PDA

View Full Version : Buried Inside/Tombs/Son of Nothing

Agoraphobic_S.I.
13-11-2009, 02:15
Εμείς κι εμείς για ακόμα μια φορά στο Αν. Έχουμε συνηθίσει πλέον.

Sun of Nothing: Ανατριχίλα. Πρώτη φορά τους έβλεπα, με άφησαν μαλάκα. Τα νέα κομμάτια μας προϊδέασαν για τη δισκάρα που έρχεται.

Tombs: ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. Τέλεια απόδωση, αρκετά πιο δυναμικοί από τους δίσκους. Όσο παιρνούσε η ώρα τόσο καλύτεροι γίνονταν! Οι καλύτεροι της βραδιάς μάλλον.

Buried Inside: Τους γάμησε ο ήχος. Στα περισσότερα κομμάτια μαντεύαμε τα φωνητικά ενώ οι κιθάρες και το μπασσο δημιουργούσαν ένα πρίμο συνοθύλευμα απ' το οποίο δύσκολα καταλάβαινες τι παίζουν. Έπαιξαν σίγουρα V, Time as Ideology, Time as Surrogate Religion. Κρίμα, είχαν περιθώρια για γαμάτη εμφάνιση.

Πινκς σε λοκι, μπιζάριο, dopefiend!
Dythor άντε και γαμήσου.

:pink:

dopefiend
13-11-2009, 05:41
όντως απογοητευτικά λίγος κόσμος.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, για μενα οι sun of nothing αναδείχθηκαν σε μπάντα της βραδιας. τρίτη (ή 4η δε θυμαμαι) φορά που τους βλέπω και πραγματικά είναι σταθερή αξία στα λαιβ. ακούστηκε το mr dudley's soul σίγουρα και δυο ήταν καινούρια νομίζω? άρτια εκτελεσμένα, φοβερό δέσιμο, οι sun of nothing είναι μια μπαντα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες του εξωτερικού. τα έχουμε πει άπειρες φορές. αναμένουμε το νεο δίσκο αν και απο αυτά που άκουσα είμαι σίγουρος ότι θα γαμαει. αυτή τους η συνέπεια στην ποιότητα, οσον αφορά λαιβ κ δισκογραφία, τους καθιστά ως αγαπημένη μου ελληνική μπάντα. τσιμπήσαμε και μπλουζάκι επιτέλους!

οι tombs ωραίοι ήταν, αρκετά μπλακμεταλίζοντες και καλή απόδοση είχαν αλλά μάλλον προτιμώ να τους ακούω σπίτι μου παρά λαιβ.
highlight ο σιχαμένος μπασίστας με μπλουζάκι philadelphia vietnam veterans memorial "it is our duty to remember".

οι buried inside δυστυχώς όσο και να θέλω να το πω δεν γάμησαν. δλδ μπορεί και να γάμησαν αλλά εμείς δεν το νιώσαμε. κακός ήχος, φωνή δεν ακούσαμε, γενικά όπως ακριβώς τα είπε ο αγκοραφόμπικ (:dfinger:) και μικρό σετ όπως σωστά παρατήρησε ο κ. Μπάρκας. άλλο αν εκείνη τη στιγμη δεν το κατάλαβα λόγω κούρασης. νομίζω έπαιξαν επίσης ΙΙ, VII, VIII και time as commodity. έλαμψαν δια της απουσίας τους τα IV, VI, time as imperialism.

Shrinebuilder
13-11-2009, 05:58
Sun of Nothing πάντα ακούω ευχάριστα, σε live ή στο σπίτι μου, αλλά ποτέ δε μπορώ να ξεχωρίσω κομμάτια. Είμαι γαμάτος.
Γενικά πάντως είναι απίστευτα γαμάτη μπάντα. Είχαν και τον καλύτερο ήχο της βραδιάς.

Tombs υπερσπασαρχίδης κακάσχημος ντράμμερ, κάτσε κάτω γαμώ το σπίτι σου και μη φωνάζεις! Κατα τ'αλλα ωραίοι, και πιο καλοί απ'τα σιντί.

