PDA

View Full Version : Demon's Souls

sabbattack
21-10-2009, 02:40
Exclusive PS3 παιχνίδι, από τα ελάχιστα που ΖΗΛΕΥΩ. To δοκίμασα ένα 4ωρο και βάλε στο σπίτι φίλου που από την Παρασκευή δεν τον έχει δει το φως.

Το παιχνίδι είναι κλασσίκό action-rpg, με real-time ξύλο, άμυνα και parry να γίνονται με πάτημα κουμπιών, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και το dodge που σώζει ζωές.

Το παιχνίδι το βγάλαν οι ανίεροι παλιανθρώποι που βγάζανε μια φορά κ έναν καιρό τα Shin Megami Tensei (κυρίως το Nocturne βασικά, ΠΟΣΟ δύσκολο παιχνίδι παλιάνθρωποι). ΙΣΩΣ είναι ότι δυσκολότερο έχω παίξει στη ζωή μου, αλλά είναι απίστευτα εθιστικό και πρωτότυπο.

Διαβάστε κάπου περισσότερα που σίγουρα θα τα λένε καλύτερα από μένα, αλλά πιστεύτε με όταν λέω πως θα κλείσουν σπίτια και οικογένειες.

Abruzzi
21-10-2009, 02:53
το χω στα υποψην αλλα οπως παω δε θα ξερω τι να πρωτοπιασω

αληθεια γιατι γαμιονται στις κυκλοφοριες ολοι μαζι αυτο το διαστημα και τον υπολοιπο χρονο βαρανε μυγες;και τους ιδιους δεν θα τους συμφερε το να μην υπαρχει συνωστισμος;
ok για τα αθλητικα games για παραδειγμα το καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει και ενας συγχρονισμος με τη season αλλα τα υπολοιπα;ολα για τις γιορτες or smth?τι μαλακια...

cynic
21-10-2009, 03:17
E nai holiday season October November.Kai pali kala pou travixan arketa pou tan gia tora kai ta pigan arxes tou xronou (logo cod ta perisotera).Genika panta kitane na apofigoun to kalokairi kai ginete o xamos se 2 doseis.H epomeni einai flevari marti. Me mia proxeiri matia, skane ta exis mazi pali

Mafia II . Bayonetta, BioShock 2 ,Dante's Inferno ,Lost Planet 2 . Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction ,Aliens vs. Predator , Battlefield: Bad Company 2 , God of War III , Alan Wake, Dead Rising 2 klp...

Se diastima mesa genari me arxes marth. Telos may me septevrh xirasia sini8ws.H kaliteri lisi einai agora to kalokairi se mtx mallon :)

Ontopic: Ap oti exw diavasei kala logia lene gia demon's soul, me ti diskolia tou nane love it or hate it mallon.Se ena misaoro stream pou petixa fanike psilopalouki.Yparxei release date gia europe? Bas kai to doume xoris na ta skasoume...

Marillion
21-10-2009, 09:04
έπαιξα ντέμο του lost planet 2. γαμάτο φαίνεται (ήταν και boss battle βέβαια).
επίσης το μάφια 2 φημολογείται πως εκθρονίζει τα gta. είδα ενα δεκάλεπτο gameplay demo και γάμησε μανούλες. άντε μακάρι!
για demon's souls ακούω πολύ καλά λόγια. κρίμα που είναι exclusive. γενικότερα έχει ξεσκισεί η σονυ τελευταία ε; ψιλοανακοινώθηκαν και νέα resistance + killzone. και το πλευστεισον λέει ξανά μπροστά αυτόν τον μήνα. κρίμας που δεν μας λένε τπτ για το psp-go βέβαια :P

Abruzzi
21-10-2009, 10:25
μη λες τετοια και σακουσει ο elpresador =p

περα απο τη πλακα παντως,μακαρι να σταματησει η φαση exclusive.βγαινουν παιχνιδαρες (βλεπε uncharted 2) και ειναι κριμα να μην τις "βιωνει" ο καθε gamer.
και γω για παραδειγμα θελω να παιξω τα dlc του gta iv και παιρνω τα @@ μου.

asimoulis
25-10-2009, 16:39
ρε μάγκες βάλτε και κάνα βίντεο ξέρω γω. μπορώ να το ψάξω άλλα άλλο να παίζουν με ένα κλικ μέσα στο ΕΡ. ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.

