Log in

View Full Version : Επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής

carheart
28-10-2009, 00:23
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1068583&lngDtrID=244

http://www.tvxs.gr/v24544

ξύλο στα βουπού.

edit, ένα τετράγωνο από τη δουλειά, σήμερα το πήγα περπατώντας τρεις φορές πανωκάτω το μέρος, λαμπρά.

Tispanagias tamatia
28-10-2009, 02:38
Σοσιαλισμός στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής.

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 02:56
Πόσο πιο άστοχο μπορεί να είναι ένα χτύπημα;

Phantom Duck
28-10-2009, 03:00
inb4 τέσσερις πέτυχαν ρε.

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 03:08
4 δημόσιοι υπάλληλοι τραυματίες, γιατί δεν χτυπάγανε καμία εφορία ξέρω γω.

Άντε πάλι ξύλο, προσαγωγές, κι άλλα δακρυγόνα, κι άλλο άγχος. Σταδιαλα.

~ladykiller~
28-10-2009, 03:31
kala auta einai ta ligotera pou les...

strosane ton dromo gia na ginei pesimo stis katalipseis.

:moutza:

dld pragmatika ti ka8onte k skeftonte

CUREd
28-10-2009, 03:36
kala auta einai ta ligotera pou les...

strosane ton dromo gia na ginei pesimo stis katalipseis.

dld pragmatika ti ka8onte k skeftonte

τιποτα απολυτως.

cancer
28-10-2009, 04:14
i moni politiki pou ginetai stous dromous.
oi poreies einai entos programmatos.

metamelia3
28-10-2009, 12:04
εγώ γουστάρω γαζωμένα ατ, μου εφτιαξε την μερα το νεο :)

carheart
28-10-2009, 13:17
Πάντως αυτά που γίνονται εδώ είναι άνω ποταμών. Το βράδυ σχεδόν δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί περιπολικά έκαναν ίου ίου ως τις τέσσερες το ξημέρωμα, ενώ πριν 10' που πέρασα πέριξ του ΑΤ νόμιζα πως είμαι σε δέκα πορείες ταυτόχρονα. Βρήκαν λέει τις μηχανές στον σταθμό του Χαλανδρίου.

Dythor
28-10-2009, 18:24
εγώ γουστάρω γαζωμένα ατ, μου εφτιαξε την μερα το νεο :)

Είσαι πέρα απ' την ηλικία που αυτές οι δηλώσεις προκαλούν χαμόγελα συμπάθειας -> :)

Μάλλον προκαλούν σπασμένες γκριμάτσες λύπησης -> :|

.

rage for order
28-10-2009, 18:27
μια χαρά όμορφα είναι τα γαζωμένα ΑΤ μην είστε κακόγουστοι.

το θέμα είναι ποιος γαζώνει και υπό ποιες συνθήκες.

Dythor
28-10-2009, 18:30
και ποιόν ρε βλάκα, και ποιόν.

Phantom Duck
28-10-2009, 18:31
<guattari_teenage_riot> de thelw kan na fantastw ti tha grafoun stin prokyrhksh.

Dythor
28-10-2009, 18:34
Κάτι αβυσσαλέα ηλίθιο και ολοκληρωτικά σχιζοφρενές.

rage for order
28-10-2009, 18:39

αχ ναι, ξέχασα να φανώ άνθρωπος.

η αλήθεια είναι ότι ο στόχος ήταν ανούσιος αλλά εμένα με αφήνει αδιάφορο.

πάντως δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ περίοδος (μετά το Δεκέμβρη μέχρι τώρα) στην παγκόσμια ιστορία του αντάρτικου (λολ) πόλης που να έχουν πέσει ~400 σφαίρες και πόσες βόμβες και να έχει πεθάνει μόνο ένας και αυτός επειδή ήταν σχεδόν εξ επαφής. και με καλάζνικοφ ε που έχει ρίχνει κάτι σφαίρες να.

Phantom Duck
28-10-2009, 18:45
αφού το σημάδι σας είναι για τα πανηγύρια, δώστε τα όπλα στο κόμμα

rage for order
28-10-2009, 18:49
το σημάδι τους, μην είσαι βλάκας και χρεώνεις σε κόσμο σφαίρες. μη σου πω κάνε και έντιτ

Phantom Duck
28-10-2009, 18:53
εσείς τα φρικιά ρε μυγιάγγιχτε.

edit: τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο, υπάρχουν και ξηγάδες στο φόρουμ.

Dythor
28-10-2009, 18:57

αχ ναι, ξέχασα να φανώ άνθρωπος.

η αλήθεια είναι ότι ο στόχος ήταν ανούσιος αλλά εμένα με αφήνει αδιάφορο.

κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αισθάνομαι ΣΙΧΑΜΑ όταν κατεβαίνω στο δρόμο μαζί με κάτι ΣΙΧΑΜΑΤΑ σαν κι εσένα.

carheart
28-10-2009, 19:09
<guattari_teenage_riot> de thelw kan na fantastw ti tha grafoun stin prokyrhksh.

Συχνά φέρνω στο νου μου εκείνη με tous batsous pou einai kaluteroi opws ta ntonats pu trwne, me mia trupa sti mesi. Όρισε ένα peak στο θέμα.

