View Full Version : Bull Doza,The Bliss,Cussbox,hogg live @ 8ball salonika 19/11
afisa erxetai lian suntomws tsakalia !!!!
eisodos 7e me mpura
pempti 19/11 sto 8ball club sta ladadika
salonikazzzzzzz
http://www.myspace.com/bulldoza
http://www.myspace.com/thebliss2006
http://www.myspace.com/cussboxband
Hogg sxetika kainouria mpanta elpidofora!!!! myspace lian suntomos
Roswell47
08-11-2009, 04:21
auta einaaaaaaai
Sotos_The_Tequiler
08-11-2009, 19:50
αν και Πέμπτη θα ρθούμε ρε! Roswell να είσαι κει, μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν έρθεις...
αν και Πέμπτη θα ρθούμε ρε! Roswell να είσαι κει, μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν έρθεις...
α γεια σου τσακαλι μου.αυτα τα λαιβ πρεπει να τα στηριζουμε!!!
Roswell47
09-11-2009, 02:01
ειμαι ήδη εκεί θείο:headbang:
Sotos_The_Tequiler
09-11-2009, 18:15
α γεια σου τσακαλι μου.αυτα τα λαιβ πρεπει να τα στηριζουμε!!!
Εννοείται ότι στηρίζουμε! 40 λεπτά από Σαλόνικα είμαι ναούμ, αν δεν κατέβαινα θα ήμουν γκασμάς. Να τσιμπήσουμε και κανα CDάκι Bliss που μας αρέσουν
να και το αφισετο dudes
http://i223.photobucket.com/albums/dd133/dewalex/matcboxcopy.jpg
Pinatero
13-11-2009, 15:48
εκει θα μαστε αλλα και λογω live βιολογικου (που παιζουν και φιλοι πριν hellshock) μπορει να την κανω νωριτερα. τετοια γκαντεμια ρε πουστημ με τα live!
μην πας πουθενά πριν παίξουν οι μπλις
με όλονα τον σεβασμό στις υποδέλοιπες μπάντες
Pinatero
13-11-2009, 16:00
αι νοου αι νοου, ειδα πρωτη φορα bliss μια μερα πριν απο καρμα και τα σαγονια χαμω! ..αλλα φιλοι οι αλλοι πρωτη φορα που θα τους δω και δεν παιζει, μακαρι να παιξουν μπουλντοζες τελευταιοι που εχω δει 5-6φορες, οχι οτι δεν θα ηθελα να τους δω, απλα bliss ποτε θα ξαναδουμε...
αι νοου αι νοου, ειδα πρωτη φορα bliss μια μερα πριν απο καρμα και τα σαγονια χαμω! ..αλλα φιλοι οι αλλοι πρωτη φορα που θα τους δω και δεν παιζει, μακαρι να παιξουν μπουλντοζες τελευταιοι που εχω δει 5-6φορες, οχι οτι δεν θα ηθελα να τους δω, απλα bliss ποτε θα ξαναδουμε...
παιζουν και τεταρτη 18/11 στο ραδιο αρβυλα!!!
χεχεχε
οι μπλις θα πάνε να παίξουν στο ράδιο αρβύλα?!?
οι μπλις θα πάνε να παίξουν στο ράδιο αρβύλα?!?
αποσο ξερω ναι,την αλλη τεταρτη.
Sotos_The_Tequiler
16-11-2009, 20:27
εκει θα μαστε αλλα και λογω live βιολογικου (που παιζουν και φιλοι πριν hellshock) μπορει να την κανω νωριτερα. τετοια γκαντεμια ρε πουστημ με τα live!
Σπλινάντερο! Θα είμαι εκεί ρε! Ψάξε να με βρείς και βουρ για stage diving :P
παιζουν και τεταρτη 18/11 στο ραδιο αρβυλα!!!
χεχεχε
ακυρο τελικα το αυριανο στο αρβιλα...γειωθηκε λογο wailers
Sotos_The_Tequiler
18-11-2009, 00:56
για Hogg έχουμε κανα site ή κανα μαησπέη τελικά;
για Hogg έχουμε κανα site ή κανα μαησπέη τελικά;
νομιζω τα παιδια δεν εχουν ανεβασει ακομα...θα τους μαθουμε στο λαιβ ομως.
εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι κουμασια!!!
Pinatero
18-11-2009, 13:59
hogg αλητεια, μην τους χασετε, οπου μαλλον θα βγουν και πρωτοι!
γεια σου ρε πινατερο!!!!
γνωστηςςςςς
Sotos_The_Tequiler
18-11-2009, 23:55
θα σκάσω από νωρίς ;-)
Pinatero
19-11-2009, 18:24
παπαρια :| δυσκολα τελικα. τελειωνω εργαστηριο στις 9 (+) οι φιλοι στο βιολογικο θα βγουν στις 11 και κατι, δεν μπορω να τα κανω ολα! κριμας
καλα να περασετε!
