PDA

View Full Version : Torchlight

Ingolemo
27-10-2009, 16:58
Vghke to torchlight (apo dhmiourgous hellgate/mythos -diablo/fate-)
j-intivCLvw

Den exei multi, alla tha mpei poio meta se mmo morfh.

//edit: moved se neo thread, aksizei leme :)

Kelldorain
27-10-2009, 18:10
Οκ δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει, το κατέβασα μετά το ποστ Ingolemo. Έχω παίξει καμιά ώρα, diablo clone προφανώς αλλά πραγματικά πολύ καλό. Μόνο μειονέκτημα λίγο το loot system με το alt που μου τη σπάει και κάποια σχεδιαστικά μέρη στα dungeons (στο 1ο που είμαι δηλαδή, δεν ξέρω τι παίζει μετά). Όσοι ασχολείστε με action-rpgs τσεκάρετε οπωσδήποτε, πολύ καλή προσπάθεια.

cloud
27-10-2009, 21:59
Vghke to torchlight (apo dhmiourgous hellgate/mythos -diablo/fate-)
j-intivCLvw

Den exei multi, alla tha mpei poio meta se mmo morfh.

Καλά τα γραφικά είναι εντελώς blizzard. Και η μουσική στην πόλη θυμίζει πολύ diablo 2. Αλλά φαίνεται καλοδουλεμένο και πολύ αξιολάτρευτο :oops:

Ingolemo
27-10-2009, 22:25
Loipon to Torchlight gamaei manes, valte to asap.

Den to xw paiksei para polu (lvl 6 eimai) alla ws twra ta spaei.

Kelldorain, otan les auto me to alt ti ennoeis? An pataseis sto ui to meganthyntiko fako icon douleuei anapoda (apo default exei etiketes, me alt den exei).

Genika ontws einai entelws diablo clone (kalo einai auto :P), alla exei para polla kainourgia stoixeia pou gamane, opws pet (kati san psilo-athanato henchman tou d2, me inventory pou to stelneis kai polh na poulisei items automata), spells san drops (pou h ta mathaineis h ta dineis sto pet na ta kanei cast) kai diafora alla.

Kelldorain
27-10-2009, 22:33
Thanks δεν το χα δει αυτό με το ανάποδο alt, πιστεύω έτσι θα ναι καλύτερα. Έχω παίξει κανα 3ωρο, μιλάμε για απίστευτα εθιστικό παιχνίδι. Οκ σενάριο, intros, cut scenes κλπ ουσιαστικά λείπουν αλλά δεν νομίζω να ναι full-price έτσι κι αλλιώς. Ευτυχώς τα κακά στοιχεία του D2 σε θέμα regen mobs κλπ δεν τα έχει κρατήσει. Πάντως θα έλεγα να το ξεκινήσετε στο hard, εγώ το έχω στο normal με barbarian (ή όπως λέγεται) και δεν έχει δυσκολέψει ως τώρα πουθενά

Ingolemo
28-10-2009, 03:03
Ontws sto normal paraeinai eukolo, mallon tha to ksanaksekinisw se hard.

Pantws, dinoun kai ton full editor dwrean (auton pou xrhsimopoihsan oi idioi gia na ftiaksoun to game), logika tha vgoun enw swro mods, extra pistes, chars klp
Elpizw na to pane kai parapera, se fash w3mods :)

cloud
28-10-2009, 14:49
Οκ σενάριο, intros, cut scenes κλπ ουσιαστικά λείπουν αλλά δεν νομίζω να ναι full-price έτσι κι αλλιώς.

16 ευρώ στο steam.

Και, άσχετο, το Stalker 5 ευρώ στο steam αν ενδιαφέρεται κανείς.

H.
28-10-2009, 16:02
I am torchlighted. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή μάνα μου? Έκανα ένα μάγο στο hard. Οι hack n slash έμπειροι αφήστε το normal, ακόμα και στο hard με πάει κανονικά (6 level και δεν ψόφησα αν και κόντεψα).

cyber_lingas
28-10-2009, 16:31
Χά... το γατόνι ρίχνει και spell, lol

Ruthless
28-10-2009, 17:03
Γαμάει λέμε. Σηκώνει 2 σκελετούς τώρα ο μούργος μου ενώ πετάει και fireballs δεξιά και αριστερά.

