View Full Version : Δεκέμβρης 2009
Dragonlord
02-12-2009, 11:20
Εδώ γράφουμε για πορείες, εκδηλώσεις κλπ (ή κάνετε ξεχωριστό θρεντ, ό,τι θέλετε, απλά ήθελα να γράψω για την πορεία της Κυριακής)
http://dosepasa.files.wordpress.com/2009/12/6dec.png?w=531&h=774
Parasight
02-12-2009, 11:49
Μόνο που ο Δεκέμβρης 2010 είναι σε ένα χρόνο :P
Dragonlord
02-12-2009, 11:53
Η καλή προετοιμασία είναι το παν!
Βιάζομαι πολύ να φύγει το 2009 ε;
Agoraphobic_S.I.
02-12-2009, 12:19
Σαν μαθητές λέμε να κάνουμε πορεία τη Δευτέρα 7/12 στον Πειραιά (πλ. Κοραή). Λέμε επίσης να αρχίσει 11-11μιση για να ανέβει μετά όποιος γουσταρει Αθήνα.
χανια πορειες κυριακη και δευτερα.και κατι αλλα που δεν θυμαμαι τωρα
Fireknight
02-12-2009, 13:57
i edessa kanei ti diafora kai stis 13 8a exoun poreia oi xrysavgites :-|
stam and the witches
02-12-2009, 14:28
Λιώνω με αφίσα Μελών ΣΥΡΙΖΑ. Μα τι γίνεται στον κόσμο.
Dragonlord
02-12-2009, 14:39
Φίλος, είσαι κουκουέ, πέρσι πηγαίνατε από τα στενά για να μην ενοχλήσετε κανέναν με τις πορείες σας.
και φετος το ιδιο θα κανουν
stam and the witches
02-12-2009, 14:50
Φίλος, είσαι κουκουέ, πέρσι πηγαίνατε από τα στενά για να μην ενοχλήσετε κανέναν με τις πορείες σας.
Καλύτερα ΚΚΕ παρά ΚΟΕ.
Dragonlord
02-12-2009, 16:15
Ναι, μόνο που εγώ δεν είμαι ούτε κοε ούτε καν σύριζα. Και η αφίσα δεν είναι ούτε σύριζα ούτε κοε, βασικά αυτών που τα χώνουν στον σύριζα για τις μαλακίες του είναι.
Χθες πάντως στην πρώτη πορεία της ΚΔΑ ενάντια στη σύνοδο του ΟΑΣΕ ήμασταν ούτε 400 νοματαίοι, καθόλου παλμός, ηρεμία γενικά. Ψόφια πράγματα προβλέπω, θα γίνει ένα τρανό μπάχαλο στις 6/12, θα φάνε το ξύλο της χρονιάς τους οι μπάχαλοι και θα τελειώσει εκεί το πανηγύρι. Επίσης
Καλύτερα ΚΚΕ παρά ΚΟΕ.
Δεν ισχύει.
stam and the witches
02-12-2009, 17:00
Ναι, μόνο που εγώ δεν είμαι ούτε κοε ούτε καν σύριζα. Και η αφίσα δεν είναι ούτε σύριζα ούτε κοε, βασικά αυτών που τα χώνουν στον σύριζα για τις μαλακίες του είναι.
Ούτε εγώ είμαι ΚΚΕ αλλά δε σε εμπόδισε σε τπτ. Και δεν ξέρω και πόσο νόημα έχει να σου εξηγήσω πόσο μπουρδέλο είναι ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ βάσει στοιχείων όπως η ανεκδιήγητη αφίσα, αν εσύ το νοιώθεις φερέγγυο μέσα από όλη αυτή την κατάσταση, χαίρομαι για σένα.
~ladykiller~
02-12-2009, 17:26
Ψόφια πράγματα προβλέπω, θα γίνει ένα τρανό μπάχαλο στις 6/12, θα φάνε το ξύλο της χρονιάς τους οι μπάχαλοι και θα τελειώσει εκεί το πανηγύρι.
μπράβο, dythor.
συνεχίζεις να είσαι βλάκας!
Ass Cobra
02-12-2009, 17:48
Mαλλον το λεει επειδη εχει διαβασει αυτο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1110904
12 stars circle your brow
02-12-2009, 17:56
http://athens.indymedia.org/admin3/edit.php?id=1110952
Χθες πάντως στην πρώτη πορεία της ΚΔΑ ενάντια στη σύνοδο του ΟΑΣΕ ήμασταν ούτε 400 νοματαίοι, καθόλου παλμός, ηρεμία γενικά. Ψόφια πράγματα προβλέπω, θα γίνει ένα τρανό μπάχαλο στις 6/12, θα φάνε το ξύλο της χρονιάς τους οι μπάχαλοι και θα τελειώσει εκεί το πανηγύρι. Επίσης
Καλύτερα ΚΚΕ παρά ΚΟΕ.
Δεν ισχύει.
Φυσικά και ισχύει.
Ψόφια πράγματα προβλέπω, θα γίνει ένα τρανό μπάχαλο στις 6/12, θα φάνε το ξύλο της χρονιάς τους οι μπάχαλοι και θα τελειώσει εκεί το πανηγύρι.
μπράβο, dythor.
συνεχίζεις να είσαι βλάκας!
Το μυαλό σου είναι σε απερίγραπτα καθυστερημένη κατάσταση για να χαρακτηρίσεις τον οποιονδήποτε βλάκα, αναρχοπρόβατο.
Dragonlord
02-12-2009, 19:23
Ούτε εγώ είμαι ΚΚΕ αλλά δε σε εμπόδισε σε τπτ. Και δεν ξέρω και πόσο νόημα έχει να σου εξηγήσω πόσο μπουρδέλο είναι ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ βάσει στοιχείων όπως η ανεκδιήγητη αφίσα, αν εσύ το νοιώθεις φερέγγυο μέσα από όλη αυτή την κατάσταση, χαίρομαι για σένα.
χα, όμως όταν σου είπα ότι είσαι κουκουέ δεν το αρνήθηκες, την πάτησες λοιπόν! Ο σύριζα εννοείται ότι είναι αφερέγγυος, αλλά τουλάχιστον αλλάζει, άρα υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι θετικό. Να μου λείπει η "φερεγγυότητα" και η συνέπεια στο σταλινισμό. Τέλος για την αφίσα, δεν καταλαβαίνεις ότι την έκανε στην ουσία ένα (1) άτομο από μία μικρή συλλογικότητα, δεν εκφράζει τον σύριζα, ΔΕΝ έχει υπογραφή "σύριζα" (αν και μεταξύ μας δε βρίσκω κάτι τόσο φρικαλέο σ'αυτήν -έντιτ, εκτός από το "από τότε" αλλά είπαμε, ένα άτομο την έκανε-, αλλά κάτι θα ξέρεις για να τη βρίσκεις ανεκδιήγητη).
metamelia3
02-12-2009, 20:39
Ο σύριζα εννοείται ότι είναι αφερέγγυος, αλλά τουλάχιστον αλλάζει, άρα υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι θετικό.
χαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αααααααααχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχααχχα
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχααχ
αχχααχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχ
αχχααχχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ
χα.
Phantom Duck
02-12-2009, 21:42
με το συγκεκριμένο ισλαμιστή user τρώγαμε μαζί κουλούρια πορευόμενοι στην πανεργατική της 10/12 όταν όλη η αριστερά είχε κοτέψει να κάνει πορεία μετά από τις εντολές του κωστάκη (και την άμεση συμφωνία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, της παράταξης του ΣΥΝ συμπεριλαμβανομένης). οπότε σε αυτό τουλάχιστον κάνε κράτει, πάσα και τ' αυτιά μου κουνιούνται.
οντοπικ αποφασισαμε καταληψη και μπαχαλα
Agoraphobic_S.I.
02-12-2009, 21:49
http://athens.indymedia.org/admin3/edit.php?id=1110952
Όχι από άντμιν3 άλλη φορά.
Dragonlord
03-12-2009, 00:29
με το συγκεκριμένο ισλαμιστή user τρώγαμε μαζί κουλούρια πορευόμενοι στην πανεργατική της 10/12 όταν όλη η αριστερά είχε κοτέψει να κάνει πορεία μετά από τις εντολές του κωστάκη (και την άμεση συμφωνία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, της παράταξης του ΣΥΝ συμπεριλαμβανομένης). οπότε σε αυτό τουλάχιστον κάνε κράτει, πάσα και τ' αυτιά μου κουνιούνται.
πω ρε πούστη, μπράβο, στον πούτσο μου όμως για την πάσα και τον σύριζα, δεν είναι αυτό το θέμα του θρεντ. Την πάσα την παρακολουθώ με ενδιαφέρον και επιφύλαξη, όπως και τον σύριζα γενικότερα. Αυτά. Δεκέμβρης τώρα.
~ladykiller~
03-12-2009, 00:37
Το μυαλό σου είναι σε απερίγραπτα καθυστερημένη κατάσταση για να χαρακτηρίσεις τον οποιονδήποτε βλάκα, αναρχοπρόβατο.
μπεεεεεε
http://www.1920fairfax.com/pics/sheepthumb.JPG
μπεεεεεε
Dragonlord
03-12-2009, 00:39
Οντόπικ, δε νομίζω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος έχει ελπίδες ότι θα επαναληφθεί το περσινό σε μαζικότητα. Μακάρι δηλαδή, αλλά δεν. Και στο 50% να είμαστε όμως καλό θα είναι.
BibleBlackBird
03-12-2009, 00:44
Οντόπικ, δε νομίζω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος έχει ελπίδες ότι θα επαναληφθεί το περσινό σε μαζικότητα. Μακάρι δηλαδή, αλλά δεν. Και στο 50% να είμαστε όμως καλό θα είναι.
τι να καταφερεις αν απο το πρωτο λεπτο εχεις μπαχαλους που κανουν ηρωισμους?
fetos tha theloun oloi na perasoun hsuxa xristougenna me kainourio terastio xristougenniatiko dentro.pali apokoimhthikame nomizw k ksexasame.den perimena kati kalitero etsi k alliws.k varethika na akouw gia anarxokoumounia kke k suriza.valte sthn akrh ta kommatika k piaste thn ousia.
BibleBlackBird
03-12-2009, 01:04
fetos tha theloun oloi na perasoun hsuxa xristougenna me kainourio terastio xristougenniatiko dentro.pali apokoimhthikame nomizw k ksexasame.den perimena kati kalitero etsi k alliws.k varethika na akouw gia anarxokoumounia kke k suriza.valte sthn akrh ta kommatika k piaste thn ousia.
ο συνδικαλισμος παιζει μεγαλο ρολο στην ομαδοποιηση και στους κοινους στοχους αλλα οχι να κατανταμε γελοιοι και να τσακωνομαστε για το ποιος ειναι πιο 'αριστεριστικος τυπακιας' απο τον αλλον.
Shadowking
03-12-2009, 01:37
ενδιαφέρουσες νέες προσωπικότητες στο φόρουμ.
BibleBlackBird, που ανήκεις πολιτικά;
BibleBlackBird
03-12-2009, 01:54
σε κομμα δεν ειμαι μελος αν εννοεις αυτο. απο εκει και περα παρομοιες ιδιοσυγκρασιες και πεποιθησεις με τους περισσοτερους εδω εχω.
metamelia3
03-12-2009, 02:02
δυστυχως ναι, εχεις.
ελα, καλως το :moutza:
Ενώ πέρσι το περίμενε ο σοβαρός άνθρωπος.
stam and the witches
03-12-2009, 03:35
Ο BibleBlackBird είναι το πουλέν μου και όποιος τον βρίσει θα του γαμήσω τα σώψυχα.
Μίλησα.
Dragonlord
03-12-2009, 09:56
Ενώ πέρσι το περίμενε ο σοβαρός άνθρωπος.
ε ρε μανάρι πέρσι σκοτώθηκε παιδί. Αν κάνουν καμία παρόμοια μαλακία και φέτος εννοείται ότι θα γίνουν και περισσότερα από πέρσι, αλλά μιλάμε υπό Κ.Σ.
παντως στις φοιτητικες συνελευσεις σαρωνουν τα πλαισια που προτεινουν καταληψεις και πορειες.
τωρα αν το βιβλομαυροκοτοπουλο φοβαται τα μπαχαλα μπορει να κατεβει σε πορεια με τους εγκαθετους της αστικης νομιμοτητας.αλλα ευτυχως αυτοι φετος δεν θα κατεβουν.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1111696
μπασκινες εκλεισαν την ασοεε
oso spas vitrines,meiwnetai o kapitalismos pantws,exei apodeix8ei. px o kir makis pou to kapsan to psilikatzidiko twra einai alkolikos sthn plateia,frago den exei. mhn anisixite ka8olou siga siga 8a pesei to sistima.
Cookie Monster
03-12-2009, 16:12
ΕΑΑΚ ή τέφρα :rofl::rofl::rofl:
oso spas vitrines,meiwnetai o kapitalismos pantws,exei apodeix8ei. px o kir makis pou to kapsan to psilikatzidiko twra einai alkolikos sthn plateia,frago den exei. mhn anisixite ka8olou siga siga 8a pesei to sistima.
Έεεεεεελα βρε μίζερε! Λες κι εδώ στηρίζει κάποιος όποιον έκαψε το ψιλικατζίδικο.
BibleBlackBird
03-12-2009, 17:59
παντως στις φοιτητικες συνελευσεις σαρωνουν τα πλαισια που προτεινουν καταληψεις και πορειες.
τωρα αν το βιβλομαυροκοτοπουλο φοβαται τα μπαχαλα μπορει να κατεβει σε πορεια με τους εγκαθετους της αστικης νομιμοτητας.αλλα ευτυχως αυτοι φετος δεν θα κατεβουν.
σημασια εχει να μην διαληθει η πορεια απο τις μαλακιες των αργοστροφων που απλα μαζευονται για καφριλα. Να υποθεσω οτι και εσυ γουσταρεις 'σπασιμο και καφριλα δικε μου'?
