View Full Version : [TV] Doctor Who
Ingolemo
18-11-2009, 06:12
disclaimer: nai, uparxei hdh thread, alla to xe kanei o rockavlon, einai arxaio, kai lene mono vlakeies :p
http://www.digitalbattle.com/wp-content/uploads/2008/03/tenth-doctor-who-785475.jpg
Milame gia thn kainourgia seira (2005-present) h opoia einai apo tis kaluteres sci-fi kai genika seires pou xw dei.
Fetos exei mono 4 special episodeia (proxtes paixthke to deutero) kai apo tou xronou ksekinaei pali kanonika me kainourgio doctor.
Osoi den vlepete tsekarete stadar, h prwth seira polu kalh alla oxi teleia, apo 2h kai meta einai apla epos.
Nodoordonotthereisnotry
18-11-2009, 14:44
Είδα τις προάλλες το "The waters of mars"... Shock, δέος, συγκίνηση, έκλαιγα ένα πράμα.... The laws of time are MINE and they WILL OBEY MEEEE! :pink: Είναι κρίμα που φεύγει ο Tennant, ειδικά τώρα που θα αναλάβει τη σειρά ο θεούλης Steven Moffat. Έχει πει και συνέντευξή του πως έχει διαβάσει μερικά scripts κι είναι α-πί-στευ-τα. Άλλο ένα special τα Χριστούγεννα με άλλον έναν θεούλη να παίζει... John Simm:headbang:
MaX Payne
18-11-2009, 15:42
αν δεν εχουμε δει παλαια dr who το βλεπουμε αφοβα?
Ingolemo
18-11-2009, 17:08
αν δεν εχουμε δει παλαια dr who το βλεπουμε αφοβα?
Nai oute egw exw dei ta palia, etsi kialliws oti einai na ksereis sto leei.
mrmaiden
20-11-2009, 23:59
Η σειρά είναι όντως πολύ καλή και υπάρχει και ένα spin off το Torchwood, που ίσως ενδιαφέρει κάποιους.
Βέβαια όταν λέμε Doctor Who εννοούμε Tom Baker:pink:
antimusic
21-11-2009, 00:12
είχα βρει ένα dvd σπίτι και είχε ένα επεισόδιο με κάτι πλαστικά μανεκένε που κυνηγούσαν τον κοσμάκη.
συνέλθετε.
Nodoordonotthereisnotry
21-11-2009, 03:54
Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο, νομίζω, της νέας σειράς με τον Eccleston ως Doctor. Σύνελθε! :grin: Δείτε το τελευταίο special "The Waters of Mars", θα κλάψετε, λέμε!
He's like fire. And ice. And rage.
He's like the night and the
storm and the heart of the sun.
He's ancient and forever.
He burns at the
centre of time, and he can see the turn of the universe.
And he's wonderful.
ta leei ola. Doctor who FOREVER
http://www.starstore.com/acatalog/Tardis-Tennant.jpg
exei daleks to kainourio dr who?
Ingolemo
23-11-2009, 00:51
exei daleks to kainourio dr who?
ennoeitai.
aksizei leme, deite to.
Nodoordonotthereisnotry
25-12-2009, 23:18
Πριν από κανά 15λεπτάκι ανέβηκε, τρεχάτε... doctor who style! :dfinger:
cyber_lingas
26-12-2009, 03:08
Το waters of mars ωραίο φινάλε είχε....αλλα τα specials είναι ψιλοχαζούλικα γενικά σε σχέση με την σειρά...
Nodoordonotthereisnotry
26-12-2009, 04:32
Το'δα! πανικός στο ίσιωμα!:shock:
cyber_lingas
26-12-2009, 07:34
:grin:...Timothy Dalton...
KoiliaSamprela
26-12-2009, 10:18
Κατέβασα τον πρώτο κύκλο :)
Το κρίμα στον λαιμό σας ε!:pink::pink::pink:
KoiliaSamprela
30-12-2009, 01:40
Κατέβασα τον πρώτο κύκλο :)
Το κρίμα στον λαιμό σας ε!:pink::pink::pink:
Ξεκίνησα μουδιασμένα για να καταλήξω σε παροξυσμό.
Πάει ο πρώτος κύκλος λοιπών , από αύριο ο δεύτερος :)
Nodoordonotthereisnotry
30-12-2009, 01:44
Προλαβαίνεις μέχρι την Πρωτοχρονιά να τα δείς όλα; Θα'ταν cool! :-D
KoiliaSamprela
30-12-2009, 01:49
μπα!
χλομό , στην καλύτερη να τα τελειώσω μέχρι να πάω πάλι για δουλειά.
Nodoordonotthereisnotry
02-01-2010, 13:49
Jeronimooooo! :cool:
cyber_lingas
02-01-2010, 22:45
Martha Smith-Jones;;;
Nodoordonotthereisnotry
05-04-2010, 03:52
Μάγκες, "It begins!" :D Είδα το πρώτο επεισόδιο της season & κατενθουσιάστηκα.
cyber_lingas
06-04-2010, 00:43
http://bayimg.com/image/baljlaacl.jpg
Ειδα το πρωτο επεισοδιο της νεας σεζον (δεν εχω δει γενικα τιποτα αλλο) και γουσταρα.
Αν και καταλαβαινω γιατι ο Τεναντ θα ειναι μαλλον πολυ πιο πινκ κτλ, γαματος ο καινουριος και ουδεν σχολιο για την βοηθο.
cyber_lingas
06-04-2010, 03:05
Πλάκα είχε το καινούργιο...wow η καινούργια companion (& Bill Nighy στα προσεχώς για guest :D)
MaX Payne
24-05-2010, 00:02
ειδα τα πρωτα 3 επ
το pilot :? και το 2ο ηταν οχι απλως αθλια αλλα ακομα πιο κατω :fear:
και το 3ο ετσι κι ετσι
φτιαχνει μετα?
Ingolemo
24-05-2010, 00:19
nai, eidika apo 2h season ta gamaei ola :)
(an vevaia se xalase to oti einai enas eskwghinos tupos pou taksideuei me ena mple kouti paula xronomhxanh tote, oxi etsi paramenei :p)
ειδα τα πρωτα 3 επ
το pilot :? και το 2ο ηταν οχι απλως αθλια αλλα ακομα πιο κατω :fear:
και το 3ο ετσι κι ετσι
φτιαχνει μετα?
Φτιαχνει παρα πολυ, ειμαι στην τεταρτη σεζον και η τριτη με την τεταρτη τα σπανε ολα. Εμενα μαρεσαν και οι δυο πρωτες αλλα οι αλλες ειναι καλυτερες.
MaX Payne
05-06-2010, 01:44
τελος η 1η
ενταξει βελτιωθηκε αρκετα μπορω να πω
μεψησε να το συνεχισω
Nodoordonotthereisnotry
05-06-2010, 03:05
Παιδιά, η φετινή season είναι μακράν η καλύτερη ε. Δηλαδή ποιος Tennant? Τον έχω ξεχάσει ήδη τον τύπο! Και νταξ, ποιος Russel T. Davies όταν έχεις ένα θεούλη ονόματι Stephen Moffat να σου υπογράφει Doctor Who όπως πρέπει να είναι! Έχει καταφέρει να φέρει το vibe της παλιάς σειράς ( έχω καεί μόνο με Tom Baker συγκεκριμένα βέβαια), αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας να το διατηρεί τόσο φρέσκο και challenging για τους νεότερους! Δε ξέρω που θα καταλήξει το story, αλλά γουστάρω τρελά ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής. Είναι πάρα πολλές φορές πάντως εφέτω που κοιτάζω ένα επεισόδιο και τρώω κολλήματα με την φωτογραφία, τα σκηνικά, τους διαλόγους και τα πάντα όλα γενικότερα, δηλαδή δε μπορεί να είναι τόσο γαμάτα όλα! :-) Moffat φανμπόις όβερ εντ άουτ!
Ισχυουν ολα τα παραπανω, αλλα κι ο Tennant θεος ειναι ε. Εγω τελειωσα τεταρτη σεζον και μπορω να πω οτι τριτη και τεταρτη ειναι απλα υπεροχες. Το season ending της τεταρτης ειναι το καλυτερο season ending για οποιαδηποτε σειρα, με εξαιρεση ισως το ισαξιο season ending της τριτης σεζον Lost. Kαι η Donna Noble η καλυτερη companion ως τωρα, αν και μαλλον σιγα σιγα η υπεροχη Amy Pond την εκθρονιζει. Παντως ο καινουριος doctor τεραστια μορφη. Αναμενουμε το τελος της σεζον να μαθουμε επιτελους τι παιζει με River Song και με τις χαραμαδες στο χωροχρονο και γιατι εχουν σχεση με την Amy Pond. Σεναριακα παντως ο Moffat μακραν κι εμενα ο αγαπημενος μου, και πολυ σωστο αυτο που ειπες για φωτογραφια, φετος εχει αλλαξει η ατμοσφαιρα της σειρας και την προτιμω πολυ περισσοτερο ετσι, πολυ ωραια τοπια και φανταστικες τοποθεσιες, ακομα και μεσα σε κτιρια και διαστημοπλοια, οχι μονο σε εξωτερικους χωρους. Απο την τριτη σεζον βεβαια ειχαν αρχισει να βελτιωνονται παρα πολυ και τα εφφε.