Πάντως το slash είναι πολύ imba skill δεδομένου του level του, ειδικά αν πας με dual wield και έχεις ανεβασμένη και καμιά damage absorb aura. Απλά κάθεσαι εκεί τριγυρισμένος από παντού από εχθρούς και σπαμάρεις slash/quaff mana potion.

Πρέπει να έχω πάει lvl 18.

Xtikio
28-10-2009, 20:03
phga na to kanw install, gia kapoio logo den me rwthse gia install dir h den to eida, kai epeidh o diskos htan full kopike to inst.

twra mou leei sunexws oti uparxei previous inst kai na to kanw prwta uninstall.

nai alla pou skata na vrw ti arxei vlepei afto san prev inst. ta profanh takana delete hdh

SpiritCrusher
28-10-2009, 20:09
Δες στο registry με regedit αν έχει τίποτα values στο Local_machine;

Xtikio
28-10-2009, 20:16
:thumbsup:

thanks

Shrinebuilder
28-10-2009, 20:53
Το εγκατέστησα κι εγώ, έπαιξα 5 λεπτά (τόσο πρόλαβα) και φάνηκε να γαμάει!

Γενικά δε τα πάω καλά με Diablo-clones, κάτι Sacred και κάτι Hellgate πέρασαν τελείως αδιάφορα πχ.

γιαναδουμε, παναπαιξω

cloud
28-10-2009, 21:30
Γαμάει, καμία σχέση με το μουφο-sacred.

Xtikio
28-10-2009, 22:28
lvl 7 summoner !!!!

Heimaa
29-10-2009, 04:06
ΠΟΛΥ καλο το παιχνιδι.

(αν και δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο ειδος - προπονηση για Diablo III meh)

lvl11 ( αναφερει καπου το lvl η θα μετραμε skill points; :D ) alchemist. Στην αρχη με τα mines ξενέρωσα, ενοιωθα να lvlαρω στο wow. Μετα γαμει. Αν και θα το ηθελα πιο σκοτεινό/ επιβλητικο από άποψη γραφικών, αλλά τοτε μαλλον θα μιλουσαμε για το Diablo.

Tip: Το game απογειωθηκε οταν δυναμωσα λιγακι τη μουσικη! 8)

Ruthless
29-10-2009, 04:14
Hint 1: Τσεκάρετε τον weapons merchant κάθε φορά που πάτε στην πόλη(είτε από scroll, είτε από way point, είτε από portal). Τα items του αλλάζουν συχνά και μπορείτε να βρείτε απίστευτα weapons εκεί που θα κάνουν το παιχνίδι πανεύκολο. Level 19 βρήκα rare rapier με 343 dps και 75 hp steal per hit μεταξύ άλλων, με κάτω από 4000 gp. Είτε πάω με dual wield, είτε με shield, απλά βαράω και με healάρει. Ουκ ολίγες φορές το pet έκανε flee από ζόρικους εχθρούς κι εγώ εκεί ακάθεκτος, βαρούσα με τις ώρες. Μόνη μαλακία πως γεμίζει το inventory πανεύκολα με healing potions πλέον αφού σπάνια τα χρησιμοποιώ.

Hint 2: Πάρτε όλα τα side quests από τον μάγο, το ρομπότ και τον μαλάκα κάτω με τα portals. To χρήμα πολλοί εμίσησαν, το fame ουδείς.

ΥΓ: Μου έκατσε gold unique belt με 35 armor που δίνει pet town travel time -80%. Έτσι όπως πάει ούτε καν town portal scrolls δε θα χρησιμοποιώ πλέον, εκτός αν χρειάζομαι identification scrolls.

dopefiend
29-10-2009, 05:05
lvl 10 με alchemist στο hard (που μου φαίνεται ευκολούτσικο)

αν και δεν έχουν εμβαθύνει τόσο σε σενάριο και διάφορες άλλες λεπτομέριες, μπορώ να πω πως γαμάει και είναι άκρως εθιστικό. ο χειρισμός πολύ απλός και βολικός, σου λύνει τα χέρια.