Στο κατω κατω χεστηκα για τις βιτρινες και λοιπα αλλα περσυ που ειμουν ειδα μπροστα στα ματια μου να καινε πολυκατοικια. Απο κει και περα ο καθενας οτι μαλακια γουσταρει κανει.
εντιτ: βλεπω εχετε και χιουμορ. 'βιβλιομαυροκοτοπουλο'?? οκ.
BibleBlackBird
03-12-2009, 18:02
Ο BibleBlackBird είναι το πουλέν μου και όποιος τον βρίσει θα του γαμήσω τα σώψυχα.
Μίλησα.
Δε πειραζει, μαρεσουν οι θερμες αποδοχες.
ikonoklast
03-12-2009, 18:03
πόσα καθαρίζεις δηλαδή;
dopefiend
03-12-2009, 18:36
BibleBlackBird νομίζω σε υποβιβάζει για να επιβιβάσει τον εαυτό του.
που στο τρολευ?
03-12-2009, 22:19
Παιδιά πάντως όλο το απόγευμα σήμερα έως και τώρα που μιλάμε ελικοπτεράκι υπάρχει σταθερά πάνω από τα Εξάρχεια και κόβει βόλτες γύρω γύρω.
stam and the witches
03-12-2009, 22:39
SO mhn to svhseis
εσυ σπαματη θα κατεβεις σε καμια πορεια τωρα το σαββατοκυριακο?
Ingolemo
04-12-2009, 02:04
που στο τρολευ?
er history fail.
rage for order
04-12-2009, 04:22
έλα αφού κότες λυράτες ήταν οι δικοί σου σήμερα. αν και το δικαιολογώ γιατί τα εαακ-ασοεε παίζει να είναι η ντροπή όλων των εαακ (αν έχουν ντροπή οι Ηγέτες).
για ποια οργανωση μιλαμε?
rage for order
04-12-2009, 04:42
δε μαρτυράω
έλα αφού κότες λυράτες ήταν οι δικοί σου σήμερα. αν και το δικαιολογώ γιατί τα εαακ-ασοεε παίζει να είναι η ντροπή όλων των εαακ (αν έχουν ντροπή οι Ηγέτες).
πρόλαβες τρύπωσες πριν ρίξουν το δακρυγόνο ρε ποντικέ;
rage for order
04-12-2009, 05:09
δε μαρτυράω
Phantom Duck
05-12-2009, 00:24
χαχαχαχα ενώ οι δικοί σου έφτυσαν αίμα, αναστέναξαν τα σκαλάκια της ασοεε από το καθισιό.
ήσουν εκεί btw;
(ντροπή δε θα πει τίποτα)
rage for order
05-12-2009, 01:22
Εντάξει έκανα την μαλακία και σε άσχετο τόπικ πέταξα την μπούρδα μου. Ζητάω συγνώμη. Ας μη γίνει κουβέντα για εαακ-λολολ-ασοεε ή για μεσήλικες φρίκους εδώ.
που στο τρολευ?
er history fail.
:touched:
Dragonlord
05-12-2009, 11:40
http://athens.indymedia.org/calendar/uploads/______-8DYfuo.jpg
Agoraphobic_S.I.
05-12-2009, 12:32
Ελπίζω να έχετε καταλάβει πως δε θα γίνει πορεία την Κυριακή και πως τα μπάχαλα θα αρχίσουν από απόψε.
http://www.tvxs.gr/v27656
η κοπέλα που τράβηξε το βίντεο μιλάει για τη δολοφονία του Αλέξη και έιναι βασικη μάρτυρας κατηγορίας
metamelia3
05-12-2009, 13:10
Ελπίζω να έχετε καταλάβει πως δε θα γίνει πορεία την Κυριακή και πως τα μπάχαλα θα αρχίσουν από απόψε.
το κερατο μου, επιστρεφω αυριο και δεν ξερω πως θα φτασω απο αεροδρομιο στο κεντρο. εχει κανεις καμια ιδεα τι σκατα να κανω; μεχρι που εχει μετρο και πως σκατα θα αποφυγω να πεσω σε γουρουνια;
~ladykiller~
05-12-2009, 13:37
ναι αλλά να αφήσετε τους ειρηνιστές να ανάψουν κάνα κεράκι, να πουν πως κάνανε κ αυτοί κάτι.
wraia gamw,egw sxolaw 7 apo eksarxeia omws ,kai an mou thn pesei mpatsos ,8a gamisw aplitous.
Agoraphobic_S.I.
05-12-2009, 13:40
το κερατο μου, επιστρεφω αυριο και δεν ξερω πως θα φτασω απο αεροδρομιο στο κεντρο. εχει κανεις καμια ιδεα τι σκατα να κανω; μεχρι που εχει μετρο και πως σκατα θα αποφυγω να πεσω σε γουρουνια;
Για ΗΣΑΠ:
http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=130
Το μετρό νομίζω λειτουργεί κανονικά!;
Όσο για τα γουρούνια, θα είναι παντού. Οπότε τα μόνα που χρειάζεσαι είναι τύχη και ένα αθώο πρόσωπο. :)
dopefiend
05-12-2009, 14:09
πάλι πουτάνα τα έκαναν τα κομματόσκυλα με τις πορείες.
αύριο έχει στη 1 και στις 6 απτο παράρτημα (πάτρα).
Αυτό που γίνεται στην Πάτρα πρέπει να είναι από τα πιο γελοία "κινηματικά" σκηνικά παγκοσμίως. Οι αριστεροί κάνουν πορεία στη 1 γιατί φοβούνται να πάνε με τους φρικιά που θα βγουν παγανιά στις 6 (πρώτη φορά πρέπει να συμβαίνει αυτό), η δε ΠΑΣΠ που παρακολούθησε αυτή την εξέλιξη αποφάσισε να τη βγει απ' τ' αριστερά στους αριστερούς και να κατέβει πάλι στις 6.
Έτσι θα έχουμε δύο πορείες, μία των αριστερών στη 1 και μία των αναρχικών μαζί με την... ΠΑΣΠ στις 6.
Κουφάλα Ντράγκονλορντ, η καλύτερή σου.
rage for order
05-12-2009, 17:56
και στη λάρισσα το ίδιο είχε γίνει μετά τον δεκέμβρη. αν μπορούσαν θα το έβαζαν και άλλη μέρα. στις 6 θα κατέβει και το ΕΕΚ. για την ΠΑΣΠάρα δεν το ήξερα. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!
Ξεχάσατε να αναφέρετε τους Τρόλλτσκι που καλούνε και στις 2 πορείες.
Της πουτάνας τώρα Εξάρχεια, επίσης οι τσέοι μπήκαν στο Ρεσάλτο (Κερατσίνι) και βρήκαν 200 μολότωφ και μπαχαλοσυμπράγκαλα λέει.
KoiliaSamprela
05-12-2009, 22:04
200 άδεια μπουκάλια που καταλήγουμε στο εξής ΕΝΑ συμπέρασμα
ΔΕΝ ανακυκλώνουν
Dragonlord
05-12-2009, 23:34
Έτσι θα έχουμε δύο πορείες, μία των αριστερών στη 1 και μία των αναρχικών μαζί με την... ΠΑΣΠ στις 6.
Κουφάλα Ντράγκονλορντ, η καλύτερή σου.
Οι πασόκοι τώρα δικαιώνονται!
Εκτός από τις 20-21 προσαγωγές στο ρεσάλτο, έχουν γίνει λέει και 93 προσαγωγές-12 συλλήψεις στα εξάρχεια.
"Όλοι οι δρόμοι από την οδό Ακαδημίας και πάνω καθώς και μετά τη Χαριλάου Τρικούπη είναι κλειστοί. Η αστυνομία κάνει ελέγχους σε όσα μαγαζιά είναι ανοιχτά στην περιοχή."
Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε προπύλαια αύριο ή θα μας μαζέψουν στο δρόμο...
Επίσης σόρι αλλά, ειδικά για τους αθηναίους, είναι μεγάλη ξεφτίλα για όποιον κάτσει σπίτι του αύριο... γιατί στην ουσία νομιμοποιείτε την αστυνομοκρατία. Ας μη δείτε ΦΡΕΝΤΣ μία κυριακή.
teleiwse re, teleutaio episodeio itan simera
metamelia3
06-12-2009, 00:14
Οπότε τα μόνα που χρειάζεσαι είναι τύχη και ένα αθώο πρόσωπο. :)
δεν εχω τιποτα απ'τα δυο. δεν με βλεπω καλα.
~ladykiller~
06-12-2009, 01:56
καλά έτσι όπως γίνανε τα πράγματα κοίτα μη σε περάσουν από τις ΟΡΔΕΣ των αναρχικών που έρχονται από εξωτερικό κ σε μαζέψουν από τα σπάτα.
metamelia3
06-12-2009, 01:59
καλα, αυτο ηταν η πιο χοντρη προβοκατσια και το τραγικο ειναι οτι δουλεψε. πολυς κοσμος ειπε οτι δεν θα κατεβει. βουτυρομπεμπέδες
Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε προπύλαια αύριο ή θα μας μαζέψουν στο δρόμο...
Επίσης σόρι αλλά, ειδικά για τους αθηναίους, είναι μεγάλη ξεφτίλα για όποιον κάτσει σπίτι του αύριο... γιατί στην ουσία νομιμοποιείτε την αστυνομοκρατία. Ας μη δείτε ΦΡΕΝΤΣ μία κυριακή.
Εσύ σε ποιό μπλοκ θα πας δε μας είπες :P
Εγώ θα κατέβω, καταλαβαίνω αυτούς που δεν θα κατέβουν σκεπτόμενοι το ότι δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως, γιατί αυτό θα γίνει στην ουσία, με αυτό ασχολούνται οι πάντες, οι εργατικές/μεταναστευτικές/ανθρώπινες εν γένει διεκδικήσεις έχουν πάει στο διάολο.
rage for order
06-12-2009, 05:31
75 τελικά οι συλλήψεις, προσαγωγές άγνωστο αλλά μάλλον άλλες τόσες και παραπάνω.
~ladykiller~
06-12-2009, 12:09
δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως
κοιτάω να σε παίρνω στην πλάκα τις περισσότερες φορές γιατί την έχω περάσει την φάση σου κ μια φάση είναι θα περάσει -ελπίζω- αλλά ρε μαλάκα γαμιέσαι πατόκορφα με τις μαλακίες που γράφεις. ειδικά με όσα γίνανε χθες. ΗΛΙΘΙΕ!
EyeOfTheVoiD
06-12-2009, 12:40
103 χτες οι προσαγωγες στα εξαρχεια,ημουν στους 10 πρωτους.
ο λογος:δεν διακαιολογειται να ειμαστε στο συγκεκριμενο μερος(στουρναρη)
Dragonlord
06-12-2009, 12:55
Εγώ θα κατέβω, καταλαβαίνω αυτούς που δεν θα κατέβουν σκεπτόμενοι το ότι δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως, γιατί αυτό θα γίνει στην ουσία, με αυτό ασχολούνται οι πάντες, οι εργατικές/μεταναστευτικές/ανθρώπινες εν γένει διεκδικήσεις έχουν πάει στο διάολο.
Θα διαλέξω επιτόπου τους πιο τσίφτηδες!
Όσο για το ότι "οι πάντες ασχολούνται με τα μπάχαλα", μήπως να κλείσεις την τιβί; Εγώ έχω να δω κάτι μέρες και πρώτη φορά από σένα το άκουσα. Συνειδητοποιείς ότι θα μπόρουσες να είσαι συλληφθείς αυτή τη στιγμή (αφού τολμάς να πας σε αναρχοστέκια, όπως τόλμησαν 22 άτομα χτες στο ρεσάλτο και τώρα κατηγορούνται για μολότοφ επειδή είχαν άδεια μπουκάλια μπύρας, πού ακούστηκε 22 άτομα μαζεμένα να πίνουν και μπύρες). Χτες ουσιαστικά απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις στην ίδια σου την πόλη. Είναι ζήτημα βασικών ελευθεριών, καταλάβετέ το, αν δεν ξεσηκώνεστε τώρα πότε θα ξεσηκωθείτε; Όταν σας αναγκάσουν να δώσετε κώλο;
ΥΓ: Έρχεται το "ε, δεν πειράζει, ας μη βγούμε ένα σαββατόβραδο εξάρχεια" και νευριάζω και μόνο που μπορεί να σκέφτεται κάποιος έτσι.
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ
μπιζαριος
06-12-2009, 16:29
εχεις περισσοτερες λεπτομεριες?
enitharmon
06-12-2009, 16:57
Nach dem Anschlag auf eine Hamburger Polizeiwache in der Nacht zu Freitag ist ein Bekennerschreiben bei der "Hamburger Morgenpost" eingegangen. Danach steht die Attacke im Zusammenhang mit dem Tod eines 15-jährigen Griechen (http://www.tagesschau.de/ausland/griechenland274.html), der am 6. Dezember 2008 in Athen durch eine Polizeikugel getötet worden war, teilte die Zeitung mit. Die Gruppe drohte zudem mit weiteren Anschlägen, sollte ein linkes Kulturzentrum, die seit rund 20 Jahren besetzte "Rote Flora", geräumt werden.
In einem eineinhalbseitigen Brief habe sich die Gruppe, die sich "Koukoulofori" ("Kapuzenträger" oder "Vermummte") nennt, zu dem Anschlag bekannt. Die Wahl sei auf die Wache 16 im Schanzenviertel gefallen, weil diese für "Misshandlungen und rassistischen Terror" bekannt sei, zitierte das Blatt aus dem Brief. Die Polizei bestätigte die Existenz des Schreibens.
http://www.tagesschau.de/inland/linksextremismus102.html
εν ολιγοις λέει ότι έγινε επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Αμβούργο και την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα "Koukoulofori"
ikonoklast
06-12-2009, 17:05
καταλαβαίνω αυτούς που δεν θα κατέβουν σκεπτόμενοι το ότι δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως, γιατί αυτό θα γίνει στην ουσία
κνίτης παιδιά.
