View Full Version : [Cinema] (500) Days of Summer (2009)
antimusic
03-11-2009, 12:13
PsD0NpFSADM
δείτε το κι εσείς να είμαστε όλοι έτσι::pink: μετά.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
KoiliaSamprela
03-11-2009, 12:18
μάλιστα ... φοράει μπλουζάκι Joy Division ...πέρα από αυτό δεν είναι ένα ακόμα love story? δηλαδή θα με πάρει ο ύπνος στα 10 λεπτά , θα ξυπνήσω 10 λεπτά πριν τελειώσει και θα είναι σαν να μην έχω χάσει τίποτα? :oops:
antimusic
03-11-2009, 12:24
εεε ας πούμε όχι, δεν είναι "ένα ακόμα". καλά μην περιμένεις και καμιά σούπερ εκπληξάρα/ανατροπή, αλλά δεν είναι ταινία jennifer aniston+matthew mcconaughey.
KoiliaSamprela
03-11-2009, 12:28
εεε ας πούμε όχι, δεν είναι "ένα ακόμα". καλά μην περιμένεις και καμιά σούπερ εκπληξάρα/ανατροπή, αλλά δεν είναι ταινία jennifer aniston+matthew mcconaughey.
θα το δω λοιπόν :) και θα σε πω ... μου αρέσουν και ως τυπάδες οι πρωταγωνιστές.
BunnyDee
05-11-2009, 17:14
Αγαπάω Zooey, αλλά... πώς το βρίσκει κανείς εντώ στο Ελλάντα αυτό; Είχε βγει καθόλου; Θα βγει... in winter; Ξέρει κανείς;
500.Days.Of.Summer.BDRip.XviD-ARiGOLD
BunnyDee
05-11-2009, 17:48
Αυτό εντάξει, εγώ μιλούσα για... τα άλλα, στη μεγάλη οθόνη. (Size does matter, λέμε)
KoiliaSamprela
08-11-2009, 22:26
Λοιπόν , το είδα , κακό δεν το λες , ιδιαίτερο άνετα.
Να το βάλω μόνος μου να το δω ξανά με τίποτα , αν το πετύχω όμως στην ΤιΒι , ίσως και να μην αλλάξω κανάλι.
Αυτό που μου ήρθε τελειώνοντας είναι ότι πρόκειται για αισθηματική κομεντί με τάργκετ γκρουπ τους άντρες ΚΑΙ ΟΧΙ τις γυναίκες.
στα συν το χαριτωμένο σάουντρακ
Egw 8a simfonisw me to spoiler.
Kelldorain
11-11-2009, 01:51
:pink: όμορφη ταινία
Fireknight
11-11-2009, 13:41
nai orea itan , alla sosto kai to spoiler .
MaX Payne
28-11-2009, 01:20
τοδα μολις
:sad:
ωραια ητανε και η μουσικουλα καλη
δειτε το αφοβα τα ρσενικα θα σας θυμισει διαφορα :sad:
κι αυτη η σαμμερ πολυ πουτανα εκει προς στο τελος στο παγκακι που του λεει στεγνα "δεν το νιωσα μαζι σου " ητανε για φαπες
BunnyDee
28-11-2009, 01:31
OK, αυτή πες τι να κάνει η κοπέλα, δεν τόνοιωσε, αυτός ήταν επικά κλαψομ*νης σ' όλη την ταινία μέχρι το τέλος... Get over it, dude! Είπαμε, πολύ ωραίο μωρό η Zooey, και κοίτα να δεις, ξέρει και το There Is A Light That Never Goes Out η τύπισσα, μπορεί να ξέρει να βρει και το Manchester στο χάρτη η Αμερικλάνα (αν και πολύ αμφιβάλλω), αλλά ντάξ'... After Summer comes Autumn, λέμε...
