PDA

View Full Version : 18/11 - JENIFEREVER (swe) / Afformance / Absent Without Leave @ An Club

μπιζαριος
19-11-2009, 11:10
Μα ΚΑΝΕΝΑΣ?
Ποιος πηγε? γραψτε καλε.
Φωτογραφιες μεχρι το απογευματακι. λιγες και καλες

carheart
19-11-2009, 16:20
Absent Without Leave, προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να κάνουν. Πως γίνεται να έχεις προηχογαφημένη μουσική και να drone/ambient-ίζεις πάνω σε αυτή; Κάπου ξεφύτρωναν δυοτρείς μελωδιούλες σωστές, αλλά το σύνολο στο μηδέν, βαριόμουν, θέλουν δουλειά και προσανατολισμό ως μπάντα, ως μονάδα δεν υπάρχει πλάνο, κατά τη γνώμη μου.

Afformance ισοπέδωση, βγάλτε το album και φέρτε το σπίτι μου σήμερα αν γίνεται. Τρομερό κλείσιμο. Δεν είμαι του ποστ ροκ άνθρωπας πολύ, αλλά εδώ έχουμε την καλύτερη ελληνικιά τέτοια μπάντα.

Jeniferever. Συγχαρητήρια! Μετά τις Διχασμένες Αλήθειες το 2005 (ή 6) και τους Nightstalker το Σάββατο (λόγω ασφυξίας) οι Jeniferever με ανάγκασαν για τρίτη φορά στη ζωή μου να αποχωρήσω από συναυλία πριν αυτή τελειώσει. Ενοχλητικά κακοί, κινδύνεψα να πεθάνω από βαρεμάρα, αλλά ο κόσμος υποθέτω τους γούσταρε, είδα πολλά indie kids να χτυπιούνται μονάχα τους!

Shirime
19-11-2009, 17:04
Absent Without Leave: η φάση είναι πως είναι βαρετοί(ος). δεν χρειάζονται δουλειά, ούτε προσανατολισμό, τον δρόμο τους τον ξέρουν, απλώς ούτε συναυλιακή είναι η δουλειά τους ούτε δύσκολη σε κανένα επίπεδο. Απλή κι εύκολη, τραγικά μονοδιάστατη μουσική. Δεν με χάλασε πάντως, σε σημεία μου άρεσε πολύ. αλλά μάλλον δεν θα κυνηγήσω live τους...

ε Afformance το αυτό, πως γίνεται να είναι κάθε φορά και καλύτεροι δεν το έχω καταλάβει... πλάκα πλάκα άνετα έμπαιναν και heads χθες... τρομεροί τρομεροί, αλλά λίγο παράταιροι με την γενική φλώρικη ατμόσφαιρα του χθεσινού

Jeniferever: κακοί σε καμία περίπτωση, ούτε καν μέτριοι! γι αυτό που παίζουν μάλιστα ήταν πολύ καλοί, και αν ήσουν προετοιμασμένος να ακούσεις γκομενίστικο goth/indie μάλλον θα σου άρεσαν. Τα ζευγαράκια και οι indies γούσταραν οπότε το στοίχημα κερδισμένο.

θέλουμε το CD Afformance:evil:

Caponas
19-11-2009, 20:25
Afformance gia headliners.