View Full Version : [TV] SGU Stargate Universe
Stargate meets Battlestar Galactica. Είδα τα 2 πρώτα επς και είναι αρκετά καλό προς το παρόν. Προφανώς ακολουθούνται μερικά αρχέτυπα χαρακτήρων που μερικούς μπορεί να τους χαλάσει σε συνδυασμό με τη κακή προς μέτρια ηθοποιία ΑΛΛΑ το όλο concept είναι πολύ ωραίο και σε κρατάει. Δεν χρειάζεται τόσο να ξέρετε τη μυθολογία του Stargate (αν και βοηθάει) καθώς μερικά πράγματα εξηγούνται και μερικώς ξεφεύγει.
Έχει και guest star McGuyver από το SG-1.
mUlYsnMoAwk
antimusic
03-11-2009, 08:52
nah άλλη μια sg μαλακία. κρίμα για το potential του concept και την ευκαιρία που είχαν να φτιάξουν αφενός ένα sg που να μην είναι μαλακία και αφετέρου ένα bsg-φιξάκι.
Nodoordonotthereisnotry
04-11-2009, 09:15
Ούτε εμένα μ'έχει πείσει ακόμα κι οι σκηνές sex δεν είναι αρκετές ώστε να αποζημιώσουν το υπόλοιπο της σειράς. Ο Dr. Rush is a lot of work, όμως! ;) Οπότε το βλέπω μέχρι να μας δείξουν τι παίζει...στις υπόλοιπες sg σειρές θα'χαν σώσει τον κόσμο (τους) μία φορά σίγουρα μέχρι τώρα.. Το sg atlantis έχωνε άγρια πάντως, αλλά συγκρίσεις με bsg με το universe είναι το λιγότερο αστείες.
Μετά το 5ο επ μπορώ να πω ότι η σειρά είναι μέτρια. :( Κρίμα, ελπίζω σε ανάκαμψη.
"Ω δεν έχουμε νερό!"
"Ω δεν έχουμε χώμα!"
"Ω δεν έχουμε <insert-randomness>!"
Αχμ, δε πάει μπροστά έτσι η σειρά ειδικά με τη τόσο κακή ηθοποιία. Θα συνεχίσω να το βλέπω αν και ο γενικός κανόνας πλέον είναι "αν η σειρά δεν είναι κολλητική στα 5 πρώτα επς τότε οι πιθανότητες είναι να είναι μία απογοήτευση στο τέλος της σεζόν".
Ωραία γραφικά πάντως για σειρά.
Captain Howdy
05-11-2009, 09:56
Όντως μέτρια σειρά, καμία σχέση με το BSG.
Αισίως βλέπω το 1x17. IMO η σειρά είναι το καλύτερο sci-fi που παίζεται αυτή τη στιγμή.
Nodoordonotthereisnotry
11-11-2010, 04:17
Imot, η σειρά είναι ό,τι καλύτερο sci-fi βλέπουμε αυτή τη στιγμή, αλλά δεν βλέπω και πολλά για να πώ την αλήθεια. Απλά η συγκεκριμένη σειρά βρήκε τον ρυθμό της στην πρώτη season, όπως θα έπρεπε και στη δεύτερη απλά ζωγραφίζει ξανά και ξανά με αποκορύφωμα το σημερινό, θαρρώ.
Nodoordonotthereisnotry
17-01-2011, 11:58
Το SyFy, που λέτε, αποφάσισε να ακυρώσει τη σειρά και να μην ανανεώσει για 3η season...οπότε και μείναμε με 10 επεισόδια που θα κλείνουν την δεύτερη! :-( Ό,τι να'ναι ή είναι ιδέα μου;
thanasis00
24-03-2015, 18:21
Ζωντανεύω μετά από καιρό το νήμα! Έχω δει τη σειρά εδώ και καιρό, βασικά από τότε που παιζόταν, και πρόσφατα την είδα ξανά. Μπορώ να πω ότι οκ, δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει σχετικά με Stargate, αλλά είναι αρκετά καλή. Περιέχει στοιχεία από BSG (η καλύτερη σειρά όλων των εποχών) που της δίνει λίγα +.
P.S.: Γιατί δεν υπάρχει νήμα για Stargate Atlantis? Εκτός αν εγώ δε το είδα κάπου.
Parasight
25-03-2015, 19:19
Περιέχει στοιχεία από BSG (η καλύτερη σειρά όλων των εποχών):pink: :mpazo:
thanasis00
26-03-2015, 16:46
Περιέχει στοιχεία από BSG (η καλύτερη σειρά όλων των εποχών):pink: :mpazo:
πρώτα :beerz: :P