PDA

View Full Version : Μωρά στη φωτιά 28/10 @ Κύτταρο

Drumsick
29-10-2009, 13:48
Είναι πολύ θλιβερό όταν έρχεται η στιγμή της απομυθοποίησης μιας μπάντας που αγαπάς και έχεις ψηλά.

Τα μωρά τα είδα λάιβ πρώτη φορά κάπου το 2000, σε φάση που δε μου πολυαρέσανε καν κι ενώ γενικά αντιπαθώ το ελληνικό ρόκ, και έπαθα την πλάκα μου. Αρρώστησα στην πορεία με το πρώτο άλμπουμ και εκ τότε τους έχω δει καμιά 5-6 φορές ακόμα.
Σ'αυτές τις φορές υπήρχαν πάντα ψεγάδια, συνήθως στο θέμα της κιθάρας αφού για κάποιο λόγο συνηθίζουν να επιλέγουν κάτι τελειωμένους κιθαρίστες που παίζουν μαλακίες, αλλά overall βγάζανε πολύ καλά το feeling του πρώτου άλμπουμ (και των επόμενων προφανώς, αλλά γι'αυτά ψιλοχεστήκαμε). Επιπλέον, είναι μπάντα που έχει στάνταρντ κοινό, φανατισμένο κοινό, με αποτέλεσμα κάθε λάιβ τους να καταλήγει σε πανηγύρι και να επικρατεί γενικά φανταστική ατμόσφαιρα.

Τελευταία φορά που τους είχα δει ένιωσα πως πλέον το έχουν κουράσει και αποφάσισα πως δε θέλω να τους δω να παρακμάζουν τελείως οπότε δεν θα ξαναπήγαινα σε λάιβ τους. Ε κάπως ήρθαν τα πράγματα και είπα να πάω χτες, μιας και θα ηχογραφούνταν κιόλας το λάιβ και λέω ε του πούστη, θα παίξουν καλά.

Ολοκληρωτική απογοήτευση.

Στην προσπάθειά τους να ανανεωθούν έχουν χώσει δυο πνευστούς και έχουν μετατρέψει τα μισά κομμάτια σε σκα.. Στα καινούρια κομμάτια δεν ήταν άσχημο αυτό, αλλά τρομπέτες στο ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΟΥ???? Κι όχι απλώς έξτρα πενυστά, αλλά σε φάσεις τα πνευστά αντικαθιστούν ριφφς άλλων οργάνων, βεβυλώνοντας κομμάτια όπως η φωλιά του κούκου και άλλα που θέλω να ξεχάσω.
Χάθηκε για πάντα αυτή η σκοτεινή 80'ς αισθητική που τους έκανε τόσο ξεχωριστούς..
Ο Σαλβαδόρ απο την άλλη έχει καταντήσει αξιολύπητος.. Δεν πιάνει ούτε το 20% των φωνητικών και παρόλο που οι υπόλοιποι δεν παίζανε άσχημα, η εικόνα του να ζορίζεται και να ξεχνάει στίχους απο το ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ρε μαλακα ήταν αποκαρδιωτική και δε μ'άφησε να εκτιμήσω τίποτα απο την χτεσινή τους εμφάνιση.
Επιπλέον, επειδη το ηχογραφούσαν, ήταν όλοι τελείως σφιγμένοι στη σκηνή και κάνανε διαρκώς λάθη.. Το κοινό επίσης αρκετά ψόφιο, πέραν 3-4 κλασσικών οπού έγινε χαμός, αν και κατα τη γνώμη μου δεν άξιζαν τον χαμό..

Απο τα μισά του λάιβ ήθελα να φύγω. Θλίψη μόνο..

ΡΙΠ μωρά στη φωτιά.

(ικονοκλαστ ΣΚΑΣΕ)

:sad:

edit: Και δεν είχε και ποτό με το εισιτήριο! :evil:

ikonoklast
29-10-2009, 14:01
http://xryshaygh.files.wordpress.com/2008/10/new-picture.jpg

μεεχ, μεεχ, μεεχ.

sabbattack
29-10-2009, 14:10
kai meta koroideuete tous troumetallous pou pane kai porwnontai me 60arhdes pou de xanoun nota.

gelaw mazi sas

Drumsick
29-10-2009, 17:04
Ποιοί ακριβώς είμαστε οι εμείς και που ακριβώς κοροιδέψαμε τρουμέταλλους για τα λάιβ στα οποία πηγαίνουν?

Γελάμε κι εμείς μες τη μούρη σου γιατί λες μαλακίες

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ <--- να, δες.

Pinatero
30-10-2009, 13:41
μια παρενθεση στο θεμα κιθαριστα, παλια (πριν 6-7-8χρονια) ειχαν μια κλασικη μουρη στη Θεσ/νικη που γαμουσε, απο τοτε που εφυγε δεν ειχα δει καλυτερο! επισης drums παιζει φιλος!

Drumsick
30-10-2009, 16:01
Aν εννοείς τον wannabe halford με τα πέτσινα, οχι. Εντάξει, δεν ήταν κακός κιθαρίστας αλλά δεν ήταν μωρά αυτά που έπαιζε.
Ο τελευταίος καλός κιθαρίστας τους ήταν ένας πιτσιρικάς κάπου το 98-99-00.

Pinatero
30-10-2009, 17:15
ναι ρε οχι τον συνδεσμιτη ταδε σ.φ. να πουμε τον πιτσιρικα λεω! παιζει να ταν οντως τοσο παλια. τωρα νομιζω μεταξυ των πολλων συγκροτηματων που τον εχω δει παιζει στους animanation (αν θυμαμαι και καλα καλα)

Xtikio
01-11-2009, 03:44
μια παρενθεση στο θεμα κιθαριστα, παλια (πριν 6-7-8χρονια) ειχαν μια κλασικη μουρη στη Θεσ/νικη που γαμουσε, απο τοτε που εφυγε δεν ειχα δει καλυτερο! επισης drums παιζει φιλος!

kses ton pasxalh?

Tonosalata
01-11-2009, 17:30
an sevesai ton eauto sou kai ton 1o disko twn mwra sth fwtia,de pas na tous deis live. mono an htan 1988 kserwgw.

Pinatero
02-11-2009, 11:45

kses ton pasxalh?

yeap!

Dythor
11-11-2009, 00:15
Εγώ τους έχω ακουστά μόνο αλλά απ' αυτά που 'γραψε η Χ σφίχτηκε λίγο η ψυχή μου.