PDA

View Full Version : Paradise Lost 17/10, Gagarin

psychotron
21-10-2009, 15:04
Δεν είδα topic και είπα να φτιάξω εγώ ένα αν και βαριέμαι να γράφω πολλά..

Άργησα να φτάσω (έβλεπα Ολυμπιακό!) κι έτσι έχασα το πρώτο group ενώ μπήκα όταν το setlist των Poem ήταν στη μέση, έτσι δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα.
Όσο για τους Lost,
Στα θετικά: Το κέφι που είχαν πάνω στη σκηνή και η πολύ καλή σε γενικές γραμμές απόδοσή τους, το "παιχνίδι" του Holmes με τον κόσμο και οι ατάκες που πέταγε απο δω κι απο κει, το Pity the Sadness, το Eternal, το As I Die, ο εξαιρετικός ήχος (τουλάχιστον εκεί που καθόμουνα, σχετικά πίσω και προς το κέντρο).
Στα αρνητικά: Έλεος με τα 80 λεπτά setlist. Ναι, το ξέρω ότι πάντα τόσο παίζουν, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ ξέροντας ότι "γερόντια" 50 και 60 χρονών παίζουν δύωρα.

Ας γράψει κανείς το setlist αν το θυμάται. Κι ας πει και καμιά κουβέντα παραπάνω :D

Kuolema
21-10-2009, 16:31
Πού ήσουν εσύ; Εκεί που ήμουν εγώ (μπροστά και δεξιά), ο ήχος έκανε "νερά", ενώ και οι Lost ψιλο-σκότωσαν διάφορα, αλλά δε μπειράζει. Αρκετά κομμάτια από το καινούριο και το προηγούμενο, αλλά εκτός από αυτά που ανέφερες, θυμάμαι Enchantment, Embers Fire, One Second, Erased, Forever Failure, Say Just Words κ.λπ. Η ώρα κύλισε σαν νερό, δυστυχώς. Σήμερα σταμάτησε να πονάει το σβερκάκι. Aaron τα έσπαγε καλά.

psychotron
21-10-2009, 16:56
χαχαχ είχαμε την κουβέντα σου με το Φάνη, λέγαμε ότι θα είσαι ή απάνω ή προς Aaron μεριά. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάμε πιο μπροστά. Είχαμε αράξει κάπου στο κέντρο και σχετικά πίσω, εκεί ο ήχος ήταν πάρα πολύ καλός.
Όσο για το "ψιλο-σκότωσαν", ε... βαρύς χαρακτηρισμός :razz:
Εγώ θα έλεγα απλώς "είχαν μερικά λαθάκια", αλλά την άποψή μου για τα live την έχω ξαναπεί, live χωρίς λαθάκια (λαθάκια, όχι βαράμε ό,τι να'ναι) δεν είναι live :-D:-D

GuardianOfIvorytower
22-10-2009, 13:43
Αυτό πάντως με τη διάρκεια ορισμένων συναυλιών που λέει ο Πάνος είναι ένα θέμα ε.

Zoonchild
22-10-2009, 14:46
κλασσικη διαρκεια συναυλιας Paradise Lost(και οχι μονο, μην τους αδικουμε) ειναι τα 80 λεπτα ομως. Και εφοσον οσες φορες και να παιξουν θα ειναι τιγκα ο χωρος γιατι να προσπαθησουν παραπανω?

;-)

GuardianOfIvorytower
22-10-2009, 15:41
Ναι δε διαφωνώ. Περισσότερο ήθελα να το θίξω το θέμα απο τη σκοπιά που λέει κ ο Πάνος, δλδ μπάντες στα 30φεύγα το πολύ να παίζουν το πολύ 80-90 λεπτά κ μπάντες όπως Saxon, AC/DC κλπ 2ώρα. Δεν είναι ότι παίζουν κ την ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολη μουσική ή κάτι τέτοιο...

Zoonchild
22-10-2009, 16:25
συμφωνω μαζι σου. Ειρωνικο ηταν το σχολιο για το (ελληνικο?)κοινο. Το οτι οι PL θα επαιζαν 80'-το πολυ 90'- ηταν δεδομενο. Το σετ λιστ αναμενομενο, επισης. Τα εχουμε ξαναζησει σε ολες σχεδον τις προσφατες φορες που ηρθαν.

το θεμα ειναι πως θα πεισεις τους PL(και τους καθε PL)την επομενη φορα που θα ερθουν να παιξουν λιγο χρονο παραπανω, να τιμησουν το γ@#%νο 35ευρω που θα δωσεις για να τους δεις. μηπως αν τους ριξουμε και καμια πορτα την επομενη φορα(εχουμε πολλες εναλλακτικες πλεον, ασε που ειναι δεδομενο οτι θα ξαναερθουν στην ελλαδα)?

και για να σου λυσω την απορια. Τους εχω δει 4 φορες. Ε, οι τελευταιες ηταν τουλαχιστον μετριες σαν εμφανισεις με ψιλοστανταρ σετλιστ(απο μια μπαντα που μπορει να γεμισει ανετα και 4ωρο με "χιτακια"αν θελησει) και με προκλητικα μικρη διαρκεια(ειχαν παιξει συνολικα 75' με διακοπες για ενκορ και ολα). Ε φετος, ηθελαν και 35 ευρω για να μου ξανασερβιρουν το ιδιο ανοστο πιατο? δεν θα παρω, ευχαριστω!!

GuardianOfIvorytower
23-10-2009, 11:52
Απόλυτα κατανοητό, κ με βρίσκεις κ σύμφωνο.