BunnyDee
05-06-2010, 16:26
Nodoordonotthereisnotry, σε νοιώθω - ο Moff είναι όντως θεούλης, έχω δει ό,τι έχει κάνει (ακόμα και το Coupling μ' άρεσε FFS), και ως τώρα στον προηγούμενο Doctor το είχα σύστημα να βλέπω μόνο τα επεισόδια που είχε γράψει αυτός - γιατί είχα δοκιμάσει να δω κι άλλα, και είχαν τεράστια διαφορά...
Τώρα, λοιπόν, που είναι show-runner, και περισσότερα επεισόδια έχει, αλλά και τα άλλα, υπό την επίβλεψή του υποθέτω, είναι πολύ καλύτερα και γενικά νιώθω ότι κάπου πάει (ειδικά μετά το τελευταίο ep με το κομμάτι του police box - πώς θα εξηγηθεί αυτό άραγε;).
Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου και βλεπεις τα μισα επεισοδια, ελεος
Nodoordonotthereisnotry
05-06-2010, 17:19
Καλά, μάλλον δεν το'χα τονίσει ίσως σε προηγούμενα posts αλλά 4η season με Donna Noble ως companion ήταν η καλύτερη από τις 4. Κι ως companion η Donna μ' άρεσε με διαφορά μεγάλη, πιστεύω. Και το "ποιος Tennant?" το είπα σε αντιδιαστολή με το "ποιος είναι αυτός ο Matt Smith δίχως φρίδια;" που πολύ αναμενόμενα είχαμε ξενερώσει όλοι μας όταν τον είχαμε πρωτοδεί στην συνέντευξή του πριν 2 χρόνια κοντά...βέβαια ο Moffat σου ενέπνεε τέτοια εμπιστοσύνη...και να τα αποτελέσματα τώρα! :-)
Nodoordonotthereisnotry
20-06-2010, 02:41
Τι έγινε ρε παιδιά!? :shock:
Nodoordonotthereisnotry
27-06-2010, 09:30
Ακόμα να δείτε season finale?
LOL ατάκα:
I just don't want her growing up and joining one of those star cults. I don't trust that Richard Dawkins.
Πολύ ωραία έκλεισε η σεζόν. :)
Ingolemo
27-06-2010, 23:49
Apla gamise ta panta, ekopse th gh sta duo klp klp
eidika h skhnh pou o dr paei sto parelthon gia na kanei thn amy na thymithei kai sou deixnei tis skhnes pou sou exei hdh deiksei sta analoga episodeia kai den eixes parei xampari einai epic. :touched:
Ante na dou me twra kai ti paizei me river song, provlepetai allo epos apo kei :)
Something old, something new, something borrowed, something blue. Και μολις ακουστηκαν αυτες οι λεξεις κυριολεκτικα ανατριχιασα. Μεγαλοπρεπεστατο το φιναλε, σχεδιασμενο υπεροχα και συγκινητικο. Δε νομιζω πως ξεπερασε το φιναλε της 4ης, ομως ειναι αξιοθαυμαστο το πως εχουμε αγαπησει Matt Smith απο την πρωτη του χρονια ισως ελαχιστα λιγοτερο απο David Tennant που ουσιαστικα (με τα specials) επαιξε 4 χρονια το ρολο του Doctor. Για companions δε γινεται λογος, the wonderful Donna Noble στην κορυφη, αλλα θα εκθρονιστει πανευκολα απο την Amy Pond καποια στιγμη μεσα στην επομενη σεζον. Νομιζα πως θα απαντηθει η φαση με τη River Song, αλλα μαλλον καλυτερα που θα αποτελεσει βασικο story arc για την επομενη σεζον. Συνολικα παντως η 5η σεζον μαλλον ηταν η καλυτερη με 4η και 3η να ακολουθουν απο πολυ κοντα, μηδαμινα κοντα, αφου ολες αυτες οριζουν την τελειοτητα.
http://www.bloommedia.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/08/Tardis.jpg
MaX Payne
30-06-2010, 02:14
εγω ειδα φιναλε 2ης :smile:
βλεποντας και την 2η δεν μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθει με τη σειρα , για τo τελος συγκινητικο οκ με την rose στη παραλια αλλα παλι Νταλεκ για φιναλε οπως στην 1η
και γενικα εχει και κατι επεισοδια ψιλομουφες στο οριο ειμαι να την συνεχισω
αλλα πολυ την ανεβαζετε αρχιζω να αμφιβαλλω για το γουστο μου
Μεγάλο φινάλε ενός υπέροχου παραμυθιού.
BunnyDee
04-07-2010, 01:18
Πραγματικά, μπορεί να άργησα να το πω - μιας και... είχα λυσσάξει να το λέω 'εγκαιρότερα' αλλού - αλλά... ε, για άλλη μία φορά ο Moff αποδεικνύει πόσο θεούλης είναι, με το πώς χειρίστηκε το two-parter finale. Cojones δε θα πει τίποτα - και μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό και... η θεία μου, που το βλέπει στο actual BBC εκεί στας Αγγλίας, και με ένοιωθε την ενδιάμεση εβδομάδα που δε μπορούσα να φανταστώ με τίποτα πώς θα ξέφευγε από... 'αυτό το predicament'. Και το έκανε, όχι, το έκανε ο τύπος, με μόνο ένα 'χμμμ' από 'μένα, που με θεωρώ time-space geek ολκής, που είχε μόνο να κάνει με το 'ναι, αλλά έτσι υποθέτουμε ότι η όλη σειρά είναι... ψέμα, και ο Doctor είναι άχρηστος για το continuum', που... ε, σε έχει ήδη δασκαλέψει, σε όλη τη σαιζόν, ότι 'άμα βολεύει την ιστορία, είναι ΟΚ να αγνοήσουμε το οτιδήποτε', όσον αφορά τα της-σειράς.
Fezes are cool, πάντως. As are bow-ties.
Και, ε, δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς ότι η Amy είναι η καλύτερη companion, ε. Ποια Donna Noble μου λέτε τώρα, am I bovvered με την πάρτη της νομίζετε, όταν είναι η άλλη εκεί; <3
Και το όλο Amy-Rory thing το έχει χειριστεί επικά, και στο κλείσιμο ήμουν σίγουρη (επειδή αποφεύγω όσο μπορώ τα spoilers, ακόμα κι αν αυτά έχουν να κάνουν με το ποιοι συντελεστές μένουν/φεύγουν στις αλλαγές σαιζόν) ότι... ε, θα παντρευτούν, κι αυτό ήταν.
Α, και το 'something old, something new, something borrowed and... SOMETHING BLUE ήταν όντως epic win.
Πάμε τώρα να μάθουμε, σιγά-σιγά, πώς ακριβώς προκύπτει η River Song, κτλ.
mrmaiden
26-12-2010, 20:48
Βγήκε το Christmas Special :D
Nodoordonotthereisnotry
27-12-2010, 18:19
4zc0BgxOUKY
Stetsons are coooooool 8)
Ingolemo
29-12-2010, 14:13
To kalutero Christmas Special eukola.
"finally, a lie too big" :touched:
Ηθελα να ερθω να γραψω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ποστ με το αποπανω.
Μπεστ ατακα εβερ.
Συγκινηθηκα με το γαμημενο, κι ας ειχε γυρω στις 3000 σεναριακες τρυπες
BURNIN AMBITION
04-04-2011, 05:36
molis teleiwsa to deutero kuklo.klama me rose tailer.giati gamw thn mpanagia tous?
skeftomai na mh to sunexisw.sumvoulepste
teleutaio episode deuterou kuklou oti kalutero exw dei EVER se seira
Ακου προσεκτικα.
