PDA

View Full Version : ΤΟΠ ΤΕΝ - ταινίες με βιολιά και πιάνο που σκίζουν την ψυχή

FIXXXER
21-11-2009, 09:11
Βαλτε τις 10 αγαπημενες σας ταινιες που ξυπνανε τον γκει μεσα σας, που θελουν να σας κανουν να δακρυσετε αλλα εσεις δεν το κανετε γιατι ειστε ΑΝΤΡΕΣ, ταινιες με θανατους, σκατενιες καταστασεις, αναπηρους για παντα δεμενους, τρελαμενους, πορνες, πρεζονια, καρκινους, ανεκπληρωτες αγαπες, πολεμους, γενοκτονιες, αδικιες, φονους και θανατηφορες πεινες.

Απαγορευονται χορορ μουβιζ, θριλερζ, περιπετειες, γλυκαναλατες ερωτικες ιστοριες, κωμωδιες, επιστημονικης ή και σκετης φαντασιας, παιδικες, καρτουνζ*, παρωδιες, δηθενιες ψαγμενες, μπλοκμπαστερζ και λοιπες μαλακιες. Βαλτε τις με τυχαια σειρα. Συμβολικες ταινιες με ψηγματα απο τα παραπανω επιτρεπονται.

1. The Shawshank Redemption
2. The Fountain
3. One Flew Over The Cuckoo's Nest
4. Apocalypse Now
5. Ιn The Name Of The Father
6. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
7. In America
8. The Hours
9. My Left Foot
10. Requiem For A Dream

Αν και η λιστα ειναι δυναμικη και αλλαζει, ειμαστε περηφανοι φανμποηδες αρονοφσκι και τζιμ σερινταν.

KoiliaSamprela
21-11-2009, 10:45
My Girl (http://www.imdb.com/title/tt0102492/) :pink::pink::pink: είναι και άλλα , επιφυλάσσομαι..αλλά εκεί που πεθαίνει το αγοράκι μου έρχεται να γίνω διεκδικητής του oscar πουστιάς

Parasight
21-11-2009, 11:05
Όχι και gay το Apocalypse Now.

fandango
21-11-2009, 14:41
1. the shawshank redemption, όπως σωστά έγραψε ο θρεντ στάρτερ,
2. 25th hour
3. dead poets society
4. LEON (κυρίως στο τέλος που η Πορτμαν φυτεύει το φυτό με εκείνη τη μουσική στο background, :touched:)
5. the fisher king
6. Patch Adams (εκεί που ο Robin Williams διαβάζει το ποίημα στην Monica Potter, :|)
7. what dreams may come
8. sleepers (στο τέλος που είναι όλοι μαζί και τα πίνουν για τελυταία φορά)

κρατάω τις άλλες 2 καβάτζα όταν σκεφτώ κάτι καλό.

antimusic
21-11-2009, 14:50
Απαγορευονται χορορ μουβιζ, θριλερζ, περιπετειες, γλυκαναλατες ερωτικες ιστοριες, κωμωδιες, επιστημονικης ή και σκετης φαντασιας, παιδικες, καρτουνζ*, παρωδιες, δηθενιες ψαγμενες, μπλοκμπαστερζ και λοιπες μαλακιες.

άρα μένουν: οι δέκα ταινίες που έχει δει ο θρεντσταρτερ και νομίζει οτι κάτι έκανε και περιμένει να του πούμε μπράβο.

πίσω στη σπηλιά σου, φέρτε πίσω τις χορεύτριες.

The Begging Shaman
21-11-2009, 14:55
δεν μπορω να βρω 10 (διαφορετικες απο αυτες που εχουν ηδη αναφερθει) αλλα εχω να προσθεσω μια

το Κοκκινο Βιολι (http://www.imdb.com/title/tt0120802/)

LokiTricksterGod
21-11-2009, 15:00
τυχαία σειρά ε.