ΠΑΜΕ

x948_TUL4-g

-sIAEH6YXSw

x3YnaUT1Z9Q

sabbattack
30-10-2009, 05:31
UPDATE μεγαλοπρεπέστατο. Μετά από συνεχόμενες ώρες grinding πρέπει να κάνω τη ΜΕΓΑΛΗ δήλωση ότι το παιχνίδι αυτό ισοπεδώνει όποιο hack n slash έχετε δει στη ζωή σας. Disclaimer: ΜΙΣΩ τα mmo. Έχω παίξει από ultima online εως galaxies έως DAoC και lineage και ότι πιο κοντά σε grinding είχα κάνει ως τώρα ήταν το Mefisto run στο D2.

Λοιπόν, παίζει να μην έχω ξαναδεί επιστημονικότερο grinding και παιχνίδι που σε ανταμοίβει με τέτοιο τρόπο. Επίσης στο παιχνίδι αυτό πρέπει (ναι, ΠΡΕΠΕΙ) να πεθαίνεις, όσο αστείο κ αν ακούγεται, γιατί κάθε φορά που πεθαίνεις το παιχνίδι γίνεται δυσκολότερο. Όχι ευκολότερο, δυσκολότερο. Σας μπέρδεψα; Ωραία, πάω παρακάτω.

Το currency του παιχνιδιού είναι οι ψυχές. Σκοτώνεις κακούς παίρνεις ψυχές, αγοράζεις items, consumables, επισκευάζεις ή αναβαθμίζεις τα αντικείμενά σου και, το κυριότερο, ανεβάζεις τα στατιστικά σου. Το πούστικο σύστημα είναι πως τα απαιτούμενα "λεφτά" για κάθε upgrade των στατιστικών ανεβαίνουν ανάλογα τα πόσα έχεις κάνει συνολικά, όχι πόσο ψηλά είναι το παρόν ability. Δηλαδή αν ξεκινάς με 18 STR και 5 ΙΝΤ, θες τα ίδια λεφτά/XP (ψυχές) για να πας 23 STR 5 INT, 18 STR 10 INT και 21 STR 7 INT. Α και όσο πες θες και όλο περισσότερα. Αν πάει π.χ. 500 ψυχές το upgrade μετά θα θέλει το επόμενο 600, 700 κλπ κλπ.

Οι εχθροί κινούνται από το καθυστερημένα ζομπι μέχρι ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΙ καριόληδες που σε κλείνουν στη γωνία κ σε σφυροκοπάνε, ενώ επιτίθονται ανα κύματα ώστε 1-2 να μένουν πίσω για heal. Ακόμα και στο επίπεδο που είμαι τώρα, που μετά από ΩΡΕΣ grinding στα 2 μεγάλα xp farms του πρώτου μισού του παιχνιδιού, παίζω την 1η περιοχή κ έχω ένα φόβο μη πεθάνω από μαλακία. Α, σημαντικότατο, στο μισό + παιχνίδι παίζεις ως "spirit form", ψυχή δηλαδή, ψάχνοντας το νεκρό σου σώμα. Ως ψυχή έχεις 1-2 μικροδιαφορές, αλλά η βασική είναι ότι έχεις maximum ζωή το 75% της κανονικής σου. Ένας φίλος το παίζει μόνιμα ως spirit για να μη χάνει χρόνο, λέει...