Buried Inside σκατά ήχος, κρίμα κι άδικο, ήμουν στο κέντρο στην αρχή και ο ήχος ήταν μια απίστευτη βαβούρα, Intro/Ideology/V δεν καταλάβαινα Χριστό, καλά που τα θυμόμουν απ'τους δίσκους και είχα ένα μπούσουλα :Ρ
Μετά πήγα απ'τα δεξιά και ο ήχος ήταν κάπως καλύτερος, σε καμία περίπτωση δε το ευχαριστήθηκα όμως.

Κόσμος λίγος και ψόφιος.

τα αυτιά μου όπως το βλέπω θα βουίζουν για καμιά βδομάδα. Ποιός σκατά έφτιαξε ήχο στους buried?

μπιζαριος
13-11-2009, 11:05
Ρε καλημερα.
Sun of nothing γαμησανε οπως παντα με τραγουδιαρη να κανει ακροβατικα και ζογκλερικα. καινουρια κομματια ειναι αλλου, ο καινουριος δισκος θα ειναι τεραστιος.

Tombs γουσταρα απιστευτα αλλα θα συμφωνησω με σραινκοτερ ο ντραμμερ τους ειχε φαει κατι περιεργο. δεν περιγραφω αλλο.

Buried inside ασχολιαστος ηχος αλλα δεν περιμενα και κατι εξωφρενικα τελειο στο θεμα ηχου με κατι τοσο απαιτητικο. κοσμος μου ειπε οτι εχει ακουσει πολυ καλο ηχο απο απαιτητικα συγκροτηματα στο ΑΝ, εγω οχι.
Να σημειωθει οτι ο τραγουδιαρης των buried inside δεν ειχε μικροφωνο στην αρχη και τσιριζε τοσο δυνατα που τον ακουγα χωρις μικροφωνο.

Μικρο σετλιστ ειχαν οι buried inside γιατι ο κιθαριστας ηταν ΠΟΛΥ αρρωστος και πριν το live δεν κουνιοτανε πολυ, και ετσι δεν μπορουσαν να το μεγαλωσουν.
οι sun of nothing επισης μικρο list γιατι, "ετσι", ειπε η relapse που οριζει και το ποση ωρα θα παιξουν τα support.
οι tombs απο οσο ξερω προσθεσανε λιγο παραπανω στο list τους που θα παιζανε.

και πινκ σε αγκοραφομπικ που δεν κοτεψε.

LokiTricksterGod
13-11-2009, 13:57
μετά από κάθε εμφάνιση sun πείθομαι ότι για την ώρα που παίζουν (τουλάχιστον) είναι η καλύτερη μπάντα του σύμπαντος, αυτό λέει αρκετά νομίζω για το ποιόν τους! και τα καινούρια κομμάτια είναι πεντανόστιμα. επίσης η κιθάρα θάφτηκε κάπως =/

οι tombs ξεκίνησαν με κακό ήχο, τύμπανα πολύυυ πίσω (μόνο τα πιατίνια ακούγονταν) και μπάσο ανύπαρκτο, σιγά σιγά άρχισε να φτιάχνει και κατέληξε σε ένα μπλακμεταλόνόιζρόκ παραλήρημα που στα σιντί δε βγαίνει τόσο πολύ. μπράβο τους μπράβο τους.

από προσέλευση κλασικά μόνο γνωστά πρόσωπα, τι διάολο, 3 χρόνια πριν στο showcase της venerate γινόταν της πουτάνας, εδώ δεν είχε 'κολλητούς' να ρθουν να δουν ε;

regularpaul
13-11-2009, 14:16
ήρθα μόνο για SoN και για τα σαπουνακια μας
το τελευταιο κομματι SoN ... :pink:

α κι οι Ludmila φανταστικοί με διασκευάρα regularjohn :grin:

Brazen_Bull
13-11-2009, 15:40
Λοιπον οι SoN ειχαν ενα φοβερο κομματι στο τελος που πολυ μου αρεσε και εναν πολυ καλο ντραμερ, τον οποιο και προσεχα την περισσοτερη ωρα που επαιζαν. Tombs καλυτεροι απο τις εντυπωσεις που μου ειχε αφησει ενας δισκος τους με πολυ ωραια ριφς εκ των οποιων δυο μου θυμισαν CoL (:pink:). Απο Buried Inside εχω το παραπονο μονο, λογω ηχου. Ξενερωσα καπως για να 'μαι ειλικρινης γιατι για δαυτους πηγα.