εδιτ, ragefororder δεν επιτρέπεται να λες τέτοιες πατίλες, φρόντισε λίγο το θέμα.

rage for order
28-10-2009, 19:38
μα βρε παιδιά δεν είπα ότι γκάβλωσα για τους μπάτσους. απλά ούτε που με ένοιαξε. δλδ εσύ πχ carheart όταν άκουσες ότι ο μπάτσος θα κάνει χειρουργείο υποθέτω ότι άρχισαν να τρέμουν τα χέρια σου, ένιωσες ένα κόμπο στο στομάχι, το σκέφτεσαι συνέχεια και το βράδυ δεν μπορούσες να κοιμηθείς και νόμιζες ότι φταίνε τα ίου ίου. υποκριταί!

dythor όλοι γτπ είμαστε εκτός από εσένα. το μάθαμε, το καταλάβαμε.

Dythor
28-10-2009, 19:44
Συναισθηματικά μπορείς να νιώθεις ό,τι γουστάρεις, εγκεφαλικά δε δέχομαι να μου λες ότι δε σε πείραξε, ότι έκατσες, το σκέφτηκες και δεν βρήκες τίποτα αξιοκατάκριτο σ' αυτή την πράξη δηλαδή.

rage for order
28-10-2009, 19:56
όταν ένας ιρακινός σκοτώνει έναν αμερικάνο στρατιώτη λυπάσαι; ρωτάω για να δω αν το πρόβλημα σου είναι με την ανθρώπινη ζωή γενικά ή με τους μπάτσους;

Dythor
28-10-2009, 20:00
Ιδιοφυής αναλογία!

The Begging Shaman
28-10-2009, 20:00
η ανθρωπινη ζωη, ειναι ανθρωπινη ζωη και πρεπει να εχει κανει πολλα και πολυ κακα πραγματα στην ζωη του καποιος ωστε να αρχισουμε να σκεφτομαστε αν μας αρεσει που κινδυνεψε να πεθανει ή οχι. Αυτο το συμβαν ηταν μια κλασικα ελληνικη παρατραβηγμενη μαλακια του στυλ "εμπρος στο τετοιο που χαραξε ο ετσι" σε συνδιασμο με AK-47.... μουνοπανα οι μπατσοι δεν λεω, αλλα να ξεκινας τον "αγωνα" γαζωνοντας ενα ΑΤ που θα μπορουσε καλλιστα ο οποιοσδηποτε να ειναι μεσα (μπατσος και μη) ειναι απλα χαζο και δεν εχει κανενα απολυτως νοημα περα απο το να κανεις την μουρη σε καμια 100 μαλακισμενα συντροφια ή πως σκατα φωναζονται μεταξυ τους αυτοι. Να βλεπουμε λιγο τα πραγματα μακροσκοπικα και απο διαφορες πλευρες. Αν βαλουμε στο μυαλο μας πως ειναι να εισαι συγγενης και φιλος του τυπου που την αρπαξε δεν θα λεγαμε τις μαλακιες που συνηθως λεμε στα forum. Για μαζευτειτε λιγο, πολιτικος και πανω απο ολα κοινωνικος σχολιασμος απο την ασφαλη αποσταση της οθονης του υπολογιστη δεν γινεται. Κρατειστε επαφη με την πραγματικοτηκα και τον αντικτυπο που εχουν οι διαφορες λεξεις και πραξεις στον πραγματικο κοσμο

carheart
28-10-2009, 20:17
μα βρε παιδιά δεν είπα ότι γκάβλωσα για τους μπάτσους. απλά ούτε που με ένοιαξε. δλδ εσύ πχ carheart όταν άκουσες ότι ο μπάτσος θα κάνει χειρουργείο υποθέτω ότι άρχισαν να τρέμουν τα χέρια σου, ένιωσες ένα κόμπο στο στομάχι, το σκέφτεσαι συνέχεια και το βράδυ δεν μπορούσες να κοιμηθείς και νόμιζες ότι φταίνε τα ίου ίου. υποκριταί!

dythor όλοι γτπ είμαστε εκτός από εσένα. το μάθαμε, το καταλάβαμε.

ραγε φορ ορδερ είσαι ένας ακόμα επαναστάτης αναρχικός μεσολλογίτης ή κάτι τέτοιο, κάποιας εκ των δεκάδων υποομάδων οποιωνδήποτε ανθρώπων ονομάστηκαν ποτέ αριστεροί (η θεωρία μου λέει πως σε κάθε δεκάδα αριστερών υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ διαφορετικοί αυτοπροσδιορισμοί) ή όχι δεξιοί, ή όχι φασίστες. Όντας ένα τέτοιος θέλεις το καλό της υποομάδος σου, και αν έχεις και μια τσίπα, το καλό της κενωνίας. Δεν συμπαθώ την αστυνομία και πραγματικά δεν θα λυπηθώ στα αλήθεια για οτιδήποτε συμβεί σε κάποιον αστυνομικό, αλλά ακόμα και εγώ μπορώ να διακρίνω μια τοσηδά διαφορά ανάμεσα στον ΜΑΤ και στον τύπο που βαράει σφραγίδες σε διαβατήρια. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως, για την οποία δεν θα μιλήσω, δεν θα μιλήσω για την αστυνομία τώρα. Αντιλαμβάνεσαι πως λες "δε με ενδιαφέρει αν ο στόχος που βαρέσανε είναι ηλίθιος, αλλά στόχος να ναι κι ό,τι να ναι"; Αυτό δεν το θεωρώ επαναστατική δράση με ιδεολογικό σκεπτικό από πίσω, το θεωρώ μπαχαλισμό με μοναδικό κίνητρο τον ξεκαθαρισμό του "ποιός κάνει κουμάντο" ή γενικώς κάτι εκδικητικό. Αν εσύ τα έχεις καλά με τον εαυτό σου που σε αφήνει αδιάφορο το γεγονός πως η αλλαγή που επιζητάς πλήττεται θανάσιμα από τέτοιες ανούσιες ενέργειες, εγώ δεν τα έχω καλά με τον εαυτό σου, και με κανέναν σαν τον εαυτό σου. Δηλαδή "ούτε που σε ένοιαξε" για τους μπάτσους, τρου, αλλά δε σε νοιάζει που τώρα θα μαζέψεις αστυνομοκρατία με το κουτάλι; Ούτε αυτό; Δεν σου είπα να σε ενδιαφέρει "η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και ΚΑΜΙΑ δεν θα έπρεπε να χάνεται", δεν σου είπα να γίνεις χριστιανόπουλο και να τρέχεις να διακηρυττεις την αγάπη και να δίνεις τριαντάφυλλα στα ΜΑΤ στις πορείες, σου λέω απλά πως όλοι εσείς που δεν καταδικάζετε ΚΑΝΕΝΑ χτύπημα ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ είστε από τις αντιφατικότερες μονάδες πληθυσμού που έχει τύχει να συναντήσω. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ :

Dythor
28-10-2009, 20:28
+1 και πέρα απ' αυτό:

Τα συναισθήματα δεν είναι απόλυτα και ξεκάθαρα, αντίθετα είναι πολλές φορές αντιφατικά αν δεν προσδιορίζεσαι ως δομικά ηλίθιος, φυσικά και θα αισθανόμουν φρικτά κάθε φορά που θα αφαιρούσα μια ανθρώπινη ζωή αν σκότωνα φασίστες στο Γράμμο επί εμφυλίου για λόγους που δεν είναι της παρούσης, το αν θα "έπρεπε" να το κάνω ή όχι ανήκει καθαρά στο ντετερμινιστικό/reasonable κομμάτι του εαυτού μου που ακόμα κι αυτό έχει ηθικές βάσεις.

ikonoklast
28-10-2009, 20:37
χαχαχα, τι σημαίνει "δομικά ηλίθιος";

Dythor
28-10-2009, 20:40
http://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a

ikonoklast
28-10-2009, 20:43
Γελάω. Τι στο πούτσο μπορεί να σημαίνει "δομικά ηλίθιος" ρε μογγολάκι, απαιτώ εξηγήσεις.

Dythor
28-10-2009, 20:45
Σπύρο σοβαρά, κουράζεις και γίνεσαι γραφικός, με καλή πσυχή παναπόλα στο λέω.

carheart
28-10-2009, 20:46
Είναι κάτι σαν το δομικός λίθος, απλά αντί για λίθος ηλίθιος, εγώ βγάζω νόημα.

ikonoklast
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

KoiliaSamprela
η αλήθεια είναι οτι σε αυτό το θρεντ φτάσαμε πολύ σύντομα στις γραφικότητες, και αυτό δείχνει ωριμότητα. Αν μη τι άλλο δεν θα περιμένουμε τις σελίδες 7-8 για να διαβάσουμε μαλακίες όπως ιδεολογίες τις πούτσας και ανθρωπιστικά μηνύματα , περί καλού/κακού στόχου, καθώς επίσης και δύσκολες λέξης βγαλμένες από μανιφέστα κάποιας άλλης δεκαετίας.

http://bristolkids.files.wordpress.com/2009/09/popcorn.jpg

Dythor
28-10-2009, 20:47
http://www.sport24.gr/ast/cov/fr/freddosgipedo_b.jpg

out.

carheart
28-10-2009, 20:50
δύσκολες λέξης

και αυτό είναι ένα δομικό λάθος

LokiTricksterGod
28-10-2009, 20:50
να τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς άκαμπτες και απόλυτες φράσεις όπως 'δομικά ηλίθιος'! δείτε και κρατάτε σημειώσεις.

κατά τ'άλλα, σας έχει τύχει ποτέ να μην είστε σίγουροι για τίποτα, να μη ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά, τι είναι καλό και πρέπον και τι όχι, τι κάνει καλό τι κάνει κακό και αν θα πρεπε να γινεται καλό ή κακό;

εμένα ναι, με όλη αυτή την ιστορία (και δεν εννοώ μόνο το χτύπημα προφανώς).

δεν καταλαβαίνω τίποτα.

KoiliaSamprela
28-10-2009, 20:51
δύσκολες λέξης

όπως έχω πει και στο παρελθόν , λυκειάκι με το ζόρι έβγαλα :)

ikonoklast
28-10-2009, 20:52
ρε, Dythen, θα σε ξεσκίσω στο σπαμ, θα το κουράσω πιο πολύ απο σκάσε πια εμετέ, θα σου στέλνω πμ και σμσ, θα παίρνω όλο το βράδυ, θα αναγκαστείς να εξηγήσεις τι σημαίνει "δομικά ηλίθιος" για ΑΡΧΗ πριν παραδεχτείς ότι γράφεις ΓΕΝΙΚΑ στην τύχη γιατι α) δεν ξέρεις ΠΟΤΕ για τι πράγμα μιλάς β) είσαι στρουκτουραλιστικά ηλίθιος.

rage for order
28-10-2009, 20:53
Αντιλαμβάνεσαι πως λες "δε με ενδιαφέρει αν ο στόχος που βαρέσανε είναι ηλίθιος, αλλά στόχος να ναι κι ό,τι να ναι";

κρίμα είναι, τζάμπα κόπος να γράψεις το κατεβατό. θα μπορούσες να είχες διαβάσει καλύτερα αυτά που έγραψα και να είχες καταλάβει ότι δεν επικροτώ την επίθεση σαν ενέργεια. απλά είπα ότι αν το δεις ξέχωρα από όλα αυτά, το αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει ένας μπάτσος δεν με νοιάζει, ας κάνει ότι θέλει. δηλαδή όπως είπε και ένα γνωστός μου "Δεν συμπαθώ την αστυνομία και πραγματικά δεν θα λυπηθώ στα αλήθεια για οτιδήποτε συμβεί σε κάποιον αστυνομικό"

KoiliaSamprela
28-10-2009, 20:54
δύσκολες Αλέξης

Τώρα όμως? τι έχεις να πεις ΚΑΡΧΑΡΤ?!!!!!!