τέσπα, δυστυχώς λόγω ευρώπης που γαμιέται και λόγω PS3, δε μπορώ να σας πως "δείτε το ρε μαλάκες, κατεβάστε το κ δοκιμάστε το". Απλά τρέχτε 5-6 videa και reviews σε youtube και άλλα τέτοια site

είναι κρίμα να προβάλονται ΟΛΕΣ οι μαλακίες (sacred κανείς; το γελοιότερο diablo clone ίσως μετά το arcanum) και να θεωρείται Underground διαμάντι αυτό το υπερπαίχνιδο μόνο κ μόνο επειδή δε το φέρνουν ευρώπη.

Abruzzi
30-10-2009, 08:59
νομιζω μπορεις να το παρεις απο ebw.gr που το εχουν φερει ελλαδα σε region free.
και παντα υπαρχει και το ebay φυσικα(αλλα δεν ειμαι για αλλες αγορες atm)

casshern
30-10-2009, 09:20
sacred κανείς; το γελοιότερο diablo clone ίσως μετά το arcanum)

ΟΚ. Διάβαζα τόση ώρα με προσοχή για να φτάσω εδώ και να καταλάβω ότι έχεις μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σου. Για να μην πω ότι η μανία να αποδείξεις κάτι για το Ντιάμπλο και τους κλώνους, φανερώνει ότι έχεις issues. Τώρα βλέπω ότι είσαι και ο sabbatack, cool story bro.

sabbattack
30-10-2009, 17:32
καλά casshern, εσύ είσαι ή ο 1/3 του εγώ μου (η καθυστερημενιά) ή ο κακοφτιαγμένος κλώνος του Η.

Dythor
02-11-2009, 04:01
Φωτιές μας έβαλες ρε βλακατάκ και δεν το 'χει και το άμαζον :(

sabbattack
02-11-2009, 04:26
ποιό άμαζον ρε ΕΒΡΑΙΕ, πάρε την καμπάλα σου στο αμέρικα ή στην ασία.

Προτιμούμε το αμερικάνικο βέβαια, έχει μερικά μπόνους πραματάκια... :)

Να σας πω πως μετά από το κτηνώδες halloween event και περίπου 18 ώρες σερί παιχνιδιού με σειρές, το παιχνίδι πατάει κάτω ότι έχετε αντιμετωπίσει ως τώρα.

Άκου sacred παλτό cashern...

Dythor
02-11-2009, 04:38
Ρε δώσε ένα λινκ, ένα κάτι, από πού μπορώ να το αγοράσω;

sabbattack
02-11-2009, 08:26
γου γου γου ebay.com

οκ για να μην κάνω το μαλάκα σου στέλνω πμ.

Abruzzi
31-12-2009, 20:52
η κινηση εγινε

http://img269.imageshack.us/img269/2345/demonsoulsi.jpg

Dythor
01-01-2010, 15:04
Κι εγώ το τσίμπησα, φαίνεται να ΓΑΜΑΕΙ :)

Abruzzi
19-01-2010, 11:10
κατευθασε μολις.

btw πριν λιγο ειδα οτι πηρε game of the year απο gamespot

bonus:

bG095YiPcss

SpiritCrusher
19-01-2010, 17:34
Dunno.

Ότι gameplay video έχω δει δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Δηλαδή οκ, τι το τόσο φοβερό έχει πια;

Abruzzi
28-01-2010, 07:05
ειχα να νιωσω τοσο noob απο τον καιρο που ξεκιναγα το wow.

το "δυσκολο" βρηκε νεο ορισμο.και ειμαι ακομα στην αρχη ε...αμφιβαλω αν θα το εχω τελειωσει μεχρι τελη φλεβαρη που βγαινει το heavy rain.