Amnesiac.
13-11-2009, 16:06
SoN τους έχω δει 5-6 φορές και χθες απογοητεύτηκα λιγάκι, όχι γιατί δε παίξαν καλά, αλλά γιατί μου φάνηκαν πολύ γυαλισμένοι και καθαρούληδες, έχει φύγει σχεδόν εντελώς η σαπίλα από τη μουσική τους.

Tombs δεν είχα ακούσει ούτε νότα πιο πριν αλλά μου άρεσαν πολύ, τσίμπησα και το σιντάκι τους και μάλλον θα πορωθώ.

Buried Inside τεράστια απογοήτευση λόγω ήχου και μικρής διάρκειας του σετ. Αν και με τέτοιο ήχο μάλλον καλύτερα που δεν παίξαν παραπάνω. Το πάθος και η πόρωση (πουτάνα όλα) υπήρχαν αλλά ρε πούστη μου 3 τραγουδιάρηδες είχαν και δεν ακούστηκε φωνούλα όση ώρα έπαιξαν. Δεν πειράζει, τους αγαπάμε γιατί είναι η καλύτερη μπάντα στο είδος της.

Respect σε κονκάρδες "ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ." Και σε Γκουλάκο :pink:

cynic
13-11-2009, 16:21
SON kalitero ixo xtes apo olous, orea ta nea tracks.Meta o ixos me sapise teliws borw na pw.Hmarton kai marshallila prima terma ola.Krima.

babality
13-11-2009, 16:26
SoN τους έχω δει 5-6 φορές και χθες απογοητεύτηκα λιγάκι, όχι γιατί δε παίξαν καλά, αλλά γιατί μου φάνηκαν πολύ γυαλισμένοι και καθαρούληδες, έχει φύγει σχεδόν εντελώς η σαπίλα από τη μουσική τους.

ευτυχως που οι μπαντες δεν λαμβανουν σοβαρα τετοιες αποψεις..

Amnesiac.
13-11-2009, 16:32
Όντως. Θα κάνω έντιτ και θα γράψω "Γάμησαν! Απίστευτοι! Το καλύτερο τριπ της ζωής μου!" ελπίζοντας να την πάρουν σοβαρά την άποψη μου.

cynic
13-11-2009, 16:41
Ma to na vgazei kapios ixo live kai na 8eorite mion skaei kapos e.Eidika son 3i i 4i fora pou tous evlepa, standar to euxaristi8ika perisotero apo alles fores pou skizane autia.Ta albums akougonte mia xara etsi ki alliws.Alla oi mikrofonismoi, tiga psiles sixnotites, opos tombs kai B.I meta den einai gia mena to + tis "sapilas". "Sapila" pezane kai oi Amen Ra sto texas, pou standar exei xeirotero ixo tis perisoteres fores apo to An, ki omos ola akougontan sosta tote.
Gousta einai auta anyway.

Amnesiac.
13-11-2009, 16:59
[captain obvious]Ε ναι, γούστα είναι αυτά.[/captain obvious]

Δηλαδή και στα άλμπουμς τους προτιμώ τη βρωμιά του πρώτου από τον ήχο του δεύτερου αν και ο δεύτερος είναι "αντικειμενικά" καλύτερος. Τι να κάνουμε δηλαδή. Δε το θεώρησα μείον σαν μια Γενικότερη Αλήθεια την οποία πρέπει να παραδεχτείτε, αλλά σαν προσωπικό μου γούστο.