FIXXXER
24-10-2009, 22:27
Κι εγω συμφωνω 100% με αυτο. Κατα τα αλλα, πεταξτε το το As I Die επιτελους απο το σετλιστ.

GuardianOfIvorytower
26-10-2009, 12:54
Θα το κάνουν καθώς θα παθαίνόυν :P

Abruzzi
26-10-2009, 13:01
Κι εγω συμφωνω 100% με αυτο. Κατα τα αλλα, πεταξτε το το As I Die επιτελους απο το σετλιστ.

οχι.τουλαχιστον μεχρι να τους δω και γω =p

GuardianOfIvorytower
14-12-2009, 13:25
bump

τους είδα πριν από μια βδομάδα εδώ, αλλά βαριέμαι να κάνω νέο τόπικ (κ δεν έχω κ πολύ όρεξη να γράψω πολλά, είμαι ακόμα ξενερωμένος)

Βασική ερώτηση: ο Γκρεγκ ήταν στην Αθήνα??? Γιατί στη Βιέννη δεν ήταν. Μετά το τέλος της συναυλίας πήρε το μάτι μου ένα αναρτημένο χαρτί ότι έπρεπε να μείνει Αγγλία λόγο σοβαρής ασθένειας μέλους της οικογένειάς του...Οκ ήταν ο αντικαταστάτης του αλλά δε χωράνε συγκρίσεις ε

στα καλά, όσο έπαιξαν, ήταν πολύ καλά
ΑΛΛΑ

ρε γμτ, μας κοροιδεύουν??? 70 λεπτά??? ΜΟΝΟ 70??? Μαζί με τα encore κιόλας ε...ε άντε και ρε σεις...

Επίσης διαβάζω στα ποστ Πάνου κ Κατερίνας για κάτι τραγουδάρες (Eternal, Embers Fire, Forever Failure) κ ζηλεύω...το ότι δεν μπόρεσαν να τους δω στα 90s στα πολύ καλά τους δλδ δεν μου φταίνε αυτοί, αλλά τους έχω δει εδώ στις 2 τελευταίες περιοδείες κ δεν έχουν παίξει ΝΟΤΑ από το Icon..ε έλεος δλδ

σετλιστ που βρήκα σε ένα site:

Rise of Denial
Pity the Sadness
Erased
I Remain
As I Die
The Enemy
First Light
Enchantment
Frailty
One Second
No Celebration
Requiem

Encore:
Faith Divides Us, Death Unites Us
The Last Time
Say Just Words

ε νομίζω δικαιολογημένα γκροινίαζω (δεν το κάνω κ συχνά)

Α support Samael ε
Έχω ασχοληθεί μόνο με το Ceremony, κ κάτι άλλα τραγούδια από δω κ από κει, κ παρόλο που είναι αρκετά ηλεκτρονικοί / industrial / ότι είναι τέλος πάντων για τα γούστα μου ήταν μια χαρά live κ πέρασα πολύ καλά, ούτε βαρέθηκα ούτε τπτ. Κ ο Xy χτυπιόταν όλη την ώρα, ωραίος.

setlist στο περίπου από το παραπάνω site:

Rain
Solar Soul
Reign of Light
Baphomet's Throne :headbang:
Black Hole
Into the Pentagram
Slavocracy
The Ones Who Came Before

μικρή διάρκεια κ αυτοί βέβαια ε, μην ξεχνιόμαστε

Boom!
14-12-2009, 21:08
Ο Γκρεγκ ηταν στην Αθηνα, στο ενδιαμεσο ο πατερας του πεθανε οποτε καταλαβαινεις. Εδω η χρονικη διαρκεια αγγιξε το 90λεπτο.

FIXXXER
15-12-2009, 00:04
Δεν πεθανε, ειχε καρκινο χρονια και πριν λιγο καιρο τους ειπαν στην οικογενεια οτι εχει το πολυ 2 μηνες ζωης οποτε εφυγε απο την περιοδεια για να μεινει οσο μπορει με τον πατερα του. Δεν ξερω μηπως πεθανε δηλαδη ηδη, αλλα δε νομιζω να το λεγαν κιολας. Απλα οι υπολοιποι Paradise Lost συνεχιζουν την περιοδεια για οικονομικους λογους και αναγκαστικα εκοψαν το σετλιστ γιατι ο guitar technician δε μπορει να παιξει ολα τα κομματια του Greg, κυριως γιατι δεν τα εχει προβαρει και καθολου. Γενικα οσον αφορα τις συναυλιες ειναι μια πολυ ζοφερη περιοδος για τους PL, μικρα σετλιστ, τα ιδια τραγουδια ολη την ωρα και ελλειψη ορεξης μου φαινεται. Καμια σχεση με τις φοβερες συναυλιες εποχης 2002-2005

GuardianOfIvorytower
15-12-2009, 15:19
Κατανοητά όλα αυτά, κ αντιλαμβάνομαι κ το πρόβλημα με το σετλίστ, αλλά, ε μία ξενέρα μου μένει όπως κ να έχει...:|

FIXXXER
16-12-2009, 01:58
Δεν τα ειπα για δικαιολογιες, ειναι απαραδεκτοι εδω και χρονια στο θεμα διαρκεια συναυλιας και σετλιστ. Το χειροτερο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν πως την επομενη φορα δε θα παει κανενας. Δε μιλαω για Ελλαδα που θα το γεμιζει ο κοσμος οτι και να κανουν, για αλλες χωρες μιλαω.

GuardianOfIvorytower
16-12-2009, 14:03
Προσωπικά δεν ψήνομαι καθόλου να τους ξαναδώ εδώ, εκτός αν διαβάσω ότι παίζουν μιαμιση ώρα ξέρω γω κ περισσότερα παλιά...