View Full Version : Wolf Eyes - Always Wrong
carheart
07-11-2009, 19:20
Wolf Eyes - Always Wrong
(2009, Hospital Productions)
http://camarilhadosquatro.files.wordpress.com/2009/06/always-wrong.jpeg
1. Cellar
2. Living Stone
3. Broken Order
4. Pretending Alive
5. We All Hate You
6. Always Wrong
7. Droll/Cut The Dog
Πραγματικά δεν ξέρω τι ουσιαστικό μπορώ να πω για αυτό το album. Μόνο το ότι δεν πρόκειται για την τυπική Wolf Eyes κυκλοφορία (πάνω από διακόσιες), και πως σε αυτό έχουν ιδιαίτερες 80's industrial επιρροές, και συγκεκριμένα από Throbbing Gristle, Genocide Organ και SPK. Αν αναρωτηθήκατε ποτέ που βρήκε τα αρχίδια η Sub Pop να κυκλοφορήσει το "Human Animal", η απάντηση νομίζω πως βρίσκεται στον τρόπο που "καλλιτεχνούν" οι Wolf Eyes. Βρίσκονται πέρα από τα όρια της τέχνης που θεωρείται μουσική, παίζουν σε άλλα γήπεδα, αποδεικνύουν γιατί οποιαδήποτε μουσική με βάση τις κιθάρες, τα τύμπανα και τα μπάσα Δεν μπορεί να θεωρείται πραγματικά ακραία. Αυτό σημαίνει πως όταν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε κάτι ως "σκατόψυχο", "ακραίο", "μισανθρωπικό", "μοναχικό", κλπ, αναφερόμαστε στο "Always Wrong". Απλά δεν το ξέρουμε, noise, not music. Τεράστιο album.
και
z7TgSMCBAaY
Το Human Animal ήταν τρομακτικά σκατόψυχο και σάπιο. Αυτό χειροτερύει την κατάσταση? Αν ναι, τσεκάρω.
carheart
07-11-2009, 19:29
To Human Animal ήταν η πιο "εύκολη" δουλειά των Wolf Eyes.
phthoggon
07-11-2009, 19:57
Αν αναρωτηθήκατε ποτέ που βρήκε τα αρχίδια η Sub Pop να κυκλοφορήσει το "Human Animal", η απάντηση νομίζω πως βρίσκεται στον τρόπο που "καλλιτεχνούν" οι Wolf Eyes.
Mπα, τους έβγαλαν επειδή είναι indie safe ατομάκια που το πιο ακραίο πράγμα που έχουν κάνει είναι να βγουν με μπλουζάκι mayhem σε συναυλία! Σιγά μην έβγαζαν και τους Grey Wolves ή τους Genocide Organ λολ.
[/αντιδραστικός]
Βρίσκονται πέρα από τα όρια της τέχνης που θεωρείται μουσική, παίζουν σε άλλα γήπεδα, αποδεικνύουν γιατί οποιαδήποτε μουσική με βάση τις κιθάρες, τα τύμπανα και τα μπάσα Δεν μπορεί να θεωρείται πραγματικά ακραία.
Τι λες μωρέ????!
carheart
07-11-2009, 20:01
Αν αναρωτηθήκατε ποτέ που βρήκε τα αρχίδια η Sub Pop να κυκλοφορήσει το "Human Animal", η απάντηση νομίζω πως βρίσκεται στον τρόπο που "καλλιτεχνούν" οι Wolf Eyes.
Mπα, τους έβγαλαν επειδή είναι indie safe ατομάκια που το πιο ακραίο πράγμα που έχουν κάνει είναι να βγουν με μπλουζάκι mayhem σε συναυλία! Σιγά μην έβγαζαν και τους Grey Wolves ή τους Genocide Organ λολ.
[/αντιδραστικός]
χμ, εσένα δεν θα σε καταλάβω ποτέ ε.
phthoggon
07-11-2009, 20:06
εγώ δεν είπα ότι δεν είναι καλοί, σου είπα γιατί τους βγάζει η sub pop!! άντε θα το ακούσουμε και αυτό το ΑΚΡΑΙΟ το αλμπουμάκι που μας πρότεινες.
LokiTricksterGod
07-11-2009, 20:08
[/αντιδραστικός]
Βρίσκονται πέρα από τα όρια της τέχνης που θεωρείται μουσική, παίζουν σε άλλα γήπεδα, αποδεικνύουν γιατί οποιαδήποτε μουσική με βάση τις κιθάρες, τα τύμπανα και τα μπάσα Δεν μπορεί να θεωρείται πραγματικά ακραία.
Τι λες μωρέ????!
