PDA

View Full Version : "οι Ειδησεις του STAR"

Pinatero
20-11-2009, 14:20
λοιπον εδω θα βαζουμε τις πιο ηλιθιες ειδησεις που διαβαζουμε, τις αχρηστες πληροφοριες, τα "καυτα" νεα, κινκυ ειδησεις, καλτ ατακες, φετιχ, τις γελοιοτητες! πρασινα τσαγια Παμπλου Γκαρσια, ανηκουν εδω, τα καυτα εσωρουχα του Τασου Παντου κι ολα αυτα!

μονο ενα τετοιο θρεντ θα μπορουσα να ανοιξω στο αθλετικς, αφορμη ηταν το παρακατω...

...Εν τω μεταξύ, ο Μπιζέρα έχει και έναν ακόμη λόγο για να είναι ενθουσιασμένος. Οι γονείς του θα δουν για πρώτη φορά το γιο του, από τη μέρα που γεννήθηκε, καθώς η σύζυγος του, Καρολίνα τον πήγε στην Ουρουγουάη. Ο Φακούντο είναι το πρώτο αρσενικό εγγόνι της οικογένειας Μπιζέρα, ο οποίος θα έχει και το καθήκον να κληροδοτήσει το όνομα στις επόμενες γενιές.

Daffy
20-11-2009, 16:36
Απίστευτο και όμως βγαλμένο από τη χώρα που γέννησε το ποδόσφαιρο, την Αγγλία: Παίκτης άφησε μία... πορδή μέσα στο γήπεδο αλλά έφτασε μία ανάσα από το να πάρει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς η κίνησή του αυτή υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή.

Το ομολογουμένως σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Πόρτσμουθ (Portsmouth Sunday League) με αντιπάλους τις AFC GOP και Apsley House, με τον άσο των γηπεδούχων Λέβι Φόστερ να αμολάει κάποια αέρια την ώρα που έδενε τα παπούτσια του λίγο πριν την σέντρα αλλά η κίνησή του αυτή να γίνεται έχοντας πλάτη τον "άρχοντα του αγώνα", Μπάνι Ριντ.

Ο διαιτητής δεν άφησε να περάσει έτσι το συμβάν και θεωρώντας την ενέργεια του 30χρονου άσου προσβλητική απέναντι στο πρόσωπό του ήταν έτοιμος να του δείξει την κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει πριν καν σφυρίξει τη σέντρα του αγώνα.

Η αντίδραση του παίκτη όμως ήταν άμεση, καθώς άρχισε να απολογείται στον διαιτητή προκαλώντας γέλια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, και έτσι ο αυστηρός Ριντ του χαρίστηκε, δείχνοντάς του μόνο κίτρινη κάρτα.

"Είχα φάει κάρι το προηγούμενο βράδυ", ομολόγησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για την ομάδα του (5-0) ο Φόστερ, ο οποίος μετά από όλα αυτά κέρδισε και τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης!

agklares :touched:

GG*
20-11-2009, 18:03
σιγα μωρε με τις αγγλιδες...
σε τοπικο πρωταθλημα πριν κατι μηνες εφαγε κοκκινη τερματοφυλακας επειδη τραβηξε ρεψιμο

Pinatero
19-12-2009, 15:02
στηριζω το τοπικ μου!

Χάπενιγκς στον αγώνα την Κυριακή

Λόγω του εορταστικού κλίματος ενόψει των Χριστουγέννων, η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει πολλά και διάφορα χάπενιγκς για την Κυριακή πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα.
Στο γήπεδο θα βρεθούν οι 50 ξανθιές από το γνωστό show του MEGA «Η εκδίκηση της ξανθιάς», οι οποίες θα μοιράσουν δώρα στους φιλάθλους, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς μαθητές της μαθητικής/αθλητικής εξέδρας, ενώ στο γήπεδο θα εμφανιστεί και ο γνωστός στους φίλους του Πανιωνίου Άγιος Βασίλης που θα ευχηθεί «Καλές Γιορτές» σε όλους τους θεατές.

FIXXXER
20-12-2009, 16:21
http://www.sport24.gr/html/ent/009/ent.334009.asp

Γκέι ο πρώην αρχηγός της Ουαλίας στο ράγκμπι!

"Βόμβα" στον κόσμο του ράγκμπι αποφάσισε να ρίξει ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας Γκάρεθ Τόμας (ο πρώτος που έσπασε το φράγμα των 100 συμμετοχών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του), καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Daily Mail" αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

"Το ράγκμπι είναι το πιο σκληρό άθλημα. Εγώ είμαι παίκτης του ράγκμπι. Και είμαι γκέι. Δεν θέλω να στιγματιστώ ως ένας γκέι παίκτης, πάνω απ'όλα είμαι ένας παίκτης ράγκμπι.

Είμαι άνθρωπος. Είμαι γκέι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως επιθυμώ κάθε άνδρα σε αυτό τον πλανήτη", τόνισε χαρακτηριστικά ο 35χρονος πρώην άσος της Τουλούζ, και συνέχισε:

"Είναι δύσκολο να είσαι ο μοναδικός παίκτης σε διεθνές επίπεδο έτοιμος να σπάσει το ταμπού. Βλέποντας τους αριθμούς, δεν μπορεί να είμαι ο μοναδικός. Όμως δεν γνωρίζω για άλλους ομοφυλόφιλους που είναι εν ενεργεία παίκτες.