Sotos_The_Tequiler
19-11-2009, 20:06
παπαρια :| δυσκολα τελικα. τελειωνω εργαστηριο στις 9 (+) οι φιλοι στο βιολογικο θα βγουν στις 11 και κατι, δεν μπορω να τα κανω ολα! κριμας
καλα να περασετε!
:(
θα σαπίσω τον Roswell στα κοπανίδια τότε :P
Σε καμιά ωρίτσα ξεκινώ κι εγώ από δώθε.
νταξ ανατιναχτικε η κεφαλα μου χτες...
Sotos_The_Tequiler
30-11-2009, 23:22
Κορυφαίο live! Οι λίγοι που ήρθαν το απολαύσανε. Όλες οι μπάντες σε κέφια, είδα Hogg, Cussbox και Bliss που δεν είχα ξαναδεί κανέναν τους live.
Οι δύο πρώτοι γρουβάρανε άσχημα, hogg δεν είχα ακούσει καθώς δεν παίζει μαισπέη, Cussbox όπως τους ακούσετε στα ηχογραφημένα κομμάτια τους τόσο και καλύτερα αποδίδουν Live. Για Bliss δεν έχω λόγια.... ακούγονται απίστευτα Live και θέλω στο μέλλον να τους δω να ανοίγουν live των colour haze :D
Bulldoza νταξ τι να πεις... γαμάνε, μιλάμε πλέον για κλασικά πράγματα, παίζουν και ακούγονται πολλές φορές καλύτερα από τις στουντιακές εκτελέσεις τους. Τους χάρηκα για δεύτερη φορά αν και ήταν λίγο άσχημο το γεγονός ότι όταν βγήκαν να παίξουν ο κόσμος είχε σπάσει, έχοντας παραμείνει όμως ένας καλός πυρήνας.
Έχω αρκετό υλικό από τούτο το Live σε βίντεο, θα ανεβάσω κάποια στιγμή μαζί με φωτογραφίες αν και καθυστερημένα.
Κορυφαίο live! Οι λίγοι που ήρθαν το απολαύσανε. Όλες οι μπάντες σε κέφια, είδα Hogg, Cussbox και Bliss που δεν είχα ξαναδεί κανέναν τους live.
Οι δύο πρώτοι γρουβάρανε άσχημα, hogg δεν είχα ακούσει καθώς δεν παίζει μαισπέη, Cussbox όπως τους ακούσετε στα ηχογραφημένα κομμάτια τους τόσο και καλύτερα αποδίδουν Live. Για Bliss δεν έχω λόγια.... ακούγονται απίστευτα Live και θέλω στο μέλλον να τους δω να ανοίγουν live των colour haze :D
Bulldoza νταξ τι να πεις... γαμάνε, μιλάμε πλέον για κλασικά πράγματα, παίζουν και ακούγονται πολλές φορές καλύτερα από τις στουντιακές εκτελέσεις τους. Τους χάρηκα για δεύτερη φορά αν και ήταν λίγο άσχημο το γεγονός ότι όταν βγήκαν να παίξουν ο κόσμος είχε σπάσει, έχοντας παραμείνει όμως ένας καλός πυρήνας.
Έχω αρκετό υλικό από τούτο το Live σε βίντεο, θα ανεβάσω κάποια στιγμή μαζί με φωτογραφίες αν και καθυστερημένα.
τσακαλι μου θα με ενδιεφερε ολο σου το υλικο απτο λαιβ.παιζει να κανουμε καμια ραπιδ σερ φαση???
Sotos_The_Tequiler
18-01-2010, 23:16
τσακαλι μου θα με ενδιεφερε ολο σου το υλικο απτο λαιβ.παιζει να κανουμε καμια ραπιδ σερ φαση???
μάλλον μες τη βδομάδα θα ανέβουν youtube, αναμένεις...
μάλλον μες τη βδομάδα θα ανέβουν youtube, αναμένεις...
εχεις μηπως και φοτος???
Sotos_The_Tequiler
19-01-2010, 21:17
πάρε δύο βίδεα από Cussbox για αρχή και σιγά σιγά έρχινται και άλλα.
Από φωτοραφίες έχω μερικές αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν, θα κάνω ένα ξεκαθάρισμα και θα σου πασάρω.
BJa_dDRLDX4
tEFKeWnmvzM
Sotos_The_Tequiler
22-01-2010, 23:42
βιδεάκι HOGG:
IU475WXbZUo
βιδεάκι HOGG:
IU475WXbZUo
exoume apo blissara tipota re trela swtiri??
Sotos_The_Tequiler
06-02-2010, 14:42
BLISS
SnUjp0sbh-M
και ανεβαίνει κι άλλο ένα....
Sotos_The_Tequiler
06-02-2010, 15:59
και το 2ο από BLISS
FEpw5Th-dBs