Log in

View Full Version : Dragon Age: Origins

Pages : [1] 2

Kelldorain
20-10-2009, 19:47
http://dragonage.bioware.com

Οκ, γιατί δεν υπάρχει θρεντ. RPG, από Bioware, βγαίνει για pc και xbox 360 αρχές Νοέμβρη και μέσα Νοέμβρη για PS3. Πολλές φορές το έχουν χαρακτηρίσει σαν συνέχεια ουσιαστικά των Baldur's Gate (όχι σεναριακά προφανώς). Το setting φαίνεται κλασσικό rpg setting, η bioware έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες και γενικά φαίνεται ότι πάμε για παιχνίδι-σταθμό (κλισέ).
Οι μάχες είναι pause and play και θα μπορείς να επιλέγεις αν θα τις βλέπεις real time ή όχι και επίσης ανάλογα με τον χαρακτήρα που θα επιλέξεις έχεις διαφορετικό σημείο εκκίνησης κλπ. Μάλιστα το origins μπήκε στον τίλο γιατί : The game offers a unique new feature called Origin Stories that shapes the way the world sees you and the way you will see the world. Each origin determines the player's motivations, shapes his or her experience, and renders a unique prelude, path, and ending to the game. We also chose "Origins" because it symbolizes BioWare's return to its roots..

Rule system απ'ότι λένε έχουν φτιάξει ειδικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο btw ανακοινώθηκε πρώτη φορά στην e3 2004 (!), δεν ξέρω τι έχει παιχτεί με όλες τις καθυστερήσεις , ελπίζω να μην το επηρεάσει αρνητικά

Eurogamer Preview (http://www.eurogamer.net/articles/dragon-age-origins-hands-on_6)

IGN Preview (http://pc.ign.com/articles/102/1026605p1.html)

Και γενικά trailers βρίσκετε παντού

SpiritCrusher
20-10-2009, 19:56
Ναι είναι παμπάλαιο γι αυτό και τα γραφικά του δεν είναι τόσο υπερθεικά πια. Νομίζω πως απλά τους πήρε καιρό μέχρι να φτιάξουν full setting και rules.

Marillion
20-10-2009, 19:56
καλά έχουν χεστεί στην δουλειά αυτοί στην bioware. mass effect 2, old republic, dragon age (για το οποίο ετοιμάζονται dlc λέει για 2 χρόνια, λολ). τι τύποι.

λοιπόν οκ, οι μάχες στο μασσ εφφέκτ δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. και ειλικρινά θα χαρώ αν έχουν βελτιωθεί όπως ισχυρίζονται οι designers. αλλά αν ακολουθεί το κλασικό μοντέλο ανάπτυξης τύπου κοτόρ, λυπάμαι αλλά θα το προσπεράσω. το μασσ εφφέκτ μου κόστισε 20 ευρώ και μάλιστα με μπόνους ντιβιντι οπότε δεν έκλαψα τα λεφτά μου σε καμμία περίπτωση. αλλά 4η φορά (βάζω και τα 2 κοτόρ) το ίδιο πάνω κάτω παιχνίδι, δεν θα το αντέξω, ειλικρινά.

πάντως δεν ξέρω, δεν συζητιέται τόσο στους console gamer κυκλους και μάλλον θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει. εύχομαι στο πισι να πάει καλά πάντως γιατί ουσιαστικά εκεί θα ποντάρει περισσότερο.

KoiliaSamprela
20-10-2009, 20:29
καλός φίλος (Έλλην) μετέχει στο development.

Κάποια στιγμή θα πω την ιστορία :)

Black Snake Moan
29-10-2009, 17:15
Στα υπέρ ότι είναι φτιαγμένο από Bioware.

Στα κατά ότι διανέμεται από Electronic Arts :rofl:

Σοβαρά δηλαδή, λέει να το αγοράσει το αδερφάκι μου για να πάρουν κανα φράγκο κι αυτοί οι developers, μη τα κατεβάζουμε όλα πειρατικά και μετά κλαίμε που κλείνουν τα studio και δεν έχουμε τι να παίξουμε, αλλά είναι τόσο μπέρδεμα η φάση με τα έξτρα items της κάθε διανομής και τις ασάφειες περί copy protection/DRM (οι boxed εκδόσεις, απλή και collectors, δεν έχουν DRM, οι online/digital download παίζει να έχουν), που η συμβουλή μου ήταν η εξής:

"Ε, αγόρασέ ένα κανονικό boxed edition από το παπασωτηρίου αν θες να ενισχύσεις την εταιρία και μετά κατέβασε ένα crack και τρέξτο σαν πειρατικό, θα έχεις και νόμιμη κόπια και όλα τα items και δεν θα έχει και DRM".

Πραγματικά δηλαδή, όταν ένα πειρατικό αντίγραφο είναι πιο βολικό στη χρήση από ένα αγορασμένο, έχουν χάσει πλέον το παιχνίδι και την μπάλα οι τύποι. Σαν να μας λένε "επειδή μας κλέβουν, θα τιμωρήσουμε αυτούς που αγοράζουν για να βγάλουμε τα σπασμένα", οπότε και ο ίδιος ο οπαδός που θέλει να τα δώσει τα λεφτουδάκια του θα μπει στον πειρασμό να κλέψει.

Esteban
29-10-2009, 19:27
Ναι είναι παμπάλαιο γι αυτό και τα γραφικά του δεν είναι τόσο υπερθεικά πια. Νομίζω πως απλά τους πήρε καιρό μέχρι να φτιάξουν full setting και rules.

waaaaat

Djq_nBP-aTc&feature=related

νταξ δεν είναι υπερθεϊκά αλλά γαμούν για rpgοφάση

Harbinger of Death
29-10-2009, 19:58
Λοιπόν αυτό λογικα θα γαμάει. Στο play.co.uk κάνει 35 ευρώ κ το ψήνω.
Κοιλιά, πες την ιστορία.

Abruzzi
29-10-2009, 20:08
ψάξου λίγο ebay.com (γενικά,όχι μονο για αυτό το game)
λόγο δολαρίου θα βρείς γύρο στο 25euro στάνταρ(τελική τιμή)

KoiliaSamprela
29-10-2009, 20:31
Λοιπόν αυτό λογικα θα γαμάει. Στο play.co.uk κάνει 35 ευρώ κ το ψήνω.
Κοιλιά, πες την ιστορία.

Καλός φίλος και παλιός συνάδελφος βαρέθηκε να κάνει τον developer σε κάθε μαγαζάκι της πλάκας στην Ελλάδα , με επαγγελματίες της πούτσας που τους κυνηγούσε για τα χρωστούμενα.
Καλό και συνεσταλμένο παιδί δεν μπήκε στην διαδικασία να τα μαζέψει από αυτούς που του χρωστάγανε , μάζεψε τα μπογαλάκια του και πήγε Τέξας.
Έκανε ένα μεταπτυχιακό ταχύρυθμο 2 έτη νομίζω πάνω σε gaming programming.
Ως πάρα πολύ καλός προγραμματιστής με καλή αντίληψη και σοβαρότητα δεν άργησε να τραβήξει τα μάτια πάνω του.
Μόλις πήρε το χαρτί, πήγε σε ένα μεγάλο πράμα που δεν ξέρω πως τα λένε οι μορφωμένοι στο Σαν Φραντζίσκο. Εκεί είναι κάτι σαν παζάρι εργασίας , κάνεις ιντερβιου σε διάφορα μαγαζιά και μετά από λίγο καιρό σου λένε αν τους κάνεις ή όχι.
Ο φίλος είχε πρώτα μια πρόταση για SOE , και μετά ήρθε από Bioware προτίμησε την Bioware (και καλά έκανε) και είναι μόνιμος κάτοικος Εντμοντοντ.
Και πάει πολύ καλά και τον αγαπάνε και τους αγαπάει και τον καμαρώνω, μιας και είναι το τρανό παράδειγμα τελευταίος στο χωριό (αν και δεν ήταν αυτός ο τελευταίος , αλλά τα ζώα εδώ) και πρώτος στην Πόλη.

Harbinger of Death
29-10-2009, 22:34
:thumbsup: δείχνει το δρόμο.

Abruzzi όσες φορές το έχω κοιτάξει παραπάνω μου βγαίνουν. Ιδίως με μεταφορικά για Ελλάδα. Αν και ίσως όχι για video games. Μπορείς να δείξεις πουθενά συγκεκριμένα;

SpiritCrusher
29-10-2009, 23:59
Μόλις πήρε το χαρτί, πήγε σε ένα μεγάλο πράμα που δεν ξέρω πως τα λένε οι μορφωμένοι στο Σαν Φραντζίσκο. Εκεί είναι κάτι σαν παζάρι εργασίας , κάνεις ιντερβιου σε διάφορα μαγαζιά και μετά από λίγο καιρό σου λένε αν τους κάνεις ή όχι.

To GDC θα λες (Games Developer Conference) όπου είναι μια έκθεση ανταλλαγής ιδεών / τεχνολογιών γύρω από game design. Απλά επειδή πηγαίνουν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες έχεις μια πιθανότητα να κάνεις κάποια γνωριμία ή να δείξεις τη δουλειά σου σε κάποιον μιας και οι ίδιοι είναι πολύ οκ με τέτοιες καταστάσεις.

Υπάρχει και ένα developers forum του οποίου το url δε θυμάμαι τώρα όπου μπορείς να ποστάρεις κάποια δουλειά σου και θα σου απαντήσουν "επαγγελματίες" με σχόλια για το πόσο καλό είναι ή που θα ήθελε βελτίωση κτλ.

Και καλά όλα αυτά αλλά άντε να βρεις τα χρήματα για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Abruzzi
30-10-2009, 01:11
:thumbsup: δείχνει το δρόμο.

Abruzzi όσες φορές το έχω κοιτάξει παραπάνω μου βγαίνουν. Ιδίως με μεταφορικά για Ελλάδα. Αν και ίσως όχι για video games. Μπορείς να δείξεις πουθενά συγκεκριμένα;

http://cgi.ebay.com/Dragon-Age-Origins-PC-DVD-Game-All-in-English-Brand-New_W0QQitemZ350267881833QQcmdZViewItemQQptZAU_PC_Video_Games_Games?hash=item518d97b969

phthoggon
30-10-2009, 02:44
'σαι ωραίος ο από πάνω. Το ψήνω άγρια για διβδόμαδο κάψιμο τουλάχιστον, έ bioware είναι, κάτι μεταξύ baldur's gate και kotor, πως είναι δυνατόν να μη γαμήσει? Safe και αναμενόμενα μεν, αλλά θα γαμήσει. Πάρτε και το cinematic intro έτσι για την πόρωση

http://www.youtube.com/watch?v=JNy4C7FQR-w

SpiritCrusher
30-10-2009, 03:17
Επειδή βλέπω κάτι για AU format στο link του Abruzzi έχετε κατα νου μήπως είναι καμιά stripped down /censored έκδοση ε :P

Harbinger of Death
30-10-2009, 05:24
Έλα ρε φίλε. Μου άνοιξες τα μάτια. Θα το πάρω απεκεί.

Γιατί να είναι censored όμως;

SpiritCrusher
30-10-2009, 06:06
Γιατί να είναι censored όμως;

Οι Αυστραλοί είναι καθυστερημένοι και έχουν σαν μέγιστο επιτρεπτό όριο το MA 15+. Οτιδήποτε είναι 18+ είτε λόγω βίας, γυμνό ή δεν ξέρω κι εγώ τι, τρώει είτε ban είτε censore για να πέσει σε 15 rating.

Πρόσφατο παράδειγμα, και που δεν έχει τελειώσει ακόμα, είναι το L4D2 που λόγω βίας (τα ζόμπι μοιάζουν με ανθρώπους που μπορείς να τους βάλεις φωτιά λέει, λολ) είναι 18+ rating. Ως αποτέλεσμα η πώληση του εκεί είναι παράνομη.

Δεν ξέρω τι rating έχει πάρει το DA:O (μπορεί να πήρε ΜΑ 15 και να είναι οκ) απλά επειδή είδα ότι είναι AU box αυτό στο link, όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει μία να είναι σίγουρος.

Abruzzi
30-10-2009, 13:08
δεν τη ξερω τη φαση με τα au ratings αλλα το link ηταν απλα η πιο χαμηλη τιμη.στο search θα βρειτε με μικρες διαφορες (1-2 euro) και αλλα,διαφορετικα format κτλ

γενικα,παμε ebay.com,κανουμε search τιτλο game και πλατφορμα (pc πχ,στις κονσολες κοιταμε να ειναι region free βεβαια) και sortαρουμε τα αποτελεσματα lowest price+shipping.συνηθως απο ασια εχει τις καλυτερες τιμες.

Esteban
30-10-2009, 17:35
Πω ρε πούστη, τα χω λιώσει τα βίντεα.

Ξέρουμε ημερομηνία που βγαίνει;

SpiritCrusher
30-10-2009, 17:39
6/11

Esteban
30-10-2009, 17:49
6/11

:)

Kelldorain
02-11-2009, 11:24
CloneDVD έκδοση leak για pc, απ'ότι λένε κατεβάζουμε ένα PowerISO και κάνουμε mount με αυτό

Black Snake Moan
03-11-2009, 11:03
Καταρχήν το rating είναι 18+, οπότε αν παίζει αυτό που λέτε με την Αυστραλέζικη έκδοση θα είναι μάλλον "κομμένο". Από εκεί και πέρα, το game έχει γίνει leak και σε κανονικές κόπιες (νόμιμες), αλλά και σε torrent.

Θα το αγοράσει η αδερφή μου, αλλά το κατεβάζω τώρα να δω τι παίζει μέχρι να γίνει το release της Παρασκευής. Το leaked στα torrents είναι από SKIDROW και είναι σπασμένο από την DVD έκδοση. Τα DVD versions δεν έχουν DRM ή κανένα μυστήριο copy protection, απλά keys και disk check. Όσα είναι digital download θέλουν ενεργοποίηση online και έχουν όριο να μη μπορείς να παίξεις την ίδια κόπια/serial σε πάνω από 5 διαφορετικά PC ανά 24ωρο. Καλό και λογικό μεν, μου βρωμάει ότι θα θέλει ντε και καλά online check τουλάχιστον μια φορά τη μέρα όμως, αλλιώς πώς θα το τσεκάρουν; Κρίμα, γιατί τα digital download έχουν και κάποια έξτρα αντικείμενα και ένα storyline που λείπει από τα boxed. Αυτάαααα....

Α, και αν ψάξετε, έχει live streaming που παίζουν κάτι τύποι και κάθεσαι και τους χαζεύεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι από XBOX, έχει και μερικά απο PC:

http://www.livestream.com/klace
http://ufragtv.com/show/soulja-side

ΧΒΟΧ:

http://www.justin.tv/gyoruspy

http://www.justin.tv/s1ayer

PC:

http://www.justin.tv/jerleminara

http://www.livestream.com/kcm117

http://www.justin.tv/lflapjackl

Ingolemo
04-11-2009, 06:07
Loipon apo to ligo pou to eida fainetai gamato.

Grafika mia xara, eidika oi xarakthres einai apisteyta kaloftiagmenoi, fainetai trelh epikoura, gamato senario, gorila, sex kai bia.
Xeirismos h me wasd ala kotor (h wow), kai click gia na epilekseis opoion paixth thes, h me terma zoom out mpainei se 'baldurs gate mode' h kamera ginetai isometrikh (epitrepetai mono na th gyrnas) kai tou elegxeis san klassiko baldurs.
An kai exei mono 3 classes exei polla talents/skills paths sto kathena opote exeis polles epiloges gia to xarakthra.

Ws twra exw porwthei, tsekarete opwsdhpote. :)

edit: Ksexasa na pw oti genika einai polu pio konta sta baldurs para se mass effect/kotor, kati pou gia mena einai polu kalo.
Epishs apo oso eida den exei kanena console-oeides feature, einai ftiagmeno gia pc.

Black Snake Moan
05-11-2009, 03:41
Βασικά αυτό είναι μεγάλη δουλειά, να είναι port το console από το PC και όχι το αντίστροφο. Στα live feeds που έβλεπα είχε παραθυράκι με chat στο πλάι και έβλεπες θεϊκά σχόλεια του τύπου "Why does your quickbar only has 3 slots?"

