PDA

View Full Version : Clutch/Kylesa/Kamchatka

jack the ripper
04-11-2009, 04:59
Δευτερο live εδω και τυχαινει να ειναι αυτο το γαμηστερο lineup.
Ξεκιναω με το χωρο:Η συναυλια εγινε στο Κοκο κοντα στο Camden.Λοιπον ειναι μακραν ο καλυτερος κλειστος συναυλιακος χωρος που εχω παει.Δεν εχω παει και σε τοσους πολλους but still ... Μεγαλος χωρος κατω μπροστα στη σκηνη και πολλα διαζωματα(3-4 αν θυμαμαι καλα που εβλεπες πανοραμικα και γαματα)..επισης πολλα μπαρ για να παρεις τις μπυρες σου...Ο χωρος ηταν σαν θεατρο και ειχε τελεια ακουστικη.Ο ηχος ηταν ΑΨΟΓΟΣ με μια μικρη εξαιρεση στους Kylesa που θα την αναφερω μετα.

Παμε στα γκρουπ:
Kamchatka: δεν τους ηξερα.Τριο απο Σουηδια..Κλασσικο ροκ παιζουν...Δεν καινοτομουν αλλα ωστοσο το κανουν πολυ καλα..Ειχαν πολυ καλη αποδοση πρεπει να ομολογησω.Δεμενοι, ωραια κομματια,δεν κανανε λαθη.Οι περισσοτεροι εκει κατω γουσταραμε..(παρτε και ενα myspace http://www.myspace.com/kamchatkasweden)

Kylesa: Νταξ ηταν ο βασικος λογος που πηγα σημερα στη συναυλια(Ναι δεν ηταν οι Clutch και ντροπη μου :P). Στηθηκαν λοιπον τα 2 drumkits και αφου μετα απο λιγη ωρα καταφεραν επιτελους να φτιαξουν τον ηχο της κιθαρας του γκομενετου ξεκινησαν --->>

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ .-

Αλωνιζαν τη σκηνη(κυριως ο μπασιστας)..Οι drumers πορωτικοι οπως πρεπει.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συγχρονισμο ειχαν οι πουστηδες.
ΑΠΕΙΡΑ πινκς στην ξανθια γκομενα :pink::pink::pink::pink::pink: Τα γαμησε ολα η τυπισσα..πολλα κιλα αρχιδια...Το Static Tensions ειχε την τιμητικη του οπως ηταν αναμενομενο(παιξανε με μια γρηγορη σκεψη-> said and done,unknown awareness,to walk alone,only one,almost lost..Ωστοσο παιξανε και 2-3 απο τα προηγουμενα...Το μικρο αρνητικο οτι η κιθαρα της γκομενας ηταν πιο χαμηλα και χανοταν λιγο αναμεσα στα αλλα..Συνολο πρεπει να παιξανε γυρω στα 50 λεπτα

Clutch: Λοιπον μαλακες αυτο δεν το περιμενα ε..ΠΑΙΞΑΝΕ 2 ωρες σχεδον τα παλικαρια.2...Πολλα μπραβο...Απιστευτοι τελειοι δεν εχω λογια..Ροκ ν ρολ και αλητεια..Εγω ειχα παει να συναντησω κατι παιδια σε ενα απο τα διαζωματα και ειδα απο εκει τη συναυλια..Κατω γινοταν ΠΑΡΤΥ..Ηχος ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ, αποδωση απο αλλο πλανητη γενικα δεν εχω λογια..ΡΙΣΠΕΚΤ...Απο το τελευταιο θυμαμαι οτι παιξανε 50000 unstoppable watts,abraham lincoln,minotaur(:pink:)

Επισης supergrass παιξανε electric worry και δε θυμαμαι τι αλλο

Κοσμο ειχε παρα πολυ..Αριθμο δεν μπορω να υπολογισω γιατι δεν ξερω ποσους χωραει το μαγαζι και ηταν δυσκολο λογω της μορφολογιας του χωρου να καταλαβω...παντως ηταν τιγκα σχεδον.
Γενικα γαμω τα live,απιστευτο οποιος εχει την ευκαιρια να παει οπωσδηποτε.

Και για το τελος: 13.50 λιρες για αυτο το λαιβ ρε..δλδ μιλαμε για χωρο απιστευτο,ηχο αψογο,δε σε στοιβαζουν σαν τα ζωα και για το lineup δεν εχω λογια..και διαρκεια του λαιβ απο 7.20 ως 11!!!το ιδιο λαιβ ειμαι σιγουρος οτι στην ελλαδα θα το πληρωνα(αν γινοταν ποτε) 30 ευρω στανταρ..

Δυστυχως επειδη ετρεχα σαν τον πουστη ολη μερα και πηγα απο σχολη κατευθειαν στο live ξεχασα να κραταω μηχανη για αυτο δεν εχω photos :(

edit: o moderatoras αν θελει ας βαλει στον τιτλο και ενα @ Koko μηπως θελει κανεις αλλος που τους δει αλλου να κανει τοπικ

funishment
04-11-2009, 13:20
FFFFUUUUUUUU-.