Θα ήμουν ευτυχισμένος εάν, σε έναν ορίζοντα 10 ετών, αυτό δεν θα είναι πια ένα ζήτημα για να απασχολεί τον αθλητισμό. Θα ήμουν ευτυχισμένος εάν ο κόσμος έλεγε: "Και λοιπόν;"

"Ανακουφίστηκα όταν το είπα σε 2 συμπαίκτες"

Όσο για τον πρώτο άνθρωπο από το χώρο του αθλήματος στον οποίο εξομολογήθηκε αυτό το "μυστικό" του, αυτός ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Ουαλίας: "Όλα οφείλονται στον Σκοτ Τζόνσον, τον τεχνικό μας. Με κάποιο τρόπο το αντιλήφθηκε.

Με πήγε στα αποδυτήρια, έκλεισε την πόρτα και του είπα τα πάντα. Έχοντας κρατήσει τα πάντα μυστικά για τόσο πολύ καιρό, αισθάνθηκα ανακουφισμένος", δήλωσε ο Τόμας, προσθέτοντας πως ο Ουαλός τεχνικός τον παρότρυνε να κάνει την ίδια αποκάλυψη και στους συμπαίκτες του που εμπιστευόταν περισσότερο.

"Το είπα στον Στίβεν Τζόουνς και στον Μάρτιν Γουίλιαμς. Θυμάμαι ότι, ενώ τους περίμενα σε ένα μαγαζί, ήμουν τρομοκρατημένος και αναρωτιόμουν τι θα μου έλεγαν.

Έπειτα ήρθαν, μου έδωσαν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μου είπαν: "Δεν μας νοιάζει. Γιατί δεν μας το είχες πει νωρίτερα;"

"Η σωστή στιγμή για να κάνω την αποκάλυψη..."

Ο Τόμας, που αγωνίζεται τώρα για την τοπική, Κάρντιφ Μπλους, έδωσε και απάντηση για την επιλογή του να βγάλει τώρα στη δημοσιότητα το γεγονός ότι είναι γκέι και όχι κάποια χρόνια νωρίτερα:

"Το ράγκμπι είναι το πιο σκληρό άθλημα, είναι το πιο ανδρικό άθλημα από τα αποκαλούμενα ανδρικά. Αυτό χαρίζει μία εικόνα στους παίκτες.

Το ράγκμπι για πολλούς είναι βάρβαρο άθλημα. Δεν θα μπορούσα να κάνω την αποκάλυψη εάν πρώτα δεν είχα καθιερωθεί ως παίκτης και δεν είχα κερδίσει το σεβασμό στο γήπεδο.

Αυτό είναι η σωστή στιγμή για να κάνω αυτή την αποκάλυψη. Το ράγκμπι ήταν το πάθος μου, ολόκληρη η ζωή μου και δεν ήμουν έτοιμος να ρισκάρω να χάσω όλα όσα αγαπούσα.

Τυχαίνει να είμαι γκέι: αυτό που κάνω όταν κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου δεν έχει να κάνει με αυτό που κατέκτησα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους".

Πρώτη σεξουαλική εμπειρία στα 18 με άνδρα

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των αρκετών "καυτών" αποκαλύψεων που έκανε ο Τόμας ήταν και αυτή της πρώτης φοράς που έκανε έρωτα, στα 18 του χρόνια με άνδρα, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο τον άφησε ντροπιασμένο και φοβισμένο.

"Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα καλά, όμως ύστερα ένιωσα ότι έκανα κάτι λάθος και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αυτό δεν επρόκειτο να ξανασυμβεί.

Απλά αρνήθηκα τα πάντα. Οτιδήποτε δεν έπρεπε να σκέφτομαι και να αισθάνομαι κλείστηκε στο βάθος του μυαλού και ξεχάστηκε.

Ήλπιζα ότι θα ξυπνούσα ένα πρωί, όλα αυτά τα αισθήματα θα είχαν εξαφανιστεί και θα ήμουν σαν τους υπόλοιπους, ένα από τα αγόρια που δεν θα χρειαζόταν να υποκρίνομαι.

Συνήθιζα να προσεύχομαι συνέχεια και να ρωτάω το Θεό: "Μου έχεις δώσει αυτό το τεράστιο ταλέντο για να παίζω ράγκμπι. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια απάντηση. Όμως δεν υπήρχε καμία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος άσος του ράγκμπι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2002 με την Τζέμα, όμως αργότερα συνειδητοποίησε οριστικά ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι ήταν γκέι και έτσι ήρθε ο χωρισμός το 2006, με το επίσημο διαζύγιο να αναμένεται να εκδοθεί σε λίγο καιρό από τώρα.

Parasight
20-12-2009, 16:39
Η Καβάλα έχει βαλθεί να βάλει τα γυαλιά ακόμα και στους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ με τις φετινές της μεταγραφές. Μετά τις καλοκαιρινές «βόμβες» οι αργοναύτες χτύπησαν και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Έμπι Σμολάρεκ να ντύνεται στα μπλε για 2,5 χρόνια!
Ο Σμολάρεκ είχε συνάντηση με τον Σταύρο Ψωμιάδη την Δευτέρα και μετά το τέλος της οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.
Η απόκτησή του, είναι δώρο του Σταύρου και της Χριστίνας Ψωμιάδη στον πατέρα τους Μάκη, για τα γενέθλια του τελευταίου που είναι την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

WTF

KoiliaSamprela
20-12-2009, 16:51
Η Καβάλα έχει βαλθεί να βάλει τα γυαλιά ακόμα και στους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ με τις φετινές της μεταγραφές. Μετά τις καλοκαιρινές «βόμβες» οι αργοναύτες χτύπησαν και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Έμπι Σμολάρεκ να ντύνεται στα μπλε για 2,5 χρόνια!
Ο Σμολάρεκ είχε συνάντηση με τον Σταύρο Ψωμιάδη την Δευτέρα και μετά το τέλος της οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.
Η απόκτησή του, είναι δώρο του Σταύρου και της Χριστίνας Ψωμιάδη στον πατέρα τους Μάκη, για τα γενέθλια του τελευταίου που είναι την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

WTF

πέρα από την τρανή απόδειξη του πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε?

freak brother
22-12-2009, 13:06
«Είμαι πλούσιος και μπορώ να καλύψω ακόμα και τον πιο υψηλό μισθό», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πολωνικό Μέσο.

