View Full Version : Tags
Marillion
18-10-2009, 19:18
Εντάξει έχει πλάκα και τα ρέστα, αλλά για πείτε τι πρακτικη χρησιμότητα έχουν πέρα από το μπερνη πες την ιστορία; Δλδ ψιλοανώνυμα κομμεντς, που καμμιά φορά ξεπερνούν και τα όρια του χιούμορ. Ασε που μια καλή ατάκα είναι μια καλή ατάκα, γιατί δεν φανερώνεστε να σας θεωρούμε ακόμη πιο γαμώ τα παιδιά; Αν είναι να έχουμε και guests να ποστάρουν βέβαια.
Αν φύγουν θα ξαλαφρώσει και ο σέρβερ. Τι λέτε;
12 stars circle your brow
18-10-2009, 19:32
Να μην φύγουν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν έχουν καν επαφή με το χιούμορ αλλά με τον κρετινισμό, καλό θα ήταν ν' αφαιρούνται imo.
Τώρα αυτό θα σηκώνει για ορισμένους μεγάλη κουβέντα, τι είναι μαλακισμένο και τι όχι, οπότε μάλλον θα υποστηρίξω το να μείνουν ελπίζοντας πως ο βλάκας θα σταματήσει να εμμένει στην βλακεία.
Phantom Duck
18-10-2009, 19:41
όχι, τα καλά tags θα ήταν μαλακίες ως ποστς.
αυτό από πού συμπεραίνεται; εδώ υπάρχουν τα blogs που δεν τα διαβάζει άνθρωπος και τρώνε χώρο.
Shrinebuilder
18-10-2009, 19:42
κάντε tag το τηλέφωνο του μαριλιον ρε.
μπιζαριος
18-10-2009, 19:45
το μυστηριο εχει τον ρομαντισμου του ειναι η αληθεια. συμφωνω ομως και με 12σταρο, κρετινικα, σεξιστικα, ρατσιστικα κλπ σχολια το μπουλο.
Marillion
18-10-2009, 19:46
αυτό από πού συμπεραίνεται; εδώ υπάρχουν τα blogs που δεν τα διαβάζει άνθρωπος και τρώνε χώρο.
αυτό ήτο πληροφορία από τον ίδιο τον ντραγκολορντα! not mine. για τα τεχνικά ζητήματα πείτε του
funishment
18-10-2009, 20:00
Υπάρχει ΕΝΑ σοβαρό κριτήριο με βάση το οποίο μπορεί κανείς να σβήσει ταγκσ στο ηαρ;
Όταν δε μιλάμε για το τηλέφωνο του καντιρου ή του μαριλλιον.
Marillion
18-10-2009, 20:08
τα ταγκς δεν είναι ποστς, υποτίθεται υπάρχουν για πρακτικούς λόγους. δεν αντιπροσωπεύουν users αλλά θεματικές ενότητες. υπό αυτήν την 'άποψη δεν είναι απλά ένα οφφτοπικ κομμεντ ξέρω γω. με τον τρόπο τον οποίον χρησιμοποιούνται εδώ συμβάλλουν γενικότερα στην περεταίρω μπαχαλίαση του φόρουμ.
Comte de Saint-Germain
18-10-2009, 20:12
Υπάρχει ΕΝΑ σοβαρό κριτήριο με βάση το οποίο μπορεί κανείς να σβήσει ταγκσ στο ηαρ;
Όταν δε μιλάμε για το τηλέφωνο του καντιρου ή του μαριλλιον.
Αυτό. Λες και σε ποστς δεν παίζουν προσβολές υπερ του δέοντος ξέρω γω και πολλά σχόλια απαράδεκτα από κάθε άποψη. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει ουσιαστικός κώδικας καλής συμπεριφοράς στο er, αλλιώς δεν θα ταν το er. Τώρα αν κάποιο ταγκ έχει να κάνει με δημοσίευση προσωπικών δεδομένων όπως πχ με το τηλ του καγκουρού, μιλάμε για άλλή ιστορία και προφανώς δεν πρέπει να συμβαίνει. Από κει και πέρα προτιμώ προσωπικά αν κάποιος έχει να γράψει ένα σπαμ σχόλιο να το κάνει μέσω ταγκ, γιατί έτσι και το βλέπουμε και πιθανώς γελάμε και δεν διακόπτεται η ροή του θρεντ άσκοπα.
