View Full Version : Rammstein
Πωλειται εισητηριο για Rammstein Γαλλια-8 Δεκεμβρη
KoiliaSamprela
13-11-2009, 15:45
1 ?
μπιζαριος
14-11-2009, 12:17
100 τι?
psychotron
14-11-2009, 15:15
Δεν θυμάμαι καθόλου αν είχε "ζώνες" με διαφορετικές τιμές για Παρίσι (μπροστά στη σκηνή ή vip ξερωγώ) αλλά το απλό εισιτήριο που πήρα, έχει 59 euro, ούτε με τα έξοδα του courier δεν φτάνει 100.
Τώρα αν όντως παίζουν "ζώνες" κλπ, είναι διαφορετικό το θέμα.
file mou egw to poulaw toso m diafora gyro sto 10euro apo thn timh pou to phra opoios exei thn dynatothta na paei alla den exei eishthrio den nomizw na vrei f8hnotero apo 90 me 100 euro,toso to dinw den 8a kolhsoume sto 10euro apla den borw na paw k to poulaw!oso gia tis zwnes...den kserw eilikrina apla to ticket einai gia arena oxi gia ka8ismata
Με αλλα λογια δηλαδη επειδη δε σου κατσε να πας Rammstein ειπες να βγαλεις και κατι παραπανω για τον "κοπο" σου να κλεισεις τα εισιτηρια μεσω ιντερνετ και να στα στειλουν και σπιτι κατα πασα πιθανοτητα.
Λοιπον, εγω βρηκα αυτην εδω την ηλεκτρονικη σελιδα http://www.avosbillets.com/index.php?option=com_avosbillets&task=view&view=event&id=284&lang=en και προσφερομαι να αγορασω με 65 ευρω για οποιον θελει εισιτηρια για το Παρισι στις 9 Δεκεμβριου, που σε αντιθεση με τη συναυλια στις 8 Δεκεμβριου για την οποια προσφερει απλοχερα ο φιλος μας εισιτηρια και να του τα πουλησω μονο με 99 ευρω για να κανω ανταγωνισμο. Επισης κερναω κρουασαν και γαλλικο καφε απο τον κοντινοτερο φουρνο στο μερος της συναυλιας.
μπιζαριος
16-11-2009, 10:53
Τωρα ειμαι σε διλημμα.
Να παρω απο σενα η απο τον αλλον.
Η διαφορα ειναι μονο 1 ευρω και ο αλλος πιθανοτατα να το εχει ετοιμοπαραδοτο στην Αθηνα ενω εσυ εισαι μακρια και θα αργησω να εχω το εισιτηριο στα χερια μου.
Ριξε λιγο ποιο κατω την τιμη.
[/irony]
Φιλε δε γινεται, το πηρα 89 ευρω τελικα με τους φορους κι αυτα και το δινω 99, δε νομιζω αλλωστε να βρει και κανεις αλλος εισιτηριο και απλα το δινω γιατι δε μπορω να παω εγω, δεν ξερω καν γιατι το αγορασα εξαρχης, αλλα δε θα κανουμε για ενα δεκαευρω ετσι, δωσε μου 99 και ειμαστε νταξει.
μπιζαριος
16-11-2009, 11:04
Φιλε δε γινεται, το πηρα 89 ευρω τελικα με τους φορους κι αυτα και το δινω 99, δε νομιζω αλλωστε να βρει και κανεις αλλος εισιτηριο και απλα το δινω γιατι δε μπορω να παω εγω, δεν ξερω καν γιατι το αγορασα εξαρχης, αλλα δε θα κανουμε για ενα δεκαευρω ετσι, δωσε μου 99 και ειμαστε νταξει.