άσχετο αλλά για κάποιο λόγο μου θύμισε λίγο εποχές silver!

Kelldorain
29-10-2009, 10:00
ΥΓ: Μου έκατσε gold unique belt με 35 armor που δίνει pet town travel time -80%. Έτσι όπως πάει ούτε καν town portal scrolls δε θα χρησιμοποιώ πλέον, εκτός αν χρειάζομαι identification scrolls.

Xαχαχ, την είχα βρει κι εγώ αυτή, αν και τώρα την έχω αλλάξει. Στο θέμα των talents συμφωνώ, slash τρελά overpowered για το level του. Προσωπικά επειδή προτιμώ να παίζω με passives, έχω ανεβάσει slash 9/10, dual wield 10/10, martial weapon expertise 10/10, armor expertise 4/10 και τώρα ανεβάζω το critical strike, το χω 6/10 (level 25). Τους vendors όντως να τους τσεκάρετε, τόσο αυτόν με weapons όσο και την άλλη με τα spells κλπ. Το μόνο ξενέρωμα που χω φάει είναι ότι δεν έχω βρει πουθενά το summon skeleton 2 και το pet έχει μείνει με το πρώτο.
Πάντως αν και λίγο νωρίς ίσως, νομίζω μιλάμε για το καλύτερο diablo style παιχνίδι από την εποχή του diablo 2, τι sacred και titan quest τώρα

cloud
29-10-2009, 10:05
Ρε συνέχεια unique items για warrior/alchemist βρίσκω, για τον ranger μου τίποτα :|
Ο transmutation vendor είναι bugged ή κάνω κάτι λάθος;

Ruthless
29-10-2009, 10:49
Βάζεις 2 ίδιου quality gems και σου βγάζει 1 gem ανώτερου quality.

Ως τώρα που έχω δει η σειρά παει:
cracked
dull
discolored
<no special title>
cut
polished

Παλεύω με pure ether να το πάω 1 rank πάνω από το polished εγώ να το βάλω επιτέλους στο belt μου. Θα δίνει λογικά +40 armor ελπίζω.

Phantom Duck
29-10-2009, 13:42

wat, το γνωστό (άγνωστο δλδ αλλά παιχνιδάρα); δεν πολυασχολούμαι με hacknslash αλλά εκείνο το αγαπώ, έχουν επαφή;

wom
29-10-2009, 13:46
εχθές το μεσημέρι ξεκίνησα να παίζω, τώρα είμαι lvl 27 :|

H.
29-10-2009, 16:22
χαχαχαχαχ, πέσε για ύπνο :P

dopefiend
29-10-2009, 17:06

wat, το γνωστό (άγνωστο δλδ αλλά παιχνιδάρα); δεν πολυασχολούμαι με hacknslash αλλά εκείνο το αγαπώ, έχουν επαφή;

κοίτα βρίσκω περισσότερες ομοιότητες με silver παρά με diablo, μου βγάζει τα ίδια συναισθήματα/ατμόσφαιρα και τα γραφικά έχουν παρόμοια φιλοσοφία. τώρα περισσότερα δε μπορώ να θυμηθώ (για το gameplay πχ), έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε... ε δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις πάντως.

Phantom Duck
29-10-2009, 17:25
χμ, το σίλβερ το αγάπαγα για την ιστορία και τους χαρακτήρες του, βαριέμαι να παίζω μόνο για τα λεβελάψ. ίσως το τσεκάρω αργότερα, τώρα τελειώνει το κατέβασμα του βόρδερλανδς.

btw οφτόπικ αλλά όποιος έχει βρει έκδοση του silver που λειτουργεί στα xp να μιλήσει, πεθαίνω.

Xtikio
29-10-2009, 17:28
lore alchemist lvl 16 sto hard kai einai polu efkolo :/

cloud
29-10-2009, 18:49

Κι εγώ κάπως έτσι, 25. Βέβαια δεν πήρε και πολύ, έχω τιγκάρει κι ένα talent που δίνει +20% ΧΡ & fame 8-)

Ωραίο παιχνίδι όμως, παρόλο που του λείπουν οι σάλτσες. Ελπίζω να μην αργήσει και το online.