επίσης οι τσέοι μπήκαν στο Ρεσάλτο (Κερατσίνι) και βρήκαν 200 μολότωφ και μπαχαλοσυμπράγκαλα λέει.
κι όχι μόνο.
βρήκαν και δυο παιδιά βουλευτή.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=6584&catid=3
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zu06paWOF2I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zu06paWOF2I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
και ειδικα στο 3:04
:?
Πλάκα μου κάνεις?
:?
Πλάκα μου κάνεις?
καθαρό μπέναλτυ λέμε
BibleBlackBird
06-12-2009, 18:30
δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως
κοιτάω να σε παίρνω στην πλάκα τις περισσότερες φορές γιατί την έχω περάσει την φάση σου κ μια φάση είναι θα περάσει -ελπίζω- αλλά ρε μαλάκα γαμιέσαι πατόκορφα με τις μαλακίες που γράφεις. ειδικά με όσα γίνανε χθες. ΗΛΙΘΙΕ!
χαλαρωσε, ο καθενας τη γνωμη του εκφραζει.
KoiliaSamprela
06-12-2009, 19:31
Βασικά το έδειξε και η NET
εντιτ: είναι το 3:03 που λένε στο βίντεο
rage for order
06-12-2009, 19:34
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zu06paWOF2I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zu06paWOF2I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
και στο 5:30, μόνο που την δουλειά την κάνει ο συνοδηγός.
BibleBlackBird
06-12-2009, 20:14
Βασικά το έδειξε και η NET
εντιτ: είναι το 3:03 που λένε στο βίντεο
και στο tvxs εχει αρθρο νομιζω. τον τιναξε στον αερα. δε ντρεπονται λιγο;
Θα διαλέξω επιτόπου τους πιο τσίφτηδες!
Όσο για το ότι "οι πάντες ασχολούνται με τα μπάχαλα", μήπως να κλείσεις την τιβί; Εγώ έχω να δω κάτι μέρες και πρώτη φορά από σένα το άκουσα. Συνειδητοποιείς ότι θα μπόρουσες να είσαι συλληφθείς αυτή τη στιγμή (αφού τολμάς να πας σε αναρχοστέκια, όπως τόλμησαν 22 άτομα χτες στο ρεσάλτο και τώρα κατηγορούνται για μολότοφ επειδή είχαν άδεια μπουκάλια μπύρας, πού ακούστηκε 22 άτομα μαζεμένα να πίνουν και μπύρες). Χτες ουσιαστικά απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις στην ίδια σου την πόλη. Είναι ζήτημα βασικών ελευθεριών, καταλάβετέ το, αν δεν ξεσηκώνεστε τώρα πότε θα ξεσηκωθείτε; Όταν σας αναγκάσουν να δώσετε κώλο;
ΥΓ: Έρχεται το "ε, δεν πειράζει, ας μη βγούμε ένα σαββατόβραδο εξάρχεια" και νευριάζω και μόνο που μπορεί να σκέφτεται κάποιος έτσι.
ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, και στην πορεία πήγα (για την ακρίβεια αυτή τη χρονιά του "χώρου" δεν πρέπει να έχω χάσει περισσότερες από τρεις) και τα μπάχαλα σαν γίνουν α) όταν υπάρχει πλειοψηφικό αίτημα ανατροπής ή β) όταν γίνονται για να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα (π.χ. άμυνα στον καταυλισμό πέρισυ) τα στηρίζω και βάλε.
Πέρα απ' αυτό τώρα, γίνεται μια συγκέντρωση. Μετά τη λήξη της, άτομα από τη συγκέντρωση την πέφτουν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ στις γύρω διμοιρίες. Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μαζεύουν (όχι να βαράνε ε) κόσμο από τη συγκέντρωση και τους γύρω δρόμους; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μπαίνει η αστυνομία σε ένα στέκι, να βρίσκει 200 μπουκάλια, 2 νταμιτζάνες κυροζίνη κι ένα οπλοστάσιο για μάχες σώμα με σώμα και να συλλαμβάνει αυτούς που βρίσκονται μέσα; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να συλλαμβάνει αυτούς που στα καπάκια σκάσανε για πέσιμο, κάψανε και δυο αυτοκίνητα και μετά μπήκαν στο δημαρχείο;
Μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος διαφορετικά; Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μέρος της νόμιμής άμυνάς του; Έχετε κάτι να μου αντιτάξετε εσείς οι υπόλοιποι, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΝΤΙΚΙΛΕΡΣ, το κράτος είναι κακό, τι; Ναι οκέη, καμιά αντίρρηση, το κράτος είναι πολύ κακό, και δεν πρέπει να υπάρχει. Προυπόθεση για να πέσει το γαμημένο δεν είναι το να υπάρχει κάτι ΜΑΖΙΚΟ κατά του; Δεν το βρίσκετε λιγάκι αντίξοο και ανησυχητικό το ότι ΤΟ ΕΝΕΝΗΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (95%) ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ;
Όταν την πέφτετε στον μπάτσο που αράζει Τρικούπη γιατί είναι όργανο του κράτους και ονομάζετε την πράξη σας αυτή επαναστατική και εξεγερτική, ποιοί εξεγείρονται ενάντια σε ποιούς; Ποιά είναι τα στρατόπεδα; Έχετε καμιά αυταπάτη ότι τα κάτω το στηρίζουν αυτό; Ή μήπως είναι μια προσπάθεια βίαιης επιβολής των πιστεύω του 0,5% των κάτω σε όλους τους υπόλοιπους; Πώς δεν είναι φασισμός το να προσπαθείς να επιβάλεις μια λαοκρατία που ο λαός δε θέλει και πώς νομιμοποιείσαι ηθικά να χρησιμοποιείς βία όταν είσαι ένα τόσο μικρό κομμάτι της κοινωνίας που σε αντίθετη περίπτωση δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί σου;
Απαντήστε μου.
Υ.Γ.: Αναφέρομαι στις προσαγωγές και στις συλλήψεις χθες και σήμερα, των μπάχαλων. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση και στέλνω καρκίνο στους μπάτσους που βαράνε μετά τη σύλληψη και στους μπάτσους που πέφτουν με μηχανές πάνω σε πορείες.
Υ.Γ. 2: Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά μην μου πείτε ότι οι μπάτσοι βαράνε πρώτοι γιατί θα εκνευριστώ πολύ άσχημα.
ikonoklast
06-12-2009, 20:45
λολ, αυτός έχασε και το αντιμπατσικό που είχε παλιά. Σε τρία χρόνια ακόμη θα φηφίζει στέφανο μάνο.
Αλήθεια, αυτό το 95% τι είναι ακριβώς;
~ladykiller~
06-12-2009, 20:47
1ον_ γαμιέσαι πατόκορφα.
έτσι απαντάνε οι "τύπου λαντυκιλλερ" όπως αναφέρεις.
2ον_ να σου πω κατι πουλάκι μου σε κάνει εσένα καλύτερο από τον οποιοδήποτε επειδή έχεις πάει στο 95% των πορειών του χώρου. Δλδ τι μας έκλασες μια μάντρα αρχίδια ας πούμε κ αυτό σε κάνει πιο μάγκα κ πιο επαναστάτη απ' όλους τους υπόλοιπους μαζί που ίσως να χάνουν κ καποιες πορείες.
ρε γελοίε τυπάκο άραξε κ κοίτα πέρα από τις παρωπίδες σου κ δες τι συμβαίνει κ πέρα από μια πορεία με 5-6 μπάχαλα -όπως τα λες. :moutza:
Amnesiac.
06-12-2009, 20:47
ikonoklast το sig σου τι απέγινε.
Ικόνοφαρτ, ποσοστό τόσο βγαλμένο από τον κώλο μου όσο και περίπου ακριβές μάλλον!
2ον_ να σου πω κατι πουλάκι μου σε κάνει εσένα καλύτερο από τον οποιοδήποτε επειδή έχεις πάει στο 95% των πορειών του χώρου. Δλδ τι μας έκλασες μια μάντρα αρχίδια ας πούμε κ αυτό σε κάνει πιο μάγκα κ πιο επαναστάτη απ' όλους τους υπόλοιπους μαζί που ίσως να χάνουν κ καποιες πορείες.
Σου έχω πει ποτέ πόσο σε αγαπώ;
ikonoklast
06-12-2009, 20:50
Αmnesiac, επαιξε μια μαλακία και έπεσε. Όταν βρω λίγο χρόνο (και χρήμα) θα ξανανέβει.
Dythen, ξαναβάλτο στον κώλο σου τότε ρε αγόρι.
Σε τρία χρόνια ή τρία χρόνια ακόμη;
Α' στο διάλο από 'δω ΧΑΜΩ, κάνουμε κουβέντα σοβαρή.
ikonoklast
06-12-2009, 21:00
Έλα μωρέ τσογλανάκι να πούμε, πέρσι το δεκέμβρη ήσουνα στην άλλη μπάντα και έβριζες τους πασιφιστές. Μέχρι να βγάλεις μουστάκι στ' αρχίδια θα κάνεις άλλες δέκα τέτοιες τούμπες και μετά θα καλμάρεις, θα κόψεις και τα πολλά μπινελίκια και το υφάκι του μαλάκα. Μέχρι τότε τι κουβέντα να θες, σοβαρή κιόλας, άραξε λίγο.
Με κάνεις και βρίζω κιόλας, αλήτη.
Phantom Duck
06-12-2009, 22:31
αυτό που χτύπησε από τη μηχανή είναι γυναίκα συνδικαλίστρια του εεκ, 60-70 χρονώ και είναι σε καταστολή. συνέλαβαν επίσης όσους εεκίτες πήγαν να την προστατέψουν (τους αγαπώ αλλά είναι τόσο χαζοί που πήγαν να το παίξουν τελευταίοι των μοϊκανών), όχι πιτσιρίκια και σίγουρα όχι μπαχαλόφατσες. έχει ξεφύγει το πράμα, έχω αρχίσει να αναπολώ τον πάκη.
γενικά αγχωτική μέρα, ladykiller και rage for order σας αγαπώ αλλά αν ξέρετε τα αποβράσματα που χτύπησαν τον Κίττα κι έχετε ελάχιστη τσίπα πάνω σας, σκοτώστε τους. όσο κι αν μισώ τον κύριο καθηγητή μου και γνωστό τσιράκι/αχυράνθρωπο, το πρόβλημα στην καρδιά του είναι υπαρκτό και με λίγη ατυχία θα κλαίγαμε το άσυλο, με μερικούς τυχαίους φριξ στα κάτεργα για ανθρωποκτονία.
αυτό που χτύπησε από τη μηχανή είναι γυναίκα συνδικαλίστρια του εεκ, 60-70 χρονώ και είναι σε καταστολή. συνέλαβαν επίσης όσους εεκίτες πήγαν να την προστατέψουν (τους αγαπώ αλλά είναι τόσο χαζοί που πήγαν να το παίξουν τελευταίοι των μοϊκανών), όχι πιτσιρίκια και σίγουρα όχι μπαχαλόφατσες. έχει ξεφύγει το πράμα, έχω αρχίσει να αναπολώ τον πάκη.
γενικά αγχωτική μέρα, ladykiller και rage for order σας αγαπώ αλλά αν ξέρετε τα αποβράσματα που χτύπησαν τον Κίττα κι έχετε ελάχιστη τσίπα πάνω σας, σκοτώστε τους. όσο κι αν μισώ τον κύριο καθηγητή μου και γνωστό τσιράκι/αχυράνθρωπο, το πρόβλημα στην καρδιά του είναι υπαρκτό και με λίγη ατυχία θα κλαίγαμε το άσυλο, με μερικούς τυχαίους φριξ στα κάτεργα για ανθρωποκτονία.
Δεν ήταν το ίδιο.
Στην 60 χρονη την πάτησαν λίγο πιο πριν και της ρίχναν κλομπιές μετά.
Και ήταν κάτω 20 λεπτά αφού έρθει το ασθενοφόρο
http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/47608.html
και είναι σε καταστολή.
fo' real.
Phantom Duck
06-12-2009, 22:42
ναι δεν είδα το βιντεάκι σόρι. πάντως είναι πολύ χειρότερα από τον άλλον τον μαλάκα που τον έβγαλαν και θύμα ανθρωποκτονίας.
edit: δυτηορ, αν ειρωνεύεσαι είσαι γελοίος, αν δεν ξέρεις τι σημαίνει, google it.
Δεν είχα ιδέα, αστειακί για την καταστολή απ' την καταστολή φάση έκανα.
Για τον πρύτανη λες;
Απ ότι έμαθα 2-3 "γρήγορες" έφαγε από μπάχαλους επειδή είχε ανοίξει την πόρτα σε παιδιά από το πολυμορφικό για να κρεμάσουν το πανό και έγινε ντου.
Γενικά η ομάδα Δ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο άχρηστη είναι. Δεν έχω καταλάβει το λόγο ύπαρξής τους εκτός από το να γαμάνε και να δέρνουν.
Αφού την είχαν ρίξει κάτω και διαδηλωτές κρατάγαν το φονιά για να μη φύγει (προσπάθησε 2 φορές, μία με μηχανάκι συναδέλφου) έγινε 2η έφοδος από άλλη ομάδα και σαπακιάζαν όποιον στεκόταν κοντά και στη συνέχεια φύγαν όλοι μαζί σαν κύριοι
freak brother
06-12-2009, 22:51
σιγα μην ειχε καρδια , για να τον δερναν τοσα ατομα πρεπει να ηταν ο τσακ νορις ! εκτος και αν ειναι φασιστομπατσοι και βαραν εναν γερο 15 ατομα με λοστους.
rage for order
06-12-2009, 23:42
Δεν νομίζω ότι έκαναν παλικαρισμούς οι ΕΚΚίτες. Μια χαρά την έλεγχαν την κατάσταση και είχαν κάνει πίσω τους μπάτσους. Είχαν και κόσμο πεσμένο κάτω άλλωστε και αν μείνεις πίσω θα φας κι άλλες και μάλλον θα σε δέσουν. Προφανώς δεν περίμεναν να αρχίσουν τα ζώα να πέφτουν με τις μηχανές πάνω τους. Αν είχαν και άλλο κόσμο ψημένο γύρω τους μάλλον είχαν και το δεύτερο κύμα. Όπως και νάχει μπράβο τους και πάλι!
