funishment
24-11-2009, 03:40
I'll just leave this here.
In Session
Limb: Diasporas
Rule the Blood
Covenant Colours
Where the Spirits Tread
Providence
Dead Weight
Stasis
Wormwood
Folkslave
The Fugitive
Άνκορ.
Cold Stare
Τα υπόλοιπα αύριο. :disco:
funishment
24-11-2009, 16:31
Λοιπόν.
1. Το ανακαινισμένο ροντέο
Γελάει ο κόσμος ε. Η μόνη ανακαίνιση που εντόπισα ήταν στη σκηνή. Την έχουν προεκτείνει λίγο προς τα δεξιά και τα αριστερά, βγαίνει λίγο πιο έξω από τις κολώνες δηλαδή. Νομίζω μέχρι τις κολώνες πήγαινε πριν. Αυτό φυσικά κάνει φοβερά δύσκολη τη μετακίνηση των παιχτώνε, δηλαδή εχτές κάναμε στην άκρη για να κατέβουν και να ανέβουν οι άνθρωποι στη σκηνή πριν και μετά το ανγκόρ. Σίγουρα πάντως η επαφή με τις αγαπημένες μας μπάντες είναι πιο άμεση, και το άντεργκραουντ φήλινγκ κάτι παραπάνω από έντονο!1
Φωτοτυπία στην είσοδο με μεγάλα γράμματα που παρακαλούσε τους θαμώνες να μην καπνίζουν, δεν είδα όμως κανέναν να το τηρεί, και κυρίως, κάποιον από το μαγαζί να το επιβάλλει. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο.
2. Η προσέλευση
Λολ. Συμπληρώνοντας το από πάνω, παρόλο που ήμασταν βία 50 άτομα στο τέλος, κάναμε στην ΑΚΡΗ για να περάσουν.
Στο δεύτερο σαππόρτ συνολικά ήταν μια εκατοστή κόσμος νομίζω, όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε ψόφος κακός. Αφού δίνετε που δίνετε τα λεφτά σας ρε αρχίδες, καθίστε να δείτε τη μπάντα και όχι μόνο τους φίλους σας. Κράξτε τώρα που έδωσα λεφτά στην αλτεγράου.
3. Τα σαππόρτ
Good Luck With The Bombs οι πρώτοι λέει. Δεν έχω πολλά να πω, μόνο ότι πρώτη φορά αισθάνθηκα τόσο έντονο το συναίσθημα της αρχέγονης ΝΥΣΤΑΣ. Μηδέν έμπνευση, μηδέν πρωτοτυπία, don't quit your day jobs είναι η φάση.
Yellow Devil Sauce από την άλλη, μεγάλη επιτυχία. Δεν είχα ακούσει καν το όνομα, και μετά τη βαρεμάρα των πρώτων, προετοιμαζόμουν για άλλο ένα μισάωρο τρόμου. Το βούλωσα όμως, γιατί ήταν πολύ καλοί, πολύ όμως. Την παράσταση έκλεψε ο τραγουδιάρης κιθαρίστας που χόρευε την κιθάρα του αισθαντικά. Μπράβο, όχι, μπράβο!
4. Οι Καλλίστοι
Έκοβαν βόλτες στο χώρο από την αρχή του λάηβ, ξεχώριζαν εύκολα, εκτός από τον ένα τον κιθαρίστα, με μπλουζάκι Zombi, που όταν τον είδα να αράζει πίσω στα σαππόρτσ, ξύπνησε μέσα μου ο ελιτισμός "πού πάει το ίμο με τη φράντζα, εδώ είναι λάηβ για άντρες" αλλά πούλο πήρα τελικά.
Χαμηλώνουν τα φώτα κιετσ, στήνονται στη σκηνή, χλιαρό χειροκροτηματάκι, ο ορισμός της αλαζονείας στο πρόσωπο και στην πόζα του τραγουδιάρη, ξενέρωσα ελαφρώς να πω την αλήθεια μου. Εισαγωγούλα In Session, και ξεχνώ τον ντελικανή νάρκισσο, αρχίζει να άδει και τρώω τη δεύτερη ξενέρα. Ακουγόταν συγκλονιστικά παράφωνος. Δηλαδή, δεν ξέρω αν εγώ τα άκουγα λάθος, ή αν δεν στεκόμουν σε καλό σημείο, ή αν είχα επηρρεαστεί από το πώς ακούγεται στο σιντί, αλλά, ω η παραφωνία! Η απογοήτευση καλά κρατεί, και περιμένω να πέσει χοντρό γέλιο όταν ξεκινάει η βοθρίλα του κομματιού. Και έρχεται η δεύτερη ανατροπή της βραδιάς. Συγκλονιστικός στις βοθρίλες του λοιπόν, απλά.-
Για την παραφωνία έχω να πω ότι ήταν κάτι παραπάνω από έντονη στα πρώτα κομμάτια, αλλά μετά το πήγε πολύ καλά, δεν μιλάμε για την απόλυτη ικανοποίηση από τα καθαρά του, αλλά δεν σκάτωσε τα σημεία που προσευχόμουν να μη σκατώσει, οπότε κομπλέ. Τα μπρούτσαλζ του όμως τέλεια κορίτσια! Δεν τα λυπότανε καθόλου.