Σταυρος Ψωμιαδης

Kelldorain
28-12-2009, 16:18
http://www.sport24.gr/ast/cov/Ov/Ovrebo_b.jpg

Σε μία απόφαση ζωής προχώρησε ο διάσημος διαιτητής Τομ Χένινγκ Έβρεμπο. Ο 43χρονος Νορβηγός αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια προκειμένου να γίνει μοναχός (φώτο)!

Ο Έβρεμπο επιθυμεί να κυρήξει το θέλημα του Θεού παίρνοντας μέρος σε ιεραποστολές.

Ο Σκανδιναβός ρέφερι, ο οποίος παράλληλα με την διαιτησία εργάζονταν και ως ψυχολόγος επιβεβαίωσε την έρπουσα φημολογία των τελευταίων ημερών ζητώντας παράλληλα συγνώμη απ'όσες ομάδες αδίκησε με τις αποφάσεις του.

"Ναι, θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο. Θα γίνω ιεραπόστολος".

Οι "Ερινύες" εξακολουθούν να καταδιώκουν τον Έβρεμπο που αποζητά αποκούμπι στην εκκλησία ως "πατέρας Κνουτ"!

"Επιχείρησα να βρω κάποια εξήγηση στα κείμενα του Φρόιντ ή κάποιου άλλου ψυχολόγου, αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω ζήσει κάτι σαν κόλαση, αφού κάθε μέρα νιώθω ότι με κυνηγούν ο Ντρογκμπά, ο Μπάλακ και ο Εσιέν. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.

Το λάθος μου είχε πολλές συνέπειες, επειδή η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League, το Σουπερ Καπ Ευρώπη και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων" τόνισε χαρακτηριστιά αναφερόμενος στον περυσινό ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στους "μπλε" του Λονδίνου και την Μπαρτσελόνα που στιγμάτισε την καριέρα του.
sport24

fandango
28-12-2009, 16:34
Εναλλακτικές διακοπές επέλεξε ο Θανάσης Παπάζογλου για τα Χριστούγεννα. Ο Έλληνας φορ προτίμησε το δημοφιλές στους Βορειοελλαδίτες, Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για να περάσει λίγες μέρες στο χιονοδρομικό. Ως σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα αποφύγει το σκι, ώστε να μην κινδυνέψει από τραυματισμούς.

metrosport.gr

asimoulis
28-12-2009, 19:38
Το λάθος μου είχε πολλές συνέπειες, επειδή η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League, το Σουπερ Καπ Ευρώπη και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων" τόνισε χαρακτηριστιά αναφερόμενος στον περυσινό ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στους "μπλε" του Λονδίνου και την Μπαρτσελόνα που στιγμάτισε την καριέρα του.

δεν νομίζω ότι συγχωρείται η συγκεκριμένη διαιτησία σε καμμία θρησκεία.

FIXXXER
28-12-2009, 20:08
Εγω νομιζω οτι πηγε ενα βημα πιο κοντα στο θεο με τη συγκεκριμενη διαιτησια και το ξερει, ψεμματα λεει.

nothingman
29-12-2009, 14:16
κωλόγαυροι καρπετόπουλοι.
θα έπρεπε όντως να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο θεό, έπρεπε να τους αφήσουν να τον λιντσάρουν τον μπάσταρδο. αν περνούσε έτσι η Τσέλσι στον τελικό ή περίπου οποιαδήποτε άλλη Τσέλσι ακόμα θα είχαμε κλάματα και φωνές ως τα τώρα. αλλά μπαρτσελόνα αδερφέ. μπαλάρα, θρησκεία, επανάσταση, ντρίπλες και λοκομόντο. σιχάματα.

FIXXXER
29-12-2009, 18:56
ετσι

ZIrg7CFy2T4&feature=related

Phantom Duck
30-12-2009, 18:54
μοναχός ρέφερι ψυχολόγος

.

Mitsmann
30-12-2009, 23:39
κωλόγαυροι καρπετόπουλοι.
θα έπρεπε όντως να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο θεό, έπρεπε να τους αφήσουν να τον λιντσάρουν τον μπάσταρδο. αν περνούσε έτσι η Τσέλσι στον τελικό ή περίπου οποιαδήποτε άλλη Τσέλσι ακόμα θα είχαμε κλάματα και φωνές ως τα τώρα. αλλά μπαρτσελόνα αδερφέ. μπαλάρα, θρησκεία, επανάσταση, ντρίπλες και λοκομόντο. σιχάματα.

χαχ, κοιτα να δεις που γιναμε και κατεστημενο.

asimoulis
31-12-2009, 00:54
εύγλωττος ο χρήστης nothingman, πλην δίκαιος.

