View Full Version : Megadeth - Endgame (2009)
psychotron
21-10-2009, 15:24
http://rockenberg.files.wordpress.com/2009/08/megadeth_endgame.jpg
1 Dialectic Chaos
2 This Day We Fight!
3 44 Minutes
4 1, 320'
5 Bite the Hand
6 Bodies
7 Endgame
8 The Hardest Part of Letting Go... Sealed with a Kiss
9 Head Crusher
10 How the Story Ends
11 The Right to Go Insane
Όταν μιλάμε για νέο δίσκο Megadeth, ουσιαστικά μιλάμε για το κατά πόσο είναι "στα καλά" του, συνθετικά, στιχουργικά και κιθαριστικά ο Mustaine, από εκεί κρίνεται και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα του έργου που μας προσφέρουν, σωστά; Κατά τα 2/3 ναι.
Γιατί πλέον ο Μustaine έχει δίπλα του τον Chris Broderick, τον καλύτερο κιθαρίστα που πέρασε από το σχήμα από το 2000 που ο εγκατέλειψε ο Friedman και μετά, πράγμα που του δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και μεγαλύτερο κίνητρο. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δείχνει αναγεννημένος, με αποτέλεσμα οι καλές ιδέες να του κατεβαίνουν στο κεφάλι σωρηδόν, έχουμε έναν πολύ δυνατό δίσκο, τίγκα στα βαριά, ογκώδη riffs και στα όμορφα κιθαριστικά leads.
Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό με το εναρκτήριο instrumental "Dialectic Chaos", ακολουθούμενο από το γρήγορο και βαρύ "This Way We Fight!". Δεν θυμίζει και λίγο την εισαγωγή του "So Far…" αυτό το παιχνίδι;; Προσωπικά ξεχώρισα τα 2 πρώτα, όπως ήδη είπα, το ομώνυμο, το πρώτο single "Head Crusher", το "The Hardest Part of Letting Go...Sealed With a Kiss" και το "44 Minutes".
Για να είμαι βέβαια και ειλικρινής, κανείς δεν περιμένει από τον Mustaine να γράφει κομμάτια σαν 20χρονος thrasher και οι Megadeth δεν νομίζω πως θα καταφέρουν ποτέ να επαναλάβουν δίσκους όπως το "Peace Sells" ή το "Rust in Peace" ας πούμε, όμως το "Endgame" κοιτάει κάπως προς τα κείνη την κατεύθυνση, και είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η μπάντα από το "Cryptic Writings" (ή μήπως έπρεπε να πω από το "Youthanasia"; ) και μετά. Και είναι και ένας από τους καλύτερους κιθαριστικούς δίσκους του 2009! Μακάρι να σταθεροποιηθεί αυτό το σχήμα, αν και με τον κυκλοθυμικό αρχηγό του αυτό είναι μάλλον δύσκολο, για να δούμε και καλύτερα ακόμα αποτελέσματα.
GuardianOfIvorytower
21-10-2009, 16:15
Μόνο μία φορά τον έχω ακούσει, καλός που φάνηκε, θα τον ακούσω κ άλλο φυσικά κ θα πω...εξάλλου αγαπάμε Mustaine.
:headbang:
Ra Pariah
21-10-2009, 16:41
Εγώ πάλι είμαι πολέμιος Megadeth και εννοείται οι Cacophony και οι Vixen με το θεϊκό τους EP μαμάνε Mustaine για την πλάκα τους!
Άκουσα το εναρκτήριο ντουέτο το οποίο ήταν απλά για κλάματα!!! Τι αηδίες ήταν αυτές στην "Dialectic..." πίπα; Ο κ. Mustaine έχει ακούσει Rock'n'Rolf και Liege Lord να ακούσει κανά riff της προκοπής; Τι ρυθμικά της πλάκας και solo "πιο γρήγορα δεν γίνεται" είναι αυτά;;;
Καλά το επόμενο track είναι η ισοπέδωση η ίδια, όμως! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! :rofl: :rofl: :rofl:
Πόσο πιο άμπαλα φωνητικά;;; Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του κανονικά, έτσι;
Για σύγχρονο αμερικάνικο ήχο ψηφίζουμε Sacred Oath και Aska! Όχι άλλο στην αμπαλίαση των Megadeth!