Swollen
04-11-2009, 13:39
spacegrass το κιερατό σου σε σιχαίνομαι είδες κ κλατς από τα διαζώματα ου τσογλαναρά

Pinatero
04-11-2009, 13:40
αυτα ειναι γαμωτη, τετοιες τιμες και τετοιες συναυλιες και ανθρωπινοι χωροι!
βεβαια υπαρχουν τελευταια και σε μας καποια καλα παιδια που φερνουν πραματα και φτηνα και κανουν οτι μπορουν!

jack the ripper
04-11-2009, 14:01
σοβαρα τα σπασε ασχημα το live ε...swollen προσπαθησα να τους πεισω να παμε κατω αλλα κανεις δεν ερχοταν το κερατο τους...σκεφτηκα να παω μονος κατω αλλα ειπα να μην τους γραψω στα @@ μου τους αλλους αν και μαλακια εκανα :P

Swollen
04-11-2009, 14:38
:teddy:

fandango
05-11-2009, 11:36
Abraham Lincoln, λέει. :rsad::rsad::rsad:

Ass Cobra
05-11-2009, 12:10
Mας γαμηθηκε η ψυχολογια. Οι Καμτσατκα ειναι πολυ καλοι, ο τραγουδιστης επαιζε στους King Hobo, ενα προτζεκτ του JP Gasper των Κλατσ.

chef
05-11-2009, 18:35
το ιδιο λαιβ ειμαι σιγουρος οτι στην ελλαδα θα το πληρωνα(αν γινοταν ποτε) 30 ευρω στανταρ..

...kai vale...kana 40ari...

Neuroscar
05-11-2009, 20:25
Μαγκες για να πανε ομως οι κλατσ και οι καθε κλατσ απο το μπερμινχαμ στο κολτσεστερ η ακομα και απο ροττερνταμ βρυξελλες τα μεταφορικα εξοδα δε συγκρινονται.
Τα ειπαμε πολλες φορες μη τα ξαναλεμε.

Pinatero
06-11-2009, 17:04
ναι ρε συ δεν ειπαμε οτι στην τσουτσουνα το βαλκανιων θα κατεβαινει η καθε υπερμπανταρα με φτηνα εισητηρια και ποσο μαλλον ενα τετοιο line-up, αλλα οταν βλεπουμε κατι φαινομενα αλτεργκραουντς και λοιπους ξερουμε οτι λογω ανταγωνισμου μεταξυ τους ανεβαινουν οι τιμες τις περισσοτερες φορες!

Neuroscar
06-11-2009, 17:20
Και μετα σου λεει πηγαινε πανεπιστημιο να ΜΑΘΕΙΣ.
Στα οικονομικα βιβλια ελεγε ο ανταγωνισμος ειναι μονο θετικος και προωθειται και και...
"Ο αποτελεσματικός ανταγωνισμός στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών μειώνει τις τιμές, βελτιώνει την ποιότητα και διευρύνει τις δυνατότητες επιλογής για τους καταναλωτές" απο μια προχειρη πηγη.
Τωρα πως στην ελλαδα βγαινει ο ντιντισ και λεει πως λογω του ανταγωνισμου εχουμε αυξησεις των εισητηριων των συναυλιων ειναι αλλη ιστορια..

Pinatero
06-11-2009, 17:38
τα συγχρονα οικονομικα βιβλια λενε αλλα, στα πλαισια "υγιους" ανταγωνισμου και μη υγιους κοινου συμβαινει αυτο! βεβαια μιλωντας για συγκροτηματα τυπου μεγεθους clutch που θα υπηρχε προσφορα απο αρκετες εταιριες να τους φερουν!

Rush
06-11-2009, 23:47
Sto berolino to idio paketo exei 17 euros.Tetarth lemeeeee!!!!!!!!!!!

Rush
13-11-2009, 21:29
Sto Berolino:

Kamchatka: Fobero Souhdiko (aka melagxoliko,melodiko) 70's hard groovy rock me pshgmata apo blues kai funk.Mesa se mish wra kerdisan ton kosmo aneta.Apla apsogoi,tsekarete.

Kylesa: Psiloadiaforoi mou fanhkan. Poulane 2 drummer kai gkomena sthn ki8ara/fwnhtika.Ok, I'll pass.. O kosmos psilogoustare.

Meta bghke o Neil me ta palikaria apo to Maryland kai gamhsan to sympan. Setlist swsto, kefi, swstos frontman me fobero aera sth skhnh, blues, hard rock, groove, mpyra, profits of doom, electric worry, 50,000 Unstoppable Watts, The Incomparable Mr. Flannery, Burning Beard, One Eyed Dollar, The Mob Goes Wild , abraham ktl...Klassikoi flwroi germanoi apo katw pou koitousan fthnh mpyra kai fortwma sto merch. Ante kai sto ellanta...

NihilistikOrder
15-11-2009, 19:50
tha to dw Carlsroui auto ... alla ekei paei 22 to ticket ... poustriliki ligo

jack the ripper
15-11-2009, 19:57
nai einai pio tsimpimeno ontws...pantws pigaine de tha xaseis ;) (kai anevase kamia photo an exeis kamera mazi sou giati egw den eixa parei gamw to kerato)

NihilistikOrder
15-11-2009, 21:28
kala ennoeitai ... afou touristas kinezos tha mai genikotera ekei pera , i fwtografiki tha nai proektasi tou xeriou . :D