Phantom Duck
13-11-2009, 17:06
βάλτε son μόνους να μην πρέπει να τα σκάσω στους τρέντηδες [/προκλητικό ποστ].

Swollen
13-11-2009, 17:07
sto texas, pou standar exei xeirotero ixo tis perisoteres fores apo to An
οφ τόπικ δεν ήρθα κ στο λάηβ αλλά εδώ είσαι λάθος
πολύ λάθος

το μόνο καλό πράμα του σινσίτι/τέξας/αντεργουόρλντ είναι ο ήχος

Dythor
13-11-2009, 17:07
Sun of Nothing: Ανατριχίλα. Πρώτη φορά τους έβλεπα, με άφησαν μαλάκα. Τα νέα κομμάτια μας προϊδέασαν για τη δισκάρα που έρχεται.

Αυτό. Οι Tombs έχουν τον σεβασμό μου αλλά όχι την καρδούλα μου. Buried Inside δεν είδα, έπρεπε να φύγω, σ'χωράτε με.

Shrinebuilder πότε θα ξεκιοτέψεις να σου ΣΠΑΣΩ ΤΗ ΡΑΧΗ :?:

Υ.Γ.: ΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΔΦ

cynic
13-11-2009, 17:12
Perisotera live me kalo hxo exw petixei sto an omws.Ntax ki auto pali ipokimeniko einai.Pantws sto an kati knut kai tetia pou xoun skasei kata kairous exoun dixei an borei i oxi o xoros.Vevea xtes pezane me marshalls tou magaziou.Ti na peis...

Swollen
13-11-2009, 17:17
το θέμα είναι απλό. αν το αν (!!!) είναι άδειο, δεν βγάζεις ήχο
ειδικά για τέτοιες μπάντες
μόνο ο ΘΕΟΣ έβγαλε στο τελευταίο noiselust.
αλλά προφανώς πάντα μπαίνει το γούστο

τέρμα το οφ τόπικ συνεχίστε

cynic
13-11-2009, 17:28
E gia to telefteo noiselust ta xa pei tote :D

Harbinger of Death
13-11-2009, 17:42
Δεν ήμανε, αλλά νομίζω ότι η σαπίλα στον ήχο των SoN δε σημαίνει "κακό" ήχο, επίτηδες το κάνουν. Οπότε όλα αυτά που ειπώθηκαν περί του ότι είναι "κάπως" να πεις πως ήταν καθαρούληδες, θαρρώ πως απαντούσαν σε λάθος πράμα.

Κανα βιντεάκι κανείς από SoN; :)

Ass Cobra
13-11-2009, 18:47
Kαλο το λαιβ αλλα σιχτηρ πια με τον ηχο. Οι Tombs ψυχωτικοι στη σκηνη, και καλα φωνητικα σχολης Pike απο τον κιθαριστα. Κι οι Sun καλοι ηταν. Ενταξει Βuried Ιnside αναμενομενοι αλλα με κακο ηχο.

babality
13-11-2009, 22:09
νταξ αν δεν ειναι ο ηχος αντικειμενικο πραμα τι να πω οκ...το θεμα προσωπικου γουστου δεν τιθεται καν πιστευω οταν ο ηχος ειναι μονο μικροφωνισμοι και βαβουρα. σορυ μαγκες αλλα οτι λαιβ σαν οφ ναθιν εχω δει ηταν βαβουρα δεν εβγαζα ακρη..αν αυτο ειναι αποψη καλως...ειναι αποψη που μονο εδω εχω δει...

μπραβο στα παιδια εν τελει που παιξανε λαιβ αυτο που παιζουνε και στα σιντιζ τους και ακουστηκε καλα...γιατι παιζουνε γαματη μουσικη που στα λαιβ δεν ακουγοτανε και τωρα ακουστηκε..τοσο απλα.

funishment
13-11-2009, 22:54
Ότι είπε το δεύτερο ποστ και να υπερτονίσω τα

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, για μενα οι sun of nothing αναδείχθηκαν σε μπάντα της βραδιας. [..] αυτή τους η συνέπεια στην ποιότητα, οσον αφορά λαιβ κ δισκογραφία, τους καθιστά ως αγαπημένη μου ελληνική μπάντα.