ΖΗΤΩ!!!
irreligious
21-10-2009, 16:44
Ο κ. Mustaine έχει ακούσει Rock'n'Rolf και Liege Lord να ακούσει κανά riff της προκοπής;
τι λες βρε πρεζάκια?
Πραγματικά πολύ άσχημος δίσκος. Όσκαρ κακογουστιάς.
psychotron
21-10-2009, 16:49
Ra Pariah παίρνεις ναρκωτικά;
Επίσης όσοι δεν σας αρέσει κάτι ΠΡΕΠΕΙ να πεταχτείτε να πείτε τη μαλακία σας και το πόσο αυτά που ακούτε εσείς γαμάνε αυτά που ακούνε οι άλλοι;
Πόσο βλαμμένοι είστε;;
antimusic
21-10-2009, 17:18
εμένα παιδιά μου άρεσε περισσότερο το the right to go insane και θα προτιμούσα ο κύριος mustaine να έγραφε ωραία τραγούδια με ωραία ρεφρέν σαν κι αυτά που ξέρουμε οτι ξέρει να γράφει, παρά να γράφει σαχλαμάρες για τους ρα παράγιας αυτού του κόσμου που ξέρουμε οτι δεν μπορεί πλέον να γράψει (εδώ και 3-4 δίσκους).
γενικά αυτό το με-το-ζόρι-γρήγορο-και-θρας δεν εντυπωσιάζει κανέναν πλέον, και δεν έχει και νόημα μου φαίνεται.
κατά τα άλλα είναι ένας γρήγορος και με το ζόρι "θρας" δίσκος, σαν τον προηγούμενο, έχει μερικά ανέλπιστα όμορφα κομμάτια και πολλά αδιάφορα, όσοι έκαναν τον κόπο να μπουν σε θρεντ μεγκαντεθ εν έτει 2009 ξέρουν και κάνουν τα κουμάντα τους.
Ra Pariah
21-10-2009, 17:23
Τα ναρκωτικά τα έκοψα σαν το φίλο σας και τελευταία ανακαλύπτω την ουσία του Χριστιανισμού, ξεσκονίζοντας μπάντες τύπου Barren Cross... :dfinger:
Πάντως, το δεύτερο σκέλος του post σου, φίλτατε, δεν το πολυ-έπιασα. Αν σε πείραξε το name-dropping στο αρχικό μου post, τότε να ζητήσω συυγγνώμη.
Από κει και πέρα, μπήκα για να πω τη γνώμη μου ότι τόσο αδιάφορο instrumental ένας Powell δε θα έγραφε ΠΟΤΕ και ότι στο 2ο τρακ υπάρχουν φωνητικές γραμμές τις οποίες απλούστατα ένας σοβαρός παραγωγός δεν τις αποδέχεται... Απλά επειδή είναι o Mustaine ο "τραγουδιστής" και ως γνωστόν ο Mustaine ΔΕΝ είναι τραγουδιστής, γι' αυτό αφέθηκαν ώς έχουν. :-)
Ο κ. Mustaine έχει ακούσει Rock'n'Rolf και Liege Lord να ακούσει κανά riff της προκοπής;
Post of the day.
να πω κι εγώ την καντιριά μου, μετά το risk, μεμονωμένα κομμάτια αξίζουν, άλλος ένας μεγάλος που προσπαθεί στα γεράματα να συμπληρώσει τα συντάξιμά του
Ford Prefect
21-10-2009, 17:44
Καλός δίσκος είναι και το θρας μια χαρά είναι αν και δεν σε πείθει πάντα. Αλλά το'χει ο Μαστέην, μην ακούω μαλακίες, ξέρει να γράφει θρας ριφφ μια χαρούλα. Το μόνο που με χαλάει είναι τα φωνητικά που δεν βάζουν φωτιά στο δρόμο. Και δεν εννοώ ότι ο Μαστέην δεν έχει φωνή και τέτοια, είμαι ΛΑΤΡΗΣ των φωνητικών του μέχρι το Youthanasia, αλλά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ φλατ, σα να θέλουν κανά δυο τόνους πάνω, δεν ξέρω.
