PDA

View Full Version : [Cinema] Jennifer's Body (2009)

antimusic
03-12-2009, 05:17
v0dq3ToOBwM

wannabe ξύπνιο, wannabe ειρωνικό, wannabe μεταμοντέρνο, wannabe σέξι, προσπαθεί, προσπαθεί, προσπαθεί, και μετά τελειώνει πριν καν μπει. η megan fox αδιάφορη. πιστέψτε το.

ξαναδείτε το ginger snaps καλύτερα.

FIXXXER
03-12-2009, 05:46
Το χω κατεβασει και θα το δω οπως και να χει δε χανω και πολλα, αλλα απογοητευτηκα με αυτα που λες. Δηλαδη μονο για Μεγκαν θα το βλεπα προφανως.

BunnyDee
03-12-2009, 15:08
Εγώ ξέρω ότι είναι της Diablo Cody, και το Juno το είχα λατρέψει, που επίσης είχε γράψει. Άρα περίμενα ότι θα λέει πολύ... Δε μούκατσε, ε; Κι ούτε για τη Megan δεν αξίζει;! Πώς γίνεται αυτό;!

HIV
03-12-2009, 15:21
kai h sxesh ths tainias me to omonimo tragoudi twn Hole?

antimusic
03-12-2009, 17:39
Εγώ ξέρω ότι είναι της Diablo Cody, και το Juno το είχα λατρέψει, που επίσης είχε γράψει. Άρα περίμενα ότι θα λέει πολύ... Δε μούκατσε, ε; Κι ούτε για τη Megan δεν αξίζει;! Πώς γίνεται αυτό;!

wannabe juno.

kai h sxesh ths tainias me to omonimo tragoudi twn Hole?

η σεναριογράφος προδίδει την ηλικία της, το οποίο φυσικά δεν είναι πρόβλημα εκτός από όταν σκάνε στο σάουντρακ κάτι προπέρσινοι τύπου panic at the disco σε φάση κάποιος σαραντάρης καράφλας στην επιτροπή που έφτιαξε την ταινία σκέφτηκε "ό,τι ακούει η νεολαία~!".

στην ταινία ακούγεται το violet πάντως, odd.

Raven Lord
04-12-2009, 10:45
Το χω κατεβασει και θα το δω οπως και να χει δε χανω και πολλα, αλλα απογοητευτηκα με αυτα που λες. Δηλαδη μονο για Μεγκαν θα το βλεπα προφανως.

οκ, μονο γι'αυτό όμως. σε καμία περίπτωση δε φτάνει στα επίπεδα γραφικότητας των αντίστοιχων 80ς ταινιών.

FIXXXER
05-12-2009, 09:20
Το ειδα δεν ηταν και τοσο χαλια, αλλα πολυ αργο ρε παιδι μου.. τι 1 ωρα και 40 λεπτα, δεν υπαρχουν αυτες οι διαρκειες για ταινιες αυτου του ειδους. Κουραστηκα δηλαδη. Τουλαχιστον ειχε ωραιο τελος. Κατα τα αλλα, της σειρας προφανως...

ΥΓ. Η Αmanda Seyfried κλεβει την παρασταση σε ολα τα επιπεδα απο την Megan Fox. Ειδικα στο πρωτο 5λεπτο ειναι sexy as hell

Dragonlord
09-12-2009, 00:46
Καλά, η ταινία δεν υπάρχει, μαλακιούλα της σειράς, ρινς όλα αυτά τα wannabe που λες ούτε καν τα υποψιάστηκα. Μόνος λόγος ύπαρξης τα μπούτια της μεγκανφόξ και το λεσβόφιλο. Αλήθεια, αυτή η μεγκανφόξ μόνο σε μένα φαίνεται εκνευριστική μαλάκω και θέλω να της σπάσω τα μούτρα; Προφανώς ωραίο γκομενάκι αλλά από τέτοια έχει χιλιάδες το χόλιγουντ, not impressed.

fandango
09-12-2009, 01:41
Αλήθεια, αυτή η μεγκανφόξ μόνο σε μένα φαίνεται εκνευριστική μαλάκω και θέλω να της σπάσω τα μούτρα; Προφανώς ωραίο γκομενάκι αλλά από τέτοια έχει χιλιάδες το χόλιγουντ, not impressed.

που να προσέξεις και τον αντίχειρά της.

MoRmEnGiL
12-12-2010, 00:52
Lete malakies kthnxbye. H tainia gamhse. Den prospa8ise kan na parei ton eauto ths sobara kai na "e3hghsei" h na exei logikh. Ola ginontousan gia na ginoune kitanorea. Symfwnw oti h needy htan pio kaulitsa k apo thn fox, an einai pote dynaton.

phoevan
12-12-2010, 01:14
Εμένα μ' άρεσε

.

MoRmEnGiL
12-12-2010, 03:09
sou klebw to avatar.

phoevan
12-12-2010, 05:02
Και δε κλέβεις. Κι εγώ το έκλεψα.