλά μήπως έχουν κυκλοφορήσει διαφημήσεις του τύπου Jose+10 για το φετινό μουντιάλ;
Kelldorain
04-06-2010, 17:56
Εκτός Μουντιάλ ο Ferdinand λόγω σημερινού τραυματισμού, θα κληθεί ο Dawson στη θέση του απ'ότι λένε. Αρχηγός τώρα ποιός πάει; Επίσης και ο Drogba μάλλον εκτός.
Blackie ωραία, ας φτιάξει κάποιος league κι ας δώσει passes κλπ.
Έλα φτάξε εσύ, αφού το χεις, είσαι ο άνθρωπος μας. keldprwtossportsguy που έλεγε και το ταγκ.
scarecrow
04-06-2010, 18:03
Αρχηγός τώρα ποιός πάει;
Αυτός που έπρεπε να είναι από την αρχή μήπως?
http://www.football-pictures.net/data/media/189/Steven_Gerrard_capten.jpg
O Herr Otto ζεσταίνει την κωλοφαρδία του.
Εντός ΣΚ θα ανακοινωθεί ότι η μισή εθνική αργεντινής κόλλησε τη γρίππη των χοίρων, ο Μέσι έπαθε θλάση στους προσαγωγούς, οι μαυρούληδες άκουσαν ότι κάτι κακό θα συμβεί από το μάγο της φυλής και αποσύρονται, και περνάμε με τους σχιστομάτηδες.
Kelldorain
04-06-2010, 18:39
league name: Electricrequiem
league code: 388912-92134
μπείτε.
jack the ripper
04-06-2010, 19:02
se agapame :pink:
scarecrow
04-06-2010, 19:25
Πρώτα φτιάχνουμε ομάδα και μετά επιλέγουμε league ?
Που τα συμπληρώνουμε τα league name και league code?
λίγο help?
:oops:
Δε μου ρχεται το γαμήδι το confirmation mail
scarecrow
04-06-2010, 21:57
Ούτε εμένα :(
MaX Payne
05-06-2010, 01:37
δικαιωση για dawson
και σιγα τη χρονια πουκανε ο ριο
Ουτε εμενα μου ηρθε confirmation mail, αλλα πατησα ξανα το λινκ και με εκανε αυτοματα λογκιν, αρα ισως δε χρειαζεται το mail.
Σας περιμενουμε, ειμαστε ακομα πολυ λιγοι, πιστευω εκανα πολυ καλη επιλογη ομαδας αλλα μεχρι την αλλη Παρασκευη εχουμε χρονο να κανουμε και αλλαγες.
Υπαρχει παικτης με ονομα Welcome :touched:
Σταδιάλα τα κατάφερα. Λίγα τα λεφτά που δίνει στην αρχή ε;
scarecrow
05-06-2010, 12:55
Μπήκα και εγώ.Καλά η επίθεση μου θα βγάζει φωτιές :P
jack the ripper
05-06-2010, 13:49
ερωτηση: ποντους παιρνουν μονο οι βασικοι? επισης: εστω πχ οτι εχω στη βασικη 2 παιχτες απο γαλλια και παγκο 2 απο παραγουαη ξερω γω..μπορω να αλλαζω τη βασικη ενδεκαδα κατα τη διαρκεια της φασης των ομιλων ?
scarecrow
05-06-2010, 13:58
Χμμμ και εγώ έχω τις ίδιες απορίες.
Ομοίως και 2 παίχτες απο Παραγούαη και Γαλλία:rofl:
An unlimited number of substitutions can be made but only eleven players with one captain can score points each round.
Οπου each round σημαινει καθε αγωνιστικη.
jack the ripper
05-06-2010, 14:05
oxi egw den exw gallia kai paragouai :P siga min kanei tpt i gallia sto mundial de stirizoume :P
edit: ARA POUTSA STIN OMADA TOU FIXXXER :P
Πρωτος θα βγω, εχω διαλεξει εντεκαδα Ελλαδας, αναπληρωματικη ολη τη Νεα Ζηλανδια κι εναν παικτη απο Ονδουρα.
scarecrow
05-06-2010, 14:14
:rofl:Εγώ έβαλα παίχτες από ομάδες που standar θα περάσουν από την φάση των ομίλων.Έχω έμπνευση για Kardoso της Παραγουάης ότι θα κάνει όργια.Έβαλα και Djeebour στον πάγκο έτσι για το γαμώτο:grin:.
Art In Haste
05-06-2010, 14:46
Με βάση άλλα φάντασυ αλλαγές μπορείς να κάνεις μέχρι την έναρξη του πρώτου αγώνα της ημέρας. Δε ξέρω για αυτό, δε το ψαξα.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!!~!~!!11`!!