Αξιοπρεπής έως καλός ο δίσκος και ο χρόνος θα δείξει.
Witchkiller
21-10-2009, 19:06
Καλός δίσκος είναι και το θρας μια χαρά είναι αν και δεν σε πείθει πάντα. Αλλά το'χει ο Μαστέην, μην ακούω μαλακίες, ξέρει να γράφει θρας ριφφ μια χαρούλα. Το μόνο που με χαλάει είναι τα φωνητικά που δεν βάζουν φωτιά στο δρόμο. Και δεν εννοώ ότι ο Μαστέην δεν έχει φωνή και τέτοια, είμαι ΛΑΤΡΗΣ των φωνητικών του μέχρι το Youthanasia, αλλά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ φλατ, σα να θέλουν κανά δυο τόνους πάνω, δεν ξέρω.
Αξιοπρεπής έως καλός ο δίσκος και ο χρόνος θα δείξει.
Αυτό. Και λατρεύω φωνητικά Mustaine και εγώ................
Agoraphobic_S.I.
22-10-2009, 01:24
Όποιος θάβει φωνητικά Μαστειν
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NQcNdZCNJTk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NQcNdZCNJTk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ας μας πει ποιός θα έλεγε αυτό το κομμάτι καλύτερα.
Diva Plavalaguna
22-10-2009, 01:46
κ εγω το ακουσα μερικες φορες κ μ φανηκε αρκετα καλο.
ωραια ριφφς κ σολακια. γενικα ταχυτητα οκ.
φωνητικα γτπ σε καναδυοτρια κομματια.
αλλα δν ειμαι κ πολυ αντικειμενικος με Μαστεην γιατι τον αγαπω κ επισης δν ξερω απο μεταλ
The Good Son
22-10-2009, 01:56
Μου άρεσε πολύ που ο δίσκοντας ήτο στο μαησπέης τους. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα πάντως έχει καιρό που τον άκουσα καθώς τον βρήκα τυχαία εκεί.
Πράγματι όσκαρ κακογουστιάς. Βαρετός δίσκος ως εκεί που δεν πάει. Δεν ξέρω τί άποψη θα είχα εαν άκουγα μέγκαντεθ όπως όταν έβγαζα το Holy wars στην κιθάρα αλλά δεν νομίζω να διέφερε.
Βέβαια το "βαρετός δίσκος" είναι κάτι υποκειμενικό (όχι τόσο τώρα που το σκέφτομαι γιατί όταν αναμασάς τα ίδια χωρίς να κάνεις βήματα περεταίρω τότε θα αρέσεις μόνο σε... κολλημένους?). Όμως θα αναφέρω κάτι που πραγματικά νομίζω είναι αντικειμενικά άσχημο. Πολλά σόλος ρε παιδί μου. 2 σειρές στίχοι και τσαααααακ στάει το 10'' σολάκι. Κι άλλο σολάκι. ΠΟΣΑ ΣΟΛΟΖ ΠΙΑ ΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΟΚ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ. Αυτά τα ολίγα.
Taksitzhs
22-10-2009, 07:37
http://www.youtube.com/watch?v=QRxTXb3L_L0
Κιθαρες, φωνη, ερμηνεια.
Το Θρας τραγουδι των σκυλαδων, βεβαια.
Ον τοπικ, μια χαρα δισκος. Τα τελευταια Megadeth ηταν πιο ψοφια κι απ τις πετρες, ενω αυτο βγηκε παραδοξα καλο. Λιγοτερη πλαστικουρα να χε και να χωνε περισσοτερη ειρωνια στη φωνη (ακομα και το United Abominations ακουγεται πιο ''Mustaine'' - ελεος) και θα ταν οπως πρεπει.