Πρωτον, ο David Tennant ειναι ο καλυτερος Doctor που εχει περασει, με ελαχιστα πιο πισω τον καινουριο (θα τον δεις 5η και 6η σεζον). Δευτερον, η Rose Tyler ειναι μια πανηλιθια που την εχουμε γραμμενη σταρχιδια μας, γιατι ειναι η πιο σπαστικη companion γενικα. Περιμενε να δεις τις αλλες και μετα να μας πεις για την Rose, που την πλασαρουν ως την πιο ξεχωριστη companion του doctor. Αρχιδια, η μαυρουλα με το ονομα Martha Jones που θα σκασει τριτη σεζον ειναι γαματη και πανεξυπνη, και κυριως συμπαθεστατη και χιλιες φορες καλυτερη companion απο την βλαμμενη Rose. Μετα θα γνωρισεις την Donna που σαν χαρακτηρας για μενα ειναι η καλυτερη companion απο ολες, μακραν η αγαπημενη μου, οπως και η σεζον ειναι η αγαπημενη μου (4η). Και τελος, 5η και 6η σεζον θα γνωρισεις την Amy Pond που οκ... δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος (οπως και κανεις αλλος που γραφει διθυραμβους για την παρτη της) αλλα ειναι μονο :pink:
Ολα τα παραπανω αποτελουν καθαρα προσωπικες αποψεις και γνωμες, αλλα αυτα που θα γραψω τωρα ειναι πιο αντικειμενικα, οσο μπορω να το πω, βασιζομενος στις αποψεις των περισσοτερων αν οχι ολων για τις προσφατες σεζον. Η τριτη και η τεταρτη σεζον ειναι ΠΟΛΥ καλυτερες απο τις πρωτες 2. Ο Tennant εχει παρει τα πανω του και σε καθε επεισοδιο τον αγαπας ολο και περισσοτερο, οι σεναριογραφοι δινουν ρεστα και το τελευταιο επεισοδιο καθε σεζον απο τις 3 και 4 θα σε αφησει μαλακα γενικως.
Και μετα παμε στις σεζον 5 και 6 που ειναι ανανεωση της σειρας, με καινουριο doctor (λατρεια Matt Smith), καινουρια companion και γενικα πιο σκοτεινο κλιμα, αλλα και σεναρια που μαλλον ειναι τα καλυτερα ως τωρα, αποκαλυπτονται και διαφορα μυστικα για το παρελθον αλλα και το μελλον του doctor. Η εκτη βασικα τωρα θα ξεκινησει, αλλα θα ειναι στο ιδιο μοτιβο με την 5η ολα. Αναμενουμε. :grin:
BURNIN AMBITION
04-04-2011, 10:50
dhladh tha gamhthw akoma pio polu?
wx th gamhsa. nasai kala re man
mrmaiden
06-04-2011, 00:29
Burnin μην ξεχνάς να βλέπεις τα special επισόδεια
Εννοειται αυτο, και ειδικα τα σπεσιαλ μεταξυ 4ης και 5ης που ουσιαστικα ειναι η σεζον νουμερο 4.5
Και τα Χριστουγεννιατικα καλα εινια βεβαια
BURNIN AMBITION
06-04-2011, 03:07
οκ θενξ ειδα μολις δε κριστμας μπραιντ καιακομα μου λειπει η ροουζ. παντως το αλλο μουνακι ειναι τουμπανακι
MoRmEnGiL
06-04-2011, 04:13
Loipon aplws na petaxtw san TSOUTSOU na pw k gw th malakia mou:
OUTE GIA ASTEIO den afhneis to Dr Who. Mexri telous. All the way. Aneta stis top 5 agaphmenes seires mou.
EDIT: FIKSER BALE KANA SPOILER MH GAMHSW. :pink:
EDIT2: INB4 MH GAMHSW. :pink:
Παει και στο MLR φυσικα!!!
Την ερχομενη Τριτη θα παω σε αυτο: BBC AMERICA and Secret Formula present DOCTOR WHO NEW SEASON PREMIERE PARTY
(http://www.facebook.com/event.php?eid=205807532772873)
Λεπτομερειες ειτε στο λινκ ειτε παρακατω:
Doctor Who New Season Premiere Party
Come be among the first in Brooklyn to see the first two episodes of the new season of Doctor Who!
Put on your best bow tie, grab your sonic screwdriver and head over to The Bell House on Tuesday, April 19th - BBC AMERICA and Secret Formula are bringing you a first look at the new season of Doctor Who. It's the Doctor Who New Season Premiere Party! Why wait until Saturday, April 23rd for the official TV premiere on BBC AMERICA when you can join all of your friends and fellow Doctor Who fans for a party that will be remembered throughout time and space! We're going way beyond just showing you the 2-part premiere episodes - we're turning The Bell House into the inside of the TARDIS and there will be plenty of games, contests, food and fun to be had including...
* The Brooklyn premiere of the first and second episodes of the new season
* Doctor Who Trivia Competition
* Character Impersonation Contest and Villain-Off
* Costume Contest
* Time Travel Lecturer
* Doctor Who-based sketch comedy and stand-up from Upright Citizen's Brigade
members
* Spin the time travel wheel for a chance to win prizes and free drinks
* Prizes from The Bell House and BBC AMERICA including DVD's, Doctor Who
merch and more!
* Themed drinks like the 11th Doctor, Love is a Ginger, The Pandorica, Fish &
Custard and more!
* A delicious selection of English foods served by Brooklyn's ChipShop
* TARDIS & Dalek cookies and the Doctor's Fez cupcakes provided by Geek Treats
7pm doors
Advanced tickets are $5 and can be purchased here:
http://www.ticketweb.com/t3/sale/SaleEventDetail?dispatch=loadSelectionData&eventId=3630265
BURNIN AMBITION
13-04-2011, 01:08
karioli
ennoeitai gamaei
sezon 4 kai anevainw
alla roouz kai pali roouz
oles oi alles gia to mpoutso
Nodoordonotthereisnotry
13-04-2011, 02:19
Έπρεπε να μουτζώσω, γιατί στα είπε τόσο ωραία ο Fixxxer, αλλά δεν τον άκουσες.
BURNIN AMBITION
13-04-2011, 03:21
genika ta leei wraia otan de xupnaei h ameriklania apo mesa tou. alla ton agapame
eimai sth mesh ths tetarths sezon
mounara h arapw (onb4 racist attack) alla re seis rose gamw thn mpoutana mou den uparxei pio axiolatreuto plasmataki
eida apla th mapa tou doctor sthn 5h sezon kai de mou kanei kanena klik einai entelws xenerwtos malakoagglos.
tennant kai o prwtos doctor gamane to sympan
telika mhpws na arxisw na vlepw thn palia seira h tha xenerwsw?
MoRmEnGiL
13-04-2011, 03:28
genika ta leei wraia otan de xupnaei h ameriklania apo mesa tou. alla ton agapame
eimai sth mesh ths tetarths sezon
mounara h arapw (onb4 racist attack) alla re seis rose gamw thn mpoutana mou den uparxei pio axiolatreuto plasmataki
eida apla th mapa tou doctor sthn 5h sezon kai de mou kanei kanena klik einai entelws xenerwtos malakoagglos.
tennant kai o prwtos doctor gamane to sympan
telika mhpws na arxisw na vlepw thn palia seira h tha xenerwsw?
Skase kai blepe, gamaei o 11tos doctor, k gw eixa 3enerwsei sthn arxh alla gamaei :P
Μπερνι, ρε αγορι μου ξερω οτι γουσταρεις ελαφρολαικα γενικως, και εγω μαζι σου σε γενικες γραμμες.
Αλλα σε εχω επισης για σκεπτομενο ον που δεν μασαει απο πλυση εγκεφαλου. Οι παραγωγοι και δημιουργοι της σειρας προσπαθησαν με τοσους τροπους να μας περασουν το ποσο γαματη ηταν η Ροουζ και ποσο ξεχωριστη και ποσο μουναρα ξερω γω, αλλα αν παρακολουθησεις τα επεισοδια ενα ενα, το μονο που εκανε ηταν να γαμαει τη φαση. Δηλαδη μιλαμε για αμετρητες μαλακιες με αξιοσημειωτη συνεπεια. Απο την αλλη, ολες οι αλλες companions ηταν ΓΑ-ΜΑ-ΤΕΣ και δεν εκαναν μαλακιες, ισα ισα που διορθωναν την κατασταση. Τελειωνε τεταρτη σεζον να παθεις την πλακα σου και ξεκολλα απο τη Ροουζ, εσυ ο μαστερ του γκρικ καμακι εχεις κολλησει στην αλογομουρα, θα πρεπε να ντρεπεσαι :D
Nodoordonotthereisnotry
13-04-2011, 03:49
Τόσους μήνες που τον έχω για avatar δεν τον έβλεπες; Άσε που, όπως γράφαμε στο παρόν thread (πέρυσι το καλοκαίρι, αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι λογικό να μην το διάβασες, για να αποφύγεις τα spoilers):
Καλά, μάλλον δεν το'χα τονίσει ίσως σε προηγούμενα posts αλλά 4η season με Donna Noble ως companion ήταν η καλύτερη από τις 4. Κι ως companion η Donna μ' άρεσε με διαφορά μεγάλη, πιστεύω. Και το "ποιος Tennant?" το είπα σε αντιδιαστολή με το "ποιος είναι αυτός ο Matt Smith δίχως φρίδια;" που πολύ αναμενόμενα είχαμε ξενερώσει όλοι μας όταν τον είχαμε πρωτοδεί στην συνέντευξή του πριν 2 χρόνια κοντά...βέβαια ο Moffat σου ενέπνεε τέτοια εμπιστοσύνη...και να τα αποτελέσματα τώρα!
