Log in

View Full Version : Isis 22/11 @ Fuzz

Drumsick
23-11-2009, 02:38
Δεν έχω να πω πολλά.

Τίγκα κόσμος για αρχή. Σαρδέλες φάση.

Toυς Transitional δεν τους ήξερα καν. Δεν ξέρω πως πρέπει να ακούγονται, αλλά μ'αρεσε τρελά αυτός ο echoy, σάπιος ήχος και η μπασαδούρα που βαρούσε στο στομάχι. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εξαιρετικοί για ζέσταμα.

Isis τωρα, το setlist αναμενόμενα ΣΚΑΤΑ φυσικά. Πάλι καλά που παίξανε carry και dulcinea (γάμησαν και τα δύο) και χαρήκαμε λίγο. Πολύ ευχάριστη έκπληξη ο ήχος παρόλαυτα, που αν και έχανε λίγο στα χωσίματα με παραμορφώσεις, στα καθαρά σημεία άγγιζε την τελειότητα.
Γενικά μια χαρά, δε βαρέθηκα και δεν το μετάνοιωσα σε καμία περίπτωση. Απλώς δεν ήταν αυτοί οι Isis που θα ήθελα να είχα δει.. :-(

Πολύ θετική και η πρώτη εντύπωση απο το Fuzz. Ευρύχωρο, ψηλοτάβανο και με καλύτερο ήχο απο τα τελευταία 2-3 live που έχω δει στο gagarin.

edit: Ξέχασα, :pink::pink::pink::pink::pink::pink: στον swollen!

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 03:11
Απίστευτο. Δεν μπορώ να πω και πολλά.

Με καλό σετλιστ ίσως να 'ταν το λαηβ της ζωής μου.

Τρανζισιοναλ ωραίοι, θα ήταν πιο καλοί με ντραμμερ.
Ο χώρος πολύ καλός, μάλλον ο καλύτερος της Αθηνας. Σκηνή στο κατάληλο ύψος, ψηλό ταβάνι, καλός εξαερισμός. Α και αρκετά καλή ηχητική.

Αυτά, λεπτομέρειες θα πούμε από αύριο και θα 'χουμε να λέμε γενικά.

funishment
23-11-2009, 03:35
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ για το "σκατά σετλιστ"

Το λάηβ γάμησε κορίτσια και πείτε ότι θέτε, άκουγα τα πάντα καμπάνα μπροστά, ας πει κάποιος που καθόταν πίσω ή πάνω πώς άκουγε να μαζεύουμε απόψεις. Τρανζίσιοναλ καλοί ήταν και έφυγαν ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να φύγουν.

Καύλες ατελείωτες γενικά, το μαγαζί μου φάνηκε οκ, ούτε πνιγήκαμε στην καπνίλα ούτε τίποτα.

Κούντος στην κολασμένη φωτογράφο με το τιραντάκι χωρίς σουθιέν, κάνανε πάρτυ οι άντρηδες μπροστά. Και φυσικά θάνατος στις ενοχλητικές φωτογράφους που μπαστακώνονται μπροστά σου μέχρι να πετύχουν το καλό το πλάνο.

ΜΠΑΚΛΙΤ ΒΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

Leech
23-11-2009, 03:38
και πίσω μια χαρά ακούγαμε.

Boom!
23-11-2009, 04:21
Σε αλλο λαηβ πηγαμε μου φαινεται. Καταρχην το μαγαζι ειναι πολυ μικροτερο του Gagarin. Σχετικα πισω που ημουν εγω ο εξαερισμος ηταν ανυπαρκτος, παρα πολυς κοσμος και ασφυκτικη ζεστη και σα να μην εφτανε αυτο μετα τα μισα της συναυλιας σκασανε μυτη και οι τσαμπατζηδες για να κανουν την κατασταση ακομα χειροτερη.
Ο εξωστης τελικα ανοιξε; Γιατι αν δεν, μιλαμε για καραγκιοζηδες.
Ο ηχος μετριοτατος, ακομα και στα καθαρα η μια κιθαρα χανοταν.