οι tombs ωραίοι ήταν, αρκετά μπλακμεταλίζοντες και καλή απόδοση είχαν αλλά μάλλον προτιμώ να τους ακούω σπίτι μου παρά λαιβ.

οι buried inside δυστυχώς όσο και να θέλω να το πω δεν γάμησαν. δλδ μπορεί και να γάμησαν αλλά εμείς δεν το νιώσαμε.

Καιρό είχα να μην φχαριστηθώ λάηβ.

Dythor
13-11-2009, 23:06
Πού ήσουν εσύ κρυμμένη;

funishment
13-11-2009, 23:25
Μακριά από τον φωτογραφικό φακό του Βυζάριου.

Brazen_Bull
14-11-2009, 00:20
Ναι, καλα, παιζει να βγηκες σε 2-3 :P

Shirime
14-11-2009, 04:54
λοιπόν:
SoN: ο ήχος τους όντως επιτέλους απέκτησε βάθος και έπαψε να είναι μόνο ένταση (αν και προσωπικά μάλλον γουστάρω περισσότερο τις παλιές εποχές). απλά για το θεό, ας μάθει κάποιος στον τραγουδιστή τους λίγο σεβασμό. όχι σε μένα τον ακροατή, στη μουσική του! ή όχι, ας μην του πει κανείς τπτ, ας ρίξει μια ματιά στους υπόλοιπους της μπάντας!!! καλά κάνει και εκφράζεται δλδ το παιδί, αλλά η αντίθεση των απόλυτα σεμνών 3 και του οριακά κωμικού "Ηλία" απλώς δεν μου κάθεται.

Tombs: my fucking god. η αλήθεια ήταν πως η κιθάρα κυρίως ήταν επώδυνα δυνατά, ισοπεδωτική η ένταση, αλλά γενικά μπάντα με αρχίδια μεγατόνων. και δεν ξέρω τι λέτε, ο ντράμμερ "είμαι καβλωμένος 20χρονος πίθηκος" μου φάνηκε τουλάχιστον συμπαθής. γενικά άκουσα ο,τι ακριβώς περίμενα από αυτούς:pink:...

Buried Inside: μέχρι πρότινος πίστευα πως είχαν μια Α άποψη, αλλά μάλλον αλλάζω γνώμη. και δεν είχε να κάνει με τον ήχο. απλώς στα αυτιά μου και στα μάτια μου έπεσαν στο επίπεδο μιας απλής ανώριμης βαβουριάρικης μπάντας. δεν βρήκα τπτ τρομερό στον ήχο τους και στις ερμηνείες. κρίμα, αλλά όπως και να έχει γέμισαν το Live ιδανικά.

Γαμώ τα Lives εε...

btw babality, μάλλον πλάκα κάνεις ε... προφανώς και τα πάντα υπόκεινται στην υποκειμενικότητα μάτια μου! στο λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, την μουσική μου εγώ την γουστάρω ηχητικά μονοδιάστατη και εκκωφαντικά δυνατή. και φαίνεται πως και η ίδια η μπάντα μέχρι πρόσφατα το επιδίωκε! άκυρη η αντικειμενικότητά σου λοιπόν.

μπιζαριος
14-11-2009, 10:22
Μακριά από τον φωτογραφικό φακό του Βυζάριου.

νομιζεις.

Agoraphobic_S.I.
14-11-2009, 15:04
Bυζαριε ανέβασε καμιά φωτο χρυσό μου.

kontan
14-11-2009, 16:48
δε τον αφήνει το αφεντικό του.

μπιζαριος
14-11-2009, 17:52
ρε ειναι πολλες. δεν μπορω να διαλεξω μερικες για να ανεβασω.

kontan
14-11-2009, 18:45
τις τσεκάρετε εδω: http://www.facebook.com/#/album.php?aid=122469&id=73300682414&ref=nf

μπιζαριος
14-11-2009, 18:46
για αυτους που δεν εχουν φειςπιουκ θα τις ανεβασω εδω. μαλλον ολες.

kontan
14-11-2009, 18:50
δε νομιζω οτι δε μπορουν να τις δουν αμα δεν εχουν λογαριασμό.