BURNIN AMBITION
14-04-2011, 01:24
e de ton ixera giati den evlepa doctor who
twra protimw na mh gamhsw gia na katsw spiti na ton dw. prezaki megalo
pragmatika o tennant einai hgeths
kai o prwtos vevaia gamouse. o prwtos htan re paidi mou oi thin lizzy alla o tennant einai pio konta sthn epoxh mas. sa na leme (prospathw edw kai 5 lepta na skeftw kapoio kalo gamato terastias apeixhshs kai neo group....arxidia. opote) maiden
ton allon tha ton dw logika mexri thn paraskeui. opote mesa sto sk tha sou pw
BURNIN AMBITION
16-04-2011, 01:28
eida prwto epeisodio 5hs sezon. o neos doctor polu spastikos. klassikos agglos evgenhs malakas. h gomena mounara apo tis liges
alla telika o prohgoumenos me rose einai oti kalutero mporei pote na ginei. kai to tardis pws skata egine etsi. to allo eixe trouila auto egine san anapodo gamwto
Nodoordonotthereisnotry
16-04-2011, 10:30
eida prwto epeisodio 5hs sezon. o neos doctor polu spastikos. klassikos agglos evgenhs malakas.
Σύντομα θα αναθεωρήσεις burnin και
h gomena mounara apo tis liges
λίγα λόγια για την κοπέλα μου, εντάξει; :pink:
εφυγε επωνυμη σε μπερνι, απλα δε νιωθει
BURNIN AMBITION
18-04-2011, 23:21
se ligo teleiwnw kai thn pempth sezon. meinan 2 episodia + to special. nai o kainourgios den einai kakos. alla entaxei o tennant den uphrxe. kai epimenw h rose einai oti pio gamhstero exei pote uparxei
Ειδα σε πρωτη προβολη καπου στο Μπρουκλυν τα πρωτα δυο επεισοδια της εκτης σεζον, μεγιστη μαλακια μου φανηκαν...
ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ 11 ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕ!!!!!
ΠΩ ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΙ ΚΑΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ!!!@~~!!!!
Ο ΣΤΗΒΕΝ ΜΟΦΦΑΤ ΜΑΣ ΕΧΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!!
Nodoordonotthereisnotry
20-04-2011, 11:57
:lolol: Κάπου στην ψυχούλα μου μέσα το ήξερα ρε Fixxxer πριν ανοίξω το spoiler σου! :touched: Περιμένουμε, λοιπόν, κι εμείς την τρισμέγιστη! :twisted:
BURNIN AMBITION
20-04-2011, 15:02
egw perimena oti tha doume th rose sto spoiler sou
billie piper re mounia
mrmaiden
21-04-2011, 01:01
Amy Pond τέλος :pink:
Kι εγώ Rose γούσταρα στην αρχή, αλλά συγκρίσεις δεν υφίστανται.
Fixxx γαμιέσαι :P
MoRmEnGiL
21-04-2011, 01:36
egw perimena oti tha doume th rose sto spoiler sou
billie piper re mounia
Mpernh 8a sou dwkw mia filikh symboulh. H mallon 2.
1) katbase kai des ta secret diary of a call girl. Paizei h piper kai exei genika softcore gymnes skhnes.
2) traba kamia kalh kai proxwra parakatw me ka8aro kefali. Ante mprabo :P
Ntoktor xou
8rhskeia
megalh bretania.
Ακολουθει συντομη περιγραφη της φασης χωρις σποιλερς. Πηγα εκει στο τεραστιο μπαρ το οποιο εχει και αιθουσα με γιγαντοθονη και κανουν ιβεντς ολη την ωρα, καυλα ηταν. Ειχε και αγγλικη κουζινα (ΛΟΛ) που οκ το μονο που αξιζε ηταν το bangers & mash, ολα τα αλλα φαινονταν, και πρεπει να ηταν κιολας, εντελως σκατα.
Λοιπον, πολυ καλα οργανωμενη η φαση, ειχε διαγωνισμο τριβια (που ηξερα την απαντηση μονο στις 3 απο τις 10 ερωτησεις), ειχε διαγωνισμο αμφιεσης για τους απολυτα καμμενους, και ειχε και προβολη των 2 πρωτων επεισοδιων. Παιδια ο Στηβεν Μοφφατ οπως εγραψα και παραπανω με εκλεπτυσμενο τροπο, ειναι μαστορας. Πρεπει να εχει δημιουργησει ιστορια απο την αρχη της προηγουμενης σεζον η οποια ισως ολοκληρωθει τωρα, ισως και οχι. Θα δουμε. Παντως το κλιμα ειναι πολυ πιο σκοτεινο πλεον, τα σεναρια γαμανε κωλους, οι ατακες ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη (ειλικρινα πεθανα στα γελια με Ντοκτορ, με Ρορυ, με Ριβερ Σονγκ, γαμανε). Mindfuck τρελο με αρκετα απο τα γεγονοτα της σειρας, θα ειναι μακρυ το καλοκαιρι (κατα το οποιο θα παιξει διακοπη 3 μηνων μεταξυ των πρωτων 7 επεισοδιων και των επομενων 6...).
Ο Matt Smith απλα ΤΟ ΕΧΕΙ ο ανθρωπος, πλεον τον θεωρω ισαξια τελειο με τον Tennant, απλα για διαφορετικους λογους τον καθενα. Η Amy Pond δε θελω να εκφραστω ξανα, τι να λεμε, περιττα τα λογια, απλα χαζευτε την. Ο Rory εξελισσεται σε ακομα πιο γαματο χαρακτηρα, αφου μετα την περιπετεια του ως Centurion εχει ανεβει πολυ. Γενικα προκειται μαλλον για την καλυτερη σειρα sci fi που εχει υπαρξει, και δεν εχω δει καν τις πρωτες 25 σεζον. Μουσικες, φωτογραφια, σκηνοθεσια, ολα τοπ λεβελ πλεον. Τεραστια προοδος απο την 1η σεζον με τον Eccleston μιλαμε, οσο θυμαμαι τα σπεσιαλ εφφε και τα σεναρια και ολα, ειναι ολα σε υψηλοτερο επιπεδο πλεον. Πολυ χαιρομαι για το δρομο που παιρνει η σειρα... Σε αλλα νεα:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215360_10150162909258494_721668493_6930621_2426969_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206497_10150162909868494_721668493_6930630_7929114_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/216900_10150162910123494_721668493_6930633_7536899_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216132_10150162909593494_721668493_6930625_747626_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207481_10150162910073494_721668493_6930632_3661746_n.jpg
Εγω και το Dalek
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205062_10150162909553494_721668493_6930624_4728391_n.jpg
BURNIN AMBITION
21-04-2011, 03:01
sou fwnaze kai
exsperminate h gomena?
em h volka hthela na pw
mormengirl ok tha akolouithisw tis sumvoules sou
epishs peite kati sovaro
ma asxolithw me ta palia doctor who?
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150165630117978.312455.13048857977
MoRmEnGiL
23-04-2011, 02:50
xmmm xwraei poly koubenta. para poly. 8a elega nai alla mhn 3ekinhseis apo arxh, 3ekina apo 3to h kalytera tetarto doctor, giati ta prwta prwta katarxhn leipoun ta perissotera eps (apla den yparxoun. den ta exei oute to BBC.) kai epishs 8a se 3enisoun.
BURNIN AMBITION
23-04-2011, 03:23
tetartos doctor dhladh tetarth sezon h einai xerw gw ogdoh? kathe pote allaze doctor?thanx
xmmm xwraei poly koubenta. para poly. 8a elega nai alla mhn 3ekinhseis apo arxh, 3ekina apo 3to h kalytera tetarto doctor, giati ta prwta prwta katarxhn leipoun ta perissotera eps (apla den yparxoun. den ta exei oute to BBC.) kai epishs 8a se 3enisoun.
Nodoordonotthereisnotry
26-04-2011, 17:03
Γυρνάω μετά από μέρες στο σπίτι και το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κατεβάσω τον αδύνατο αστροναύτη...πλήρης απογοήτευση, όπως γράφω και στα spoilers. ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ 11 ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕ!!!!!
ΠΩ ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΙ ΚΑΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ!!!@~~!!!!
Ο ΣΤΗΒΕΝ ΜΟΦΦΑΤ ΜΑΣ ΕΧΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!!
BURNIN AMBITION
26-04-2011, 17:25
vgike?
Nodoordonotthereisnotry
26-04-2011, 17:42
Oh yes!
BURNIN AMBITION
26-04-2011, 19:46
opoios evale tag re-tardis einai theos. paei gia mplouza eukola
epishs epeidh einai part1 of 2 peisodes mallon tha perimenw thn kuriaki na ta dw kai ta 2 mazi...
