View Full Version : Τέλος ο Κουκουλονόμος
Στην κατάργηση του νόμου της «κουκούλας» προσανατολίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος πρόλαβε να εφαρμοστεί μια φορά πριν από δύο ημέρες μετά τις απολογίες των εφτά κατηγορουμένων για τα επεισόδια στη Νίκαια. Εν τω μεταξύ, επιχείρηση – σκούπα για την εξυγίανση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε με την παραίτηση του αρχηγού της Αστυνομίας, Βασίλη Τσιατούρα, ενώ αλλαγές αναμένονται και στις ηγεσίες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/253316.html
απλά υπέροχη η υποκρισία τους
Ποιά υποκρισία ρε ψηλέ, έχει τεράστια διαφορά το να σε τσακώσουν και να πας για κακούργημα, το πράγμα έχει προεκτάσεις πέραν της εντυπωσιοθυρίας.
Harbinger of Death
23-10-2009, 17:01
Χαχα επιχείρηση σκούπα για την εξυγίανση της ΕΛΑΣ λέει. Ο δημοσιογράφος προφανώς έριξε γέλια με αυτό.
μπιζαριος
23-10-2009, 17:17
επιτελους θα βγαλω την κουκουλα μου απο την ντουλαπα παλι.............:nj::nj:
Raven Lord
23-10-2009, 18:51
Χαχα επιχείρηση σκούπα για την εξυγίανση της ΕΛΑΣ λέει. Ο δημοσιογράφος προφανώς έριξε γέλια με αυτό.
μη γελάς. αν η τωρινή ηγεσία ανήκει στα γαλάζια παιδιά, πολύ λογικό να "εξυγιανθεί" :razz:
tamagothi
23-10-2009, 19:41
Εξαιρετικό νικ για σημαντικό άνδρα ο τίτλος του θρετ, τύπου Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος / Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος.
Dragonlord
23-10-2009, 20:36
Μου φέρνει σε πιο τσαχπινιάρικο, τύπου Μπομπ ο Σφουγγαράκης, Βέρα η Μπετονιέρα. Αλλά αφού λες για σημαντικό άνδρα μού κάνει.
αλλά αυτοί θα δικαστούν με τον κουκουλονόμο!
Harbinger of Death
24-10-2009, 00:33
Μου φέρνει σε πιο τσαχπινιάρικο, τύπου Μπομπ ο Σφουγγαράκης, Βέρα η Μπετονιέρα. Αλλά αφού λες για σημαντικό άνδρα μού κάνει.
AXAXAXAXAXAXAA