Agoraphobic_S.I.
14-11-2009, 18:55
Mια χαρά φαίνονται και στους μη έχοντες ακκαουντ.
Μπιζαριε μπραβο ρε.

Ass Cobra
14-11-2009, 19:01
Κονγκρατς για ολες, αυτη με τον παρανοικο τραγουδιαρη Sun of nothing και το μπλε φως που σκαει απο πισω του γαμαει αλυπητα. Στηριξις.

VirusXI
14-11-2009, 19:19
Βασικά μου φαίνονται ακραία τα σχόλια για τον ήχο. Ήταν δυνατά ιντίντ, αλλά δε μου φαινόταν χάλια, και φωνητικά άκουγα εκεί που ήμουν (κοντά στην αριστερή κολώνα). Συζητώντας με φίλο ηχολήπτα κείνη την ώρα, καταλήξαμε ότι αν ήταν λίγο χαμηλότερα η κιθάρα με τα ρυθμικά (ο δεξιάς δλδ) όλα θα ταν gg.

Τέσπα, καλύτερη μπάντα της βραδιάς κ για μένα οι SoN κιας γίναν αγαπούληδες με τον καθαρό τους ήχο =P

Brazen_Bull
14-11-2009, 20:19
Μπιζαριος, πολυ ωραιες οι φωτογραφιες :thumbsup:

μπιζαριος
15-11-2009, 01:17
Σας ευχαριστω παρα πολυ. αν και ειναι ξενερωτη η ποιοτητα του FB. θα ανεβασω και εδω :D

babality
15-11-2009, 20:32
btw babality, μάλλον πλάκα κάνεις ε... προφανώς και τα πάντα υπόκεινται στην υποκειμενικότητα μάτια μου! στο λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, την μουσική μου εγώ την γουστάρω ηχητικά μονοδιάστατη και εκκωφαντικά δυνατή. και φαίνεται πως και η ίδια η μπάντα μέχρι πρόσφατα το επιδίωκε! άκυρη η αντικειμενικότητά σου λοιπόν.

δε γαμιεται? να φαμε και μερικα ακυρα τι να λεει? μαλλον εισαι απαυτους που χυναν οταν τουσ κοροιδευανε οι σαν Ο οταν πεταξανε τις κιθαρες κατω και καναν φασαρια...κι αυτο προσωπικη αποψη ειναι αλλωστε...απλα να...
παντα το ξεχναω:P

αλλα τι να πεις οταν...

απλά για το θεό, ας μάθει κάποιος στον τραγουδιστή τους λίγο σεβασμό. όχι σε μένα τον ακροατή, στη μουσική του! ή όχι, ας μην του πει κανείς τπτ, ας ρίξει μια ματιά στους υπόλοιπους της μπάντας!!! καλά κάνει και εκφράζεται δλδ το παιδί, αλλά η αντίθεση των απόλυτα σεμνών 3 και του οριακά κωμικού "Ηλία" απλώς δεν μου κάθεται.

Agoraphobic_S.I.
16-11-2009, 02:49
Δηλαδή αυτός γέλασε με τους SoN.

theninja
17-11-2009, 03:34
Συμφωνώ.
Review για όποιον θέλει..
http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/859-buried-inside-tombs-sun-of-nothing-live-review-an-club

Shrinebuilder
17-11-2009, 04:13
και με τον τραγουδιστή τους να εξασκεί τη μοναδική στον κόσμο τεχνική φωνητικής αναρρόφησης που συνηθίζει να χρησιμοποιεί

ε?
τι εννοείς μοναδική στον κόσμο

μπιζαριος
17-11-2009, 10:48
και με τον τραγουδιστή τους να εξασκεί τη μοναδική στον κόσμο τεχνική φωνητικής αναρρόφησης που συνηθίζει να χρησιμοποιεί

ε?
τι εννοείς μοναδική στον κόσμο

μαλλον εννοει οτι δεν εχει ακουσει και πολλες μπαντες στη ζωη του.