Μα κοιτα, ειναι μεταχειρισμενο δεν γινεται. επισης αφορολογητο θα το παρω εγω γιατι δε θα κοψεις αποδειξη. να μοιρασουμε την διαφορα πιστευω. θα σου δωσω 86 ευρω και ιτς ε ντιλ. 8)
loipon epeidh o fixxxxer bhke gia na to paiksei mallon eksypnos as milisei opoios endiaferetai gia to ticket k oxi o ka8e malakas pou bhke na to paiksei istoria....opoios 8elei to ticket as epikoinwnisei mazi mou k vlepoume ti 8a ginei sthn timh emena etsi k alliws mou einai axrhsto mias k den 8a paw....
μπιζαριος
16-11-2009, 12:16
ντροπη σου.
απολογησου.
xaxa ti logia xrhsimopoiw e?em ti benei to ka8e mlkismeno na pei thn mlkia tou....mallon o eksypnos "flos" den bhke ebay ligo kairo prin na dei times ekswpragmatikes....de gamietai...etsi einai oi apopseis einai san tis kwlotrypides oloi exoun mia
μπιζαριος
16-11-2009, 12:24
εγω ειμαι πολυ χοντρος και εχω 2
Phantom Duck
17-11-2009, 01:30
ναι αλλά αν είσαι μαυραγορίτης δε μας ενδιαφέρει αν είσαι ο πιο φτηνός τέτοιος, πούλευε.
Mitsmann
17-11-2009, 02:02
Stv αγοραζω εγω.
xaxa ti logia xrhsimopoiw e?em ti benei to ka8e mlkismeno na pei thn mlkia tou....mallon o eksypnos "flos" den bhke ebay ligo kairo prin na dei times ekswpragmatikes....de gamietai...etsi einai oi apopseis einai san tis kwlotrypides oloi exoun mia
Κανε μου τη χαρη που θα μας πεις και εξυπνακηδες και οτι εχουμε αποψη κωλοτρυπιδα. Πας να πουλησεις εισιτηριο 10 ευρω πιο ακριβα απο οτι το αγορασες, κι ενω η κανονικη του τιμη ειναι πολυ πιο κατω απο αυτο. Το οτι μπορει καποιος να πεσει θυμα και πανω στην απελπισια του να δωσει πολυ παραπανω λεφτα, δε σημαινει οτι εσυ εισαι "μαγκας" που θα εκμεταλλευτεις αυτο το γεγονος. Κανεις που κανεις την μαλακια δηλαδη, τουλαχιστον δεν το πουλας και 120 να βγαλεις και κατι παραπανω? Στην τελικη αμα εισαι τοσο μαγκας και μιας και εμεις δεν εχουμε μπει στο ebay, τραβα πουλα το εκει περα.
eipa pio panw 90 einai 1 euro panw apthn timh pou to phra EKSYPNE ti 8es na to poulhsw 59 enw edwsa 30 epipleon euro gia taxydromika?opoios 8elhsei na parei ticket toso 8a to plhrwsei anyway biftekomourh bhkes gia na mas prikseis ta paparia k na to paikseis ippoths (?)k oso giauto pou egrapses....to oti epaikse provlhma k den borw na paw den uparxei etsi?loipon pouleue twra k ase na milisei kanenas pou endiaferetai gia to eishthrio
Ford Prefect
17-11-2009, 13:00
30 ευρώ ταχυδρομικά για ένα εισιτήριο; Ποιος απατεώνας χρεώνει τόσο; Στο φέρνει μπάτλερ σε ασημένιο δίσκο μαζί με κρουασάν;
μπιζαριος
17-11-2009, 13:06
Και σαμπανια.
επισης ΤΩΡΑ ειναι η στιγμη να απολογηθεις.
και στα μπιφτεκια, και στον φιξξξερ.
psychotron
17-11-2009, 14:44
30 ευρώ ταχυδρομικά για ένα εισιτήριο;
yep, κοίταξα χθες τα χαρτιά μου, τα έξοδα courier από Γαλλία για κάθε αποστολή, είτε έπαιρνες 1 είτε 101, 30 euro ήταν, αλλά είχαμε παραγγείλει 4 εισιτήρια και τα μοιραστήκαμε.
