PDA

View Full Version : Μουντιάλ 2010

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Griffith
11-07-2010, 18:50
there is only one dennis bergkamp..

Phoebus
11-07-2010, 19:29
Φοίβε, ''και γαμώ'' ειπε μονο ο φιξξξερ που ειναι γνωστος προβοκατορας

απο κει και περα ομως πες μου μια αλλη ομαδα που επαιξε καλυτερα απο την Ισπανια
μην ακουσω για Ουρουγουαη, Παραγουαη, Μεξικο ξερω γω γιατι αυτες οι ομαδες
επαιξαν πολυ καλα, εφτασαν το μαξ των δυνατοτητων τους αλλά επιασαν ταβανι
μονο η Γερμανια ειχε μερικες χορταστικες εμφανισεις, επαιξε με διαφορετικο στυλ απο παλια
βαζοντας και λιγη παραπανω τεχνικη στα πιο κλασσικα της χαρακτηριστικα
αλλα εχασε δικαιοτατα εστω και 1-0 απο μια Ισπανια που ολοι συμφωνησαμε οτι ηταν καλυτερη σε αυτο το ματς
και που ασχετα αν εχασε στην πρεμιερα της ανεβαζει διαρκως στροφες εκτοτε

ε η Ολλανδια ειναι η πιο ''ασχημη'' ποδοσφαιρικα και ταυτοχρονα πιο ρεαλιστικη Ολλανδια που εχουμε δει
ειχε ευκολότερους αντιπαλους, πλην Βραζιλιας, και η προβλεψη μου ειναι οτι θα προσπαθησει
να κλεψει και οχι να κερδισει το τροπαιο για αυτο και ειμαι με τους Ισπανους

Με τον Φίξξξερ τσαντίζομαι κυρίως :P Αλήθεια ισχυρίζεσαι πως η Ισπανία έχει παίξει πιο όμορφη μπάλα από όλες τις ομάδες που φτάσανε στη φάση των 16; Τέσπα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα νοκάουτ παιχνίδια, δε μπορώ να πω πως το παιχνίδι της Ισπανίας είναι χορταστικό. Ακόμα και απέναντι σε ομάδες που ήταν ο ορισμός του πάτου όπως η Πορτογαλία, είχε τρελό πρόβλημα ανάπτυξης και είχε δείξει πως με τον Τόρρες μπροστά δε πάει η ομάδα. Και αποδεικνύεται πολύ σοφός αυτός που είπε εδώ μέσα (δε θυμάμαι ποιος) πως η Γερμανία δε μας είχε δείξει το πρόσωπο που έχει όταν είναι με τη πλάτη στο τοίχο και πρέπει αυτή να σπάσει μία καλή άμυνα παρά να βγάλει αντεπίθεση. Μ'αυτή τη λογική, η Γερμανία είναι που έπιασε ταβάνι, όχι η Ουρουγουάη που κυνηγούσε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό στο μικρό τελικό. Τέσπα, γελάω με τη Βραζιλία, τη δήθεν δύσκολη αντίπαλο της Ολλανδίας. Το μόνο δύσκολο παιχνίδι της Ολλανδίας ήταν με την Ουρουγουάη, που και κει ασχέτως αποτελέσματος θεωρώ τις ομάδες ισοδύναμες. Από τη 4άδα δηλαδή η Ισπανία ξεχωρίζει ως η χειρότερη ομάδα, όχι η καλύτερη. Αλήθεια πως βγάζετε τέτοια συμπεράσματα για μία ομάδα που εδώ και 3 νοκάουτ παιχνίδια περνάει με τη ψυχή στο στόμα και μία επιθετική γραμμή που είναι εντελώς αποκομμένη από τη μεσαία; ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ισπανία δε παίζει όπως έπαιζε στα προκριματικά (pro-tip: παίζει πολύ, πολύ χειρότερα). Μακάρι να έπαιζε για να βλέπαμε ωραίο τελικό. Αυτά.

KoiliaSamprela
11-07-2010, 19:46
όσοι εμφανίστηκαν στην διαφήμιση της νάικη έφαγαν πούλο ....
... από εχτές βλέπω διαφημίσεις με ισπανούς για αυτοκίνητα

hint: καμιά διαφήμιση με Ολλανδούς

jack the ripper
11-07-2010, 20:08
http://ingrid4u.punt.nl/upload/oranje.jpg

για παμε

Tonosalata
11-07-2010, 20:09
hint: καμιά διαφήμιση με Ολλανδούς
καμια τεντα ισως?

Odonian
11-07-2010, 20:33
Παύλε αν είσαι με Ισπανία καθαρά με κριτήρια αγωνιστικά, με βάση δηλαδή την πρόβλεψή σου για το τι θα κάνει η Ολλανδία στο ματς, αν δεν γίνει έτσι τελικά, θα αλλάξεις ομάδα; :ρ

Eulogy
12-07-2010, 00:19
ksenera re pousti

jack the ripper
12-07-2010, 00:21
ΟΧΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

http://img257.imageshack.us/img257/4381/netspa.png

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

Leech
12-07-2010, 00:22
χειρότερος τελικός έβερ μαζί με το '94 ξερωγώ.