Πάντως παίζει τρελό κόλλημα με τις σκηνές σεξ από τους παίκτες. Καλύτερο σχόλιο έβερ στα feeds σε cutscene με σεχ, πέφτει ένα φιλάκι και μαυρίζει ξενέρωτα η οθόνη οπότε όλοι στο chat αρχίζουν και βρίζουν, πετάγεται ο τυπάς και λέει "On the superior platform (PC) there will be full featured BDSM orgies"
Έχει και bisexual χαρακτήρες στην ομάδα, οι μισοί παίκτες στα feeds παίζουν γυναίκες για να τσεκάρουν επικ λέζμπο άξιον :rofl:

Μόνο κακό οτί δε μπόρεσα με τίποτα να παραγγείλω από έξω με πιστωτική και πρέπει να περιμένω μεχρι Παρασκευή για κυκλοφορία. Στο ενδιάμεσο το έχω να κατεβαίνει από 2 διαφορετικά τράκερς για να προλάβω να το δω λίγο αλλά σέρνεται το σύμπαν. Αν είμαι τυχερός θα τελειώσει κατά τις 6 το πρωί, αλλιώς θα κερδίσω όλο κι όλο μισή μέρα :fear:

Phoebus
05-11-2009, 05:38
Το είδα στο σπίτι του Ingo. Φαίνεται απίστευτα promising. Ωραίο character creation, βάθος στα classes. Θα το τιμήσω original μου φαίνεται!

Once_Emperor
05-11-2009, 22:02
Eγώ να πω την αλήθεια αρχικά δεν ενθουσιάστηκα. Πολύ περιοριστικό character creation με λίγα classes/races και τα Origins δεν είναι τόοοσα πολλά ώστε να δικαιολογείται ο μικρός αριθμός επιλογών.

Κατά τ'αλλα το παιχνίδι φαίνετια πολύ ωραίο και καλοφιαγμένο. Δεν έχω προχωρήσει πολύ αλλά οι διάλογοι/cutscenes είναι EPIC και το σενάριο φαίνεται αρκετά ενδιαφερον. Γραφικά πολύ όμορφα και gameplay αρκετά κοντά στα KOTOR με ένα πολύ όμορφο DnD feeling.

Στο hard που το παίζω είναι αρκετά challenging και σε αναγκάζει να παίζεις πολύ με pause και να χρησιμοποιείς skills/spells ανα γύρο, κάτι που θυμίζει παλιές καλές εποχές BG.

Στα αρνητικά το ότι δεν έχει voiceover για τον χαρακτήρα σου και δίνει λίγο flat αίσθηση ειδικά όταν όλοι οι άλλοι φαίνονται τόσο προσεγμένοι. Eπίσης δεν έχει μια γαμημένη πυξίδα το UI και κάθε 3 και λίγο αναγκάζεσαι να ανοίγεις το map για να προσανατολίζεσαι.

Γενικά φαίνεται πολύ promising και ελπίζω να μην απογοητεύσει.

Περισσότερα όταν προχωρήσω κι άλλο.

Harbinger of Death
06-11-2009, 02:22
Έχει και bisexual χαρακτήρες στην ομάδα, οι μισοί παίκτες στα feeds παίζουν γυναίκες για να τσεκάρουν επικ λέζμπο άξιον :rofl:

Έλα ρε φίλε. :maikl:

Λεπόν το έπαιξα κι εγώ. Γαμάει αρκετά.

Οπτικά είναι πάρα πολύ καλό, τα μοντέλα έχουν μια φυσικότητα, την οποία βοηθάνε και οι φυσικοί διάλογοι. Εγώ έχω παίξει μόνο Origins προς το παρόν, και από υπόθεση δεν έχω δει πολλή, πάντως αν κρίνω από τα Origins, πρέπει να είναι πολύ καλοφτιαγμένη. Βρήκα πολύ πρακτικό το χειρισμό, ιδίως το γεγονός ότι έχεις τρεις τρόπους να κινείς το χαρακτήρα σου, και στην ουσία διαλέγεις ποιος σε βολεύει.

Το εντυπωσιακό για μένα είναι πως ένιωσα για πρώτη φορά σε τέτοιο παιχνίδι πως μπορώ να επιλέξω απαντήσεις που θα σκιαγραφήσουν το χαρακτήρα μου, αντί απλά να απαντάω αυτό που νομίζω ότι θα με οδηγήσει σε περισσότερο game content. Από την άλλη, δεν έχω νιώσει και να κολλάω τόσο πολύ με το παιχνίδι. Ίσως επειδή είναι καλοφτιαγμένο και θέλει να διαβάζεις αρκετά κτλ για να μπεις στην ατμόσφαιρα.

Σε γενικές γραμμές γαμάει.

Headphones
07-11-2009, 00:28
εχω παιξει μολις 10 λεπτα και εχω σκατοκαυλωσει. το βλεπω να ξανακολαω με παιχνιδι μετα απο χρονια.

cyber_lingas
07-11-2009, 05:58
Οκ, καλό είναι... neverwinter φάση, όχι kotor
αλλά με αυτό το αίμα, τί σκατά σκέφτόνταν; Σκοτώνεις ένα ζωάκι και σπλατεριάζει όλη η ομάδα απο πάνω μέχρι κάτω, σαν σκηνη braindead ενα πράγμα :D

http://art.penny-arcade.com/photos/704358679_ayGHY-L.jpg

Harbinger of Death
07-11-2009, 18:17
Το επί πληρωμή DLC είναι για το πέος, ιντίντ.

Dythor
07-11-2009, 18:26
Το καλύτερο RPG της δεκαετίας, hands down.

ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ σ' αυτόν που είχε τη φαεινή να μη βάλουν multiplayer. Θα του 'χαμε λιώσει τη μάνα στο LAN.

Kelldorain
07-11-2009, 18:48
Πάρα πολύ καλό πραγματικά, σενάριο και setting γενικά έχουν τεράστια βάθος.
Πάντως Dythor υπερβάλλεις λίγο νομίζω για καλύτερο rpg δεκαετίας, να γίνει πολλ

Dythor
07-11-2009, 18:52
Άμα μου κοτσάρεις κανά Oblivion/Gothic 3 θ' αρχίσω να ΒΑΡΑΩ.

Kelldorain
07-11-2009, 18:52
Προφανώς και όχι, FF12 και BG2 σκέφτομαι. Αλλά οφφτόπικ και σίγουρα ξεχνάω και κάποια

Dythor
07-11-2009, 19:03
Λοιπόν έχεις δίκιο, νόμιζα ότι το BG II είχε βγει το '98-΄99 και, εντάξει, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Για FF series τώρα, είναι λίγο περίεργο να τα συγκρίνεις με CRPGs.

Kelldorain
07-11-2009, 19:07
Όντως είναι, απλά το ανέφερα επειδή είπες για καλύτερο rpg γενικά. Δεν εννοώ ότι τα συγκρίνεις άμεσα απλά με βάση το τι προσέφερε το καθένα. Και το FF12 (επίτηδες αναφέρω αυτό και όχι το 10) πέρα του ότι πραγματικά ήταν εξέλιξη για τα jrpgs, είχε ένα από τα καλύτερα battle systems που έχω δει

Dythor
07-11-2009, 19:10
Εγώ πχιο περισσότερο είχα 'φχαριστηθεί το 10! Τέλος πάντων, οφτόπικ.

SpiritCrusher
07-11-2009, 19:44
Το επί πληρωμή DLC είναι για το πέος, ιντίντ.

H Bethesda από τα DLCs του Fallout 3 έχει βγάλει μέχρι στιγμής 70 εκατομμύρια $. Δε νομίζω να τους νοιάζει ιδιαίτερα πόσο γτπ είναι :P

asimoulis
08-11-2009, 05:01

ρε μαλάκα το 10 είναι όντως τόσο έπος όσο λένε? το ξεκίνησα και στο πρώτο 2ωρο όλο βιντεάκια και πρόλογος. θα παίξω καθόλου αργότερα?

SpiritCrusher
08-11-2009, 05:32
To 10 ήταν μια χαρά. Προσωπικά μου άρεσε και κατα το τέλος που σου δίνει το ζουμί του όλου στόρυ και "μαθαίνεις" τι ακριβώς έχεις εκείνη τη στιγμή μπροστά από το χαρακτήρα σου wink wink. Το μόνο αρνητικό είναι πως είναι από τα πιο linear FF μιας και αν θυμάμαι καλά δεν είχε να ταξιδεύεις ελεύθερος. Από την άλλη αυτό τους άφησε να έχουν καλύτερο storytelling και να βλέπεις πολλά βιντεάκια και πρόλογους :P

On topic οι Vitality έβγαλαν το Patch για το DA:O και έχει μερικά ωραία fixes.

Marillion
08-11-2009, 14:52
re mhn lete otinanai. pitt kai broken steel einai mia xara expansions. den exw paiksei dragon age origins alla den kserw an mporei na kseperasei to oblivion. vara me dythor.

Abruzzi
08-11-2009, 15:04
εσυ ο αποπανω επαιξες chinatown wars;

Dythor
08-11-2009, 15:49

ρε μαλάκα το 10 είναι όντως τόσο έπος όσο λένε? το ξεκίνησα και στο πρώτο 2ωρο όλο βιντεάκια και πρόλογος. θα παίξω καθόλου αργότερα?

Ε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν έτσι τα παιχνίδια μάλλον δεν θα αρέσει!

Phoebus
08-11-2009, 19:44
Είστε off topic, μιλάμε για DA:O.

Το τσίμπησα, ω θεοί τι παιχνιδάρα!!!

Deggial
08-11-2009, 20:17
Έχω παίξει κανά 15ωρο ως τώρα κι έχει πάαρα πολύ ακόμα... το σύστημα μάχης θυμίζει πολύ NWN, αλλά το πολυδιάστατο σενάριο και τα άπειρα side-quests φέρνουν περισσότερο στις παλιές καλές μέρες του Baldur's Gate II.

Harbinger of Death
09-11-2009, 02:11
Είναι ένα πρώτο βήμα προς το Computer Role Playing Done Right (το υπέρτατο, άπιαστο είδος PC Game).

phthoggon
09-11-2009, 05:34
πολύ εύκολα εντυπωσιάζεσθε βλέπω κύριοι! το main σενάριο είναι τυπικότατο και δε φτάνει ούτε για αστείο τις προεκτάσεις που είχαν τα baldurs. Ευτυχώς σώνουν τη κατάσταση οι χαρακτήρες και κάποια από τα sidequests και γενικότερα γραφικά, ομιλίες, ετς. Στην αρχή μου είχε φανεί τυπικότατο και εντελώς προβλέψιμο πάντως το συνέχισα και τελικά με κόλλησε (από το fade και μετά). Για να δούμε. Αλλά σα kotor στο μεσαίωνα ρε πούστη, αυτό που έλεγε ο μαρίλλιον, μηδέν πρωτοτυπία.

Deggial
09-11-2009, 12:19
πολύ εύκολα εντυπωσιάζεσθε βλέπω κύριοι! το main σενάριο είναι τυπικότατο και δε φτάνει ούτε για αστείο τις προεκτάσεις που είχαν τα baldurs.

Στην αρχή αυτό έλεγα και εγώ, το έβρισκα κλισέ, τουλάχιστον το βασικό σενάριο. Στη συνέχεια όμως στρώνει πολύ και μερικά quests (π.χ. Circle of Mages) αξίζουν πάρα πολύ. Επίσης οι πράξεις του παίκτη αφ' ενός έχουν τουλάχιστον και κάποιες συνέπειες, αφ΄ετέρου οι επιλογές δεν περιορίζονται σε ψευτο-διλλήματα όπου το καλό και το κακό είναι ξεκάθαρα, φάση 'save the kitten or slay all firstborn babies' όπως τόσα άλλα παιχνίδια που υπόσχονταν το ίδιο πράγμα.

Harbinger of Death
09-11-2009, 13:12
Αυτό που είπε ο Deggial ακριβώς. Το σενάριο μπορεί να μην είναι τέρας πρωτοτυπίας, αλλά παραδίδεται με τρόπο πολύ μπροστά από τα ως τώρα CRPGs.

antimusic
09-11-2009, 23:33
έλα έχει κρασάρει 2 φορές στα 20 λεπτά παιχνιδιού το κέρατό μου.

Ingolemo
10-11-2009, 00:05
πολύ εύκολα εντυπωσιάζεσθε βλέπω κύριοι! το main σενάριο είναι τυπικότατο και δε φτάνει ούτε για αστείο τις προεκτάσεις που είχαν τα baldurs. Ευτυχώς σώνουν τη κατάσταση οι χαρακτήρες και κάποια από τα sidequests και γενικότερα γραφικά, ομιλίες, ετς. Στην αρχή μου είχε φανεί τυπικότατο και εντελώς προβλέψιμο πάντως το συνέχισα και τελικά με κόλλησε (από το fade και μετά). Για να δούμε. Αλλά σα kotor στο μεσαίωνα ρε πούστη, αυτό που έλεγε ο μαρίλλιον, μηδέν πρωτοτυπία.

Pros to parwn to senario gia mena einai polu kalutero apo baldurs, kai polu pio kinhmatografiko, teleious xarakthres, epiloges pou exoun ontws nohma kai antiktypo (estw ki an mporei na xoun to idio apotelesma), genika goustarw.

A, kai mporei na fernei se kati metaksy kotor-baldurs, alla einai apisteuta kaloftiagmeno, den prepei na nai prototypo kati apla gia na einai prototypo.

Harbinger of Death
10-11-2009, 02:28
Με ATI νομίζω έχει όντως προβλήματα.

Deggial
10-11-2009, 12:23
Με ATI νομίζω έχει όντως προβλήματα.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα τελευταία 5-6 χρόνια. :p

Marillion
10-11-2009, 13:27

yeap. se liges meres tha sou vgalw kai thn etymhgoria (sto omwnymo thread). grapse kai sy

Abruzzi
10-11-2009, 15:06

yeap. se liges meres tha sou vgalw kai thn etymhgoria (sto omwnymo thread). grapse kai sy

σημερα το ελαβα το δικο μου.δεν εχω τσεκαρει ακομα.

sorry για το off topic =p

Esteban
11-11-2009, 12:40
Όντως είναι, απλά το ανέφερα επειδή είπες για καλύτερο rpg γενικά. Δεν εννοώ ότι τα συγκρίνεις άμεσα απλά με βάση το τι προσέφερε το καθένα. Και το FF12 (επίτηδες αναφέρω αυτό και όχι το 10) πέρα του ότι πραγματικά ήταν εξέλιξη για τα jrpgs, είχε ένα από τα καλύτερα battle systems που έχω δει

...

Dythor
11-11-2009, 18:24
Δημιουργικότατο ποστ, μπράβο φίλε Esteban!

Esteban
11-11-2009, 18:54
Δημιουργικότατο ποστ, μπράβο φίλε Esteban!

δηλαδή εσύ γούσταρες το σύστημα μάχης του ff12? :O

Kelldorain
11-11-2009, 19:20
Έλα ήταν πρωτότυπο και παράλληλα απομακρυνόταν από το turn based του 10 που α) για πολλούς που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με jrpgs ήταν κουραστικό και β) απομάκρυνε τους άσχετους με το είδος από το να ασχοληθούν , γιατί όσο να 'ναι δεν είναι και το καλύτερο να πετάς σε κάποιον μικρό σε ηλικία/καινούριο στο χώρο ένα σωρό stats χωρίς υποψία real time. Να μη μιλήσω καν για τα random encounters.
Αλλά και πάλι το σύστημα του 12 είναι ένα πολύ όμορφο σύστημα, φέρνει λίγο σε βασικά θέματα προγραμματισμού, σε βάζει να φτιάχνεις ουσιαστικά από πριν το πλάνο χωρίς να σε εμποδίζει να αλλάξεις κάτι σε μια μάχη, έχει ουσιαστική εξέλιξη στην διάρκεια του παιχνιδιού και όσο να 'ναι είναι μια αλλαγή. Αν είχε υλοποιηθεί και λίγο καλύτερα (να έλειπαν πχ σημεία που έπαιρνες level afk) θα ήταν ακόμα καλύτερο. Τα βασικά προβλήματα του ff12 ήταν άλλα (κυρίως το σενάριο) αλλά και πάλι για μένα είναι το καλύτερο ff εδώ και ΠΟΛΥ καιρό.