Ford Prefect
17-11-2009, 15:45
Courier? Express συστημένο με το κανονικό σύστημα πόσο θα έβγαινε δηλαδή; Τι είναι τούτοι ρε;
a kwlotrypida mixxxer esy eisai dld toso magas pou 8a to poulages akomh parapanw e?8a ekanes kati dld gia to opoio krazeis se megalytero va8mo....as tous ta fame gia ta kala dld ena prama....file to mono pou exw na pw einai na skefteis ligo prin apadhseis...vale ta daxtyla sto myalo prin ta valeis sto plhktrologio....an uparxei auto vevaia
Mitsmann
17-11-2009, 18:22
ο φιξξξερ μου προτεινε σε πι εμ να αγορασω το εισητηριο σου και να του το πουλησω παραπανω για να το πουλησει εν τελει αυτος παραπανω.
δηλωνω σοκαρισμενος, σε τι κοσμο τα παιδια μας θα βλεπουν Ραμμστειν?
eipa pio panw 90 einai 1 euro panw apthn timh pou to phra EKSYPNE ti 8es na to poulhsw 59 enw edwsa 30 epipleon euro gia taxydromika?opoios 8elhsei na parei ticket toso 8a to plhrwsei anyway biftekomourh bhkes gia na mas prikseis ta paparia k na to paikseis ippoths (?)k oso giauto pou egrapses....to oti epaikse provlhma k den borw na paw den uparxei etsi?loipon pouleue twra k ase na milisei kanenas pou endiaferetai gia to eishthrio
Μην τα γυριζεις, 100 ευρω ειπες, οχι 90. Αν το πουλαγες 90 δε θα σου λεγα τιποτα, η κουτοπονηρια μου τη δινει, οχι το ενα ευρω παραπανω. Ξερω πολυ καλα οτι ειναι 30 ευρω τα ταχυδρομικα γιατι το ειδα στο site που ποσταρα. Τερμα η συζητηση, σου ευχομαι καλη τυχη να βρεις καποιον βλακα να δωσει 100 ευρω, ειμαι σιγουρος ολο και καποιος θα υπαρχει.
loipon hli8ie akou....eipa 90-100 1on,2on petaxthkes apto pou8ena san poutsa na peis ti?ena prama pou sixenomai poly einai h mlkia k esy fenetai naxeis boliki apauthn ... 3on to pote 8a teleiwsei h syzhthsh den 8a to krineis esy k 4on to eishthrio 90 8a to dwsw se opoion to dwsw!an vrw kanenan pou na kanei kra pws einai vlakas toso oso esy tote 8a tou to dwsw 190 pare poulo twra 28 xronon malakas arketa mas ta eprikses...
den anarwtiesai kalytera giati ksekinises olo auto kalytera?k oxi to oti ksekinises na les thn apopsh sou apla...tote den 8a eixan prob. alla mlkies typou "Με αλλα λογια δηλαδη επειδη δε σου κατσε να πας Rammstein ειπες να βγαλεις και κατι παραπανω για τον "κοπο" σου να κλεισεις τα εισιτηρια μεσω ιντερνετ και να στα στειλουν και σπιτι κατα πασα πιθανοτητα." sto katw katw den se anagase kanenas na t agoraseis k mhn mou peis oti eixes tetoio skopo ... tetoies paparies mhn arxiseis mono...
μπιζαριος
18-11-2009, 00:19
σα gay ζευγαρακι κανετε. ηρεμηστε.
plaka plaka me ton mlka pou bleksame....
Βουλωνε ρε ηλιθιε επιτελους, εχεις φαει δουλεμα απο οσους εχουν ποσταρει και δεν εχεις παρει πρεφα, σκασε, οκ, αν βρεις καποιον μαγκια σου, τα παμε αυτα.
vlakako kanonise se koroideuoun osoi se kseroun ksekola ligaki