Xtikio
29-10-2009, 18:52

Κι εγώ κάπως έτσι, 25. Βέβαια δεν πήρε και πολύ, έχω τιγκάρει κι ένα talent που δίνει +20% ΧΡ & fame 8-)

Ωραίο παιχνίδι όμως, παρόλο που του λείπουν οι σάλτσες. Ελπίζω να μην αργήσει και το online.

adventurer ftw :)

Shrinebuilder
29-10-2009, 18:54
Μαλακία που θα το κάνουν MMO. Θα πληρώνουμε μηνιάτικο δλδ?

cloud
29-10-2009, 18:55
Όχι, free θα είναι, αλλά θα έχει αγορά items με χρήματα.

Shrinebuilder
29-10-2009, 18:57
Ακόμα πιο μαλακία. Όποιος πληρώνει δλδ θα είναι και πιο overpowered. Μούφα.

Ingolemo
29-10-2009, 19:38
Apo oso exoun pei den tha nai etsi:

The Torchlight MMO will be free-to-play but supported by microtransactions. Microtransactions tend to make some players a bit suspicious, because they assume it allows someone to buy an unfair advantage. What sort of things will players be able to buy and what's the typical amount of money they'll have to spend for each piece of content?

Definitely we want to create a game that’s balanced so no one feels there are any unfair advantages – that would ruin the game for us. We want to use the microtransaction model in a social aspect - items will focus on character customization which is particularly meaningful in a MMO world. Loot drops will still be the main source for finding that uber-cool weapon you want. We haven’t started getting down to the nitty gritty of what items will or won’t be included and pricing , but that will be a big focus for us once the Single Player is fully launched and we’re working solely on the MMO. That’s another reason we’re glad to be partnered with Perfect World: they are experts in the free to play market and how to make it fun for everyone.

Kelldorain
29-10-2009, 20:55
Το τέλειωσα. Ό,τι έχω πει πιο πριν, είναι το καλύτερο hack n' slash από εποχή D2. Ειδικά μετά το floor 30 απογειώνεται. Επίσης μετά το main quest υπάρχουν πράγματα, έχει ένα dungeon που νομίζω δεν τελειώνει ποτέ.

Α, το τελευταίο boss

πόσο αντιγραφή του diablo :touched:

Shrinebuilder
29-10-2009, 21:23
Χαχαχ τι πρεζάκι, το τελείωσε λέει :pink:

dopefiend
30-10-2009, 03:13
ερώτηση:

πως σκατά ανεβάζεις το rank στα spell?

sabbattack
30-10-2009, 06:29
ειδικά εσύ asriel που λες για καλύτερο hack n slash, πέρνα μια βόλτα από demons' souls.

cloud
30-10-2009, 14:02
ερώτηση:

Με skills

H.
30-10-2009, 19:17
Μάλλον εννοεί το κόκκινο σταυρουδάκι που υπάρχει κάτω από το εικονίδιο του κάθε skill..

dopefiend
30-10-2009, 22:30
ερώτηση:

Με skills

σωστός, στραβομάρα. θενξ

Ruthless
31-10-2009, 12:18
Μόλις το τελείωσα κι εγώ.

Το τελικό boss ήταν ψιλοαστείο βέβαια. Με 155 HP steal, 30 mana steal, 14 HP regen per sec, frost shield μόνιμα πάνω και elemental protection 5, απλά καθόμουν εκεί με το κουμπί πατημένο και βάραγα. Ούτε 1 potion δεν ήπια, ούτε καν έκανα slash attacks στους δράκους τριγύρω αφού τους σκότωνε το ίδιο το boss και το pet με τα zombies του, ούτε άλλο skill χρησιμοποιήσα.
Και μου πέταξε το γαμημένο unique chest plate me 145 armor και τα πάντα όλα πάνω(σε σχέση με το 54 armor που ήταν το προηγούμενό μου). Λίγο αργά το θυμήθηκε. :(

cloud
31-10-2009, 14:03
Πάντως τα dungeons που σου βγάζουν τα scrolls (τα αγοράζεις από gem vendor) είναι πιο δύσκολα, γίνεται της καραπουτανάρας από mobs, και τελικά είναι πιο ωραία.

wom
31-10-2009, 15:01
Όντως, ειδικά το [20 - ???] .. πρέπει να το είχα καθαρίσει όταν ο χαρακτήρας μου ήταν σε μονοψήφιο level ...