Τα κανα πουτάνα όλα :oops:
Χτες έφτιαξα 2-3 account μπας και ενεργοποιηθεί κάποιο απ όλα. Δεν ενεργοποιήθηκε κανένα, αλλά πατώντας ξανά το λινκ με έβαλε κανονικά. Έφτιαξα τους μαύρους όλα κομπλέ, σήμερα πάω να μπω αλλά δε με έβαζε επειδή δεν ήταν ενεργοποιημένο το account μου!~!!
Και τώρα μου ρθε το confirmation mail απ το αρχικό account και έφτιαξα άλλη αρμάδα.
Kelldorain
05-06-2010, 19:17
ΚΑΙ Robben κατά πάσα πιθανότητα έξω, τι στο διάολο συμβαίνει.
http://www.youtube.com/watch?v=TnC7OmM4E-Y
Fireknight
05-06-2010, 19:34
o Julio Cesar 8a paiksei telika ?
scarecrow
05-06-2010, 19:42
ΚΑΙ Robben κατά πάσα πιθανότητα έξω, τι στο διάολο συμβαίνει.
http://www.youtube.com/watch?v=TnC7OmM4E-Y
Καλά αυτός κάθε τρεις και λίγο τραυματίας είναι...
prediction de 8a ginei dld?
Βασικα αν εχεις κανει register στο fantasy, τοτε απο το account σου μπορεις να πας να δεις και αλλα 5-6 παιχνιδια που υπαρχουν και να τα παιξεις. Ενα απο αυτα ειναι και το Prediction League, αλλα μπορεις να προβλεψεις μονο το αποτελεσμα (νικη, ισοπαλια, ηττα) κι οχι το σκορ. Το καλο ειναι οτι για καθε αποτελεσμα σου δινει ποντους αναλογα με το ποσο πιθανο ειναι και οτι δε χρειαζεται κανεις απο μας να κατσει να κανει τους υπολογισμους και τις βαθμολογιες. Επισης υπαρχει virtual panini album (γυρνας και τις σελιδες!), ηδη εχω ενα μαλακα Κροατη διπλο, ψηθειτε να τον ανταλλαξουμε :PPPP
Custom User
06-06-2010, 13:21
Ναι, αλλά φτιάχτε και ένα ηαρ γκρουπ και για το πρεντίξιο γκεημ, γιατί το άλλο που φτιαξε ο κελντορεην ισχύει μόνο για το άλλο παιχνίδι.
111497-6074 Οριστε, ενα κουμπι ηταν :P
Να κάνουμε όμως ξεχωριστό θρέντ για αυτά μια που εδώ θα μιλάμε για ΜΠΑΛΑ; :D
scarecrow
06-06-2010, 15:07
Λογικό.Άντε φτιάξ'το.
Μπορούμε να τα λέμε και στο εκεί φόρουμ :P
http://sport24.gr/html/ent/735/ent.365735.asp
Αυτοί είστε
Kelldorain
06-06-2010, 18:01
Προετοιμαζόμαστε ενόψει Μουντιάλ και βλέπουμε στο repeat:
http://www.youtube.com/watch?v=uOtL1m1o_ok
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν η κορυφαία στιγμή είναι η μπουνιά ή εκεί που βγάζει ο στρατός τον παίκτη
χαχαχαχαχα,λεπτεπίλεπτο και φινετσάτο μπουκέτο.
giafto eimaste k me xili.thanatos stous valvidias k stous alexissantsez,mono 11 vidals k kontreres
scarecrow
06-06-2010, 18:10
http://sport24.gr/html/ent/735/ent.365735.asp
Αυτοί είστε
Να ετοιμάζει βαζελίνη...
Αυτές ήταν εποχές ρε πούστη.:touched:
http://files.myopera.com/elfenom/blog/Roger%20Milla%20%281%29.jpg
http://pepelotas.files.wordpress.com/2009/10/tomas-brolin-futbolista-pepelotas.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ILcNWv00qVE/SqUZoPDoWdI/AAAAAAAAAcA/LO__bOOO-bo/s400/caniggia.jpg
http://zpierwszejpilki.blox.pl/resource/zubizarreta.jpg
http://whiteopal.files.wordpress.com/2009/06/campos1.jpg
http://news.bbc.co.uk/olmedia/1035000/images/_1035854_toreandreflo300.jpg
http://www.iffhs-media.de/9-WTjaeger/9-WTjaeger-1991-52.jpg
http://lh4.ggpht.com/_wGEaJKSxejU/SZhfJ2EQ0RI/AAAAAAAADUM/QSSuRKT_bkA/Mustafa+Hadji.jpg
http://cdn.picapp.com/ftp/Images/9/b/d/c/Pier_Luigi_Casiraghi_75d0.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_Q3k27dA5IUg/SuW1eYxM2RI/AAAAAAAABmM/-Qe8axfRjkE/s320/aron+winter.jpg
http://www.haberleer.com/futbol/resimler/footballpictures/EnzoScifo.jpg
http://nigeria.blox.pl/resource/amunike.jpg
http://whiteopal.files.wordpress.com/2009/06/campos1.jpg
Θεούλης :touched:
Raven Lord
06-06-2010, 19:27
http://quiensoyyo.files.wordpress.com/2010/02/87086_luis_hernandez.jpg
nothingman
06-06-2010, 19:36
πόντος για Μουσταφά Χατζί.