1. Heat

Vincent: You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do. And now that we've been face to face, if I'm there and I gotta put you away, I won't like it. But I tell you, if it's between you and some poor bastard whose wife you're gonna turn into a widow, brother, you are going down.
Neil: There is a flip side to that coin. What if you do got me boxed in and I gotta put you down? Cause no matter what, you will not get in my way. We've been face to face, yeah. But I will not hesitate. Not for a second.
Vincent: Maybe that's the way it'll be...Or, who knows?
Neil: Or maybe we'll never see each other again.

2. Gangs Of New York

Amsterdam Vallon: In the end, they put candles on the bodies so's their friends, if they had any, could know them in the dark. The city did this free of charge. Shang, Jimmy Spoils, Hell-cat, McGloin, and more. Friend or foe, didn't make no difference now. It was four days and nights before the worst of the mob was finally put down. We never knew how many New Yorkers died that week before the city was finally delivered. My father told me we was all born of blood and tribulation, and so then too was our great city. But for those of us what lived and died in them furious days, it was like everything we knew was mildly swept away. And no matter what they did to build this city up again... for the rest of time... it would be like no one even knew we was ever here.

3. Rumble Fish

Rusty James: Hey, man. I really dig the colors!
[referring to the Siamese fighting fish]
The Motorcycle Boy: The colors?
Rusty James: The colors are cool.
The Motorcycle Boy: Uh-huh. Makes me kind of sorry I can't see the colors.
Rusty James: I never thought you were sorry about anything.

4. Brick (αυτό out of context δεν βγάζει κανένα νόημα αλλά μόνο ψυχοπλάκωμα εντός ταινίας)

The Pin: You read Tolkien?
Brendan Frye: What?
The Pin: You know, the Hobbit books?
Brendan Frye: Yeah.
The Pin: His descriptions of things are really good. He makes you wanna be there.

5. The Aviator

I sleep...in this room...in the dark. I have a place I can sleep. I have a chair. That's just beautiful. Oh, yeah. I like the desert. It's hot there in the desert, but it's clean. It's clean. I need to sleep. I should drink something first. I should drink something first. Wait a minute. What if that milk is sour? That milk is bad. I shouldn't pick up the bottle of milk with my right hand. And I shouldn't take the top off with my left hand...put it in my pocket. My left pocket.

When I grow up, I'm gonna make the biggest movies, fly the fastest planes ever built, and be the richest man in the world.

The way of the future. (repeated)

αυτά για την ώρα.

nikolasfluxus
21-11-2009, 17:11
με αυτό το θρεντ η πουστάρα μέσα μου μου χτυπάει την πόρτα.

Drumsick
21-11-2009, 17:25
1.Dancer in the Dark
2.Requiem For A Dream
3.The 7th Continent

Oι ταινίες που με έχουν κάνει να κλαίω με λυγμούς επί κάνα τέταρτο και να ζητάω τη μανούλα μου.

Πολύ κλαματάκι και σε Eternal Sunshine, χωρίς όμως το σοκ των παραπάνω. Για αγαπισιάρικους λόγους. Και Shawshank Redemption, ναι.

Δε μου'ρχονται άλλα τώρα αλλά γενικά συγκινούμαι πανεύκολα οπότε η λίστα μου θα χει άνετα καμιά 200άρα ταινίες μέσα.

Esteban
21-11-2009, 18:55
δεν μπορω να βρω 10 (διαφορετικες απο αυτες που εχουν ηδη αναφερθει) αλλα εχω να προσθεσω μια

το Κοκκινο Βιολι (http://www.imdb.com/title/tt0120802/)

Άπειρο ταινιάκι

cloud
21-11-2009, 18:59
Εκτός από τα κλασσικά τύπου dancer in the dark, spotless mind κλπ, ένα φίνο ταινιάκι:

http://www.imdb.com/title/tt0314412/

δε μου ρχονται άλλα τώρα.

Magellan
21-11-2009, 19:38
Dead's poet society
Patch Adams
Million dollar baby
A love song for Bobby Long

FIXXXER
21-11-2009, 20:56
Απαγορευονται χορορ μουβιζ, θριλερζ, περιπετειες, γλυκαναλατες ερωτικες ιστοριες, κωμωδιες, επιστημονικης ή και σκετης φαντασιας, παιδικες, καρτουνζ*, παρωδιες, δηθενιες ψαγμενες, μπλοκμπαστερζ και λοιπες μαλακιες.