Kelldorain
11-01-2010, 17:46
http://www.rednews.gr/football.aspx?nid=2547&cid=n

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως υποδέχθηκε ο Ζίκο τον μάνατζερ του Μπεν Αρφα!
11/1/2010 13:55:29
Ενα ένα αρχίζουν και βγαίνουν στην φορά οι ενέργειες, ο χαρακτήρας και το στυλ του βραζιλιάνου προπονητή του Ολυμπιακού. Οταν το θέμα του Μπεν Αρφα ήταν σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό είχε έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Μέλη της διοίκησης ανάλαβαν να τον περιηγήσουν στο Καραϊσκάκη και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ολα καλά από το Καραϊσκάκη, έμεινε ενθουσιασμένος, μέχρι όμως να συναντήσει τον Ζίκο. Πήγε λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο μάνατζερ και ήρθε η ώρα των συστάσεων με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Χτυπάνε την πόρτα του γραφείου του και ανοίγει ο Βραζιλιάνος χωρίς ρούχα, μόνο με το σώβρακο. Φυσικά περιττό να σας πούμε, αφού έχει γραφτεί κιόλας, ότι ο Ζίκο δεν είχε ιδέα ποιός είναι αυτός ο Μπεν Αρφα που ήθελαν να του φέρουν. Ιδέα!

Να δω τι άλλες μούφες έχουν να γράψουν μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν χωρίς αποζημίωση

Mitsmann
11-01-2010, 19:39
νταξ rednews = σαμοθρακης = πιο τσατσος και απο Γκοτζο.
τα προσπερναμε αυτα. χαχ.

KoiliaSamprela
13-01-2010, 20:40
δάκρυα

Με μεγάλη στιγμή το ματς του Ολυμπιακού με τη Λάρισα όταν ακούγεται ο εξής διάλογος. Πρώτος «…ήρθαν και αργά ο Κάτας και ο Ντε Νίγκρις, που δυστυχώς για την ΑΕΛ πέθανε». Δεύτερος «Δυστυχώς και για τον ίδιο». Πρώτος στοχαστικά «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια ομάδα από το να πεθαίνει ο επιθετικός της». Ενας διάλογος που θίγει γιγάντια θέματα: πρώτον ότι όταν πεθαίνεις είναι δυσάρεστο εκτός από την ομάδα σου και για σένα. Δεύτερον ότι το θέμα είναι να μη σου πεθάνει επιθετικός, αλλά, αν σου πεθάνει αμυντικός, δεν πηδιέται. Αμυντικοί βρίσκονται, και το λέει και ο Γκότζος.

Eτσι όμως είναι η ζωή. Σκληρή και με τις αλήθειες της. Και επειδή τη μεγαλύτερη αλήθεια την έχει πει ο Σπύρος Ζαγοραίος με το «…στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι», το σπίτι και το αυτοκίνητο του μακαρίτη, του Ντε Νίγκρις, θα πάει στον Ολεμπέ, αν περάσει τις εξετάσεις.

απ εδ'ω (http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=2831&sn=13)

Pinatero
16-01-2010, 12:59
http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3f478fe3cff150379215c64cc7553613_L.jpg?1263585053?1263585053?1263585053

- Για την επιστροφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα ή Εθνική:

«Δεν ασχολούμαι. Τώρα αυτή τη στιγμή, δεν, δεν ασχολήθηκα ποτέ που θα πάω τι θα κάνω. Εγώ έχω άλλο μάνατζερ εγώ, σας το είπα, η Παναγιά είναι ο μάνατζερ μου, δεν ασχολούμαι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ. Και η απόδειξη είναι ότι μόλις με διώχνουν, γιατί μια φορά θυμάμαι έφυγα όλη κι όλη. Όσες φορές με διώχνουν με το που έφυγα από τα αποδυτήρια μέχρι να πάω στο σπίτι δόξα το θεό οι προτάσεις είναι πολλές. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου έτσι για να πάω στην Εθνική ομάδα και για μένα αν θα θέλει η Παναγία να πάω, θα πάω... δε θα ασχοληθώ εγώ με το θέμα καθόλου, απλά».

Nasum
16-01-2010, 13:05
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:

Θάνατος.

Daffy
16-01-2010, 13:21
:puke:

Fireknight
16-01-2010, 13:56
xaxaxaxaxa

attila
17-01-2010, 03:48
ρε εχει τρελαθει ο κοσμος λεμε.δεν παμε καλα

Fireknight
01-02-2010, 12:18
Σε μια άκρως... τιμητική διάκριση, ο πρώην άσος των "ερυθρόλευκων" Κριστιάν Καρεμπέ, βρίσκεται μέσα στους δέκα χειρότερους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν Τσάμπιονς Λιγκ, στην καριέρα τους.
http://www.sport24.gr/html/ent/746/ent.341746.asp

edit: Liverpool 2005 :touched:

FIXXXER
01-02-2010, 12:20
Σε μια άκρως... τιμητική διάκριση, ο πρώην άσος των "ερυθρόλευκων" Κριστιάν Καρεμπέ, βρίσκεται μέσα στους δέκα χειρότερους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν Τσάμπιονς Λιγκ, στην καριέρα τους.
http://www.sport24.gr/html/ent/746/ent.341746.asp

Τρελη μουφα, πρεπει να υπαρχουν πολλα μα πολλα κατσικια που εχουν κερδισει Τσ. Λ.

Phantom Duck
01-02-2010, 17:31
...ντίντα, μπάρος, ολεγκέρ, ζιουλί...............

attila
02-02-2010, 00:52
ο φλετσερ γιατι εξω?

Fireknight
02-02-2010, 22:15
Ρινγκ στο Ρέντη, αφού λίγο μετά το τέλος της απογευματινής προπονήσης ήρθαν στα χέρια ο Ντιόγο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο με το... μενού να περιλαμβάνει και μπουκέτα!
me Giannaki Papadopoulo eimaste . (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/68283-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%8C%CE%B3%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7)

nothingman
20-02-2010, 15:06
Τα βλέμματα όλων στο αεροδρόμιο συγκέντρωσε χθες ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο νεαρός αμυντικός έκανε ένα στυλιζαρισμένο κούρεμα και οι Ντερμπισάιρ, Λεντέσμα και Πάρντο τον πείραζαν. Πως κουρεύτηκε ο Γκαλίτσιος; Στη μια πλευρά έγραψε "I am" και στην άλλη "here". Κάτι θέλει να πει ο παίχτης...