Αγχωτική δεν ήταν η πορεία, ήμουν λίγο μαζεμένος βέβαια αλλά δεν ένιωσα κίνδυνο σε καμία φάση και τα λίγα δακρυγόνα που έπεσαν ήταν από τα ελαφριά. Πεσίματα σε μπλοκ και τέτοια δεν είδα. Η πούτσα κατά τη γνώμη μου θα είναι αύριο που θα έχει και λιγότερο κόσμο.
Για τον πρύτανη δεν ξέρω καθόλου τι έγινε. Σιγά μην ήξεραν κιόλας ότι αυτός ήταν ο πρύτανης εκτός και αν τους το είπε. Λογικά θα τσατίστηκαν που προσπαθούσαν 1μιση ώρα να ανοίξουν την πόρτα και οι μέσα τους εμπόδιζαν. Πάντως σε καμία μα καμία περίπτωση σε άνθρωπο 40+ χρονών δεν ρίχνεις ούτε μπουνιά γιατί μπορεί να σου μείνει στον τόπο εύκολα. Σπρώξιμο και αυτό με προσοχή. Τεσπα μου φαίνεται απίθανο να μπήκαν μέσα και να τον άρχισαν παλουκιές στο κεφάλι, απλά τώρα το παίζει ψόφιος για ευνόητους λόγους;
Από κόκκινους αντι-ρεπόρτερ: "Άλλα Ψευτο «Παλικαράκια» επίσης Δελταδες στην Μπενάκη και Βαλτετσίου έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν 4 η 5 φορές…"
Αυτοί κάποια μέρα θα το φάνε άσχημα το κεφάλι τους. Τα ΥΜΕΤ το έχουν καταλάβει ότι δεν τους παίρνει και δεν πολυ-χώνονται και μερικοί είναι και 1.90 ε. Αυτοί έτσι όπως πάνε χωρίς ασπίδες και με τον καγκουροτσαμπουκά, μία οποιαδήποτε αλυσίδα απλά με παλούκια και με άτομα ηλικίας 20+ τους λιανίζει άνετα.
Όντως το ΕΕΚ έχει τρομερά αξιοπρεπή στάση στο δρόμο.
Στα άλλα που γράφεις, πλάκα μας κάνει ρε rage, ό,τι γουστάρουν κάνουν κι όπου θέλουν μπαίνουν, οι τύποι είναι ράμπο με λέιζερς οπλοστάσιο, τι λες. Θα μας γαμήσουν ανάλογα με τις εντολές που θα πάρουν, δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε, να τους κρατήσουμε έστω σε επίπεδο σωματικής βίας.
rage for order
07-12-2009, 00:03
οι άλλοι που έχουν καταντήσει αριστερούληδες να τα βλέπουν.
κατά τα άλλα
Αύριο στις 11 το πρωί παρουσιάζονται στον ανακριτή οι 22 συλληφθέντες του "Ρεσάλτο".
Πρίν λίγο πέρασαν από τον εισαγγελέα . Κατηγορούνται για ένα κακούργημα (σύσταση και συμμορία) και ένα πλημμέλημα (προμήθεια και κατασκευή εκρηκτικών υλών). Ενας εξ αυτών βαρύνεται επιπλέον με εξύβριση λόγω και έργω.
Οι 41 συλληφθέντες του δημαρχείου κατηγορούνται για 6 πλημμελήματα. Περνάνε από αυτόφωρο αύριο στις 12.
Phantom Duck
07-12-2009, 00:07
οι άλλοι που έχουν καταντήσει αριστερούληδες να τα βλέπουν.
σωστά, αυτοί που το εεκ κατηγορούσε ότι δε θέλουν γσεε :!: καλά μη βγούμε οφτόπικ, αλλά τα λέμε σε κανα χρόνο που η αναρχία θα είναι πασέ και το εεκ θα βρει αλλού δεξαμενή.
εν τω μεταξύ ισχύει ότι στο ρεσάλτο βρήκαν και μια κρότου-λάμψης; (btw συμπαθητικό στέκι, αλλά πόσο ηλίθια είχαν βάλει τα μπουκάλια)
rage for order
07-12-2009, 00:10
phantom μιλάω αποκλειστικά για τον δρόμο.
η κρότου λάμψης στο ρεσάλτο ήταν σκασμένη προφανώς που την είχαν μαζέψει από πορεία έτσι για το χάι. οι μπάτσοι δεν την έχουν καν στην δικογραφία αλλά τα ΜΜΕ κάνουν την δουλειά τους.
τα μπουκάλια ήταν διάσπαρτα στο χώρο από πάρτυ κτλ και τα πήραν οι μπάτσοι και έστησαν όλα μαζί για να βγει καλύτερη η πικ.
Phantom Duck
07-12-2009, 00:15
τα μπουκάλια ήταν διάσπαρτα στο χώρο από πάρτυ κτλ και τα πήραν οι μπάτσοι και έστησαν όλα μαζί για να βγει καλύτερη η πικ.
χόλι φακ.
Για τον πρύτανη δεν ξέρω καθόλου τι έγινε. Σιγά μην ήξεραν κιόλας ότι αυτός ήταν ο πρύτανης εκτός και αν τους το είπε. Λογικά θα τσατίστηκαν που προσπαθούσαν 1μιση ώρα να ανοίξουν την πόρτα και οι μέσα τους εμπόδιζαν. Πάντως σε καμία μα καμία περίπτωση σε άνθρωπο 40+ χρονών δεν ρίχνεις ούτε μπουνιά γιατί μπορεί να σου μείνει στον τόπο εύκολα. Σπρώξιμο και αυτό με προσοχή. Τεσπα μου φαίνεται απίθανο να μπήκαν μέσα και να τον άρχισαν παλουκιές στο κεφάλι, απλά τώρα το παίζει ψόφιος για ευνόητους λόγους;
Δεν έχει τόση σημασία αν είναι ή όχι ο πρύτανης,σήμασια έχει ότι με λίγη ατυχία σήμερα ίσως κλαίγαμε το άσυλο.Θέλει λίγη προσοχή σε αύτα τα θέματα,όσο μαλάκας και αν είναι ο άλλος.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και στη Πάτρα κάτα τη διάρκεια της πορείας,όταν και μπήκε φωτιά στο ΕΛΤΑ,ενώ στον 1ο όροφο του κτηρίου εθεάθη υπάλληλος.Ευτυχώς έσβησε αμέσως.
Επίσης ορισμένα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μας γίνουν μαθήματα.Και μιλάω γενικά.Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ένα δακρυγόνο,να πανικοβάλονται 2.500 άτομα και να σκορπιζόμαστε σαν τις κατσαρίδες.
rage for order
07-12-2009, 00:19
συμφωνώ, και όπως είπε και ο ph.d εκτός από το άσυλο κάποιος θα έτρωγε 15 χρονάκια για πλάκα.
rage for order
07-12-2009, 00:22
Στα άλλα που γράφεις, πλάκα μας κάνει ρε rage, ό,τι γουστάρουν κάνουν κι όπου θέλουν μπαίνουν, οι τύποι είναι ράμπο με λέιζερς οπλοστάσιο, τι λες. Θα μας γαμήσουν ανάλογα με τις εντολές που θα πάρουν, δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε, να τους κρατήσουμε έστω σε επίπεδο σωματικής βίας.
δεν το είχα δει αυτό πριν.
ε δεν είπα ότι θα μπούμε στην βουλή (:maikl:) για πλάκα. αλλά με οργανωμένη περιφρούρηση με κράνη-παλούκια-μάσκες στέκεσαι πολύ καλύτερα στο δρόμο.
Επίσης ορισμένα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μας γίνουν μαθήματα.Και μιλάω γενικά.Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ένα δακρυγόνο,να πανικοβάλονται 2.500 άτομα και να σκορπιζόμαστε σαν τις κατσαρίδες.
Αυτό και το σπάσιμο των νουμπς απ' τα στενά δεν θα σταματήσουν ποτέ.
rage for order
07-12-2009, 00:25
άντε βάλτε θεοδωράκη τώρα να δούμε πόσο θα αντέξει ο καθένας.
~ladykiller~
07-12-2009, 00:34
γύρισα κ είπα στον ΜΑΤα "μη πεις τίποτα, απόψε θα κάψουν την αθήνα".
ο ηλιόπουλος τι άλλο έχει να πει που δεν το είπε μέχρι τώρα στα μμε?
rage for order
07-12-2009, 00:37
και μόνο η εικόνα κουκουλωμένος στην υπόγεια διάβαση με υπότιτλο ο ιδεολόγος της μολότωφ μας προετοιμάζει για ένα υπέροχο βράδυ.
Phantom Duck
07-12-2009, 00:37
χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.
το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.
φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.
~ladykiller~
07-12-2009, 00:40
και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι
είχα έναν φίλο παλιότερα, αναρχικό κ καλά -ξέρουμε πολλούς τέτοιους- τον οποίο τον είδα τον γενάρη πλάτη στον ΑΝΤ1 να λέει για το πέσιμο στην μπουμπουλίνας. :fear:
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 4 πολίτες και 16 αστυνομικοί. Ανάμεσα τραυματίες πολίτες ήταν η Ελένη Κουτσουμπού στέλεχος του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος την οποία επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας και ο Γ.Γ Γρηγόρης Τασούλας. Από τους αστυνομικούς σοβαρότερα είναι δυο άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους άγνωστοι έριξαν κάτω από τη μηχανή, τους έβγαλαν τα κράνη και τους χτύπησαν με λοστούς στο κεφάλι.
wat
rage for order
07-12-2009, 01:04
χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.
το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.
φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.
inb4 κάλκη διαμεσολάβηση και θέαμα.
07-12-2009, 01:32
Παιδιά άλλες πηγές πάντως λένε πως ο πρύτανης δεν έφαγε μισή ξυλιά και ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση ο άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε.
Πιο συγκεκριμένα από tvxs:
Ο πρύτανης ήταν με κάποιους εξοργισμένος και συζητούσε έντονα με τους αντιεξουσιαστές που τον βοηθούσαν για παρόμοιες καταστάσεις που πέρασε σαν φοιτητής στην προηγούμενη χούντα (των συνταγματαρχών μάλλον). Κρίνοντας απο την όψη του έδειχνε να έχει αναπνευστικό πρόβλημα μάλλον απο τα δακρυγόνα που έπεφταν βροχή, με τίποτα δε φαινόταν χτυπημένος. Κάποιοι αντιεξουσιαστες του έδωσαν νερό και μαλόξ.
Αν το πάνε για προβοκάτσια έχουν ατυχήσει. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες αφού στο σημείο τραβούσε ένας γνωστός φωτορεπόρτερ (τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά) και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.
Θα τους ξεβρακώσουμε πολύ άνετα!! Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:
Είναι ψευδές ότι ο πρύτανης Κίττας χτυπήθηκε στο κεφάλι και μάλιστα με σιδηρολοστό, σφυρί ή οτιδήποτε άλλο ισχυρίζονται τα φερέφωνα του Χρυσοχοϊδη. Πρόκειται για ένα "χρήσιμο ψέμα" που δεν έχει άλλο στόχο παρά να δικαιολογήσει την κρατική καταστολή.
Χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, ήταν προφανές σε όσους τον είδαν εκείνη τη στιγμή ότι υπέστη κάποιο σοκ κατά τη διάρκεια των γεγονότων, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Phantom Duck
07-12-2009, 01:46
κι εγώ άμα σου ρίξω ένα μπουκέτο στο κεφάλι θα πάθεις διάσειση χωρίς να φαίνεται γιατί εγώ είμαι ο χουλκ και γιατί δε θα φανεί καρούμπαλο κάτω από τα μαλλιά ας πούμε. ο πρώτος τώρα λέει μαλακίες, δακρυγόνα και τα τέτοια μου ταλαυτεύονται.
rage for order
07-12-2009, 01:49
25 συλλήψεις τελικά, οι 5 είναι αυτοί του ΕΕΚ.
07-12-2009, 01:54
Πειράζει που θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε έστω και ένας μαλάκας που να χτύπησε τον άνθρωπο;;; Αφήστε να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνέχεια και τα ξαναλέμε.
Οι υποθέσεις είναι ανούσιες. Όταν είναι καλά στην υγεία του, θα είναι και θέση να μας πει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε, αν πράγματι πρόκειται για προβοκάτσιες ή όχι.
Phantom Duck
07-12-2009, 02:11
ναιιιιιιιιιιιι ας περιμένουμε να δώσει συνέντευξη τύπου όσο ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελεγχθεί αν οι δολοφόνοι είναι στην πρυτανεία για να αρθεί το άσυλο.
Οι υποθέσεις είναι ανούσιες. Όταν είναι καλά στην υγεία του, θα είναι και θέση να μας πει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε, αν πράγματι πρόκειται για προβοκάτσιες ή όχι.
Θα είναι μια τρομερά αξιόπιστη μαρτυρία. Συν αυτό που 'πε ο Φάντομς.
07-12-2009, 02:50
Εν τω μεταξύ στην τρωκτικάρα λέει τα εξής
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_9740.html
Επίσης λέει και αυτά. (http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_2326.html) Γενικά μην είστε αφελείς, όπου βρει έδαφος ο τροκτικός να λαικήσει και να πει μεγαλομπαρούφα θα το κάνει, δεν παίρνει απαραίτητα πλευρές.