άρα μένουν: οι δέκα ταινίες που έχει δει ο θρεντσταρτερ και νομίζει οτι κάτι έκανε και περιμένει να του πούμε μπράβο.

Εγω απλα θελω να παιρνω ιδεες για να δω κι αλλες τετοιες ταινιες. Ως τωρα τις εχω δει ολες οσες γραφτηκαν ομως δυστυχως εκτος απο το Dancer In The Dark, ισως να το τσεκαρω.

LokiTricksterGod
21-11-2009, 21:28

Εγω απλα θελω να παιρνω ιδεες για να δω κι αλλες τετοιες ταινιες. Ως τωρα τις εχω δει ολες οσες γραφτηκαν ομως δυστυχως εκτος απο το Dancer In The Dark, ισως να το τσεκαρω.

έχεις δει rumblefish και brick; νόμιζα ότι μισούσες τις δηθενοψαγμενιές!

FIXXXER
21-11-2009, 21:33
Xμμμ το Rumblefish οχι, δεν το προσεξα στη λιστα σου, το Brick γαματο εννοειται.

freak brother
21-11-2009, 21:34
μαυτην εκλαιγα κανα τεταρτο
Central do Brasil

http://www.imdb.com/title/tt0140888/

LokiTricksterGod
21-11-2009, 21:35
Xμμμ το Rumblefish οχι, δεν το προσεξα στη λιστα σου, το Brick γαματο εννοειται.

α, ωραία, συμφωνούμε και κάπου! θα συνεχίσω τη μέρα μου λίγο πιο αισιόδοξος.

Headphones
22-11-2009, 01:20
ζωη σαν τριανταφυλλο
φωτα της ραμπας
γεφυρες του μαντισον
ταφος με τις πυγολαμπιδες
Λευκη
επελαση των βαρβαρων
ολα για την μητερα μου

H.
22-11-2009, 01:22
Το city of god το είπαμε?

Shrinebuilder
22-11-2009, 01:46
Αυτό το Σίτυ οφ Γκαντ δε με άγγιξε καθόλου ρε πούστη μου, και είχα και πολλές προσδοκίες.

00i00
22-11-2009, 02:00
Straight Story
Eternal Sunshine (ειχαμε ερωτας τοτες αφου)
Πετρινα Χρονια (ημανε μικρος)
21 Grams
Le Silence De Lorna

θα θυμηθω κι αλλες...

Brazen_Bull
22-11-2009, 02:31
Ταινιες που εχω ριξει ΚΛΑΜΑ και οχι απλα δακρυα...

1. Elephant Man. Μιλαμε για λυγμους, οχι αστεια. Στο σημειο
που τον στριμωχνουν στην τουαλετα και λεει "ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΧΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ" και σε σκηνες τυπου που λεει αχ ποσο με αγαπατε, η μανουλα μου και τετοια και στο τελος που κοιμηθηκε κανονικα και πεθανε.
2. Η εκδικηση μιας κυριας. Απ' οταν αρχιζει να γινεται καθαρο το τοπιο μεχρι το τελος.
3. Ο Ψαλιδοχερης. Αυτο το γαμωτο, το ανολοκληρωτο στο τελος της ταινιας.
4. Μονος εναντιον ολων. Εκει που αγκαλιαζει την κορη του ενω εχει σκεφτει να την βιασει και να την σκοτωσει και της λεει "εισαι ο,τι μου εχει απομεινει", "σ'αγαπαω πολυ", "μην μ'αφησεις" κτλ και απο πισω παιζει Μπαχ-ισως το μοναδικο κομματι σε ολοκληρη την ταινια.
5.Η Άγνωστη.Η γυναικα δινει τα παντα για να βρει το παιδι της, κανει και εγκληματα και τελικα μαθαινει οτι το παιδι που διεκδικει δεν ειναι δικο της. Για πολλα ζουμια.

