View Full Version : orthodox black metal
γεια σας! ;)
τον τελευται καιρο ακουω καποια τραγουδια απο funeral mist, deathspell omega και ondskapt.
ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενη!
θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η φιλοσοφια αυτου του ειδους...
πως βλεπουν τον σατανισμο οι παραπανω μπαντες ?
θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για να μπω στο θεμα.
καλως σας βρηκα!
Agoraphobic_S.I.
05-11-2009, 22:35
Πέρνα από 'δω (http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=18675) και βλέπουμε.
LokiTricksterGod
05-11-2009, 22:38
για φιούνεραλ μιστ δε ξέρω, δεν τους κόβω για πολύ φιλοσοφημένους αλλά μπορεί να λέω και μαλακίες, τους άλλους δεν τους έχω καν ακουστά, για dso τσεκάρεις εδώ (http://ezxhaton.kccricket.net/interview.html). και διαβάζεις και τους στίχους φυσικά!
Ra Pariah
05-11-2009, 22:44
http://www.youtube.com/watch?v=fnAe8o-gECs
Η Πένυ κι οι υπόλοιπες (!) ας τσεκάρουν επιτέλους Malign...
Ο άλλος απαντάει σοβαρά, τα σπάω.
carheart
05-11-2009, 23:04
http://www.youtube.com/watch?v=fnAe8o-gECs
Η Πένυ κι οι υπόλοιπες (!) ας τσεκάρουν επιτέλους Malign...
Eξαιρετικό υπερσπάμ θρεντ, αλλά Ra Pariah, ήθελα καιρό να στο πω, επειδή τους εκθειάζεις όπου σταθείς κιόπου βρεθείς : Αγαπώ τον Mörkkh επειδή είναι παλαβός, αλλά οι Malign ΔΕΝ ακούγονται με τίποτα. Με άνεση ό,τι χειρότερο έβγαλε ποτέ η Noevdia, κονταροχτυπιέται ακόμα και με το τελευταίο Watain και χάνει.
Και επειδή ποτέ δεν μιλάω χωρίς πράγματα στα χέρια μου, προχτές παρήγγειλα την κασσέτα αυτών (http://www.myspace.com/gatewaystoascension) των τύπων, που είναι καταπληκτικοί.
τους Malign δεν τους ανεφερα γιατι νομιζα οτι δεν θα τους ξερατε! ;)¨
"εχω" το divine facing. fireborn.
αν δεν κανω λαθος, απο αυτους ξεκινησαν ολα.
ωστοσο, δεν απαντας στο ερωτημα μου, Ra Pariah.
Ο άλλος απαντάει σοβαρά, τα σπάω.
ε ?
ευχαριστω για την συνεντευξη!
Agoraphobic_S.I., απαντησε σε αυτο που ρωτησα... και βλεπουμε!
carheart
05-11-2009, 23:16
τους Malign δεν τους ανεφερα γιατι νομιζα οτι δεν θα τους ξερατε! ;)
δεν τους ξέραμε!
Ra Pariah
05-11-2009, 23:22
Μανόλο, το γερμανικό είναι ανέλπιστα καλό. Αλλά η γνώμη σου για Malign είναι απερίγραπτη.
Και Πένυ κοίτα να δεις... στο κομμάτι που πόσταρα επικρατεί έντονος σαρκασμός και βλασφήμια απέναντι στα ιερατεία. Το αμαρτωλό πετσοακόντιο είναι το μόριο των καλογέρων που τρυπώνει σε νεανίες. Εύκολο απο δω και πέρα...
Στηλίτευση με το σωστό τρόπο και raw/grim σκηνικά. :dfinger:
Κατά τ' άλλα άθεοι είμεθα και δεν πά να βλέπουν και οράματα του Leviathan...
carheart
05-11-2009, 23:50
Αλλά η γνώμη σου για Malign είναι απερίγραπτη.
Δεν τους παλεύω. Όπως δεν (πολυ)παλεύω το δεύτερο Ondskapt (το πρώτο γαμάει), τους Triumphator και αρκετά από αυτά τα σουηδο-orthodox-friendly.