Reject
12-07-2010, 00:25
ινιεστα-ινιεστα,στην κωλαρα του Φαν Περσι έκανες φιεστα.
γαμω την καραπουταναρα την ολλανδια,ετσι πουτσα ασαλιωτη και να μην σηκωσουν ποτε κεφαλι.και με διαιτησια γαβρικη.

JnB
12-07-2010, 00:25
Λοιπόν, μπράβο στη μπάρτσα που το σήκωσε, αν και προτιμούσα ολλανδία, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
Μπάλα ξέρουνε αλλά γελοιοποιούνται.
Επίσης δεν υπάρχει πιο σιχαμένη φάτσα έβερ από Χεσούς Νάβας.

KoiliaSamprela
12-07-2010, 00:27
Αν το παρει η Ουρουγαη ομως θα ερχομαι και θα σου λεω οτι ελεγες μεγαλες ΠΙΠΕΣ. :P

Μα θα το πάρει η Ισπανία

το είχα προβλέψει ...

jack the ripper
12-07-2010, 00:29

διαλεξε παιχτη απο εθνικη τους στο μπασκετ :P

Raven Lord
12-07-2010, 00:30
σιχαμένοι οι ισπανοί για πολλούς, αλλά σήμερα η σιχαμένη ομάδα ήταν η ολλανδία. πήγε να πάρει το ματς με ξύλο κ ο διαιτητής χαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις. δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

carheart
12-07-2010, 00:34
:(

JnB
12-07-2010, 00:38

διαλεξε παιχτη απο εθνικη τους στο μπασκετ :P

http://www.sportable.com/wp-content/uploads/2008/02/pau-gasol.jpg

Kelldorain
12-07-2010, 00:42

haters gonna hate.
Κρίμα πάντως.

fandango
12-07-2010, 00:45
δύο ήταν οι τελικοί που υποστήριζα φανατικά μια ομάδα, το '94 που ήμουν πορωμένος με Ρ.Μπάτζιο και τώρα. Και τις 2 φορές ούτε μπάλα είδα ούτε κούπα. δεν ασχολούμαι ξανά, να πάνε να γαμηθούν όλοι τους, οι παίκτες, οι παράγοντες, το γήπεδο, οι μπασκέτες. :cry:

JnB
12-07-2010, 00:48
το είχα προβλέψει ...

regularpaul
12-07-2010, 00:57
Παύλε αν είσαι με Ισπανία καθαρά με κριτήρια αγωνιστικά, με βάση δηλαδή την πρόβλεψή σου για το τι θα κάνει η Ολλανδία στο ματς, αν δεν γίνει έτσι τελικά, θα αλλάξεις ομάδα; :ρ

:wave:

σουπα το ματς, πολυ ξυλο
το πηρε η καλυτερη ομαδα
αλλά ας παιζοταν μπαλα κι ας το παιρναν οι ορανιε

animae
12-07-2010, 01:00
ΟΧΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

Σίγουρα άλλες 2 φορές έχει φάει από το δεξί κουτί. Μήπως πάντα έτρωγε από αυτό?

Phantom Duck
12-07-2010, 01:04
http://www.sport-fm.gr/article/282500

μοναδική καλή είδηση του μουντιάλ

Kelldorain
12-07-2010, 01:06
Άνετα η ωραίοτερη ιστορία του Μουντιάλ όλη αυτή η πορεία της Ουρουγουάης και κυρίως ο Φορλάν. Τη μισή μπάλα που ξέρει να ήξεραν οι άλλοι και θα το 'χαν πάρει περίπατο

fandango
12-07-2010, 01:06
YR7FEvr65Ps

FIXXXER
12-07-2010, 01:14
Φοίβε, ''και γαμώ'' ειπε μονο ο φιξξξερ που ειναι γνωστος προβοκατορας

απο κει και περα ομως πες μου μια αλλη ομαδα που επαιξε καλυτερα απο την Ισπανια
μην ακουσω για Ουρουγουαη, Παραγουαη, Μεξικο ξερω γω γιατι αυτες οι ομαδες
επαιξαν πολυ καλα, εφτασαν το μαξ των δυνατοτητων τους αλλά επιασαν ταβανι
μονο η Γερμανια ειχε μερικες χορταστικες εμφανισεις, επαιξε με διαφορετικο στυλ απο παλια
βαζοντας και λιγη παραπανω τεχνικη στα πιο κλασσικα της χαρακτηριστικα
αλλα εχασε δικαιοτατα εστω και 1-0 απο μια Ισπανια που ολοι συμφωνησαμε οτι ηταν καλυτερη σε αυτο το ματς
και που ασχετα αν εχασε στην πρεμιερα της ανεβαζει διαρκως στροφες εκτοτε

ε η Ολλανδια ειναι η πιο ''ασχημη'' ποδοσφαιρικα και ταυτοχρονα πιο ρεαλιστικη Ολλανδια που εχουμε δει
ειχε ευκολότερους αντιπαλους, πλην Βραζιλιας, και η προβλεψη μου ειναι οτι θα προσπαθησει
να κλεψει και οχι να κερδισει το τροπαιο για αυτο και ειμαι με τους Ισπανους

