View Full Version : [TV] 4 [Παπακαλιάτης]
KALE
o tipos me kanei eksw frenwn. exo kataliksei oti ton vlepw apo kseka8aro mazoxismo.
ante ki epeidi o odysseas papaspiliopoulos einai gamw ta atoma.
i gkomena tou patera papakaliati fovero milf zomlml
episis auto to mouzouraki egine kiolas mouri kai in fashion, die mia psili.
sto thread postarontai kai satyrika sketsakia, fetina kata protimisi.
funishment
04-11-2009, 13:16
Ένας από τους πρωταγωνιστάς έχει φανταστική γκόμενα, και ο άλλος τονεμπαίζει στο μπάνιο σε ΚΑΘΕ επεισόδιο. Μεγάλες στιγμές.
nikolasfluxus
04-11-2009, 14:49
τιναυτά ρε,μόνο λαβ μπάιτς βλέπουμε.
Ένας από τους πρωταγωνιστάς έχει φανταστική γκόμενα
nai, autos pou exei oikogeneia.
8A TIN KANONISEI KI AUTI O XRISTOFOROS OTAN ER8EI H ORA.
eksallou sto teleutaio pige ki autos mpanio "NA THN PAIKSEI". me "to paidi mou ki ego".
nikola to love bites exei oria.
Τι σημαίνει το 4; 4 γκόμενες θα γαμάει σε κάθε επεισόδιο; Οι 4 γκόμενες που του ξέφυγαν από προηγούμενες σειρές; Φοιτητικό τεσσάρι στο κολωνάκι; Στα 4;
nikolasfluxus
04-11-2009, 15:30
4 μαλακίες στο μπάνιο,σε κάθε επεισόδιο.
KoiliaSamprela
04-11-2009, 15:31
και αυτοί του τυριού λοιπών
funishment
04-11-2009, 16:28
4 μαλακίες στο μπάνιο,σε κάθε επεισόδιο.
Ισχύει, αλλά είμαι εδώ για να σας διδάξω την πικρή αλήθεια, που ξέρω ότι σας κόφτει. 4 τα αδέρφια, 4 οι εποχές, κάθε αδέρφι αντιπροσωπεύει μιαν εποχή!11!~~!
Μπόνους ίνφο: ο Παπακαλιάτης ΦΥΣΙΚΑ είναι το φτινόπωρο.
funishment
04-11-2009, 16:48
Μα,
SRL6T874gBE
sabbattack
04-11-2009, 17:00
get a room
nikolasfluxus
04-11-2009, 17:22
κάνσερ χώσου με τη μία
freak brother
04-11-2009, 18:24
απο οτι διαβασα εδω http://theintvduals.com/ το -4- ειναι αντιγραφη μια ξενης σειρας!! εξεπλάγην !
funishment
14-11-2009, 01:53
Κορίτσια, άκουσα σε εκπομπή κοινωνικής ενημέρωσης σήμερα ότι το ξενιτεμένο γομινέτο θα αποδειχτεί ότι είναι μπάσταρδη αδερφή του Παπακαλιάτη. Πολλά λολζ αν ισχύει, ο άνθρωπος θα έχει ξεπεράσει τον εαυτό του.
Shrinebuilder
14-11-2009, 04:38
Κορίτσια, άκουσα σε εκπομπή κοινωνικής ενημέρωσης σήμερα ότι το ξενιτεμένο γομινέτο θα αποδειχτεί ότι είναι μπάσταρδη αδερφή του Παπακαλιάτη. Πολλά λολζ αν ισχύει, ο άνθρωπος θα έχει ξεπεράσει τον εαυτό του.
AHAHHHAHAAHAHAHAHHAOSPDPSODHASODHasodhpsodhasdoiahsdiewriwer
nai re, to vlepw.
funishment
17-11-2009, 01:35
Μηδέν εξέλιξη, στεναχωριέμαι.
μπορω να πω εδω για τισ πιπες στον λακη στο σαννυ? για θα ειμαι οφφ?
funishment
17-11-2009, 01:57
Εγώ δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς αλλά πες την ιστορία.
ενας φιλος μου δουλευε στο Σαννυ στην χαλκιδικη...το μωρο μας βογκουσε πολυ και περνουσε πολες μοναχικες ωρες ξεκομμενος να ησυχασει...ο δε μαχητης λακης μαζι με την μιμη ντενιση απαιτουσαν(φυσικο) απο τα γκαρσονια να μετακινησουν ενα δεντρο γιατι τους χαλουσε την θεα(κανονικο δεντρο...με ριζες)
δε βαρεις...εχομε παραπονα κι εμεις οι μπυροπαλαιστες...τι να πουν κι αυτοι
funishment to vlepeis akoma?
auti tin ekane tin eksetasi aimatos na doun an einai aderfia h oxi?
funishment
17-03-2010, 13:46
Το είδα προχτές έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια όπως νόμιζα, δεν έκανε διαφορά. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
Δεν ξέρω αν έκανε τεστ αλλά ναι είναι αδέρφια τελοσπάντων, είναι κοινώς αποδεκτό πια. Αυτή γνώρισε και τα άλλα αδέρφια. Τώρα τα έχει με ένα παρτσακλό που δεν ξέρω πώς προέκυψε. Αυτός χώρισε την γυναίκα του και τώρα πηδιέται με την Βλαντή, επίσης δεν ξέρω πώς και γιατί. Ο αδερφός με το παιδί χώρισε και η γυναίκα του έχει βρει γκόμενο κι αυτός σκυλιάζει, ο φαντασιόπληκτος γνώρισε τελικά την τύπισσα που έβλεπε και ήταν άστεγη, και την έμπασε σπίτι του και στη ζωή του κι αυτή τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας όπως κατάλαβα από τα συμφραζόμενα, ο καλλιτέχνης αδερφός τα έφτιαξε με τη φίλη της αλογομούρας-αδερφής του και την άφηκε έγκυος, και προχτές έκανε μπάνιο και χόρευε και γλίστρησε κι έσπασε τα μούτρα της αλλά δεν απέβαλλε, και τότε συνειδητοποίησαν και οι δύο πόσο θένε αυτό το παιδί. Εεεε, η μάνα είχε βρει ένα γκόμενο ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν παντρεμένος αλλά ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ. Κάπου έκανε και μια εμφάνιση η Ζέτα Δούκα και είχε βουίξει το ίντερνετ, αλλά δεν το είχα δει και δεν ξέρω να πω τι παίχτηκε.
Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν προχτές φυσικά κατά λάθος σε ένα εστιατόριο (Παπακαλιάτης Βλαντή - αλογομούρα παρτσακλό), κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, η Βλαντή είπε στον Παπακ όταν γύρισαν σπίτι ότι πρέπει να είναι ανώμαλος αν κοιτάζει έτσι την αδερφή του, εκείνος της είπε την ιστορία και φιλιώσανε. Οι άλλοι έφυγαν κάπου με μια μηχανή να πάνε, να φύγουν μακριά, να ξεχαστεί η αλογομούρα.
Τέλος.
ta ksero olauta re sy. se kapoia fasi eixe paei o papakaliatis na rotisei gia eksetasi dna gia na diastaurwsoun oti einai aderfia kai tis edwse tin karta tou ergastiriou/iatreiou kai eixe meinei ligo ston aera to an auti pige i oxi na kanei tin eksetasi
karaasxeto alla pare dwraki
kIsuUmKMt70
funishment
17-03-2010, 20:16
Δεν ξέρω φίλος, πάντως αν κάνουν καμιά μαλακία ανατροπή του τύπου "ομγ τελικά δεν είμαστε αδέρφια, η μάνα μου είχε μείνει έγκυα από έναν μεθυσμένο ιρλανδό ον σεντ πάντις ντέη, κι όχι από τον πατέρα σου" θα την παρατήσω, λολ.
Με την Δούκα ξέρεις τι παίχτηκε; Βαριέμαι να κάτσω να δω. Και επίσης από πού ξεφύτρωσε η Βλαντή.
Για σένανε.
t7vguau695E
ti douka tin kamakwne o megalos gios, o xwrismenos mexri pou apokalifthike oti itan traveli
lol
i vlanti einai i proistameni tou papakaliati sti nea tou douleia kai fisika 8elei apton iroa mas axalinwto σεχ
funishment
17-03-2010, 21:16
!!
πραγματικά μπροστά όμως ο κρις.
www.theintvduals.com
Τσεκαρε τις επικοτητες που σχολιαζουν για τη σειρα.
funishment
17-03-2010, 21:33
live your milf in greece lol.
funishment
26-04-2010, 23:00
se kapoia fasi eixe paei o papakaliatis na rotisei gia eksetasi dna gia na diastaurwsoun oti einai aderfia kai tis edwse tin karta tou ergastiriou/iatreiou kai eixe meinei ligo ston aera to an auti pige i oxi na kanei tin eksetasi
Χύθηκε άπλετο φως λοιπόν!