The Right To Go Insane μαζι με το How The Story Ends τα καλυτερα κομματια του δισκου.
Jim Dandy Mangrum
22-10-2009, 09:50
Εγώ πάλι είμαι πολέμιος Megadeth και εννοείται οι Cacophony και οι Vixen με το θεϊκό τους EP μαμάνε Mustaine για την πλάκα τους!
Άκουσα το εναρκτήριο ντουέτο το οποίο ήταν απλά για κλάματα!!! Τι αηδίες ήταν αυτές στην "Dialectic..." πίπα; Ο κ. Mustaine έχει ακούσει Rock'n'Rolf και Liege Lord να ακούσει κανά riff της προκοπής; Τι ρυθμικά της πλάκας και solo "πιο γρήγορα δεν γίνεται" είναι αυτά;;;
Καλά το επόμενο track είναι η ισοπέδωση η ίδια, όμως! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! :rofl: :rofl: :rofl:
Πόσο πιο άμπαλα φωνητικά;;; Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του κανονικά, έτσι;
Για σύγχρονο αμερικάνικο ήχο ψηφίζουμε Sacred Oath και Aska! Όχι άλλο στην αμπαλίαση των Megadeth!
ΖΗΤΩ!!!
bravo re. me kanes kai gelasa prwiniatika!
mono pou oles autes oi mpantes pou anafereis ,oso kales kai na nai, ton Mustaine den ton agkizoun kan.....
on topic, o diskos einai para poly kalos.
fandango
22-10-2009, 09:52
φυσικά πετάχτηκε και εδώ ο παπάρας για να μας θυμίσει ότι τα ακούσματά μας ισοπεδώνονται από άλλα. σκάσε. πια. γαμώτοσπίτισου.
όμορφος δίσκος, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό άκουσα cd megadeth στο ριπίτ. hardest part. :touched:
το να ειναι καλυτερο του cryptic δε το κοβω,αν και εχω ακουσει μονο το κομματι που ειχαν ανεβασει στη roadrunner το καλοκαιρι.βεβαια δεν θα ακουσω megadeth τωρα οπως τους ακουγα το 97 πχ,αρα οπως και να χει μαλλον η αρχικη προβλεψη/γνωμη θα υπερισχυσει =p
παντως μιας και πηγε το θεμα σε αυτη τη περιοδο,το risk imo ειναι πολυ υποτιμημενο album.ειναι το "load" τους αλλα δεν τους βγηκε οπως θα ηθελαν,κυριως στην ανταποκριση.
Ford Prefect
22-10-2009, 12:44
Ε, για μένα δεν είναι δύσκολο να βρω άλμπουμ καλύτερο του Cryptic. Ήταν μεγάλη απογοήτευση ο δίσκος. 3 κομμάτια μου άρεσαν και μου την έσπασε πολύ η εντελώς σοφτ παραγωγή του. Α, και σιχαίνομαι το Τραστ. Ποτέ δεν κατάλαβα τι του βρίσκουν.
antimusic
22-10-2009, 13:40
το να ειναι καλυτερο του cryptic δε το κοβω
φυσικά και δεν είναι, και το κομμάτι που λες είναι μάλλον το headcrusher, από τα χειρότερα του δισκου. άκου και το ρεμαστερ του ρισκ να γελάσεις.
vic, κατσαβίδια στ'αφτιά, μπας και φτιάξουν.
GuardianOfIvorytower
22-10-2009, 14:05
Μάριε κίτρινη κάρτα ε :-)
Ford Prefect
22-10-2009, 14:26
Secret Place, FFF και Use the Man. Άντε και She-Wolf. Από εκεί και πέρα η μετριότητα. Μπροστά στον κολοσσό Youthanasia δεν πιάνει μία.