BURNIN AMBITION
27-04-2011, 14:15
exoume subs gia to teleutaio episode?
to xsubs den exei akoma
Nodoordonotthereisnotry
28-04-2011, 00:23
Το' δα και σήμερα το πρωί...ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά μιλάμε, κατά πάσα πιθανότητα και κατ' εμέ, για το καλύτερο, ίσως, άνοιγμα τέτοιου είδους σειράς, evah!
mrmaiden
28-04-2011, 00:31
Μας έχωσε καλά ο Moffat!
Βurnin έχουν βγεί υπότιτλοι εδώ και μέρες, μην ψάχνεις μόνο σε ένα site
Nodoordonotthereisnotry
01-05-2011, 04:21
Σά δεν ντρέπονται!!!! Να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον Nixon!!! :-D
cyber_lingas
05-05-2011, 22:20
lol
http://www.youtube.com/watch?v=51JtuEa_OPc
http://www.youtube.com/watch?v=RkmiefoRcfU
Πολυ καλο και το τριτο επεισοδιο, προφανως δε φτανει τα δυσθεωρητα υψη των πρωτων δυο!
Amy Pond ποση αγαπη πια.
mrmaiden
08-05-2011, 23:01
Πολυ καλο και το τριτο επεισοδιο, προφανως δε φτανει τα δυσθεωρητα υψη των πρωτων δυο!
Amy Pond ποση αγαπη πια.
Αυτό και αναμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακή συνέχεια
Επεισοδιο γραμμενο απο Neil Gaiman, παρα πολυ καλο.
Nodoordonotthereisnotry
18-05-2011, 10:23
Έως υπερβολικά καλό, μη σου πω. Το σχετικό wiki λέει πως θέλαν να το παίξουν στην περυσινή season, αλλά τελικά τ' άφησαν για φέτος κι ενώ είχε χαμηλότερο budget, το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ο House ήταν επικούρα σκέτη:
-Fear me Doctor, for I have killed dozens of Timelords......
-Well, fear me for I 've killed all of them! :headbang:
Ειδα 6.05 και 6.06
Δεν εχω πολλα λογια.
Απλα:
WTF??!?!?!
MoRmEnGiL
01-06-2011, 11:11
Ta MOUNIA exeis parathrhsei oti kanoun summer break sth mesh 2plou episodeiou?
Το ηξερα απο την αρχη της σεζον. Απο τη μια, μαλακια γιατι θα πρεπει να περιμενουμε.
Απο την αλλη, θα τελειωσει η σεζον Νοεμβριο ξερω γω και μετα θα περιμενουμε λιγους μηνες μονο για την 7η σεζον :D
Τι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΕΣ ηταν τα 5 και 6 ρε...
Nodoordonotthereisnotry
01-06-2011, 11:14
PUUUUUUUUUUUUUUUSH
BURNIN AMBITION
01-06-2011, 11:45
ti stoixhma pate oti o doctor who pou eidate sto prwto epeisodeio eixe amesh sxesh me tis big babol?
Nodoordonotthereisnotry
01-06-2011, 12:02
Can't say the thought hasn't crossed my mind....αρκεί να μου θυμίσει κάποιος αν είδαμε καθόλου το Tardis εκείνου του Doctor. Αν όχι, τότε στοιχηματίζω υπέρ, αν το είδαμε, από την άλλη, τότε δύσκολα, κάπως.
http://img715.imageshack.us/img715/8166/touchedz.gif
Ποιος περιμενει το Σεπτεμβριο????
Nodoordonotthereisnotry
05-06-2011, 12:47
I cry a river of tears! :P
MoRmEnGiL
06-06-2011, 13:12
Mind = blown.
cyber_lingas
08-06-2011, 02:24
Λέει ο Terry Pratchett συνάντησε τον Moffat σήμερα 'about a project we cannot discuss'... :D
MoRmEnGiL
15-06-2011, 13:21
Den exei leei full season to 2012 par oti o Smith ypegrapse gia 14 akoma eps..
Λέει ο Terry Pratchett συνάντησε τον Moffat σήμερα 'about a project we cannot discuss'... :D
Μακριά.
Λινκ?
BURNIN AMBITION
21-06-2011, 11:46
pw gamhse manes. mas gamhse kanonika.
Nodoordonotthereisnotry
22-06-2011, 19:54
pw gamhse manes. mas gamhse kanonika.
Ναι, αλλά εδώ λέει και πως γάμησε κόρες! :D
MoRmEnGiL
24-06-2011, 10:37
Λινκ?
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s7/doctor-who/news/a324905/doctor-who-wont-return-for-full-series-in-2012.html
Για παμε σιγα σιγα...
sVj5bYeT5MY&feature=autoshare
BURNIN AMBITION
25-08-2011, 22:34
pote xekina ?
Ingolemo
26-08-2011, 16:06
Let's Kill Hitler
BBC ONE, 7.10pm, Saturday
Opote aurio kata tis 10-11 to vrady tha to xoume meis ;)
Οκ ειμαι στη μεση του επεισοδιου, ειχα ξεχασει ποσο ΚΑΥΛΑ ειναι αυτη η σειρα γαμωτο.
Eπισης, :pink: :pink: :pink: :pink:
http://i2.listal.com/image/1578054/600full-alex-kingston.jpg
http://your-daily-girl.com/wp-content/uploads/2010/03/Alex-Kingston-2.jpg
EDIT: Οκ, ο Μοφατ εχει περασει τη σειρα σε αλλο επιπεδο, πλεον τι να πω, μιλαμε για την καλυτερη σειρα επιστημονικης φαντασιας ολων των εποχων χωρις καμια αμφιβολια..
Nodoordonotthereisnotry
28-08-2011, 15:25
"spoilers!!!" <3 Ο άνθρωπος απογείωνε την σειρά ήδη από εποχές RTD, αλλά είναι καταφανές σε κάθε επεισόδιο πως γίνεται τρο-με-ρή δουλειά στα πάντα!
BURNIN AMBITION
28-08-2011, 17:29
subs?
BURNIN AMBITION
28-08-2011, 18:55
pragmatika prepei na stamathsw na vlepw etsi. h teleutaia sezon tou torchwood kai tou dr who de paleuontai. prepei na perimenw na teleiwsei h sezon kai na ta dw ola mazi. de ginetai douleia etsi einai psuxofthoro
MoRmEnGiL
04-09-2011, 23:03
hmmm.. not bad alla mou fainete oti to overhypiasate to 8ema ligo.
Το χθεσινο επεισοδιο ηταν αρκετα μετριο και μαλλον το χειροτερο της σεζον, αν αναφερεσαι σε αυτο.
Το προηγουμενο ηταν επικ απλα. Και γενικα τι overhypiasame μωρε, 5 ατομα γραφουμε στο θρεντ.
MoRmEnGiL
05-09-2011, 09:40
erm, o ari8mos twn atomwn pou grafoun sto 8rent pou kollaei? :P
Πως γινεται να το καναμε overhype το θεμα οταν ειμαστε 5 ατομα και μιλαμε μεταξυ μας για μια σειρα που λατρευουμε?
Και η οποια προς το παρον γαμαει το συμπαν.
MoRmEnGiL
06-09-2011, 14:22
Auto pou 8elw na pw einai oti xwris na lew oti den einai kala ta eps, einai makria apo to highest point ths seiras.
Nodoordonotthereisnotry
06-09-2011, 16:58
Auto pou 8elw na pw einai oti xwris na lew oti den einai kala ta eps, einai makria apo to highest point ths seiras.
Ποιό ήταν αυτό;
MoRmEnGiL
06-09-2011, 21:01
8eleis dld na sou anaferw ena ena ta episodeia pou 8ewrw high point ths seiras? eleos :P
tespa, gia paradeigma anaferw to impossible planet+satan pit, ta eps me tous angels, ta eps me thn library, kai genika polla 8eika eps.
Γουστα ειναι αυτα, θεωρω τη σειρα με τον Matt Smith ενα σκαλι ανωτερη απο πριν, κυριως λογω σεναριου, δηλαδη λογω Moffat.
Και τον ιδιο τον Matt Smith τον θεωρω τουλαχιστον ισαξιο του Tennant.
MoRmEnGiL
06-09-2011, 21:38
Gousta opws akribws eipes. Diafwnw proswpika. 8eos o smith alla Tennant kai ta myala sta kaggela.
Alla...amy..pond.. :pink: :pink: Mporei h ntona na htan h kalyterh companion alla h amy einai erwtas :oops:
Nodoordonotthereisnotry
08-09-2011, 14:56
Α, εγώ νόμιζα πως ήμασταν, όλοι, πάνω-κάτω στο ίδιο μήκος κύματος, όσον αφορά το "επίπεδο" των τελευταίων seasons, και, όταν ρωτούσα "ποιό ήταν αυτό;", περίμενα να μου απαντήσεις κάποιο επεισόδιο από την φετινή season! :P Θεωρώ, δηλαδή, πως, εξαιτίας της "πλοκής" και της οθόνης που προβληματίζει τον δόκτορα σε-κάθε-επεισόδιο, τουλάχιστο κάποιο τοπικό μέγιστο δεν ήταν μακρυά από το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο ήταν ένα "ευχάριστο διάλειμμα". Γενικότερα διαφωνώ πως "overhype"-ιάσαμε το ο,τιδήποτε...ο Moffat ανέβασε πολλά επίπεδα την όλη υπόθεση (το 'χω ξαναπεί), οπότε φτάσαμε στο σημείο που φέτος μας πέφτει το σαγόνι σε μερικά σημεία! :pink:
MoRmEnGiL
14-09-2011, 03:36
case in point, 2 teleutaia episodeia metria.