:fear:

Phantom Duck
20-02-2010, 16:20
here I am ή I am here...

Mitsmann
21-02-2010, 20:46
Τα βλέμματα όλων στο αεροδρόμιο συγκέντρωσε χθες ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο νεαρός αμυντικός έκανε ένα στυλιζαρισμένο κούρεμα και οι Ντερμπισάιρ, Λεντέσμα και Πάρντο τον πείραζαν. Πως κουρεύτηκε ο Γκαλίτσιος; Στη μια πλευρά έγραψε "I am" και στην άλλη "here". Κάτι θέλει να πει ο παίχτης...

:fear:

τον εχει φαει η μαλακια. τον φανταζομαι να το ζηταει.

freak brother
26-02-2010, 21:53
Ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Ντιόγο αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «futbolmercado.es»! Αν και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, οι «μπλε», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρούν το γεγονός αυτό θετικό για την ολοκλήρωση μιας πιθανής μεταγραφής.

Έπειτα από τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τη Σάο Πάολο να έχει κάνει πρόταση για το δανεισμό του παίκτη (κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό), ο Ντιόγο έχει μπει στο «στόχαστρο» του Κάρλο Αντσελότι, παρότι έχει στη διάθεσή του μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές με Ντρογκμπά, Ανελκά και Καλού.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντιόγο διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όντας βασικός και πρωταγωνιστής της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σημειώνεται, όμως, ότι φέτος δεν έχει βρει τον εαυτό του. Μάλιστα, η «futbolmercado.es» γράφει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «μπλε» ενδιαφέρονται για τον 22χρονο, αλλά, πλέον, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα.

:touched::touched:

nothingman
26-02-2010, 21:56
χειρότερος ατζέντης έβερ.

BlackiE
26-02-2010, 22:30
ΜΑΚΑΡΙ

attila
27-02-2010, 09:49
αφου καιγονται τοσο πολυ ας δωσουν και 10 μυρια να ξεφορτωθουμε και εμεις το παλτο

krks
27-02-2010, 20:57
Έτσι..... ουστ το γίδι!

nothingman
07-03-2010, 16:07
Η Αργεντινή πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη επί της Γερμανίας με 1-0 την περασμένη Τετάρτη όμως περισσότερο από την ίδια την ομάδα έλαμψε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αφού "κατόρθωσε" για μία ακόμα φορά να γίνει πρωταγωνιστής εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Μετά τη λήξη του αγώνα στην "Αλιάντς Αρίνα" του Μονάχου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" παρουσιάστηκε για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όμως όταν αντιλήφθηκε πως δίπλα του θα καθόταν το νεαρό αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου Τόμας Μίλερ για να απαντήσει και αυτός σε ερωτήσεις άφησε τους πάντες άφωνους με την αντίδρασή του...
"Δεν πρόκειται να δώσω συνέντευξη Τύπου αν κάθεται δίπλα μου ένας ποδοσφαιριστής", ξεκαθάρισε ο 50άχρονος τεχνικός, για να σηκωθεί αμέσως μετά και να κατευθυνθεί προς την πόρτα της εξόδου, την ώρα που ο αποσβολωμένος Μίλερ έμεινε μόνος του όρθιος κοντά στο τραπέζι ελπίζοντας να επιλυθεί το ζήτημα.
Τελικά μετά από ένα λεπτό "διαπραγματεύσεων" με τους συνεργάτες του, ο Μαραντόνα δέχτηκε να επιστρέψει και να δώσει συνέντευξη αφού όμως πρώτα ο 20άχρονος επιθετικός της Μπάγερν είχε αποδεχτεί να αποχωρήσει από το τραπέζι για να μείνει μόνος του ο Αργεντινός.
"Έχω συνηθίσει να είμαι μόνος μου πάνω στη σκηνή", δικαιολογήθηκε ο Μαραντόνα, με τον Μίλερ από την πλευρά του να ανεβαίνει στο βάθρο κατόπιν και να δείχνει πως έχει ξεχάσει το περιστατικό, μιλώντας για την ευτυχία του που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο.

στη Νότια Αφρική βάλτε τον δίπλα στο Βύντρα ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑΡΑ ΑΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Mitsmann
09-03-2010, 14:46
Ο Ντουντού Σεαρένσε μέσω του μπλογκ του στο gazzetta.gr μεταφέρει σε όλους τους Ολυμπιακούς ένα μήνυμα το οποίο «δανείζεται» από τον συμπατριώτη του συγγραφέα, Πάουλο Κοέλιο…

Χάσαμε εξ αιτίας μας, δεν ήμασταν εκείνη η ομάδα που όλοι ήθελαν να δουν και που γοήτευε. Ξέρω ότι είμαστε ακόμα μακριά από εκείνη την ομάδα, όμως δεν μπορούμε να χάσουμε την ταυτότητά μας, τον χαρακτήρα μας, την εικόνα μας, την θέληση της ομάδας που θέλει να είναι πρωταθλήτρια έναντι οποιουδήποτε κόστους. Αφήνω ένα μήνυμα (από το βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο “Ο πολεμιστής του φωτός”) που είναι πολύ χρήσιμο:

«Ο πολεμιστής του φωτός ξέρει να χάνει. Δεν δέχεται την ήττα ως κάτι που του είναι αδιάφορο χρησιμοποιώντας φράσεις όπως “καλά, δεν ήταν και το πιο σημαντικό” ή “πραγματικά, εγώ δεν το ήθελα”. Αποδέχεται την ήττα ως ήττα και δεν προσπαθεί στα λόγια να τη μετατρέψει σε νίκη ή σε εμπειρία. Υποφέρει από τον πόνο των τραυμάτων, την αδιαφορία των φίλων και τη μοναξιά της απώλειας. Σε αυτές τις στιγμές, λες στον εαυτό σου “Αγωνίστηκα για κάτι και δεν το πέτυχα. Έχασα την πρώτη μάχη”. Αυτή η φράση δίνει δύναμη. Κανείς δεν κερδίζει πάντοτε όμως στο τέλος οι γενναίοι είναι πάντα κερδισμένοι» του Πάουλο Κοέλιο.