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 20:54
β) είσαι στρουκτουραλιστικά ηλίθιος.

:pink:

Dythor
28-10-2009, 20:56
ρε, Dythen, θα σε ξεσκίσω στο σπαμ, θα το κουράσω πιο πολύ απο σκάσε πια εμετέ, θα σου στέλνω πμ και σμσ, θα παίρνω όλο το βράδυ, θα αναγκαστείς να εξηγήσεις τι σημαίνει "δομικά ηλίθιος" για ΑΡΧΗ πριν παραδεχτείς ότι γράφεις ΓΕΝΙΚΑ στην τύχη γιατι α) δεν ξέρεις ΠΟΤΕ για τι πράγμα μιλάς β) είσαι στρουκτουραλιστικά ηλίθιος.

Ρε πούστη γαμημένε τι σκατά δεν καταλαβαίνεις; Εννοώ ότι όποιος δεν έχει νιώσει αντιφατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ σχετικά με μια κατάσταση είναι βλαμμένος, ηλίθιος, χαζός, κουτεντές, ουγκαρούγκανος, κεφτές, λελές, ξιπασμένος, κουτορνίθι. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Μια μέρα θα φύγω απ' το φόρουμ και θα γυρίσω μ' ένα αεροπλάνο και πολλά λεφτά και θα νιώθετε όλοι πολύ άσχημα.

KoiliaSamprela
28-10-2009, 21:05

Ρε πούστη γαμημένε τι σκατά δεν καταλαβαίνεις; Εννοώ ότι όποιος δεν έχει νιώσει αντιφατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ σχετικά με μια κατάσταση είναι βλαμμένος, ηλίθιος, χαζός, κουτεντές, ουγκαρούγκανος, κεφτές, λελές, ξιπασμένος, κουτορνίθι. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Μια μέρα θα φύγω απ' το φόρουμ και θα γυρίσω μ' ένα αεροπλάνο και πολλά λεφτά και θα νιώθετε όλοι πολύ άσχημα.

Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος , δεν ένιωσα την παραμικρή σύγκρουση συναισθημάτων , και απ΄όλα όσα λες , δεν είμαι σίγουρα , λελές και ξιπασμένος , κρατάω μια πισινή για το "κουτεντές" που δεν ξέρω τι σημαίνει, για τα άλλα σίγουρα κάποιοι τα πιστεύουν για μένα.
Το κακό είναι ότι τις προσωπικές ανησυχίες του κάθε ένα προσπαθείτε να τις γενικεύσετε. Και δεν είναι κακό το πρώτο σκέλος , κάθε άνθρωπος έχει προσωπικές ανησυχίες , η γενίκευση είναι το κακό.

Αν έρθεις με αεροπλάνο με πολλά λεφτά θα χαρώ , αλλά θα προσπαθήσω να στα φάω :oops:

The Begging Shaman
28-10-2009, 21:08
ακομη μια συζητηση εκρτροχιαζεται στο ER.......γκετ α ρουμ και λυστε τα θεματα σας

Dythor
28-10-2009, 21:08
Δεν αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη κατάσταση. Γενικά. Στη ζωή σου όλη μέσα. Γενικά η αυτοαμφισβήτηση και η διαρκής σύγκρουση με τον εαυτό σου για όσα πιστεύεις είναι οι γονείς της σκέψης. Το να νιώθεις αντιφατικά πράγματα είναι το επακόλουθο. Αν όχι είσαι

ΒΛΑΚΑΣ

mpeging saman εσύ ΣΚΑΣΕ

ikonoklast
28-10-2009, 21:10
Είσαι μια θλίψη!

KoiliaSamprela
28-10-2009, 21:11
γενικά λοιπών αγαπητέ Dythor αυτό λέγετε εφηβεία :)

Dythor
28-10-2009, 21:14
Φίλε ΚοιλιάΣαμπρέλα οι βεβιασμένες γενικεύσεις γενικά είναι δείγμα

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

αλλά αυτή που μόλις έκανα δεν είναι βεβιασμένη, στο λέω εγώ που είμαι

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ

Κατά τ' άλλα

Γελάω. Τι στο πούτσο μπορεί να σημαίνει "είσαι μια θλίψη" ρε μογγολάκι, απαιτώ εξηγήσεις.

The Begging Shaman
28-10-2009, 21:16
λεγε τους αλλους βλακες και τον εαυτο σου εξυπνο οσες πιο πολλες φορες μπορεις μπας και το πιστεψεις

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 21:23
Ρε παιδιά είναι ο dythor. Δηλαδή είναι ο dythor.

Dragonlord
28-10-2009, 21:35
δηλαδή όπως είπε και ένα γνωστός μου "Δεν συμπαθώ την αστυνομία και πραγματικά δεν θα λυπηθώ στα αλήθεια για οτιδήποτε συμβεί σε κάποιον αστυνομικό"
Φανταστικό. Εγώ δε συμπαθώ το κράτος και πραγματικά δε θα λυπηθώ για οτιδήποτε συμβεί σε κάποιον πολίτη.

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 21:39
Και τι σχέση έχει ο κίνδυνος που πιθανώς διατρέχει το κράτος με τον κίνδυνο που πιθανώς διατρέχει ο πολίτης; Αυτή είναι από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις. Άλλο κράτος και άλλο πολιτεία.