Αλλά offtopic.

Esteban
11-11-2009, 19:25
Έλα ήταν πρωτότυπο και παράλληλα απομακρυνόταν από το turn based του 10 που α) για πολλούς που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με jrpgs ήταν κουραστικό και β) απομάκρυνε τους άσχετους με το είδος από το να ασχοληθούν , γιατί όσο να 'ναι δεν είναι και το καλύτερο να πετάς σε κάποιον μικρό σε ηλικία/καινούριο στο χώρο ένα σωρό stats χωρίς υποψία real time. Να μη μιλήσω καν για τα random encounters.
Αλλά και πάλι το σύστημα του 12 είναι ένα πολύ όμορφο σύστημα, φέρνει λίγο σε βασικά θέματα προγραμματισμού, σε βάζει να φτιάχνεις ουσιαστικά από πριν το πλάνο χωρίς να σε εμποδίζει να αλλάξεις κάτι σε μια μάχη, έχει ουσιαστική εξέλιξη στην διάρκεια του παιχνιδιού και όσο να 'ναι είναι μια αλλαγή. Αν είχε υλοποιηθεί και λίγο καλύτερα (να έλειπαν πχ σημεία που έπαιρνες level afk) θα ήταν ακόμα καλύτερο. Τα βασικά προβλήματα του ff12 ήταν άλλα (κυρίως το σενάριο) αλλά και πάλι για μένα είναι το καλύτερο ff εδώ και ΠΟΛΥ καιρό.

Αλλά offtopic.

Δεν θέλω μικρούς άσχετους στο ff μου που δεν ασχολούνται με rpg και θέλουν να παίξουν ff επειδή είναι κιεγαμώ.
Τα random encounters σου 'πα καλά κάναν και τα φτιάξαν.

Kelldorain
11-11-2009, 19:42
Για το β που έγραψα δέχομαι ότι είναι κυρίως θέμα πωλήσεων. Ωστόσο είναι αναγκαίο να αποκτήσουν αυτά τα παιχνίδια και διαφορετικό κοινό. Όχι τόσο τα Final Fantasy που οκ λόγω hype και marketing θα πουλήσουν αλλά γενικότερα είναι καλό να ασχοληθεί πχ κόσμος με τα jrpgs που δεν έχει παίξει πριν και έχει διαφορετικά κριτήρια, και ποιο καλύτερο να τους εισάγει από το πιο αναγνωρισμένο. Αν αυτό δεν γίνει σταδιακά το κοινό θα μένει στα ίδια χωρίς απαιτήσεις, θα απομονώνεται με κλασσικά φαινόμενα ψευτοελιτισμού, θα αποθεώνει ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ (ακόμα θυμάμαι με φόβο αποθεωτικά reviews σε suikodens) , οι πωλήσεις θα πέσουν και τελικά θα απαξιωθεί ένα σημαντικό και δημιουργικό κομμάτι της βιομηχανίας. Το να κρατάς βασικά στοιχεία που κρατούν σταθερό το είδος είναι ένα θέμα, το να μένεις όμως κολλημένος σε πράγματα που πια δεν έχουν τόση σημασία είναι άλλο. Εξάλλου ιαπωνικοί τίτλοι με καθαρό turn based βγαίνουν άπειροι και σε κάποιους είναι καλύτερα δουλεμένο από τα ff (dragon quest πχ). Πάντως οκ ας δούμε το 13 που θα 'ναι με active time battle system και το ξανασυζητάμε

Esteban
11-11-2009, 20:17
και ξαναλέω.

Στα αρχίδια μου το κοινό που πρέπει να μυηθεί κι όλας. Δηλαδή όσοι γουστάρουν ff τώρα είναι σούπερ γαμάτοι που δεν περάσαν τελετή μύησης; Με το ένα έρχεται και το άλλο.

Ας αλλάξουν το πόκεμον αν θέλουν να προσελκύσουν κόσμο

Αφού είναι αποδεδειγμένο ότι οι ff fans γουστάρουν το τωρινό σύστημα μάχης.
ΤΟ active battle system σου 'πα θα ναι σαν το 7 μάλλον. Άντε με 2-3 μικρούλες αλλαγές σε φάση να αλλάζεις char ενώ διαδραμτίζεται or sth.

H.
11-11-2009, 21:48
Ρε παιδιά. Ήταν το 7. Ήταν και όλα τα άλλα. Τι συζητάτε ακριβώς?

BunnyDee
13-11-2009, 21:35
To DA:O είναι αυτό από BG crew ε; Είχα δει κατά τον Οκτώβρη κάτι βιντεάκια, που, εντάξει, δε το έδειχναν και με Obli γραφικά (πιο-ωραία-από-τον-αληθινό-κόσμο), αλλά δεν ήταν κακά, και πιο πολύ το gameplay, τον κόσμο ειδικά, κλπ έλεγαν ότι λέει. Α, και 'το PC version είναι απίστευτα καλύτερο από κονσολέ'. Αυτό μου έμεινε.

Τίποτα το-ψαμπαιγν-που-παίζουν-σε-tabletop φαντάζομαι θα είναι, που το έκαναν PC game κιέτσι για να γουστάρουν, κι απ' ό,τι άκουσα είναι πολύ DnD χωρίς να είναι 'επίσημα'. Αληθεύει;

Deggial
13-11-2009, 21:40
To DA:O είναι αυτό από BG crew ε; Είχα δει κατά τον Οκτώβρη κάτι βιντεάκια, που, εντάξει, δε το έδειχναν και με Obli γραφικά (πιο-ωραία-από-τον-αληθινό-κόσμο), αλλά δεν ήταν κακά, και πιο πολύ το gameplay, τον κόσμο ειδικά, κλπ έλεγαν ότι λέει. Α, και 'το PC version είναι απίστευτα καλύτερο από κονσολέ'. Αυτό μου έμεινε.

Τίποτα το-ψαμπαιγν-που-παίζουν-σε-tabletop φαντάζομαι θα είναι, που το έκαναν PC game κιέτσι για να γουστάρουν, κι απ' ό,τι άκουσα είναι πολύ DnD χωρίς να είναι 'επίσημα'. Αληθεύει;

Ναι, είναι από την BioWare (Baldur's Gate, NWN, KoToR). Το σύστημα φέρνει σε NWN (DnD που λες), βασικά είναι σχεδόν το ίδιο, ίσως πιο απλουστευμένο.

Περί console version δε ξέρω, την PC παίζω και είναι μια χαρά. Τα γραφικά είναι πολύ καλά, τα διάφορα βιντεάκια σε γιουτούμπ, κλπ. το αδικούν.

Βασικά, αν έχεις παίξει Baldur's, θα σου φανεί απίστευτα οικείο, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν το Baldur's Gate III αν είχε το αντίστοιχο IP license.

Esteban
13-11-2009, 23:32
Δεν μπορώ καν να διανοηθώ πώς σκατά μπορείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι σε κονσόλα

Esteban
14-11-2009, 03:49
Ποστάρετε photos από το party σας :)

http://img29.imageshack.us/img29/2540/screenshot2009111402451.jpg

Deggial
14-11-2009, 11:18
Βαριέμαι να ανοίγω το πισί τώρα, αλλά το πάρτυ μου είναι η δικιά μου (lvl 14 rogue με bard και ranger specializations), ο Alistair (τον οποίο τον πήδηξα ήδη), Wynne (που η καριόλα δε γουστάρει τη σχέση μου με τον Άλισταιρ) και Morrigan.

Όταν παίρνει η Morrigan Blizzard και Sleep/Nightmare, το παιχνίδι απλά έχει τελειώσει. Θα μπορούσε να μην έχει και εχθρούς, το ίδιο θα μου έκανε, πεθαίνουν πριν με φτάσουν.

ΥΓ. Ε, τουλ, δεν είναι NWN2 όπου το παιχνίδι τελειώνει στο lvl3 αν έχεις βάρδο.

BunnyDee
14-11-2009, 13:19
Deggial - Ναι, είναι από τη BioWare, μάλλον γι' αυτό δε μου φαίνονται και τραγικά τα γραφικά όπως ακούστηκε. Και, ναι, δεν έχουν το license, αλλά προς τα 'κει το πάνε, μάλλον όμως είναι επηρεασμένοι, γι' αυτό είναι, λέει (δεν έχω παίξει ακόμα, μόνο vids έχω δει, ε), τόσο DnD (τα Baldurs, NWN κλπ σ' αυτό βασίζονται άλλωστε).

cyber_lingas
14-11-2009, 16:53
χε, grease+fireball ftw

άσχετο, προσέξατε οτι οι χαρακτήρες πετάνε ατάκες πάντα οταν περνάς γεφύρια; Έχουν βάλει το trigger εκει...

Dythor
14-11-2009, 18:32

Σιχαίνομαι να συμφωνώ με τον Ι. κάντε κάτι!

Esteban
14-11-2009, 19:18

ε ήταν και το 10 ισάξιο.

Οπότε δεν συμφωνείς τελείως γιατί το 10 παίζει να ναι και πιο γαμάτο από 7.

Ικανοποιημένος;

Nasum
15-11-2009, 19:56
Τυπακι που επαιξε το DA,την επομενη μερα που σε ενα DND campaign καναμε character creation,εφτιαξε χαρακτηρα με το ονομα Alistair Loghain.

Το παιχνιδι ειναι απιστευτο,φωτοζ απο το παρτυ καμιν σουν.:pink:

cloud
15-11-2009, 20:10

ε ήταν και το 10 ισάξιο.

Ικανοποιημένος;

Τι λες ρε. Τι λες. Τι.

Ατελείωτη ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ το 10.

Esteban
15-11-2009, 21:27

ε ήταν και το 10 ισάξιο.

Ικανοποιημένος;

Τι λες ρε. Τι λες. Τι.

Ατελείωτη ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ το 10.

Καλά σε γαμάει το μαλλί του Tidus.

Αλλά με όνομα cloud τι να περιμένεις;

H.
15-11-2009, 21:40

ε ήταν και το 10 ισάξιο.

Ικανοποιημένος;

Ω ρε παναγίαμ, καινούργιες διαστάσεις κακογουστιάς και αμπαλοσύνης. Esteban παράτα τα pc games και τράβα με κάνα 8χρονο για κρυφτό, μήλα και ψείρες. Δεν το χεις.

Esteban
15-11-2009, 21:57

ε ήταν και το 10 ισάξιο.

Ικανοποιημένος;

Ω ρε παναγίαμ, καινούργιες διαστάσεις κακογουστιάς και αμπαλοσύνης. Esteban παράτα τα pc games και τράβα με κάνα 8χρονο για κρυφτό, μήλα και ψείρες. Δεν το χεις.

pc game και το ff μικρέ καθυστερημένε φίλε μου;(sic)
Γούστα είναι αυτά και δεν επέβαλα σε κανέναν την άποψή μου.

cloud
15-11-2009, 22:00

To μαλλί ήταν το λιγότερο, αυτό ήταν όλο κι όλο που έχεις να πεις;
Παιχνιδάρα λοιπόν το 10, μαλλί Tidus. :dfinger:

Esteban
15-11-2009, 22:02

To μαλλί ήταν το λιγότερο, αυτό ήταν όλο κι όλο που έχεις να πεις;
Παιχνιδάρα λοιπόν το 10, μαλλί Tidus. :dfinger:

αχαχαχα.

Έλα ρε απλά με έχει σημαδέψει σαν παιχνίδι πιο πολύ από το 7 τι να κάνουμε.
Κι ας μην το 'χω παίξει τόσο πολύ όσο το 7.

Και κυρίως τα κινηματογραφικά cut-scenes που είχε μεσα εμένα με φτάνουν.
Μπορεί να μην είχε τόση ελευθερία κινήσεων and stuff αλλά και οι χαρακτήρες μου φανηκαν καλύτερα δομημένοι(ή δομικά λιγότερο ηλίθιοι)

εντιτ:Πιστεύω να μην πίστεψες ότι μου άρεσε όντως το μαλλί tidus ε :O

cloud
16-11-2009, 00:14
Οτιδήποτε ανέφερες υπάρχει στο 7, επί 10 (προφανώς δεν είχε τόσα πολλά cg cutscenes αλλά στην εποχή εκείνη το wow factor ήταν υπερτεράστιο).
Αλλά κλασσικά, ας πούμε "οκ γούστα" γιατί βαριέμαι κιόλας τα debates για video games.

Xtikio
16-11-2009, 01:07
tovala shmera kai mou arese arketa. an kai me P4 3.4 1GB ram kai GeForce 6600 128mb den nomizw oti efxaristiemai idieteros to game

Esteban
16-11-2009, 16:12
Οτιδήποτε ανέφερες υπάρχει στο 7, επί 10 (προφανώς δεν είχε τόσα πολλά cg cutscenes αλλά στην εποχή εκείνη το wow factor ήταν υπερτεράστιο).
Αλλά κλασσικά, ας πούμε "οκ γούστα" γιατί βαριέμαι κιόλας τα debates για video games.

Κι έλεγα να αναφέρω την ηλίκια μου :D

Έπαιξα και τερμάτισα το 7 φέτος οπότε το wow factor δεν ήταν υπερτεράστιο

Τέσπα, όντως ας πούμε γούστα

Dythor
21-11-2009, 23:27
Ρε μαλάκες το πρώτο Ogre είναι παλούκι.

Ingolemo
22-11-2009, 14:31
Noob detected :P

Dythor
22-11-2009, 18:35
Το πέρασα.

Μαλάκες νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει.

Xtikio
22-11-2009, 23:41
an kapoios edw to paizei se full grafika aneta as pei plz ti specs exei sto pc toy.

Ingolemo
23-11-2009, 00:26
an kapoios edw to paizei se full grafika aneta as pei plz ti specs exei sto pc toy.

nvidia 8800gt 512mb (to pio shmantiko)
amd x2 4200+
2gb ddr400

ola full, paei mia xara.

casshern
23-11-2009, 00:46
Για πείτε φίλοι μου,

αν θέλω να αγοράσω την Collector's Edition του παιχνιδιού, τι επιλογές έχω?

Ας πούμε ότι έχω πιστωτική, οπότε αν είναι για παραγγελία ονλάην, θα ήθελα κάτι ασφαλές μπετόν αρμέ.

antimusic
23-11-2009, 00:55

amd x2 4200+
2gb ddr400

ola full, paei mia xara.

σε τι ανάλυση;

Ingolemo
23-11-2009, 01:20

amd x2 4200+
2gb ddr400

ola full, paei mia xara.

σε τι ανάλυση;

1920x1200

Dythor
23-11-2009, 04:50

Όλα στο φουλ, ίσως σε μερικές φάσεις να χρειαζόταν λίιιγο πιο υψηλό framerate για να πεις "άψογα" ρε παιδί μου αλλά δεν είναι ενόχληση, σε καμία περίπτωση.

4 γίγα RAM και 9600GT.

Xtikio
23-11-2009, 13:11
θα πάω να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών. ελπίζω να υπάρξει αισθητή διαφορά

cynic
23-11-2009, 13:47
Xtikio pes mia se ti settings to pezeis me tin 6600gt.Panw katw to idio pc edw me 2gb ram kai 3.2cpu. Episis, an agoraseis agp karta pes pia 8a protimiseis.To psaxnw ligo teleftea alla pleon agp mono ati me sira 3xx na ne aparadekth me provlimata.Genika i ati leei pleon enw vgazei agp , de tis ipostirizei me drivers opote meneis me tou vendor. Vlepw eshop exei ferei 4670, alla se googlarisma pali mono provlimata eida. H 4850 me 512/dd3 ram tou plaisiou mallon einai i idanikh.

cloud
23-11-2009, 16:33
4850 σε agp δε νομίζω να υπάρχει. 4670 είναι μια χαρά κάρτα, τι προβλήματα έχει;

BunnyDee
23-11-2009, 16:36
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1096-Dragon-Age-Origins - νοιώθει ότι πρέπει να πει κακά πράγματα για ό,τι κάνει review, αλλά παρόλα αυτά έπαιζε με τις ώρες... Αχχχ, Yahtzee, είναι gamer ε...

locust
23-11-2009, 16:56
4850 σε agp δε νομίζω να υπάρχει. 4670 είναι μια χαρά κάρτα, τι προβλήματα έχει;

εκτός απο το οτι είναι ATI?

cynic
23-11-2009, 17:09
Nai la8os mou, 4650 i8ela na pw.Gia tin 4670 ta idia probs me drivers mias kai den iparxei support apo tin ati gia drivers, cpu usage poli psila se idle katastaseis, klp

I just got my Power Color HD 4670 today from neweggs and when I checked for updated driver and CCC (no good, update driver for HD 4670 AGP is non-existent) I just happened to read your post. I just check my Perform and I got the same problem. Excessive interrupts, CPU usage ranged from 33% to 50% with no apps running. My old nVidia 6800GT has no problem like this. I don't know what got to me to buy an ATI card because a few months ago the issue came up, I have decided that ATI card is not the one to buy due to driver update issue.Getting old and become forgetful, I guess. I will return the card because I have dual boot system with Vista Ultimate and the driver from Power Color just can't load in Vista Ultimate.