Βρίσκομαι κοντά στην επιστροφή μου στους αγώνες και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω. Ξέρω ότι δεν θα είμαι αυτός που θα σώσει την χώρα, αλλά θα δώσω όπως πάντα τη μάχη μου για μένα και για την ομάδα.

Μεγάλη αγκαλιά σε όλους, τα λέμε σύντομα.

ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟΥ.

:moutza:

αυτη ηταν για τον Κοεληο. μαλακα.

GG*
09-03-2010, 17:31
τι ειναι αυτος ο κοελιος βαζελος?

ο ντουντου ειναι νουμερο 2 στην ιεραρχια με τισ μαπες που θα πεσουν τον μαη,μετα τον μεθυστακα συμπατριωτη του

nothingman
17-03-2010, 19:40
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47491000/jpg/_47491065_chelsea_rexfeatures.jpg
Chelsea FC captain John Terry broke the leg of a security guard as he drove out of the club's Stamford Bridge ground then left the scene, police said.
The club said his 4x4 hit the man as he drove slowly through photographers and fans after Tuesday's 1-0 defeat by Inter Milan in the Champions League.
Police said the man broke his leg but the club has said it was badly bruised.
It said Terry, who drove off, was aware of "a lot of contact" with his car but did not think anyone had been injured.
A Metropolitan Police spokesman said Terry was later breathalysed by Surrey Police at his home in Oxshott and investigations were continuing.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/8572727.stm

Griffith
17-03-2010, 20:07
πολύ κωλόπαιδο ο τέρρυ...

jack the ripper
21-03-2010, 17:43
Στα δικαστήρια θα οδηγεί ο έρωτας Μπάστα και Ταχτσίδη καθώς η νεαρή τραγουδίστρια κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πως τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/3) χάραξε τη λέξη "καρ...λα" στο αυτοκίνητό της!

Η 21χρονη αοιδός εμφανίστηκε στο δελτίο του Star Channel καταγγέλλοντας τον πρώην της σύντροφο: "Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά. O άνθρωπος αυτός μου είχε κάνει 55 κλήσεις στο κινητό μου στις 04:30.

Επειδή δεν απάντησα, μου κατέστρεψε το Smart. Το έχει χαράξει παντού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει αυτά ένας φαντάρος. Είναι ο πρώην μου. Πήραμε δακτυλικά αποτυπώματα από το αμάξι και είναι αυτός."

Η Σάσα Μπάστα μάλιστα τον κατηγορεί πως αφού της χάραξε τη λέξη "καρ...λα" στο αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!

Το επόμενο πρωί η 21χρονη τραγουδίστρια πέρασε από το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Η μήνυση αφορούσε το τροχαίο ατύχημα που είχαν στις 31/1 καθώς εκείνη τον κατηγορεί τώρα ότι έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο αφού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

freak brother
21-03-2010, 17:45
ακουγεται οτι τα χει με ακραιο μπακ του Πανιωνιου! χαχαχα

Abruzzi
21-03-2010, 17:54
νεα νικη καρτσωνα;

JnB
21-03-2010, 17:59
Νέα πανούκλα στον ελληνικό αθλητισμό.

Tonosalata
22-03-2010, 19:25
Η 21χρονη αοιδός εμφανίστηκε στο δελτίο του Star Channel καταγγέλλοντας τον πρώην της σύντροφο: "Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά. O άνθρωπος αυτός μου είχε κάνει 55 κλήσεις στο κινητό μου στις 04:30.

Επειδή δεν απάντησα, μου κατέστρεψε το Smart. Το έχει χαράξει παντού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει αυτά ένας φαντάρος. Είναι ο πρώην μου. Πήραμε δακτυλικά αποτυπώματα από το αμάξι και είναι αυτός."

Η Σάσα Μπάστα μάλιστα τον κατηγορεί πως αφού της χάραξε τη λέξη "καρ...λα" στο αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!

SpiritCrusher
22-03-2010, 19:26
Πάντως αν μπόρεσε και έγραψε όλη τη λέξη με μόνο μία...μπανάνα τότε μιλάμε για τέχνη.

GG*
22-03-2010, 20:34
ξεπεσε γρηγορα η ΚΑΡΙΟΛΑ
απο αεκ σε πανιωνιο
σε λιγο καιρο θα την βγαλει γκομενα και η εντεκαδα του ολυμπιακου καμινιων

freak brother
22-03-2010, 20:41
θα χε κανει μαντραπηδα μαλλον ο "φανταρος" χαχαχα

Abruzzi
20-06-2010, 06:14
Η Εθνική Γαλλίας πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής χάρη στο περιβόητο "χέρι του Ανρί" τον περασμένο Οκτώβριο και το γεγονός αυτό δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα οι Ιρλανδοί, που θεωρούν ότι έμειναν εκτός της τελικής φάσης ελέω μίας κατάφωρης διαιτητικής αδικίας.