Ναι ισχυει, δεν αλλαζει αυτο που λεμε :P
MoRmEnGiL
19-09-2011, 03:02
Etsi,na epanerxomaste sta dynata episodeia.
BURNIN AMBITION
21-09-2011, 00:42
kai twra ti?
pouleison? as exhghsei kapoios. de lew parapanw gia na mh spamarw alla peite ta neura mou
MoRmEnGiL
21-09-2011, 01:02
Kane ena tsagaki kai xalarwse dikie mou.
Amy kai rory emfanizontai kai sthn epomenh season
BURNIN AMBITION
21-09-2011, 02:42
plaka plaka ekana
nasai kala
tetoio kollhma de to perimena
alla o tennant htan kaluteros
kai i rose vevaia
kai as leei ta dika tou o fixxxxxer
vasika tis exwna oles
Δε θα μπουμε ξανα στην κουβεντα αυτη, αν θεωρεις οτι η Rose ηταν η καλυτερη εισαι γιατομπουτσο.
Ολες ηταν καλυτερες απο τη σαπια. Και Τεναντ, Ματ Σμιθ ισαξιοι
MoRmEnGiL
21-09-2011, 08:42
lol,oxi.
λολ κι ομως και μη μουτζωνετε αρχιδια μορμενγκιλ και μπερνιν, εδω ειμαστε πολιτισμενοι σαυτο το τοπικ, με απογοητευσατε
MoRmEnGiL
21-09-2011, 13:19
to na les edwmesa mh moutzwnete 3ereis oti prokalei akribws to anapodo apotelesma e? :P
Epishs exeis 3 moutzes, ara symfwnei k allos.
Kie telospantwn opws exw pei ena karo fores, GOUSTA. Goustarw karga smith, alla oxi oso Tennant. Ti na kanoume ,sue me :P
Nodoordonotthereisnotry
21-09-2011, 16:58
Στηρίζω FIXXXER σ' όλα! :D
BURNIN AMBITION
23-09-2011, 09:29
λολ κι ομως και μη μουτζωνετε αρχιδια μορμενγκιλ και μπερνιν, εδω ειμαστε πολιτισμενοι σαυτο το τοπικ, με απογοητευσατεre papare de se moutzwsa. koimwmoun kai eblepa shield meta
twra to eida. sou axizei alla oxi
an kai eisai pousths kai irthes ellada kai de vrethikame.
i rose itan gomena gia na se trelanei. i alli eina ito gluko psilotsamoukalidiko koritsaki pou telika tha to varetheis
oxi o neos den einai isaxios tou tennant. pleon ton sumpathw alla uparxei kai ena orio
BURNIN AMBITION
27-09-2011, 11:23
το τελεθταιο μασ γαμησε απο γςλο.
ρε σεισ το επομενο ειναι σεασον φιναλε? δε μπορς να περιμενς λεμε
MoRmEnGiL
27-09-2011, 13:21
To poso plhsiazoun ta post tou mpernh me iatrikh syntagh sthn katanohsimothta (sout, einai le3h) einai analogo ths poiothtas tou episodeiou.
BURNIN AMBITION
27-09-2011, 19:39
pinkara
logw upografhs pio polu vevaia
BURNIN AMBITION
02-10-2011, 14:33
best season finale ever
gamhse
an kai auto pou egine sas to eixa pei re mounakia eimai gamatos
kaluterh seira ever
ante twra na perimenoume ta xristougenna
Nodoordonotthereisnotry
02-10-2011, 17:34
Επιτέλους μπήκες στο νόημα BURNIN! :P
BURNIN AMBITION
02-10-2011, 17:51
ena plothole omws skefthka
afou o dr htan mesa ston fake dr, otan pethaine giati eidame th xrysh skonh ths regeneration afou pethaine to kouklaki ousiastika. mporei na thn kanei o dr na uparxei opote thelei?
epishs h erwthsh htan apisteuth. apla apisteuth
Nodoordonotthereisnotry
02-10-2011, 18:12
Το απάντησες μόνος σου. Επίσης, δίχως να θέλω να spoiler-ιάσω τίποτες, δείτε το φετινό άνιμε Steins;gate (24 επεισόδια, μόνο).
BURNIN AMBITION
02-10-2011, 19:10
exei na kanei me ton doctora?
Nodoordonotthereisnotry
02-10-2011, 19:29
Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, απλά είχε πολλή σχέση με την φετινή season του Δόκτωρα! ;)
BURNIN AMBITION
02-10-2011, 20:53
hdh katevainei. apla mporeis na mas peis an einai ka iwraio?
Nodoordonotthereisnotry
03-10-2011, 03:43
To άνιμε της χρονιάς είναι, φίλε μου, όχι απλά ωραίο! Aφού μου το πρότεινε άτομο, το οποίο ήξερε πως πεθαίνω για κάτι τέτοια και κόλλησα αρκετά άσχημα το καλοκαίρι. Πίστεψέ με, δηλαδή, πως θα ξαναβγάλεις το τετράδιο από το συρτάρι σου, if you catch my drift! ;)
Πίστεψέ με, δηλαδή, πως θα ξαναβγάλεις το τετράδιο από το συρτάρι σου
ante gamhsou re pshle!
MoRmEnGiL
15-10-2011, 02:14
Twra kai sto minecraft :P
http://www.youtube.com/watch?v=Xj446LPEy7E&feature=feedu
Α ξεχασα να σας πω, δεν ειχα δει τα τελευταια δυο επεισοδια της σεζον, γιατι τα κρατουσα για ειδικη περιπτωση, η οποια ποτε δεν ηρθε. Οποτε τα ειδα ενα βαρετο βραδυ Τεταρτης, δηλαδη μολις τωρα. Γαμησαν. Βασικα οκ, την ερωτηση την καταλαβα οταν της ειπε οτι της ψιθυρισε το ονομα του στο αυτι της. Απο ολες τις απατες που εχει κανει ο Doctor, αυτη με το ρομποτακι ηταν η λιγοτερο ευφανταστη, και δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα με τον τροπο με τον οποιο "γλιτωσε" αυτη τη φορα. Και γενικα το season finale της 4ης σεζον ειναι μαλλον αξεπεραστο, με αυτο της 5ης σεζον να ακολουθει απο πολυ κοντα. Αλλα η εκτη σεζον ειχε την αγαπημενη μου στιγμη σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεζον, την αποκαλυψη πως η River Song ειναι η Melody Pond και συναμα γυναικα του Doctror και κορη της Amy. Αυτη η σκηνη πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει στο Doctor Who. Τωρα πρεπει να δω και το Christmas Special!
Χθες ξεκινησαν τα γυρισματα για την 7η σεζον, η οποια επιτηδες θα καθυστερησει να προβληθει σε σχεση με τις 5 και 6, και λογικα θα μας ερθει καποια στιγμη μεσα στο 2013. Αυτο γινεται για 2 λογους. Πρωτον για να πεσει πανω στα 50α γενεθλια του Doctor Who, και δευτερον γιατι εχει πεσει πολυ μπατζετ και μεγαλο στοιχημα σε αυτο το πραγμα, οποτε περιμενουμε οπως χαρακτηριστικα λενε στο BBC, μια σεζον με "14 επεισοδια τα οποια θα ειναι ολα ενα προς ενα υπερπαραγωγες". Αντε να δουμε. Σε καποια πολυ στεναχωρα νεα, το ζευγαρι Amy και Rory θα συντροφευσει για τελευταια φορα τον Doctor στην επερχομενη 7η σεζον, χωρις να αναφερεται κατι για τον Matt Smith. Δε θελω με τιποτα να τον αλλαξουν.
http://www.bbcamerica.com/doctor-who/photos/season-7/#3557
ΥΓ1. Δε μαρεσε καθολου το μηδενικο βαθος που εδωσαν τελικα στους Silence, αφου ουτε μαθαμε απο που προερχονται τα πραγματα αυτα, ουτε εδωσαν γενικα μεγαλη σημασια στο τι ειναι και τι κανουν και πως οργανωθηκαν. Απλα "μια θρησκεια". Μεχ.