Leech
17-11-2009, 12:25
Η απάντηση στην απορία σας βρίσκεται σε κάποια άλλη κριτική του myvibes...

http://www.myvibes.gr/index.php/live-reviews/42-live/807-xatzhgiannis-onirama

regularpaul
17-11-2009, 13:40
χαλαρώστε λίγο ρε ξυπνητζήδες
ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Ηλίας την φωνή του είναι τόσο ιδιαίτερος
που στα πλαίσια ενός ριβιού όπου θέλεις να τονίσεις αυτή την ιδιαιτερότητα
τον χαρακτηριζεις άνετα ''μοναδικό''
(άσχετα αν υπάρχουν μερικοί ακόμα που ξεσκίζουν με παρόμοιο τρόπο το λαρύγγι τους)

μην είστε τόσο ξερόλες

μπιζαριος
17-11-2009, 13:43
δεν ειμαστε ξερολες, αυτοι ειναι ξερτιποτες.

:D

The Good Son
17-11-2009, 14:08
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2954868&id=73300682414#/photo.php?pid=2954845&id=73300682414&fbid=174607277414

o mexicanos poios ine.

μπιζαριος
17-11-2009, 14:15
δε χανει live λεμε.

theninja
18-11-2009, 03:36
ΟΚ.Αν είστε πιο ενημερωμένοι δώστε μου μια λίστα με μπάντες να μορφωθώ και εγώ βρε αδερφέ...Όσο για το Χατζηγιάννη σόρρυ αλλά δε θα απολογηθώ για κάτι που έγραψε άλλος.

Shrinebuilder
18-11-2009, 04:14
ΟΚ.Αν είστε πιο ενημερωμένοι δώστε μου μια λίστα με μπάντες να μορφωθώ και εγώ βρε αδερφέ...

ε μαν λες "μοναδική στον κόσμο", είναι μεγάλη κουβέντα, έπρεπε να το περιμένεις

Dythor
18-11-2009, 04:18
χαλαρώστε λίγο ρε ξυπνητζήδες
ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Ηλίας την φωνή του είναι τόσο ιδιαίτερος
που στα πλαίσια ενός ριβιού όπου θέλεις να τονίσεις αυτή την ιδιαιτερότητα
τον χαρακτηριζεις άνετα ''μοναδικό''
(άσχετα αν υπάρχουν μερικοί ακόμα που ξεσκίζουν με παρόμοιο τρόπο το λαρύγγι τους)

μην είστε τόσο ξερόλες

Άλλο "μοναδική", άλλο "μοναδική ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".

theninja
18-11-2009, 04:30
Μίλησα για την τεχνική και όχι για το αν ηχεί ή όχι παρόμοια με άλλους.
Οκ,ίσως ήταν υπερβολή,αλλά πάλι δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποιος
που να το κάνει με τον ίδιο τρόπο,και εννοώ ρουφώντας τον αέρα.Αν κάνω
λάθος ενημερώστε με και διορθώστε με,με κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Shrinebuilder
18-11-2009, 04:46
Μίλησα για την τεχνική και όχι για το αν ηχεί ή όχι παρόμοια με άλλους.
Οκ,ίσως ήταν υπερβολή,αλλά πάλι δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποιος
που να το κάνει με τον ίδιο τρόπο,και εννοώ ρουφώντας τον αέρα.Αν κάνω
λάθος ενημερώστε με και διορθώστε με,με κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα.

job for a cowboy?

theninja
18-11-2009, 05:19
Ίσως.Πάντως στα live των Sun είναι
ιδιαίτερα χαρακτηριστική και αυτό ήθελα να υπογραμμίσω.Τώρα αν ήμουν τόσο ανακριβής
μπορώ να αλλάξω μια λέξη,αν αυτό είναι το ζητούμενο.