Το MORTUUS όμως είναι Τεράστιο album του είδους.
Ra Pariah
05-11-2009, 23:53
Ρε συ, τι δεν παλεύεις ακριβώς;;; Τις ριφάρες;
Το μόνο που δέχομαι είναι ότι το δίμποτο "κουνάει", επειδή δεν έχει παίξει κανονικός τυμπανιστής.
Το Mortuus είναι υπέροχο, αλλά δεν πιάνει τους ύμνους των Malign. :grin:
carheart
05-11-2009, 23:56
E δεν τους νιώθω, δεν νιώθω πιο ΚΑΚΟΣ όσο τους ακούω!
πιες, έχω ξαναπιάσει τελευταία και ακούω το πρώτο Watain και κοπανιέμαι δεξά κιαριστερά, απίστευτος ήχος.
Ra Pariah
05-11-2009, 23:57
:pink:
περα απο την μουσικη. μπορουμε να μιλησουμε λιγο για τους στιχους ?
ειναι αληθεια οτι μελετανε την βιβλο ?
σας "κολακευει" αυτο ?
θα μου πει καποιος πως βλεπουν τον σατανα ?
συμβολικα ?
σαν οντοτητα ?
τι πιστευουν ρε παιδια ?
αυτος ο Μορτους μου φαινεται πολυ αρρωστος...
εκεινη η εικονα του χριστου στο μπουκλετ απο το salvation... που κολλαει ?
τον Mortous τον αφτικα λες?
με την εβραικια την μυτη?
εντιτ οκ με ενημερωσαν...δεν ειναι ο clown o Mortiis αυτοσα
carheart
06-11-2009, 00:26
Στο "Race of Cain" των Forgotten Woods υπάρχει ο Μακάρθι στο αντίστοιχο μπουκλετ, ενώ στο προτελευταίο εφτάρι Joyless εμφανίζεται σε καδράκι ο Hassan Nasrallah. Είναι καταπληκτικό που υπάρχει και ο Χριστός στο booklet.
καταπληκτικό που υπάρχει και ο Χριστός στο booklet.
απο ποια αποψη ?
κοιτα, δεν θα σας τα βγαζω με το τσιγκελι...
νομιζω πως ημουν ξεκαθαρη.
Keeper Of The Seventh Son
06-11-2009, 00:45
ksekolla re PENI ti tsantizesai?
ksekolla re PENI ti tsantizesai?
ξεκολλα ρε Peni ? ti eipes re! :grin:
ασε με ρε μαν που νευριασα!
Snorkmaiden
06-11-2009, 02:02
fake
Snorkmaiden, αν ΔΕΝ εχεις τι να πεις, θα σου ζητουσα ευγενικα να το βουλωσεις και να μη γεμιζεις τα τοπικ με ασχετα ποστ.
αν ειναι να μην απαντησει καποιος ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ, παρακαλω διαγραψτε τον λογαριασμο μου.
μπιζαριος
06-11-2009, 11:56
δε θα τον διαγραψουμε για να γελαμε.
τωρα αν εχεις την καλοσυνη να ποσταρεις πικς σου οπως ζητησε ο αγκοραφομπικ καλως, αν οχι .. κακως.
Ra Pariah
06-11-2009, 12:29
περα απο την μουσικη. μπορουμε να μιλησουμε λιγο για τους στιχους ?
ειναι αληθεια οτι μελετανε την βιβλο ?
σας "κολακευει" αυτο ?
θα μου πει καποιος πως βλεπουν τον σατανα ?
συμβολικα ?
σαν οντοτητα ?
τι πιστευουν ρε παιδια ?
αυτος ο Μορτους μου φαινεται πολυ αρρωστος...
Στο "Race of Cain" των Forgotten Woods υπάρχει ο Μακάρθι στο αντίστοιχο μπουκλετ, ενώ στο προτελευταίο εφτάρι Joyless εμφανίζεται σε καδράκι ο Hassan Nasrallah. Είναι καταπληκτικό που υπάρχει και ο Χριστός στο booklet.