Dragonlord
28-10-2009, 21:42
Στα πλαίσια του συμμοριοπολέμου έχετε χαζέψει μερικοί.

rage for order
28-10-2009, 21:43
ναι η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικοί είναι μαζί μας αλλά αυτή η καριόλα η Αστυνομία (σαν απρόσωπος οργανισμός) δεν τους αφήνει να κάνουν τη δουλειά τους. επίσης η αλήθεια είναι ότι το κράτος είμαστε εμείς.

και μη τα λες σε εμένα, στον φίλο που το carheart πες τα.

animae
28-10-2009, 21:43
http://media.comicvine.com/uploads/0/6955/803205-holy_facepalm_super.jpg
http://sleekupload.com/uploads_jpg/20/facepalm_4.jpg
http://koltchak91120.files.wordpress.com/2009/06/facepalm.jpg
http://media.giantbomb.com/uploads/1/14256/600990-573124_facepalm_super_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/38189/898262-double_facepalm_super.jpg
http://sondrak.com/images/uploads/pope_face_palm.jpg

Dythor
28-10-2009, 21:44
Ρε παιδιά είναι ο dythor. Δηλαδή είναι ο dythor.

για τη μάνα σου ξέρεις τι λέει ο dythor;

H.
28-10-2009, 22:04
Dythor εγώ το πιστεύω πραγματικά ότι με ένα πολύ γερό μπουκέτο στη μάπα θα έρθεις στα καλά σου και θα αρχίσεις να φέρεσαι ως άνθρωπος. Βρες κάποιον να σου το δώσει, θα δεις πραγματική αλλαγή φίλε!

Dythor
28-10-2009, 22:04
Έλα.

KoiliaSamprela
28-10-2009, 22:07
όποιος έβαλε αυτό το ταγκ

http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/html/features/starwars/technology_gallery/images/AT-ST%20Cutaway.jpg

είναι αδερφός

H.
28-10-2009, 22:07
Ναι, αλήθεια το λέω!!!

stam and the witches
28-10-2009, 22:58
Ο Dythor δε λέει κάτι παράλογο, ακόμη και αν προκύπτει από εκτροχιασμό της κουβέντας, βέβαια η πρωτοπορία του φόρουμ έχει άλλη άποψη.

Ο δε ιρακινός που καθαρίζει αμερικανό στρατιώτη ήταν παρομοίωση μεγατόνων. rage for order μένει να μας πεις αν παρόλαυτα στεναχωριέσαι όταν αμερικανός στρατιώτης καθαρίζει ιρακινό.

Η. για μαζέψου.

rage for order
28-10-2009, 23:22
ρε γίδι ρώτησα όπως είπα για να δω αν το πρόβλημά του είναι ότι θεωρεί τη ζωή ιερό πράγμα, είναι αριστεροχαρούμενος ανθρωπιστής κτλ ή καλά κάνουν και πεθαίνουν μερικοί απλά οι μπάτσοι δε θα έπρεπε. θα μπορούσα να φέρω κλασσικό παράδειγμα με χίτλερ, μπους, σαρόν αλλά δεν είμαι κλισέ τυπάκι.

ρωτάω για να δω αν το πρόβλημα σου είναι με την ανθρώπινη ζωή γενικά ή με τους μπάτσους;

να κατάλαβες τώρα;

stam and the witches
28-10-2009, 23:30
Δεν αντιλέγω. Η παρομοίωση είπα ήταν ηλίθια.

rage for order
28-10-2009, 23:32
δεν ήταν παρομοίωση. ήταν παράδειγμα που περιέχει μέσα σκότωμα.

kollaps
29-10-2009, 01:51
Όποιοι τα κάνουν αυτά είναι ή πολύ, πάρα πολύ βλάκες, ή προβοκάτορες. Rage_for_order δεν θα σου ζητήσω να αναλογισθείς το προσωπικό δράμα των αστυνομικών και να τους συμπονέσεις, θα σου ζητήσω να ξεφύγεις από τη συναισθηματική προσέγγιση και να κοιτάξεις το πολιτικό του πράγματος. Ποιόν βολεύουν τέτοια περιστατικά; Τους καλούς ή τους κακούς; Είναι τυχαίο οτι σε περιόδους που κύριο θέμα είναι η "τρομοκρατία", η Αριστερά και το κίνημα κάθονται στη γωνία και παρακολουθούν αμήχανοι; Είναι ένα στημένο σκηνικό που δεν τους αφήνει χώρο να παίξουν. Οι από πάνω να κυνηγούν τον Μεγάλο Εχθρό και να θεσπίζουν μέτρα, και η πλειοψηφία του κόσμου να κοιτάει απαθής και φοβισμένη την TV. Ντάξει, απλά ελπίζω να μην δούμε και δω τον εκφυλισμό του Ιταλικού κινήματος με τα "χρόνια του μολυβιού", και μάλιστα στην καρικατούρα τους.

Αναλογίσου πόσο πολιτικά ανώριμη και βλακώδης είναι η ελαφρότητα και το κρυφο-γουστάρισμα με τα οποία το αντιμετωπίζεις εσύ, οι ασόβαροι α/α του indymedia, τα "παιδιά" της Μεσολογγίου και δεν ξέρω γω ποιός άλλος διαπνέεται από την αυτιστική μονοδιάστατη αντι-μπατσική κοσμοθεώρηση. Παρομοιάζεις το τυφλό γάζωμα με την αντίσταση των Ιρακινών λές και τα χουμε λύσει όλα και μένει μόνο η ανοιχτή στρατιωτική αντιπαράθεση με τους μπάτσοι. Δηλαδή αντεστραμμένα ό,τι λένε οι Χρυσοχοίδηδες ("η Δημοκρατία δέχεται επίθεση") και κοντά σε αυτό που φαντασιώνονται τα μαλακισμένα που κάνουν τις επιθέσεις (αν δεν είναι της ΓΑΔΑ), οτι και καλά "επιτίθενται στο κράτος". Αυτοί οι τύποι έχουν καταφέρει ο Δεκέμβρης, αντί για αυτό που ήταν, ούτε λίγο-ούτε πολύ να ετεροκαθορίζεται στην κοινή γνώμη σαν η μήτρα της "νέας τρομοκρατίας" .Δείτε τι λένε π.χ. τα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα ή οι Πρετεντέρηδες εν'όψει της επετείου της 6ης Δεκέμβρη. Σοβαρευτείτε επιτέλους.