MaX Payne
28-11-2009, 01:42
ε αγαπησε/κολλησε ... και ενταξει δεν ειναι και μουναρα η Zooey εδω που τα λεμε η Autumn ηταν πολυ πιο ωραιο μουνι
BunnyDee
28-11-2009, 02:00
Αχχχ... πόσο υποκειμενική και σχετική είναι η αισθητική, κι η τέχνη, και όλα... Λαλαλα...
antimusic
28-11-2009, 02:17
βασικά όλη η ουσία της ταινίας είναι
εκεί στο diner που συζητάει με την άλλη γκόμενα που έχει βγει ραντεβού.
MaX Payne
28-11-2009, 10:54
γιατι τι ουσια εχει εκει στο δινερ, ε ανεπτυξε το λιγο
BunnyDee
28-11-2009, 16:40
Εγώ απλά θεώρησα ότι ήταν πολύ σωστό αυτό που του είπε η τύπισσα εκεί, που έβαλε τα πράγματα σε προοπτική...
Του λέει, βασικά, ότι του είπε η γκόμενα ότι δεν, και βασικά εκεί του λέει κι επισήμως κάποιος επιτέλους ότι κλαψομ**νιάζει άδικα...
antimusic
30-11-2009, 03:34
γιατι τι ουσια εχει εκει στο δινερ, ε ανεπτυξε το λιγο
αυτό που σου λέει η μπάνιντη, του λέει ουσιαστικά οτι αφού ρε φιλαράκι τα μιλήσατε τα συμφωνήσατε, μην κάνεις τώρα τον θιγμένο που η κάργια δεν σεβάστηκε τον έρωτα σου και σου ράγισε την καρδιά κλπ, εσύ κινήθηκες εκτός συμφωνίας, όχι αυτή. δηλαδή νισάφι με αυτό το "εγώ σε αγάπησα κι εσύ δεν το εχτίμησες πουτάνα~!" (του πουτάνα δεν προφέρεται, είναι silent.)
όχι οτι είναι κακό να ερωτευτείς τη ζόη, αλλά δεν είναι και κανά κατόρθωμα δικέ μου.
fandango
06-01-2010, 06:17
να το πω κι εδώ, πέρα από το 2ο θρεντ που άνοιξα σαν καλός γιωτάς.
το βλέμμα του όταν του αγγίζει το χέρι στο παγκάκι, στο τέλος. :-|
nikolasfluxus
06-01-2010, 13:07
πήγα με ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ και :thumbsup:.
αξίζει.
Phantom Duck
06-01-2010, 15:24
πήγα με ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ και :thumbsup:.
αξίζει.
ψψψψ έλα ρε θηρίο νικόλα επιτέλους, ΧΑΪ ΦΑΙΒ
nikolasfluxus
06-01-2010, 15:50
φίλε ΣΚΟΡΑΡΑ μιλάμε!!1~
fandango
06-01-2010, 15:53
και τι χαίρεσαι, αφού στο τελος θα σε παρατήσει.
phthoggon
06-01-2010, 16:15
Άκουσα Ρετζίνα στο τρέιλερ (η μέγιστη κομματάρα Us & ένα άλλο δικό της που παίζει στο expectations/reality scene!) και ήμουν υποχρεωμένος να κατεβάσω :touched: πάλι καλά που άξιζε. Λίγο σπαστικό το πίσω μπροστά με τις μέρες αλλά δε γαμιέται, οι δύο τελευταίες σκηνές ήταν ολ δε μάνι. Φαντάγκο άσε τις κομεντί και τα κλάμματα και πάρε τηλέφωνο.
fandango
06-01-2010, 16:26
Φαντάγκο άσε τις κομεντί και τα κλάμματα και πάρε τηλέφωνο.
μετά τις χθεσινές εξελίξεις δεν έχει νόημα. θες να παρω εσένα τηλέφωνο;
phthoggon
06-01-2010, 16:36
κρίμα, ε προσπάθησε να πας κατευθείαν από την day 320 στη day one τουλάχιστον ;p
τι να σου πω, στείλε κάνα εμεσέν να τα βγάλεις από μέσα σου!