Οι Transitional μου θυμισαν αρκετα Jesu τοσο σ'αυτα που παιζουν, οσο και στον τροπο που το διδυμο επελεξε να παρουσιασει το υλικο του ζωντανα με προηχογραφημενα τα ντραμς συν λοιπα εφε. Σε σημεια ενδιαφεροντες παντως, ισως τους τσεκαρω.
Τηρουμενων των αναλογιων και παρα τα προβληματα στον ηχο, οι Isis εδωσαν ενα παρα πολυ καλο live, προφανως η συγκριση με την αλησμονητη εμφανιση του 2005 ειναι κολαφος, αλλα πως να το κανουμε υπηρξαν και σημερα εκεινες οι στιγμες που τους κοιταζες στη σκηνη και ελεγες "ποσο μα ποσο Μεγάλοι ρε πουστη".

funishment
23-11-2009, 04:32
Τίγκα κόσμος για αρχή. Σαρδέλες φάση.

Σχετικα πισω που ημουν εγω ο εξαερισμος ηταν ανυπαρκτος, παρα πολυς κοσμος και ασφυκτικη ζεστη και μπλα μπλα.

Αυτό μου ξέφυγε, εκεί που καθόμουν η άπλα ήταν χαρακτηριστική. Σοβαρά.

Drumsick
23-11-2009, 07:50

Σταμάτα μωρη φάνισμεντ..
Ακούς TOKIO HOTEL ξέρω γω.. Τι να μας πεις κι εσύ για το σετλίστ.
Πες ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕ γιατί είμαι gay. Αντικειμενικά όμως αυτα που παίξανε είναι ΚΑΚΟΙ ISIS, πως να το κάνουμε? Χώνεψέ το τελικά.

Swollen
23-11-2009, 10:28
:moutza: για το σετλιστ
:moutza: για τα 30 εβρά
:moutza: τους επίδοξους φωτογράφους. κυκλοφορούσε κ ένας με έναν φακό/κανόνι λες κ θα φωτογράφιζε φόρμουλα ένα

αλλα πως να το κανουμε υπηρξαν και σημερα εκεινες οι στιγμες που τους κοιταζες στη σκηνη και ελεγες "ποσο μα ποσο Μεγάλοι ρε πουστη".
αλλά

Απλώς δεν ήταν αυτοί οι Isis που θα ήθελα να είχα δει.. :-(

ωραίο λάηβ όπως κ να'χει. μια χαρά ο ήχος. γω ήμουνα στο κέντρο ζερβά και άκουγα κ άαρον οπόταν καλό αυτό. πάνω ήταν μια φίλη δίπλα στον ηχολήπτη κ τρελλάθηκε με τον ήχο. λογικό.

εξαερισμός? που τον είδατε? τον έψαχνα απεγνωσμένα όμως. απλά ήταν ψηλοτάβανο και δεν ντουμάνιαζε και (τόσο) πολύ. κατατάλλα ζέστη μέσα με 10 βαθμούς όξω και 20 μέτρα νταβάνι έλεος.

ωραίο λάηβ αλλά δεν μου έμεινε τπτ. δυστυχώς

πς. αρκούδια ρε μπαρμπ.. πολλά

carheart
23-11-2009, 10:41
Έπαιξαν "Hand of the Host"; Οι Magenta τι έλεγαν; Οι Messer Chups;

Πανηγυρικά εντός οικίας χτες =[

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 12:19
Για το ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ δεν είπε κανείς. :pink:

Τι ήταν αυτό το Altered Course, όλο το βραδυ έπαιζε στο μυαλό μου.

cynic
23-11-2009, 13:45
Ntax para poli kaloi ,alla me tis gnostes enstaseis gia to setlist.Hxos poli kalos, an kai patari boukone se kapies faseis, 0 klimatismos panw.40va8moi fash.Den xerw gia katw, an kai pisw pou eida tous Transitional katw to idio mou fanike. Highlights backlit kai http://www.youtube.com/watch?v=jdyjGzXyprs