07-12-2009, 03:25
Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202053
από το νοσοκομείο πάντως είπαν τα εξής:
i0aIqZ7Ygvo
ενώ το ζούγκλα λέει:
Με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Κίττας.
Νωρίτερα ο κ. Κίττας προπηλακίστηκε από νεαρούς που προσπάθησαν να καταλάβουν το κτήριο της Πρυτανείας, που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου.
Οι νεαροί απώθησαν τον κ. Κίττα με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εκδορές.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84798&cid=4
τρέχα-γύρευε δηλαδή...
http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=5387
kalos ta paidgia
dopefiend
07-12-2009, 07:59
Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202053
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202290
Dragonlord
07-12-2009, 11:24
Τελικά έπαιξα σε πολλά ταμπλό, ξεκίνησα με δίκτυο, μετά ήμουν μπροστά από το χρυσόγελο και τους οπ και στο τέλος ανταρσύα. Έτσι, όποιος από αυτούς κι αν είναι κυβέρνηση μεθαύριο, θα είμαι καλυμμένος!
ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, και στην πορεία πήγα (για την ακρίβεια αυτή τη χρονιά του "χώρου" δεν πρέπει να έχω χάσει περισσότερες από τρεις) και τα μπάχαλα σαν γίνουν α) όταν υπάρχει πλειοψηφικό αίτημα ανατροπής ή β) όταν γίνονται για να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα (π.χ. άμυνα στον καταυλισμό πέρισυ) τα στηρίζω και βάλε.
Πέρα απ' αυτό τώρα, γίνεται μια συγκέντρωση. Μετά τη λήξη της, άτομα από τη συγκέντρωση την πέφτουν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ στις γύρω διμοιρίες. Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μαζεύουν (όχι να βαράνε ε) κόσμο από τη συγκέντρωση και τους γύρω δρόμους; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μπαίνει η αστυνομία σε ένα στέκι, να βρίσκει 200 μπουκάλια, 2 νταμιτζάνες κυροζίνη κι ένα οπλοστάσιο για μάχες σώμα με σώμα και να συλλαμβάνει αυτούς που βρίσκονται μέσα; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να συλλαμβάνει αυτούς που στα καπάκια σκάσανε για πέσιμο, κάψανε και δυο αυτοκίνητα και μετά μπήκαν στο δημαρχείο;
Μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος διαφορετικά; Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μέρος της νόμιμής άμυνάς του; Έχετε κάτι να μου αντιτάξετε εσείς οι υπόλοιποι, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΝΤΙΚΙΛΕΡΣ, το κράτος είναι κακό, τι; Ναι οκέη, καμιά αντίρρηση, το κράτος είναι πολύ κακό, και δεν πρέπει να υπάρχει. Προυπόθεση για να πέσει το γαμημένο δεν είναι το να υπάρχει κάτι ΜΑΖΙΚΟ κατά του; Δεν το βρίσκετε λιγάκι αντίξοο και ανησυχητικό το ότι ΤΟ ΕΝΕΝΗΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (95%) ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ;
Όταν την πέφτετε στον μπάτσο που αράζει Τρικούπη γιατί είναι όργανο του κράτους και ονομάζετε την πράξη σας αυτή επαναστατική και εξεγερτική, ποιοί εξεγείρονται ενάντια σε ποιούς; Ποιά είναι τα στρατόπεδα; Έχετε καμιά αυταπάτη ότι τα κάτω το στηρίζουν αυτό; Ή μήπως είναι μια προσπάθεια βίαιης επιβολής των πιστεύω του 0,5% των κάτω σε όλους τους υπόλοιπους; Πώς δεν είναι φασισμός το να προσπαθείς να επιβάλεις μια λαοκρατία που ο λαός δε θέλει και πώς νομιμοποιείσαι ηθικά να χρησιμοποιείς βία όταν είσαι ένα τόσο μικρό κομμάτι της κοινωνίας που σε αντίθετη περίπτωση δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί σου;
Απαντήστε μου.
Υ.Γ.: Αναφέρομαι στις προσαγωγές και στις συλλήψεις χθες και σήμερα, των μπάχαλων. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση και στέλνω καρκίνο στους μπάτσους που βαράνε μετά τη σύλληψη και στους μπάτσους που πέφτουν με μηχανές πάνω σε πορείες.
Υ.Γ. 2: Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά μην μου πείτε ότι οι μπάτσοι βαράνε πρώτοι γιατί θα εκνευριστώ πολύ άσχημα.
Έχεις και δίκιο και άδικο. Έχεις δίκιο γιατί ναι, είναι εντελώς απαράδεκτο εκεί που διαδηλώνεις ειρηνικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) να σκάνε πιτσιρίκια στο πεζοδρόμιο δίπλα και να σπάνε μαγαζιά, χρησιμοποιώντας σε ουσιαστικά σαν ασπίδα. Βασικά είναι εντελώς φασιστικό, όπως και να το κάνουμε, γιατί δεν αναγνωρίζεις στον άλλο το δικαίωμα να πορευτεί ειρηνικά. Γιατί οκ, στ'αρχίδια μου οι τράπεζες (αν και δεν έσπασαν μόνο τράπεζες) αλλά το θέμα είναι ότι, καλώς ή κακώς, με αυτά τα πράγματα ο κόσμος φοβάται και δεν κατεβαίνει. Οπότε, αφού οι περισσότεροι είχαμε επιλέξει να κάνουμε μια ειρηνική διαδήλωση, πηγαίντε αλλού και κάντε μία για να σπάσετε. Φυσικά τότε θα τον πιείτε, γιατί ξέρετε ότι είναι καλή ασπίδα 10.000+ άτομα. Αυτό όμως σας κάνει θρασύδειλους "επαναστάτες" της πλάκας. Αν θεωρείτε ότι αυτός είναι ο τρόπος να συγκρουστείτε με το κράτος, δικαίωμά σας, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε αλλά όχι στις πλάτες άλλων.
Έχεις όμως και άδικο γιατί τα μπάτσοι θα σου την πέσουν και χωρίς αφορμή. Απόδειξη πέρσι το Δεκέμβρη που είχαμε πάει να αφήσουμε σκουπίδια στο δέντρο του κακλαμάνη και είχαμε φάει δακρυγόνα χωρίς μολότοφ, χωρίς σπασμένες βιτρίνες, γιατί μπορούσαν.
Αλλά αυτό δε δικαιολογεί τους αναρχοφασίστες που περιγράφω πιο πάνω.
Έλα μωρέ τσογλανάκι να πούμε, πέρσι το δεκέμβρη ήσουνα στην άλλη μπάντα και έβριζες τους πασιφιστές. Μέχρι να βγάλεις μουστάκι στ' αρχίδια θα κάνεις άλλες δέκα τέτοιες τούμπες και μετά θα καλμάρεις, θα κόψεις και τα πολλά μπινελίκια και το υφάκι του μαλάκα. Μέχρι τότε τι κουβέντα να θες, σοβαρή κιόλας, άραξε λίγο.
Με κάνεις και βρίζω κιόλας, αλήτη.
Το να διαμορφώνει κανείς πολιτική συνείδηση και να αλλάζει άποψη από τα 18 στα 19 του δεν είναι απλώς δικαιολογημένο, είναι ζητούμενο. Εδώ εγώ είμαι 30 και ακόμα σκέφτομαι και αλλάζω γνώμη - όχι τόσο γενικότερα για το τι είναι το "σωστό" και το προς τα πού θέλω να πάει η κοινωνία, αλλά περισσότερο για το πώς θα πάει εκεί. Και μακάρι να το παιδεύω μέχρι να πεθάνω. Αντικειμενικά σωστή λύση δεν υπάρχει, οπότε ένας υγιής άνθρωπος που αλλάζει-ωριμάζει-μαζεύει εμπειρίες και τις φιλτράρει είναι εντελώς φυσιολογικό να αλλάζει και απόψεις.
Όσο για χτες, συγκινητική η τεράστια παρουσία του κόσμου παρά την τρομοκρατία-τρομοϋστερία από τα μμε, που σημαίνει ότι υπάρχει υγιώς σκεπτόμενος κόσμος εκεί έξω που δε μασάει ό,τι του σερβίρουν. Άπειροι ασφαλίτες, χαρακτηριστικός ένας που εκτελούσε χρέη πορτιέρη στο στάρμπακς. Τα μπάτσοι είχαν παραταχθεί εντελώς προκλητικά στην πλατεία κοραή, ο κόσμος μετά από λίγο τα πήρε και τους απώθησε. Απίστευτη και εντελώς :touched: η εικόνα της πρυτανείας με την κοκκινόμαυρη σημαία. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπολογίσει κανείς τον κόσμο αν δεν ήταν σε ταράτσα (ή στο ελικόπτερο της αστυνομίας!), αφού όταν ξεκινήσαμε εμείς από τα προπύλαια η πορεία κόντευε ήδη ομόνοια και είχε ακόμα πολύ κόσμο στα προπύλαια. Μόλις μπήκαμε σταδίου μας την πέσαν ζητάδες με μηχανές με φόρα, πήγαν να διαλύσουν την πορεία, σκορπίσαμε (εντελώς λογική και ενστικτώδης αντίδραση όταν βλέπεις να έρχονται κατά πάνω σου μηχανές με ταχύτητα, άλλωστε όπως αποδείχτηκε δεν το είχαν και σε τίποτα να πατήσουν ανθρώπους) αλλά ανασυνταχθήκαμε γρήγορα. Μετά, όταν φτάναμε πανεπιστήμιο μας την πέσαν από δεξιά (fo' real) μπάτσοι με δακρυγόνα, χωρίς ουσιαστική αφορμή (πέρα σαφώς από τους κουκουλοφόρους που είχαν πλευρίσει την πορεία κι έσπαγαν βιτρίνες-κατέβαζαν κάμερες). Γενικά τα περίμενα χειρότερα πάντως τα πράγματα, φοβόμουν για το προς και από την πορεία αλλά κυριλέ. Πηγαίντε όσοι δε δουλεύετε και σήμερα στο πανεκπαιδευτικό, 12:00-12:30 στα προπύλαια.
edit: ξεφτίλα από το "στο κόκκινο" που, ενώ πέρσι πρωτοστατούσε με συνεχή ενημέρωση, φέτος είχε μουσικές εκπομπές. Τσίπρα ξέρουμε πού μένεις.
metamelia3
07-12-2009, 11:33
οκ, μετα απο απιστευτο καιρο αδρανειας θελω να το πω:
http://farm2.static.flickr.com/1269/1346565036_33e388dfe6.jpg
ΜΑΛΑΚΑ
ΑΡΧΙΔΙ
ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΙΔΗ
Dragonlord
07-12-2009, 11:55
Α, ξέχασα να πω για την απόλυτη ξεφτίλα των μμε, που το έκαναν ουσιαστικά γαργάρα το όλο θέμα και ήταν τρελό ξεγύμνωμα της σχέσης τους με το κράτος. Όλοι είδαν θετικά τις αθρόες συλλήψεις/προσαγωγές, δε βρήκαν τίποτα περίεργο στο να μαζεύει η αστυνομία κόσμο κι ας έχει ταυτότητα. Επίσης μας τα έπρηξαν με τον πρύτανη, ενώ για την εεκίτισσα που την πάτησε το μπάτσο μόκο. Και για την άρση του ασύλου δύο φορές στη θεσσαλονίκη τίποτα. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, κλείστε τις τιβί.
ΥΓ: Το ίντερνετ σήμερα και κυρίως στο μέλλον θα παίξει τεράστιο πολιτικό ρόλο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε όσοι μεγαλώσαμε με αυτό.
τελικά με την κυρία αυτή που την χτύπησε ο μπάτσος τι έγινε; υπαρχει δυνατότητα να εντοπιστεί αυτός;
Dragonlord
07-12-2009, 12:06
sure...
Dragonlord
07-12-2009, 12:16
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Ψήφισμα αρ. 284
Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.
2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.
5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ
KoiliaSamprela
07-12-2009, 12:29
τελικά με την κυρία αυτή που την χτύπησε ο μπάτσος τι έγινε; υπαρχει δυνατότητα να εντοπιστεί αυτός;
δυστυχώς οι αναρχικοί πάλι φταίνε , είχαν ξηλώσει τις κάμερες ....
07-12-2009, 12:33
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Ψήφισμα αρ. 284
Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.
2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.
5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ
Μπράβο τους.
nothingman
07-12-2009, 13:07
ήμανε και εγώ ψες στο κέντρο και άφησα την ομάδα αβοήθητη αλλά
Επεισόδια σημειώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ. Στη συνέχεια μερίδα οπαδών των δύο ομάδων βγήκαν από το γήπεδο κι συμμετείχαν στα επεισόδια. Οι αστυνομικοί έκαναν ρίψεις δακρυγόνων γεγονός που έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός γηπέδου. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν
Στο 51ο λεπτό ο αγώνας διεκόπη, για περίπου μισή ώρα, με τους παίκτες να πηγαίνουν εσπευσμένα στα αποδυτήρια.
Παράλληλα, δύο άτομα συνελήφθησαν και άλλα 5 προσήχθησαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Προοδευτικής - Λαυρίου στο γήπεδο Κορυδαλλού γιατί επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν απέξω. Οι δύο που συνελήφθησαν, σύμφωνα με την αστυνομία είχαν στην κατοχή τους βόμβες μολότοφ και πέτρες.