Abruzzi
18-03-2010, 11:43
γκεημοβερτζιαρ

Το Demon's Souls είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις, όπου ένα παιχνίδι με μηδενική προώθηση, μετατρέπεται σε system seller χάρη στη δύναμη του λόγου από στόμα σε στόμα, ξεπερνώντας τις πιο τρελές προσδοκίες του εκάστοτε εκδότη. Μετανιωμένη για τη μη παγκόσμια διάθεση του Demon's Souls δείχνει να είναι η Sony, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του Yeonkyung Kim, επίσημου liaison της Sony Computer Entertainment. "Ήταν λάθος μας να μην εκδόσουμε το Demon's Souls ως καθώς πρέπει first-party τίτλο", δήλωσε ο Kim. Με το Demon's Souls να ξεπερνά τις 250.000 πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική μονάχα, φυσικό κι επόμενο ήταν η Sony να μετανιώσει για την άρνηση διάθεσης κεφαλαίου για προώθηση του τίτλου, και της "πάσας" του στην ATLUS USA, μην αναλαμβάνοντας καν να εκδόσει το δημιούργημα ενός εσωτερικού της studio (βλέπε Sony Japan Studio) εκτός Ιαπωνίας.

Ο λόγος εντοπίζεται στις προσδοκίες της ίδιας της Sony, αφού αρχικά οι πωλήσεις στην ήπειρο της Αμερικής, δεν αναμένονταν να ξεπεράσουν τις 15.000. Μικρές ήταν και οι προσδοκίες της ATLUS, που μετά την τεράστια ζήτηση του τίτλου, αναγκάστηκε να εκδόσει εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον αντίτυπα του παιχνιδιού, κάτι που οφείλεται και στην απουσία του τίτλου στη Γηραιά Ήπειρο. Αν και ο ακριβής υπολογισμός είναι δύσκολος, υπολογίζεται πως το Demon's Souls μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μπει σε τουλάχιστον 750.000 σπίτια, με ένα μεγάλο κομμάτι αυτών να είναι ευρωπαϊκά. Πληροφοριακά, το Demon's Souls κατέχει το τίτλο του "περισσότερο εισαγώμενου τίτλου του PlayStation 3".

Με τις φήμες περί αποκάλυψης ενός νέου Demon's Souls στην επερχόμενη E3 όλο και να αυξάνονται, κάτι μας λέει πως η Sony αυτή τη φορά δεν θα κάνει το ίδιο λάθος.

Dythor
20-03-2010, 15:41
Το 'χω διπλό. Το θέλει κανείς;

Abruzzi
19-04-2010, 02:13
ρε εσεις που το εχετε αγορασει,εχετε σκοπο να μπειτε;απο ενα σημειο(πχ στο Shrine of Storms) και μετα σχεδον δεν σολαρεται(ή μαλλον σολαρεται αλλα παθαινουν τα νευρα σου) και το "pug" δεν με πολυψηνει.
νιωστε.

imba παρεμβαση
:eek:

http://www.youtube.com/watch?v=Pn1PJxJ8110

και το πιο σημαντικο

Μετά από αρκετό καιρό, οι παίκτες στην Ευρώπη θα μπορέσουν επιτέλους να πιάσουν στα χέρια τους το Demon's Souls. Το αποκλειστικό hardcore action-RPG για το PS3 κυκλοφορεί στον υπόλοιπο κόσμο εδώ και μήνες, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρχε μία επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα του παιχνιδιού εκτός Ιαπωνίας και Αμερικής. Η Namco Bandai, λοιπόν, θα διαθέσει μία ειδική limited edition του τίτλου στα καταστήματα της Ευρώπης στις 25 Ιουνίου, η οποία θα περιλαμβάνει ένα soundtrack CD, ένα νέο artbook και έναν ολοκαίνουργιο οδηγό στρατηγικής. Το Demon's Souls προσφέρει πρωτοφανές βάθος, τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με άλλους παίκτες και χαρακτηρίζεται από τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας του.

http://img20.imageshack.us/img20/1807/demonssoulsle.jpg

:hungry:

SpiritCrusher
19-07-2010, 18:06
imba παρεμβαση
:eek:

http://www.youtube.com/watch?v=Pn1PJxJ8110

Χμ 2h με γενικά καλό Mobility και ταχύτητα. Ξέρουμε τι class είναι;
Κατα τ'άλλα οκ το λέει και ο ίδιος πως το να κάνεις roll πάνω του ήταν glitch για να κάνεις dodge που δεν ισχύει πια ενώ χρησιμοποιεί και ειδικό item combo για τη περίσταση. Meh δηλαδής!