Με τον Φίξξξερ τσαντίζομαι κυρίως :P Αλήθεια ισχυρίζεσαι πως η Ισπανία έχει παίξει πιο όμορφη μπάλα από όλες τις ομάδες που φτάσανε στη φάση των 16; Τέσπα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα νοκάουτ παιχνίδια, δε μπορώ να πω πως το παιχνίδι της Ισπανίας είναι χορταστικό. Ακόμα και απέναντι σε ομάδες που ήταν ο ορισμός του πάτου όπως η Πορτογαλία, είχε τρελό πρόβλημα ανάπτυξης και είχε δείξει πως με τον Τόρρες μπροστά δε πάει η ομάδα. Και αποδεικνύεται πολύ σοφός αυτός που είπε εδώ μέσα (δε θυμάμαι ποιος) πως η Γερμανία δε μας είχε δείξει το πρόσωπο που έχει όταν είναι με τη πλάτη στο τοίχο και πρέπει αυτή να σπάσει μία καλή άμυνα παρά να βγάλει αντεπίθεση. Μ'αυτή τη λογική, η Γερμανία είναι που έπιασε ταβάνι, όχι η Ουρουγουάη που κυνηγούσε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό στο μικρό τελικό. Τέσπα, γελάω με τη Βραζιλία, τη δήθεν δύσκολη αντίπαλο της Ολλανδίας. Το μόνο δύσκολο παιχνίδι της Ολλανδίας ήταν με την Ουρουγουάη, που και κει ασχέτως αποτελέσματος θεωρώ τις ομάδες ισοδύναμες. Από τη 4άδα δηλαδή η Ισπανία ξεχωρίζει ως η χειρότερη ομάδα, όχι η καλύτερη. Αλήθεια πως βγάζετε τέτοια συμπεράσματα για μία ομάδα που εδώ και 3 νοκάουτ παιχνίδια περνάει με τη ψυχή στο στόμα και μία επιθετική γραμμή που είναι εντελώς αποκομμένη από τη μεσαία; ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ισπανία δε παίζει όπως έπαιζε στα προκριματικά (pro-tip: παίζει πολύ, πολύ χειρότερα). Μακάρι να έπαιζε για να βλέπαμε ωραίο τελικό. Αυτά.

Εγραψες μια παραγραφο απο λαθος πραγματα, μονο και μονο επειδη κολλησες σε μια δηλωση που εξηγησα πως εκανα εννοωντας οτι παιζει και γαμω με βαση τα δεδομενα αυτου του μουντιαλ. Προφανως εχω δει πολυ καλυτερες ομαδες στη ζωη μου και πολυ καλυτερη μπαλα, και προσφατα, και παλιοτερα. Τωρα αν εσυ ειδες την Ισπανια να ειναι η χειροτερη ομαδα των 4ων παρολο που κερδισε τις 2 στα ισα και με τις Γερμανια, Ολλανδια να κανουν απο ΜΙΑ πολυ καλη ευκαιρια η καθεμια, αν ειδες πως περασε με την ψυχη στο στομα απεναντι στην Πορτογαλια που δεν υπηρχε αλλη ομαδα στο γηπεδο, αν εσυ γελουσες με Βραζιλια, τοτε ξαναδες τους αγωνες χωρις τα αντι-ισπανικα γυαλια. Χωρις να τη θεωρω εκπληκτικη, η Ισπανια πηρε το μουντιαλ δικαιοτατα αφου ηταν συνεπης, στιβαρη, συμπαγης και αποτελεσματικη.

Ο Ντενις Μπεργκαμπ μεγαλος παικτης, αλλα εχουμε δει και Ζινταν οσο ειμαστε ζωντανοι και ειμαστε ευγνωμονες για αυτο.

Η καλυτερη φαση του τελικου αν οχι ολου του μουντιαλ ειναι που εχει μπει καποιος Braadheif αλλαγη και τρεχοντας χτυπαει η μπαλα στο κεφαλι του κατα λαθος και καταληγει στον τερματοφυλακα καλυτερα κι απο τον καλυτερο αμυντικο. Ρισπεκτ

Phoebus
12-07-2010, 02:40
ΟΚ ό,τι πεις αδερφούλη :roll:

Abruzzi
12-07-2010, 02:43
http://s1.directupload.net/images/100711/q265l9l9.gif

Entrancemperium
12-07-2010, 02:49
τρελό μουνάκι η καρμπονάρα πωςτηλεν
5lMfS1tKpp4&feature=player_embedded

Clockwork Orange
12-07-2010, 02:51
υπεροχο παιχνιδι! ισως το καλυτερο του μουντιαλ!
κερδισε η ποιοτηκοτερη ομαδα του μουντιαλ απλα!
XAVI ΘΕΟΣ!!! δεν νομιζω να ξαναεχω πορωθει τοσο πολυ με εθνικη ομαδα!
11-14 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ πραγματικα! κανενας κακος! ακομα και ο ραμος σημερα ηταν παρα πολυ καλος!