Moonspellheim
29-10-2009, 02:02
kala sou leei.auto edw idiws:

Ποιόν βολεύουν τέτοια περιστατικά;

animae
29-10-2009, 02:18
Επιτέλους ένα σοβαρό ποστ.

rage for order
29-10-2009, 02:55
kala sou leei.auto edw idiws:

Ποιόν βολεύουν τέτοια περιστατικά;

τι καλά μου λέει μωρέ αφού ο άνθρωπος είναι ηλίθιος. έκατσε και έγραψε δύο παραγράφους μπούρδες χωρίς να έχει διαβάσει καν αυτά που είπα. εκτός και αν τα έχει διαβάσει και κατάλαβε ότι κατάλαβε οπότε είναι δομικά ηλίθιος.

Phantom Duck
29-10-2009, 02:58
ναρίτης παιδιά.

rfo σόρι, εγώ ψήφισα να σε στηρίξουμε.

rage for order
29-10-2009, 03:10
ναρίτης παιδιά.

rfo σόρι, εγώ ψήφισα να σε στηρίξουμε.

μα νόμιζα ότι για όλα αποφασίζει η γραμμή8-)

Harbinger of Death
29-10-2009, 05:00
@rage for order
Οποιοσδήποτε αστυνομικός πεθάνει σε τέτοια επίθεση το ίδιο κάνει ε; Δεν πάει να είναι καλός, κακός, άσχημος, όμορφος, ψηλός, κοντός ή οτιδήποτε άλλο.

Περιμένω να μην πεις "είναι μέρος του θεσμού οπότε αυτόματα αξίζει την έλλειψη συμπόνοιας". Γιατί κρίμα είναι να χαλάμε σάλιο για να συζητάμε μαλακίες.

freak brother
29-10-2009, 05:12
βομβες και αιματα σολα τα τμηματα ρε να γινουμε ιρακ μπας και στρωσει τπτ σαυτο το μπουρδελο κρατος! αιμα στο αιμα οφθαλμος αντι οφθαλμου. παμε να βγαλουμε κανα λεοπαρντ με λαικη απαιτηση να γκρεμισουμε τα παντα και να παιξουμε gta ριαλ λαιφ... δεν παει αλλο αυτη η κοινωνια!! α και ας βγαλουμε τα πισι και της τιβι και τα γουαιαρλες και τα αμαξια μας στους δρομους για απαλοτριωση κοινοκτημοσυνη και μετα παλι ανταρτικο να τα παρουμε απο το κεφαλαιο ... αεναη μαχη ντου απο παντου ,καλασνικοφ σφαιρες εκρηξεις μαυρες χηρες ζωσμενες εκρηκτικα για ενα καλυτερο αυριο!! ας βαλουμε ολοι στους φουρνους μικροκυματων μας απο ενα ταψι να τα γκρεμισουμε ολαααααααα γεααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:

00i00
29-10-2009, 05:27
μια παρατηρηξις για οσους λενε οτι θα ''προκληθουν'' γεγονοτα....εσας τι σας κοφτει? στο ανταρτικο το 40 σας φανταζομε να ειστε με ξερετε ποιους και να παρακαλατε τους ανταρτες να μην πειραξουνε κανα ναζι γιατι δε θα λαβετε το παντεσπανι/cd σας

ξερετε και τοτε ειχε αντιποινα ε?

freak brother
29-10-2009, 05:37
τοτε δεν υπηρχε δημοκρατια ομως . να παν να σκοτωσουν τον αντιστρατηγο της ελ.ας που διαταζει η δεν τιμωρει τα πιονια οταν κανουν μαλακιες. τωρα και 100 μπατσεους να φανε τι θα αλλαξει? εκτος του οτι στην θεση τους θα προσληφθουν 1000 και με καλυτερα οπλα και με περισσοτερες καμερες αστυνομοκρατια και τα τοιαυτα.
τοτε ηταν παλαικο το αιτημα τωρα ειναι η υπερ-ισχνη μειοψηφια και καποιοι συμπαθουντες και οι οποιοι δεν βλεπω και να εχουν ιδιαιτερο μερισμα στις ταξεις οι οποιες πεινανε .

rage for order
29-10-2009, 05:40
@rage for order
Οποιοσδήποτε αστυνομικός πεθάνει σε τέτοια επίθεση το ίδιο κάνει ε; Δεν πάει να είναι καλός, κακός, άσχημος, όμορφος, ψηλός, κοντός ή οτιδήποτε άλλο.

Περιμένω να μην πεις "είναι μέρος του θεσμού οπότε αυτόματα αξίζει την έλλειψη συμπόνοιας". Γιατί κρίμα είναι να χαλάμε σάλιο για να συζητάμε μαλακίες.

χμου, για τροχονόμο μάλλον θα έλεγα "μαλακία τους".

00i00
29-10-2009, 05:41
ελα να ειμεθα και ολιγον σοβαροι ε?