Απόδειξη η επιλογή της ιρλανδικής αλυσίδας καταστημάτων "Pizza Hut" να κάνει μία απίστευτη προσφορά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, δίνοντας δωρεάν σε πελάτες της 350 πίτσες, για κάθε γκολ που θα δέχεται η ομάδα του Ραϊμόν Ντομενέκ στη διοργάνωση.

"Θυμάστε το περιστατικό όπου έγινε κοντρόλ της μπάλας με το χέρι; Ε λοιπόν, η Pizza Hut θα χαρίσει δωρεάν πίτσες για κάθε γκολ που θα μπαίνει εις βάρος της Γαλλίας", είναι το μήνυμα που έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη εταιρία μέσω σελίδας της στο Facebook, με τον επισκέπτη της σελίδας να έχει την δυνατότητα να κάνει κλικ στην επιλογή "Δωρεάν πίτσα" όταν δέχεται γκολ η Γαλλία...

Να σημειωθεί πως με τα δύο γκολ του Μεξικού το βράδυ της Πέμπτης, έχουν ήδη μοιραστεί 700 πίτσες δωρεάν σε Ιρλανδους φιλάθλους, ενώ ακόμα και αν οι "τρικολόρ" δεν δεχτούν άλλα γκολ ουδείς από τους Ιρλανδούς θα στενοχωρηθεί, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα σημαίνει ότι οι "τρικολόρ" θα έχουν αποκλειστεί από την φάση των ομίλων.

SpiritCrusher
13-07-2010, 20:23
Χώρισαν Κουράκου-Μπαλοτέλι λόγω Facebook

http://www.cosmo.gr/Celebrities/280897.html

Clockwork Orange
14-07-2010, 13:58
και πολυς της επεφτε ο μαριος!

KoiliaSamprela
27-07-2010, 14:51
Σάσα Μπάστα: Μια γυναίκα, 2 άνδρες...

Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες! Η Σάσα Μπάστα έγινε διάσημη στον ποδοσφαιρικό κόσμο από την σχέση της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο μικρός, όμως, μετακόμισε στο Καμπιονάτο και την Τζένοα. Προτού γίνει αυτό, η Σάσα είχε προλάβει να κινηθεί προς Πανιώνιο μεριά και πιο συγκεκριμένα άρχισε την παρέα με τον Γιάννη Μανιάτη. Κάποια στιγμή, όμως ολοκληρώθηκε και η φιλία της με τον Γιάννη κι έτσι σκέφτηκε δεν ξαναπάω προς ΟΑΚΑ μεριά; Που και μεγαλύτερη άνεση είχα και parking και Καλογρέζα είναι πιο κεντρικά από την Νέα Σμύρνη και βολεύει καλύτερα...
Έτσι έπεσε πάνω στον Σάββα Γκέντσογλου! Ο οποίος όμως τυχαίνει να είναι ο καλύτερος φίλος του Ταχτσίδη από την εποχή που ήταν συμπαίκτες! Και τώρα; Μύλος...

Σάσα Μπάστα Σάββας Γκέντζογλου: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Τι τρέχει ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σάββα Γκέντζογλου; Είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω; Μπορεί στην τελευταία της συνέντευξη η Σάσα Μπάστα να είχε δηλώσει πως τελείωσαν για εκείνη οι σταρ της «στρογγυλής θεάς», φαίνεται όμως πως δεν έχει σταματήσει να γοητεύεται από τους άσους των γηπέδων.

Η Σάσα Μπάστα και ο παίκτης της ΑΕΚ, Σάββας Γκέντζογλου πέραν των συναντήσεών τους με κοινή παρέα, έχουν και φανερές συνομιλίες μέσω του προφίλ τους στο Facebook. Την Τετάρτη η Σάσα Μπάστα επιστρατεύοντας τη... χαριτωμενιά της αντάλλαξε μηνύματα στον εν λόγω διαδικτυακό τόπο με τον ποδοσφαιριστή, αναφερόμενη σε τσιμπήματα κουνουπιών και ληγμένα τρόφιμα, αλλά και στη... συνάντηση τους στο σπίτι της.

Του γράφει: «Πού με πέτυχαν τα κουνούπια και με φάγανε;» για να εισπράξει την απάντηση: «Χα, χα, χα, κομμένα, είπαμε». Ίσως, τα κουνούπια να είναι κάτι ιδιαίτερο για εκείνους, κάτι που μόνο εκείνοι ξέρουν τι σημαίνει. «Τα πετάξαμε όλα τα τρόφιμα από το σπίτι... Τώρα που θα έρθεις μην τρως και εσύ ληγμένα» του λέει η Σάσα και εκείνος απαντά: «Ναι, αλλά μακάρι να έφταιγαν τα τρόφιμα».

Ο Σάββας Γκέντζογλου είναι κολλητός φίλος με τον συμπαίκτη του και πρώην αμόρε της Σάσας Μπάστα, Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο η τραγουδίστρια είχε επεισοδιακό χωρισμό.