FIXXXER
12-07-2010, 02:54
http://s1.directupload.net/images/100711/q265l9l9.gif

Ντε Γιονκ wins. Flawless victory. Fatality

Entrancemperium
12-07-2010, 02:57
υπεροχο παιχνιδι! ισως το καλυτερο του μουντιαλ!
κερδισε η ποιοτηκοτερη ομαδα του μουντιαλ απλα!
XAVI ΘΕΟΣ!!! δεν νομιζω να ξαναεχω πορωθει τοσο πολυ με εθνικη ομαδα!
11-14 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ πραγματικα! κανενας κακος! ακομα και ο ραμος σημερα ηταν παρα πολυ καλος!

Έχεις πιει ρε; :P
Όχι και καλύτερο παιχνίδι του μουντιάλ εκτός αν ειρωνεύεσαι.
Μέτριο παιχνίδι σκοπιμότητας, από ένα σημείο και μετά αντιαθλητικό σχεδόν από τους αγαπημένους ΤΟΥΛΙΠΕΣ, μια φάση ένα γκολ..
οκ και 2 ευκαιρίες του Ρομπεν, που παρεπιπτόντως στην τελική προσπάθεια είναι λίγο αμπαλάκος!
Το έπος ήταν η μασκότ της ΝΕΤ που χαρακτήρισε τον Ινιέστα ΑΦΑΝΤΟ μέχρι το γκολ!
Και πραγματικά ήταν σε κάθε φάση μέσα και αυτός που ίσως ξεχώρισε λιγάκι από ένα πραγματικά μέτριο τελικο (ειδικά σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια π.χ. σε σχέση με το χτεσινό)

Phoebus
12-07-2010, 03:01
Η μασκώτ της ΝΕΤ έκραζε τον Τόρρες από το 60 :P

"Η μπάλα πάει προς στον Τόρρες... και αυτός παθαίνει θλάση". Είχαμε πεθάνει στο γέλιο.

FIXXXER
12-07-2010, 03:15
Το παραπανω gif αρχειο σε συνδυασμο με την αποκατω δηλωση με σκοτωνει:

Ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ σχολίασε: "Η απογοήτευση είναι τεράστια. Τα δώσαμε όλα, αλλά αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, εξαιιτίας της ανεκδιήγητης διαιτησίας. Πριν το γκολ έπρεπε να μας δοθεί ένα κόρνερ".

SpiritCrusher
12-07-2010, 03:35
E ok, έπρεπε να φύγει εκεί ο de jong να μην φύγουν 1-2 κίτρινες στην Ολλανδία και να μην γινοντουσαν οι μαλακίες στο τέλος που Καραγκούνιασε ο Ινιέστας. Σιγά μωρέ.

Ίσως να έπρεπε να το πάρει κάποιος από το μικρό τελικό :P

KoiliaSamprela
12-07-2010, 08:48
διαιτησία για τα πανηγύρια γενικά.

Το παιχνίδι εμένα μου άρεσε , γενικά δεν είχε φαντεζί ανάπτυξη και αλάνικες πάσες , αλλά είχε πάθος δύναμη και κλωτσίδια.

Γενικά το πρώτο πράγμα σε έναν αγώνα για μένα είναι το πάθος.
Η Ολλανδία όπως είπε σωστά ο Ρέιβενλορντ πήγε να κλέψει το ματσάκι.
Η Ισπανία δεν είναι η ομάδα που παρουσιάστηκε ως "η καλύτερη", όχι ότι άδικα πήρε τον τίτλο , αλλά είναι μια φλύαρη ομάδα με αρκετή δόση τύχης. Οι πριμαντόνες της κοντεύουν να γίνουν Ιταλοί από το QQ.

Για την σύγκριση μικρού τελικού VS μεγάλου , καλό είναι μην υπάρχει. Σαφώς με λιγότερο άγχος και ελευθερία το ένα παιχνίδι σε σχέση με το άλλο.
Απλά πιστεύω ότι αν οι Γερμανοί δεν είχαν κατέβει τόσο χεσμένοι στον ημιτελικό σήμερα θα ήταν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η ομάδα που υποστήριξα φέτος (Παραγουάη) δεν ήταν τόσο χάλια όσο την βγάλατε μερικοί , όπου και σας κατουρώ στην μούρη, ενώ η πορεία της ήταν πάρα πολύ καλή.

Κλείνοντας να πω ότι ήταν από τα μουντιάλ που είδα τουλάχιστον το 95% τον αγώνων , το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και μια μικρή θλίψη με πιάνει στην σκέψη ότι τέρμα.

Σε 2 χρόνια Γιούρο λοιπόν.