Harbinger of Death
29-10-2009, 05:49
@rage for order

χμου, για τροχονόμο μάλλον θα έλεγα "μαλακία τους".

:thumbsup: με κάλυψες.

rage for order
29-10-2009, 05:53
νταξ η αλήθεια είναι ότι και τους κοντούς τους λυπάμαι.

Candiru
29-10-2009, 10:16
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

στρουκτουραλιστικά ηλίθιος

πάντως μπάτσος καλός μόνον βαριά τραυματίας: όλοι τώρα λένε "τα φάγαν τα παλικάρια"

Drumsick
29-10-2009, 10:33
Βρήκαν λέει τις μηχανές στον σταθμό του Χαλανδρίου.

Πούστη φέουλα τέρμα τα ψέματα. You're in the box.

ρε, Dythen

χαχαχαχαχαχαχα :thumbsup:

Όποιοι τα κάνουν αυτά είναι ή πολύ, πάρα πολύ βλάκες, ή προβοκάτορες. Rage_for_order δεν θα σου ζητήσω να αναλογισθείς το προσωπικό δράμα των αστυνομικών και να τους συμπονέσεις, θα σου ζητήσω να ξεφύγεις από τη συναισθηματική προσέγγιση και να κοιτάξεις το πολιτικό του πράγματος. Ποιόν βολεύουν τέτοια περιστατικά; Τους καλούς ή τους κακούς; Είναι τυχαίο οτι σε περιόδους που κύριο θέμα είναι η "τρομοκρατία", η Αριστερά και το κίνημα κάθονται στη γωνία και παρακολουθούν αμήχανοι; Είναι ένα στημένο σκηνικό που δεν τους αφήνει χώρο να παίξουν. Οι από πάνω να κυνηγούν τον Μεγάλο Εχθρό και να θεσπίζουν μέτρα, και η πλειοψηφία του κόσμου να κοιτάει απαθής και φοβισμένη την TV. Ντάξει, απλά ελπίζω να μην δούμε και δω τον εκφυλισμό του Ιταλικού κινήματος με τα "χρόνια του μολυβιού", και μάλιστα στην καρικατούρα τους.

Αναλογίσου πόσο πολιτικά ανώριμη και βλακώδης είναι η ελαφρότητα και το κρυφο-γουστάρισμα με τα οποία το αντιμετωπίζεις εσύ, οι ασόβαροι α/α του indymedia, τα "παιδιά" της Μεσολογγίου και δεν ξέρω γω ποιός άλλος διαπνέεται από την αυτιστική μονοδιάστατη αντι-μπατσική κοσμοθεώρηση. Παρομοιάζεις το τυφλό γάζωμα με την αντίσταση των Ιρακινών λές και τα χουμε λύσει όλα και μένει μόνο η ανοιχτή στρατιωτική αντιπαράθεση με τους μπάτσοι. Δηλαδή αντεστραμμένα ό,τι λένε οι Χρυσοχοίδηδες ("η Δημοκρατία δέχεται επίθεση") και κοντά σε αυτό που φαντασιώνονται τα μαλακισμένα που κάνουν τις επιθέσεις (αν δεν είναι της ΓΑΔΑ), οτι και καλά "επιτίθενται στο κράτος". Αυτοί οι τύποι έχουν καταφέρει ο Δεκέμβρης, αντί για αυτό που ήταν, ούτε λίγο-ούτε πολύ να ετεροκαθορίζεται στην κοινή γνώμη σαν η μήτρα της "νέας τρομοκρατίας" .Δείτε τι λένε π.χ. τα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα ή οι Πρετεντέρηδες εν'όψει της επετείου της 6ης Δεκέμβρη. Σοβαρευτείτε επιτέλους

Ένα σοβαρό πόστ.

~ladykiller~
29-10-2009, 10:37
ξέρω πως θα το μετανιώσω που ασχολούμαι αλλά... ο 00i00 πάλι μεθυσμένος ήταν?!

metamelia3
29-10-2009, 11:13
φανταζομαι το μελλον των πολιτικών αγορεύσεων:
"το δομικο ηθος εχει αφησει αυτο το δομικο πληθος. μπροστα μας βρισκεται ενας δομικος τοιχος κυρίες και κύριοι"

είπαμε ναι, να έχουμε και μια αυτοαμφισβήτηση αλλα δεν πρεπει να κατανταμε και αποπροσανατολισμένοι αμερικάνοι έφηβοι και να μην είμαστε σίγουροι για τίποτα. η υποχρέωσή σου δεν είναι να κάνεις σώνει και ντε ανώδυνη κριτική με την πρόφαση της "αυτοαμφισβήτησης". η υποχρέωσή σου είναι να κρίνεις συνεχώς αυτά που αυθαίρετα έχεις πάρει ως αξιώματα είτε αυτά είναι η αναρχία, ο μαρξισμός, η ψυχανάλυση, ότι είναι επιτρεπτό να αφαιρέσεις μια ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις, ότι δεν είναι κλπ. και χαίρω πολύ, προφανώς και είναι μια βίαιη πράξη το να αφαιρέσεις μια ανθρώπινη ζωή. αλλά πρώτον, πρέπει να ρωτάμε και τι σημαίνει για τον κόσμο αυτή η ζωή και δεύτερον, οι τύψεις και τα ηθικά διλήμματα επ' αυτού είναι για αυτούς που το έκαναν, όχι για μας. κι εγώ και ο ρέητζ φορ όρντερ συνειδητοποιούμε ότι είναι έτσι ο κόσμος που το να αφαιρείται μια ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να μας στενοχωρήσει. το να συνειδητοποιείς τι ακριβώς ζούμε είναι δέκα φορές πιο τρομακτικό απο έναν πόλεμο μπάτσων - τρομοκρατικών οργανώσεων.

