View Full Version : [Cinema] Paranormal Activity (2009?)
Kelldorain
09-11-2009, 02:46
http://www.imdb.com/title/tt1179904/
το ? το βάζω επειδή γράφει 07, αλλά παντού τώρα παίζεται.
Θρίλερ , για την παραγωγή του οποίου απαιτήθηκαν 10000 δολλάρια μόνο. Γεγονός που οκ δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αλλά γενικά έχει βοηθήσει λίγο στην προώθηση της ταινίας.
Τι παίζει: η Κέιτ και ο ΜΙΚΑ νιώθουν ότι υπάρχει ένα πνεύμα μες στο σπίτι γι' αυτό και παίρνουν μια κάμερα να καταγράψουν ότι συμβαίνει, ειδικά τη νύχτα και μέσα από την κάμερα παρακολουθούμε. Ωστόσο το κακό και γενικά το πρόβλημα αυτής της ταινίας είναι ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Θα σπάσει κάνα τραπέζι, θα χτυπήσει καμιά πόρτα, ως εκεί. Ομολογώ ότι παρασύρθηκα από το τρέιλερ (που δείχνει ανθρώπους στην πρώτη προβολή να ουρλιάζουν, οκ lame αλλά.) και από τα ικανοποιητικά γενικά σχόλια που διάβασα. Τελικά απλά προσευχόμουν να τελειώσει, βαρετό, ανούσιο, ό,τι παρόμοιο επίθετο θέλετε. Μη διανοηθείτε να το δείτε, ειδικά με συγκρίσεις με Rec που ακούστηκαν πραγματικά γελάει ο κόσμος.
Πάντως μιας και το ανέφερα, για πείτε άλλα thrillers που να είναι μέσα από κάμερα ή κάτι παρόμοιο, μόνο το Rec μου έρχεται στο μυαλό
τραγικα θλιβερη πατατα...λυπαμε
Snorkmaiden
09-11-2009, 03:24
δηλαδη πρεπει να ειμαι η μονη που χεστηκα πανω μου οταν το ειδα ε ?
antimusic
09-11-2009, 03:30
η φάση ζέχνει blairwitch/saw από χιλιόμετρα.
τι ακριβως σε τρομαξε? η πορτα που ανοιγοκλεινε?
antimusic καμια σΚεσις με Saw...Blairwitch ναι
antimusic
09-11-2009, 14:31
για το hype και το προμόσιον λέω. το μικρό indie που μπορούσε.
α επίσης οι βερσιόν που κυκλοφορεί στους διαφορους ιντερνετς δεν είναι αυτή που παίζει τώρα στα σινεμά λέει, είναι πιο παλιό έντιτ και με ενδεχομένως διαφορετικό φινάλε, οπότε κάντε τα κουμάντα σας.
Agoraphobic_S.I.
09-11-2009, 14:58
To Blairwitch είχε φάση ρε. Το σίκουελ όμως ήταν από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω δει, μην πω η μεγαλύτερη.
Τούτο δω δεν αξίζει καν να το δει κανείς ε;
Snorkmaiden
09-11-2009, 15:13
τι ακριβως σε τρομαξε? η πορτα που ανοιγοκλεινε?
antimusic καμια σΚεσις με Saw...Blairwitch ναι
οχι αυτο ρει αλλα μου φυγανε λιγο πατατες οταν την εσερνε , επειτα παιξανε τρομερα με τον ηχο με αποτελεσμα το παραμικρο να ακουγεται καπως ειδικα και στο σινεμα
εγω εκει γελασα παντως...να το κοιταξω ε?
μαλακιάρα, λυπήθηκα τα 700mb και συμπάσχω με αυτούς που έδωσαν λεφτά σε σινεμά. Όσο διαφορετικό φινάλε να ειχε, δεν το σώζει από το βούρκο.
Kelldorain
09-11-2009, 17:10
εγω εκει γελασα παντως...να το κοιταξω ε?