Raven Lord
12-07-2010, 09:36
διαπιστώνω ότι η εμπάθεια μερικών για την ισπανία, δεν τους αφήνει να δουν την πραγματικότητα. αυτόν το φανατισμό για άσχετες ομάδες δεν μπορώ να τον καταλάβω.
προσωπικά χέστηκα για το ποιος θα το σήκωνε χτες. χάρηκα που θα το έπαιρνε όπως κ να 'χει μια "πρωτάρα". ήθελα να δω λίγο καλύτερη μπάλλα, αλλά οκ τελικός είναι και με τη μία ομάδα να εχει κατέβει για ξύλο. η ολλανδία έπρεπε να τελειώσει το ματς με 8-9 παίκτες. ο φαν μπόμελ πρέπει να εχει βύσμα στη φιφα... κόκκινη από το 1ο ημίχρονο ενώ και η παραπάνω καρατιά είναι απευθείας κόκκινη imo. πάντως, το ματς είχε ενδιαφέρον, η ισπανία το πήρε δικαιώτατα και αν δεν ζάλιζαν τα αρχίδια της μπάλλας μπορούσαν να το έχουν τελειώσει νωρίτερα, η ολλανδία μπορούσε να το κλέψει με το ρόμπεν σε 2 φάσεις. τέλος, λοιπόν, και στο ψυγείο μέχρι το euro. πρέπει να βρω το τηλεκοντρόλ :(

Ford Prefect
12-07-2010, 13:08
Χου-χου, το χάρηκα πολύ το ματσάκι και φυσικά το άξιζε η Ισπανία και εδώ θέλω να βγάλω το άχτι μου με την γαμημένη καραμέλα του δήθεν ανούσιου πάσινγκ γκέιμ των Ισπανών. Σκατά στον Θεοφιλόπουλο, τον άχρηστο και τυφλό και κομπλεξικό, δεν μπορεί λέει να αναπτυχθεί η Ισπανία. Βρε ΜΟΥΛΕ, αν είναι ένας τομέας που η Ισπανία ξεχώρισε είναι στην κατοχή, τις πάσες και την καθαρή ποδοσφαιρική τεχνική ως ομάδα. Όσο σφίγγανε οι Ολλανδοί (ή οι Γερμανοί) μοιράζανε πάσες στο κέντρο μέχρι να ανοίξει η τρύπα και μια χαρά έφταναν μέχρι την περιοχή, όχι μία και δύο φορές σε όλο το ματς, καθολικά τους είχανε πατήσει τους Ολλανδούς οι οποίοι ότι έκαναν με τον Ρομπέν, κάτι χλιαρά σουτ που τα έχει για μπρέκφαστ ο Κασίγιας και ΜΙΑ ευκαιρία της προκοπής σε όλο το ματς, ένα τετ-α-τετ που το σωσε πάλι ο Κασίγιας και ο άσχετος έβγαλε MVP, η κομπλέξω.

Από εκεί και πέρα ΠΑΛΙ, για να με βγάλει ψεύτη αυτή η ομάδα, έκανε 2 ενέργειες σίγουρες ασίστ πάρε-βάλε, για τον πούτσο ατομικές ενέργειες. Αφού τα έριχνα στον Πέντρο μωρή Ισπανία, τι μου κάνεις τα ίδια, κάνε το γαμημένο το 3-0 να σκάσουνε όλοι και κυρίως ο χοντρός ο άσχετος, ο παπάρας γαμώ το βύσμα του και τα 30 ευρώ που δίνω στην ΔΕΗ για την ΕΡΤ. Ινιέστα τεράστιος, σε όλο το ματς εννοείται, XAVI τιτανοτεράστιος, υπερδιπλάσιος, του ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΟΥΠΑ αυτού του παίχτη, Κασίγιας πινκ, Πουγιόλ άψογος πλην μίας φάσης που τον έκανε ρόμπα ο Σνάιντερ νομίζω.

Η Ολλανδία ΑΝΕΤΑ έπαιζε με δέκα και εννιά παίχτες από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στα παπάρια μας αφού έφαγε την πούτσα έτσι κι αλλιώς, και ο De Jong μπορεί να ρουφήξει το παπάρι, που διαμαρτύρεται κιόλας το δίποδο γίδι.

Μέγιστα πινκς σε Τσάβι-Πουγιόλ που τρέχανε με την σημαία της Καταλονίας στο τέλος. Μπάρτσα ρε μουνιά. Εκεί, στις αντιπάθειες μέσα όλα.

Ωραίο μουντιάλ, ωραίος τελικός (τι χειρότερος σαν του '94 και πίπες λέτε δεν ξέρω) και σύνδρομο στέρησης τώρα.

KoiliaSamprela
12-07-2010, 13:18
Μέγιστα πινκς σε Τσάβι-Πουγιόλ που τρέχανε με την σημαία της Καταλονίας στο τέλος. Μπάρτσα ρε μουνιά. Εκεί, στις αντιπάθειες μέσα όλα.

Καλά ... για το συγκεκριμένο γελάει ο κόσμος έτσι?

carheart
12-07-2010, 13:21
Sabrel ωραία τα λες. Ένα μέτριο προς καλό μουντιάλ με άσχημη κατάληξη. Όχι πως η ασόβαρη χτεσινή διαιτησία το έκρινε, ούτε πως ήθελα να σπάσω το κεφάλι του "αφήστε με, θα περάσω Και αυτόν" Ρόμπεν. Αν πήγαινε στα penalties θα το έπαιρνε η Ισπανία στο χαλαρό, οπότε και έπιασα τον εαυτό μου να θέλει -όπως λέτε- να το κλέψει η Ολλανδία από τους αιωνίως σιχαμένους ισπανομπαρτσελονέους. Δεν το έκλεψε, έπαιζε με 120 κίτρινες και στο τέλος με δέκα παίκτες, ο Ρόμπεν δεν το κάρφωσε όταν είχε τις δύο ευκαιρίες. Δεν πειράζει, το 2026 πάλι.