Από τους άλλους οργανοπαίχτες, εκτός από τον προαναφερθέντα ίμο κιθαρίστα, εντύπωση μου έκανε ο ντράμερ, omoiotita aka sosias του Μάρκυ Μαρκ πινκζ, τίμιος πορωτικός, το ένιωθε στο πετσί του αλλά όχι με τον πιθηκοειδή τρόπο του κλασσικού ντράμερ, και ευγενέστατη φάρα επίσης.
Μεγάλη μορφή ήτο ο πληκτράς, είχε πιάσει κουβέντα κατά τη διάρκεια όλου του πρώτου σαππόρτ με έναν τύπο (αν είσαι ηαρίτης να ξέρεις ότι είσαι φοβερός stalker), τίγκα πορωμένος όταν παίζανε, φοβερά συμπαθητικός τύπος.
Όλοι καλοί ήταν τελοσπάντων, οργασμοί με τη σετλιστ, ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ για τα πολλά προβιντενσοκομμάτια, αλλά και για τις επιλογές που έκαναν από τα προηγούμενα.
tl;dr ->
5. Συμπέρασμα
Ωραίο λάηβ τελικά. Το 5. το έκανα κυρίως για να σας πω να μην πάτε Μέλβινσ. Όπως με φώτισε κι εμένα το θείο πνέμα, να μεταδώσω κι εγώ με τη σειρά μου τη φώτιση.
Το λάηβ σαν λάηβ σίγουρα θα άξιζε τα 27 ευρώ του κι άλλα τόσα, αν ήταν σε ένα ωραίο μαγαζί. Στο Ροντέο βέβαια θα νιώθετε γαμάτοι και υπόγειοι, αλλά δεν θα μπορείτε να αναπνεύσετε από τον συνωστισμό και την καπνίλα, η μπάντα δεν ξέρω πώς θα χωρέσει στη σκηνή, άντε ο ένας ντράμερ να πάει πίσω στην εσοχή, τον άλλο θα τον βάλουν αριστερά, και θα πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Ο χορευταράς ο Μπάζος πολύ θα ήθελα να δω πώς θα κινηθεί στον χώρο. Και να κουοτάρω για ακόμη μια φορά το σοφό
πάμε μωρή κρόβερ, απ'τις τουαλέτες θα παίζεις.
regularpaul
24-11-2009, 18:38
επειδή στους Baby Woodrose είχα την ίδια σκέψη, το ένα drumset των Melvins στην εσοχή δηλαδή
ρώτησα κι έμαθα πως μαλλον θα είναι κανονικά στη σκηνή,
ενωμένα και τα 2 (σαν σιαμαία?) και θα τα μοιράζονται αι 2 τυμπανισται
με καθε επιφυλαξη αυτα
αυτό που λες φανισμεντ για τους φιλους των σαππορτ που εφυγαν
ειναι σωστο και κατα καιρους κι εγω το στηλιτευω (!) ως πραξη
αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λίγο άστοχη η επιλογή των σαππόρτ
μπορώ δηλ. να καταλάβω γιατί καποιος φίλος των YDS (http://www.myspace.com/yellowdevilsauce) να μην ψηνεται να ακούσει τους Callisto
ακόμα πιο άκυρη επιλογή της Κυριακής, με τους Mamma Kin (http://www.myspace.com/mammakin) :-?
funishment
24-11-2009, 21:56
Σιαμαία ντραμσ, μάλιστα. Ποστπικσ όποιος πάει.
Κατά τα άλλα, έχεις το δίκιο σου, αν και περισσότερο άσχετους (με την έννοια της αμποαλοσύνης κυρίως) βρήκα τους άλλους ως σαππόρτ, παρά τους yellow devil sauce (μ' αρέσει το όνομα και το λέω ολόκληρο). Τους χρωστάει λεφτά ο αλτεργκάος και τους βάζει σαππόρτς όπου να 'ναι;
Δεν πήγε κανένας να πορωθούμε στο θρεντ;