:touched:amunike:touched:
Custom User
06-06-2010, 20:44
http://pepelotas.files.wordpress.com/2009/10/tomas-brolin-futbolista-pepelotas.jpg
Toν οποίο ακόμα μπορείτε να πετύχετε κάποια μεσάνυχτα στην τηλεόραση σε κανένα poker tour.
terastio post nasum, ti na leme.
posa paixnidia 8a xasei o torres?
KoiliaSamprela
07-06-2010, 08:27
Προετοιμαζόμαστε ενόψει Μουντιάλ και βλέπουμε στο repeat:
http://www.youtube.com/watch?v=uOtL1m1o_ok
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν η κορυφαία στιγμή είναι η μπουνιά ή εκεί που βγάζει ο στρατός τον παίκτη
εποχές που ακόμα το ποδόσφαιρο ήταν αντρικό άθλημα :touched::touched::touched:
και καπάκι βλέπουμε τη σημερινή κατάντια
L7d4I-HR6iw
scarecrow
07-06-2010, 08:40
Αν και αμερικάνικη προπαγάνδα,έχει βάση μέχρι ενός σημείου.
KoiliaSamprela
07-06-2010, 09:08
όχι και αμερικάνικη ρε αδερφέ .... η μπάλα είναι του κανονικού rugby :)
scarecrow
07-06-2010, 09:35
Δεν τα ξέρω αυτά τα αθλήματα.Rugby,american football,australian football.
It's all greek to me.:razz:
Mitsmann
07-06-2010, 11:00
μ αυτα και μ αυτα για να υπαρχει και ενα υλιστικο νοημα στη συζητηση, με οσα εχω δει στα φιλικα, το 2.80 της Ν. Κορεας που κυκλοφορει στο ιντερνέτς, ειναι λουκουμι, με ζαχαρη αχνη.
tamagothi
07-06-2010, 11:30
Toν οποίο ακόμα μπορείτε να πετύχετε κάποια μεσάνυχτα στην τηλεόραση σε κανένα poker tour.
wat.
μπράβο πάντως, κάποια στιγμή που τον είχα ψάξει στα πρώιμα 2000s το Internet υποστήριζε ότι έκανε κάτι εντελώς παρακμιακό, πούλαγε ηλεκτρικές σκούπες ή κάτι τέτοιο.
brolin αγάπη παντοτινή.
http://www.sporting-heroes.net/files_footballworldcup/RAVELLI_T_19940716_GH_R.jpg
PINK
Mitsmann
07-06-2010, 11:45
ωραιοτατο τερμα.
όχι και αμερικάνικη ρε αδερφέ .... η μπάλα είναι του κανονικού rugby :)
Και η διαφημιση τσεχικη βεβαια :P
Tyler_Durden
07-06-2010, 14:19
εν τω μεταξύ συμφωνούμε οτι οι περισσότερες φανέλες που πέρα από το χρώμα της ομάδας, είχαν texture σχεδιάκια στο background , ήταν γαμιστερές και πως σήμερα οι φανέλες έχουν φλωρέψει επικίνδυνα;
chris_boss
07-06-2010, 16:22
εν τω μεταξύ συμφωνούμε οτι οι περισσότερες φανέλες που πέρα από το χρώμα της ομάδας, είχαν texture σχεδιάκια στο background , ήταν γαμιστερές και πως σήμερα οι φανέλες έχουν φλωρέψει επικίνδυνα;
είναι το πρώτο ποστ στο οποίο λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ
v1hMSL7vyD0&feature=related
το τελος :P
αντε να ξεκινησει το γαμημενο
εχω απλωσει ηδη στο μπαλκονι την ενδοξη σημαια της κορεας
jack the ripper
07-06-2010, 18:18
χααχαχαχαχα θα φαμε καλα οντως..εκτος αν βρει νεο κατενατσιο ο ρεχαγκελ
αυριο βαζω φραγκα στη μπι γουιν να χουμε να σπρωχνουμε επιβαλλεται
Tyler_Durden
07-06-2010, 18:23
είναι το πρώτο ποστ στο οποίο λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ
χα χα γιατί ρε μια χαρά είναι :oops:
Raven Lord
07-06-2010, 19:00
τα ξαναπαίρνω από την ΕΞΕΔΡΑ
http://red.thistle.free.fr/panini/cm_zavarov.jpg
edit:
tony cascarino :touched: ^n
http://www.footballspotter.com/wp-content/uploads/2010/02/Panini_Italia_90_-50.jpg
eleventh guardian
07-06-2010, 19:15
Μπουντερμπαλά ρε μούτρα!