Alla ntax Grinning mouths de to vlepw pleon.Oute sto an to xan pexei. Periergi fash i gigantosi tou koinou, an analogistei kaneis tis proigoumenes emfaniseis se kaliteres (fanboy) epoxes pou xan er8ei.

ultraviolet
23-11-2009, 13:47
H συναυλία απλά θεϊκή.
Το σέτλιστ, αφού το ξέρατε τι γκρινιάζετε? Ας μην πηγαίνατε να ήμασταν και πιο άνετα.

Μικρότερο το Fuzz από το Gagarin ?!??!?! :shock:

Shrinebuilder
23-11-2009, 13:48
Ντάξει ρε παιδιά, μην αναφέρει άλλος το σέτλιστ, λες και δε ξέρατε τι παίζουν

εδιτ: με πρόλαβε ο καινούριος :pink:

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 13:48
Εσύ για πες μας πώς πέρασες.

Shrinebuilder
23-11-2009, 13:55
:fear:

Γαμάτα, ήταν και η πρώτη μου φορά και δε πόνεσε καθόλου, εξαερισμός κάκιστος, τρανζίσιοναλ βαρετοί, Άησις συγκινητικοί.

Dythor
23-11-2009, 14:36

Σταμάτα μωρη φάνισμεντ..
Πες ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕ γιατί είμαι gay. Αντικειμενικά όμως αυτα που παίξανε είναι ΚΑΚΟΙ ISIS, πως να το κάνουμε? Χώνεψέ το τελικά.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κιόλα.

funishment
23-11-2009, 14:42

Σταμάτα μωρη φάνισμεντ..

Ρε. Όταν δεχτείς εσύ ότι πήγες απολύτως προκατειλλημένη όσον αφορά σετλιστ και δυο τελευταία άλμπουμσ, θα παραδεχτώ κι εγώ ότι τα χτεσινά κομμάτια είναι κακοί Άηζιζ.

Πράγμα που δε θα γίνει ποτέ βέβαια, λολζ. Ήξερες τι θα παίξουν, χώνεψέ το τελικά.

Ωραία, θεωρείς τους Άησις των τελευταίων άλμπουμ κακούς, εγώ όχι, και το εννοώ. Αυτό με κάνει γκέη; Το ότι ακόμα ακούω Μπάκστρη Μπόηζ, αυτό ναι, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΗ. Το ότι μ' αρέσουν οι dredg, κι αυτό με κάνει κάπως γκέη. Αλλά λολ, δε θα πάρω στα σοβαρά κριτική του οποιουδήποτε για το τι μου ακούγεται ωραία στο αυτί και μου λέει κάτι.

Και δεν ακούω Τόκιο Χοτέλ, δε μ' αρέσουν τα χορευτικά τους.

Swollen
23-11-2009, 14:54
από πότε είναι κακό να είσαι γκέη?

αντικειμενικά κακοί δεν ήταν
αντικειμενικά "χαλαροί" ήτανε
δεν ειν' κακό, ούτε καν, αλλά προσωπικά περίμενα πιο δύναμη, πιο σπάσιμο, πιο ΑΝΤΡΙΛΑ ρε παιδί μου
πιο παλιά πράματα δλδ που ήξερα ότι δεν θα δω/ακούσω αλλά πάντα ελπίζεις
και πάλι λέω ότι τους φχαριστήθηκα.πολύ.
απλά στα 'γγόνια μου δεν θα τους αναφέρω μαζί με σαμπαθ κ μάσιβ ατάκ στα καλύτερα λάηβ ας πούμε
να.. κάτι τέτοιο περίμενα. το υπόλοιπο βράδυ κ η σημερινή ημέρα κυλάνε κανονικά. δεν θα έπρεπε μετά από άησης.

αα κ μόνο σε μένα φάνηκε ότι παίξανε λίγο?