Abruzzi
19-07-2010, 20:22
το πηρες;οταν το παρεις ,post vid false king σε ng+ =p

SpiritCrusher
19-07-2010, 21:56
ε νταξ αφού λέμε είναι bug, όταν σου έκανε επίθεση έκανες dodge κατα πάνω του και αυτόματα αστοχούσε. Τώρα δεν γίνεται γιατί το έφτιαξαν με patch.

SpiritCrusher
23-07-2010, 03:56
Wanderer λοιπόν με 2Η και Light armor.
Μεγαλύτερη μαλακία από αυτή με τα icons για stat names δε μπορούσαν να κάνουν. Τρώει και κάτι τρελά fps drops που και που αλλά δεν μας χαλάνε το gameplay.
Επίσης πολύ καθυστέρηση στο ευρωπαικό (?) nexus και στο 1-1. Είναι γεμάτο bloodstains και 95% από αυτά είναι κάποιος ζαβός που έπεσε από κάποια σκάλα και πέθανε :P

Σε γενικές γραμμές είναι σαν diablo σε 3d με πιο πολύπλοκη μάχη. Καλό είναι.

Abruzzi
22-09-2010, 16:25
λενε πως θα ειναι το demon's souls 2 και πως θα ειναι multiplat.δεν εχω ιδεα αν ιισχυει αλλα το σιγουρο ειναι πως φτιαχνεται απο το ιδιο team.

http://www.youtube.com/watch?v=YalAGPhXgzc

SpiritCrusher
23-09-2010, 16:59
Nice.

Κάποια στιγμή πρέπει να ακιωθώ να ξαναανοίξω το PS και να το συνεχίσω, αλλά ποιος ασχολείται με κονσόλες μωρεεε :P

MoRmEnGiL
23-09-2010, 22:35
Nice.

Κάποια στιγμή πρέπει να ακιωθώ να ξαναανοίξω το PS και να το συνεχίσω, αλλά ποιος ασχολείται με κονσόλες μωρεεε :P

E nai mwre, gamhse th dwsth se mena.

cynic
24-09-2010, 00:11
Nice.

Akrivws auto omws...To skeftome poso kairo na anoixw ps3 ,alla metroid other m, mafia 2 (sto pc) klp me apotrepoun.Teleftea fora perasa fw, evala heavy rain me update, install ki auto kai telos.Misi ora gia na arxizw na pezw ka8e fora .Pantws otan kapote to anoixw 8a valw demon's souls.Na dw kai meta to intro / press start screen ti pezei :D

SpiritCrusher
24-09-2010, 00:26
O αδερφός μου έχει πάρα πολύ πράγμα που εγώ δεν έχω αγγίξει ακόμα. Οκ ωραία και καλά όλα αυτά αλλά τα console games έχουν φαει τρομερή πτώση ώστε να απευθύνονται στο κοινό που είναι κυρίως carebears με attention deficit disorder ώστε να μην αντέχουν παιχνίδι με κάποια-πιο-σοβαρή-διάρκεια. Πλην του Demon's Souls ίσως μιας και πρακτικά είναι ένα 3D Diablo 2 που αρχίζει στο Nightmare difficulty. Και σκέψου πως κάτι σαν αυτό τη σημερινή ημέρα θεωρείται σαν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που βγήκαν αυτή την γενιά.

Πχ έχω bayonetta, GTA4, Assassin's Creed 2, Batman: Arkham Asylum, Darksiders, Fifa 10 και WC2010, MGS4 κτλ. και δεν τα έχω αγγίξει/έχω παίξει ελάχιστα. Στον όσο χρόνο έχω για παιχνίδια θα προτιμήσω πχ TF2, DoD:S, Civ4, WoW, Battlefield: BC 2. Κυρίως multiplayer καταστάσεις δηλαδή.

Νομίζω πως το PS3 μου είναι 2 firmware πίσω.