Οπότε μόλις έφτασα στο room 30 και το critical hit που έχω δίνει damage 3500+ HP

Τπτ images από items θα βάλετε?

antimusic
31-10-2009, 15:07
νάτο και το bug/exploit, drag and drop κάτι (πχ identify scroll) από seller σε οποιοδήποτε αντικείμενο (πχ gem) στο inventory σου μεταμορφώνει το αγορασμένο scroll σε gem.
άμα καταστρέψετε το παιχνίδι σας δε φταίω.

Kelldorain
31-10-2009, 15:24
!!!!!

Εντωμεταξύ εδώ (http://forums.runicgames.com/viewforum.php?f=20) έχει ωραία πραγματα και πιστεύω σε κανα μήνα θα βγάλουν και κάποιο campaign

sabbattack
31-10-2009, 18:57
ιδέα μου ή το να enchant-άρεις συνεχώς καλά όπλα είναι σπασμένο; Οκ, χαλάς πολλά λεφτά από ενα σημείο κ μετά αλλά σου κάθονται γερά δωράκια. Π.χ. βρίσκεις ένα γαμηστερό something κ μετά το enchant-αρεις μέχρι τελικής πτώσεως

cloud
31-10-2009, 18:59
Ναι αλλά πολλά λεφτά, σχετικά μεγάλο fail rate, μπορεί να σου σβήσει άλλο enchant και να βάλει χειρότερο, κι επίσης το unique που μου πέταξε το τελευταίο boss δεν γίνεται enchant για κάποιον λόγο.

H.
31-10-2009, 23:31
Θέλετε εσείς που το τερματίσατε να πείτε περίπου σε τι level έγινε αυτό γιατί είμαι 32 και με έχουν πιάσει άπειρες βαρεμάρες?

asimoulis
01-11-2009, 16:42
Αν είναι να φκιάσουν μία φάση WoW αλα diablo ε σόρρυ torchlight δηλαδή dungeons με πάρτυ των 5 ατόμων χακ-εν-σλάς ο θεός μαζί τους.

Ingolemo
01-11-2009, 19:27
Αν είναι να φκιάσουν μία φάση WoW αλα diablo ε σόρρυ torchlight δηλαδή dungeons με πάρτυ των 5 ατόμων χακ-εν-σλάς ο θεός μαζί τους.

WoW != mmo.
Genika stamatiste na anafereste sto wow otan milame gia mmos les kai ola tha prepe na einai wow-clones.

Apo osa exw katalavei tha einai se fash h vasikh polh pou tha vriskontai oloi oi paixtes klp, kai meta ta upoloipa dungeons tha nai instanced gia to party.

Dhl panw katw lan play me extra graphic lobby thn polh (kai alla extra opws fantazomai guilds klp).

Dwrean tha nai, microtransactions gia social pragmata, den vriskw logo giati kapoios na ksenerwnei.

Profanws an den saresei to gameplay kai to variesai (lol @H. pou paizei gia na to termatisei kai kala enw varietai), den tha saresei kai to mmo, egw tha to liwsw stadar.

cloud
01-11-2009, 23:44
Επιτέλους άρχισε να πέφτει φατ λούτ:

http://img215.imageshack.us/img215/8099/gems.png (http://img215.imageshack.us/i/gems.png/) http://img215.imageshack.us/img215/gems.png/1/w435.png (http://g.imageshack.us/img215/gems.png/1/)
http://img511.imageshack.us/img511/5899/rifle.png (http://img511.imageshack.us/i/rifle.png/) http://img511.imageshack.us/img511/rifle.png/1/w607.png (http://g.imageshack.us/img511/rifle.png/1/)
http://img215.imageshack.us/img215/2584/trinket.png (http://img215.imageshack.us/i/trinket.png/) http://img215.imageshack.us/img215/trinket.png/1/w726.png (http://g.imageshack.us/img215/trinket.png/1/)

asimoulis
02-11-2009, 13:14

WoW != mmo.
Genika stamatiste na anafereste sto wow otan milame gia mmos les kai ola tha prepe na einai wow-clones.