Ra Pariah
22-10-2009, 15:01
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NQcNdZCNJTk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NQcNdZCNJTk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Οποιοσδήποτε από τους Anselmo (έχει τραγουδήσει και σ' ένα Power Metal), Belladonna και Patrick Hughes (Mystik [OH]). :-)
GuardianOfIvorytower
22-10-2009, 15:43
Χμ...δεν ξέρω, μου είναι πάντως δύσκολο να φανταστώ το κομμάτι αυτό τραγουδημένο από άλλον...
Ford Prefect
22-10-2009, 15:53
Ra Pariah, δεν υπάρχεις. Τι Ανσέλμο και Μπελαντόνα και Χιουζ; Είναι δυνατόν; Τέτοια ειρωνεία, σαρκασμό και φτύσιμο κάθε λέξης δεν γίνεται από κανέναν.&-
Ra Pariah
22-10-2009, 18:16
Ford, με συγχωρείς που σε ένα thread που ανήκει στον "αναγεννημένο" Mustaine τολμώ κι αναφέρω τους "πανάγνωστους" Mystik... Έδώ θα πρέπει να αναφέρονταν μόνον metal monsters, δηλαδή Maiden του "Dance of Death" και Metallica του τελευταίου. Κατά τ' άλλα, ο χαρακτηρισμός σου για μένα μου αρέσει! :pink:
Ford Prefect
22-10-2009, 18:29
Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι η ένστασή μου αφορά τους Mystik;
Και λίγα γενικά με τον Μαστέην. Έχει ένσημα ο άρχοντας που τον φτάνουν για 200 ρισκ. Πάπαλα.
Ra Pariah
22-10-2009, 18:35
Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ σοβαρά ανέφερα τον καθένα από τους τρεις τραγουδιαρέους. Ε, ο Anselmo του ομώνυμου Power Metal δεν χαμπαριάζει από νιαουρίσματα Mustaine. Φαντάσου να μην ήταν και χίπης! :grin:
Ford Prefect
22-10-2009, 18:38
Το κατάλαβα ότι τους ανέφερες σοβαρά ρε. Σοβαρά σου απάντησα και εγώ. Δεν γίνεται να τραγουδηθούν Μέγκαντεθ από κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει η ερμηνεία του άρχοντα. Δεν είναι μόνο οι νότες που πιάνει ο καθένας.
dopefiend
22-10-2009, 21:01
http://userserve-ak.last.fm/serve/126/32728397.gif
Witchkiller
26-10-2009, 10:56
Οποιοσδήποτε από τους Anselmo (έχει τραγουδήσει και σ' ένα Power Metal), Belladonna και Patrick Hughes (Mystik [OH]). :-)
άρα θα λέγαν καλύτερα και Manilla γιατί ο Shelton "τα λέει" από τη μύτη και θα λέγαν καλύτερα και Brocas Helm γιατί ο Bobby δεν είναι και κανάς τραγουδίστης της προκόπης....................
Ra Pariah
26-10-2009, 14:07
Ρε Κώστα, μεγάλοι άνθρωποι έιμαστε και καταλαβαινόμαστε! Έχεις ακούσει Final Assault; Ο τυπάκος τραγουδά περίεργα και με το δικό του τρόπο. Σεβαστό... Αλλά μην ακούσω ότι ο Adams ή ο Cyriis δε θα τά 'λεγε καλύτερα τα κομμάτια των Final Assault!
O Bobby είναι μια χαρά και το Marc μπορώ να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή τρεις διαφορετικούς τραγουδιστές που τον αντιγράφουν στεγνά! Από το MUstaine ποιός έχει επηρεασθεί φωνητικώς; Ο Κανένας!