Μπρους Γουίλσον (αρχηγός Καναδά) με καράφλα, κοιλιά και μούσι!
Και Ιβάν Νίλσεν και Μλίναρτσικ και Μπέντο με μισό στρέμμα μουστάκι ο καθένας!
Το Μουντιάλ του '86 θα είναι πάντα αξεπέραστο για μένα. :touched:
regularpaul
07-06-2010, 19:33
http://retrosport.files.wordpress.com/2009/09/igorbelanov1.jpg
Λίγο έλειψε μάλιστα να μπει και φυλακή όταν βρέθηκε αναμεμειγμένος σε μια υπόθεση λαθρεμπορίας κλεμμένων παλτών. Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο ανέλαβε τηξν Ελβετική FC Βιλ. Ο πρόεδρός της Αντρέας Χάφεν είχε καταχραστεί 40 εκ. ευρώ από την ελβετική τράπεζα UBS και ο Μπελάνοφ έγινε ιδιοκτήτης και πρόεδρος.
Raven Lord
07-06-2010, 19:36
http://www.footballspotter.com/complete-panini-mexico-86-album/
με αρκετούς παλιούς "γνώριμους" (κόλεφ, εστερχάζι, καζιμιέρσκι, βίκτορ μουνιόθ, φούτρε) :touched:
peu7cBp3ero
terastios paixtis.sketi empnefsi
opos episis k oli i omada tou 98.selestin mpampagiaro,roufai,ikpempa,fininti,amokatsi,amounike,olisex,mparmpa kanou,gouest,iekini folas,oparakou,tixani mpampagkinta
GOD bless the gallant SUPER EAGLES. GOD bless NIGERIA
dopefiend
07-06-2010, 20:24
ρουφάει :touched:
Ο Daffys ξέρει από μπάλα.
Bonus:
http://ligamistru-2003-2004.xf.cz/obrazky/fotky/pantizan/400x600/taribo_west.jpg
Μέχρι και τα δόντια έχουν τα χρώματα της ομάδας.
kalos o taribos alla ito k ligo trend logo stil.o vraxos itan o outse
http://www.haberleer.com/futbol/resimler/footballpictures/UcheOkechukwu.jpg
jack the ripper
07-06-2010, 21:11
μαλακα ο λουα λουα
scarecrow
07-06-2010, 21:19
Εν'τω μεταξύ είχα ξεχάσει κάτι που θα μου χαλάσει την διάθεσή σε αυτό το mundial....
http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata&v=wCbP-iZb0D8
:-(
eleventh guardian
07-06-2010, 23:54
http://www.footballspotter.com/complete-panini-mexico-86-album/
με αρκετούς παλιούς "γνώριμους" (κόλεφ, εστερχάζι, καζιμιέρσκι, βίκτορ μουνιόθ, φούτρε) :touched:
Και ακόμα τους Μπάριος, Μπλαχίν, Λιτόφτσενκο, Ντέταρι, Βράμπλιτς, Μλαντένοφ, Ινάσιο, Mιχαήλ Μιχαήλοφ (ο οποιος ομως δεν πήγε στο Μουντιάλ, όπως και ο Κόλεφ).
Απουσιάζουν από το άλμπουμ οι επίσης "δικοί μας" Ζούλιο Σέζαρ, Βελίτσκοφ και Ντραγκόλοφ.
Αλλά όποιος έχει ακούσει το "Μπουντερμπαλά, Μπουντερμπαλά" από τη χαρακτηριστική φωνή του Μανώλη Μαυρομμάτη δεν γίνεται να το έχει ξεχάσει.Δάκρυσα μόλις είδα τη φωτό. Είναι από αυτές τις ασήμαντες, αλλά δυνατές αναμνήσεις που σου μένουν σε μικρή ηλικία, όταν παρακολουθείς για πρωτη φορά μια μεγάλη διοργάνωση. :touched:
Raven Lord
08-06-2010, 00:18
χαχα ο χόρχε μπάριος είναι ο δικός μας! ?!?!? γι'αυτόν δεν ήμουν σίγουρος :touched: (επίσης παράλειψη: προτάσοφ, γμσε τα, όρεξη να'χεις να ψάχνεις)
mrmaiden
08-06-2010, 00:44
Το πρώτο Μουντιάλ που θυμάμαι:touched:
Μια ακόμα παικτούρα που έπαιξε τότε
http://cache4.asset-cache.net/xc/78959647.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF87892155F29F61288AC1CAC806665A6A46D9A2BC5F55668EEEE3C65928583C1B9958C8
vasily rats
KoiliaSamprela
08-06-2010, 08:48
http://lh5.ggpht.com/_TmCVLQthILQ/SV9eAwbSDYI/AAAAAAAAAvs/DOYgpa7dBK0/Wc82_48s.jpg
έτσι απλά γιατί γαμούσε
και γιατί το '86 έλειπε ο απόλυτος έρωτας
http://pepelotas.files.wordpress.com/2009/06/luis-arconada.jpg
Ruthless
08-06-2010, 09:29
Νιγηρία 94-98 είναι μακράν ότι πιο ωραίο έχει περάσει ποτέ από τα γήπεδα.