Vormulac
24-09-2010, 10:54
Και καλο θα ηταν να παραμεινει 2 firmware πισω SpiritCrusher :P Συμφωνω μαζι σου παντως, τα περισσοτερα καινουρια παιχνιδια ειναι φτιαγμενα για να τερματιζονται και να προχωρας στο επομενο με συνοπτικές διαδικασιες !
Για το Demon's Souls τι να πει κανείς ; Κάψιμο, ατελειωτο grinding, ωωωωωωωρες με Sabbattack και εναν αλλο φιλο στα ιπτάμενα manta rays.

Firestorm2
27-05-2011, 21:51
to eixa agorasmeno edw kai 3 mhnes kai molis xthes to peksa prwth fora. paixnidara kai terastio, tha mou faei toulaxiston 2 vdomades

SpiritCrusher
27-05-2011, 22:16
Έχω να παίξω από όταν έκανα το προηγούμενο ποστ (παλι καλά που με αφορμη το bump το είδα, γιατί δεν θυμόμουν τι class είχα). Ανετα το ξαναβάζω, να μπω στο παιχνίδι του Firestorm να τον σφάξω για να του το χαλάσω και να φύγω.

Firestorm2
27-05-2011, 22:23
χαχαχααχχαχαααχα φροντισε να εχω πενταψηφιο αριθμο ψυχων ε :!:
ακουσα κολολεει το ονλαιν αλλα εχω σιγουρα παλιο φιρμγουερ
και καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με το κρακαρισμα του
αν βαλω καλωδιο και κανει update ξεχναω το κρακαρισμα ;

Ethereal
28-05-2011, 11:19
νομιζω γινεται downgrade με καποιο τροπο,αλλα μη σε παρω στο λαιμο μου.
οι 2 βδομαδες ειναι λιγες btw.

και δεν θυμαμαι αν το εχουμε βαλει σε κανα off topic:

http://www.youtube.com/watch?v=s7U-a9pJtHQ

Firestorm2
28-05-2011, 11:51
τρομερος μαζοχισμος το παιχνιδι, περνει το κλασσικο κονσεπτ του ηρωα που σκοτωνει 3948357345897 τερατα και το προσαρμοζει σε πιο αληθινα δεδομενα, οντως diablo2 3D nightmare mode... ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΨΙΜΟ

Firestorm2
07-06-2011, 15:54
ξεκινας ξεμπαρκος σε ενα παιχνιδι που δε ξερεις τι σου γινεται και μεχρι να καταλαβεις τι παιζει εχεις σχεδον τερματισει το παιχνιδι...
μπορεις να μπεις απ την αρχη κατευθειαν σε ολους τους κοσμους, δε ξερεις τι να πρωτοκανεις
σκιζεσαι να φαρμαρεις ψυχες, σε σκοτωνουν 2 φορες τις χανεις ολες σπας οθονες τζαμια τραπεζια καρεκλες πουτανα ολα απτα νευρα
τελικα φτανεις σε ενα επιθυμητο λεβελ οπου μπορεις και σκοτωνεις τα boss που δε μπορουσες πριν

και μετα τι; καπακι το τελικο boss του καθε κοσμου και τελος, αυτο ηταν
κιοταν τα σκοτωσεις ολα, μπαινεις σε ενα δεντρο παλευεις μια πανευκολη λασπη και τελος
ξεκινας ξανα απ την αρχη...new game+ λεει.
και σιγα τις 2 βδομαδες, 35 ωρες υποθεση ηταν, κλασσικο rpg.

