PDA

View Full Version : Kiss - Sonic Boom (2009)

psychotron
21-10-2009, 15:33
http://www.melodicrock.com/kiss-sonicboom300.jpg

1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody's Perfect)
5. Stand
6. Hot and Cold
7. All For the Glory
8. Danger Us
9. I'm An Animal
10. When Lightning Strikes
11. Say Yeah

Δεν ξέρω ποιόν θα ενδιαφέρει από δω μέσα μία "κριτική" για νέο δίσκο KISS, πιθανόν κανένα, αλλά δεν γινόταν να μην γράψω 5 γραμμές.
Λοιπόν:

Α) Ο δίσκος μοιάζει να έχει βγει από τα τέλη της δεκαετίας του 70. Το έλεγαν πριν βγει, και απ’ ότι αποδεικνύεται είπαν αλήθεια. Συνθέσεις όπως το "Modern Day Delilah", "Yes I Know (Nobody’s Perfect)", "Hot and Cold", "Russian Roulette", "I’m An Animal", αξιοπρεπές και καλοπαιγμένο, φωνακλάδικο μελωδικό party-Hard Rock που σου μένει στο μυαλό, συνθέσεις σήμα κατατεθέν Stanley / Simmons, είναι και πάλι εδώ.
Β) Η παραγωγή του Paul Stanley είναι μεν γυαλισμένη αλλά καταφέρνει να διατηρεί το συναίσθημα παλαιότερων δεκαετιών, είναι παλαιάς σχολής "back-to-the basics". Μεγάλη μαγκιά τους αυτή η προσέγγιση.
Γ) Ακόμα και το εξώφυλλο θυμίζει σε μεγάλο βαθμό "Rock ‘n Roll Over" (1976).

Δεν είναι "ο καλύτερος δίσκος τους εδώ και 30 χρόνια" όπως είπε ο Gene Simmons, αν έβαζε 20 ίσως και να συμφωνούσα, είναι όμως ένα πάρα πολύ δυνατό come back από μία μπάντα που πολλοί έλεγαν ότι το μόνο που τους νοιάζει πλέον είναι τα λεφτά. Respect. Μία Ευρωπαϊκή περιοδεία θέλω να κάνουν πάλι, να τους ξαναδώ δυο-τρεις φορές να ηρεμήσω.

PS: Στην έκδοση με τα 3 δισκάκια, υπάρχει ακόμα ένα CD, το "Kiss Klassics" που αποτελείται από επανηχογραφήσεις παλαιών κομματιών (οι οποίες είναι και όσο πιο κοντά γίνεται στις πρωτότυπες εκτελέσεις) και ένα DVD με αρκετά καλή παραγωγή και σε ήχο και σε εικόνα, που περιλαμβάνει μερικά τραγούδια από την τελευταία περιοδεία τους στη Λατινική Αμερική.

The Good Son
21-10-2009, 16:08
Comeback diskos meta apo comeback disko.

psychotron
21-10-2009, 16:45
Σε όποιον αρέσει.

mrmaiden
21-10-2009, 21:08
Κι έλεγα δεν θα γράψει review o Πάνος?:D

Aξιοπρεπέστατο album, που μας γυρίζει πίσω στην δεκαετία του 70:dfinger:
Άντε να ανακοινωθεί το tour για να τους ξαναδούμε κάπου στην Ευρώπη.

Jim Dandy Mangrum
22-10-2009, 09:44
diskara 8a nai, eimai sigouros. de kserw an 8a nai teleiothta opws to psycho circus, alla pisteuw 8a maresei poly. to xtypame prosexws. :)

GuardianOfIvorytower
22-10-2009, 13:59
αν είναι για περιοδεία κ συναυλία κάπου κοντά, με ψήνει πολύ χαλαρά

Marillion
22-10-2009, 18:00
Xμ... δεν ξέρω. δεν μου έφερε σε πρώτα 2 κισσ το συγκεκριμένο ούτε ηχητικά αλλά ούτε και ποιοτικά (του ρίχναν hype ώς τέτοιο τόσο καιρό ε) δλδ μέρα με την νύκτα, εγώ περίμενα nothin to lose, black diamond, parasite και τέτοια αλλά δεν τα βρήκα. έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κιςς καιρό τώρα αλλά μου είχε αρέσει πολύ το psycho circus. ακόμα περισσότερο το revenge (kullick, singer υπερ-team). χωρίς ace ή χωρίς kullick κατι λείπει. μπήκε αλλά ξεφούσκωσε σταδιακά. και δεν είναι για πολλές ακροάσεις μέχρι να καταλάβεις τι παίζει οι συγκεκριμένοι. κριμας

Jim Dandy Mangrum
23-10-2009, 09:45
δλδ μέρα με την νύκτα, εγώ περίμενα nothin to lose, black diamond, parasite και τέτοια αλλά δεν τα βρήκα.

e, pare thn ekdosh me ta 3 diskakia tote kai 8a bres kai auta mesa! :grin:

sobara twra ,saresei de saresei diko sou 8ema kai dekto, alla giati perimenes tetoia tragoudia? ama exeis prodiagrapsei ti prepei na akouseis, e logiko mou fainetai na ksefouskwsei. tespa, allo na yparxei mia epistrofh sthn ais8htikh twn 70s kai allo na perimeneis analogous ymnous.....:?

Dythor
26-10-2009, 16:37
Τι κιςς ρε.

Boom!
26-10-2009, 19:13
Και γω που νομιζα οτι εσεις οι εβραιοι αλληλοστηριζεστε!

GuardianOfIvorytower
27-10-2009, 12:18
χαχαχαχαχα

Marillion
28-12-2009, 18:35
re agorare jim egrapsa pws oute hxhtika mou efere (kai safws oute poiotika alla entaxei ante pes ayto mpenei se 2h moira, gia kiss twn 00s milame). kai ta egrapsa afta giati akouw peri sing along ymnwn apo diaforous grafiades. den akusa to neo ace frehley omws, gia peite.

Jim Dandy Mangrum
30-12-2009, 11:51
kala re paso. kai gw de trela8hka me to neo Kiss apla marese arketa. kai ta 3 90's diskakia tous einai poly kalytera gia mena.
to Frehley na to akouseis. kalytero kai oxi sthmeno opws to Kiss kai pio konta sto 70's feeling

Witchkiller
03-01-2010, 15:52
Παιδιά για πολύ χασμούριτο. Μέτριος στην καλύτερη ,μηδέν feeling .......................πάμε ν'ακούσουμε Airbourne να στανιάρουμε