Έντιτ: Και ναι, ο τρόπος που χρησιμοποιούνται τα ταγκς δεν είναι αυτός για τον οποίο εφευρέθηκαν, αλλά όχι, δεν συμβάλλουν στην μπαχαλίαση, όπως έγραψα και παραπάνω πιστεύω ότι ελαφρώνουν τα θρεντς από ποστ-ατάκες που θα τα διέκοπταν διαφορετικά. Δίνεται πρακτικά η επιλογή αν θες να τα διαβάσεις ή όχι, γνωρίζοντας ότι είναι κενά πληροφορίας.
carheart
18-10-2009, 20:19
Ομολογουμένως αυτό είναι απολύτως αληθινό. Τα tags έχουν καταφέρει να είναι φοβερό σήμα κατατεθέν του ER, παρότι ένα 90% είναι καθυστερημένα, αλλά αυτό ισχύει και για τα ποστς έτσι κ αλλιώς. Είναι μια πολύ καλή διέξοδος υπερκοτιάς για όσους δεν θέλουν να διαπληκτιστούν δημόσια. Ενοχλητικό επίσης είναι, όταν βλέπεις το tag και ξέρεις πως το έχει βάλει ο razor, ο οποίος σίγουρα βάζει το 80% των tags μιας και δεν είναι ιδιαίτερα μικρότερα από τα ποστς του, και επιπλέον δεν χρειάζεται να κουράζεται με την κίτρινη μπογιά. Είναι εκνευριστικό το να θες να βρίσεις κάποιον, και να μην το κάνεις με το κανονικό σου προφίλ επειδή δεν θα μπορέσεις να αντικρούσεις τον αντίλογο, και να το κάνεις ανώνυμα, με ταγκς. Πάρτε τον μπέρνιν, όλοι "θεέ μπέρνι πορώσου", και tag "σκάσε πια εμετέ" ακόμα και σε θρεντ για μπλε τοστιέρες, κάπου χάνει σε συνέπεια το πράγμα, και δεν βοηθάει τις ιντερνετικές περσόνες να ευδοκιμήσουν.
Φυσικά και να μείνουν όμως, έχω γελάσει άπειρα με φροντ.ο μπαγγινς πχ, μην πει όποιος το έβαλε γιατί σίγουρα θα ξενερώσω.
Marillion
18-10-2009, 20:20
δεν ξέρεις βέβαια αν τα ελαφρύνουν ή όχι καθώς πέφτουν ταγκς τα οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα ποστάρονταν με νικνεημ (ίσως με κανα φεηκ).
@comte
Comte de Saint-Germain
18-10-2009, 20:24
δεν ξέρεις βέβαια αν τα ελαφρύνουν ή όχι καθώς πέφτουν ταγκς τα οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα ποστάρονταν με νικνεημ (ίσως με κανα φεηκ).
@comte
Ναι, αλλά όπως είπε ο καρχαρτ γουστάρουμε να τα διαβάζουμε, είναι μέρος του ρεκβιεμ. Ακριβώς επειδή αλλιώς δεν θα ποστάρονταν δεν θέλω να καταργηθούν. Γενικώς ισχύουν αυτά που λέει ο κάρχαρτ.
μια χαρα ειναι τα ταγκς
μην κανετε σαν κακογαμημενες βαζελες επειδη σαν κραζουν ή σας χαλανε το κουλτουρε υφακι
Drumsick
18-10-2009, 21:25
Aγαπάμε τάγκς κι ας βρίζουν Χ τα μισά.
Αφήστε τα ήσυχα.
Fireknight
18-10-2009, 21:54
na meinoun
Dragonlord
18-10-2009, 22:13
Όσον αφορά το server load, απλώς λέω ότι προφανώς θα είναι μικρότερο αν δεν υπάρχουν, όχι ότι έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο λόγω αυτών ή κάτι τέτοιο. Προσωπικά είμαι ουδέτερος, μερικά έχουν πολύ γέλιο, συνήθως είναι απλά κούραση. Ό,τι πείτε.
ΥΓ: Χα, δε σας άρεσε το vbulletin όταν το βάλαμε πριν μερικούς μήνες ε; Ωραία τα tags του vbulletin ε;
.