Genika risko pleon to update se agp apo oti katalavenw.

Dythor
23-11-2009, 17:33
Ερώτηση: Βρίσκει κανείς το παιχνίδι σχετικά δύσκολο; Είχα χρόνια να δυσκολευτώ σε κάτι στο Normal και πιστεύω ότι δεν κάνω κάτι λάθος, είναι δύσκολες οι μάχες και πεθαίνουν οι χαρακτήρες πολύ εύκολα έτσι κι αλλιώς, τι;

KoiliaSamprela
23-11-2009, 17:35
Ερώτηση: Βρίσκει κανείς το παιχνίδι σχετικά δύσκολο; Είχα χρόνια να δυσκολευτώ σε κάτι στο Normal και πιστεύω ότι δεν κάνω κάτι λάθος, είναι δύσκολες οι μάχες και πεθαίνουν οι χαρακτήρες πολύ εύκολα έτσι κι αλλιώς, τι;

αν δεν παίζεις με το pause ίιιιιισως και να σου φανεί λίγο δύσκολο , αλλά γενικά στο νόρμαλ δεν είναι

antimusic
23-11-2009, 17:40
tactics slots παιδιά.

cloud
23-11-2009, 17:47
Genika risko pleon to update se agp apo oti katalavenw.

Ε όπως και να χει είναι καλύτερο ένα γενικότερο Upgrade.

Νομίζω ότι το πατς που βγήκε το φτίαχνει κι αυτό.

Dythor
23-11-2009, 18:44

αν δεν παίζεις με το pause ίιιιιισως και να σου φανεί λίγο δύσκολο , αλλά γενικά στο νόρμαλ δεν είναι

Εντάξει, δεν εννοώ ότι έχω κολλήσει κάπου αλλά π.χ. στον πύργο με το Ogre αναγκάστηκα να παίξω ξανά απ' το πρώτο επίπεδο γιατί είχα χρησιμοποιήσει βλακωδώς τα potions και με 2 μικρά και 3 melee δε νομίζω ότι μπορείς να το νικήσεις στο Normal εκτός αν το εξπλοιτάρεις κάπως (να το βάλεις να κυνηγάει το σκυλί και να ρίχνεις με τόξα ας πούμε).

antimusic
23-11-2009, 19:23
αυτό δε λέγεται "exploitάρω" όμως, δεν παίζεις ντιάμπλο.

Xtikio
24-11-2009, 21:00
Xtikio pes mia se ti settings to pezeis me tin 6600gt.Panw katw to idio pc edw me 2gb ram kai 3.2cpu. Episis, an agoraseis agp karta pes pia 8a protimiseis.To psaxnw ligo teleftea alla pleon agp mono ati me sira 3xx na ne aparadekth me provlimata.Genika i ati leei pleon enw vgazei agp , de tis ipostirizei me drivers opote meneis me tou vendor. Vlepw eshop exei ferei 4670, alla se googlarisma pali mono provlimata eida. H 4850 me 512/dd3 ram tou plaisiou mallon einai i idanikh.

όλα στο low τα έχω και πάλι σέρνεται. για το τι κάρτα θα πάρω δεν ξέρω. σίγουρα όμως θα είναι nVidia. σκέφτομαι σίγουρα να προτιμήσω 512 DDR3 κάποια κάρτα.

cloud
24-11-2009, 22:06
Δε παίζει και τόσο ρόλο το μέγεθος της μνήμης. Και καλύτερα να προτιμήσεις ati έτσι όπως έχουν τα πράγματα.

Esteban
24-11-2009, 22:14

είναι μέχρι να βρεις την healer :P

Ingolemo
25-11-2009, 00:52
Δε παίζει και τόσο ρόλο το μέγεθος της μνήμης. Και καλύτερα να προτιμήσεις ati έτσι όπως έχουν τα πράγματα.

Hm, paizei, apla oxi analogika.

Thes arketh mnhmh sth karta wste na xwrane ola ta textures klp tou paixnidiou alliws tha paei arketa xeirotera.

Me 512mb pleon eisai psilo ok (se games me high textures), kai an einai kana duo games pou theloun parapanw rixneis to texture quality.

Katw apo 512mb me tpt pantws an thes na krathsei/paizeis me kala textures.

Abruzzi
25-11-2009, 00:56

μην παίξεις demon's souls

cloud
25-11-2009, 01:02

Hm, paizei, apla oxi analogika.

Thes arketh mnhmh sth karta wste na xwrane ola ta textures klp tou paixnidiou alliws tha paei arketa xeirotera.

Me 512mb pleon eisai psilo ok (se games me high textures), kai an einai kana duo games pou theloun parapanw rixneis to texture quality.

Katw apo 512mb me tpt pantws an thes na krathsei/paizeis me kala textures.

2 είναι οι επιλογές, 512/1024 (δεν πιάνουμε τα άκρα) άρα το πόσα χρήματα ξοδεύεις είναι που καθορίζουν ουσιαστικά το πόση μνήμη είναι καλύτερα. Για κάτω από 100 ευρώ τα 512 είναι μια χαρά, για 100-200 τα 1024 είναι ψιλο-μονόδρομος.

Dythor
25-11-2009, 14:53

είναι μέχρι να βρεις την healer :P

Λολ, όντως ήταν, αφού ξεμπέρδεψα με το Redcliffe στους μάγους πάει με αυτόματο :P

Black Snake Moan
01-12-2009, 12:22
Να πω την αμαρτία μου, έχω κάνει τα πιο πολλά από τα αρχικά storyline quest της όλης φάσης (νάνους, elves, redcliffe και μάγους) και το ψιλοάφησα πριν πάω στο denerim, έχω να παίξω κάπου 2 βδομάδες.
Το παιχνίδι λέει βέβαια, απλά έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που έφαγα χοντρό κόλλημα με game και γενικά δεν μπορώ να κάτσω να λιώσω πλέον για να τα τερματισω, το πάω χαλαρά το θέμα.

Αυτά που μου άρεσαν είναι ότι έχει πάρα πολύ καλό υπόβαθρο σαν μυθολογία (ναι, έχω διαβάσει τα πάντα όλα από codec entries και τα σπάει), καλό voice acting και ωραίους χαρακτήρες με μηχανοραφίες και προσωπικές αδυναμίες.

Ξεκίνησα έναν dalish elf rogue με assassin specialization στην πορεία και σκοπό να τον κάνω τελείως καθίκι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακομα δεν έχει βγει CRPG που να μπορείς να είσαι τέρμα κάφρος στις επιλογές σου. Εντάξει, όντως δεν είναι σκέτο άσπρο-μάυρο σε θέματα ηθικών επιλογών και μπορείς να είσαι κακούλης, το θέμα όμως είναι να βγει κάποτε ενα game που θα μπορείς να είσαι ΔΥΝΑΣΤΗΣ. Σε φάση, με βάλατε με το ζόρι σε αυτή την ιστορία με τους wardens, ε να κι εγώ, θα κάνω τη βρωμοδουλειά σας αλλά στην πορεία θα σπείρω πτώματα, καμμένα χωριά και εξώγαμα και θα θερίσω αναγνώριση, status, αξιώματα και πλούτη, γιατί έτσι, με το σπαθί μου. Σπαθιά μου μάλλον, γιατί πάντα παίζω dual wielders.

Παρεπιπτόντως σε μεγάλους εχθρούς όπως πχ Ogres, δράκους κλπ, αν έχετε rogue με σπαθιά στην ομάδα αφήστε τον να κάνει το killing blow. Έχουν τόσο άρρωστα fininshing moves που μένεις κάγκελο. Έχει και στους μικρούς εχθρούς τέτοια animation πού και πού, αλλά και πάλι ενω πχ ο Alistair απλά τους καρφώνει το σπαθί και ρίχνει και μια με την ασπίδα, ο rogue θα κόβει κεφάλια. Σε μεγάλους εχθρούς είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, έχω δει ας πούμε rogue να πηδάει σε αργή κίνηση πάνω σε ogre και να του μπήγει 2 σπαθιά στην καρωτίδα, ή να δίνει ένα σάλτο, να ανεβαίνει στο κεφάλι του δράκου και να του κάνει το μυαλό σουβλάκι.

Πάντως με ψήνει να το τελειώσω σε κάποια φάση, γιατί είναι καλοδουλεμένο και επίσης αποδεικνύει ότι μπορείς να βγάλεις ένα σωστό game που δεν θα έχει τα τρελά γραφικά και άρρωστες απαιτήσεις απο hardware, αρκεί να έχει καλό gameplay. Από τα αγαπημένα μου σημεία μέχρι τώρα ήταν η όλη φάση με τους νάνους...ίντριγκα, ωραία μυθολογία και μια πόλη που αρχιτεκτονικά σε έπειθε ότι φτιαχτηκε από νάνους, συν το αίσθημα ότι είσαι στην πρώτη γραμμή μιας αυτοκρατορίας που παρακμάζει και αγωνίζεται να επιβιώσει με κάθε τρόπο. Δε λέω παραπάνω μη βγουν spoilers, αν και μάλλον οι περισσότεροι θα το έχετε προχωρήσει περισσότερο.

Τα DLC έτσι κι έτσι μέχρι στιγμής. Δεν ήταν άσχημα τα δύο που έχουν βγει, αλλά μου φαίνονται λίγο τσιμπημένα στην τιμή για ιστοριούλες που κρατάνε το πολύ μια ωρίτσα. Αυτά υποψιάζομαι ότι είναι δυστυχώς τα τερτίπια της EA που έχει αγοράσει την bioware, και τώρα που βρήκαν την αγελάδα με τα χρυσά βυζιά θα την αρμέξουν μέχρι να λιώσει :rofl:

Xtikio
07-12-2009, 18:15
exwsa morrigan

Headphones
07-12-2009, 19:38
τωρα που το τελειωσα μπορω να πω οτι απογοητευτηκα λιγο, το περιμενα μεγαλυτερο κι ετσι. γενικα θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο αλλα νταξ. και 2η φορα δεν μου κανε να το ξαναπαιξω απ την αρχη.

Esteban
12-12-2009, 17:27
Μαλάκες ντάξει τι σκατά;

Διάλεξα τους werewolves στο elf quest γιατί ήταν πιο true και τώρα το παιχνίδι με τιμωρεί αφού ο merchant των elves ήταν ο μόνος με unlimited elfroot.

Xtikio
12-12-2009, 17:38
SUCK IT.

Esteban
12-12-2009, 17:38
SUCK IT.

μάλλον το παρατάω ούτως ή άλλως. Φοβερή ξενέρα το σκηνικό

Xtikio
12-12-2009, 17:41
:( ela re. wraio einai na to termatiseis mia fora.

Esteban
12-12-2009, 18:16
:( ela re. wraio einai na to termatiseis mia fora.

Ναι απλά έπαιξα ως τα 6-7 lvl, 4 χαρακτήρες για να καταλήξω να φτιάξω mage και να γουστάρω τόσο πολύ, και θα το τερμάτιζα.

Απλά τώρα πρέπει να πάω να τσιμπήσω την healer και να σπαμάρω lyrium potions ( έτσι γραφεται; ), και μου σπάει τον μπούτσο γιατί είναι chaotic good or sth like that

Esteban
14-12-2009, 12:37
έσφαξα και τη healer

Πάμε μωρή αρρώστια

Nasum
14-12-2009, 13:30
Γίνεσαι false σιγά σιγά.Αφού ανεβάζεις μέιτζ,ανέβασε και τα χίλιν αμπίλιτιζ για να καλύψεις το χαμένο έδαφος.Φτιάξε μπόλικα λίριουμ και ανέβασε το γκρουπ χιλ.Καλύτερο από τα πόσιονς ρε συ.;)

Esteban
14-12-2009, 13:34
Γίνεσαι false σιγά σιγά.Αφού ανεβάζεις μέιτζ,ανέβασε και τα χίλιν αμπίλιτιζ για να καλύψεις το χαμένο έδαφος.Φτιάξε μπόλικα λίριουμ και ανέβασε το γκρουπ χιλ.Καλύτερο από τα πόσιονς ρε συ.;)

Το σκέφτομαι συνέχεια.

ΑΛλά πήρα blood mage και το 'χω ρίξει στο constitution. Παίζει να πάρω το πρώτο heal μόνο.
Θα δείξει :D

Γενικά το circle of magi quest με λίγη προσοχή τσοντάρεται με spam damage και χωρίς πολύ healing

asimoulis
25-12-2009, 00:21
τεράστιο παιχνίδι. τα τάκτιξ τι χρειάζονται αν παίζεις με pause συνεχώς? έχω μόνο ανοικτό το attack nearest enemy για να μην κάθονται αν δεν πάρουν οδηγία. ερώτηση: τα DLC είναι για να τα βάλεις αφού το τερματίσεις για επιπλέον ιστορία ή έχει νόημα να τα βάλεις και πιο πριν?

μπορεί να μην είμαι τεράστιος φαν των rpg επειδή δεν έχω κουράγιο να τα τερματίσω αν και μου αρέσουν αυτά της bioware αλλά με αυτό έχω χάσει κάθε κοινωνική επαφή από τότε που το εγκατέστησα και μάλλον θα είναι το πρώτο που θα τελειώσω αν και είναι κομματάκι δύσκολο.

στο redcliff στην πρώτη μάχη με τα undead δεν την πάλεψα και με τη μάγισσα που είχε μείνει όρθια παρέσυρα τα undead που είχαν μείνει πάνω στους ιππότας

κάτι μου λέει ότι θα έχει ακόμα πιο δύσκολες μάχες αργότερα που σε φτάνουν στα όρια

οι πολύτιμες πέτρες χρειάζονται ή τις πουλάω?

alistair ή sten στο κόμμα?

Neuroscar
25-12-2009, 00:31
τεράστιο παιχνίδι. τα τάκτιξ τι χρειάζονται αν παίζεις με pause συνεχώς? έχω μόνο ανοικτό το attack nearest enemy για να μην κάθονται αν δεν πάρουν οδηγία. ερώτηση: τα DLC είναι για να τα βάλεις αφού το τερματίσεις για επιπλέον ιστορία ή έχει νόημα να τα βάλεις και πιο πριν?

μπορεί να μην είμαι τεράστιος φαν των rpg επειδή δεν έχω κουράγιο να τα τερματίσω αν και μου αρέσουν αυτά της bioware αλλά με αυτό έχω χάσει κάθε κοινωνική επαφή από τότε που το εγκατέστησα και μάλλον θα είναι το πρώτο που θα τελειώσω αν και είναι κομματάκι δύσκολο.

στο redcliff στην πρώτη μάχη με τα undead δεν την πάλεψα και με τη μάγισσα που είχε μείνει όρθια παρέσυρα τα undead που είχαν μείνει πάνω στους ιππότας

κάτι μου λέει ότι θα έχει ακόμα πιο δύσκολες μάχες αργότερα που σε φτάνουν στα όρια

οι πολύτιμες πέτρες χρειάζονται ή τις πουλάω?

alistair ή sten στο κόμμα?

Τα DLC να τα βαλεις το συντομοτερο, σου δινουν και καλα καποια (πολυ καλα) σπεσιαλ αιτεμσ, ξεκλειδωνουν καινουρια κουεστσ κτλ.
Τα τακτικσ ειναι για να μη παιζεις με ποζ συνεχως. Μετα τους 7δις νεκρους πισω σου το ποζ στο πληκτρολογιο σου θα εχει εξαυλωθει.