Α) Πένυ, νομίζω ότι έπεσες θύμα ειρωνείας από έναν -μονίμως- διαυγή (8-)) Μανόλο.
Β) Τι ακριβώς σημαίνει "μας κολακεύει"; Έχουμε κανά συμβόλαιο με τους Funeral Mist ότι θα είναι 100% σατανιστές ή ότι δεν είναι Χριστιανοί; Θυμάμαι είχε δώσει ο τυπάς μία συνέντευξη στον Αγόρο κι ανάθεμα αν κατάλαβε κι ο ίδιος τι έλεγε... Κατηγορούσε τους Watain πάντως.
Γ) Γενικά, πάντως να ξέρεις ότι ο ρομαντισμός στραφηκε στο Σατανά, επειδή δεν απόειδε προκοπή από τα χριστιανικά ευρωπαϊκά καθεστώτα του 18ου και του 19ου αι. (πόλεμοι, φτώχεια κ.λπ.). Τόσο απλό.
Δ) Γενικά, πάντως με τις ΑΠΕΙΡΕΣ ουσίες που παίρνουν όλοι αυτοί θα είναι λιγάκι δύσκολο να βγάλεις άκρη. :roll:
μια χαρα ειναι οι Malign, απλα ανηκουν στους "κιτς" του ορθοδοξου.
Πενυ θα ηταν καλο να τσεκαρεις το The Divine Tragedy απο Avichi, μπαντα του Aamonael εξ-Nachtmystium.
http://www.metalinjection.net/photos/Avichi___The_Divine_Tragedy.jpg
carheart
06-11-2009, 13:02
Οι αντιγραφείς αυτού του κινήματος πάντως σπάνε νεύρα.
Εξώφυλλο Watain
http://www.cmdistro.com/images/xlarge/25105.jpg
και εξώφυλλο Glorior Belli
http://4.bp.blogspot.com/_Als4t-Bgkns/Sk5PO6vIADI/AAAAAAAABfo/AUG_tHbUvOA/s400/folder.jpg
αυτά δεν είναι ωραία πράγματα.
Οι NIGHTBRINGER δεν είναι orthodox, αλλά αργά ή γρήγορα θα τους πάρει η Noevdia (ήδη θα κόψουν στην ajna) και θα θεωρούνται τέτοιοι. Κάνουν χαβαλέ όμως, απίστευτο album.
Ra Pariah, εννοω οτι για να ακουει καποιος orthodox, αλλα και γενικα black metal, ή θα είναι αθεος ή σατανιστης.
Ο Θειστικος σατανιστης είναι ειδος υπο εξαφανιση (ευτηχως) και ο ΛαΒευ δεν πιστευει σε θεους και δαιμονες.
Οποτε, πως μπορει να σε εκφραζει ένας μουσικος διαβολολατρεις (?) ?
Δεν μπορω να φανταστω ότι αγοραζεις σι ντι μονο και μονο επειδη εχει καποιες ωραιες μελωδιες, ας πουμε.
Θα πρεπει να σε εκφραζει αυτό που ακους..
shora, ευχαριστω. Θα το τσεκαρω…
12 stars circle your brow
06-11-2009, 14:12
χαχαχαχααχ
LokiTricksterGod
06-11-2009, 14:25
Ra Pariah, εννοω οτι για να ακουει καποιος orthodox, αλλα και γενικα black metal, ή θα είναι αθεος ή σατανιστης.
Ο Θειστικος σατανιστης είναι ειδος υπο εξαφανιση (ευτηχως) και ο ΛαΒευ δεν πιστευει σε θεους και δαιμονες.
Δεν μπορω να φανταστω ότι αγοραζεις σι ντι μονο και μονο επειδη εχει καποιες ωραιες μελωδιες, ας πουμε.
shora, ευχαριστω. Θα το τσεκαρω…
δε γίνεται να σαι σατανιστής σοβαρά! επίσης υπάρχει η αλληγορία και ο συμβολισμός, χρήσιμα εργαλεία όταν ακούς αυτά τα πράγματα.
carheart
06-11-2009, 15:04
Πένι, just a πένι for my thoughts here.