Και φέτος(όπως σε κάθε διοργάνωση άλλωστε) στηρίζουμε πούτσα από Martins και Yakubu(ποτέ δε λέμε επώνυμο σ'αυτόν). :dfinger:
warlord mkII
08-06-2010, 10:51
Η μπάλα που έπαιζε η ΕΣΣΔ το 86 απλά δεν υπάρχει!
http://www.youtube.com/watch?v=w8V3OdHoCFo&feature=related
Πάρτε ενδεκάδα!
1 GK Rinat Dasaev
2 DF Vladimir Bessonov
5 DF Anatoly Demianenko (c)
10 DF Oleg Kuznetsov
21 DF Vasili Rats το βρωμόσουτο!!! παιδικός μου ήρωας.
7 MD Ivan Yaremchuk
8 MD Pavlo Yakovenko
9 MD Aleksandr Zavarov
12 MD Andrey Bal
20 MD Sergey Aleinikov
19 FW Igor Belanov ΛΑΤΡΕΙΑ
KoiliaSamprela
08-06-2010, 11:02
καλά , και το Βέλγιο δεν πήγαινε και πίσω ε?
warlord mkII
08-06-2010, 11:09
τεραστια ομαδα και το Βελγιο! Εντσο Σίφο μεγαλη λατρεια.
Αλλα ειμαι με τα κομμουνια!
Μεγάλες στιγμές του αθλητισμού:
http://www.youtube.com/watch?v=8RoHx3Na0h4&feature=related
dopefiend
08-06-2010, 14:05
http://pepelotas.files.wordpress.com/2009/06/luis-arconada.jpg
http://retrosport.files.wordpress.com/2009/10/cebdceafcebacebfcf82-cf83ceb1cf81ceb3cebaceaccebdceb7cf821.jpg
!!!!
http://www.propertyinvesting.net/cgi-script/csNews/image_upload/specialreports_2edb.world-cup-2010-stadium-south-africa.jpg
Τα στάδια που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ.
'Εμεινα μαλάκας όταν είδα το Soccer City.
http://www.worldcup2010southafrika.com/images/worldcup-soccer-city-johannesburg.jpg
http://www.soccercity2010.co.za/images/gallery/artist/design_main.jpg
95.000 θέσεων και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο στάδιο της Αφρικής.
Πιθανολογώ ότι εκεί θα γίνει ο τελικός.
nikolasfluxus
08-06-2010, 15:50
πω όντως με τις ντουντούκες θα μας γαμήσουν την ψυχή.
τί καινούριο είναι αυτό?
Εκει θα γινει οντως. Εγω εντυπωσιαστηκα και με τα γηπεδα στο Port Elizabeth και στο Durban
dopefiend
08-06-2010, 16:27
πάει και ο νάνι
http://www.sport-fm.gr/article/277128
μου γάμησε την 11άδα
jack the ripper
08-06-2010, 17:18
Κορυφαίος σκόρερ - Ελλάδα
Φάνης Γκέκας (GRE) 3.50
Γιώργος Σαμαράς (GRE) 5.75
Άγγελος Χαριστέας (GRE) 5.75
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (GRE) 5.75
Kανένας 6.50
Κώστας Κατσουράνης (GRE) 11.50
Γιώργος Καραγκούνης (GRE) 12.00
Σωτήρης Νίνης (GRE) 15.00
Σωτήρης Κυριάκος (GRE) 26.00
Βασίλης Τοροσίδης (GRE) 34.00
Παντελής Καπετάνος (GRE) 34.00
Αβραάμ Παπαδόπουλος (GRE) 41.00
Aυτογκόλ 41.00
Αλέξανδρος Τζιόλης (GRE) 101.00
Γιώργος Σεϊταρίδης (GRE) 101.00
Λουκάς Βύντρα (GRE) 101.00
Χρήστος Πατσατζόγλου (GRE) 151.00
Οποιοσδήποτε τερματοφύλακας 201.00
Θανάσης Πρίττας (GRE) 201.00
Βαγγέλης Μόρας (GRE) 201.00
Νίκος Σπυρόπουλος (GRE) 251.00
Στέλιος Μαλεζάς (GRE) 251.00
:dfinger::dfinger::dfinger::dfinger: :rofl::rofl::rofl::rofl:
Το καλύτερο είναι στο τέλος:
Οποιοσδήποτε τερματοφύλακας 201.00
Θανάσης Πρίττας (GRE) 201.00
Βαγγέλης Μόρας (GRE) 201.00
Νίκος Σπυρόπουλος (GRE) 251.00
Στέλιος Μαλεζάς (GRE) 251.00
Αυτο ερχομουν να σχολιασω, δε λεω, οι τερματοφυλακες ειναι ΤΡΙΑ ατομα, αλλα και παλι ειναι λιγο ντροπη για Σπυροπουλο και Μαλεζα να τους θεωρουν λιγοτερο πιθανο να σκοραρουν.. και για Μορα, Πριττα ισοπιθανο...