ifinoi
22-11-2009, 03:49
grave of the fireflies.

otan ksebare8w 8a grapsw ki alles

KoiliaSamprela
22-11-2009, 10:48
Straight Story

:pink::pink::pink:

dopefiend
22-11-2009, 15:59
πολύ γενικό, ότιναναι θέμα και βαριέμαι να φτιάξω δεκάδα, οπότε θα προσθέσω σε αυτές που ήδη αναφέρθηκαν τις εξής:

American Beauty
The Belly of an Architect
Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring
Breaking the Waves
Dogville

~ladykiller~
22-11-2009, 23:36
the shipping news

αν κ τελευταία μου έσκισε την καρδιά το Up :oops:

Mitsmann
23-11-2009, 00:19
στο Φελλοουσιπ οφ δε Ρινγκς οταν επεσε ο Γκανταλφ απ τη γεφυρα!
μετα απ αυτο δεν ηθελα να δω τις αλλες δυο, το παρατησα, τι νοημα εχει η ιστορια χωρις τον Γκριζο Ταξιδευτη?

fandango
23-11-2009, 00:26
έβλεπα το Two Towers για 3η φορά, στην τηλεόραση σε σπίτι φίλων και βαρέθηκα να ακούω το καλά αυτός τώρα πως αναστήθηκε;

antimusic
23-11-2009, 00:56
απάντηση δε βρήκες όμως.

Ford Prefect
23-11-2009, 15:00
Πολλά ειπώθηκαν (φίξξξερ να τον δεις οπωσδήποτε το Ντάνσερ ιν δε Νταρκ, θα διεκδικήσει πρωτιά), εγώ να προσθέσω ένα προφανές και μέηνστρημ αλλά εμένα μου έκανε κούκου, το Braveheart. Φρίντομ.

Επίσης, πολλοί κόμποι και βουρκώματα (μέχρι εκεί, είμαστε άντρες, το βούρκωμά μας κάνει για δεκαπέντε κουβάδες γυναικείων δακρύων να ουμε) στο Underground.
Εκεί που έρχεται ο μέγας Πόπαρα και διαπιστώνει ποιους έβαλε να εκτελέσουν και γυρνάει φλεγόμενο το καρότσι γύρω-γύρω και του σκάνε όλα, για τη χώρα, για το γιο του, για τους φίλους του, χτυπάει η καμπάνα που έχει κρεμαστεί ο μικρός και παίζει το απίστευτο War, όλη αυτή η σεκάνς τέλος πάντων
Για πιο γκέι ακόμα, εμένανε μια σκηνή στο Ιmmortal Beloved μου έσκασε πολύ απότομα. Υπερσπόιλερ ακολουθεί, αν δεν την έχετε δει, αφήστε το. Δείτε την ταινία, Γκάρι Ολντμαν να υποδύεται τον Μπετόβεν. Έχει τρεις πολύ δυνατές σκηνές (Moonlight Sonata :touched:)και γενικά είναι καλό ταινιάκι.

Εκεί που έχει παραδώσει το γράμμα στην γυναίκα του αδερφού του και φεύγει και από το παράθυρο φαίνεται η άλλη που πλαντάζει στο κλάμα όταν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

Αυτά με πρώτη σκέψη...

cloud
23-11-2009, 15:26
Πολλά ειπώθηκαν (φίξξξερ να τον δεις οπωσδήποτε το Ντάνσερ ιν δε Νταρκ, θα διεκδικήσει πρωτιά),

Πρωτιά σε άλλο thread, "πιο σκατόψυχες ταινίες" ίσως, παίζει στη δική της κατηγορία γιατί εντάξει τη μαυρίλα αυτή εγώ δεν την έχω ματαδεί σε άλλη ταινία.

FIXXXER
24-11-2009, 23:16
Βικ, το Braveheart ειναι ο λογος που δεν απαγορευσα ιστορικες/εποχης .