Apo osa exw katalavei tha einai se fash h vasikh polh pou tha vriskontai oloi oi paixtes klp, kai meta ta upoloipa dungeons tha nai instanced gia to party.

Dhl panw katw lan play me extra graphic lobby thn polh (kai alla extra opws fantazomai guilds klp).

Dwrean tha nai, microtransactions gia social pragmata, den vriskw logo giati kapoios na ksenerwnei.

Profanws an den saresei to gameplay kai to variesai (lol @H. pou paizei gia na to termatisei kai kala enw varietai), den tha saresei kai to mmo, egw tha to liwsw stadar.

1ον: Επαρεξηγήθην εννούσα να τα καταφέρουν μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά το "ο θεός μαζί τους" εννούσα the force. Εννοώ ότι αν είναι έτσι κι εγω θα το λιώσω.

2ον: Ρε φίλε δεν σταματάω να αναφέρομαι στο WoW. Στα 2 τελευταία παιχνίδια που έπαιξα τα πρώτα αντικείμενα είναι άσπρα μετά πράσινα μετά μπλε και μετά μωβ. Μετά το WoW τα πάντα θέλουν να γίνουν RPG με κορυφαία παραδείγματα τα τελευταία 2 προ (become a legend) και το τελευταίο need for speed το οποίο έχει level cap 50!!!.

Ερώτηση: τα τάλεντ τρης εφευρέθηκαν στο πρώτο ντιάμπλο? Γιατί υποψιάζομαι ότι τα επόμενα χρόνια τα μισά παιχνίδια θα έχουν τάλεντ τρης.

SpiritCrusher
02-11-2009, 16:26
Δεν έχει καμία σχέση το WoW με become a legend κτλ. Σαν ιδέα σίγουρα υπήρχε από πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει η τεχνολογία για να γίνει σωστά. Εδώ το σκεφτόμασταν εμείς πόσο γαμάτο θα ήταν επί εποχής ISS Deluxe, δε θα το σκεφτόταν developer;

Αυτό με τα μωβ κτλ όντως ισχύει αλλά κατ' εμέ δεν είναι απαραίτητα καλό. Με ξένισε όταν είδα πως έβαζαν στο D3 μωβ items, αλλά είναι κατανοητό. Όταν η έννοια "purplez" έχει κολλήσει με items ανώτερης ποιότητας πηγαίνεις με τη μόδα ώστε να είναι πιο γνώριμο στο παίχτη. Είναι μια ευκολία στη λειτουργικότητα του design.

Ευτυχώς τελικά στο D3 δε θα το πάνε έτσι και θα είναι πιο κοντά στα γνωστά.

asimoulis
02-11-2009, 19:06
Όταν η έννοια "purplez" έχει κολλήσει με items ανώτερης ποιότητας πηγαίνεις με τη μόδα ώστε να είναι πιο γνώριμο στο παίχτη.

ε ναι η blizzard δημιουργεί μόδες γιατί είναι και πολύ uber εταιρία. και δεν απολύει μαλλιάδες.

cyber_lingas
07-11-2009, 07:43
http://art.penny-arcade.com/photos/702682133_WHS2N-L.jpg

sabbattack
08-11-2009, 21:03
anatinaxthka bradiatiko!

locust
27-03-2010, 03:13
5 ευρω για το σκ στο στημ

Heimaa
19-06-2013, 21:50
δωρεάν για 48hrs στο gog.com, για περάστε

cloud
22-06-2013, 23:56
http://www.pathofexile.com/

δωρεάν για πάντα, εδώ είστε.

supermachoman
23-06-2013, 02:11
http://www.pathofexile.com/

δωρεάν για πάντα, εδώ είστε.