ΥΓ2. Ρε φιλε, βαζω υπογραφη τις νεκροκεφαλες ΧΘΕΣ αφου τις βρηκα σε τυχαιο tumblr, και σημερα βλεπω τα επεισοδια και ανακαλυπτω οτι ειναι απο το season finale. Μαλιστα, οταν δειχνει τα κρανια που κινουνται λιγο, σκεφτομαι "χαχ, σαν την υπογραφη μου", και μετα δειχνει ακριβως αυτη τη σκηνη. Συγχρονικια εμπειρια.
ΥΓ3. ΜΑΚΑΡΙ πραγματικα να επικεντρωθει η εβδομη σεζον στο ποιος ειναι ο Doctor, και με αφορμη τα 50α γενεθλια του, να μας το αποκαλυψουν και στο τελος και να ειναι κατι γαματο. Ετσι πρεπει να γινει.
BURNIN AMBITION
23-02-2012, 15:04
αμα γινει ετσι, μετα δε θα εχει νοημα να συνεχισει. στα πα και στο φμπ, μεγαλη μαλακια να φυγουν. βεβαια εδω εφυγε η αλλη η καυλα...
antimusic
22-03-2012, 15:46
http://static.guim.co.uk/sys-images/Media/Pix/pictures/2012/3/21/1332337638078/Jenna-Louise-Coleman-with-007.jpg
Nodoordonotthereisnotry
22-03-2012, 20:04
Η απάντηση του Moffat στον Burnin! :P
Πρωτον, αυτη ειναι η νεα companion?
Δευτερον, η Karen Gillan ειναι καπου 20 φορες πιο ομορφη.
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/static/media/img/characters/amy_pond/amy_2011b.png
Nodoordonotthereisnotry
23-03-2012, 18:39
Fixxxer, σε ψάχνω από χθες..."προμηθεύσου" το Noctourquet και γράψε review όπως μόνον εσύ ξέρεις! :P Μέχρι τότε: "Dasehraaaaaaaaaaaaaaa, make these shackles go away!" :hippy: Εννοείται, επίσης, πως η Amy δύσκολα θα ξεπεραστεί, αλλά given time θα συνηθίσουμε και το νέο πρόσωπο, είμαι σίγουρος...κάποιοι λένε ότι θα μιλάει καταιγιστικά σαν τον Smith, πάντως! :shock:
Διαβασα συνεντευξη της, το λεει η ιδια. Συγκεκριμενα λεει οτι ο ντοκτορ για πρωτη φορα θα βρεθει με μια companion η οποια μιλαει περισσοτερο απο αυτον και θα σκαλωσει. Επισης αν τη δεις σε αλλες φωτογραφιες, η κοπελα ειναι πραγματικα σαν ποντικι. Σταρχιδια μας δηλαδη, απλα το λεω. Γενικα η Amy για μενα ειναι καπως αξεπεραστη, μαζι με τη Donna. Η Martha ειναι οκ απλα λιγο φλατ, η Rose απλα πατος. Για να δουμε και την καινουρια. Ευτυχως παντως που δε θα αλλαξουν και τον Matt Smith, ειναι λατρειας ο πουστης. Τα αλλα τα ακαταλαβιστικα που μου λες δεν ξερω τι ειναι...
BURNIN AMBITION
23-03-2012, 21:34
ma kala de ntrepesai? patos i rose?
J5iwoRA2Cas
:malakia: :malakia: :malakia: :malakia:
Nodoordonotthereisnotry
26-03-2012, 17:23
gimme a dalek any day! :pink:
Τα αλλα τα ακαταλαβιστικα που μου λες δεν ξερω τι ειναι...
Αναφέρομαι στο νέο Mars Volta. :headbang:
ma kala de ntrepesai? patos i rose?
Burnin, μάλλον έχεις δεί και το "Secret Diary of a Call Girl", δεν εξηγείται αλλιώς!
http://www.madblackcat.com/wp-content/uploads/2011/01/secret-diary-of-a-call-girl.jpeg
http://www.lingerietalk.com/wp-content/uploads/2011/05/Secret-Diary_4.jpg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS88-2CRSdXAGmUd2gFgzbPijUw-xf7zP5lRl9XJ1SDltcaeoTlMry1VZRNvw
http://1.bp.blogspot.com/_vj2e1m7Hlgw/R7n9WwTm5NI/AAAAAAAAHPw/J51KdIHPanQ/s400/secret1.jpg
metamelia1
28-04-2012, 19:39
IEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ucDQlnvU5FM
antimusic
28-04-2012, 19:51
κλωτσά στη μούρη.
Γαμαει, ειδικα το I Am Doctor Theme στο δευτερο μισο, εντελως Liquid Tension Experiment οπως λεει κι ο ιδιος
metamelia1
13-08-2012, 20:38
http://www.youtube.com/watch?v=qrEUBl2pacU
|
|
|
|
v
Nodoordonotthereisnotry
02-09-2012, 12:56
ΚαλημERα! :touched:
iMKZYnkFwmw
BURNIN AMBITION
03-09-2012, 14:21
greek subs gia na sas agapw gia panta
BURNIN AMBITION
02-10-2012, 18:14
megalo klama
Nodoordonotthereisnotry
03-10-2012, 03:44
+υπομονή 3 μήνες!
Κωλαράκι Τορνευτό
31-03-2013, 02:30
Κυκλοφορει σε torrentz!
Χμ, δεν εχω δει ακομα το Xmas episode με τη νεα companion.
Οποτε το Σαββατοβραδο προβλεπεται γεματο (!)
http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2012/12/Doctor-Who-christmas.jpg
Ingolemo
31-03-2013, 14:05
Epishs kukloforei kai to prequel tou episodeiou e:
http://www.youtube.com/watch?v=2IROtC6cAT4
http://www.bleedingcool.com/forums/front-page-comic-news/68465-doctor-who-lunacy-did-rose-already-return-who-david-tennant-playing-special.html
Κωλαράκι Τορνευτό
02-06-2013, 01:50
http://io9.com/farewell-eleven-matt-smith-is-leaving-doctor-who-510860053
:(
Ingolemo
04-08-2013, 23:20
New Doctor!
http://www.imdb.com/name/nm0134922/
BURNIN AMBITION
05-08-2013, 02:45
ο τεναντ γερασμενος?
Κωλαράκι Τορνευτό
06-08-2013, 20:46
^tyflos?
http://myjourneywithdepression.files.wordpress.com/2010/07/david-tennant-10.jpg http://i4.mirror.co.uk/incoming/article1886352.ece/ALTERNATES/s615/Peter-Capaldi-1886352.jpg
http://s17.postimg.org/ww0zqcivj/08x00_The_Day_Of_The_Doctor_50th_Anniversary.jpg (http://postimage.org/)
:touched::touched::touched::touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
25-11-2013, 07:20
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΒΕΡ :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
27-12-2013, 02:09
goodnight raggedy man <3
BURNIN AMBITION
27-12-2013, 03:20
bghke neo epeisodio?
Κωλαράκι Τορνευτό
27-12-2013, 03:22
Christmas Special ρε, δεστο.
http://thepiratebay.se/torrent/9398452
BURNIN AMBITION
27-12-2013, 12:26
το χω δει τη μερα που βγηκε. ελεγα μην βγηκε και αλλο απο τη νεα σεζον!!!
Κωλαράκι Τορνευτό
27-12-2013, 23:06
Βγηκε ΠΡΟΧΘΕΣ, τωρα το τι εννοεις δεν το ξερω :P
Οχι The Day Of The Doctor. The Time Of The Doctor.
Roswell47
03-01-2014, 11:57
το ξεκινησα μεσα στις διακοπες, τελειωνω πρωτο κυκλο. απ ο,τι καταλαβα ο 9ος γιατρος περασε και δεν ακουμπησε πολυ καθως πιο πολυ βλεπω τις φατσες των αλλων 2, αλλα τι ψυχαρα ειναι αυτος ρε. τον υπερλατρεψα και με εψησε με τις ερμηνειες του. τα ξαναλεμε οταν σας φτασω!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/Christopher_Eccleston_Thor_2_cropped.png
BURNIN AMBITION
03-01-2014, 16:10
Βγηκε ΠΡΟΧΘΕΣ, τωρα το τι εννοεις δεν το ξερω :P
Οχι The Day Of The Doctor. The Time Of The Doctor.ρε συ αυτο με τους πολλους ντοκτορ δεν ειναι? ή ειναι αλλο? μη κατεβαζω τσαμπα
Κωλαράκι Τορνευτό
03-01-2014, 21:44
Εισαι βλακας!!! Τεσσερα ποστ για να σου εξηγησω οτι ειναι ΑΛΛΟ, ΝΕΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
Roswell, λατρευουμε Κριστοφερ Εκλεστον φυσικα, και καμια σχεση, εννοειται πως γαμαει.
Απλα παιχτηκε μαλακια γιατι ηθελαν Τεναντ για 9ο, ομως εκεινος δε μπορουσε.
Οποτε εβαλαν Εκκλεστον (που γαμησε) για μια σεζον μονο, και μετα νομιζω κι αυτος πικραθηκε που τον απολυσαν για να παρουν τελικα Τενναντ.
