View Full Version : Live messenger error
wagneriandandy
06-11-2009, 10:08
Εδω και κανα δυο μηνες το μσν μου δε θελει να κανει update. Βαζω να εγκατασταθει κανονικα και τραβαει ενα rollback μετα και ακυρωνει την εγκατασταση. Σημερα δεν μ αφησε να κανω καθολου sign in αν δν κανω update σε καινουργια εκδοση.... Πως σκατα να κανω update αμα το ακυρωνει?
A network error occurred while while attempting to read from the file C:\WINDOWS\Installer\Install_{508CE775-4BA4-4748-82DF-FE28DA9F03BO}.msi
Please close all other open programs, and then try again. It looks like another program is preventing the installer from working hr:0x80070643
Λειτουργικο Win XP
Οτι και να κλεισω ομως παλι το ιδιο κανει. Μου φαινεται πως θα ανοιξω μετα απο καιρο το pidgin αμα συνεχισουν να γαμιουνται τα παντα...
Αν ξερει καποιος τι παιζει ας προτεινει τπτ.
antimusic
06-11-2009, 10:15
προς το παρόν πάρε μια απαυτές τις κλασσικά σπαστικές απαντήσεις: βάλε digsby.
wagneriandandy
06-11-2009, 19:04
φαση εχει το προγραμματακι
Ingolemo
06-11-2009, 20:44
Εδω και κανα δυο μηνες το μσν μου δε θελει να κανει update. Βαζω να εγκατασταθει κανονικα και τραβαει ενα rollback μετα και ακυρωνει την εγκατασταση. Σημερα δεν μ αφησε να κανω καθολου sign in αν δν κανω update σε καινουργια εκδοση.... Πως σκατα να κανω update αμα το ακυρωνει?
A network error occurred while while attempting to read from the file C:\WINDOWS\Installer\Install_{508CE775-4BA4-4748-82DF-FE28DA9F03BO}.msi
Please close all other open programs, and then try again. It looks like another program is preventing the installer from working hr:0x80070643
Λειτουργικο Win XP
Οτι και να κλεισω ομως παλι το ιδιο κανει. Μου φαινεται πως θα ανοιξω μετα απο καιρο το pidgin αμα συνεχισουν να γαμιουνται τα παντα...
Αν ξερει καποιος τι παιζει ας προτεινει τπτ.
Unistall prwta th palia ekdosh dokimases na kaneis?
Epishs to digsby kalo, eidika teleutaies ekdoseis den einai kai toso resource hog, alla den mporeis na steileis custom emoticons (o monos logos pou exw msn anti gia mirandaIM).
wagneriandandy
07-11-2009, 04:49
Τελικα το προβλημα ηταν στο uninstall της παλιας εκδοσης. Αφου το παιδεψα απο εδω κι απο εκει χωρις επιτυχια, βρηκα το παρακατω προγραμματακι που εκανε τη δουλεια της απεγκαταστασης του εσφαλμενα εγκαταστημενου.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301
Η καινουργια εκδοση εγκατασταθηκε αν και μου πεταει κατι αλλα ερρορς τωρα για comunication platform και μου φαινεται πως θα καταφυγω στην αποτελεσματικη λυση της βαριοπουλας...
SpiritCrusher
07-11-2009, 04:50
format c:
:P
Sotos_The_Tequiler
07-11-2009, 10:50
παλιότερα κυκλοφορούσε κι ένα άλλο προγραμματάκι, νομίζω "kill messenger" λεγόταν το οποιο αφαιρούσε εντελώς τον messenger από το σύστημα μαζί με όποια "υπολείματα" διευθύνσεων και άλλα τέτοια σκουπίδια