αλλα ας μην μιλήσω εγω, οι μεγάλοι κριτικοί το είπαν πριν απο μένα: "ειναι δομικος μυθος, ειναι δομικος μυθος το δασυτριχο μου στηθος."

εντιτ:
νταξ η αλήθεια είναι ότι και τους κοντούς τους λυπάμαι.
χαχαχαχαχαχααχ

Candiru
29-10-2009, 15:13
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Ελλάδος, Γιάννης Μακρής, δήλωσε:
«δεν χτύπησαν τίποτε ΠΑΙΔΙΑ, αστυνομικούς χτύπησαν. Οι δράστες δεν είναι τρομοκράτες είναι δολοφόνοι. Τα 600.000 ευρώ της επικήρυξης είναι λίγα».

http://live2.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=73394&cid=4

:gun::gun::gun:

Leech
29-10-2009, 15:57
και να θες να τους συμπονέσεις, κάτι τέτοιες μαλακίες πάνε και λένε... :moutza:

Dythor
29-10-2009, 16:19
μια παρατηρηξις για οσους λενε οτι θα ''προκληθουν'' γεγονοτα....εσας τι σας κοφτει? στο ανταρτικο το 40 σας φανταζομε να ειστε με ξερετε ποιους και να παρακαλατε τους ανταρτες να μην πειραξουνε κανα ναζι γιατι δε θα λαβετε το παντεσπανι/cd σας

ξερετε και τοτε ειχε αντιποινα ε?

Τώρα, αλήθεια; :|

MaX Payne
30-10-2009, 12:05
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=73994&cid=4

Το κείμενο της προκήρυξης, που αποτελείται από μια μόλις σελίδα, είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα σε υπολογιστή.

«Στην ένοπλη τρομοκρατία του στρατού της πλουτοκρατίας θα αντιτάξουμε τη δυναμική μας αυτοάμυνα. Οπορτουνιστικές ταλαντεύσεις, υποχωρήσεις και περαιτέρω ανοχές, οδηγούν στην εξάντληση, την αποδυνάμωση και τελικά την εξόντωση του προλεταριάτου και του επαναστατικού κινήματος. Όλοι στα άρματα, όλοι στον αγώνα για τη δικτατορία του προλεταριάτου και τον κομμουνισμό. Ζήτω η ΟΠΛΑ, ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1946!».

Shadowking
30-10-2009, 12:39
πάλι καλα που δεν το γράψανε σε greeklish.

Candiru
30-10-2009, 14:46
ή θεόμουρλοι είναι αυτή η ομάδα ή είναι προβοκάτορες που έχουν διαβάσει πασαλείμματα μαρξισμού και επαναστατικής θεωρίας από δω και από εκεί

metamelia3
30-10-2009, 22:04
λολ, η "καντιρου" της κεντρικης επιτροπης του ιδεολογικου πυρηνα του Ορθοδοξου Μαρξιστικου Κινηματος δεν εγκρινει

Esteban
30-10-2009, 22:30
Γιατί θυμώσατε που το γράψαν σε πισί;

Οι αριστεροί εξτρεμισταί γράφουν μόνο σε γραφομηχανή παλαιάς κοπής;

Candiru
31-10-2009, 10:17
Αυτοί το μόνο βιβλίο που θα έχουν διαβάσει από την αριστερή και επαναστατική φιλολογία είναι το "Ο Μαρξ για Αρχάριους"

Επίσης ήταν γραμμένη η προκήρυξη με κεφαλαία για να δίνουν την εντύπωση ότι μας τα φωνάζουν

lab
31-10-2009, 14:42
H ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ!

Live_by_honour
03-11-2009, 10:08
ή θεόμουρλοι είναι αυτή η ομάδα ή είναι προβοκάτορες που έχουν διαβάσει πασαλείμματα μαρξισμού και επαναστατικής θεωρίας από δω και από εκεί

H plousiopaida apo ta vp pou varethikan thn xlidh kai eipan na kanoun ligo epanastash. einai entelos tyxaio oti ola ta teleytaia simvanta einai sta vp?

~ladykiller~
03-11-2009, 11:20
ναι ρε τα μαλακισμένα και δεν άφησαν για μας τους γνήσιους επαναστάτες να πατήσουμε πρώτοι το πόδι μας στα ΒΠ!

Drumsick
03-11-2009, 12:32
http://www.facebook.com/group.php?gid=52312137106&ref=share

:apognwsh:

Leech
03-11-2009, 13:53
Η Ειρήνη:
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ! ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 50 ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

:moutza::moutza:

rage for order
29-01-2010, 18:42
Το πρώτο μας στοιχείο ήταν μία φωτογραφία της όπου το βλέμα της τα έλεγε όλα. Μετά την είδαμε στον Θεοδωράκη. Λίγο αυτός, λίγο το μοντάζ, στο τέλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μας ανοίξει την όρεξη. Τελικά πάλι την μάζεψαν, δεν βοηθούσαν και πολύ οι ΑΡΔ αλλά προσωπικά αυτή τη φορά έμεινα ικανοποιημένος.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=98868&cid=4

antimusic
29-01-2010, 18:50
ροφλ.

Shadowking
29-01-2010, 19:09
μαλακα τι ειναι αυτή.

ρε η σέχτα είναι ηλίθιοι; μογγολάκια πυροβόλησαν;

Phantom Duck
30-01-2010, 02:19
φίλε αυτό είναι το βαθύ κράτος, η ουσία του!

carheart
30-01-2010, 03:02
σε πυροβολούν και γίνεσαι ο Ανατολάκης, καταπληκτική οργάνωση!