Ra Pariah
27-04-2010, 02:51
Μαλάκες, το πάει καλά το θέμα, έτσι; Γιατί όμως στο μοναδικό φυσικό τέκνο να μην άφησε περιουσία ο φάδερ; Επίσης η Ζωή τι λέτε να είναι απλώς ένα εξώγαμο; Και γενικά για πείτε τίποτα.. :headbang2:
funishment
27-04-2010, 08:10
Δεν ήταν κάτι που δεν θα περίμενε κάποιος από τον παπάκ, αλλά να βγάλει και τα 3 υιοθετημένα ήταν ένα ρίσκο. Το φυσικό μπορεί να το έκανε με άλλον τελικά η πουτάνα γιατί αυτός αποδείχτηκε μετά από χρόνια στέρφος!11 Δεν έχω λόγια, να πει ο κάνσερ.
Έκπληξη της βραδιάς η εκδίκηση του μαλάκα που τον παράτησε η άστεγη στα σκαλιά της εκκλησιάς, τέτοιο μπρίο, τέτοια τσαχπινιά, πρώτη φορά.
Ra Pariah
27-04-2010, 17:16
Μίσο λεπτό... Αυτός που έκανε το Ρένο στον Ακάλυπτο (ο αυτόχειρας πατέρας δηλαδή) υποστηρίζεις ότι ήταν στείρος; To συνάγεις από κάπου; Αν είναι έτσι όπως τα λες, η Μέντη όντως έκανε με άλλον τον Άρη. Αλλά η για χρόνια ερωμένη με ποιον να έκανε τη Ζωή; Λες να δούμε τίποτα τραβηγμένο; Του στυλ ο πατέρας να αυτοκτόνησε επειδή κατάλαβε την πλεκτάνη της Μέντη;
Αν αποκλείεται να αυτοκτόνησε γι' αυτόν το λόγο, τότε απομένει να μάθουμε το λόγο της αυτοχειρίας. Υπενθυμίζω απλώς ότι υπάρχει στην υπόθεση κι ένας ψιλο-αχώνευτος θείος, πάνω στον οποίο παίζει να στηριχθεί η εκτύλιξη του νήματος. Απλή υπόθεση.
~ladykiller~
27-04-2010, 17:27
εκτός κ αν ήταν στείρος μέχρι τη μέρα της απαγωγή του από εξωγήινους
funishment
27-04-2010, 17:47
εκτός κ αν ήταν στείρος μέχρι τη μέρα της απαγωγήΣ του από εξωγήινους
Αυτό, μια μαλακία είπα να περάσει η ώρα, μην ψαρώνεις!!
Ra Pariah
03-05-2010, 18:58
Aναμένουμε. :disco:
funishment
03-05-2010, 22:40
Ελπίζω να μην περίμενες στην άκρη του καθίσματός σου.
Ra Pariah
07-05-2010, 00:24
Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως. :brush:
Ra Pariah
10-05-2010, 18:33
Κοντεύει.. :sk8:
Ra Pariah
26-05-2010, 21:20
Τη δευτέρα που μας πέρασε έδειξε καινούργιο επεισόδιο?
funishment
26-05-2010, 21:57
Όχι. Στις 7 του μηνού (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ) θα παίξει το τελευταίο λέει, που θα είναι και μεγάλης διάρκειας για να μη μας μείνει καμιά απορία.
Ra Pariah
27-05-2010, 15:26
:pink:
Clockwork Orange
01-06-2010, 23:22
που μπορω να βρω το τελευταιο επισοδιο για την κουρδιστη μαμα?
Ra Pariah
03-06-2010, 15:27
:touched:
megatv.com
to teleiwsa.
den enthousiastika me to kleisimo tis seiras kai emeine kai anapantito to
giati den afise klironomia sto mono pragmatiko tou gio
funishment
30-06-2010, 19:27
Ήθελε να δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας με το φινάλε λέει, γιατί στις μέρες που ζούμε το χρειαζόμαστε.
Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, θα γεράσεις νωρίς.
Ψάχνομαι για σειρά να μου νεκρώσει τον εγκέφαλο. Να το δω;
funishment
09-07-2010, 21:03
Ναι.
Και για τους φίλους του παπακ:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=340757&ct=4&dt=01/07/2010