00i00
24-11-2009, 23:19
Breaking the Waves

μεγαλη παραληψις

και προσθετω και το Leaving Las Vegas

enitharmon
25-11-2009, 13:18
πλανταξα στο κλαμα στο Shine (http://www.imdb.com/title/tt0117631/)

και στο A Beautiful Mind

Zoonchild
25-11-2009, 14:27
O Χορός των τεράτων

εκει που ο γιος αυτοκτονει μπροστα στον πατερα, και σε μερικα ακομα σημεια ειναι για τρελα κλαμματα

EyeOfTheVoiD
25-11-2009, 15:29
Leaving Las Vegas
Lilja 4-ever
Old Boy

Neron
25-11-2009, 16:31
πλανταξα στο κλαμα στο Shine (http://www.imdb.com/title/tt0117631/)

EliteOFiesta
25-11-2009, 16:54
Synecdoche, New York εύγε ταινιάρα

fandango
30-11-2009, 14:07
τελείως άκυρο ποστ, αλλά θέλω να πω ότι όποτε βλέπω τα 3 τελευταία επεισόδια friends κάτι μέσα μου με κάνει να θέλω να πλαντάξω στο κλάμα, και νιώθω όπως ακριβώς όταν βλέπω ταινίες σαν αυτές που θέλει ο θρεντ στάρτερ.

Drumsick
30-11-2009, 17:09
Καλά που μου το θύμισες. Άπειρο κλάμα στο φινάλε του six feet under.

Απο κει και πέρα εννοείται κλάμα σε πολλά επισόδεια friends και σε διάφορες άλλες σειρές.

bbq
30-11-2009, 21:35
απορώ πώς διάολο αφήσατε το Brokeback Mountain έξω από αυτό το τόπικ

πουστράκια

00i00
30-11-2009, 21:38
απορώ πώς διάολο αφήσατε το Brokeback Mountain έξω από αυτό το τόπικ

πουστράκια

αλλο ειναι το δακρυβρεχτο φιλμ που αναμενομε...σε ενημερωσαν ε?

bbq
30-11-2009, 21:42
σαφέστατα, σχολάω στις 9 κ σπίτι τρέχοντας

enitharmon
02-12-2009, 17:16
Up

Drumsick
01-01-2010, 17:28
Aυτοί που είπαν brick, κλάψανε όντως σ'αυτο??? :fear:

LokiTricksterGod
01-01-2010, 17:51

ε δεν έκλαψα άκτσουαλι στο συγκεκριμένο αλλά μου γαμάει κάθε φορά, ιδίως στην ατάκα που ανέφερα και μερικές άλλες.

Drumsick
01-01-2010, 20:22
Οφφ τόπικ, αλλά μετριότατο το βρήκα.

CUREd
01-01-2010, 21:21
ektos apo to eternal sunshine pou exei hdh anaferthei to amores perros einai apo tis ligostes tainies pou m kseskizoun thn kardia.

Dythor
01-01-2010, 22:26

Εγώ δεν έκλαψα αλλά δε μου φαίνεται τόσο περίεργο :|

Παρακμιακό Εργαλείο
18-01-2010, 00:32
Elephant Man μωρέ, τη δεκάδα στον κώλο σας, θα την κάμω πιο μετά, ή ποτέ.

Νά'σαι καλά που ανέφερες αυτή την ταινία :pink:

rat_poison
18-01-2010, 00:43
Ειπώθηκαν πολλά καλά, επαναλαμβάνω Grave of the Fireflies και Elephant Man.

Dolls - Takeshi Kitano
Με αργά αργά (ως βασανιστικά) βήματα φτάνουμε στο τέλος. Η βαρεμάρα στην αρχή είναι πολύ αποτελεσματική στο να σου γαμήσει την ψυχολογία μετά. Ξέρει μπάλα ο γερογιαπωνέζος...

Βαλς με το Μπασίρ - Ari Folman
Ανιμέσιο για Παλαιστίνη vs Ισραήλ. Από Ουβραίο παρακαλώ παρακαλώ.

Johnny Got his Gun - Dalton Trumbo
Ναι ρε καραγκιόζηδες, αυτό που μιλάνε οι στίχοι του One είναι. Μακάρι να ήταν το τραγούδι τόσο αριστουργηματικό όσο η ταινία.