Για το σποιλερ, κιεγω ειχα δυσκολευτει πολυ σε εκεινο το σημειο και τοτε ηταν που ανακαλυψα οτι στο παιχνιδι μπορεις να κανεις pull οπως στα μμορπγ το οποιο δεν ειναι καθολου ρεαλιστικη φαση.

Οι πετρες χρειαζονται αργοτερα για κατι ομως οχι και τοσο σημαντικο τελικα.
Οποτε πουλα.Αρχικα νομιζω χρειαζεσαι οσο κασ παραπανω γινεται για να αγοραζεις ποσιονσ, ιντζουρι κιτσ η και κανα ματζικ αιτεμ αν δε μπορεις να φτιαξεις εσυ.

Αυτα.

asimoulis
25-12-2009, 00:33
θενξ ωραίος.

asimoulis
31-12-2009, 00:12
έχω λιώσει. στο gamespot το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι έβερ μετά το diablo το πρώτο εννοείται.

χμμ την ιστορία που παίζεις τα όνειρα-εφιάλτες-παραισθήσεις το max payne δεν την ξεκίνησε?

επίσης το γεγονός ότι όσο προχωράς εξειδικεύεται ο χαρακτήρας όσον αφορά το alignment βάσει των επιλογών σου είναι ιδέα μου?

δηλαδή στην αρχή οι επιλογές στο διάλογο ήταν πολή καλή καλή ουδέτερη κακή ή πολύ κακή όπως θέλετε τέλος πάντων και τώρα μιας και ήμουν συνεχώς καλός πλέον δεν έχω κακές επιλογές αλλά καλές καλές και καλές ψωνίστικες arrogant φάση. μάλλον είναι ιδέα μου ε?

καλές ψωνίστικες εννοώ "ναι θα σώσω τη κατάσταση μιας και είμαι γαμάτος και εσείς ανίκανοι" τέτοιου είδους επιλογές αντικατέστησαν τις αρχικές "δεν ψήνομαι να σώσω την κατάσταση"

H.
31-12-2009, 00:46
Καλά, με το gamespot μην ψαρώνεις. Παίρνει όλα τα 9.5άρια και τα βάζει με χρονολογική σειρά :P

asimoulis
31-12-2009, 20:14
esteban

στα πόσα lvl έριξες flemeth? πήγα χθες με πάρτυ στα 12-13 και τις μάζεψα. να τους φορέσω τις δρακοπανοπλίες?

Esteban
31-12-2009, 21:09
esteban

στα πόσα lvl έριξες flemeth? πήγα χθες με πάρτυ στα 12-13 και τις μάζεψα. να τους φορέσω τις δρακοπανοπλίες?

νομίζω 13-14 κάπου κει (με το πρώτο πάρτυ βέβαια, γιατί με το δεύτερο είχα σφάξει elves και wynne οπότε...). Η wynne είναι απαραίτητη νομίζω όπως και πολλά health poulices και fire essences :P (ή όπως λέγονται τα fire resistant potions, δεν θυμαμαι)

Γκούντ λακ

Dythor
01-01-2010, 17:01
έχω λιώσει. στο gamespot το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι έβερ μετά το diablo το πρώτο εννοείται.

χμμ την ιστορία που παίζεις τα όνειρα-εφιάλτες-παραισθήσεις το max payne δεν την ξεκίνησε?

επίσης το γεγονός ότι όσο προχωράς εξειδικεύεται ο χαρακτήρας όσον αφορά το alignment βάσει των επιλογών σου είναι ιδέα μου?

δηλαδή στην αρχή οι επιλογές στο διάλογο ήταν πολή καλή καλή ουδέτερη κακή ή πολύ κακή όπως θέλετε τέλος πάντων και τώρα μιας και ήμουν συνεχώς καλός πλέον δεν έχω κακές επιλογές αλλά καλές καλές και καλές ψωνίστικες arrogant φάση. μάλλον είναι ιδέα μου ε?

καλές ψωνίστικες εννοώ "ναι θα σώσω τη κατάσταση μιας και είμαι γαμάτος και εσείς ανίκανοι" τέτοιου είδους επιλογές αντικατέστησαν τις αρχικές "δεν ψήνομαι να σώσω την κατάσταση"

Η ιδέα σου είναι γιατί αν δεν ψηθείς να σώσεις την κατάσταση δεν θα μπορεί να προχωρήσει το παιχνίδι ;)

Η πιο δύσκολη μάχη του παιχνιδιού είναι αυτή με τα γκόλεμς αν πάρεις τη μεριά των._

SpiritCrusher
06-01-2010, 04:05
Σήμερα βγαίνει το Return to Ostagar DLC και ανακοινώθηκε και το 1ο expansion για τον Μάρτιο

EA has announced Dragon Age: Origins expansion Awakening, which will be released on 16th March for PC, PS3 and Xbox 360 and will require the original Dragon Age to play.

The press release cites $39.99 as the price, but no European-relevant figure was given.

Awakening will take place after the events of the main game and follow either saved heroes or new characters as Grey Warden Commander, who must rebuild the order at Vigil's Keep according to the player's desires. Five brand new party members await your call.

But more mouth-watering for returning players will be a free character re-spec and raised level cap, plus new spells, abilities and specialisations. There's a mountain of fresh, sparkly loot to uncover too.

And you'll do all that while investigating the darkspawn's reason for survival post-Archdemon; a quest that will lead you closer to a confrontation with the mysterious Architect. Your journey will be littered with greater perils, too, as "evolved" darkspawn such as the Inferno Golem and the Spectral Dragon await.

asimoulis
06-01-2010, 12:22
:malakia: :dick: :malakia:

rebelos
16-01-2010, 22:19
είχα την ελπίδα ότι θα είχα το ομιλούμενο ντάρκσπόν

Raven Lord
18-01-2010, 14:28
τρελλό κόλλημα το παιχνίδι... μετά τον περσινό χειμώνα που τον πέρασα με king's bounty, βρήκα τι θα κάνω το φετινό :)

asimoulis
19-01-2010, 17:24
χαρά στο κουράγιος είχα πολύ καιρό να παίξω κάτι τόσο αφόρητα δύσκολο. μιλάω για το armored princess δεν ξέρω για το πρώτο.

Raven Lord
21-01-2010, 11:28
στην αρχή ήταν λίγο ζόρι μέχρι να ανέβεις levels... τεσπα, armored princess δεν δοκίμασα

Ruthless
21-01-2010, 12:24
Άργησα να το παίξω, αλλά γάμησε. Blood mage/arcane warrior είναι απίστευτος συνδυασμός(κι ας ήμουν μόνιμα χωρίς mana) γιατί έχοντας rally/magic shield/rock armor/haste/glyph of protection και τα buffs του arcane warrior απλά δεν έπεφτες. Βέβαια αναγκαστικά κρατάς Wynne ως healer για revive.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι συνδυασμοί των spells. Συνδυασμός tempest/blizzard να χτυπάνε μαζί και στο καπάκι blood wound για το paralyze και το extra damage του θέματος πχ, όπως και το glyph of paralysis στις πόρτες πριν τις ανοίξεις και μετά καταιγισμός από spells/arrows.

Η πιο δύσκολη μάχη πάντως για μένα ήταν αυτή με τον Glaxvgfdssadf ή όπως λεγόταν ο revenant. Archdemon, Flemeth, High Dragon και κάτι τέτοια πέσαν για πλάκα.

rebelos
21-01-2010, 16:58
καλά πιο δύσκολη μάχη στην οποία την κότεψα βέβαια ήταν όταν σώνεις την Ανόρα που σου την πέφτει η βοηθός του Λογκέιν
μετά ο μπλάντ μέιτζ λίντερ στο σάιντ κουέστ

H.
21-01-2010, 22:23
χαρά στο κουράγιος είχα πολύ καιρό να παίξω κάτι τόσο αφόρητα δύσκολο. μιλάω για το armored princess δεν ξέρω για το πρώτο.

Lol. Εξαρτάται από την τριβή που είχες με τα turn time strategy γενικά. Το πρώτο ας πούμε με το κάψιμο που έχω ρίξει με το είδος χάρη στο καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (για το HOMM III μιλάω, ναι), το τερμάτισα κατουρώντας.

Dythor
25-01-2010, 15:19
καλά πιο δύσκολη μάχη στην οποία την κότεψα βέβαια ήταν όταν σώνεις την Ανόρα που σου την πέφτει η βοηθός του Λογκέιν
μετά ο μπλάντ μέιτζ λίντερ στο σάιντ κουέστ

Ναι, hands down. Επίσης έχω ένα προαίσθημα ότι η δυσκολία του παιχνιδιού ανεβαίνει κατακόρυφα αν δεν το έχεις αυθεντικό, χωρίς τα αντικείμενα και τις ευκολίες του downloadable content δηλαδή.

Lol. Εξαρτάται από την τριβή που είχες με τα turn time strategy γενικά. Το πρώτο ας πούμε με το κάψιμο που έχω ρίξει με το είδος χάρη στο καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (για το HOMM III μιλάω, ναι), το τερμάτισα κατουρώντας.

Βλαμμένε με εκπλήσσεις, το HoMM III είναι όντως το καλύτερο παιχνίδι που έχει δει η ανθρωπότητα.

Ruthless
25-01-2010, 15:26
Δεν ξέρω για εκεί με την Anora, αν την έκανες με τη μία πίσω στο διάδρομο τους θέριζες πανεύκολα γιατί ερχόντουσαν και ψοφούσαν για πλάκα. Ειδικά με blood wound τους αχρήστευες με τη μία ολους(αν το είχες).

Και ο blood mage για μένα έπεσε εύκολα, γιατί το μόνο που θέλει είναι focus εκεί και glyph of paralysis(δεν είναι να ρισκάρεις με τα resistance rolls με crushing prison). Ε μόλις πάει κοντά το tank κι ο rogue, εναλλάξ shield bash/dirty fighting. Έτσι καθάριζα όλους τους ζόρικους μάγους εγώ.

O Glaxgdfsafsa από την άλλη είχε απίστευτα resistances, έκοβε τρελό damage melee, κοπάναγε και τα spells και απλά δεν έλεγε να πέσει. Βέβαια άξιζε γιατί είχε τρελό longsword/shield, που πήγαν κουτί στον Alistair.

rat_poison
25-01-2010, 15:29
High Dragon η πιο δύσκολη μάχη. Στο πρώτο playthrough με arcane warrior/blood mage (hard από την αρχή) την έβγαλα στο 3ο load!!!

SpiritCrusher
25-01-2010, 16:01
Ναι, hands down. Επίσης έχω ένα προαίσθημα ότι η δυσκολία του παιχνιδιού ανεβαίνει κατακόρυφα αν δεν το έχεις αυθεντικό, χωρίς τα αντικείμενα και τις ευκολίες του downloadable content δηλαδή.

Μπα. Η έκδοση που υπάρχει, και που έχω και εγώ, είναι η collectors με τα items. Αν δεν τα έχεις νομίζω υπάρχουν και σαν ξεχωριστό download. Επίσης υπάρχει και patch που κάνει το normal κάπως πιο εύκολο γιατί φτιάχνει μερικά bugs που αυξάναν τη δυσκολία χωρίς λόγο.

Βλαμμένε με εκπλήσσεις, το HoMM III είναι όντως το καλύτερο παιχνίδι που έχει δει η ανθρωπότητα.

Νομίζω πως τώρα έχεις και το παλιό του άβαταρ. Ίσως να πρέπει να του κάνεις /romance :!:

Headphones
25-01-2010, 19:01
τα downloadable content μπορεις να τα κατεβασεις. και λειτουργουν μια χαρα.

Raven Lord
18-02-2010, 21:06
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Xydo_686.jpg
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Screenshot20100217010807387.jpg

:P

Esteban
18-02-2010, 21:08
Μαλάκα έξπαρες με french ckick;
Όποτε μίλαγε ήθελα να της σπάσω τη μάπα

Raven Lord
18-02-2010, 22:00
κατά βάθος είμαι αγαπούλης. τη μόριγκαν δεν τη φοβάμαι. θα βρει το δρόμο της :P

SpiritCrusher
18-02-2010, 22:23
Αυτή είχε τα πιο μεγάλα βυζιά ρέηβεν;

Raven Lord
18-02-2010, 22:43
μαλακία... έχουν τα ίδια

MoRmEnGiL
20-02-2010, 01:25
Πώς μου σπάει τα @@ ρε δγιάολε το 4 char limit... Πώς μου τα σπάει..

Έλεγα να παίξω με 2 mages στο πάρτυ, αλλά αυτό σημαίνει ότι ή θα κάνω healer mage εγώ (γιατί σιγά μην προτιμήσω wynne απο morrigan) ή θα κάνω archer rogue (γιατί θέλω έναν) και θα αφήσω εκτός την leli.

ΑΡΓΚΧ. Πότε θα μάθουνε οτι 4 είναι απολύτως sucky αριθμός για party members σε rpg? Ίσα ίσα σου φτάνει να βάλεις ένα τανκ, ένα ρογκ, ενα χίλερ και ενα νουκομάγο. αίσκος.

cyber_lingas
20-02-2010, 02:43
Na kaneis rotate synexeia to party htan dyskolo dld?
Egw dialega me ka8ara roleplaying krithria, opoion nomiza oti 8a exei tis perissoteres antidraseis sthn ka8e perioxh...

MoRmEnGiL
20-02-2010, 04:41
Egw dialega me ka8ara roleplaying krithria, opoion nomiza oti 8a exei tis perissoteres antidraseis sthn ka8e perioxh...

erm, etsi den kaneis waste exp?

cyber_lingas
20-02-2010, 06:47

erm, etsi den kaneis waste exp?
oxi, oloi ta idia xp pairnoun, eite tous exeis mazi eite oxi...

MoRmEnGiL
20-02-2010, 11:33
Aaaaa pes to etsi re aderfe, that's a big relief. Na se kala, twra mporw na pai3w epitelous to game :P

SpiritCrusher
16-03-2010, 02:51
Expansion. Βγήκε.

MoRmEnGiL
16-03-2010, 05:42
mono pou apaitei thn 1.03 h opoia bghke poly bugged re aderfe.. Syn oti den eftia3e ta megalytera problhmata opws to archery bug.. h to potent lyrium potion exploit (auto de me xalaei omws na meinei :P)

Raven Lord
16-03-2010, 11:00
βλέπω έχει αρκετά προβληματάκια ακόμη, αλλά επιτέλους! :dfinger:

SpiritCrusher
16-03-2010, 14:33
mono pou apaitei thn 1.03 h opoia bghke poly bugged re aderfe..

...

To ότι απαιτεί το τελευταίο patch από το προηγούμενο για να κάνει update πάνω από αυτό μιας και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει κάποια αρχεία δεν σου πέρασε από το μυαλό δηλαδή; Σοβαρά πιο expansion στην ιστορία των PC Games δεν απαιτούσαν τη τελευταία έκδοση; Και πόσα έμειναν σε αυτήν μετά την εγκατάσταση;

Μορμόλη, τελευταία με τρομάζεις. Σύνελθε :P

metamelia1
19-03-2010, 11:09
Μολις τερματισα το Origins. αρχιζω expansion καυλομενος!
(μεταφερονται οι επιλογες που εκανες στο Origins, πχ η προταση της morrigan στο τελος?)

Raven Lord
19-03-2010, 11:17
ναι

asimoulis
19-03-2010, 15:52
χρειάζεται εγκατεστημένο το πρώτο? διότι έπαθα φορμάτ.

Raven Lord
19-03-2010, 16:55
ναι

metamelia1
19-03-2010, 23:14
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ :D

rebelos
19-03-2010, 23:38
πείτε πως είναι γενικά

SpiritCrusher
20-03-2010, 01:55
πείτε πως είναι γενικά

http://www.eurogamer.net/articles/dragon-age-origins-awakening-review

cyber_lingas
20-03-2010, 06:30
Meh....μικρό ήταν (nwn2:Mask of the Betrayer θα το έλεγες τεράστιο σε σχέση με αυτό...) ,
συμπαθητική η κεντρική ιστορία αλλά λίγα quest, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ στο normal (με καινούργια καγκούρικα spell-ια)
επίσης σα να μην αφήνει και πολλά περιθώρια για άλλη συνέχεια...με τον ίδιο χαρακτήρα τουλάχιστο...
και απο όλο το αρχικό party σου μόνο ο νάνος κάνει τον κόπο να έμφανιστεί....ούτε κάν το σκυλί δε βάλαν....)

metamelia1
20-03-2010, 15:41
πείτε πως είναι γενικά

Μακραν πιο γαματο απο την εικονιζομενη στο αβαταρ σου.

metamelia1
23-03-2010, 02:33
Παει και το awakening. Ηταν ΥΠΕΡΤΑΤΟ!
http://www.hspnnews.com/images/uploads/prodriv_e_spoiler.jpg Νομιζα πως η βρωμομητερα ηταν η morrigan/flemeth αλλα @@ :( ξενερωσα.

MoRmEnGiL
24-03-2010, 11:46
mono pou apaitei thn 1.03 h opoia bghke poly bugged re aderfe..

...

To ότι απαιτεί το τελευταίο patch από το προηγούμενο για να κάνει update πάνω από αυτό μιας και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει κάποια αρχεία δεν σου πέρασε από το μυαλό δηλαδή; Σοβαρά πιο expansion στην ιστορία των PC Games δεν απαιτούσαν τη τελευταία έκδοση; Και πόσα έμειναν σε αυτήν μετά την εγκατάσταση;

Μορμόλη, τελευταία με τρομάζεις. Σύνελθε :P

Pwpw amesws na flamarete oloi :fear:

Re kaidi, bale to expansion k pes mou an ly8hkane ta probs ths 1.03. An ly8hkane skepsou kala poso pi8ano 8a htan na mhn eixane ly8ei. K meta ela kai 3anabgale to flogobolo :P

Krux
29-03-2010, 13:04
Το αγόρασα το Σάββατο και ξεκίνησα χτές. Είμαι κουρέλι σήμερα γιατί είναι παιχνιδάρα, έφαγα το γαμημένο το κόλλημα και ξενύχτησα πάνω στο πισί.

Atm μόλις πέρασα το hidden passage απο το windmill του Redcliffe και είμαι έξω απο το κάστρο για το quest του Eamon.

Εχω κάνει human warrior και τον προορίζω για tank. Αν μου βγεί.

Ερωτήσεις :

1. Στο party χρησιμοποιώ Sten (σε 2-handed brutal βρωμόξυλα mode), Morrigan (σε Bear form), Alianna (σε archer mode) και εμένα tank και καλά. Το σκέφτηκα έτσι μιας και ο Alistair είναι και αυτός tank και τον άφησα απ' έξω. Εχετε κάτι να προτείνετε σε περίπτωση που παίζω κάποιον απ' όλους λάθος ?

2. Θα ήθελα επίσης πληροφορίες σχετικά με τα combat tactics. Τους έχω με τα presets εκτός απο μένα και στις δύσκολες μάχες παίζει πολύ pause για τα assignments.

3. Πέρασα τα 7lvl και ακόμα τίποτα μα το specialization τι φάση ?

rebelos
29-03-2010, 13:38
τα specialization τα ξεκλειδώνεις ανάλογα με το πως πράτεις στο παιχνίδι, αν και μερικά μπορείς να τα βρείς και σε μάνουαλ στους ράντομ σέλερς
τα τάκτικς εγώ δε τα πείραξα σχεδόν καθόλου αφού έπεζα πολύ με το πάουζ οπότε κάθε λίγο και λιγάκι έδεινα τις ανάλογες οδηγίες σε κάθε πάρτυ μέμπερ
τους χαρακτήρες που λες, έτσι τους έπαιζα κι εγώ, και φαντάζομαι και ο καθένας, αν και ο δικός μου ήταν warrior dual

Headphones
29-03-2010, 13:39
χωρις healer θα φας καλα. τα specs πρεπει να τα ξεκλειδωσεις.

Krux
29-03-2010, 14:20
Σε αυτό με τον healer όντως το σκεφτόμουν και εγώ. Πως θα γίνει όμως ? Η Morrigan έχει shapeshifter specialization και κανένα healing skill atm ? Να το έχω κατανού να την γυρίσω στο healing ? Αχ έχει ήδη specialization μπορεί να αλλάξει ή παραμένει πάντα αυτό που έκανες πρώτο ?

Την bard καλά κάνω και την παίζω με crossbow ή να την γυρίσω στα daggers ?

Επίσης σκεφτόμουν να βάλω τον Alistair για tank μιας και είναι ήδη Templar και να το γυρίσω εγώ σε φάση melee dps.

Για πέτε.

SpiritCrusher
29-03-2010, 14:23
Healer θα βρει λίιιγο αργότερα από εκεί που είναι. Τώρα αν δεν θέλει να πάρει γιατί δε χωράει στο party μπορεί να βάλει healing στη Morrigan και μετά στα tactics να βάλει 1ο-1ο: ally < 50% HP --> Heal.

Βέβαια αυτός την έκανε shapeshifter και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορεί να δουλέψει αυτό (δεν την έχω κάνει ποτέ, ούτε καν αράχνη), αλλά οκ.

Krux
29-03-2010, 14:30
Δεν την έκανα εγώ. Ηταν ήδη όταν έκανε join στα Korcari wilds. Σαν αράχνη δεν την χρησιμοποίησα καθόλου. Την είχα ως mage dps με freezing bolts και ligthnings κλπ. Οταν είχα ένα talent point της έβαλα και το bear form και ρίχνει ισχυρότατο ξύλο, άσε που δεν με απασχολεί πλέον το γεγονός να φάει πέσιμο και να προσπαθώ να κάνω taunt-off.

Αν βρίσκω healer αργότερα όπως λες τότε όλα έμορφα. Ετσι κι αλλιώς αυτό που θέλω να βγάλω είναι tank, healer, melee dps, ranged dps και όλα σε physical. Mages sux. Εκτος και αν αλλάξω την Morrigan σε controller, disabler.

Πονοκέφαλος, άγχος, στρες, κάπνισμα, παχυσαρκία, κούρασις.

SpiritCrusher
29-03-2010, 14:48
Αυτό εννοώ ρε τύπε, ότι έβαλες κι εσύ point σε shapeshifting αρα πας για κατα εκεί εκτός και αν απλά τον χαράμισες.

Krux
29-03-2010, 14:52
Αν βρεθεί healer αργότερα όπως λέτε ή η Morrigan ή η Alianna θα μπουλάρουν για το slot.

Ο Bard πείτε μου πως παίζει καλύτερα.

Headphones
29-03-2010, 17:26
τι αργοτερα μωρε. με το που φευγεις απο Lothering πας να κανεις το quest circle of magi. επισης να κατεβασεις τα dlc και να χεις για τανκ shale. morrigan κρατα θα σε σωσει ειδικα αργοτερα και κανε train σε Lightning και cold βαλε και ενα spell might να βαραει storm of the century πως σκατα το λεν. την αλλη μονο για lockpick. στο expansion μονο γουσταρα να χω ranged.

MoRmEnGiL
29-03-2010, 18:11
Koita to kalo me to DA einai oti mporeis na pai3eis opws 8es. Genika omws den einai ka8olou optimal to build sou.

Leliana 3exnas kai dagger kai crossbows kai ta panta ektos apo longbow. Pas str 20 gia na foraei armor kala kai ta ypoloipa ta fortwneis dexterity kai cunning. Aneta to ypshlotero damage me autoattacks kai ta critical kai slaying arrow apla gamane. Na mhn pw gia to mass stun.

Morrigan Ennoeite pws den thn kaneis arkouda an 8es na rixneis gero 3ylo. Fortwneis apokleistika kai mono to magic (ante to poly poly na pas willpower sto 20) kai paizeis me spell combo (http://dragonage.wikia.com/wiki/Spell_Combos). Ta kalytera spell lines einai ta mindblas mexri crushing prison, ta glyph, kana heal kai to combo death hex + death cloud. Otan mporeis gine blood mage kai spammare blood wound, aneta to kalytero aoe sto game. Kanei kai paralyse kai den exei friendly fire. Epishs fireball swzei katastaseis, eidika an phres to final reason apo ton merchant sto camp

Tank (http://dragonage.wikia.com/wiki/Tanking%3A_An_Alternative_Approach) an 8es na kaneis xreiazesai ta e3hs pragmata: threaten kai taunt profanws. Meta h pas gia shieldwall kai shield mastery wste na eisai immune sto knockdown (alliws den mporeis na tankareis) h akoma kalytera paratas shield k malakies kai pas gia twohanded kai indomitable, pou se kanei kai immune sto stun, kai sou dinei aoe attack gia na mazeueis aggro eukola. An to syndiaseis me templar kai reaver specs exeis to ultimate tank, dedomenou oti me to templar spec mporeis na exeis 100% spell immunity (diabase to link) kai ara na baras aoe aberta kai as einai to tank sou sth mesh.

Twra gia deutero melee char den 3erw, egw epaiza 2 mage/tank/archer rogue kai isopedwna to sympan me xarakthristikh anesh. Genika dps melee 8ewreite kalyteros o rogue me dual daggers para opoiosdhpote fighter.

Pantws 3analew, h leliana einai h kalyterh autoattacker.

A, kai se dps mago h wynne telika einai klaseis anwterh akoma kai apo ton pc. Logo enos personal quest ability. genika oti info 8es gia dao phgaine sto http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki

SpiritCrusher
29-03-2010, 18:20
Twra gia deutero melee char den 3erw, egw epaiza 2 mage/tank/archer rogue kai isopedwna to sympan me xarakthristikh anesh. Genika dps melee 8ewreite kalyteros o rogue me dual daggers para opoiosdhpote fighter.

DW Warrior έχει το μεγαλύτερο DPS στο παιχνίδι, 2Η το μεγαλύτερο max (!) dmg. Τουλάχιστον από physical dmg, αν και κάπου είχα πετύχει ένα thread στα επίσημα που έλεγαν ότι γενικά ισχύει αυτό.

Headphones, 1η φορά λέει πως το παίζει, άστον να το κάνει όπως γουστάρει. Δεν ξέρει ούτε που είναι chars ούτε τίποτα. Στη τελική είπε κιόλας ο ίδιος πως είναι Redcliff με τα undead οπότε

θα γίνει το σκηνικό με το παιδί της arlessa και θα του δώσει option να πάει Circle. Progμεταλλάς είναι οπότε θα πάει στο πύργο για να προσπαθήσει να σώσει και το παιδί πολεμώντας στο Fade

Raven Lord
29-03-2010, 18:55
Σε αυτό με τον healer όντως το σκεφτόμουν και εγώ. Πως θα γίνει όμως ? Η Morrigan έχει shapeshifter specialization και κανένα healing skill atm ? Να το έχω κατανού να την γυρίσω στο healing ? Αχ έχει ήδη specialization μπορεί να αλλάξει ή παραμένει πάντα αυτό που έκανες πρώτο ?

Την bard καλά κάνω και την παίζω με crossbow ή να την γυρίσω στα daggers ?

Επίσης σκεφτόμουν να βάλω τον Alistair για tank μιας και είναι ήδη Templar και να το γυρίσω εγώ σε φάση melee dps.

Για πέτε.

δεν υπάρχει "σωστός" και "λάθος" τρόπος να το παίζεις. π.χ. εγώ δε χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου το shapeshifting. η morrigan έχει τα φόντα να ανεβάσει γαμάτα επιθετικά spells. αν αγχώνεσαι για το healing δώσε αργότερα, όταν ξεκλειδώσει specialization spirit healer και "ξόδεψε" μερικά levels σε αυτό. επίσης, ανέβασε το herbalism και φτιάχνε συνέχεια potions.

απλά σα γενικό tip μπορώ να σου πω ότι είναι καλύτερα να αποφασίσεις τι talent θα ανεβάσεις στον καθένα, παρά το λίγο από όλα. π.χ. δώσε στο warrior όλα τα warrior talents και αυτά που έχουν σχέση με το όπλο. στη leliana ανέβασα το archery αρκετά, με λίγο από dual weapon στην περίπτωση που χρειαζόταν melee. και στα skills δώσ'τα όλα στο lock picking για αρχή. στο δικό σου χαρακτήρα θα χρειαστείς το coersion σίγουρα.

Deggial
29-03-2010, 19:26
Optimal party -> 1 με sneak, 2 με AoE όπου ένας τουλ. έχει Blizzard. Δεν υπάρχει μάχη που να μη καταντά βαρετά εύκολη. Ο scout πάει λίγο μπροστά για να υπάρχει LoS με τον εχθρό, έπειτα Blizzard και μετά όλα τα άλλα AoE. Αυτό ήταν.

MoRmEnGiL
29-03-2010, 20:13

DW Warrior έχει το μεγαλύτερο DPS στο παιχνίδι, 2Η το μεγαλύτερο max (!) dmg. Τουλάχιστον από physical dmg, αν και κάπου είχα πετύχει ένα thread στα επίσημα που έλεγαν ότι γενικά ισχύει αυτό.

Headphones, 1η φορά λέει πως το παίζει, άστον να το κάνει όπως γουστάρει. Δεν ξέρει ούτε που είναι chars ούτε τίποτα. Στη τελική είπε κιόλας ο ίδιος πως είναι Redcliff με τα undead οπότε

θα γίνει το σκηνικό με το παιδί της arlessa και θα του δώσει option να πάει Circle. Progμεταλλάς είναι οπότε θα πάει στο πύργο για να προσπαθήσει να σώσει και το παιδί πολεμώντας στο Fade

Tsekare kalytera ta noumera. Dual dagger cunning rogue me lethality grafei klaseis anwtero damage apo opoiodhpote fighter build. Gkaranti.

MoRmEnGiL
29-03-2010, 20:14
Optimal party -> 1 με sneak, 2 με AoE όπου ένας τουλ. έχει Blizzard. Δεν υπάρχει μάχη που να μη καταντά βαρετά εύκολη. Ο scout πάει λίγο μπροστά για να υπάρχει LoS με τον εχθρό, έπειτα Blizzard και μετά όλα τα άλλα AoE. Αυτό ήταν.

Akoma xeirotera, an einai se dwmatio skas glyph of repulsion sthn porta kai inferno h blizzard h whatever constant aoe kai tous afhneis na pshnontai mesa sto dwmatio.

SpiritCrusher
29-03-2010, 22:45
Tsekare kalytera ta noumera. Dual dagger cunning rogue me lethality grafei klaseis anwtero damage apo opoiodhpote fighter build. Gkaranti.

Σαν DPS έλεγα, λόγω του καλύτερου AOE. Single target ναι είναι καλύτερος λόγω backstab.

Μπορεί κάποια στιγμή να το δοκιμάσω αυτό που λες αν και έλεγα να δοκιμάσω κάτι σε ranged όταν ξαναπαίξω. Με έβαλες σε δίλημμα, μπινέ :P

Δώσε κανένα ίνφο για Archer να βγάζει dmg. Θέλει τίποτα το ιδιαίτερο ή απλά με τα talents του το βγάζει;

metamelia1
30-03-2010, 00:07
Tactics > All. Αν κατσεις 3 ωρες και κανεις τα τελεια tactics (με τερματισμενο το tactics skill, lvl4) , καθε φορα που βρισκεις εχθρους παρακολουθείς ταινία, οι χαρακτηρες παίζουν μονοι τους. Θελει να στιψεις το μυαλο σου ομως, και εγω βαριομουν απειρα :p Ενας φιλος καθησε 3 ωρες και εκανε τα τελεια tactics, και επαληθευσε οτι λεω παραπάν. Οι χαρακτηρες εκαναν παπάδες μονοι τους!

Εβαλα μονο τα βασικα tactics για heal σε Wynne και Morrigan, ο Alistair τερμα επιθετικος μολις βλεπει τερας ορμαει με shield wall κλπ ανοιχτα, και εγω ελεγχα τον Dwarf Rogue με DualWeapon για να ριχνω backstabs..συνεχεια pause για να ριχνω cone of cold/blizzard/inferno/tempest/chainlightning με morrigan και να σωζω καναν ετοιμοθάνατο.