Και συμφωνώ απόλυτα με το σύνδρομο στέρησης, ζήτημα να μην είδα δέκα ματς.

scarecrow
12-07-2010, 13:34
Εγώ πάλι χάρηκα που το έβαλε ο Ινιέστα (παιχτούρα με @@)
Ρόμπεν όντως για κλωτσιές,κρίμας για τον Σνάιντερ.

Griffith
12-07-2010, 14:06
ρόμπεν σπίτι σου.πολύ μόνος του ο σνάιντερ σε αυτή την ολλανδία.
αντρές ινιέστα είσαι πολύ μεγάλος παίχτης.η ασίστ του σεσκ μας έτσι μην ξεχνιόμαστε.
αδιάφορα όλα αυτά φυσικά, η μεγάλη δικαίωση είναι του ντιέγκο φορλάν.

Dythor
12-07-2010, 14:32
Μιλάμε για το πιο αντικλιμακτικό και εν γένει ξενέρωτο μουντιάλ της Ιστορίας.

FIXXXER
12-07-2010, 15:18
Απο τα δυο που εχεις δει?

carheart
12-07-2010, 15:41
Ήθελα πολύ, εδώ και πολλή ώρα, να γράψω "αααχ, το 1938 ήταν αλλιώς το ποδόσφαιρο!", αλλά με σιχάθηκα και κρατήθηκα.

regularpaul
12-07-2010, 16:58
από το 82 (αμυδρες αναμνησεις) που βλέπω μουντιάλ ως σημερα
δεν μπορώ να διαλέξω μεταξυ 2002 και 2006 για το χειροτερο, μάλλον το 02

Clockwork Orange
12-07-2010, 17:19
Μια μπυρα (αλλα μην το πεις στον μπιζαριο)
Δεν ειρωνευομαι! απλα επαιζε η ομαδα μου τελικο,επαιξε μπαλαρα,ειχε ξυλο,ειχε καρτες,ειχε τετ α τετ,χαμενς ευκαιριες,συγκινισεις,δοκαρι στο 90 αν θυμαμαι καλα
ΣΥΝ οτι δεν ακουγα τον αλεκο αλλα τον απιστευτο σπικερ του σκαι φμ (σας το προτεινω για το επομενο μουντιαλ)

Αυτα για πασουλες ξαναλεω οτι ειναι αστεια! ειναι η μαγκια της ισπανιας και ας το κανουν κι αλλοι αν μπορουν! κανει τις αντιπαλες ομαδες να κλεινονται,να κλεινονται και να μην παιζουν καθολου μα καθολου μπαλα με μοναδικη βλεψη την κοντρα (που χθες ηταν λιγο κακος ο πουγιολ,η μαλλον αργος,η γρηγορος ο ρομπεν τελος παντων)! Εγω το φχαριστιεμαι απιστευτα παντως το παιχνιδι της ισπανιας και επιασα τον εαυτο μου να λεει "ω ρε μαλακα τι πασα εβγαλε"

Odonian
12-07-2010, 17:42
Μπορώ να γράψω ένα σεντονάκι Οντόνιαν, αλλά θα πω απλά ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, η Ισπανία ήταν όσο καλύτερη δείχνει το 0-1 στην παράταση. Αν ήταν η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ ελέγχεται φυσικά. Σίγουρα (δυστυχώς) δεν ήταν η Ολλανδία αυτή βέβαια.

Phantom Duck
12-07-2010, 17:42
από το 82 (αμυδρες αναμνησεις) που βλέπω μουντιάλ ως σημερα

δε θυμάμαι πολλά για το '06, αλλά και μόνο η εποποιία του ζιντάν ασκεί βέτο στο δίλημμα.

FIXXXER
12-07-2010, 17:45
Μια χαρα ηταν το μουντιαλ του 2006 γενικως.

Mitsmann
12-07-2010, 18:28
παλι κουπα πηραμε.

http://barcelona.premiersportstravel.co.uk/fcb%20logo.jpg

Dythor
12-07-2010, 18:29
Απο τα δυο που εχεις δει?

Ήθελα πολύ, εδώ και πολλή ώρα, να γράψω "αααχ, το 1938 ήταν αλλιώς το ποδόσφαιρο!", αλλά με σιχάθηκα και κρατήθηκα.

Γιατί αποκλείεται ας πούμε να έχω δει προηγούμενα/προηγούμενους τελικούς τουλάχιστον. Γιατί μένετε κι οι δυο κάτω από μια πέτρα και δεν ξέρετε τι είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και η ΤΕΛΕΟΡΑΣΙΣ. Ή μάλλον είστε δομικότερα ηλίθιοι και δεν αντιλαμβάνεστε το κόνσεπτ της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.