Ford Prefect
18-01-2010, 19:20
Τι παράπονο έχεις από το One δηλαδή;

GG*
18-01-2010, 19:45
δεν ειναι αρκετα κουλτουριαρικο μαλλον....

rat_poison
18-01-2010, 19:51
Κανένα παράπονο από το One ρε. Τραγουδάρα, οκ. Απλά δεν είναι και ΤΟ αριστούργημα, όπως η ταινία!

pitchfork
18-01-2010, 19:54
Αναφέρθηκαν αρκετές, δεν αναφέρθηκε το "Όλα τα πρωινά του κόσμου" που εντάξει, είναι ακριβώς ότι λέει το τόπικ και για μένα η πιο λυπητερή ταινία όλων των εποχών.

Είναι για όσους νοιώθουν από μουσική βέβαια οπότε μη μου δίνετε σημασία.

PairSquare
13-02-2010, 09:57
the english patient

Drumsick
04-02-2011, 23:26
Είδα μόλις Breaking the waves. Λυγμοί.

=(

electra
11-02-2011, 05:28
Dead Poets Society
frida
Far from Heaven
ολσο ιρανικος κινηματογραφος αλλα δε θυμαμαι τιτλο

freak brother
11-02-2011, 12:02
αυτη λες ? http://www.imdb.com/title/tt0118849/
η αυτη ? http://www.imdb.com/title/tt0112445/

Tonosalata
11-02-2011, 12:23
κίνηση ρουά ο φρικ

Dr.Gonzo
11-02-2011, 12:36
Γενικά για κλάμματα και τέτχοια πουστριλίκια δεν είμαστε, αλλά.

Το φίναλε του Basquiat.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/38/Basquiatmovieposter.jpg

Το φινάλε του Johnny Handsome.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e1/Johnny_handsome.jpg

Επιλεγμένες σκήνες από το The Expendables.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/46124_1590398241794_1290992712_31645784_4162066_n.jpg

Και εντάξει, θολή όραση στο φινάλε του Romeo Is Bleeding.
http://i88.servimg.com/u/f88/12/58/33/96/romeo_10.jpg

Επίσης, @LokiTricksterGod, Rumble Fish... τι να λέμε τώρα.

ΕΝΤΙΤ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝ ΕΝΤΙΤ:
Τώρα που σκεφτόμουν τον πανάγαθο Rourke...

...το φινάλε του SPUN.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/56/Spun_poster.JPG/220px-Spun_poster.JPG

~ladykiller~
11-02-2011, 15:40
Γενικά για κλάμματα και τέτχοια πουστριλίκια δεν είμαστε, αλλά.

Το φίναλε του Basquiat.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/38/Basquiatmovieposter.jpg

είχα πάθει ζημιά.

electra
12-02-2011, 22:41
αυτη λες ? http://www.imdb.com/title/tt0118849/
η αυτη ? http://www.imdb.com/title/tt0112445/

καμια απο τις 2
δεν ειναι στο database toy imdb
θεματολογια παντως εφαμιλλη των παραπανω ταινιων
οκ διαδικτυακε μ φιλε;

freak brother
12-02-2011, 22:55
:pink: θελεις να κανουμε παρεα?

ikonoklast
12-02-2011, 23:51

δεν υπάρχει ταινία που δεν είναι στο imdb εκτός αν την έχεις φτιάξει εσύ.

croissant429
13-02-2011, 00:07
Tο "Κορίτσια στον Ήλιο" (μικρός ήμουνα ο καημενούλης)

λογικά κερδίζω το βραβελιο γκεοσύνης .....ε?

sofi-k
13-02-2011, 00:09
και στο A Beautiful Mind
Ειμαστε 2 τελικα.

electra
13-02-2011, 04:49

δεν υπάρχει ταινία που δεν είναι στο imdb εκτός αν την έχεις φτιάξει εσύ.

εσυ, εγω ή καποιοι ιρανοι ως φαινεται.
παντα θαυμαζα τους ανθρωπους π ειχαν τοση σιγουρια...