Drumsick
23-11-2009, 15:04
Ρε. Όταν δεχτείς εσύ ότι πήγες απολύτως προκατειλλημένη όσον αφορά σετλιστ και δυο τελευταία άλμπουμσ, θα παραδεχτώ κι εγώ ότι τα χτεσινά κομμάτια είναι κακοί Άηζιζ.

Δεν πήγα προκατειλημμένη όσον αφορά το σέτλιστ. ΓΝΩΡΙΖΑ πως θα ειναι σκατα (και μην ξανακούσω την ηλιθιότητα "αφού γνώριζες τι πηγες και μην κλαίγεσαι". Πήγα γιατί ήθελα να δω τη μπάντα που έχει βγάλει ένα απο τα 10 αγαπημένα μου άλμπουμς όλων των εποχών και θα κλαφτώ όσο γουστάρω που είδα μια πλέον μέτρια και εμπορική μπάντα αντί αυτού).
Κι ούτε είμαι προκατειλημμένη με τα 2 τελευταία, απλώς δεν είναι isis πλέον. Είναι κάτι άλλο που τείνει σιγά σιγά να μπει στην κατηγορία truckfighters ή και linkin park. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

funishment
23-11-2009, 15:20
[Δεν πήγα προκατειλημμένη όσον αφορά το σέτλιστ. ΓΝΩΡΙΖΑ πως θα ειναι σκατα (και μην ξανακούσω την ηλιθιότητα "αφού γνώριζες τι πηγες και μην κλαίγεσαι". Πήγα γιατί ήθελα να δω τη μπάντα που έχει βγάλει ένα απο τα 10 αγαπημένα μου άλμπουμς όλων των εποχών και θα κλαφτώ όσο γουστάρω που είδα μια πλέον μέτρια και εμπορική μπάντα αντί αυτού).
Κι ούτε είμαι προκατειλημμένη με τα 2 τελευταία, απλώς δεν είναι isis πλέον. Είναι κάτι άλλο που τείνει σιγά σιγά να μπει στην κατηγορία truckfighters ή και linkin park. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και σε όλες τις διαστάσεις γενικά. Με το σχόλιο περί truckfighters με έστειλες. Αλλά δεν θα στην πω γιατί πάω τώρα στο άλλο θρεντ να σε γλείψω, και θα φανεί υποκριτικό εκ μέρους μου.

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 15:23
Tσικφαητ!

carheart
23-11-2009, 15:29
Θα γελάσετε, αλλά ο μόνος λόγος που θα με ενδιέφερε να δω τρίτη φορά Isis, θα ήταν για τους τελευταίους δύο δίσκους των. Hand of the Host θα πει κανείς αν έπαιξαν;

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 15:31
Δεν έπαιξαν!

O)))zma
23-11-2009, 15:33
αα κ μόνο σε μένα φάνηκε ότι παίξανε λίγο?

toso paizoun oute ligotero oute perissotero, kai genika fadazomai oti oute metria mera tha exoun oute mera pou tha paiksoun skata oute mera pou tha ta spasoun pio poli.
pro fasi kai ksereis ti na perimeneis.kai ti proti fora to idio isxie apla itan i proti fora, otan tous deis mia defteri kai poso malon triti perimeneis kati parapano.pantos kaloi itan, me ta kainouria kommatia na mi me sigkinoun alla kai afto to perimena :P

eksosti ton anoiksan btw alla eixe kai kei zesti toulaxiston eixe poli kali thea.
transitional pollaaa xasmourita

Swollen
23-11-2009, 15:43
toso paizoun oute ligotero oute perissotero, kai genika fadazomai oti oute metria mera tha exoun oute mera pou tha paiksoun skata oute mera pou tha ta spasoun pio poli.