GuardianOfIvorytower
26-10-2009, 14:16
Κατά τη γνώμη μου, το ότι κάποιος είναι καλύτερος τραγοθδιστής δε σημαίνει αυτόματα ότι θα έλεγε τα τραγούδια κάποιου χειρότερου καλύτερα...δεν μπορώ πχ να φανταστώ τον Adams πχ να τραγουδάει το Necropolis, το έχω συνηθίσει πλέον να το ακούω κ από τον Shelton...εξάλλου, το αρχικό τραγούδι ακούγεται έτσι, είναι γραμμένο έτσι γιατί έχεις τον αντίστοιχο Mustaine Shelton κλπ, να ταιριάζει στη φωνή τους
Ra Pariah
26-10-2009, 14:46
το Marc μπορώ να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή τρεις διαφορετικούς τραγουδιστές που τον αντιγράφουν στεγνά! Από το MUstaine ποιός έχει επηρεασθεί φωνητικώς; Ο Κανένας!
Στο από πάνω τί έχεις να πεις;
Και γενικά, κουράστηκα με τη φάση να προσπαθώ να σας αποδείξω ότι ο Mustaine είναι φωνητικά άμπαλος. Ο Agoraphobic μού κανε μια ερώτηση και του απάντησα. Αν σας αρέσει τόσο πολύ πια... αφεθείτε στη Μ-Α-Γ-Ε-Ι-Α ενός ανθρώπου που μπλέκει το αλφάδι με τη στρατιωτική κατοχή. Πολύ Κιούμπρικ θα βλεπε ο Χ-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Α-Ν-Ο-Σ.
Ford Prefect
26-10-2009, 14:53
Να μας αποδείξεις ότι δεν έχει φωνή ο Μαστέην ενώ το έχουμε πει μόνοι μας δεν σου κάνει ότι μάλλον το έχεις πάρει λάθος;
antimusic
26-10-2009, 14:54
δικέ μου ρα παράια παίζει κατα βάθος να είσαι λίγο Φ-Λ-Ω-Ρ-Ο-Σ (http://www.youtube.com/watch?v=MVa_iAzOiwg);
Ra Pariah
26-10-2009, 15:01
Ford, με συγχωρείς, αλλά δε βλέπεις ότι απάντησα σε μια ερώτηση του Αγοραφοβικού; Κατόπιν, ο Κώστας γενίκευσε αόριστα και σε λανθασμένη βάση, γιατί αυτό; Ξαναλέω: επειδή τον Σέλτον τον ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ!!! TON ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΙΑΟΛΕ, ΑΡΕΣΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
Και γενικά, αν φτάσουμε στο σημείο να συγκρίνουμε Manilla με Megadeth, αφήστε το...
Τελευταίο post στο συγκεκριμένο thread, δε σπαταλώ άλλη φαιά ουσία για τον πρέζο.
GuardianOfIvorytower
26-10-2009, 15:21
Εντάξει ρε συ, δλδ οι Megadeth δεν αρέσουν? Ε, είπαμε...
Κ όχι δε θα συγκρίνω 2 ανόμοια πράγματα ;)
Τον άκουσα και μπορώ να πω πως τον περίμενα πολύ χειρότερο. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση κάτι ιδιαίτερο κατ'εμέ, ωστόσο είναι μάλλον αξιοπρεπής. Το κουράζουν λίγο με τα σόλο όμως (ειδικά ο μπαρμπα-μαστέιν).
Witchkiller
26-10-2009, 18:34
το Marc μπορώ να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή τρεις διαφορετικούς τραγουδιστές που τον αντιγράφουν στεγνά! Από το MUstaine ποιός έχει επηρεασθεί φωνητικώς; Ο Κανένας!
Στο από πάνω τί έχεις να πεις;
Και γενικά, κουράστηκα με τη φάση να προσπαθώ να σας αποδείξω ότι ο Mustaine είναι φωνητικά άμπαλος
Έχουμε να πούμε ότι απλά είναι μοναδικός μες την "αμπαλοσίνη" του αλλά εμείς προσκυνάμε! Δεν υπάρχει άλλος να πει τα κομμάτια του λέμε όπως και δεν υπάρχει άλλος να πει το Balls To The Wall...........