BURNIN AMBITION
04-01-2014, 02:05
ntx mwre arghsa alla to piasa. blepw twra. thanx
Roswell47
06-01-2014, 03:35
Θα κανω το θρεντ προσωπικο μου ημερολογιο με αγαπημενες στιγμες μεχρι να το προλαβω. Τι ωραια σειρα ρε μαγκες.:dfinger:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1546783_574389742642745_1043088126_o.jpg?oh=46073508ba2b65bf3d8cdec7a8302756&oe=52CB8FA8&__gda__=1389092378_b648acc7a67146890e098c1446a11c2c
Κυρία Μαριάννα
06-01-2014, 08:37
Θα κανω το θρεντ προσωπικο μου ημερολογιο [/SPOILER]
αγαπημένο μου ημερολόγιο, αυτή η σειρά με έχει καταρρακώσει ψυχολογικά -αλλά συνεχίζω να τη βλέπω-.
cyber_lingas
06-01-2014, 15:02
Θα κανω το θρεντ προσωπικο μου ημερολογιο με αγαπημενες στιγμες μεχρι να το προλαβω. Τι ωραια σειρα ρε μαγκες.:dfinger:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1546783_574389742642745_1043088126_o.jpg?oh=46073508ba2b65bf3d8cdec7a8302756&oe=52CB8FA8&__gda__=1389092378_b648acc7a67146890e098c1446a11c2c
https://www.youtube.com/watch?v=QfK8y7KVADo
Roswell47
07-01-2014, 19:10
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1608578_575199095895143_1780972852_n.jpg?oh=1316b638fde335f5ce11582a16f309f1&oe=52CE7EC4&__gda__=1389269904_4cbfe23f92d30a1f6715b5f757fc64ad
https://www.youtube.com/watch?v=OFKUnfwBPTU
:touched::touched:
Roswell47
14-07-2014, 16:39
https://www.youtube.com/watch?v=TivqZTq5u6Y
ΓΚΑΒΛΑ. Ποσο Θεος ο Capaldi.
Κωλαράκι Τορνευτό
14-07-2014, 16:45
Καλα δεν τον δειχνει να λεει/κανει και τιποτα ιδιαιτερο στο τρεηλερ ε (το οποιο γαμαει βεβαια, και οκ, δεινοσαυροι.)
Λογικα θα τον αγαπησουμε οπως αγαπησαμε και τους προηγουμενους. Ματ Σμιθ μου λειπεις </3
Roswell47
24-08-2014, 02:18
Το είδε κανείς; Έχει ανέβει στα τορρεντζ.
Κωλαράκι Τορνευτό
24-08-2014, 05:06
Οχι ακομα, αλλα θα γινει συντομα.
metamelia1
25-08-2014, 00:22
DE MU ARESE O CAPALDI
Κωλαράκι Τορνευτό
25-08-2014, 03:43
εδινε 1,01 στο στοιχημα εδω που τα λεμε να μη σου αρεσει
δεν το εχω δει, στην αμερικη πλεον
Εναμιση χρονο μετα.... :touched:
8η σεζον: Η πρωτη του Καπαλντι. Γαματος τυπακος, το εχει ανετα το θεμα, αν ειναι κατι που κανουν εξαιρετικα σε αυτη τη σειρα ειναι παντα το casting. Τον λατρευω κι αυτον οπως και τους τρεις προηγουμενους. Καλυτερη σεζον απο την 7η (και τελευταια του Ματτ Σμιθ) που ειχε μερικα θεματακια, αλλα με μερικα ups & downs. Ειχε επεισοδιαρες οπως το Listen, το Time Heist, το Caretaker και τα δυο τελευταια με τη Missy, αλλα ειχε και αχρειαστες μαλακιουλες οπως το Kill The Moon, Robots Of Sherwood και αυτο με το δασος, που ηταν καπως cute ας πουμε.
9η σεζον: Ποσο τελειο ηταν το Heaven Sent. Ανετα στα 10 καλυτερα επεισοδια της σειρας απο τοτε που αναβιωσε πριν 11 χρονια. ΟΛΑ τα επεισοδια ηταν τουλαχιστον καλα εως εξαιρετικα, με κορυφαιες στιγμες το διπλο επεισοδιο με την Arya Stark και τα τρια τελευταια. Αναμενουμε πλεον 10η σεζον στην οποια θα γινεται της πουτανας λογικα, καθως ο Μοφφατ ανακοινωσε οτι θα ειναι η τελευταια του στο τιμονι (πιθανοτατα και η τελευταια του Καπαλντι), ενω ηδη χασαμε την Κλαρα Οσγουολντ. Μονο που η 10η σεζον θα ερθει μετα απο τουλαχιστον ενα χρονο, αφου το 2016 δε θα εχουμε νεα επεισοδια παρα μονο τα Χριστουγεννα σε 10 μηνες :|
Roswell47
08-02-2016, 06:49
Series 8: Αγαπημένα επεισόδια, το 2 που μπαίνουν στο Ντάλεκ, το 4 "Listen", το 8 "Flatline" - ίσως το αγαπημένο μου της σεζών. Το 2πλο φινάλε δε μου έκανε αίσθηση, η κατάληξη με τους Cybermen ΠΟΛΥ μιεχ
Series 9: ΠΟΛΥ δυνατή αρχή, τα πρώτα δύο διπλά επεισοδία (δλδ 1-2 και 3-4) ήταν πολύ καλά πραγματικά. Το 2πλο με Άρυα μου φάνηκε κακό, με μόνη πραγματικά καλή στιγμή την αποκάλυψη, για το πώς πήρε ο νέος ντόκτορ το πρόσωπο του ρωμαίου στο επεισοδio στη Πομπιία με Τένναντ Το διπλό με ζάιγκον πολύ μέτριο με καλύτερη στιγμή το αντιπολεμικό κήρυγμα του Ντόκτορ. Sleep no More ό,τι χειρότερο έχω δει, ήμαρτον. Διπλό φινάλε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ, με καλύτερο επεισόδιο το Heaven Sent, που παίζει όντως να είναι το καλύτερο επεισόδιο Doctor Who evah. (ανατρίχιασα μόνο που το θυμήθηκα).
Το χριστουγενιάτικο της 8ης καλό αν ήταν το τελευταίο επεισόδιο της Κλάρα θα ήταν άψογο ενώ της 9ης αρκετά κακό.
Roswell47
03-03-2016, 15:38
www.radiotimes.com/news/2016-01-29/is-aidan-turner-auditioning-to-be-the-next-doctor
http://io9.gizmodo.com/pearl-mackie-is-the-doctors-new-companion-1772638307
Meh. Αμα θελατε να ειστε "diverse" στη νεα μοδα μαλακιας του Χολιγουντ και της τηλεορασης γενικοτερα, μπορουσατε να βαλετε μια Ινδη, μια Ασιατισσα ή ακομα και καμια Τζιμπρια, αφου εχουμε πληθωρα ολων αυτων στην Μεγαλη Βρετανια. Μαυρουλα ειχαμε τη Μαρθα, που ηταν και μια λατρεια, και ηταν και μαλλον αρκετα καλυτερη ηθοποιος αν κρινουμε εστω απο το ενα μικροσκοπικο δειγμα της Pearl Mackie στο τρεηλερ. Χαζοβιολα την εκαναν να φαινεται, και το μονο θετικο πανω της ειναι τα παπουτσια της.
BURNIN AMBITION
24-04-2016, 02:01
η καλυτερη κομπανιον η ροουζ π[αραδεξου το
antimusic
24-04-2016, 06:05
http://io9.gizmodo.com/pearl-mackie-is-the-doctors-new-companion-1772638307
Meh. Αμα θελατε να ειστε "diverse" στη νεα μοδα μαλακιας του Χολιγουντ και της τηλεορασης γενικοτερα, μπορουσατε να βαλετε μια Ινδη, μια Ασιατισσα ή ακομα και καμια Τζιμπρια, αφου εχουμε πληθωρα ολων αυτων στην Μεγαλη Βρετανια. Μαυρουλα ειχαμε τη Μαρθα, που ηταν και μια λατρεια, και ηταν και μαλλον αρκετα καλυτερη ηθοποιος αν κρινουμε εστω απο το ενα μικροσκοπικο δειγμα της Pearl Mackie στο τρεηλερ. Χαζοβιολα την εκαναν να φαινεται, και το μονο θετικο πανω της ειναι τα παπουτσια της.
πόσο αμερικανάκι είσαι, πες μου τώρα.
Ξερω γω.... τι ηλιθια ερωτηση ειναι αυτη? Εσυ παντως πρεπει να εισαι περισσοτερο απο μενα, αφου εισαι ο ορος politically correct ενσαρκωμενος.
Kaserinos
31-01-2017, 02:37
Peter Capaldi Announces He’s Leaving Doctor Who. (http://nerdist.com/peter-capaldi-doctor-who-leaving/)