μωρή ομάδα :touched:
Dragonlord
07-12-2009, 13:08
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΝΑΦΗΣ & ΚΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ. 2106616130
Προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,
Καταγγέλλουμε την βάρβαρη και δολοφονικών προθέσεων επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της ομάδας Δ, σε βάρος των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς και μαθητών άλλων σχολείων που διαδήλωναν ειρηνικά την οργή τους, για την δολοφονία πέρυσι του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα γύρω στις 14.40, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Χαυτείων, άνδρες της ομάδας Δ, οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στο σώμα της πορείας μαθητών και γονέων τραυματίζοντας μαθητές και γονείς, επιτέθηκαν με τα ρόπαλά τους , χτυπώντας με λύσσα και αναίτια παιδιά 14 έως 17 χρονών, τραυματίζοντας 14χρονη συμμαθήτρια των παιδιών μας, (δηλαδή μιλάμε για περισσή «παλληκαριά» των πάνοπλων πραιτόρων), επιχείρησαν και με άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ να δημιουργήσουν κλοιό, με πρόθεση να συλλάβουν, όπως δήλωναν βωμολοχώντας και προπηλακίζοντας όποιον εύρισκαν μπροστά τους. Μπροστά στη σθεναρή και ψύχραιμη στάση μαθητών και γονιών τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Πρόθεση της κυβέρνησης παρά τα προσχήματα αποδεικνύεται πως είναι η κατατρομοκράτηση των νεολαίων και των πολιτών, που υψώνουν ανάστημα αξιοπρέπειας, αγώνα, και δημοκρατικής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.
Καταγγέλλουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, το όργιο αστυνομικής βίας που ξετυλίχθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καλούμε τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών την ΟΛΜΕ, την Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής , τους συλλόγους διδασκόντων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τους συλλόγους και τις οργανώσεις των γονέων, κάθε δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουν μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας, να συμπαραταχθούν σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Δηλώνουμε πως θα διερευνήσουμε, το ενδεχόμενο της αναζήτησης νομικά των ευθυνών, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», της ηγεσίας της Αστυνομίας, καθώς και των φυσικών αυτουργών των βάρβαρων , τρομοκρατικών και αναίτιων επιθέσεων σε βάρος των παιδιών μας.
6 Δεκεμβρίου 2009.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γιάννης Αδριανός Ελένη Νανοπούλου
metamelia3
07-12-2009, 13:16
wat. μεταμοντερνο παντου!
με το κερατσινι εντυπωσιαστηκα πολυ. ευγε.
dopefiend
07-12-2009, 13:26
I9c1c6OgupQ
ο πρύτανης γιατί δεν έκανε ένα βήμα πίσω αφού έβλεπε ότι ερχόντουσαν ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ
Dragonlord
07-12-2009, 13:52
«Το ‘Ρεσάλτο’ είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και όχι μια κλειστή γιάφκα. Το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτης, σε συνέντευξη του στο ρ/σ Flash 96.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, τα παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – η 30χρονη κόρη του η οποία είναι δικηγόρος και ο 28χρονος γιος του μεταπτυχιακός φοιτητής– συνελήφθησαν στην έφοδο της αστυνομίας στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» του Κερατσινίου.
Χθες, ο κ. Νιώτης είχε δηλώσει: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά μου που είναι ενήλικες», και είχε επισημάνει ότι επρόκειτο για ένα χώρο όπου καθένας μπορούσε να επισκεφθεί και να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον πρύτανη είναι οτιδήποτε άλλο από βαλτοί.
VacuumInsulationPanels
07-12-2009, 14:22
Μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος διαφορετικά; Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μέρος της νόμιμής άμυνάς του; [...]
Απαντήστε μου.
λοιπον, ας τα παρουμε απο την αρχη. μιας και εχεις παει στην"πλειοψηφια" των πορειων του "χωρου" (??) φετος (γιατι αραγε παραθετεις μονο την φετινη χρονια?) δεν θα χρειαστουν εισαγωγες.
ρωτας αν θεωρω παραλογο την προσαγωγη (λαθος η χρηση του ορου συλληψης) ατομων που βρισκονται στην γυρω περιοχη. απο αυτο και μονο συμπεραινουμε ευκολα οτι δεν ησουν στην γυρω περιοχη και δεν τα ξερεις τα πραγματα απο πρωτο η εστω δευτερο χερι αλλα απο ραδιο αρβυλα και αυθαιρετες κρισεις. καταρχας, το προχθεσινο χτυπημα απο τη φυση του και μονο μπορει το λιγοτερο να χαρακτηριστει περιεργο. ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις? απο μαρτυριες μαλιστα (και επιβεβαιωμενες μαλιστα) αυτος που το εκανε "ξεπροβαλλε" ξαφνικα, εντελως αγνωστος στους "κυκλους" εσπασε και εξαφανιστηκε. η δικη μου περιορισμενη παρολαυτα κριση με προδιαθετει για κατι υποπτο.. ποσο μαλλον αν αυτη ηταν η αφορμη χαρη στην οποια μπατσοι αρχισαν τις προσαγωγες\ (κι οχι τις συλληψεις...)
αξιζει να ακουστουν οι ιστοριες ατομων απο το βραδυ του σαββατου: ενας τυπος που μενει στην τρικουπη κατεβηκε για τσιγαρα χωρις την αστυνομικη του ταυτοτητα (ω τι εγκλημα!) και οι μπατσοι το προσηγαγαν για 4ωρες προκειμενου να εξακριβωθουν τα στοιχεια του- μια διαδικασια που με την κοινη λογικη μαλλον δεν ξεπερνα το μισαωρο,λεω εγω τωρα...
αλλος τυπος επινε σοκολατα στο ρεζιν την ωρα που εγιναν τα επεισοδια, το μαγαζι εκλεισε αρον αρον, περπατουσε στην στουρναρη και οι μπατσοι τον "μαζεψαν" με καθαρα επιλεκτικη διαθεση- διαλεγαν δηλαδη απο αυτους που θα περπατουσαν ποιον θα ταλαιπωρουσαν...
εχω κι αλλες, το συμπερασμα ειναι οτι ενα ασφαλητικο χτυπημα δινει αφορμη σε μπατσους να κανουν 100 και προσαγωγες στα εξαρχεια και να ταλαιπωρησουν τον κοσμο με επιτηδευμενη καθυστερηση. οχι, λοιπον, δεν το βρισκω λογικο, ειναι παραλογο πανω στην εξουσια τους να καταπατουν το δικαιωμα σου να περπατας, να κανουν προσαγωγες και να παρουσιαζεται αυτο ως την συλληψη των πλεον κακοποιων στοιχειων. αποτελει μια φασιστικη κινηση με σκοπο να εξαπατωνται οι αφελεις...
αν αυτο το θεωρεις λειτουργια του κρατους, πλανασαι.
τελος, επειδη αρχισα να μακρηγορω, να σου πω μοναχα αυτο: απορω πως μιλας για βιαιη επιβολη του ο,5% (αστειο ποσοστο, ελεος) κι οχι για το ακομη μικροτερο ποσοστο των μπατσων που εχοντας ερεισμα το γκλοπ και την εξουσια που τους δινεται, αυθαιρετουν με την πρωτη ευκαιρια και εχουν προκλητικη σταση απλα "εκτελωντας εντολες".
carheart
07-12-2009, 14:58
ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις? απο μαρτυριες μαλιστα (και επιβεβαιωμενες μαλιστα) αυτος που το εκανε "ξεπροβαλλε" ξαφνικα, εντελως αγνωστος στους "κυκλους" εσπασε και εξαφανιστηκε. η δικη μου περιορισμενη παρολαυτα κριση με προδιαθετει για κατι υποπτο.. ποσο μαλλον αν αυτη ηταν η αφορμη χαρη στην οποια μπατσοι αρχισαν τις προσαγωγες\ (κι οχι τις συλληψεις...)
Μαζί σου σε αυτό, και ναι, τα μισά φτιαχτά και γνωστό πως φτιαχτά, αλλά με την ίδια ευκολία που ο αρχίδης pustimalaka δολοφόνος μπάτσος χωρίς όνομα και αριθμός είναι ρε παιδιά! και βαράει και κανέναν δεν ρωτάει, με το ίδιο θράσος ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ αναρχικός με σοβαρή ιδεολογία δεν κάνει ποτέ των ποτών οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια να ελέγχει ποιός βρίσκεται ακριβώς δίπλα του την ώρα που σπάνε τα σπάσματα. Οι πορείες γίνονται με τέτοιο τρόπο, που κανείς δεν θέλει στα αλήθεια να θυσιάσει λίγο καλό μπαχαλάκι προς χάριν του σωστού/λάθος στόχου, γιατί "σε τελικές γραμμές έχουμε ταξική πάλη". Δηλαδή ένας τύπος κάθεται κάπου και φτιάχνει μολότωφ, και γνωρίζει πως αύριο που θα τις μπουμπουνάει θα το κάνει δίπλα σε μια ομάδα ανθρώπων χωρίς να ξέρει ποιοί είναι, τι κάνουν, γιατί είναι εκεί. Έρχονται, μας γαμάνε την "σοβαρή ιδεολογικά και αληθινή" διαμαρτυρία, και μαρτυρίες (και έγκυρες μάλιστα!) αναφέρουν πως ρότζερ, ελήφθη, τους αφήσαμε να φύγουνε!
Τώρα μάλλον θα με ρωτήσεις σε πόσες πορείες έχω κατεβεί φέτος ή αν είμαι ΔΕΘΙΤΗΣ, ΣΕΚΙΤΗΣ ή κάτι άλλο που θα σε βεβαιώσω από τώρα πως δεν ξέρω τι σημαίνει, ενώ ταυτόχρονα θα υπερθεματίσεις ένα "δεν είμαστε ΚΚΕ εμείς να περιφρουράμε".
Το ότι ευθύνεσαι και εσύ ο ίδιος όμως (έστω και κατά 2%) για το ξύλο που τρώνε 15χρονοι μαθητές, μην διανοηθείς ποτέ να μου το αμφισβητήσεις. Σε εμένα. Σε άλλους κάνε ό,τι αγαπάς.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον πρύτανη είναι οτιδήποτε άλλο από βαλτοί.
Προφανώς δεν έχεις συνδιαλεχθεί ποτέ με άτομα που συχνάζουν Μεσσολογγίου.
regularpaul
07-12-2009, 15:06
χαρχαρτ, ο/η βακιουμ κλινερ δεν αναφερεται στην πορεια
αλλα στη συγκεντρωση του Σαββατου στην Τζαβελλα
που απο οσο ειδα, αρχισε και τελειωσε ειρηνικα
VacuumInsulationPanels
07-12-2009, 15:13
καρχαρτ απλα παραθετω γεγονοτα και μαρτυριες. η προσωπικη μου σταση σε τετοιες περιστασεις δεν \αναλυεται/περιγραφεται σε μερικες γραμμες ουτε ενδιαφερει κιολας.
σωστη παρατηρηση ρεγκιουλαρ.
αν και οχι κλινερ..
ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις?
Τότε γιατι δε τους βαράτε με την ίδια ευχαρίστηση που ενδεχομένως θα βαράγατε έναν μπάτσο;
Δεν ηδονίζομαι στη σκέψη του να βαράω κόσμο γενικά, ούτε τον ράντομ μπάτσο που ποιός ξέρει γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ούτε τον ράντομ μπάχαλο που μπορεί να προέρχεται από ένα κατεστραμμένο σπίτι και μια άθλια ζωή για την οποία μεγάλη ευθύνη έχει το κράτος, ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και τα κοινωνικά αδιέξοδα που δημιουργεί.
Αν πρέπει σώνει και καλά να βαρέσουμε κάποιον πάντως τότε τον σπεσίφικ ευκατάστατο μπάχαλο που γεμίζει το υπαρξιακό του κενό από κάτι τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ όπως τα μπάχαλα χτες θα τον γαμούσα στις κλοτσιές πολύ εύκολα.
Α, ξέχασα να πω για την απόλυτη ξεφτίλα των μμε, που το έκαναν ουσιαστικά γαργάρα το όλο θέμα και ήταν τρελό ξεγύμνωμα της σχέσης τους με το κράτος. Όλοι είδαν θετικά τις αθρόες συλλήψεις/προσαγωγές, δε βρήκαν τίποτα περίεργο στο να μαζεύει η αστυνομία κόσμο κι ας έχει ταυτότητα. Επίσης μας τα έπρηξαν με τον πρύτανη, ενώ για την εεκίτισσα που την πάτησε το μπάτσο μόκο. Και για την άρση του ασύλου δύο φορές στη θεσσαλονίκη τίποτα. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, κλείστε τις τιβί.
ΥΓ: Το ίντερνετ σήμερα και κυρίως στο μέλλον θα παίξει τεράστιο πολιτικό ρόλο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε όσοι μεγαλώσαμε με αυτό.
vasika girise h fash pisw 2 xronia pali. persi ta media leitourgisan SXEDON amerolipta,kai se kapoies faseis kapoioi dimosiografoi ekanan logw gia "paralogh kai eksesiv vaiolens". fetos pali ta idia.
koukoules : bad
kirioi astinomikoi : nanaikalapoumasprosexoun.
FaithFails
07-12-2009, 18:32
Βασικά γύρισε η φάση πίσω 30 χρόνια και βάλε. Μια απ'τα γίδια.
07-12-2009, 18:57
Η σημερινή πορεία είχε χαβαλέ.
Εντάξει ήμασταν σαφώς λιγότεροι, υπήρχαν πάρα πολλοί μαθηταί οι οποίοι έσπασαν, νομίζω κάπου στη μέση, από τα δακρυγόνα που έπεσαν πριν καν αρχίσει η πορεία και σκέφτηκα πως μπορεί να μην γίνει κιόλας. Για τον παραπάνω λόγο που προέβλεψα, έκανα την κότα και πήγα σε συριζαίικο μπλοκ στο τέλος που είχα και δικούς μου ανθρώπους (φίλους) και ήταν πιο συγκροτημένοι και είχε και πολλά μουνάκια να πιανόμαστε αλυσίδες. Ο μεγάλος χαβαλές ήταν ακριβώς πίσω μας, η ουρά της πορείας που αποτελείτω από το μπλοκ της πασπ (!) και ήταν σίγουρα καμιά 300-400 άτομα να φωνάζουνε "ζει ζει ο τεμπονέρας ζει" και "καρφί και πρόκα σε κάθε καλαμπόκα". Anyway, ήσυχα γενικά, φάγαμε 3 φορές περισσότερο χημικό από χτες ενώ έγιναν το 1/3 μπάχαλα συγκριτικά πάλι με χτες.