το πιο ακραίο πράγμα που χουν κάνει είναι να παίξουν λάηβ. αμα δε τους έχεις δει, μόκο!
phthoggon
07-11-2009, 20:14
καλά, επειδή εδώ μιλάμε για industrial (?) δε θες να αρχίσω να ποστάρω βίντεο από άλλες μπάντες να μετρήσουμε πιο είναι το πιο ακραίο, μικρούλη! άιντε πιάνει ο καθένας ένα μικρόφωνο και ουρλιάζει και κυλιέται και έγινε κάτι να πούμε! τστστσ.
Drumsick
07-11-2009, 20:16
'Ασε μας ρε φθόγγε, αυθεντία εσύ.
carheart
07-11-2009, 20:23
καλά, επειδή εδώ μιλάμε για industrial (?) δε θες να αρχίσω να ποστάρω βίντεο από άλλες μπάντες να μετρήσουμε πιο είναι το πιο ακραίο, μικρούλη! άιντε πιάνει ο καθένας ένα μικρόφωνο και ουρλιάζει και κυλιέται και έγινε κάτι να πούμε! τστστσ.
http://1.bp.blogspot.com/_B2o-gXUaMwo/ST3xHJA5vRI/AAAAAAAAGPs/An8LNN2S-Yw/s320/0-macro-pitts.png
για πάμε!
(ε δεν μιλάμε και ακριβώς για industrial, για επιρροές λέμε)
carheart
07-11-2009, 20:30
Όχι τόσο ακραίο αλλά έχω ΚΑΒΛΩΣΕΙ στο παρελθόν με αυτούς
olaPrNyX65Q
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αυτό το πράγμα μουσική και να το συζητάμε κιόλα. Φταίνε μετά οι χεβιμεταλλάδες - επικάδες που κοροϊδεύουνε.
Νομίζω ότι οι -273 βαθμοί Κελσίου ταπεινώνονται τακτικά στο ER πλέον.
antimusic
07-11-2009, 22:08
εδώ άλλοι ακούνε μουσικη φτιαγμένη από κομπιούτερ, αδερφέ. τι να πει κανείς.
Dr Benway
07-11-2009, 22:11
ο λογος που τους εβγαλε η sub pop ειναι οτι οι wolf eyes ξαφνικα απεκτησαν μεγαλο cool status απο τον thurston. ολα αυτα κατεληξαν στο να ειναι οι wolf eyes πολυ πιο δημοφιλεις εκτος του noise χωρου παρα εντος.
carheart, για το αλμπουμ τα χουμε ξαναπει.
casshern
07-11-2009, 22:15
http://2.bp.blogspot.com/_gNPKcOIhfr8/StuGSqPyL-I/AAAAAAAAHck/CTehvkCIjpQ/s320/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82.jpg.μπ3
phthoggon
07-11-2009, 22:30
χμ καρχαρ έχουμε διαφορετική αντίληψη πέρι ακραίου, και μιας και έχει ενδιαφέρον το θέμα ας κάνω ένα λίγο-πιο-σοβαρό ποστ. Νομίζω ότι μιλώντας για industrial μουσική αυτό εντοπίζεται πιο πολύ στο σημασιολογικό πλαίσιο, όλες αυτές οι μπάντες από τους throbbing gristle που τα ξεκίνησαν αυτά μέχρι τους genocide και τους NON είχαν συγκεκριμένες ιδέες από πίσω που τους ώθησαν να ξεκινήσουν να ουρλιάζουνε και να τα παραμορφώνουν όλα, περί τέχνης, περι πολιτικής, κλπ, δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το punk πράγμα που κάνουν οι wolf eyes ή οι μακροθύμια που τους τσέκαρα τώρα και απλά κάθονται πίσω από κάτι μηχανήματα και κάνουν θόρυβο, οκ μουσικά είναι ακραίο, αλλά μόνο αυτό! Στους wolf eyes ούτε λόγια ακούγονται ούτε κάποιο ιδιαίτερο οπτικό υλικό έχω δει και οι τίτλοι μαλακιούλες είναι. Λες ότι είναι noise not music αλλά στην πραγματικότητα είναι θόρυβος που λειτουργεί πλέον σα μουσική, ο κόσμος πάει στη συναυλία wolf eyes για να ακούσει τη μουσική, ενώ στους throbbing (http://www.youtube.com/watch?v=Y8klW9trVTQ) και στους genocide (http://www.youtube.com/watch?v=Pjtn7xqlj8E) η "μουσική" απλά είναι ένα μέρος της όλου κόνσεπτ ας πούμε, γιαυτό και δεν είμαι σίγουρος ποιές είναι οι επιρροές αυτές που λες. Τέλος πάντων, αυτό το safe πράγμα των wolf eyes είναι που γουστάρουν οι εταιρείες γιατί ούτε κανέναν προκαλεί ούτε κάτι ουσιαστικό λέει και το γουστάρουν τα indie παιδιά με τα πουκάμισα, πως είναι το μοντέρνο metal με τις κιθάρες και τις ντραμάρες με τις παραγωγάρες που κόβουν σύμπαντα και έναν ήμο από πάνω να κλαίει για τη μαμά που τον κλείδωσε στο δωμάτιο. Καλοί είναι οι Wolf Eyes τα σπάνε αλλά σιγά τα αίματα στο κάτω κάτω!
metamelia3
08-11-2009, 00:47
και γιατι "αυτο το πανκ πραγμα" των γουλφ αης ειναι λειψο είπαμε;
nikolasfluxus
09-11-2009, 17:07
πολύ ωραίο,καλή ποικιλία ήχων και η TG επιρροή (αν και απροκάλυπτα)ωραία δοσμένη.