φιφερ το κεφαλι σου το καραφλο ειναι σαν μπαλα!
freak brother
09-06-2010, 01:57
ο Χαρι μονο 5.75?
Custom User
09-06-2010, 02:00
Πάντως 50 λεπτά στο Σπυρόπουλο θα τα έριχνα. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βάλει το μοναδικό μας γκολ στη διοργάνωση και κερδίζεις 125 ευρώπουλα. Μια χαρά.
KoiliaSamprela
09-06-2010, 12:10
το καλύτερο online πρόγραμμα που έχω βρει
ΕΔΩ (http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html)
scarecrow
09-06-2010, 12:30
Πάντως 50 λεπτά στο Σπυρόπουλο θα τα έριχνα. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βάλει το μοναδικό μας γκολ στη διοργάνωση και κερδίζεις 125 ευρώπουλα. Μια χαρά.
Λογικά στο πάγκο θα κάθεται.Συνήθως παίζει ο Τοροσίδης αριστερά και ειδικά με τον Messi να αγωνίζεται από εκεί με το ανάποδο πόδι για να συγκλίνει,η λογική λέει ότι θα βάλει τον δεξιοπόδαρο Τόρο.
jack the ripper
09-06-2010, 13:16
ΕΔΩ (http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html)
TA SPASE
και το χειρότερο (http://www.chemeng.upatras.gr/site-gr/site/index.php?cid=41).:cry:
freak brother
09-06-2010, 13:58
με προλαβες
KoiliaSamprela
09-06-2010, 15:16
και το χειρότερο (http://www.chemeng.upatras.gr/site-gr/site/index.php?cid=41).:cry:
γερά και μην μασάς ρεεεεεε
green_machine
09-06-2010, 19:59
http://www.sport-fm.gr/article/277306
παιδικη χαρα :touched:
scarecrow
10-06-2010, 11:55
Αυτόν τον θεούλη που θα συμμετάσχει φέτος στο mundial ,πόσοι τον πρόσεξαν/θυμούνται?
http://img691.imageshack.us/img691/5734/67380415.jpg
Tyler_Durden
10-06-2010, 12:02
Φυσικά και τον θυμόμαστε. Ειδικά στο ματς που όντας παίχτης του ΟΦΗ (δανεικός) πέταξε την φανέλα και σηκώθηκε και έφυγε απο τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να πάρει κόκκινη κάρτα και χωρίς να έχει διακοπή το ματς, μονό και μόνο επειδή τον έβριζαν τα φιδάκια, και δηλώνοντας αργότερα "Εγώ είμαι Παναθηναικός". Φυσικά το τζιγγεροσινάφι δεν χαμπάριασε ούτε απο το ταλέντο του, ούτε απο την αγάπη του για την ομάδα και σύντομα πήρε το μπουλο ο καψερός. αγαπάμε derek boateng πάντως.
jack the ripper
10-06-2010, 12:21
o opoios meta akolouthise anodiki poreia kai paizei pleon sti getafe(nomiza apo tous kalous tis paixtes) kai paizei na parei metagrafi fetos
namiroth
10-06-2010, 12:28
Αυτόν τον θεούλη που θα συμμετάσχει φέτος στο mundial ,πόσοι τον πρόσεξαν/θυμούνται?
http://img691.imageshack.us/img691/5734/67380415.jpg
gamouse kai sto manager 2000/01
Griffith
10-06-2010, 14:56
ο boateng νομίζω είχε χάσει τετατέτ στο 1-1 με μαν.γιουνάιτεντ τότενες και τον είχε προσέξει και ο Παππούς και τέτοια.αυτά μου φαίνονται ότι γίναν τόσο παλιά που τώρα έπρεπε να είναι κάπου στα 35 του...
Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (ο άλλος ο Μπόατενγκ της Γκάνας) είναι αδερφός του Ζερόμ Μπόατενγκ που θα παίξει για τη Γερμανία και θα είναι και αντίπαλοι στον όμιλο.