Harbinger of Death
13-02-2011, 05:53
http://img684.imageshack.us/img684/2503/mv5bmti4nzywotm5mf5bml5.jpg (http://www.imdb.com/title/tt0283139/)

Amnesiac.
03-04-2011, 13:19
QPeo4ZyK2X0

Δεν είναι ιδιαίτερο σπόιλερ.

Και μιας και βάλαν κι άλλοι quotes και ζήλεψα :

1) Virginia Woolf: You cannot find peace by avoiding life, Leonard.

2) Laura Brown: It would be wonderful to say you regretted it. It would be easy. But what does it mean? What does it mean to regret when you have no choice? It's what you can bear. There it is. No one's going to forgive me. It was death. I chose life.

3) Richard Brown: Oh, Mrs. Dalloway... Always giving parties to cover the silence.

4) Clarissa Vaughn: I remember one morning getting up at dawn, there was such a sense of possibility. You know, that feeling? And I remember thinking to myself: So, this is the beginning of happiness. This is where it starts. And of course there will always be more. It never occurred to me it wasn't the beginning. It was happiness. It was the moment. Right then.

5) Virginia Woolf: Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

rudie
03-04-2011, 15:38
Pleon eimai poli SKLIROS gia na klapsw se tainia, alla sta mikrata mou eixan pesei dakrya kanonika thimamai me ta parakatw:

shawshank redemption
birdy
green mile
kai isws leaving las vegas, megalo sfiksimo

Ra Pariah
10-07-2011, 20:16
Elephant Man μωρέ

ubu
10-07-2011, 21:43
Brokeback Mountain
My Life Without Me

Headphones
11-07-2011, 13:20
ρε γαμωτο μονο σε μενα φανηκε το brokeback mountain απλα ενα συνηθισμενο λαβστορυ ?

Phantom Duck
11-07-2011, 22:09
άμα είσαι λούλης κουκλεντές.

χελιδόνι
11-07-2011, 23:27
καλε γω προψες εκλαψα στο φιναλε του θελμα και λουιζ.επισης προσφατα ΒΟΥΡΚΩΣΑ αλλα ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ γιατι ειχε ΚΟΣΜΟ στο
Temple Grandin (http://www.imdb.com/title/tt1278469/) ομως δε θυμαμαι που.μαλλον εκει που ειχε κανει την αγκαλιτσοπατεντα στο δωματιο της αλλα φρικαρε η συγκατοικος και της την πεταξανε στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
μετα βεβαια πηγε και την ξαναπηρε γιατι ηταν αυτιστικη και δε μασαγε.συγκινητικια.

electra
17-11-2011, 03:28
QPeo4ZyK2X0

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται απο τις καλες ταινιες. 3 γυναικες καταθλιπτικες που δεν μπορουμε να καταλαβουμε καν γιατι ειναι ετσι οπως ειναι -λιγο φως στις προσωπικοτητες ρε παιδια- και ξεπροβαλλει απο την ταινια η ιδεα “η ζωη ειναι σκατα” χωρις να ξερουμε καν γιατι “και μετα αυτοκτονεις ουτε καν πεθαινεις”. Ισως ημουν και μικρη ηλικιακα οταν την ειχα δει αλλα στο τελος της ταινιας, η φιλη μου πχ εκλαιγε και εγω σκεφτομουν τι παπαρια ειναι αυτη που ειδα τωρα.
Οκ δωσε μου προσωπικα, κοινωνικα αδιεξοδα, πονο, τραγικες συμπτωσεις, το μικρο του κοσμου .
Υπαρχει απειρη θεματολογια. Προβληματισε με ομως ρε πουστη μου και ας μυο δωσεις ενα θλιβερο τελος.
Πειτε καμια καλη ταινια σε τετοιο κονσεπτ αλλα να σου αφηνει και μια νοτα αισιοδοξιας. Το απαιτουν οι καιροι νομιζω μιας και ακομα και στη σταση του λεωφορειου ακους στεναχωρες ιστοριες. Πειτε