Shrinebuilder
18-11-2009, 06:39
yeah, do that

μπιζαριος
18-11-2009, 10:53
Δεν ξερω αν μου αρεσει να συμφωνω με τον σραιν μπιλντερ(:pink:) αλλα ειναι πρωι και θα το παιξω αγαπουλης.
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ.

ακους εκει μοναδικος στον κοσμο. οκ γαμαει αλλα το κανει ο μισος πλανητης.
τσκ

dopefiend
18-11-2009, 12:41
sto texas, pou standar exei xeirotero ixo tis perisoteres fores apo to An
οφ τόπικ δεν ήρθα κ στο λάηβ αλλά εδώ είσαι λάθος
πολύ λάθος

το μόνο καλό πράμα του σινσίτι/τέξας/αντεργουόρλντ είναι ο ήχος

συμφωνώ όσο δεν πάει. έχει απόλυτο δίκαιο εδώ ο φίλτατος σουολενάκος.
γενικά στο αν κλαμπ λίγες συναυλίες έχω δει με πολύ καλο ήχο. σε αντίθεση με το τεξας.

johnk_dark
23-11-2009, 04:19
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2954868&id=73300682414#/photo.php?pid=2954845&id=73300682414&fbid=174607277414

o mexicanos poios ine.

Ε, όχι και Μεξικάνος! Μη με προσβάλλετε!
Ναι, εγώ είμαι στην φωτογραφία. Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό αλλά δεν είχε τύχει να γράψω ποτέ. Μιάς και έγινε όμως η αρχή... Καλώς σας βρήκα! :-D

Μπιζαριε, αν ήσουν και σήμερα στους Isis και τράβαγες, τότε νομίζω πως ξέρω ποιός είσαι! :wink:

Α, και εάν τύχει και με δείτε σε κανένα από τα επερχόμενα live, ελάτε να πείτε ένα γειά. Δεν δαγκώνω! :lol:

Shrinebuilder
23-11-2009, 06:15
κερνάς τάκος!

johnk_dark
23-11-2009, 07:02
Burger άμα θέλετε ευχαρίστως! :-D

μπιζαριος
23-11-2009, 10:34
δεν πηγα στους isis. καταλαβα ποιον ειδες. εγω δεν ειμαι τετχοιος. ειμαι τριγωνος και σχηματισμενος απο το μποντιμπιλντινγκ με μαλλι και μουσχια. :D

KoiliaSamprela
23-11-2009, 11:30
δεν πηγα στους isis. καταλαβα ποιον ειδες. εγω δεν ειμαι τετχοιος. ειμαι τριγωνος και σχηματισμενος απο το μποντιμπιλντινγκ με μαλλι και μουσχια. :D

Ανεψιέ παλιά είχες μούσια , ναι? τώρα έχεις χνούδι :teddy:

μπιζαριος
23-11-2009, 12:28
ειπα να μαζευτω λιγο γιατι με βλεπαν στο δρομο και με ρωτουσαν ποτε σαλπαρει το πλοιο ξερωγω. :D :pink:

Shirime
07-12-2009, 06:47
επειδή είδα αντίστοιχο fail στο τόπικ των Melvins, και είπα "αμαρτία να το αφήσω έτσι"...

...και ζωτικού μέλους της Βοστωνέζικης σκηνής Mike Hill. Μαζί του ο Dominic Seita στο μπάσο (τον είδαμε και στην συναυλία των A Storm Οf Light τον Απρίλιο) και ο ακραίος Justin Ennis στα τύμπανα.

και οι δύο έχουν αντικατασταθεί εδώ και αιώνες από τους Carson Daniel James και Andrew Hernandez αντίστοιχα, lol! το ερώτημα: πως είδε αυτόν
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/43/l_c378378b42ff478a8191433f23d00df4.jpgκαι τον μπέρδεψε με αυτόν
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/100/l_1dcd9977b2704812be7c575c31711fc9.jpg(τον οποίον μάλιστα "τον είδε και στην συναυλία των A Storm Οf Light")!?!?!?!