Tonosalata
10-06-2010, 17:58
μπερδέψανε τα Μποατια τους.
:kakoxioumor:
nothingman
11-06-2010, 14:52
www.sport.gr/default.asp?pid=278
jack the ripper
11-06-2010, 15:03
ξερει κανενας απο τους "αγγλους" αν θα το δειχνει ονλαιν κανα μπι μπι σι ή σκαι σπορτς κατα τυχη?
jack the ripper
11-06-2010, 16:53
stream aggliko kaneis?
stream aggliko kaneis?
Έψαξες στο myp2p; Έχει άπειρα, όρεξη να χεις να δοκιμάζεις αν δουλεύουν :P
_UnHoLy^MaRtYr_
11-06-2010, 16:57
για παμε :touched:
jack the ripper
11-06-2010, 17:00
ναι μονο ενα 280αρι ειχε..τεσπα δεν πειραζει μωρε..μονο εικονα τι να κανεις...παμε ρε :touched:
Μόνο ένα δουλεύει απ' όλα αυτά; :eek:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=77086&part=sports
Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, ανακοίνωσε την 11άδα για το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ κόντρα στην Γαλλία την Παρασκευή.
Στο τέρμα θα είναι ο Φερνάντο Μουσλέρα, ενώ θα παίξει σύστημα 3-5-2 και οι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Μαουρίσιο Βικτορίνο, Ντιέγκο Λουγκάνο και Ντιέγκο Γκοντίν.
Στα άκρα θα παίξουν οι Μαξιμιλιάνο Περέιρα και Άλβαρο Περέιρα, αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντιέγκο Πέρες και Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ινάσιο Γκονσάλες.
Στην κορυφή της επίθεσης φυσικά οι Ντιέγκο Φορλάν και Λουΐς Σουάρες, ενώ σε σχέση με το τελευταίο φιλικό την θέση τους έχασαν ο Αντρές Σκότι από τον Μαουρίσιο Βικτορίνο και ο Βάλτερ Γκαργκάνο από τον Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος.
10ari tis ourougouais loipon paixtis tou levadeiakou.MALISTA
jack the ripper
11-06-2010, 17:50
ωραιο ματσακι γενικα..ανοιχτο παιχνιδι..θα μπορουσε να ειχε μπει και κανενα γκολακι
Art In Haste
11-06-2010, 17:54
Μπήκε, αλλό ο νόμος του διοργανωτή μέτρησε..
Shrinebuilder
11-06-2010, 17:57
λολγουτ
αρτ ιν χέηστ τι λε ρε.
scarecrow
11-06-2010, 17:57
Σωστά το ακύρωσαν το γκολ.Πολύ επιθετικός back δείχνει ο Gaxa ,κρίμα που δεν τον πήραμε.:?
jack the ripper
11-06-2010, 18:04
art in haste ξερεις τον ορισμο του οφσαιντ?
Art In Haste
11-06-2010, 18:08
Ήταν?Δεν είδα ριπλευ, απλά είδα παίχτη στη γραμμή όταν μπήκε το γκολ.
jack the ripper
11-06-2010, 18:10
ε τοτε μην το αναφερεις σαν σφαγη κλπ..και εγω μεξικο υποστηριζω αλλα ο παιχτης εκεινος στη γραμμη ηταν ο μοναδικος...ο τερματζης ηταν πισω απο τον επιθετικο του μεξικο
SpiritCrusher
11-06-2010, 18:11
Ναι αλλά ο τερματοφύλακας είχε βγει, και οφφσάιντ είναι όταν σε καλύπτει μόνο ένας παίχτης μετρώντας και τον τερματοφύλακα.
εδιτ: μας πρόλαβαν.
jack the ripper
11-06-2010, 18:12
επισης κλαιω με : τσαμπαλαλαλαλαλαλλαλαλαλα
Shrinebuilder
11-06-2010, 18:16
ΤΖΑΚ ΔΕ ΡΙΠΠΕΡ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
ΤΣΑΜΠΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ
scarecrow
11-06-2010, 18:17
jack the ripper
11-06-2010, 18:18
αχχαχαχαχαχααχαχχαχααχχα
αχχαχααχχααχχααχαχαχ
εντωμεταξυ τι ηθελα και μπηκα :/ τωρα το ειδα στο στριμ :( να κανουμε τον τιτλο: MUNDIAL 2010 ΜΕ ΣΠΟΙΛΕΡΣ
scarecrow
11-06-2010, 18:20
MUNDIAL 2010 ΜΕ ΣΠΟΙΛΕΡΣ-:rofl::rofl::rofl::rofl:theos o jack
Shrinebuilder
11-06-2010, 18:21
Tshabalala plays as a winger for Kaizer Chiefs
ο τύπος είναι μπροστά
Kaserinos
11-06-2010, 18:31
Εδώ ο Τοράδο αφησε μαλλί, ρε μαλακες.