μπράβο wolf eyes,είστε οι καλύτεροι!
metamelia3
09-11-2009, 18:17
σου άρεσε, ε ιντι φλωράκε με πουκάμισο και φράτζα;;;;;;;
phthoggon
09-11-2009, 19:53
και γιατι "αυτο το πανκ πραγμα" των γουλφ αης ειναι λειψο είπαμε;
ξέρω γω? τι θα έλεγε ο αντόρνο? τι θα έλεγε ο καστοριάδης???
metamelia3
09-11-2009, 20:44
αυτό θα έλεγαν αλλά αυτοί ήταν μαλάκες, δεν τους υπολογίζουμε!
ikonoklast
09-11-2009, 20:54
ο αντόρνο περι τέχνης έγραφε μόνο μαλακίες πάντως, εδώ έκραζε την τζαζ.
για τον καστοριάδη είναι προφανές.
στη φάση προτείνετε και τίποτα μη-λειψο και Σοβαρό και επικίνδυνο (όπως το καρφί μεσά στον λόγο τον ξύλινο) και για μας που είμαστε παιδίσκες.
LokiTricksterGod
09-11-2009, 20:56
ο αντόρνο περι τέχνης έγραφε μόνο μαλακίες πάντως, εδώ έκραζε την τζαζ.
για τον καστοριάδη είναι προφανές.
στη φάση προτείνετε και τίποτα μη-λειψο και Σοβαρό και επικίνδυνο (όπως το καρφί μεσά στον λόγο τον ξύλινο) και για μας που είμαστε παιδίσκες.
το kollaps ήταν το πιο επικίνδυνο, μετά όλοι φλώρεψαν. και δεν υπάρχουν πια τόσο εμφανή Τείχη να κατεδαφίσωμε!
ikonoklast
09-11-2009, 21:00
Το kollaps ήταν όντως επικίνδυνο πιστεύω κι εγώ!
metamelia3
09-11-2009, 21:23
εδω που τα λεμε μετα το kollaps το χαος (δηλαδη το patienten ot, halber mensch, tabula rasa κλπ). αμα γουστερνετε θορυβοπεριεργα πραματα ομως αυτιστε και αυτο:
http://a-special-plan-for-this-world.blogspot.com/2009/02/infidelcastro-bioentropic-damage.html
KoiliaSamprela
09-11-2009, 22:16
μάλιστα ... και από neubauten ξέρετε :P
μέχρι haus der luege είναι οι neubauten , μετά είναι η προσπάθεια να κάνουν κάτι άλλο .... δεν συζητάμε αν τους βγήκε ή όχι ... αλλά απλά είναι κάτι άλλο
τώρα ικονο*
Nurse With Wound - automating volume one
και όταν ακούσεις το Fashioned to a Device Behind a Tree
μου λες ;)
ikonoklast
09-11-2009, 22:21
ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
KoiliaSamprela
09-11-2009, 22:24
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΔΕΡΦΕ
nikolasfluxus
10-11-2009, 01:48
σου άρεσε, ε ιντι φλωράκε με πουκάμισο και φράτζα;;;;;;;
τι θες ρε φίλε?
αν θες να ξες,εγω ΜΑΛΩΝΩ πάντως.
edit-απαξιώ τον άξεστο και προτείνω Sudden Infant - Invocation Of The Aural Slave Gods (http://www.discogs.com/Sudden-Infant-Invocation-Of-The-Aural-Slave-Gods/release/542929)
έχει και διασκευή σε cabaret voltaire πινκζ
metamelia3
10-11-2009, 02:32
ελα τωρα, ολοι δερνουν τον ρεηζορ, δεν μετραει
Marillion
10-11-2009, 13:09
e oxi kai pou brhke ta arxidia i sub pop gia mia mpanta typou wolf eyes. exei bgalei apo unsane kai prwimous flaming lips mexri rapeman. nai to televteo ths roster einai ws epi to pleiston varemares alla eixe terastia varythta se noise akrothtes sto parelthon. kai den anaferome kan stis prwtes ths syloges pou eixe ta panta apo kollegiaki pop mexri prwimo drone.
edit a kai pussy galore e
afto den to exw akusei btw.