Τέλος πάντων, Arjen Robben is a ball, your argument is invalid.

http://pix.lesitedecuisine.fr/6/f/e/cc16370bee105d284eb78ef5baaf6.jpg

Raven Lord
12-07-2010, 18:57

από το '86 και μετά δεν ξέρω αν το '02 ήταν το χειρότερο, αλλά σίγουρα είχε την πιο σιχαμένη υποστήριξη της διαιτησίας σε συγκεκριμένη ομάδα...
το φετινό είχε χάλια φάση ομίλων, αλλά νομίζω από τους 16 και μετά είδαμε πολύ καλά ματσάκια, παρόλο που κάποια τα αμαύρωσαν οι διαιτητικές γκέλες.

nothingman
12-07-2010, 19:04
του 02 ήταν σίγουρα χειρότερο, βέβαια τώρα η ισπανία έβαλε 8 γκολ σε 7 ματς, και γαμώ τις επιδόσεις.
ο μιτς πιστεύει ότι το 2004 το σήκωσε ο παναθηναϊκός το γιούρο.
το κόνσεπτ της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ λέει ο άλλος, λολ.
γαμάει αυτό το "κάθε πρόταση και ξεχωριστή σειρά", μπέρνη εσύ μας οδηγείς.

FIXXXER
12-07-2010, 19:21

από το '86 και μετά δεν ξέρω αν το '02 ήταν το χειρότερο, αλλά σίγουρα είχε την πιο σιχαμένη υποστήριξη της διαιτησίας σε συγκεκριμένη ομάδα...
το φετινό είχε χάλια φάση ομίλων, αλλά νομίζω από τους 16 και μετά είδαμε πολύ καλά ματσάκια, παρόλο που κάποια τα αμαύρωσαν οι διαιτητικές γκέλες.
Συμφωνω, απο το γυρο των 16 και μετα με εξαιρεση καποια ματς ηταν παρα πολυ καλο το μουντιαλ με αγωνια, φασεις, γκολ και απο ολα.
Ωραιο ποστ Dythor, γελασα παρα πολυ με Ρομπεν, οσο για τα αλλα που λες, αν θελεις να με πεισεις οτι εσυ που γενικα με μπαλα δεν, εχεις κατεβασει παλιους τελικους μουντιαλ και τους εχεις δει, κατι το οποιο δεν εχω κανει ποτε εγω, και παω και στοιχημα κανενας αλλος συνομηλικος μου, τοτε αστο καλυτερα το παραμυθι. Εισαι 19 χρονων, αρα εχεις δει το μουντιαλ του 2006 και του 2010 παρα πολυ καλα, και στην ηλικια των 11 το μουντιαλ του 2002, οποτε εχεις δικαιωμα να λες οτι ηταν το πιο σιχαμενο μουντιαλ που εχεις δει, αφου του 2002 πρεπει να σου φανηκε μαγικο και φαντασμαγορικο, ακομα επαιζες με πλειμομπιλ τοτε.

inb4 μεταλλοπατερας εμπειρος (εχω δει και 5 μουντιαλ)

Abruzzi
12-07-2010, 19:56
2002 και ανετα

Dythor
12-07-2010, 20:10
Ωραιο ποστ Dythor, γελασα παρα πολυ με Ρομπεν, οσο για τα αλλα που λες, αν θελεις να με πεισεις οτι εσυ που γενικα με μπαλα δεν...

Μαλάκα είναι κολωσσιαίο αυτό που συνέβη. Διάβασε πενήντα φορές αυτό που έγραψες. Κατάλαβε ότι το συμπέρανες επειδή δε γράφω στο Αθλέτικς. Αποκλειστικά.

Oh the Internets.

jack the ripper
12-07-2010, 20:20
http://www.sportnet.gr/report.php?id=229965

:malakia:

SpiritCrusher
12-07-2010, 20:29
Δηλαδή τι; Είχατε και αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα θα τα έβγαζε έτσι και αλλιώς;

Raven Lord
12-07-2010, 20:34

Clockwork Orange
12-07-2010, 21:20
http://i26.tinypic.com/6p5krl.jpg

FIXXXER
12-07-2010, 21:21
Ωραιο ποστ Dythor, γελασα παρα πολυ με Ρομπεν, οσο για τα αλλα που λες, αν θελεις να με πεισεις οτι εσυ που γενικα με μπαλα δεν...

Μαλάκα είναι κολωσσιαίο αυτό που συνέβη. Διάβασε πενήντα φορές αυτό που έγραψες. Κατάλαβε ότι το συμπέρανες επειδή δε γράφω στο Αθλέτικς. Αποκλειστικά.

Oh the Internets.

Κολοσσιαιο με ομικρον και επισης εννοουσα οτι "δεν το κατεχεις"

Clockwork Orange
12-07-2010, 21:45
http://www.sportnet.gr/report.php?id=229965

αυτη ειναι γυναικαρα με βυζαρες!
οχι η σαλμαλολ
και μαλιστα η ρικελμε ειναι καλυτερη χωρις φωτοσοπ παρα με!

Dythor
12-07-2010, 22:58

Oh the Internets.

Κολοσσιαιο με ομικρον και επισης εννοουσα οτι "δεν το κατεχεις"

ΠΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

Τι ωθόριτη (με ωμέγα και όμικρον) είναι αυτό ρε μαλάκα μου;

SpiritCrusher
13-07-2010, 00:37
http://i26.tinypic.com/6p5krl.jpg

ο Φαν μπόμμελ είναι ο Ρόι από IT Crowd.