Δεν έχω πειστεί πως δεν είσαι κάποιος παλιός user με άλλο nickname που σπάει πλάκα μόνος του, και αυτό προκύπτει επαγωγικά με τα όσα λες. Η ιδεολογική, δηλαδή, ταύτιση του ακροατή με το ιδεολογικό part των εκάστοτε μουσικών κινημάτων. Και καλώς ή κακώς, όπως δεν έχω χρόνο στη ζωή μου για θειστικούς (υποθέτω δεν εννοείς τους σατανιστές μέσω συγγένειας, πχ "η αδερφή της μάνας μου είναι σατανίστρια) χριστιανούς, έτσι δεν έχω και για τους αντίστοιχους σαταναρέους. Ούτε για τον Λαβέυ έχω χρόνο, και ειλικρινά απορώ που βρήκα για να ασχοληθώ και με σένα.
Μια μικρή επιφυλλίδα των λεγομένων σου εστιάζεται στο οτι πρέπει να σε εκφράζει σαν προσωπικότητα αυτό που ακούς. Κάθε πράγμα όμως έχει ιδιαιτέρως αρκετές μεταφραστικές οδούς, ιδίως αν το ίδιο, αυτό καθεαυτό επιλέγει να μιλάει με συμβολισμούς. Ο Σατανάς είναι ένα ισχυρότατο σύμβολο. Όχι θρησκειολογικό, αλλά με αναφορές στον τρόπο που επιλέγεις να ζεις τη ζωούλα σου και να εκφράσεις ίσως το Εγώ σου μακριά από εντολές και γενικές φόρμες του τι είναι σωστό, καλό, πρέπον. Πράγμα που δεν κάνει σχεδόν κανείς μπλακμέταλλος, αφού ακούνε όλοι τα ίδια και τα ίδια, γράφουν τα ίδια και τα ίδια, λένε τα ίδια και τα ίδια, οπότε ναι, δυστηχώς αγοράζουν σι ντι επειδή τους αρέσουν οι μελωδίες.
Και εμένα μου αρέσουν οι μελωδίες. Αυτές που έχει το τελευταίο Funeral Mist με οδηγούν στο να το εξυμνώ ανά πάσα στιγμή, ενώ πολλές από τις μπάντες που αναφέρεις με έχουν απασχολήσει σε όλα όσα τις αφορούν με αφορμή το οτι μου άρεσαν οι μελωδίες τους. Δηλαδή, η μουσική δεν είναι απαραίτητα ιδεολογικό μέσο, είναι ψυχικό μέσο, και η ψυχή είναι στις νότες, η ιδεολογία στα λόγια. Ε τα λόγια τα βαριέσαι καμιά φορά, τις μελωδίες σπανίως. Δεν ξέρω εσύ τι κάνεις, για μένα λέω.
Και σπανίως ψάχνω να ορίσω την ταυτότητά μου μέσω των ακουσμάτων μου, ίσως το έκανα μία ή δύο φορές στην α λυκείου όταν δεν έπαιζα με τα άλλα παιδάκια και άκουγα Bathory στο walkman μου. Αλλά περνάνε οι καιροί, αλλάζουν οι άνθρωποι, κλπ.
Δεν έχω χρόνο για να σκεφτώ αν πρέπει να "φτιαχτώ" (γιεα) ή να "χαλαστώ" (:() που μια ψιλοαδιάφορη ιστορική φιγούρα συμπεριλαμβάνεται σε ένα booklet μιας κάπως αγαπημένης μου μπάντας. Κάτι εννοούν εκείνοι, κάπως το μεταφράζω εγώ, δεν έγινε και τίποτα.
Άνοιξε την καρδούλα σου μπρούκλη μου!
carheart
06-11-2009, 15:39
H., τι θέλεις να πεις; Μιλάω εντελώς σοβαρά και δεν πιστεύω πως μπορεί να διανοήθηκες να χρησιμοποιήσεις μερική ειρωνία απέναντί μου.