Δεν ξέρω που τον είδατε τον χαβαλέ. Από τη μία η καταπάτηση του ασύλου στα προπύλαια που τη βλέπω πρώτη φορά, από την άλλη ο χαμός στα εξάρχεια μετά την πορεία και ο αποκλεισμός - κυριολεκτικά - όσων βρίσκονταν στη Στουρνάρη. Η σημερινή μέρα μου θύμιζε έντονα περσινό δεκέμβρη.
07-12-2009, 19:37
Καλά δεν ξεκαρδιστήκαμε και στα γέλια, ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο ήταν γραφικό
Ο μεγάλος χαβαλές ήταν ακριβώς πίσω μας, η ουρά της πορείας που αποτελείτω από το μπλοκ της πασπ (!) και ήταν σίγουρα καμιά 300-400 άτομα να φωνάζουνε "ζει ζει ο τεμπονέρας ζει" και "καρφί και πρόκα σε κάθε καλαμπόκα".
Καλώς, απλώς θεωρώ ότι αν κάτι πρέπει να αναφερθεί από τη σημερινή πορεία είναι τα όσα παίχτηκαν στα προπύλαια και αργότερα (δικαιολογημένα) στα εξάρχεια. Btw κι εγώ ακριβώς πίσω μου τους είχα τους πασπίτες.
dopefiend
07-12-2009, 19:53
Ο μεγάλος χαβαλές ήταν ακριβώς πίσω μας, η ουρά της πορείας που αποτελείτω από το μπλοκ της πασπ (!) και ήταν σίγουρα καμιά 300-400 άτομα να φωνάζουνε "ζει ζει ο τεμπονέρας ζει" και "καρφί και πρόκα σε κάθε καλαμπόκα".
σε μας λεγαν "το πασοκ είναι δω ενωμένο δυνατό" \μ/
~ladykiller~
07-12-2009, 19:56
κ κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να τους πιάσει στις μάπες;
όχι απο 'σας τους τρεις από όλο το μπλοκ γενικότερα.
07-12-2009, 19:57
λολ, μιλάμε τελείως αποχαυνωμένα ε.
ladykiller ήταν πολλά μαθητούδια ρε, συριζαίκο μπλοκ όπως είπα, γονείς και γενικά μεγάλοι άνθρωποι μέσα πολλοί, γενικά δεν υπήρχε τέτοιο κλίμα εκτός από 4-5 που πήγαν να αρπαχτούν μαζί τους. Απλά οι περισσότεροι γελούσαν μαζί τους και έσκαγαν μαζικές απαντήσεις από μπροστά τύπου "πασοκ, νουδου, μην πειτε ουτε λεξη, εσεις δολοφονησατε μιχαλη και αλεξη". Προς το τέλος πάντως στα προπυλαια που μάζεψαν πανό και την έκαναν πισω απο τους μπατσους που είχαν κλείσει γυρω γυρω την περιοχή γύρισαν και μανουριάσαν λίγο :P
Dragonlord
07-12-2009, 20:24
Στην Κόρινθο την παρασκευή έγιναν 3 συλλήψεις, οι δύο 15χρονων και η μία 23χρονου. Τους ανηλίκους τους είχαν αφήσει, σήμερα πήγε στον ανακριτή ο 23χρονος. Το παιδί το μάζεψαν σε άσχετο σημείο και αφού είχε τελειώσει η πορεία. Ήμασταν κάποιες δεκάδες κόσμου έξω από το δικαστήριο, κυρίως μαθητές. Τελικά τον άφησαν και μάλλον πάει δικαστήριο, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε την προφυλάκιση. Οι τύποι είναι γελοίοι, κατηγορούσαν ότι κράταγε με τα 2 χέρια του πλάκα πεζοδρομίου και έτρεχε άτομο με ατροφικό το ένα χέρι. Ευτυχώς έμαθα ότι οι μπατσομάρτυρες έπεφταν σε αντιφάσεις στην ανάκριση οπότε λογικά θα τη γλιτώσει (εκτός από ψεύτες είναι και ηλίθιοι).
http://briefcases.pathfinder.gr/download/615383/4a6lgkki.jpghttp://img32.imageshack.us/i/4a6lgkki.jpg/http://img32.imageshack.us/i/4a6lgkki.jpg/
07-12-2009, 22:14
http://www.tvxs.gr/v27836
πάμε καλά.
Dragonlord
07-12-2009, 23:04
http://www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA
rage for order
07-12-2009, 23:14
οι νεοναζί που είναι;
07-12-2009, 23:20
εκεί κολλάς κι εσύ μωρέ;
κι οι ασφαλίτες έννομοι τέτοιοι είναι οι περισσότεροι:)
rage for order
07-12-2009, 23:35
ε η παραπληροφόρηση είναι μαλακία.
το βιντεο ειναι απο χανια οπως και ο λιτης παρακατω:
ρεμουβντ
εσύ φίλε Η. αλήθεια σε ποιά μεριά ήσουν χθες και σήμερα; (αν κατέβηκες βέβαια)
εδώ:
Καλά δεν ξεκαρδιστήκαμε και στα γέλια, ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο ήταν γραφικό
ή μήπως εδώ:
Ήμουν στη μεριά των "κατεβήκαμε με τα κλειδιά των αυτοκινήτων μας και περιμένουμε μπροστά τους μπας και τα σώσουμε".
Edit: Χθες αυτό. Σήμερα ο λίτης το αφεντικό μου δε μ' άφησε να κατέβω.
χαχαχαχαχα
ΟΧΙ.ΝΟΜΙΖΑ.ΜΗΠΩΣ.
Phantom Duck
08-12-2009, 01:33
Ήμουν στη μεριά των "κατεβήκαμε με τα κλειδιά των αυτοκινήτων μας και περιμένουμε μπροστά τους μπας και τα σώσουμε".
δε σου έκαψαν το μαγαζί όμως.;
Τι νόμιζες ακριβώς?
πως ήσουν εσύ το αφεντικό!!!
λολ, τι να νόμιζα ρε πλάκα κάνω :razz:
rage for order
08-12-2009, 03:07
εγώ πάντως γέλασα. άκου τον ξέχασαν!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202809
Dragonlord
08-12-2009, 03:33
rfo, άσχετο, αλλά μιας και είχαμε πριν κάποιο καιρό συζήτηση για προβοκάτορες στα σπασίματα και διαφωνούσες. Δεν μπορώ να πω μαγαζί ή γενικά να δώσω παραπάνω ίνφο, αλλά σε κεντρικό μαγαζί πέρσι το Δεκέμβρη είχε πληρώσει ο ιδιοκτήτης ασφαλίτες και εν τέλει είχαν σπάσει όλα τα γύρω μαγαζιά, εκτός από το δικό του. Προφανώς και καταλαβαίνω ότι σε κάποιον τρίτο αυτό ακούγεται εντελώς ράδιο αρβύλα, αλλά είναι από κοντινό μου έμπιστο πρόσωπο η πληροφορία, για μένα δηλαδή είναι 99% φακτ. Δεν επανέρχομαι στο συγκεκριμένο γιατί φυσικά και δε θα πείσω κανέναν, απλώς το λέω.
rage for order
08-12-2009, 03:46
Απλά πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπασιμάτων δεν είναι από ασφαλίτες και ξέρω και κόσμο που είναι ικανός να σπάσει μέχρι και περίπτερο γριάς. Βασικά αυτό που έλεγα και στην προηγούμενη μας κουβέντα, ότι καλό είναι όταν βλέπουμε καφρίλες να μην αρχίζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας και να κόβουμε τον μπούτσο μας ότι είναι προβοκάτσιες γιατί έτσι δεν καθόμαστε να σκεφτούμε τι οδηγεί τον καθένα σε αυτές τις καφρίλες.
Dragonlord
08-12-2009, 03:53
ντάξει αγκρί.
οι νεοναζί που είναι;
Ε ρε συ ρφο,δεν θα έρθει ο άλλος μπροστά σου και θα γράφει στο μέτωπο του "ζήτω το 3ο ράιχ".'Αλλωστε είναι παραπάνω απο προφανές ότι όλα αύτα τα σώματα της ΕΛ.ΑΣ αποτελούνται κατά ένα σημαντικό μέρος από τέτοια σκουλίκια(όπως και οι σπέσιαλ φόρσιζ,αλλά αύτο είναι άλλο ζήτημα).
Αυτό που έχει σημασία,όχι τόσο για εμάς,αλλά για τη κυρα-Γιώργαινα είναι να χρησιμοποιούμε κάθε τέτοια πηγή που έχουμε σα μέσο αντιπληροφόρησης και αντιπροπαγάνδας.Γιατί δυστυχώς,έτσι οπώς έχουν έρθει τα πράγματα,όλα είναι εις βάρος μας.Καλά,δεν γραφώ κάτι προτότυπο έτσι και άλλιως,αλλά καλό θα είναι να τονίζονται κάποια θέματα.
Ήδη,έχει περάσει στο ντούκου η δολοφονική απόπειρα ενάντια στη τροτσκίστρια(με ιστορία στο κίνημα)από έναν τυχαίο γουρουνίσκο και το άσυλο καταρέει.Και είναι άλλα τόσα και τόσα,από τον Καλτέζα μέχρι τον Τζουλιάνι σε παγκόσμια κλίμακα που δεν ευαισθητοποιούν κανένα και στη καλύτερη δέχονται την υπάρχουσα κατάσταση.Διαφωνείς λοιπόν,ότι κάτι "εναλλακτικό" σε σχέση με την παπαγαλισμένη πληροφόρηση τους,τουλάχιστον θα τους ιντριγκάρει?Όχι.
Ακόμη και ο τελευταίος αχυράνθρωπος σε αυτή τη γη,που πάει και στηρίζει Βορίδη π.χ. θα σταματήσει να τον ακούει όταν μάθει ότι σαν ΕΠΕΝίτης έκοβε βόλτες το 85 με τσεκούρι.
Σόρρυ αν επεκτάθηκα πολύ,αλλά θαρρώ πως όλα λίγο πολύ έχουν σχέση.:wink:
rage for order
08-12-2009, 04:31
Ναι ρε παιδί μου οκ, αλλά πες ότι έβγαινα εγώ σήμερα και έλα "παιδιά σήμερα οι μπάτσοι ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ την πορεία". Θα το έβλεπε αυτό ο ράντομ που ενδιαφέρεται λίγο αλλά όχι τόσο ώστε να κατέβει και θα έπαιρνε τον φίλο του που κατέβηκε να τον ρωτήσει τι παίχτηκε. Ο φίλος του θα του έλεγε ότι εγώ υπερβάλλω και από εκεί και πέρα κάθε φορά που θα μιλούσα για καταστολή αυτόματα ο άλλος θα υπέθετε ότι πάλι υπερβάλω. Οπότε καλό είναι να λέμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και σε βάθος χρόνου θα κερδισμένοι θα βγούμε.
έντιτ νομίζω ότι δεν διαφωνούμε ακριβώς για το ίδιο πράγμα ε;
Nαι,τώρα κατάλαβα τι εννοείς και συμφωνώ 100% βάση του παραδείγματος.Το έθεσα γενικότερα αλλά είναι τουλάχιστον προφανές ότι η σωστή και ακριβής αντιπληροφόρηση μακρυπρόθεσμα θα μας βγάλει κερδισμένους.Αλλά ας μην υπάρχει και άγνοια.Δεν είναι φαντάσματα οι Ναζί,κυκλοφορούν εκεί έξω.
rage for order
08-12-2009, 04:46
ντάξει αγκρί. :)
KoiliaSamprela
08-12-2009, 10:37
Απλά πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπασιμάτων δεν είναι από ασφαλίτες και ξέρω και κόσμο που είναι ικανός να σπάσει μέχρι και περίπτερο γριάς. Βασικά αυτό που έλεγα και στην προηγούμενη μας κουβέντα, ότι καλό είναι όταν βλέπουμε καφρίλες να μην αρχίζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας και να κόβουμε τον μπούτσο μας ότι είναι προβοκάτσιες γιατί έτσι δεν καθόμαστε να σκεφτούμε τι οδηγεί τον καθένα σε αυτές τις καφρίλες.
Το μόνο που θα συμπληρώσω είναι ότι έχει μεγάλη σημασία το πρώτο σπάσιμο , ουσιαστικά η αρχή.
Μετά αναλαμβάνει η ψυχολογία της μάζας.
~ladykiller~
08-12-2009, 11:10
έχουμε κλείσει για 10.35-11.25 σπασίματα κ καγκελάκι
ok eimai flwros kai eisai alani. alla gia kapoio gamimeno logo oute persi se eida pou8ena oute to 2004 pou htan wraia. xm? EXEI TPT SIMERA,H 8A PAW NA GLEIFW TON KWLO THS PAPOULIA STH DOULEIA?
~ladykiller~
08-12-2009, 11:21
ναι έχει δίκιο ειδικά πέρυσι ήμουν σπίτι μου κ έβλεπα μπάχαλα από τις ρουφιανοκάμερες του μάκη.
σήμερα έχει δικαστήρια.
freak brother
08-12-2009, 11:30
αυτοι ειναι αλανια http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=109852
freak brother
08-12-2009, 11:34
ωραιοι μονολογοι!! "βγαλτε τις κουκουλες ρε" ..
rage for order
08-12-2009, 14:24
8a exei tpt simera?
στις 7 προπύλαια πορεία ΑΚ και φίλοι αντικατασταλτική.
metamelia3
08-12-2009, 14:40
πεθανα στα γελια με τον ξεχασμενο μπατσο.
η μεγαλυτερη χθεσινη ξεφτιλα ηταν τα προπυλαια. δεν γινεται να το ανεχτηκε ο κοσμος αυτο. τελικα τα παππουδια οι εεκιτες εχουν υπαρξει οι μονοι μαγκες των ημερων.