Συμφωνω πως το καλυτερο dps ειναι ο rogue με dualweapon και backstab, εβαλα Lethality και ανεβαζα μονο Cunning+Dexterity. Καθε φορα που τον εβαζα πισω απο τον αλλον, έριχνε τρελό damage..Αυτό φανηκε περισσοτερο στο expansion, οπου ειχα Oghren με twohanded και full strength, και ο Rogue μου με Dual Longswords εριχνε τουλαχιστον το διπλό damage ;) Επισης το skill για να κανει backstab σε stunned αντιπαλους, κανει πολυ καλο combo με το blizzard. Απλα blizzard, παγωναν ολοι, και εκανε ΜΟΝΟ backstab.

Στο expansion ειχα τρελο combo. Ο ρογκάς το dps που επέζησε απο τον archdemon, Oghren για tank/μπουρι με twohanded, Anders ο τρελός ArcaneWarrior/Spirithealer/Battlemage, και η Velanna τα ιδια με τη Morrigan στο Origins. Τα skills του keeper γαμάνε (velanna) αλλα δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ γιατι βαριόμουν και παλι :p

Ο Arcane Warrior ειναι απλα το καλύτερο tank που υπάρχει. Ο Oghren επεφτε, ο Anders ποτέ . Full Massive armor set, ανοιχτα χιλια ασπιδοσπελλ (active: Arcane Shield, Shimmering Shield, Rock Armor, Combat Magic - Passive: Fade Shield , Fade Shroud, Aura of Might), βγάζει 60+ Armor, 100++ Physical και Mental resistances, 80% σε ολα τα elemental resistances και τρωει μονο 1 στα 10 hit, τρελό evasion. Το μονο αρνητικό ηταν το 80% fatigue, αλλα και πάλι δεν ειχε προβλημα να castarei blizzard ή cone of cold! Kavliaris + Oghren + Anders ολοι με Paragon Stout Rune x3 (δηλαδη 14+14+14=+42 constitution ο καθενας ) και γενικα πιστευω πως ειχα το ιδανικό παρτυ στο expansion.

Και ετσι, με tank τον ατρωτο Anders και DPS ο ατελιωτος Kavliaris, ολα ηταν ευκολα.

Raven Lord
30-03-2010, 01:02
πάει και το expansion :malakia:

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Art/108.jpg
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Art/338.png
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Art/346.png

Headphones
30-03-2010, 02:15
αυτη η armor ειναι καυλα. παντως εχουν κανει αρκετες μαλακιες με τα quest στο expansion.

Krux
30-03-2010, 10:44
Thnx για τα replies, βοήθησαν πολύ.

Εκανα μια μαλακιούλα. Πήγα Redcliffe ενω θα έπρεπε να πάω Circle πρώτα. Οπως και να έχει, έχω κάνει save στο Fade τώρα (μόλις μπήκα). Εχω Wynne σαν healer, tank εμένα, Lelianna με longbow που γράφει πολύ δυνατά νούμερα και Sten των οποίο λογικά θα αλλάξω με Morrigan σε full mage dps φάση.

Raven Lord
30-03-2010, 10:45
είναι σαφώς πιο προχειροφτιαγμένο με αρκετά bugs, αλλά 'νταξ'... ΣΤΗ ΦΑΣΗ :P

Raven Lord
30-03-2010, 10:47
Thnx για τα replies, βοήθησαν πολύ.

Εκανα μια μαλακιούλα. Πήγα Redcliffe ενω θα έπρεπε να πάω Circle πρώτα. Οπως και να έχει, έχω κάνει save στο Fade τώρα (μόλις μπήκα). Εχω Wynne σαν healer, tank εμένα, Lelianna με longbow που γράφει πολύ δυνατά νούμερα και Sten των οποίο λογικά θα αλλάξω με Morrigan σε full mage dps φάση.

μπα, νομίζω οι περισσότεροι προτείνουν πρώτα το redcliffe... εγώ πήγα circle και μετά το redcliffe μου φάνηκε γελοίο. τεσπά, πριν κάνεις οτιδήποτε, βγάλε μερικά side quests να πάρεις κανα level.

Krux
30-03-2010, 10:49
Πριν να ξεκινήσω για το Urn λες ?

Raven Lord
30-03-2010, 10:51
δε θέλω να προχωρήσω σε spoiler :P

Krux
30-03-2010, 10:54
Ναι οχι μη pls θενξ.

Θα κάνω sidequests, γενικά τα κάνω όλα. (και συμφέρω)

Ruthless
30-03-2010, 10:59
Σοβαρά, βγάλε όσο πιο νωρίς μπορείς το circle. Είναι τεράστια βοήθεια να έχεις healer μαζί σου, καθώς και διάφορα καλούδια που θα βρεις εκεί. Και είναι και η πιο εύκολη περιοχή imo, μόνο 2 ζόρικους εχθρούς έχει στο circle και οι 2 είναι optional(ένας από side quest και ένας revenant).

PS: Το ιδεατό party imo έχει έναν arcane warrior/spirithealer ή arcane warrior/bloodmage, έχει ένα κτήνος warrior με 2 handed, έναν ranger/bard και έναν μάγο με πολλά ΑοΕ spells, καθώς και glyph of repulsion/crushing prison οπωσδήποτε(αν έχει heal εξαρτάται αν ο πρώτος char είναι spirit healer ή όχι).

Krux
30-03-2010, 11:06
Απο την στιγμή που μπήκε η Wynne στο party έχουν αλλάξει τελείως τα δεδομένα. Χώνομαι και δεν μασάω μια με το aggro. Τους παίρνω όλους πάνω μου και η άλλη απο πίσω καθαρίζει την μπουγάδα.

Επίσης η Lelianna με το longbow γράφει πυρηνικό dmg έστω και σε auto-attack και δεν χρειάζεται να με απασχολεί συνέχεια να την τοποθετώ κατάλληλα (ασε που παίζει και τρελό ειδύλιο και μάλλον θα τον βρέξουμε όπως πάει το πράμα). Ο Sten είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος και μάλλον θα μπουλάρει για να μπει η Morrigan αλλά αυτή η πατσόλα με μισεί όσο και να της το παίζω καλούλης. Βρε τι δωράκια, τι αγαπούλες, χριστό δεν νιώθει.

Raven Lord
30-03-2010, 11:22
παίζουν συγκεκριμένα δώρα για συγκεκριμένους χαρακτήρες που κάνουν καλύτερη δουλειά. μπορείς να "δώσεις" κ τις δύο πάντως. :P

Krux
30-03-2010, 11:32
Μια τελευταία ερώτηση.

Επειδή πήγα πρώτα Redcliffe και τώρα είμαι circle, στο Arl quest έβαλα την Isolde να σκοτώσει τον γιό της και δεν μπήκα στο Fade. Εμφανίστηκε ο desire demon εκεί και τον σκότωσα. Δεν πήρα rewards για specialization. Τώρα συναντήθηκα με το abomination και μπήκα στο Fade όπου έκανα save γιατί δεν την πάλευα άλλο.

Τι φάση ? Το έχασα το specialization reward ? Να πάω πίσω ? Βοήθεια !

Raven Lord
30-03-2010, 11:35
χμμμμ εκεί ξεκλειδώνεις το champion ε? δε θυμάμαι να υπάρχει άλλο ξεκλείδωμα σε όλο το παιχνίδι και είναι χρήσιμο specilization...

Ruthless
30-03-2010, 11:37
Απλά αν δεν μπήκες στο fade έχασες την ευκαιρία να κάνεις unlock το Blood mage spec, που στο προσφέρει ο desire demon αν του υποσχεθείς να τον αφήσεις as is και να πεις πίπες στον Arl και στους άλλους πως και καλά τον σκότωσες. Που κατά τη γνώμη μου είναι το πιο badass spec του παιχνιδιού.

Α ναι, και το champion από τον Arl τον ίδιο, που είναι συμπαθητικό(ως 2ο spec σε berserker).

Krux
30-03-2010, 11:41
Πωωω μην με λέτε τέτοια !

Μα καλά τον desire demon τον συνάντησα ξανά μετά το Arl στο Circle και τον ξαναέσφαξα. Και στο top floor που συνάντησα το abomination με έβαλε στο Fade. Παίζει να πάρω τα rewards τώρα ? Φτού και απο την αρχή ?

Ruthless
30-03-2010, 11:48
Κοίτα, δεδομένου ότι δεν παίζεις μάγο εσύ στα αρχίδια σου βασικά. Wynne/Morrigan αν είναι να τους δώσεις 2ο spec, να είναι arcane warrior(ειδικά Wynne). Το blood mage το ξεκλειδώνεις αν θελήσεις να παίξεις εσύ το παιχνίδι ως μάγος, άλλωστε τι σε νοιάζει αν Wynne/Morrigan κάνουν μαλακίες ως blood mage. Δώσ'τους lyrium potions και τέλος.

Αν τώρα θες το champion spec, σιγά και το τρελό spec. Αφού δεν έχεις τον Alistair στο party μπορείς κάλλιστα να πάρεις το templar spec από αυτόν μαζί με το θεϊκό berserker αργότερα και να είσαι άρχοντας. Ή αν το παίξεις κακός, πας για reaver στο πολύ μέλλον που επίσης γαμάει.

EDIT: Έχω το expansion να κάθεται και δεν έχω βρει χρόνο ακόμα να το παίξω. :|

Krux
30-03-2010, 11:58
Λοιπόν ακούστε να δείτε, επειδή το έψαξα λίγο.

Στο Arl quest επειδή σκότωσα τον Jowan στην αρχή δεν μπόρεσα να μπω εκεί στο Fade. Μπορεί να σκότωσα τον desire demon εκεί αλλά εφόσων τον συνάντησα ξανά στο Circle και είμαι τώρα στο Fade κάτι μου λέει οτι θα πάρω το reward απο εκεί. Και αυτό το συμπεραίνω απο το γεγονός οτι στο Fade μπαίνεις μέσω του Arl quest. Αφού έκανα όμως πρώτα το Arl quest και μετά το Circle έχει αυτή την οψιόν να με βάλει τώρα. Είδομεν.

Headphones
30-03-2010, 12:12
το champion ξεκλειδωνει αφου γινει ο arl καλα και το blood mage μονο αν εχεις χαρακτηρα μαγο και μπεις με τον δικο σου στο fade. δηλαδη δεν εχεις χασει κανενα spec εκτος και αν πρεπει να σωσεις και μανα και γιο γα να στο δωσει. δες στο wiki γι αυτο.

Krux
30-03-2010, 12:19
Σκεφτόμουν οτι μιας και είμαι ακόμα αρκετά κοντά στην αρχή, να το ξαναξεκινήσω πιο σωστά για να μην παιδευτώ αργότερα.

Raven Lord
30-03-2010, 13:11
champion γαμάει, άσε το ruthless να λέει :P

Krux
30-03-2010, 13:25
Θα το πάω ξανά απο την αρχή τελικά, το αποφάσισα.

Μου δώσατε πολύ καλές ιδέες και γενικά εκτός απο την πλοκή έχω κάνει και σοβαρότατα λάθη στα talent builds και γενικά.

Τελικά είναι πολύ σημαντικό εξ αρχής να ξεκαθαρίσεις την μορφή του party που θέλεις και βεβαίως το talent tree που θα ακολουθήσει ο καθένας ξεχωριστά. Εγω τα έκανα λίγο αχταρμά σαλάτ.

Εχω καταλήξει σε Wynne healer, Morrigan mage dps και Alistair tank. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κάνω dual weapon warrior με προοπτική για champion ή reaver ή Rogue για Assasin. Αν κάνω warrior θα χάσω πολύ σε picklock κλπ απο την άλλη όμως 3 χρόνια Phantom Ranger στο L2 και 2 χρόνια hunter στο WoW τα έχω σιχαθεί τα light armors, αν και σε όλα τα games αυτά είναι που γαμάν τα σύμπαντα.

Poll : dual weapon warrior or rogue assasin ?

Raven Lord
30-03-2010, 13:27
θα χρειαστείς το picking και για extra loot κ σε κάποιες (λίγες) αποστολές.

SpiritCrusher
30-03-2010, 13:42
Δε νομίζω πως έχεις ανάγκη να αρχίσεις από την αρχή, αν μη τι άλλο το παιχνίδι μπορείς να το τελειώσεις με σχεδόν οτιδήποτε party. Εδώ το τερματίζουν solo στο Nightmare χωρίς καν party (ναι για όσους δεν το κατάλαβαν από το "solo" :P ).
Εκτός και αν θες να το τερματίσεις μόνο 1 φορά με ΤΟ ιδανικό και-καλά Party οπότε οκ.

Οφφ-τόπικ

2 χρόνια hunter στο WoW

Λοιπόν αυτό εξηγεί πολλά.

Krux
30-03-2010, 13:59
2 χρόνια hunter στο WoW

Λοιπόν αυτό εξηγεί πολλά.

Easy mode char και λοιπές φιλοσοφίες ?

Xtikio
30-03-2010, 20:05
truth hurts

MoRmEnGiL
31-03-2010, 01:31

Σαν DPS έλεγα, λόγω του καλύτερου AOE. Single target ναι είναι καλύτερος λόγω backstab.

Μπορεί κάποια στιγμή να το δοκιμάσω αυτό που λες αν και έλεγα να δοκιμάσω κάτι σε ranged όταν ξαναπαίξω. Με έβαλες σε δίλημμα, μπινέ :P

Δώσε κανένα ίνφο για Archer να βγάζει dmg. Θέλει τίποτα το ιδιαίτερο ή απλά με τα talents του το βγάζει;

str 20 gia na foraei kalh armour (http://dragonage.wikia.com/wiki/The_Felon's_Coat)

dex kammia 40ra

OLA ta ypoloipa cunning.

Paizeis ennoeite me lethality kai oplo 8es oposdhpote eite to marjolain's recurve eite akoma kalytera to far song, an kai mporei na to exases hdh auto.

Items 8eleis oti dinei dex,cunning kai KYRIWS ranged critical chance. Specs 8eleis bard kai duelist (screw ranger) bard paizeis eite me to prwto song an exeis 2 magous (opws egw) eite me to trito an exeis xarakthres pou barane. Apo duelist 8eleis ta bonus (+2 dexterity
+1 damage) kai to Dueling pou dinei bonus sto attack. Trust me on this one, to 8es.

Abilities fortwneis asap ta 2 katw lines tou ranged, lethality kai below the belt, apo kei k pera einai diko sou 8ema. Mhn fortwseis melee pantws. Waste. A kai an einai o monos rogue dwse stealth kai ligo lockpick/traps. Bres opwsdhpote kai auto (http://dragonage.wikia.com/wiki/The_Long_Sight)

Ta archery sustainables lene mono otan den polemas kapoio dynato elite h boss, alliws to stamina to 8es gia critical kai slaying arrows. Kai scattershot fysika.

Tactics > All. Αν κατσεις 3 ωρες και κανεις τα τελεια tactics (με τερματισμενο το tactics skill, lvl4) , καθε φορα που βρισκεις εχθρους παρακολουθείς ταινία, οι χαρακτηρες παίζουν μονοι τους. Θελει να στιψεις το μυαλο σου ομως, και εγω βαριομουν απειρα :p Ενας φιλος καθησε 3 ωρες και εκανε τα τελεια tactics, και επαληθευσε οτι λεω παραπάν. Οι χαρακτηρες εκαναν παπάδες μονοι τους!

Εβαλα μονο τα βασικα tactics για heal σε Wynne και Morrigan, ο Alistair τερμα επιθετικος μολις βλεπει τερας ορμαει με shield wall κλπ ανοιχτα, και εγω ελεγχα τον Dwarf Rogue με DualWeapon για να ριχνω backstabs..συνεχεια pause για να ριχνω cone of cold/blizzard/inferno/tempest/chainlightning με morrigan και να σωζω καναν ετοιμοθάνατο.

Συμφωνω πως το καλυτερο dps ειναι ο rogue με dualweapon και backstab, εβαλα Lethality και ανεβαζα μονο Cunning+Dexterity. Καθε φορα που τον εβαζα πισω απο τον αλλον, έριχνε τρελό damage..Αυτό φανηκε περισσοτερο στο expansion, οπου ειχα Oghren με twohanded και full strength, και ο Rogue μου με Dual Longswords εριχνε τουλαχιστον το διπλό damage ;) Επισης το skill για να κανει backstab σε stunned αντιπαλους, κανει πολυ καλο combo με το blizzard. Απλα blizzard, παγωναν ολοι, και εκανε ΜΟΝΟ backstab.