Mitsmann
13-07-2010, 01:28
στα τελευταια 20 ποστς υπαρχει ενα αστειο κι ενα εμπαθες!

Abruzzi
13-07-2010, 04:19
http://www.youtube.com/watch?v=fbZOFVzxUEY

nothingman
13-07-2010, 11:25
αστεία σιχάματα λέμε εμείς οι εμπαθείς.

Akatanomastos
13-07-2010, 12:36
Whats the difference between Cinderella and the England football team?
Cinderella wanted to get to the ball....

Osama bin Laden has just released a new TV message to prove he is still
alive. He said that the England Team performance on Saturday was completely
s**t. British intelligence have dismissed the claim, stating that the
message could have been recorded anytime in the last 44 years.

Robert Green - The only man to leave Africa with out catching anything .

I can't believe we only managed a draw against a s**t team we should easily
have beaten......I'm ashamed to call myself Algerian.

The England team went to visit an orphanage in South Africa this morning,
"its so good to put a smile on the faces of people with no hope, constantly
struggling, and facing the impossible" said Jamal Omboto, aged 6.

The FA have launched an inquiry to find out how a fan found his way into
the dressing room. And another enquiry into how Aaron Lennon found his way
into the dressing room.

Fifa have released a statement saying the fan didn't break into the
dressing room after all, but was let in by Rob Green.

What's the difference between Rob Green's spill and BP's spill?
- Robert Green has got a cap for his.

Fabio Capello was wheeling his shopping trolley across the supermarket car
park when he noticed an old lady struggling with her bags of shopping. He
stopped and asked, "Can you manage dear?" To which the old lady replied,
"No way. You got yourself into this f*****g mess, don't ask me to sort it
out..."

Robert Green faced over 100 shots in training today without conceding a goal.
Tomorrow, he and Emile Heskey will train with the rest of the squad.

jack the ripper
13-07-2010, 12:41
Robert Green faced over 100 shots in training today without conceding a goal.
Tomorrow, he and Emile Heskey will train with the rest of the squad.

:touched:

Cookie Monster
13-07-2010, 12:57
γενικά όλο ήταν :touched::touched::touched:

regularpaul
13-07-2010, 13:20
συνεχιστε να γραφετε για την Ισπανια μερικοι :tease:

http://www.sport24.gr/html/ent/831/ent.374831.asp

MaX Payne
13-07-2010, 13:23
αν ειναι καλο ενα μουντιαλ πιστευω φαινεται με τα χρονια, τι αναμνησεις σου αφηνει τι παιχτες πρωτοειδες που θα κανουν ονομα στο μελλον π.χ θα λες τους ειδα πρωτη φορα το 10 κλπ κλπ
το χειροτερο του 02

Tο μουντιαλ του 2010 ηταν του Αλεξανδρου

http://img9.imageshack.us/img9/650/1dsc07842thumb.jpg (http://img9.imageshack.us/i/1dsc07842thumb.jpg/)

fandango
13-07-2010, 13:36
http://www.goal.com/en-gb/news/2890/world-cup-2010/2010/07/12/2022164/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no

δικαίωση για τον άρη της καρδιάς μας.

JnB
13-07-2010, 14:33
Kαι για τη Γιούβε της καρδιάς μας.

Kelldorain
13-07-2010, 19:41
Εκπομπή ΝΕΤ μετά το Μουντιάλ

«Αν το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Φόρμουλα 1, το Μουντιάλ για μένα είναι σαν το ράλι Ν. Ζηλανδίας. Θυμάται κανείς ποιος το κέρδισε;»
Τάκης Γκώνιας

«O Ντελ Μπόσκε δεν έκανε τίποτα φοβερό. Απλώς πήρε 7-8 παίκτες από την Μπαρτσελόνα και τους έβαλε να παίξουν στην ίδια θέση στην εθνική»
Τάκης Γκώνιας

"Η νίκη είναι κι αυτή μια φυλακή. Γιατί προϋποθέτει την ήττα."
Φίλιππος Πλιάτσικας

attila
14-07-2010, 02:09
λολ @ πλιατσικα.
αν το τσσαμπιος λιγκ το ειχε παρει η μπαρτσελονα η η μαντσεστερ μια χαρα θα το θυμοτανε ο αμπαλος

feeleash
14-07-2010, 02:31
VVVVVVVVVVVVVVVVZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Z...

Akatanomastos
27-07-2010, 11:48
http://www.youtube.com/watch?v=L7lvZIt7lpg

KoiliaSamprela
27-07-2010, 13:33
http://www.youtube.com/watch?v=L7lvZIt7lpg

:touched::touched::touched::dfinger:

Art In Haste
30-07-2010, 00:12
http://uk.eurosport.yahoo.com/29072010/58/world-cup-2010-north-korean-flops-shamed-public.html

GG*
30-07-2010, 16:44
ωραια πραγματα
μακαρι να φτασουμε καποτε την αθλητικη κουλτουρα της β.κορεας:pink: