Log in

View Full Version : Faust/Nechayevschina - 29/11

12 stars circle your brow
30-11-2009, 04:13
Ένα Στίγμα Του Μεγαλείου Της Τέχνης.

και πεντανόστιμοι σταμς.

Dythor
30-11-2009, 04:26
Απίστευτα χορταστικό και γεμάτο λάιβ, οι Faust ζωντανά ήταν απίστευτη εμπειρία, για 'μένα συνέβαλε πολύ σ' αυτό το ότι είχε πολύ λίγο κόσμο και έβλεπες με άνεση πεντακάθαρα, κρίμα για τα παιδιά της CTS όμως =/

Πλας το καλύτερο των Νετσάγιεφς μέχρι τώρα νομίζω.

Πινκς στους χρήστες που παρευρέθηκαν!

Hogarth
30-11-2009, 04:41
:( σκατά. έφυγα κάπου προς το τέλος των νετσαγιεφσίνα, μπράβο στα παιδιά, πολύ ωραίοι. Φάουστ δεν ξέρω αν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να δω, ευτυχώς που υπάρχει και το γιουτιούμπ :!:

Drumsick
30-11-2009, 08:01
Nechayevs ωραιότατοι όπως πάντα :pink:
Λόκης φοβήθηκα λίγο πως θα πάθει κανα εγκεφαλικό στο yeniceri.. Ή θα γκρεμίσει τα ντραμς στην καλύτερη.
Φοβερή η εκτέλεση του istanblues.

Οι Faust εμένα ποτέ δε μ'άρεσαν. Θέλησα να τους δω για ιστορικούς καθαρά λόγους. Στα πρώτα 2-3 λεπτά της εμφάνισής τους πείστικα πως στο επόμενο δεκάλεπτο θα έχω φύγει, παρόλο που με ιντρίγκαραν αρκετά μπετονιέρες, τηλεοράσεις και ραπτομηχανές επί σκηνής.
"Μουσική" για βαριά ναρκωτικά. Τελικά όμως, όχι μόνο δεν έφυγα, αλλα τους παρακολούθησα σε όλο το 2ωρο σέτ (νυστάζωωωωω...) χωρίς να βαρεθώ ούτε δευτερόλεπτο και θα καθόμουν άνετα να τους δω για δυο ακόμα ώρες. Βοήθησε βέβαια πολύ το μπαλκονάκι και τα σκαλάκια του κύτταρου, οπού στρογγυλοκάθισα και παρακολούθησα το show με την ησυχία μου χωρίς να κουράζω τη μεσούλα μου, γέρος άνθρωπος πια.
Οκ, είναι ζόρικο αυτο που παίζουν. Σπίτι μου θα συνεχίσω να μην τους ακούω, αλλά live ήταν και γαμώ τις εμπειρίες. Και οι ίδιοι φάνηκαν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα, αν και είχαν προβλήματα στον ήχο.
Κρίμα για την μικρή προσέλευση, ήταν πραγματικά μεγάλο live.

Απορώ βέβαια πως συμφώνησαν οι ιδιοκτητες του μαγαζίου να κάνουν οτι κάνανε επι σκηνής και λυπάμαι πάρα πολύ αυτούς που έπρεπε να καθαρίσουν το χάος που προκάλεσαν... =S

tamagothi
30-11-2009, 11:43
Ωραία ήταν. Πινκς σε Faust, ρωσάκια, διοργανωτές, ντητζέη, γιούζερς, γαζώτρες, ξυλογλύπτες, τηλεοράσεις, μπετονιέρες και γενικά σε όλες τις υπάρξεις και πράγματα εκειμέσα να τελειώνουμε.

[μπιζάριε, πιξ!]

παρεισακτος
30-11-2009, 12:31
Είπα να κάνω το πρώτο μου post..για να εκφράσω την κάτωθι απορία: κατάλαβε κάνεις γιατί οι Nechayevschina έπαιξαν για περίπου ένα δεκάλεπτο με ΟΛΑ τα φώτα κλειστά?

μπιζαριος
30-11-2009, 12:33
Είπα να κάνω το πρώτο μου post..για να εκφράσω την κάτωθι απορία: κατάλαβε κάνεις γιατί οι Nechayevschina έπαιξαν για περίπου ένα δεκάλεπτο με ΟΛΑ τα φώτα κλειστά?

go on...

παρεισακτος
30-11-2009, 12:47
Στο ενδεχόμενο που δεν ήμουν κατανοητός… θέλω να πω ότι για κανένα δεκάλεπτο ήταν σαν να μην γινόταν live (έτσι φαινόταν από εκεί που στεκόμουν εγώ)…δεν είχαν ούτε έναν μικρό προβολέα ανοικτό…γύρο-γύρο φως και στην σκηνή σκοτάδι!!!

Agoraphobic_S.I.
30-11-2009, 12:51
Ωραία, ποιντ τεηκεν, τίποτα άλλο για το λάιβ έχεις να πεις;

μπιζαριος
30-11-2009, 12:53
πολυ χαμηλα στανταρ ενθουσιασμου εχουν οι νεοι μας για τα live.

παρεισακτος
30-11-2009, 13:13
Είπα, πρώτον, να τιμήσω το όνομα μου (παρείσακτος) και, δεύτερον, επειδή τα καλά θα τα πουν όλοι και τα παιδιά προσπάθησαν είπα να επισημάνω κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση -τους αδίκησε- μιας και είναι όλοι (πάντα ή σχεδόν πάντα ) τόσο ευγενικοί (ή/και γνωστοί)δεν τα λέει ποτέ κάνεις. Αυτά…

30-11-2009, 13:16
παρείσακτος δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εξήγηση ζητάς;
Δεν νιώθεις ας πούμε τ' ότι αυτό βοήθησε στο να φτιαχτεί μία ατμόσφαιρα στον χώρο; Και πως στο δυναμικό κρεσέντο το παιχνίδισμα με τα φώτα ήταν εξίσου καλύτερα οπτικά;

μπιζαριος
30-11-2009, 13:23
teaser:

http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ1302copy.jpg
http://i92.photobucket.com/albums/l1/bizarrius69/_BIZ1329copy-1.jpg

kontan
30-11-2009, 13:26
Απορώ βέβαια πως συμφώνησαν οι ιδιοκτητες του μαγαζίου να κάνουν οτι κάνανε επι σκηνής και λυπάμαι πάρα πολύ αυτούς που έπρεπε να καθαρίσουν το χάος που προκάλεσαν... =S

δε το ήξεραν :P
κ λόγω του σοκ τους, καθαρίσαμε εμεις ενα μεγάλο κομμάτι :)

εγω θα πω πως ήταν απλά υπέροχα :touched:
ο πίνακας της geraldine κοσμεί το γραφείο μας πλέον :touched:
:pink:

30-11-2009, 13:31

Αμ αυτό που το πας!

παρεισακτος
30-11-2009, 13:53
1.παρείσακτος δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εξήγηση ζητάς;
Δεν νιώθεις ας πούμε τ' ότι αυτό βοήθησε στο να φτιαχτεί μία ατμόσφαιρα στον χώρο; Και πως στο δυναμικό κρεσέντο το παιχνίδισμα με τα φώτα ήταν εξίσου καλύτερα οπτικά;

Re: Αυτήν ακριβώς την σχέση φωτισμού και ατμοσφαίρας ήθελα να επισημάνω και το πώς στην προκειμένη περίπτωση επειδή το Κύτταρο είχε Πολλά φώτα (bar, κτλ) κατά την δική μου οπτική ματιά, πάντα, τα πράγματα δεν πήγαν «τόσο καλά» το διάστημα αυτό. Δεν ξέρω φυσικά πως το είδαν αυτοί που κάθονταν μπροστά? (Τέλος, είπα να κάνω το πρώτο μου post γιατί τα παιδία άξιζαν τον κόπο…ήταν απλά μια επισήμανση)

2. Ωραίες photo.

30-11-2009, 13:55
Α δεν ξέρω τι γινόταν πίσω, ήμουν με αυτούς μπροστά!

stam and the witches
30-11-2009, 14:27
Ισχύει αυτό με τα φώτα, ελπίζαμε σε έναν λίγο πιο διακριτικό φωτισμό από παντελώς σκοτάδι που χαμε. Και ισχύει επίσης ότι η όλη διαμόρφωση του Κυττάρου ήταν έτσι ώστε τα φώτα της σκηνής να μην είναι τα μοναδικά, ούτε καν τα δυνατότερα. Μαλακία μας, αυτά.

Για τους Φάουστ δεν υπάρχουνε λόγια, αυτός ο 70s ντανταϊσμός-πουτάνα όλα δε θα παλιώσει ποτέ. Στο krautrock ήρθε ο όλεθρος και η συγκίνηση, κλπ κλπ, άλλοι σε λιγότερη after-υπερένταση θα σας τα πούνε καλύτερα.