Ωπ ωπ, εβαλε Μπλανκο. Καλα αυτος επιμένει να παιζει κι αλλο?
jack the ripper
11-06-2010, 18:32
http://www.acapela.tv/polyglot-127898994_c2be47378338a.html
.-
Kaserinos
11-06-2010, 18:35
10ari tis ourougouais loipon paixtis tou levadeiakou.MALISTA
Ε λολ. Ξέρω ενα μουνάκι που θα γελάει πονηρα τωρα.
Clockwork Orange
11-06-2010, 18:37
http://www.acapela.tv/polyglot-127898994_c2be47378338a.html
.-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
λοιπον αυτος ο DMC της αφρικης κανει πολυ δουλεια το παιδι
νιχατσβε νομιζω!
και το πεναλτι ηταν θα ελεγα!
kouentamokmplanko :pink:
torrado arxigara
afto to trololotsampalala ti tou dinoune,se antepithesi ekame 1.5 defterolepto na paei apo ti mesaia grammi stin epithesi
green_machine
11-06-2010, 18:40
μπορει να μου πει κανα παιδακι γιατι ενω κανονικα ειμαστε στη ιδια ζωνη ωρας με νοτιο αφρικη (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Timezones2008.png) εχουμε μια ωρα διαφορα? ας μιλησει κανας επιστημονας
1-1 μαρκεζ :touched:
Art In Haste
11-06-2010, 18:43
Με την διαφορά ώρας το καλοκαιρί από GMT+2 γινόμαστε GMT+3. Και οι Άγγλοι πχ γίνονται GMT+1
dosantos,kouadrados k arxidgia
http://blogs.chicagosports.chicagotribune.com/.a/6a00d83451583769e20105371e2028970b-800wi
telos.
Δε βγάζω μήνα με αυτές τις γαμωκόρνες :/
SpiritCrusher
11-06-2010, 18:59
Perez.
Μεγάλος τερματοφύλακας...
Art In Haste
11-06-2010, 19:00
Δε βγάζω μήνα με αυτές τις γαμωκόρνες :/
Άστα να πάνε, και καλά θα τις απαγόρευαν...
Kelldorain
11-06-2010, 20:12
Πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις η Ν.Αφρική και γενικά μετά το 30' έπαιξε καλύτερα αλλά με άθλια άμυνα, ειδικά στα στημένα. Δίκαιο αποτέλεσμα πάντως γιατί και το Μεξικό παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, καθόλου στατικοί παίκτες και κίνηση απ'όλους, τερματοφύλακας βέβαια αστείος. Επίσης απροσδόκητα δίκαιη διαιτησία, περίμενα να γίνει καμιά ομορφιά.
Έχουμε 11αδα Γαλλίας;
εντιτ, Μαλουντά πάγκο λέει, γελάει το σύμπαν.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. γαμώ τη γαλλία.
jack the ripper
11-06-2010, 20:52
στα @@ μου αν δεν παιξει ο σισσε και εγω ουρουγουαη στηριζω...απλα μη ερθει οβερ το ματς ε :P
Kelldorain
11-06-2010, 20:54
Προφανώς Ουρουγουάη. Επίσης
Uruguay v France. Just before kick-off, Uruguay will remove their ill-fitting masks and kit to reveal the Ireland team.
freak brother
11-06-2010, 21:08
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. γαμώ τη γαλλία.
+1
jack the ripper
11-06-2010, 21:09
Προφανώς Ουρουγουάη. Επίσης
Uruguay v France. Just before kick-off, Uruguay will remove their ill-fitting masks and kit to reveal the Ireland team.
ΜΑΛΑΚΑ Θ Ε Ο Ι ..προσκυνω ταπεινα και στηριζω...αλλα μεχρι 2-0 ε
Sotos_The_Tequiler
11-06-2010, 21:44
τι έκανε ο γαλλότερμας ρε; :P
κι ο επόπτης καλός τυφλός... στην εξέδρα κόντεψε να φτάσει με τη μπάλα στα χέρια.
Κατά τα άλλα: Χ ημίχρονο
Magellan
11-06-2010, 21:55
πως την παλευουν οι θεατες??
Art In Haste
11-06-2010, 22:02
Ο επόπτης από την κάτω πλευρά δε βλέπει την τύφλα του!
ΥΓ. Ή είναι Γάλλος.
Sotos_The_Tequiler
11-06-2010, 22:06
πως την παλευουν οι θεατες??
σαν να κατεβαίνει κανα λεφούσι από σφήκες ρε φίλε
jack the ripper
11-06-2010, 22:07
kanonika
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΛΑΤΡΕΙΑ!
Κρίμας για το Μέχικο :(
Στηρίζουμε.