ΜΗΔΕΝ

SpiritCrusher
08-06-2011, 01:33
E οκ, μόλις περιέγραψες ένα 80% των J-RPGs μεταξύ αυτών και αυτά που σου αρέσουν, σιγα :P

Firestorm2
08-06-2011, 01:36
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

καταρχας οσα j-rpg μαρεσουν ειναι καθαρα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ και την ολη ατμοσφαιρα/πλοκη/συναισθημα που υπαρχει

το demon's souls ειναι ενα ξερο hack n slash διχως νοημα, και νομιζω πως το τονισα οσον αφορα το ending του το οποιο ειναι τελειως μηδεν, απλα σου λεει 'μπραβο, νικησες εδιωξες του δαιμονες' και σε παει ξανα απ την αρχη

ΜΗΔΕΝ

Phoebus
19-07-2012, 21:40
Το 2ο βγαίνει για PC σε λίγες μέρες. Ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό κάψιμο.

Helm
20-07-2012, 11:32
δεν άρεσε το παιχνίδι της δεκαετίας στο firestorm, κρίμα.

metamelia1
20-07-2012, 12:37
den eipa kapou oti de marese alla me ta post parapanw deixnw pws den einai paixnidi tis dekaetias. to oti apla grindareis tis prwtes 20 wres tou paixnidiou kai tis epomenes 10 apla proxwras kai sfazeis oti vreis stous 5 kosmous kai ksafnika termatizeis den einai katholou eyxaristo. to level curve apla einai ilithio. parolafta tha thela na peksw to kainourgio.

Helm
20-07-2012, 15:54
δεν ήταν αυτή η εμπειρία μου με κανένα από τα δυο Souls, αλλά 'νταξει. Πρέπει να έκανα 2 ώρες grind στο Dark Souls και αυτό μόνο για να βγάλω τα υλικά για ένα όπλο που ήθελα. Το δεύτερο το τελείωσα με 100 ώρες στο κοντέρ. Η καλλίτερη ιστορία σε παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Επειδή δεν έχει ιστορία. Η ιστορία του είναι η ιστορία του τι έκανα εγώ μέσα σε αυτό για να επιβιώσω.

metamelia1
20-07-2012, 19:08
whoooa, sagineytiko to teleytaio pou eipes kai tha isxye alla ousiastika den epiviwneis, petheneis synexeia lolololol. kai to grinding me tis wres den einai katholou romantiko, oute to oti petheneis kai ksanaksekinas ap tin arxi kai xaneis psixes klp. episis otan milaw gia istoria se paixnidi ennow allilepidraseis me alla atoma- sinaisthimata sigkrouseis simferonta sinaisthimata sigkiniseis skotadi intrigkes anatropes sinaisthimata. anthropina pramata! ayta einai paixnidia, vivlia se optikoakoustiki morfi.

SpiritCrusher
21-07-2012, 10:53
Βασικά τα νέα για το Dark Souls του PC δεν είναι και τόσο καλά.

Limited mouse+keyb support, maximum 720p ανάλυση, 30 FPS cap (λολ) και γενικά ένα μαύρο χάλι. Είναι απλή μεταφορά χωρίς κανένα optimisation. Τελευταία φορά που έγινε αυτό πρέπει να ήταν με το RE4 που από τα bugs ήταν unplayable για πολύ κόσμο. Για όσους δεν ήταν απλά ήταν μια μέτρια εμπειρία με κακό χειρισμό και μέτρια γραφικά σε υψηλές απαιτήσεις.

A μην ξεχνάμε και ότι δεν ξέρουμε ακόμα τι παίζει και με το Windows Live κομμάτι του.

Helm
22-07-2012, 16:18
Δεν πεθαίνεις στο Dark Souls. Your progress is impeded. Επειδή είσαι φυλακισμένος σε ένα καθαρτήριο. Είτε θα σταματήσεις να παίζεις επειδή κουράστηκες, είτε θα νικήσεις, και θα σταματήσεις να παίζεις με μια αίσθηση ότι σταμάτησες επειδή εσύ τελείωσες με το τι είχες να κάνεις. Επιστροφή στο Άτμαν. Όταν κανείς reload σε ένα άλλο παιχνίδι, ούτε εκεί έχεις πεθάνει. Το να πεθάνεις πάει να πει ΤΕΛΟΣ. Το Demon Souls είναι ένας σχολιασμός περί μόχθου και ρίσκου στα βιντεογκειμς, στο για ποιον λόγο τα παίζουμε και τι ζητάμε από αυτά.