Harbinger of Death
07-01-2010, 01:08
Άκουσα Ρετζίνα στο τρέιλερ (η μέγιστη κομματάρα Us & ένα άλλο δικό της που παίζει στο expectations/reality scene!) και ήμουν υποχρεωμένος να κατεβάσω :touched: πάλι καλά που άξιζε. Λίγο σπαστικό το πίσω μπροστά με τις μέρες αλλά δε γαμιέται, οι δύο τελευταίες σκηνές ήταν ολ δε μάνι. Φαντάγκο άσε τις κομεντί και τα κλάμματα και πάρε τηλέφωνο.
Ωπ. Κι έλεγα να το δω ούτως ή άλλως. Τώρα έκλεισε.
(πω ρε μαλάκα, είμαι γκέη φανμπόης :fear: )
Dragonlord
07-01-2010, 01:55
Δεν ήταν άσχημο, αν και από μία άποψη μου φάνηκε ότι θα ήθελε να γίνει το νέο high fidelity αλλά δεν. Το κόνσεπτ είναι φυσικά γνώριμο σε κάθε γκέη-κλαψομούνη που σέβεται τον εαυτό του.
BunnyDee
07-01-2010, 16:24
Αν ήταν όντως γκέη, θα γλιτώναμε από πολύ κλαψομούνιασμα. Αλλά δε θα είχαμε την ταινία. Ε, μωρέ...
Dragonlord
07-01-2010, 17:43
Δεν εννοώ ομοφυλόφιλο, γκέη εννοώ.
Lethargica
08-01-2010, 14:42
αληθινή και γλυκειά παράλληλα.. αγάπησα.
BunnyDee
08-01-2010, 16:52
Dragonlonr> OK, touchee.
Harbinger of Death
10-01-2010, 17:34
Το είδα. Ήταν πολύ χαριτωμένο, αλλά κάπου εκεί στο τέλος, που ήμουν σίγουρος ότι θα με έβγαζε ασπροπρόσωπο και θα κατέρριπτε τις γκεουλιές περί μοίρας κτλ, τα σκάτωσε. Κατά τα άλλα πολύ καλογυρισμένη και με ωραίο στιλ.
(και Regina :pink: )
nikolasfluxus
10-01-2010, 17:40
να την δει ο angelofsorrow και να πει για το ξανθό,παρακαλώ.
Είδα την ταινία και στα καπάκια τα σπόιλερ σας και με κάποια γέλασα πολύ.
Δηλαδή ρε φίλε, περνάει το χρόνο της μαζί σου, η ξενέρα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, είναι φως φανάρι ότι θα σου ραγίσει την καρδιά.
Εγώ το πιστεύω πάντως, ότι αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι από εμάς -και των δύο φύλων- τρώμε μια ψυχρολουσία που αποδεικνύεται πως είναι το μάθημά μας για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο (χωρίς ποτέ αυτό να είναι απόλυτο και δεν εννοώ "γυναίκες πουτάνες", "άντρες γουρούνια", καμία σχέση). Το αν μαθαίνουμε ή όχι είναι άλλο θέμα.
Και ναι, η ταινία είχε αρκετά heartbreaking φάσεις, ακόμη και για γυναίκα.
Pinatero
16-01-2010, 13:03
ταγκ
γυναικες πεταμενα λεφτα! :pink:
επισης ισπανιδες πεταμενα λεφτα! πες την ιστορια? αμ δε
BunnyDee
16-01-2010, 15:32
Ρε σεις... Το λέει απ' την αρχή ότι δεν, αφού! Τι περιμένατε;!
Keeper Of The Seventh Son
16-01-2010, 15:40
mpani nti ektos apo to na milas gia to 500 days of summer pws alliws ti mpaleueis?
BunnyDee
16-01-2010, 16:38
Eh?
SpiritCrusher
16-06-2010, 03:06
Ωραίο ήταν και ωραία σκηνοθετημένο με τα expectation/reality κτλ.
Να το συζητούσαν και μετά το bar fight αφού το έπιασαν που το έπιασαν! ζομγ πουτάνες!
Ειμαι κατα των κλισε, αλλα πολλα απο αυτα δεν εχουν βγει αδικα. Ετσι ειναι και το "ο ερωτας τυφλωνει". Αφου ο τυπος δεν τα βλεπε ολα αυτα, και αφου το ειπε και μονος του για τα σημαδια σε καποιο σημειο στην ταινια, εσυ τι περιμενες, να το παρει ψυχραιμα αυτος και να πει "ε οκ αυτα συμβαινουν"? Σιγα που ηταν κλαψομουνης, ολοι εχουμε συμπασχει με τον τυπο και σε ολους μας ερχονται αναμνησεις βλεποντας αυτην την ταινια, η οποια ειναι απο τις πιο ρεαλιστικες ταινιες σε σχεσεις που εχω δει τον τελευταιο καιρο. Σε γενικες γραμμες τα εξης (κοπι πειστ απο αλλου):
Ειδα το 500 Days Of Summer το οποιο με εριξε λιγακι ψυχολογικα, μιλαμε για πολυ καλοφτιαγμενη ταινια. Οταν καταφερνεις να κανεις αξιολατρευτο τον (πολυ σπαστικο σε μενα) Joseph Gordon Levitt (απο το Inception) και σιχαμενη και μισητη την γουτσου γουτσου Zoe Deschanel, τοτε πραγματικα εχεις πετυχει το στοχο σου. Προφανως παλι μιλαμε για μια οχι και τοσο εκπληκτικη ταινια, αλλα ειναι ρεαλιστικη σε επιπεδο που με εξεπληξε, καθως νομιζω ολοι μπορουν να συμπασχουν, να ταυτιστουν και να συμπονεσουν τον πρωταγωνιστη.Περα απο αυτα ομως, η ταινια εχει μεσα και τη μουσικουλα της, και την ενδιαφερουσα σκηνοθεσια της, και τους χαρακτηρες της, τη συνιστω ανεπιφυλακτα δηλαδη.
Και για να ειμαι απολυτα δικαιος, πολυ ωραια του τα ειπε η Ντεσανελ στο παγκακι, αν και δεν επρεπε να πει την τελευταια ατακα. Ετσι γινονται αυτα τα πραγματα, τι να κανουμε τωρα. Βεβαια αυτα τα "γνωριζω καποιον και παντρευομαι σε 2 μηνες κι αφου εχω χωρισει προσφατα απο τον αλλον" (που δεν της ηταν κι εντελως αδιαφορος, μη λεμε οτι θελουμε, του ειπε και πραγματα που δεν τα ειχε πει σε κανεναν τελος παντων), ειναι πραγματα που δεν καταλαβαινω, και τα εχω δει και να γινονται και ΙΝ ΡΙΑΛ ΛΑΙΦ και τα θεωρω απο γραφικα εως κωμικοτραγικα εως τραγελαφικα.
BunnyDee
28-08-2010, 07:22
Έχεις δίκιο, όμως. Respect που διαφώνησες μαζί μου και το υποστήριξες... τόσο σωστά. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται (όχι με το τι είπα εγώ, με το τι λένε αυτοί ούτε).
κι αυτη η σαμμερ πολυ πουτανα εκει προς στο τελος στο παγκακι που του λεει στεγνα "δεν το νιωσα μαζι σου " ητανε για φαπες
Αυτή είναι όλη η φάση μωρέ μαλάκα.