δε μ'άρεσε :[
είναι μεν το καλύτερο diablo clone ως τώρα, αλλά δεν

και το torchlight για τον πούτσο ήταν
καλά για το d3 δε το συζητώ, πάτος, και έχουν δείξει ότι είναι έτοιμοι να το αρμέξουν μέχρι να στερέψει - περιμένω 5 expansions τουλάχιστον 8-)

cloud
23-06-2013, 14:38
Τι δε σ' άρεσε δλδ;

Για το d3 δε παίζει να βγάλουν 5 expansions, γιατί με το βήμα που πάνε ως συνήθως θα χουν περάσει 4 ολυμπιάδες.

supermachoman
23-06-2013, 15:21
Τι δε σ' άρεσε δλδ;

δε ξέρω, κανένα hack'n'slash δεν έχει ως τώρα αυτή την αμεσότητα που είχε το diablo
και ίσως να μη γίνει και ποτέ κάτι ανάλογο, γιατί τα χρόνια περνάνε και τα mechanics γίνονται όλο και πιο "ρεαλιστικά", και αντί να φτιάξουν arcade, φτιάχνουν simulation :P

δε μπορώ να στο εξηγήσω με προτάσεις που βγάζουν νόημα - απλά δεν έχει το σωστό "feeling" για μένα

Shirime
23-06-2013, 15:27
Παίζει να μην έπαιξες αρκετά;

supermachoman
23-06-2013, 15:40

έφτασα lvl 30, hardcore με Templar
δε μου φάνηκε αρκετά responsive, με ενοχλούσε που έχανα gems κτλ επειδή το παιχνίδι είναι αργόστροφο
επίσης αυτή η μαλακία που τα rares και τα gems είναι highlighted μόνο για ένα άτομο απ'το party για κάμποσα secs, μου την έδινε σε όλα τα παιχνίδια
ξέρω ότι απενεργοποιείται στα party options, αλλά όταν παίζεις με άκυρους συνήθως το αφήνουν όπως είναι
έπαιζα σε ένα party και σε δύο ώρες έπεσαν δύο exalts; τα πήρε και τα δύο το ίδιο άτομο επειδή έγιναν highlight σ'αυτόν, και οι άλλοι μείναμε με chaos και τέτοιες μαλακίτσες.

όταν φύγει απ'την beta θα ξαναδοκιμάσω

SpiritCrusher
23-06-2013, 16:10
Χμ, αν αναφέρεσαι στο όλο combat feeling με την αίσθηση του impact κτλ. καταλαβαίνω τι εννοείς. Συνήθως σε αυτά τα games από indie εταιρείες πηγαίνει άπατο γιατί έχουν πολύ περιορισμένα resources. Από τη τωρινή γενιά για εμένα το D3 είναι με διαφορά το καλύτερο σε αυτό το τομέα ενώ έχει και τη καλύτερη αμεσότητα. Απλά χωλαίνει σε πολλούς άλλους τομείς.

Shirime
23-06-2013, 16:11
Εγώ παρατήρησα πάντως πως στο 30 απλά αποφασίζεις πως θα αναπτύξεις τον χαρακτήρα σου. Από αυτό το σημείο και ύστερα αρχίζει και γίνεται η εξειδίκευση στα σκιλλζ και να γίνεται και πιο απαιτητικό το παιχνίδι. Να ξαναασχοληθείς δηλαδή, και να γίνει και thread. Α, και να παίζεις με γνωστούς

edit: @ Supermachoman

supermachoman
23-06-2013, 17:49
Εγώ παρατήρησα πάντως πως στο 30 απλά αποφασίζεις πως θα αναπτύξεις τον χαρακτήρα σου. Από αυτό το σημείο και ύστερα αρχίζει και γίνεται η εξειδίκευση στα σκιλλζ και να γίνεται και πιο απαιτητικό το παιχνίδι. Να ξαναασχοληθείς δηλαδή, και να γίνει και thread. Α, και να παίζεις με γνωστούς

edit: @ Supermachoman

ε κάτσε ρε συ, δεν είπα ότι δε μ'αρέσουν τα skilltrees και οι chars κτλ
ο Spiritcrusher κατάλαβε πάνω κάτω τι εννοούσα

έχω 3-4 άτομα που παίζουν, ίσως κάποια στιγμή ξαναδοκιμάσω, αλλά σίγουρα όχι όσο είναι ακόμα beta