Snorkmaiden
06-11-2009, 15:41
Snorkmaiden, αν ΔΕΝ εχεις τι να πεις, θα σου ζητουσα ευγενικα να το βουλωσεις και να μη γεμιζεις τα τοπικ με ασχετα ποστ.
αν ειναι να μην απαντησει καποιος ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ, παρακαλω διαγραψτε τον λογαριασμο μου.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
carheart, το φορουμ το ανακαλυψα προσφατα και αφου ειδα κινηση ειπα να κανω ενα ερωτημα που με απασχολει.
μπηκα με ολη την καλη διαθεση.
εσεις ομως με δεχθηκατε με ειρωνια.
δεν βλεπω να διαφερεις και εσυ καθολου απο τον ¨μεσο¨ μπλακμεταλα.
να μη πω απο τον μεσο μεταλα.
οσο για τους τυπους που γελανε κι εγω δεν ξερω γιατι, δεν θα μπω καν στον κοπο.
ειναι γνωστο πως οταν λογομαχεις με ενα βλακα θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογο πειρας.
δεν μου μενει παρα "να την κανω".
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Mel Gibson
06-11-2009, 20:44
pdbOM1xYYXE
Comte de Saint-Germain
06-11-2009, 20:59
carheart, το φορουμ το ανακαλυψα προσφατα και αφου ειδα κινηση ειπα να κανω ενα ερωτημα που με απασχολει.
μπηκα με ολη την καλη διαθεση.
εσεις ομως με δεχθηκατε με ειρωνια.
δεν βλεπω να διαφερεις και εσυ καθολου απο τον ¨μεσο¨ μπλακμεταλα.
να μη πω απο τον μεσο μεταλα.
οσο για τους τυπους που γελανε κι εγω δεν ξερω γιατι, δεν θα μπω καν στον κοπο.
ειναι γνωστο πως οταν λογομαχεις με ενα βλακα θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογο πειρας.
δεν μου μενει παρα "να την κανω".
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
"εντάξει" λοιπον.
Shrinebuilder
07-11-2009, 01:48
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΟ
αν μεχρι το βραδυ δεν εχετε διαγραψει τον λογαριασμο του Shrinebuilder, θα τον αναφερω και αυτον και εσας.
μπιζαριος
07-11-2009, 13:54
δεν μπορω παρα να γελασω.
Entrancemperium
07-11-2009, 13:55
Βραδυνή αναφορά!
Επώμουουουουουουου αρμ!
Shrinebuilder είσαι αναφερόμενος!
5φ!
Tonosalata
07-11-2009, 14:07
paketo dike mou, diagrapste ton.
peni wants a cracker?
μπιζαριος
07-11-2009, 14:21
penis whats a cracker.
The Begging Shaman
07-11-2009, 14:36
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d88xIIRDI9U&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d88xIIRDI9U&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Christ makes music sound good
αν μεχρι το βραδυ δεν εχετε διαγραψει τον λογαριασμο του Shrinebuilder, θα τον αναφερω και αυτον και εσας.
ti les mwrh FANTASMENH SAVRA?
Shrinebuilder
07-11-2009, 20:59
:/
προκάλεσα τόση αναστάτωση :/
Ra Pariah
08-11-2009, 14:02
μια χαρα ειναι οι Malign, απλα ανηκουν στους "κιτς" του ορθοδοξου.
Τι κιτς, μωρή αμπαλίαση! Χθες άκουσες και τους ονόμασες και κιτς... :rofl:
KoiliaSamprela
08-11-2009, 15:28
έπρεπε να ποστάρω και εγώ....
Πένι είσαι η γνωστή από το Λοστ?
Επίσης εμείς εδώ ΜΟΝΟ
http://www.worldmovesfast.com/blog/wp-content/uploads/2009/02/stryperband.jpg
ορθοδοξοι αεκτσηδες Stryper (αυτοι δεν ειναι?)
Ra Pariah
08-11-2009, 16:35
Προφανώς...
KoiliaSamprela
08-11-2009, 16:48
ορθοδοξοι αεκτσηδες Stryper (αυτοι δεν ειναι?)
Original 21
In God We Trust Club :)
ναι stryper a.k.a Μελισσούλες