Πηγή: Espresso

αν μας καταστρέψει και άλλο παίχτη την βλέπω για παρτούζες σε συνδέσμους ...

green_machine
06-08-2010, 21:24
http://www.sport-fm.gr/article/286272

δεν μπορω να πω πως εκπλησσομαι

KoiliaSamprela
05-09-2010, 09:30
Λοιπών υπάρχει ένα -ακόμα- blog από κάτι "ΑΕΚτζιδες δημοσιογραφίσκους" που σε γενικές γραμμές έχει πάντα έγκυρες πληροφορίες και ποτέ δεν έγραψε μούφα.
Αν και είναι αρκετά βατραχιακών πεποιθήσεων διαβάζουμε κατά καιρούς αρκετά ΡΟΖ αρθράκια, το τελευταίο λοιπών λέει (http://sportstriunfo.blogspot.com/2010/09/blog-post_02.html)

Αμ το άλλο:Σε κάποια ομάδα μιλάνε για σεξουαλικό σκάνδαλο , αλλά και οικονομικό συνάμα... Τύπος ή τύπισσα( καλέ...) που άλλοτε παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος , άλλοτε ως μάνατζερ παικτών , άλλοτε ως ιδιοκτήτης ομάδας και άλλοτε ως τεχνικός διευθυντής τα έχει μπλέξει με μια αγορίνα βαρβάτη σε κάποιο ονειρεμένο μέρος. Πάντως πολλοί διερωτώνται πως μπορεί να είναι σούπερ παράγοντας μιας ομάδας και να μοιράζεις παίκτες στην ΑΕΚ , στον Ατρόμητο και σε πολλές άλλες ανταγωνιστικές της δικής του ομάδας.. Ασε που κάποιες μεταγραφές τις έχει υπερκοστολογήσει. Από το πάχος ιδρώνει , ξεϊδρώνει ,πίνει νερά και όλοι με χαρά του φωνάζουν :'Γειά σου Νικολέτα χοντρή".
Το κακό είναι ότι και η" Μαννούλα του Χιονιά "και η "Νικολέτα η χοντρή" πέρασαν από την ΑΕΚ. Από τι πόστο η ρήση του συγχωρεμένου του Γερμανού τα λέει όλα...

Για την Μανουέλα χοντρικά φανταζόμαστε ποια λέει, αλλά η "Νικολέτα η χοντρή"?
α)όποιος έχει κανένα ινφο το γράφει
β)αν ξέρεις κανείς για το ποιος το συντηρεί το μπόγκ pm και δεν θα βγει χαμένος.

Mitsmann
05-09-2010, 12:57
τωρα που το σκεφτομαι, η Μανουελα δε ξερω ποια ειναι (πες μου εσυ, ανταλλαζουμε ινφο) αλλα ο μονος που σκεφτομαι να ειναι Νικος, χοντρος, ιδιοκτητης εδω, τεχνικος διευθυντης εκει και γενικα μανατζερ ειναι -μαλλον- ο Λυρακης που ηταν σε Λαρισα επι Δωνη και τωρα ειναι στελεχος στην Κερκυρα ενω ειναι -ταυτοχρονα- μανατζερ.

χα.

green_machine
16-09-2010, 16:56
http://www.sport-fm.gr/article/293067

lol

cancer
29-09-2010, 18:16
http://sport24.gr/Paraxena/gemath_apo_gkei_h_gioyventoys.554069.html

KoiliaSamprela
29-09-2010, 19:06
http://sport24.gr/Paraxena/gemath_apo_gkei_h_gioyventoys.554069.html

Σε "καυτές" αποκαλύψεις αναφορικά με σεξουαλικές προτιμήσεις παικτών της "βέκια σινιόρα" προχώρησε ο αθλητικός ρεπόρτερ Πάολο Κολόμπο. "Στη Γιούβε υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος που παίζει μεταξύ κέντρου και επίθεσης", δήλωσε μεταξύ άλλων!

Tispanagias tamatia
29-09-2010, 19:16
"Στη Γιούβε υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος που παίζει μεταξύ κέντρου και επίθεσης", δήλωσε μεταξύ άλλων!
Μια παθητικότητα την έχει όσο να'ναι.

chris_boss
29-09-2010, 19:22
Λες και ανακάλυψαν την αμερική. Ομάδα της πουστιάς ήταν πάντα.

nothingman
30-09-2010, 22:00
http://i56.tinypic.com/4kz0xk.jpg
εξηγείστε μου τι είναι αυτό που ξεπετάγεται ανάμεσα στο γκρι σακάκι και το μαύρο πουκάμισο του Αντωνίου.

scarecrow
30-09-2010, 22:13
http://i56.tinypic.com/4kz0xk.jpg
εξηγείστε μου τι είναι αυτό που ξεπετάγεται ανάμεσα στο γκρι σακάκι και το μαύρο πουκάμισο του Αντωνίου.

http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/09/2ca22006-b211-444a-a62f-4a75da28a9b5.jpg

asimoulis
25-01-2012, 20:09
http://paokrevolution.blogspot.com/2012/01/blog-post_7240.html

Pinatero
31-03-2012, 10:28
:weed:ΧΟΣΕ ΠΙΚΟΥΛΙΝΟ ΟΡΤΙΘ:weed:

http://news247.gr/newspapers/Sport/athlitiki_m___th/article1714414.ece/BINARY/w940/MAKEDONIATHRAKIS.jpg

Pinatero
05-11-2013, 15:37
Ρουμανική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφία του Φερνάντο Σάντος την στιγμή που προσεύχεται σε καθολική εκκλησία στην Ελλάδα με Ρουμάνο ιερέα
Η "Gazeta Sporturilor" μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του Ρουμάνου παππά που εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/article2488159.ece/ALTERNATES/w620/Santos.jpg

KoiliaSamprela
08-12-2014, 10:33
http://www.protothema.gr/files/1/2014/12/06/thano1.jpg

το νου σας , γιατί είμαστε αλήτες και επικίνδυνοι (http://tinyurl.com/qdf3uye)

Phantom Duck
08-12-2014, 17:46
εμ αυτά χάνουν που πάνε σε ρέμους και μαλακίες, έλα σε κανά μπλακμέταλ να παίζουμε βόλεϋ με κεφάλια τράγων και να πετάμε κιβώτια