οι τύποι παιχτικά είναι από άλλο πλανήτη. και οι πέντε.
αλλά αυτός ο ντράμερ δεν είναι άνθρωπος
βάζει το μόουντ που θέλει να παίξει κ απλά το κάνει
απλά και ωραία.
τον παρατηρούσα για το περισσότερο του σετ μαζί με μπασίστα (άλλος απο κει..) και παρακαλούσα να κάνει κάνα λαθάκι. δούλεψα τη δύναμη αλά σκάηγουόκερ και χτύπησε σε κάπια φάση στεφάνι αντί για δέρμα και τον άφησα ήσυχο8)
το σχόλιο για την ώρα ήταν ψιλοάκυρο
γιατί από ότι μου είπανε ήταν κοντά στη μιάμιση ώρα
αλλά αφού βλέπεις ο κόσμος γουστάρει. εσύ γουστάρεις. κάτσε παίξε ρε πουλί μου κ άλλο. άσχημα θα περάσεις? τεσπά μεγάλο θέμα αυτό κ σίγουρα δεν είναι για εδώ

Drumsick
23-11-2009, 16:03
Με το σχόλιο περί truckfighters με έστειλες.

Θα σου πω ακριβώς σε ποιό κομμάτι αναφέρομαι όταν πάω σπιτι, γιατί δε θυμάμαι τίτλους, και τότε θα πέσεις στα γόνατα, θα μου φιλήσεις το χέρι και θα παραδεχτείς πως είσαι gay.

ikonoklast
23-11-2009, 16:13
Ωραία, θεωρείς τους Άησις των τελευταίων άλμπουμ κακούς, εγώ όχι, και το εννοώ. Αυτό με κάνει γκέη;

http://www.youtube.com/watch?v=8eT6t9T6cas
http://www.youtube.com/watch?v=4QssxY7e3qM
http://www.youtube.com/watch?v=4HTUAYVgPbI
http://www.youtube.com/watch?v=F8w1e1wWkmk
http://www.youtube.com/watch?v=Awg99tk6vys

Αυτό είναι isis, τα άλλα είναι... relapsis!! (καλό;;;)

carheart
23-11-2009, 16:16
[http://www.youtube.com/watch?v=4HTUAYVgPbI

Δεν υπήρξε ποτέ αυτό το album.

cloud
23-11-2009, 16:17
Ξέχασες το Deconstructing Towers.

Θα γελάσετε, αλλά ο μόνος λόγος που θα με ενδιέφερε να δω τρίτη φορά Isis, θα ήταν για τους τελευταίους δύο δίσκους των.

Γελάμε!

ή ζηλεύουμε αν εννοείς ότι τα 2 λάιβς που πήγες ήταν τόσο απολαυστικά ώστε πήρες ότι είχες να πάρεις από τους πραγματικούς isis

Drumsick
23-11-2009, 16:19
Αυτό εννοεί ο γαμημένος.. :-(

carheart
23-11-2009, 16:23
Δεν είμαι ο τύπος που μπαίνει στα θρεντς και λέει "εγώ όμως τους είχα δει τότε που που που". Στα αρχίδια του κόσμου όλου.

Τα όνειρα είναι δύο, α) να δω James Plotkin live και να λέει το "The Other" όπως ακριβώς το remix-αρε και β) να συμβεί διπλό σιντί με remixes του "Panopticon" με Machinefabriek, Xela, Svarte Greiner, Jasper TX, Helios, Fennesz, Broderick και λοιπή κομπανία. Τότε θα έχω πάρει τα πάντα από τους Isis.

μπιζαριος
23-11-2009, 16:29
να συμβεί διπλό σιντί με remixes του "Panopticon" με Machinefabriek, Xela, Svarte Greiner, Jasper TX, Helios, Fennesz, Broderick και λοιπή κομπανία. Τότε θα έχω πάρει τα πάντα από τους Isis.