ρφο καμια συγκεντρωση αλληλεγγυης στο ρεσαλτο πουθενα;
τα όσα παίχτηκαν στα προπύλαια και αργότερα (δικαιολογημένα)
Χαχαχαχαχ, γελάει ο κόσμος.
Ναι ρε παιδί μου οκ, αλλά πες ότι έβγαινα εγώ σήμερα και έλα "παιδιά σήμερα οι μπάτσοι ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ την πορεία". Θα το έβλεπε αυτό ο ράντομ που ενδιαφέρεται λίγο αλλά όχι τόσο ώστε να κατέβει και θα έπαιρνε τον φίλο του που κατέβηκε να τον ρωτήσει τι παίχτηκε. Ο φίλος του θα του έλεγε ότι εγώ υπερβάλλω και από εκεί και πέρα κάθε φορά που θα μιλούσα για καταστολή αυτόματα ο άλλος θα υπέθετε ότι πάλι υπερβάλω. Οπότε καλό είναι να λέμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και σε βάθος χρόνου θα κερδισμένοι θα βγούμε.
+102%
μπιζαριος
08-12-2009, 14:49
Καλκι, μολις ειδα στην TV οτι αυτοι του ρεσαλτο αφεθηκαν ελευθεροι.
rage for order
08-12-2009, 14:56
Khalkji είχε κάθε μέρα στα δικαστήρια του Πειραιά. Κάπου τώρα έχει πάλι γιατί ξεκινάει η δίκη για τους αλληλέγγυους του Δημαρχείου. Οι του Ρεσάλτου τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και θα οριστεί δικάσιμος. Σίγουρα θα κανονιστεί κάτι για οικονομική ενίσχυση (μόνο οι εγγυήσεις είναι 42000ε), για άλλα θα δούμε, τον πρώτο λόγο άλλωστε τον έχει το Ρεσάλτο.
08-12-2009, 15:07
(μόνο οι εγγυήσεις είναι 42000ε)
Κάντα 69 τα χιλιάρικα :smile:
metamelia3
08-12-2009, 15:09
πω ρε πουστη και ειμαι ασχημα χανγκοβεριασμενος. τωρα καπως μου καθεται να παω σε πορεια της ακ γαμωτο αλλα δεν βαριεσαι, ειναι για καλο σκοπο.
~ladykiller~
08-12-2009, 15:11
οι του δημαρχείου δεν έχουν πάρει ακόμα τις δικογραφίες τους [βασικά ούτε καν στην γραμματεία δεν έχουν πάει ακόμα] αλλά τους ενημέρωσαν χ8ες πως είναι 600 περίπου σελίδες.
ε κ λογικά το πάνε για αναβολή.
rage for order
08-12-2009, 15:19
(μόνο οι εγγυήσεις είναι 42000ε)
Κάντα 69 τα χιλιάρικα :smile:
όχι ρε συ, δεν ισχύει αυτό:
- Ένας με χρηματική εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ.
- Δύο με χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας
- Έξι με χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ ο καθένας.
- Τέσσερις χωρίς καμμία εγγύηση
- Οι υπόλοιποι με λοιπές εγγυήσεις (απαγόρευση εξόδου, παρουσία στο Α.Τ.)
:?:
08-12-2009, 15:21
Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του χώρου καλείται να καταβάλει εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ, 3 άτομα, που είχαν κλειδιά του χώρου 5 χιλιάδες ευρώ και οι υπόλοιποι 13 θα καταβάλλουν το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ.
http://www.tvxs.gr/v27858
:?:
rage for order
08-12-2009, 15:24
ναι το είδα και εγώ αυτό αλλά κάτι μου λέει ότι το indy έχει δίκιο.
ας μας πει η lady που είναι και ο τομέας της:)
~ladykiller~
08-12-2009, 15:30
αχαχαχα τα του ιντυ μου έχουν πει κ μένα, αλλά θα επιβεβαιώσω αργότερα ;)
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΦΟ (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1203162)
metamelia3
08-12-2009, 16:18
α, επισης
ΕΝΑ - ΔΥΟ - ΤΡΙΑ
ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ
Μηδέν. Πάτος. Λαιφστάιλ αναρχία.
metamelia3
08-12-2009, 17:25
Μηδέν. Πάτος. Λαιφστάιλ αναρχία.
αλήθεια, έχω στάιλ;;;;;;;;
πασοκικη λερα οταν περασεις εστω και ενα δευτερολεπτο σε κρατητηριο ελα να ξαναμιλησεις για μπατσοι και ξυλο
Εγώ; Γιατί μετράω δυο φορές στοκελίτριάντατρία ήδη.
εδιτ: α, ο Ι. μάλλον.
Kingdom Gone
08-12-2009, 17:44
http://briefcases.pathfinder.gr/download/615383/4a6lgkki.jpghttp://img32.imageshack.us/i/4a6lgkki.jpg/http://img32.imageshack.us/i/4a6lgkki.jpg/
τρομερή φώτο αυτή, και γω την μπάνισα.
BibleBlackBird
08-12-2009, 17:51
Η σύλληψη του μέλους του ΕΕΚ από τους φρουρούς της "Δημοκρατίας"Χρυσοαυγίδη
http://i45.tinypic.com/2s929dz.jpg
http://i47.tinypic.com/27wwow2.jpg
Εκτός που συλλαμβάνουν προληπτικά και προκλητικά έναν προφανώς αθώο άνθρωπο- διότι τι θα μπορούσε να είχε κάνει κρατώντας το πανό;- προσέξτε και το αδιανόητο:
Συλλαμβάνουν και το πανό, το οποίο μάλιστα ένας (ακόμα) τρελαμένος μπάτσος χτυπάει με το γκλομπ κι ύστερα το κλωτσάει!!!
Η κωμικοτραγική παράκρουση του ένστολου δολοφόνου συνεχίστηκε επί ώρα ώσπου...
...Τελικά το αναρχοκομμουνιστικό μιαρό πανό υπέκυψε στα τραυματά του αφού το έσκισε με τα χέρια του ο φρουρός της "Δημοκρατίας"Χρυσοαυγίδη.
http://mpatsok2009.blogspot.com/2009/12/blog-post_5405.html
~ladykiller~
08-12-2009, 17:55
2 μαρτη 2010 η δίκη για το δημαρχείο
Dragonlord
08-12-2009, 18:34
Χμ. Στο ρεσάλτο γίνονται συναυλίες; Υπάρχει εξοπλισμός;
Dragonlord
08-12-2009, 18:47
Νέα μέτρα ανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο ίδιος ανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής για την άλλη εβδομάδα. Επιπλέον, ενημέρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά στις στολές τους, όταν θα απασχολούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
Λοιπόν, μέσα στα σκατά των τελευταίων ημερών, αυτό είναι ένα καλό νέο (αν ισχύσει). Φαντάζομαι βέβαια ότι θα αντικατασταθούν από εκτόξευση νερού και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά τουλάχιστον δε θα τρώμε άλλο καρκίνο στις πορείες.
rage for order
08-12-2009, 18:49
Χμ. Στο ρεσάλτο γίνονται συναυλίες; Υπάρχει εξοπλισμός;
όχι
Phantom Duck
08-12-2009, 18:51
Ο ίδιος ανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής για την άλλη εβδομάδα. Επιπλέον, ενημέρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά στις στολές τους, όταν θα απασχολούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
πόσο του ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του παλιονυφίτσα, γαμάει το σύμπαν και στα καπάκια βγαίνει καλός καμπόης.
μπιζαριος
08-12-2009, 18:53
Επιπλέον, ενημέρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά στις στολές τους, όταν θα απασχολούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων.
εξηγηστε μου τι εννοει ο ποιητης μαυτο σας παρακαλω? :roll:
~ladykiller~
08-12-2009, 18:54
θα φάμε τρελή πούτσα...
Dragonlord
08-12-2009, 18:55
πόσο του ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του παλιονυφίτσα, γαμάει το σύμπαν και στα καπάκια βγαίνει καλός καμπόης.
Καλά ναι, πού να δεις και την υπόλοιπη ανακοίνωση, πχ "Αναφορικά με την υπόθεση του Ρεσάλτο, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της, ενώ επέκρινε τη στάση του δημοτικού συμβουλίου του Κερατσινίου, υπογραμμίζοντας ότι τις καταστροφές στο δημαρχείο της πόλης, δεν θα τις πληρώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά ο φτωχός εργαζόμενος πολίτης και δημότης του Κερατσινίου." ενώ ΔΕΝ έγιναν ζημιές. Αλλά φυσικά τα μμε θα παίξουν πολύ περισσότερο τη δική του ανακοίνωση παρά του ΔΣ Κερατσινίου. Απλά απομόνωσα το μόνο θετικό γιατί από σκατά χορτάσαμε. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για "μεγαλοψυχία" απλά αντικειμενικά είναι ένα (1) καλό (μέσα στα 100 σκατά).
~ladykiller~
08-12-2009, 18:56
μωρέ ποιο είναι το ένα καλό?
rage for order
08-12-2009, 18:56
μπιζάριε μάλλον ότι θα βάλει αριθμούς στις στολές των ΜΑΤ.
οι Δ έχουν αριθμούς;
ikonoklast
08-12-2009, 18:57
Ότι οι μπάτσοι στις στολές τους θα φέρουν ένα προσωπικό διακριτικό (έναν κωδικό ή κάτι) όπως κάνουν σε διάφορες χωρες για να αποφεύγονται περιπτώσεις ασυδοσίας κλπ.
Θα έχουν και στις κουκούλες νούμερα φαντάζομαι εγώ.
Dragonlord
08-12-2009, 18:58
Ρε μανάρι, το να τρως χημικά είναι κακό. Το να μην τρως, συγκριτικά, είναι καλό. Δε θέλει πολλή σκέψη, προφανές είναι.
Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
:?::!:
~ladykiller~
08-12-2009, 19:02
βγάζουν τα χημικά βάζουν αντλίες, πλαστικές σφαίρες, σφαίρες με μπογιά που είχαν ρίξει πριν κάνα δυο τρία χρόνια στον κορυδαλλό κ όσοι φάγαμε έστω κ λίγο γεμίσαμε κοκκινίλες κ σπυριά.
για να μη το πιάσουμε στην καταστολή
Phantom Duck
08-12-2009, 19:02
το αστείο είναι ότι ήδη προβλέπονται διακριτικά για όλους τους μπάτσους σχεδόν:
http://www.iospress.gr/mikro2009/mikro20091031.htm
ό,τι πιο πασοκικό αυτή η κίνηση.
Dragonlord
08-12-2009, 19:06
βγάζουν τα χημικά βάζουν αντλίες, πλαστικές σφαίρες, σφαίρες με μπογιά που είχαν ρίξει πριν κάνα δυο τρία χρόνια στον κορυδαλλό κ όσοι φάγαμε έστω κ λίγο γεμίσαμε κοκκινίλες κ σπυριά.
για να μη το πιάσουμε στην καταστολή
Ναι ρε παιδί μου, το είπα ήδη ότι δεν ξέρω από τι θα αντικατασταθούν, αλλά οι πιθανότητες είναι πως θα είναι κάτι πιο ήπιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία βέβαια, κάτι ΚΑΛΟ θα βγει κι απ'αυτή την ιστορία, αλλά και πάλι, τα σπυριά καλύτερα μού ακούγονται από τον καρκίνο.
Όλη η δήλωση: http://www.tvxs.gr/v27895
κι ένα καλό σχόλιο από τβχς:
Χρυσοχοΐδης: ο μόνος που παίζει μόνος του το παιχνίδι "καλός μπάτσος, κακός μπάτσος". Ούτε τον Βούγια δεν χρειάζεται.
Κάπως το λένε αυτό με ιατρικούς όρους
μπιζαριος
08-12-2009, 19:07
δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι με κατι τετοιο.
εκτος αν βαλουν κανα διαγωνισμο σε φαση τομπολα και αν σε χτυπησουν συγκεκριμενα νουμερα μπατσων παιρνεις κανα φουρνο μικροκυματων η κατι.
08-12-2009, 19:09
Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
:?::!:
Θα μας τα ρίχνουν μετά, όταν θα φεύγουμε για το σπίτι ;p
ikonoklast
08-12-2009, 19:09
Ρε μανάρι, το να τρως χημικά είναι κακό. Το να μην τρως, συγκριτικά, είναι καλό. Δε θέλει πολλή σκέψη, προφανές είναι.
Προτιμώ να τρώω απλώς χημικά απο το να τρώω νερό με χημικά σε πίεση, πλαστικές σφαίρες, εμπρηστικές, κρότου-λάμψης, χρωματοσφαιρίδια και ξύλο απο ασφαλίτες στα στενά.
Dragonlord
08-12-2009, 19:15
Θα δείξει. Άλλωστε, αν σκεφτούμε ότι ο κουκουλονόμος "καταργείται" εδώ και δυο μήνες (και μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσουν οι δεκεμβριανές πορείες και εκδηλώσεις) μπορεί και να ξεχαστεί η "δέσμευση".
Ε δε θα τον καταργούσε πριν το Δεκέμβρη...
...εξάλλου είπαμε καλός καλός αλλά όχι ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!111
Ρε μην είστε μαλάκες!Οι ασφαλίτες φοράνε ήδη διακριτικά!
Μπουφάν ADMIRAL
KoiliaSamprela
08-12-2009, 20:56
Προτιμώ να τρώω απλώς χημικά απο το να τρώω νερό με χημικά σε πίεση, πλαστικές σφαίρες, εμπρηστικές, κρότου-λάμψης, χρωματοσφαιρίδια και ξύλο απο ασφαλίτες στα στενά.
τα μπλοκ θα χωρίζονται όχι με βάση τον πολιτικό τους χώρο αλλά την προτίμηση σε μέσα "καταστολής"
Χημικά θες? 3 από μπρός , πλαστικές σφαίρες 6 από πίσω , μαστίγιο και strap-on ? στο 69 κσερογο
Και στο τέλος θα είμαστε οι πχιο προχωρημένοι