Mην ξοδεύεις πολύ σάλιο για τον πρεζάκια αλλά άνοιξε τ'αυτιά σου και άκου τι παίζει με την μουσική του. Τα υπόλοιπα σε κουβέντα από κοντά. Δεν μπορώ μιλήσω για τον πατερούλη άλλο από το net!
Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ σοβαρά ανέφερα τον καθένα από τους τρεις τραγουδιαρέους. Ε, ο Anselmo του ομώνυμου Power Metal δεν χαμπαριάζει από νιαουρίσματα Mustaine. Φαντάσου να μην ήταν και χίπης! :grin:
πως σκατα γινετε να ειναι χιππυς να λεει για white power να ακουει βλακ μεταλ να ειναι υπερμαχος της οπλοχρησιας και να ειναι ηρωινομανης μονο ενας ρα παπαριας το ξερει
βουλωνε ρε ραπαραια θα με κανεις να μαρεσει ο σκατα δισκος
EliteOFiesta
27-10-2009, 16:17
βουλωνε ρε ραπαραια θα με κανεις να μαρεσει ο σκατα δισκος
Ο δισκος δεν ειναι σκατα. γαμαει, πολυ καλυτερος απο τον πρωτο τους..τον risk
Το Kill Em All δεν ήταν το πρώτο τους?
EliteOFiesta
27-10-2009, 17:02
αυτο το βγάλαν οι testament
Witchkiller
27-10-2009, 20:48
μ'αρέσεις........................
overlord
31-10-2009, 11:38
το album πάρα πολύ καλό
βέβαια δεν είναι rust in peace και peace sells
αλλά γενικά κινείται σε πολύ αξιοπρεπή επίπεδα
έχει κ 2-3 που τα σπάνε (όπως τα τελευταία megadeth)
δεν μπορώ να καταλάβω τι κολλήματα τρώνε μερικοί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σκατά ή κακό αλμπουμ.
GuardianOfIvorytower
15-06-2010, 20:28
bump
Τελικά τον βρήκα το δίσκο μια χαρά, παραπάνω από αξιοπρεπή...σε γενικές γραμμές καλά τα λέει ο Πάνος στο review, και θα συμφωνήσω ότι τα 2-3 πρώτα, το ομώνυμο κ η μπαλάντα έιναι μάλλον τα καλύτερα. Κ είμαι επίσης σίγουρος ότι όσα τραγούδια παίξουν ζωντανά θα ταιριάξουν μιά χαρούλα. :)
δεν τον εχω ακουσει καν - εκτος απο το πρωτο σινγκλ που βγαλανε το "headcrusher"
γενικα μεγκαντεθ μεχρι και το ραστ ιν πις εχουν βγαλει δισκαρες απο εκει και περα ανυπαρκτοι
GuardianOfIvorytower
16-06-2010, 12:33
ε καλά εσύ υπερβάλλεις όπως πάντα :P
Beyond Within
16-06-2010, 12:47
το countdown to extinction ανύπαρκτο; :O
για τα θρας κριτηρια μου,ναι
Ra Pariah
25-05-2011, 16:49
Ο ηγέτης των MEGADETH, Dave Mustaine, πρόσθεσε: “Έχουμε καταπληκτικούς οπαδούς που είναι απίστευτα πιστοί στη μουσική μας και σε ό,τι κάνουμε. Ποτέ δεν είχαμε φανταστέι όμως ότι κάποια μέρα θα είχαμε έναν “MEGADETH κουλοχέρη” γι’ αυτούς. Ωστόσο, με τη βοήθεια της Leander Games, έχουμε ένα φανταστικό παιχνίδι που θα λατρέψει όποιος εκτιμά ήδη το συγκρότημα, ενώ παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να επεκταθούμε και σε ένα κοινό που παίζει στο καζίνο.”
http://rockticles.com/archives/2834
http://i841.photobucket.com/albums/zz340/tsonos/Young-David-Ellefson-megadeth-31761398-485-620_zpsc7ba6787.jpg