:pink::pink::pink:

funishment
23-11-2009, 17:02
Ωραία, θεωρείς τους Άησις των τελευταίων άλμπουμ κακούς, εγώ όχι, και το εννοώ. Αυτό με κάνει γκέη;

http://www.youtube.com/watch?v=8eT6t9T6cas
http://www.youtube.com/watch?v=4QssxY7e3qM
http://www.youtube.com/watch?v=4HTUAYVgPbI
http://www.youtube.com/watch?v=F8w1e1wWkmk
http://www.youtube.com/watch?v=Awg99tk6vys

Αυτό είναι isis, τα άλλα είναι... relapsis!! (καλό;;;)

Το έχω κουράσει σ' αυτό το θρεντ πραγματικά. Και συνεχίζω.

Μια μπάντα είναι Ο,ΤΙ έχει γράψει, από τα αριστουργήματα μέχρι τις μετριότατες αηδίες, κοινή λογική. Πολύ μεγάλη σκατούλα αυτή η έκφραση.

Αλλά επειδή προφανώς θες να πεις "ο ήχος αυτός είναι άησις", το τι εννοείς εσύ "ήχο άησις" δεν είναι αυτό που εννοώ εγώ ή ο δίπλα, ή τουλάχιστον, εγώ το έχω επεκτείνει λίγο. Θες να το πεις φανμποηλίκι ή γκέηνεσσ; Πες το.

Μπότομ λάην και μπακαλίστικα και αποχωρώ από το θρεντ, ποιος πέρασε καλύτερα χτες; Αυτοί που το απόλαυσαν me thinks. Ο καθένας για τους λόγους του, αλλά εγώ ας πούμε σήμερα χαζοχαίρομαι όταν σκέφτομαι μπακλιτσ και δουλτσινέες, και δε μ' έχει φάει η μίρλα.

Drumsick
23-11-2009, 17:26
Γενικά μια χαρά, δε βαρέθηκα και δεν το μετάνοιωσα σε καμία περίπτωση

Mην διαβάζεις μόνο οτι σε συμφέρει.
Όλοι καλά περάσαμε. Δεν είναι αυτό το αντικείμενο της συζήτησης.

funishment
23-11-2009, 17:39
ποιος πέρασε καλύτερα χτες; Αυτοί που το απόλαυσαν me thinks. Ο καθένας για τους λόγους του, αλλά εγώ ας πούμε σήμερα χαζοχαίρομαι όταν σκέφτομαι μπακλιτσ και δουλτσινέες, και δε μ' έχει φάει η μίρλα.

Δεν είπα ότι δεν περάσατε καλά, χρησιμοποίησα συγκριτικό βαθμό του μέηκ ε πόηντ. Και ο παράγοντας μίρλα. Αυτά τα δύο εξηγούν τη διάσταση απόψεων σ' αυτό το θρεντ. Από το οποίο έχω αποχωρήσει, μη με τσιγκλάς. :disco:

Shrinebuilder
23-11-2009, 17:49
σκάστε

Figure
23-11-2009, 18:09
+1

επίσης συνένα σε ό,τι είπε ο swollen.

στην αρχή σα να βαρέθηκα σε κάποια σημεία στο τέλος σα να μου φάνηκε λίγο και ήθελα κι άλλο. εκεί που είπε goodnight νόμιζα πως κάνουν "πλάκα", λέω τώρα θα βγούνε και θα πούνε κανά celestial ή holy tears.
(δες
Και κάτι αλλαγές.

1. Hall Of The Dead
2. Hand Of The Host
3. Holy Tears
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Ghost Key
6. Wills Dissolve
7. Threshold Of Transformation

Encore:
8. Carry
9. Celestial (The Tower) (ιmprovisation)

Όχι το μπακλιτ μου ρε μουνιά.)

όλα τα λεφτά το τελείωμα με carry και Altered Course

Phantom Duck
23-11-2009, 23:34
http://www.setlist.fm/setlist/isis/2006/koko-london-england-5bd61740.html

Agoraphobic_S.I.
23-11-2009, 23:50
Nαι, ωραία, τότε έπαιζαν όλο το Oceanic, εμείς τι να κάνουμε.

Edit, τώρα είδα ότι αυτό είναι το live 5, αλλά γιατί το έβαλες;

Ass Cobra
24-11-2009, 15:04
Φευγοντας απο Isis προχτες απο την πισω πλευρα του Φαζ ανοιγει η πορτα και βγαινει ενας ιδρωμενος αφανας. Μολις καταλαβα ποιος ειναι του λεω "μπραβο μαν, καλα παιξατε"

Παιρνει μια τζουρα απο το τσιγαρο και με στοχαστικο βλεμμα μου λεει "τι καλα ρε, με τετοιες εμφανισεις δε θα καταφερουμε ποτε να σαπορταρουμε τον πατριαρχη Φρεντ Ντερστ"

Του λεω "δεν πειραζει, θα εχεις ομως παντα τη Δουλτσινεα"

Xαμογελασε στωικα, εσβησε το τσιγαρο και μου εδωσε ενα χαρτινο μικρο κουτακι. "Παρε αυτο, κανεις δεν το αξιζει, ουτε εσυ βασικα, αλλα δε μπορω να το κουβαλαω πια. Κουραστηκα"

Ηταν το ριχεσαλ τειπ πριν το Μοσκιτο κοντρολ. Εκει κρυβοταν η αληθεια.

Agoraphobic_S.I.
24-11-2009, 15:15
Ποστ πιξ οφ ακριβη αλήθεια ύπαρξης τειπ.

Ass Cobra
24-11-2009, 15:20
Ειμαι στο φορτηγακι στην αλεξανδρας, περιμενω για ρεπορταζ.

Brazen_Bull
26-11-2009, 21:24
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΛΑΗΒ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕ.

Παρτε το.

Hall Of The Dead
Stone To Wake A Serpent
Dulcinea
20 Minutes / 40 Years
Ghost Key
Backlit
Threshold Of Transformation

Carry
Altered Course

Agoraphobic_S.I.
26-11-2009, 21:43
Σοβαρά; αυτά έπαιξαν;;

theninja
27-11-2009, 02:27
Υποδειγματικοί όπως πάντα,200 βαθμοί μέσα στο Fuzz,όχι άλλη γκρίνια για το set,όποιος πρόλαβε να τους δει στο Ρόδον ήταν τυχερός.
http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/896-isis-transitional-fuzz-live-review

Phantom Duck
27-11-2009, 16:51
αποσπάσματα από το celestial, ε. και πώς είναι ολόκληρο;;;

theninja
28-11-2009, 02:27
Απ'οτι θυμάμαι δεν το είχαν παίξει ολόκληρο

Figure
29-11-2009, 06:49
πάντως ό,τι κι να λέμε (για setlist ή δε ξέρω'γω τι) είναι φοβεροί ρε γαμώτο. :touched:
δηλαδή, αυτό διάστημα ειδικά, πριν και μετά τη συναυλία, τους εχω σκίσει. σε λεωφορία, πλοία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

για live δύο πράγματα
πρώτον, Altered Course. ντάξει παίξανε και carry που είναι ίσως το αγαπημένο από τα αγαπημένα προσωπικά και κάποια άλλα, αλλά το τελείωμα ήταν μαγευτικό. κάτι που χάσανε πραγματικά όσοι δεν ήρθαν ήταν η εκτέλεση αυτού του κομματιού.
μία ιδέα : sqiWMywjtDc
κάπως έτσι εξηγείται και το "Psychedelic" κάτω από το ΙSIS στο myspace τους :cool:

και δεύτερον,

ο drummer ρε πούστη μου!

cybernaut
07-12-2009, 15:22
απλά στα 'γγόνια μου δεν θα τους αναφέρω μαζί με σαμπαθ κ μάσιβ ατάκ στα καλύτερα λάηβ ας πούμε

το πρωτο λάιβ ίσις στο ροδον μπορω να πω πως ειναι χαλαρα εκει πανω ισως (?) κ καλυτερο, χανει μονο απο το τελευταιο μεταλικα