Δεν ήταν άσχημο, αν και από μία άποψη μου φάνηκε ότι θα ήθελε να γίνει το νέο high fidelity αλλά δεν. Το κόνσεπτ είναι φυσικά γνώριμο σε κάθε γκέη-κλαψομούνη που σέβεται τον εαυτό του.
ΗΘΕΛΕ ΓΟΥΑΤ;
fandango
28-08-2010, 20:26
Dythor σκάσε λίγο ρε φίλος.
Έχεις δίκιο, όμως. Respect που διαφώνησες μαζί μου και το υποστήριξες... τόσο σωστά. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται (όχι με το τι είπα εγώ, με το τι λένε αυτοί ούτε).
Θενξ, αν και διαβαζοντας το κειμενο μου, εχω 3-4 λαθη τα οποια ορκιζομαι οτι χθες δεν υπηρχαν εκει περα, καθως και χθες το ξαναδιαβασα. Ειναι δυνατον λογω του οτι ποσταρα απο Μακ να πατηθηκαν αλλα γραμματα? Οχι ε. Παω να διορθωσω τα λαθη. Ε βασικα οσο το σκεφτομαι, τοσο καταλαβαινω και την τυπισσα, και τον τυπο (περισσοτερο αυτον βεβαια). Επισης να προσθεσω οτι το τελος που τη λεγαν Autumn την αλλην ηταν πολυ εξυπνο.
BunnyDee
29-08-2010, 06:34
Ναι, το 'after Summer comes Autumn', το είπα και πιο πάνω, μ' άρεσε κι εμένα.
Drumsick
03-11-2010, 16:10
:pink: ήταν. Θέλω να παντρευτώ τον Τομ.
ikonoklast
07-07-2011, 08:30
πρόκειται για αισθηματική κομεντί με τάργκετ γκρουπ τους άντρες
Αυτό. Τραγική ερμηνεία απο τον κλαψομούνη επίσης.
Επισης να προσθεσω οτι το τελος που τη λεγαν Autumn την αλλην ηταν πολυ εξυπνο.
:moutza: Κάθε φορά που θα έρχεσαι και θα λες «δήθεν» το παραμικρό, εγώ θα έρχομαι και θα σου θυμίζω το φινάλε του 500 Days of Summer!
Γενικώς αντιπαθέστατο φιλμ, πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που θέλει κάποιος να έχει επιχειρήματα για να σιχαίνεται την ευρύτερη "indie pop κουλτούρα", τα κλισέ και τις «αντι-κλισέ» της.
metamelia1
10-12-2011, 12:09
Αγνοουμε το αποπανω ποστ που ειναι για πεταμα :!:
Μετα απο ενα χρονο στον ΣΚΛΗΡΟ μου, εψαχνα smiths στο γιουτουμπ και μου βγαλε τη σκηνη στο ασανσερ (http://www.youtube.com/watch?v=9IltBcAmE9E) που ειναι τελειως τραγικη ειρωνεια και γαμαει, αποφασισα να τη δω. Τη περιμενα πολυ πιο σοβαρη/ψυχολογικο δραμα που πιστευω θα ταν ακομα καλυτερη ετσι, τελικα ηταν αρκετα πιο ηπια και με πολυ καλο χιουμορ. Επισης αυτο το μπροςπισω στα γεγονοτα κουραζει πολυ, προτιμοτερο να ηταν γραμμικη η πορεια.
Αν και ταυτιζομαι με τον Τομ σχεδον σε ολα καθως ομοιοπαθης, δε μου κανε αισθηση, το χωνεψα πριν καιρο: Αβυσσος η ψυχη της γυναικας και η Μερα της Τελικης Κρισης (πχ τελευταια σκηνη στο παγκακι) ειναι αναποφευκτη, δε πα να παντρευτεις..........
Rita Lovely
20-12-2011, 21:54
Καλούτσικη η ταινία για το είδος, αλλά την είδα μ' ένα ηλίθιο που το παιζε ψαγμένος.