Ευχαριστούμε τους Πανάγαθους της Catch the Soap που μας στηρίζουν και τον Σεραφείμ των Brotherhood of Sleep που δεν είχε πρόβλημα να μας δώσει το τουμπανέλι drum-set του για τις ανάγκες του λάιβ.

Αυτά :)

Dythor
30-11-2009, 16:23
Στο ενδεχόμενο που δεν ήμουν κατανοητός… θέλω να πω ότι για κανένα δεκάλεπτο ήταν σαν να μην γινόταν live (έτσι φαινόταν από εκεί που στεκόμουν εγώ)…δεν είχαν ούτε έναν μικρό προβολέα ανοικτό…γύρο-γύρο φως και στην σκηνή σκοτάδι!!!

Ήταν πολιτική-οικολογική κίνηση. Φταίει ο σταμ εν δε γουίτσες.

Όχι, σοβαρά τώρα, από την οθόνη πίσω σας μια χαρά υπήρχε διακριτικός φωτισμός, επίσης ήταν ψαρωτικό να βλέπεις τέσσερις σκιές σε μπλε φόντο και να παίζει αυτή η μουσική από πίσω, εμένα μου άρεσε πολύ τουλάχιστον.

Drumsick
30-11-2009, 16:38

Δεν παίξανε ένα τυχαίο δεκάλεπτο χωρίς φώτα. Παίξανε ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι χωρίς φωτα και προσωπικά, καθόλη τη διάρκεια του, σκεφτόμουν πόσο ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΕ που τα σβήσανε. Ψυχεδέλεια μόνο και απίθανη ατμόσφαιρα.

Κλάστηκες φέουλα. Άδειο θα μείνει το σαλόνι!

regularpaul
30-11-2009, 17:57
ορθοστασια woven hand, ορθοστασια/κοπανημα last drive (over the edge ηταν αυτο!)
ορθοστασια στο συλλαλητηριο κατα του προεδρου
ξυλο μετα χημικων και παλι στην καισαριανη
τρελλη μασα κατα τη διαρκεια του ντερμπυ

οι δικαιολογιες για την απουσια μου :oops:

μπιζαριος
30-11-2009, 17:59
ορθοστασια woven hand, ορθοστασια/κοπανημα last drive (over the edge ηταν αυτο!)
ορθοστασια στο συλλαλητηριο κατα του προεδρου
ξυλο μετα χημικων και παλι στην καισαριανη
τρελλη μασα κατα τη διαρκεια του ντερμπυ

οι δικαιολογιες για την απουσια μου :oops:

αδικαιολογητος ΠΣΗΛΕ

stam and the witches
30-11-2009, 18:07
Εσύ τι κάθεσαι και ποστάρεις; Θέλουμε φωτογραφίες.

μπιζαριος
30-11-2009, 18:09
ετοιμες ειναι οι φωτο. φυσικα θα ετοιμασω κιαλλες δικες σας σε μια φαση.

azza
30-11-2009, 19:25
Ρεεεε ο πίνακας είναι τεράστιος και το γραφειάκι μας μικρουλάκι! Nα δω πως θα τον βολέψουμε :/
Mεγάλη μας τιμή που μας χάρισε τον πίνακα η Geralidine! Είναι εκπληκτική!
Oι Faust απλά απερίγραπτοι! Οι Nechayievchina, το μεγάλο καμάρι μας! Αν εξαιρέσεις τα ντραβαρα, τρεχάματα και άγχη μην χτυπήσει κανείς, πραγματικά ήταν μαγικά!
Χαιρόμεθα πάρα πολύ που έγινε αυτό το live :D
Είσπράξαμε πολλά pinks απ'όσους ήταν εκεί...σας ευχαριστούμε :pink:

εντιτ: μπιζαριε είσαι μεγάλος

kontan
30-11-2009, 22:14
δώσιμο: ο μπιζάριος κράτησε γυαλι απο σπασμένη τηλεόραση κ του το υπέγραψε ο Jane-Herve χουχου

00i00
30-11-2009, 22:16
Telefunken?

kontan
30-11-2009, 22:18
Blaukpunt

00i00
30-11-2009, 22:24
ξερεις...

καμια φουντογραφεια θα διουμε ρε?