Τα 2 Souls παιχνίδια θα μάθουν στον παίχτη περισσότερα για τον εαυτό του από 30 final fantasies γεμάτα με 'ιστορίες με ανατροπές και συναισθήματα'. Πήγαινε διάβασε κάνα βιβλίο αν θες ανατροπές και συναισθήματα. Και εσύ έμαθες κάτι για τον εαυτό σου κάνοντας grind 20 ώρες στο Demon's Souls. Έμαθες ότι όταν ένα rpgesque παιχνίδι είναι δύσκολο, η λύση σου είναι να κάνεις overlevel. Έμαθες ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Έμαθες ότι θέλεις να επιβραβεύεσαι για το grind σου με κομμάτια ιστορίας αντί να γράφεις την δική σου ιστορία. Κατά βάση είσαι ένας υπάλληλος γραφείου.

Αν αντί να κάνεις οβερλεβελ, μάθαινες πχ να κάνεις parry, θα είχες μια διαφορετική εμπειρία με το Demon's Souls. Ή αν έκανες κανένα έξυπνο build. Μερικοί γράφουν την ιστορία τους που έχουν δείρει τα πάντα στο Dark Souls με γροθιές. Άλλοι έχουν βγάλει σχεδόν pacifist runs εκτός από bosses. Άλλοι τρέχουν χωρίς πανοπλία και χοροπηδάνε πέρα δώθε σαν νιτζα με το χαμηλό burden level + ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι. Άλλοι είναι * φτιαγμένοι από πετρά*. Άλλοι δεν έχουν καταναλώσει ούτε μια ψύχη.

metamelia1
22-07-2012, 17:21
sigkinitiki i prwti sou paragrafos.

epeita osa anafereis ta gnwriza idi gia ton eayto mou, de perimena to demon's souls na mou ta ypenthimisei. koinws de mou prosfere tipota pera apo 30 wres 'psixagogias' kai eixe kali atmosfaira se kapoia simeia, de lew.

twra to 'me poion tropo tha peraseis ena empodio se ena rpg' de me sygkinei poly giati panta vriskw aviasta to diko mou tropo, otan katalavaineis to integrity tou paixnidiou vriskeis eykola exploits, kai efoson einai sxedon to monadiko stoixeio tou paixnidiou sori, de mporw na to pw paixnidi tis dekaetias. oso gia ta ekstrim pleithrou pou anafereis, mou thimizoun ta anousia 'lvl 6 speedrun 6 hours' kai '100% perfect game 99 from every item' sta ff, pou einai entelws xasimo xronou.

Helm
22-07-2012, 17:48
δεν έχουν κανένα νόημα άμα είναι aspergery exploit runs που τα κάνει ο υπερ-παίχτης και δεν κερδίζει τίποτε πέρα από bragging rights. Αλλά τα περισσότερα από τα runs που λέω παραπάνω είναι διασκεδαστικά και λειτουργούν και είναι πολύ διαφορετικές εμπειρίες. Το Dark Souls δεν έχει exploits, επειδή τα exploits που έχει τα έχουν αφήσει εκεί οι developers για αυτούς που δεν αντέχουν να παίξουν σοβαρά. Στα 28 μου δεν κάθομαι να παίξω New Game+ τίποτε. Εκτός από Dark Souls. Οπότε παίξε και το σικουελ ίσως.

metamelia1
22-07-2012, 18:03
ne afto skeftika, to dark einai logika poli pio doulemeno. otan vrw eykairia kai an paizetai sto pc....

cloud
09-08-2012, 16:23
Χειρότερο pc port εδώ και χρόνια. Ούτε την ανάλυση δεν ανέβασαν.

metamelia1
25-08-2012, 02:53
rejoice, 1080p on dark souls now possible!

http://blog.metaclassofnil.com/

Akatanomastos
11-12-2012, 05:42
http://www.youtube.com/watch?v=rPJaJ5ys_G0