Shirime
23-06-2013, 17:54
τώρα που σε ξαναδιάβασα κι εγώ κατάλαβα :p

cloud
23-06-2013, 19:03

έφτασα lvl 30, hardcore με Templar
δε μου φάνηκε αρκετά responsive, με ενοχλούσε που έχανα gems κτλ επειδή το παιχνίδι είναι αργόστροφο

Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Βασικά πρέπει να προχωρήσεις αρκετά, ειδικά σαν νέος, για να αρχίσει να βγάζει νόημα το combat και να είναι απολαυστικό. Και ναι κατάλαβα τι λες :P
Επίσης τώρα τα items δεν είναι allocated για κάμποσα secs αλλά για πάντα, καθώς οι περισσότεροι τρέχουν το νέο Permanent allocation loot mode.

ps: τα chaos δεν είναι καθόλου μαλακίτσες, παίζει να είναι το πιο χρήσιμο currency. Τώρα πως είδες εσύ 2 exalted σε 2 ώρες δε ξέρω, μπορεί να πεφταν βροχή τότε. Τώρα αν δεις 1 το μήνα θα κάνεις δέηση. Τώρα και τα chaos μετά το lvl 30 αρχίζουν να πέφτουν :P

supermachoman
23-06-2013, 20:25
ps: τα chaos δεν είναι καθόλου μαλακίτσες, παίζει να είναι το πιο χρήσιμο currency. Τώρα πως είδες εσύ 2 exalted σε 2 ώρες δε ξέρω, μπορεί να πεφταν βροχή τότε. Τώρα αν δεις 1 το μήνα θα κάνεις δέηση. Τώρα και τα chaos μετά το lvl 30 αρχίζουν να πέφτουν :P

ενδεικτικά τιμές σε itemshop:
chaos: 0.81$
exalt: 32.70$

μια χαρά είναι φυσικά τα chaos, αλλά τα exalt είναι ίσως τα πιο ακριβά
μπορεί να ήταν και 4 ώρες, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κακοφανεί αρκετά :P

cloud
23-06-2013, 20:31
Ναι σε όλους κακοφαίνεται, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην σου αρέσει ένα game!

supermachoman
23-06-2013, 20:36
Ναι σε όλους κακοφαίνεται, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην σου αρέσει ένα game!

έλα σταμάτα, τους είπα τους λόγους, ένας μόνο απ'αυτούς ήταν το allocating

τώρα αν προσπαθείτε να με ψήσετε να παίξουμε όλοι μαζί, ε πείτε μέρα και ξεκινάμε κάνα onslaught για τη φάση

12 stars circle your brow
17-07-2013, 12:58
Πείτε κανα ωραίο build για τον Berskerker (TL2).

Path of Exile έγινε κανα reset στα skill trees; είχα αφήσει πριν 4 μήνες έναν templar 40 και έναν shadow 50 αλλά δεν μου άρεσε το path που είχα διαλέξει σε κανέναν από τους 2.

Shirime
17-07-2013, 13:23
Path of Exile έγινε κανα reset στα skill trees; είχα αφήσει πριν 4 μήνες έναν templar 40 και έναν shadow 50 αλλά δεν μου άρεσε το path που είχα διαλέξει σε κανέναν από τους 2.

ναι

Shirime
07-10-2013, 15:21
Path of Exile 1.0.0 @ 23 Οκτωβρίου :)

cloud
10-10-2013, 20:36
σκιζει το path of exile, το εχω αρχισει μ ενα φιλαρακι και γινεται τρελο παρτυ σε συνδυασμο με σκαϊποκλήσεις. shadow ρε αδερφες.

O shadow είναι αποκλειστικά για αδερφές. Τέρμα βαρετός κιόλας.

Γενικά το βαρέθηκα το game. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχει βγει στο genre, αλλά ρε φίλε για να δεις προκοπή πρέπει να παίζεις (ίσον φαρμάρεις) κανα χρόνο.

cloud
11-10-2013, 17:54
Ναι δεν είναι το θέμα να φαρμάρεις για να ανέβουν τα στατς σου και να νιώθεις τούμπανο, αλλά για να έχεις 6slot chest και γενικά σωστά slots πρέπει να είσαι πλούσιος. Και τα slots επηρρεάζουν άμεσα το gameplay.