Στο expansion ειχα τρελο combo. Ο ρογκάς το dps που επέζησε απο τον archdemon, Oghren για tank/μπουρι με twohanded, Anders ο τρελός ArcaneWarrior/Spirithealer/Battlemage, και η Velanna τα ιδια με τη Morrigan στο Origins. Τα skills του keeper γαμάνε (velanna) αλλα δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ γιατι βαριόμουν και παλι :p

Ο Arcane Warrior ειναι απλα το καλύτερο tank που υπάρχει. Ο Oghren επεφτε, ο Anders ποτέ . Full Massive armor set, ανοιχτα χιλια ασπιδοσπελλ (active: Arcane Shield, Shimmering Shield, Rock Armor, Combat Magic - Passive: Fade Shield , Fade Shroud, Aura of Might), βγάζει 60+ Armor, 100++ Physical και Mental resistances, 80% σε ολα τα elemental resistances και τρωει μονο 1 στα 10 hit, τρελό evasion. Το μονο αρνητικό ηταν το 80% fatigue, αλλα και πάλι δεν ειχε προβλημα να castarei blizzard ή cone of cold! Kavliaris + Oghren + Anders ολοι με Paragon Stout Rune x3 (δηλαδη 14+14+14=+42 constitution ο καθενας ) και γενικα πιστευω πως ειχα το ιδανικό παρτυ στο expansion.

Και ετσι, με tank τον ατρωτο Anders και DPS ο ατελιωτος Kavliaris, ολα ηταν ευκολα.

O arcane warrior einai poly metrio tank. Den lew, krataei aggro me ta aoe tou, alla xwris immunity se stun kai knockdown de leei, kai ta dyo mhdenizoune to aggro pou exeis mazepsei. Genika endiaferon twist o arcane warrior alla oi blood mages kanoune toso poly kalo damage kai control pou einai san self handicap.

Oso gia tactics, exw kapoia poly basika alla se serious maxes panta dinw entoles se olous. Eipame, oxi na paizei mono tou to paixnidi e? :P

Σοβαρά, βγάλε όσο πιο νωρίς μπορείς το circle. Είναι τεράστια βοήθεια να έχεις healer μαζί σου, καθώς και διάφορα καλούδια που θα βρεις εκεί. Και είναι και η πιο εύκολη περιοχή imo, μόνο 2 ζόρικους εχθρούς έχει στο circle και οι 2 είναι optional(ένας από side quest και ένας revenant).

PS: Το ιδεατό party imo έχει έναν arcane warrior/spirithealer ή arcane warrior/bloodmage, έχει ένα κτήνος warrior με 2 handed, έναν ranger/bard και έναν μάγο με πολλά ΑοΕ spells, καθώς και glyph of repulsion/crushing prison οπωσδήποτε(αν έχει heal εξαρτάται αν ο πρώτος char είναι spirit healer ή όχι).

Ki omws einai overrated o spirit healer. Poly spania xreiazomai ta skill tou. Synh8ws to aplo heal (pou exw kai egw kai h morrigan einai nuff) An ftasw sto shmeio na konteuei na psofisei kapoios tou rixnw forcefield. Episeis exei poly plaka na baras taunt me to tank k meta forcefield panw tou kai na blepeis ena swarm na baraei kai na mhn kanei tpt. Ase pou einai trello aoe bait opws einai mazemenoi gyrw tou oloi (kai autos immune sta panta, an kai me ta config pou tou exw einai outws h allws 100% magic resistant). Fun times.

A kai ton revenant ton ebgala gia plaka me to pou phga sto circle prwto quest. To pan einai na afhseis ligo to tank na baraei mono tou gia na mazepsei aggro kai meta dwstou.

Απο την στιγμή που μπήκε η Wynne στο party έχουν αλλάξει τελείως τα δεδομένα. Χώνομαι και δεν μασάω μια με το aggro. Τους παίρνω όλους πάνω μου και η άλλη απο πίσω καθαρίζει την μπουγάδα.

Επίσης η Lelianna με το longbow γράφει πυρηνικό dmg έστω και σε auto-attack και δεν χρειάζεται να με απασχολεί συνέχεια να την τοποθετώ κατάλληλα (ασε που παίζει και τρελό ειδύλιο και μάλλον θα τον βρέξουμε όπως πάει το πράμα). Ο Sten είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος και μάλλον θα μπουλάρει για να μπει η Morrigan αλλά αυτή η πατσόλα με μισεί όσο και να της το παίζω καλούλης. Βρε τι δωράκια, τι αγαπούλες, χριστό δεν νιώθει.

Emena h morrigan mou 3hgiete aneta, thn exw 100% approval (love) kai thn phdaw pou k pou na feugoune ta xontra :P Basika olous tous exw paei 100 sxedon alla h morrigan htan prwth pou phge ekei. Apo to personal quest ths pernei kai ena gamato robe.
To koplo einai na tous dineis PRWTA ta generic gifts, kai meta ta personal an einai dynaton, giati me ka8e dwro perneis ena aproval ligotero, ta generic 3ekinane apo 5 aproval k 5 gift meta dinoune mhden, enw ta personal 3ekinane apo 10 alla to minimum einai 5 osa dwra kai na exeis dwsei.

Epishs mhn asxolh8eite kan me fire resistance se olo to game. Mono gia dragons xreiazete kai akoma k ekei einai poly pio apodotika ta greater warmth potions. Aneta 8a mporousa na solarw ton high dragon me to tank mono.

Genika to lvl 4 herbalism einai yperbroken, ektos apo ola ta yperxrhsima potions, bgazeis kai apeira lefta pragmatika ftiaxnontas kai poulwntas potent lyrium potions :maikl:

Auta.

Pwpw kapsimo. :fear:

Krux
01-04-2010, 11:46
Ε ΠΟΣΟ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ GAME ΔΗΛΑΔΗΣ.

Εχω πάθει παράκρουσις. Ξαναξεκίνησα απο την αρχή προχτές, έκανα Rogue και σταμάτησα μετά το Lothering έκανα save στο party camp. Χτες το βράδυ ξεκινάω για Calendhad docks, circle of the magi κλπ και επειδή την είχα ξανακάνει την διαδρομή ανυπομονούσα να μπω στο Fade, που είχα μπει και σταμάτησα με τον προηγούμενο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. ΣΚΑΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΟ. Εχασα λίγο την μπάλα στην αρχή μέχρι να καταλάβω τι παίζει με τα transformations και γενικά με την όλη maze φάση αλλά τελικά την βρήκα την άκρη. Μάζεψα όλα τα permanent bonuses (όσα μπόρεσα να βρω δηλαδή) και έκανα save μετά την μάχη με τον Slavren γιατί δεν την πάλευα άλλο αν και θα έπαιζα άνετα μέχρι το πρωί.

Ο Rogue γαμεί μανάρες και όλα στο party δουλεύουν στην εντέλεια. Ερώτησις. Να βάλω medium armor στον Rogue ή θα μου γαμεί το stamina ?

rat_poison
01-04-2010, 12:11
Θα χρειαστεί να βάλεις πόντους στο strength για να φορέσεις κάτι καλό. Not worth it...

Raven Lord
01-04-2010, 12:12
ε, ναι για κλέφτη στην αρχή τουλάχιστο δώσε dexterity και cunning και μετά όλα τα άλλα.

Krux
01-04-2010, 12:16
Θα χρειαστεί να βάλεις πόντους στο strength για να φορέσεις κάτι καλό. Not worth it...

Ε τσούκου τσούκου μπορεί να πάει το STR στο 20 και να φορέσω ένα καλό medium armor. Το θέμα είναι, λέει ή θα μου εκμηδενίζει το stamina με 2 skills ?

ε, ναι για κλέφτη στην αρχή τουλάχιστο δώσε dexterity και cunning και μετά όλα τα άλλα.

Μόνο εκεί δίνω εννοείτε.

rat_poison
01-04-2010, 12:19
20 str είναι το min. req. για τις καλύτερες light, αν θυμάμαι. Οι απαιτήσεις θα ανέβουν. και ΝΑΙ, το str να το πας στο 20, αλλά στο τέλος, όταν χρειαστεί, όχι στην αρχή, ε;

MoRmEnGiL
01-04-2010, 12:21
e se kapoia fash 8a xreiasteis kalytero armour, alla sthn arxh den exeis prosbash se ola ta kala light armour, opote krata to str oso einai apo mama syn fade bonuses. OXI se medium armour, efoson 8ewrhtika 8a exeis tank na trwei tis mpatses. Auto 8es : http://dragonage.wikia.com/wiki/The_Felon's_Coat

Raven Lord
01-04-2010, 12:23
οπότε κοίτα να μαζέψεις και λεφτά :P

MoRmEnGiL
01-04-2010, 12:25
οπότε κοίτα να μαζέψεις και λεφτά :P

http://dragonage.wikia.com/wiki/Money_Making_Guide#Making_Potent_Lyrium_Potions

:ggrin:

Krux
01-04-2010, 12:25
Thnx Mormengil

Καλά το χρήμα άλλη πονεμένη ιστορία. Δεν μου φτάνουν τα λεφτά για να πάρω απο το party camp τα βιβλία των specs. Αμα το ρίξω στο crafting και πουλάω, βγαίνει τίποτις ?

εντιτ : στο μυαλο μου είσαι ?

MoRmEnGiL
01-04-2010, 12:29
ftiaxnwntas kai poulwntas lyrium potions se kapoia fash eftasa 1200 gold :fear:

rat_poison
01-04-2010, 13:44
το skill με τα πόσιον είναι υπερ-ίμπα. Herbalism or something. Πολλά λεφτά....

Krux
01-04-2010, 14:18
Mormengil έχεις pm.

Shadowking
27-04-2010, 01:34
Πως παίζεις τα dlc άμα το χεις πειρατικό;

SpiritCrusher
27-04-2010, 02:21
Τι εννοείς; Απλά το κάνεις εγκατάσταση και μπαίνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν το έχεις σαν ξεχωριστή επιλογή.

Shadowking
27-04-2010, 03:02
α, ευχαριστώ.
νόμιζα οτί τα κατεβάζεις μόνο από τον server της bioware και τα βάζεις in game.

Raven Lord
19-05-2010, 13:12
http://dragonage.bioware.com/dschronicles/

νέο dlc
θα τσεκάρω από βδομάδα

Raven Lord
06-07-2010, 19:39
http://dragonage.bioware.com/lelianas_song/

Dythor
07-07-2010, 16:00
Γαμώ το DLC.

Raven Lord
08-07-2010, 16:58
yeah!!!!! http://dragonage.bioware.com/da2/

metamelia1
08-07-2010, 17:07
πωωωωωω already?? :touched:

Shadowking
08-07-2010, 17:10
πάμε ρε dragon age.

Raven Lord
23-08-2010, 13:17
http://dragonage.wikia.com/wiki/Golems_of_Amgarrak
καλό dlc με δύσκολες μάχες. μου βγήκε η παναγία να το τελειώσω.

Raven Lord
25-08-2010, 22:03
!!!!
http://dragonage.bioware.com/dao/witch_hunt/

Dythor
25-08-2010, 22:04
Πώς την έχουνε κάνει έτσι.

metamelia1
25-08-2010, 22:10
Confront Morrigan? Και νομιζα οτι θα παιζει μεγαλο ρολο στο plot του 2, duh

Raven Lord
25-08-2010, 22:35
nope, τελικά το 2 είναι άσχετο. έχεις νέο χαρακτήρα.

Raven Lord
08-09-2010, 10:32
!!!!
http://dragonage.bioware.com/dao/witch_hunt/

κυκλοφόρησε κ αυτό... τελευταίο dlc λέει για το origins :(

Raven Lord
14-09-2010, 01:12
πάει κ αυτό. πώς θα βγει ο χειμώνας τώρα :(

SpiritCrusher
14-09-2010, 01:29
Mass Effect?

Raven Lord
14-09-2010, 10:33
Mass Effect?

άμα δεν έχει σπαθιά... :P

Confront Morrigan? Και νομιζα οτι θα παιζει μεγαλο ρολο στο plot του 2, duh

στο τέλος του dlc από τη συνάντηση με τη morrigan υποννοείται ότι στο da2 ο/η hawke θα είναι το παιδί σου... τουλάχιστο, αυτό κατάλαβα

SpiritCrusher
14-09-2010, 13:05
Για το σποιλερ σου

Όχι δεν είναι. Ο Hawke είναι απλά ένας survivor της μάχης του Lothering aka υπήρχε ήδη πολύ πριν φτάσεις στο σημείο με το παιδί και τη Morrigan. Μην ανησυχείς που δεν κατάλαβες τίποτα από το τερματισμό του Witch Hunt, κανείς δεν έχει καταλάβει και κανείς δε μπορούσε να καταλάβει με όλες αυτές τις γενικότητες.

Neuroscar
14-09-2010, 13:12
To morrigan's dlc θελει και το οριτζιναλ παιχνιδι εγκατεστημενο η ειναι στανταλοουν?

SpiritCrusher
14-09-2010, 13:31
Original.

Νομίζω δεν έχει υπάρξει ποτέ stand-alone DLC για οποιοδήποτε παιχνίδι. Μόνο expansions.

Raven Lord
14-09-2010, 15:54
Για το σποιλερ σου

Όχι δεν είναι. Ο Hawke είναι απλά ένας survivor της μάχης του Lothering aka υπήρχε ήδη πολύ πριν φτάσεις στο σημείο με το παιδί και τη Morrigan. Μην ανησυχείς που δεν κατάλαβες τίποτα από το τερματισμό του Witch Hunt, κανείς δεν έχει καταλάβει και κανείς δε μπορούσε να καταλάβει με όλες αυτές τις γενικότητες.

λες ε? ... :?
ε, τότε πού κολλάει η όλη φάση γμτ...

SpiritCrusher
14-09-2010, 17:07
Πέραν ότι το λέει στο επίσημο σάιτ, στα βίντεο, ανακοινώσεις και όλα πως είναι απλά ένας επιζών έχουμε και το εξής από τα επίσημα φόρουμ

http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/3053709/2

3o ποστ είναι από άτομο της bioware όπως φαίνεται από το user title.

Πρακτικά όπως το κόβω μιας και είναι σίγουρα τριλογια (και βαλε; ) θα μας δείξουν τώρα αυτουνου την ιστορία και κάπου στο τέλος θα ενώνεται το στόρι με το τι παίχτηκε στο 1. Εκεί με κάποιο cliffhanger θα έρθει το Dragon Age 3 όπου θα τα κλείσει και τα 2 storylines για τους χαρακτήρες που ξέρουμε.

Raven Lord
14-09-2010, 19:01
κάτι τέτοιο σκέφτηκα κ εγώ μετά. άλλωστε το 2 λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά οπότε μαλακία κατάλαβα στην αρχή. άντε να δούμε τώρα. αναμονή μερικούς μήνες.

SpiritCrusher
14-09-2010, 19:05
Βασικά τελειώνει 10 χρόνια μετά. Το 2 αρχίζει από το όλο θέμα στο Lothering που ξέρουμε από το 1, απλά τα γεγονότα στο main story θα διαρκούν υποτίθεται για 10 χρόνια.

Marillion
01-03-2011, 14:06
επαιξα το ντέμο (στο πσ3 το τονίζω) και νομίζω πως οι χαρντκορ θα ξενερώσετε.
δεν ειναι τρελά ενδεικτικό αλλά έσφαζα σαν πούστης. μόνο mage, fighter, rogue, πολύ πιο actionοειδές, δέντρα ομιλίας τύπου mass effect και τεχνικός τομέας ίδιος.
μαρεσε αρκετά και φαίνεται να χώνει αλλά προσέχετε γενικά μη φάτε τα μούτρα σας
πρώτο review κάνει λόγο για 50ωρη διάρκεια αλλά λέει και μπόλικα περίεργα μέσα οπότε δεν το παίρνουμε τελείως στα σοβαρά :

http://n4g.com/news/clickout/705260

Raven Lord
01-03-2011, 14:13
έπαιξα κ εγώ λίγο αλλά για κάποιο λόγο κράσαρε μετά τη σφαγή και δεν ξαναδοκίμασα. η μάχη δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά από το origins.

50 ώρες? λίγες ακούγονται τη στιγμή που το origins+expansion ήταν 100+25