Χαχαχ και γω σε αυτή τη σκηνή γέλαγα
Κατέβασα τώρα αυτή που έχει ανέβει στο ίντερνετ, το τέλος όντως το έχουν αλλάξει λίγο
Σε αυτή που παίζεται στο σινεμά αυτή παίρνει τον άλλον, τον πετάει στην κάμερα και μετά ορμάει και αυτή ξαφνικά στην κάμερα (ίσως η μοναδική σκηνή όλης της ταινίας που σου έρχεται λίγο απότομο)
η φάση ζέχνει blairwitch/saw από χιλιόμετρα.
θα 'θελε.
Και σαν τέτοιο πλασαρίστηκε. Αλλά not even close.
Από τις χειρότερες φετινές πατάτες.
Ingolemo
09-11-2009, 23:57
Πάντως μιας και το ανέφερα, για πείτε άλλα thrillers που να είναι μέσα από κάμερα ή κάτι παρόμοιο, μόνο το Rec μου έρχεται στο μυαλό
To Cloverfield metraei?
Den einai thriller akrivws, alla einai fash mia kamera mono.
Polu wraio kiolas :)
geologiko_karoto
10-11-2009, 00:00
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Camcorder_films
UC.Hammer
10-11-2009, 00:02
να δειτε το last broadcast,που βγηκε πριν το blair witch(κανα χρονο νομιζω)και θεωρειται η ταινια που ξεκινησε το mocumentary/thriller.Ειναι καλη αλλα
τεραστια πατατα το φιναλε
freak brother
10-11-2009, 00:52
μεγαλη παπαρια.. εγω αλλο ηθελα να δω και με συρανε ουγκ
casshern
10-11-2009, 01:01
To Cloverfield metraei?
Den einai thriller akrivws, alla einai fash mia kamera mono.
Polu wraio kiolas :)
Έχω δει πολλά φολέτα στη ζωή μου, φίλε, αλλά αυτό μάλλον τα νικάει όλα.
Μάλιστα θα έλεγα ότι με αιφνιδίασε!
το δευτερο ταγκ ρε μαλακες!!!!!!
τρισμεγιστη μαλακιαρα,
πιο πολυ φαβαμαι οταν βλεπω τον παγκαλο παρα αυτη τη αρχιδια:moutza:
dopefiend
21-11-2009, 04:29
κλαιω τα λεφτά μου.
πάντως τώρα είδα και το τέλος της πρώτης έκδοσης
ω ναι, μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο.
ενας δαίμονας με πόδια πάπιας...
..... δεν είναι τρομαχτικος. που βρίσκουμε το άλλο τέλος;
dopefiend
05-12-2009, 05:32
εξαρτάται ποιο τέλος είδες..
που τον σκοτωσε αυτη και μετα πηγαινε περα δωθε και τη φαγανε οι μπατσοι.
dopefiend
05-12-2009, 06:29
Paranormal.Activity (Theatrical Ending Only LAST 4 Min CAM)
είναι απο κάμερα μόνο το τέλος, κακή ποιότητα αλλά δε βρήκα κάτι άλλο.
asimoulis
12-12-2009, 20:20
μπροστά στο cloverfield το paranormal activity φαντάζει αριστούργημα.
δεν είναι και ταινία που πρέπει να περιμένεις να τη δεις ή να σου έχει μιλήσει κανείς εμάς μας έσκασε ξαφνικά ούτε ξέραμε τι θα δούμε.
http://www.greek-friends.com/imageshost/image-BEF9_4B267A96.jpg
ε ειναι ανωμαλοι
antimusic
16-12-2009, 15:53
το καλύτερο το είχα διαβάσει στο quietearth, "τουλάχιστον φαίνεται πιο ενδιαφέρον από το πρωτότυπο."
λολ βγηκε και 2
http://4.bp.blogspot.com/_g7JO0oBWkcg/TNJs5tdtsnI/AAAAAAAAJB4/5_I_r5ipaLw/s1600/41cc40c7a51207592de550c738b44102.jpg
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7223