μπιζαριος
01-12-2009, 10:22
δώσιμο: ο μπιζάριος κράτησε γυαλι απο σπασμένη τηλεόραση κ του το υπέγραψε ο Jane-Herve χουχου

και ο zappi :D

καλημερα, καλο μηνα και τσεκαρετε live review απο zine: http://mic.gr/live.asp?id=19865 με φωτογραφιες μου :pink:
εχει και φωτογκαλλερι στα αριστερα με περισσοτερες

Comte de Saint-Germain
01-12-2009, 13:18
Πινκς παντού, ίσως ό,τι ομορφότερο έχω δει σε συναυλία. Ό,τι και να πω είναι λίγο, ήθελα να ανεβώ στη σκηνή να τους φιλήσω. Μετάνιωσα που δεν βγήκα φωτό με το Jean στο τέλος, το σκέφτηκα αφού έφυγα. :( Πάντως τσιμπήσαμε το άλμπουμ που χαν βγάλει με τους nww (:pink:) και αυτογραφάκια από Zappi και Jean. Kontan να τον κανονίσετε και του χρόνου.:touched:

εντιτ: μπιζάριε τις φώτος μας :P

BibleBlackBird
01-12-2009, 17:45
πολυ ωραιο λαηβ, αλλα μου φαινεται πως επικεντρωθηκαν οι φαουστ περισσοτερο στο να μας δωσουν να καταλαβουμε οτι ειναι καινοτομοι στη κραουτροκ και στα 'σοου' (ουτε γιουροβιζιον να'ταν) παρα στις κομματαρες τους. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΣΤ IV . :x

Μακραν το καλυτερο λαηβ των νετσιαγεφτσινα, γουσταρα απιστευτα πολυ και εφτιαξαν ωραιο κλιμα για να μπουν οι φαουστ.

Υ.Γ. -παρειστακτε- : ο φωτισμος ηταν επιτηδες ετσι και ταιριαζε απιστευτα πολυ στο σκηνικο και στη μουσικη, γενικα ομως δε ξερω αν εσυ ακους droneοειδες και doom ριφ καθε φορα που πας σε λαηβ και εχει σταματησει να παιζει η μπαντα, ( στη δικια μας περιπτωση ηταν λιγο πασιφανες οτι τα παιδια παιζαν ακομη και ηταν μερος του σκηνικου) ;)

Comte de Saint-Germain
01-12-2009, 19:33
πολυ ωραιο λαηβ, αλλα μου φαινεται πως επικεντρωθηκαν οι φαουστ περισσοτερο στο να μας δωσουν να καταλαβουμε οτι ειναι καινοτομοι στη κραουτροκ και στα 'σοου' (ουτε γιουροβιζιον να'ταν) παρα στις κομματαρες τους. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΣΤ IV . :x

Ναι, αλλά τι κομμάτια. :P

Ιν άδερ νιουζ, οι φάουστ πέρσι που είχαν ξανάρθει δεν είχαν σχεδόν τίποτα από σόου. Οπότε τώρα ό,τι τους επιτράπηκε το έχωσαν και "αναπλήρωσαν" και για την άλλη φορά. Εγώ προσωπικά χάρηκα, δεν βλέπουμε κάθε μέρα στην Ελλάδα τέτοια πράματα.

VirusXI
05-12-2009, 16:20
http://www.goographix.com/temp/faust-liveon.jpg

κατά τη δημιουργία του το πριόνι πέρασε σε απόσταση αναπνοής απ'το χέρι μου (και μου ζήτησε συγγνώμη ο παππούς) εκτός απ'τις άλλες 5-6 φορές που βρέθηκε - σε μεγαλύτερη απόσταση ευτυχώς - πάνω απ'το κεφάλι μου.

http://www.goographix.com/temp/faust-totis.jpg

να δω που θα χωρέσει στο γραφείο.

νετσαγιεφσίνες πινκς.

Shirime
05-12-2009, 16:57
κατά τη δημιουργία του το πριόνι πέρασε σε απόσταση αναπνοής απ'το χέρι μου (και μου ζήτησε συγγνώμη ο παππούς) εκτός απ'τις άλλες 5-6 φορές που βρέθηκε - σε μεγαλύτερη απόσταση ευτυχώς - πάνω απ'το κεφάλι μου.

δεν πρέπει να το κατάλαβες, αλλά σε απόσταση αναπνοής από το χέρι σου πέρασε ΔΥΟ φορές, την πρώτη μάλιστα πολύ φτηνά το γλίτωσες... :fear:

kontan
05-12-2009, 16:57
:touched: απλα δε χωραει στο γραφειο :S

carheart
06-12-2009, 19:05
Είναι ωραία αυτά τα πράγματα, τέτοιες μπάντες τους κοιτάνε όλους στα μάτια.