Drumsick
18-10-2009, 22:24
Άντε ρε σαχλέ.
Dragonlord
18-10-2009, 22:43
Καλά, εσύ προετοιμάσου γιατί σε λίγους μήνες βγαίνει το vb4.0, οι δυσπροσάρμοστοι την πουτσίσατε!
Drumsick
18-10-2009, 22:56
Κακός άνθρωπος είσαι :evil:
chris_boss
18-10-2009, 23:07
Φυσικά και να μείνουν όμως, έχω γελάσει άπειρα με φροντ.ο μπαγγινς πχ, μην πει όποιος το έβαλε γιατί σίγουρα θα ξενερώσω.
:-(
Να μείνουν αλλά όχι ανώνυμα. Επιτέλους, σταματήστε να κοτεύετε.
Comte de Saint-Germain
18-10-2009, 23:15
Μα η μισή μαγεία των ταγκς είναι ότι είναι ανώνυμες, με όλα τα παράπλευρα που μπορεί να δημιουργούνται από αυτό.
Ναι, σε αυτά τα παράπλευρα κι εγώ στέκομαι, γι' αυτό είμαι υπέρ της επωνυμίας.
regularpaul
18-10-2009, 23:20
να μεινουν γιατί κάποια είναι φανταστικά
πάντως τα ταγκ αυτού του θρεντ δεν βοηθούν την κατάσταση
Comte de Saint-Germain
18-10-2009, 23:23
Ναι, αν δεν ήταν τόσο συχνά τα τάγκς του στυλ "η είσαι καθυστερημένος" δεν νομίζω ότι θα σε ένοιαζε. Στο κάτω-κάτω αν κάποιος θέλει να σου πει προσωπικά κάτι ανοιχτά θα στο πει. Αν δεν θέλει δεν θα στο πει. Αν καταργηθούν τα ταγκς θα σταματήσουν να γράφονται αυτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν αυτά τα άτομα να το πιστεύουν. Από κει πέρα, αν δεν γουστάρεις να τα διαβάζεις απλώς δεν κοιτάς τα ταγκς και λήγει το θέμα εκεί. Λες και δεν ξέρεις ήδη ποιος σε συμπαθεί και ποιος όχι.
εντιτ: προς τον H πάνε αυτα.
Προφανώς και αναφέρομαι σε σοβαρότερα tags τύπου δίνουμε τηλέφωνα κτλ.
Αυτήν όλη την συλλογιστική όμως μόνος σου την έκανες, σίγουρα. Τέτοια εβαπορέ βλακεία πρώτη φορά βλέπω. Άσε που η τελευταία σου πρόταση αυτοαναιρεί όλα τα υπόλοιπα.
Dragonlord
18-10-2009, 23:36
Εντάξει μωρέ, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί αυτά μπορούν να σβηστούν και ούτως ή άλλως θα μπορούσαν να γίνουν και σε ποστ. Οι αντμίνς βλέπουμε ποιοι βάζουν ταγκς οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικά ανωνυμία για μαλακίες.
μπιζαριος
18-10-2009, 23:48
[οφφτοπικ] Το να γραψεις οτι ειμαι κυπριος στο ταγκ δεν το θεωρω ρατσιστικο. [/οφφτοπικ]
carheart
19-10-2009, 00:09
:-(
:-D:-D
εδιτ, μαρέσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις
Παρακμιακό Εργαλείο
19-10-2009, 01:03
Tags = pure fun
Εννοείται να μείνουν. Διασκεδάζω απίστευτα.
Mitsmann
19-10-2009, 01:53
τα ταγκς ειναι ο νεος λουμπεν αερας που ξεμυρισε τη μουχλα!!!
αγαπάμε ταγκς.
Τα ταγκς στα τόπικς του Ξήγα είναι πολιτιστική κληρονομιά στον τόπο.
εννοείται να μείνουν. :pink:
irreligious
19-10-2009, 12:20
να μείνουν, να μείνουν.
tamagothi
19-10-2009, 12:43
Άσε που η τελευταία σου πρόταση αυτοαναιρεί όλα τα υπόλοιπα.
Να μείνουν τα ταγκζ, να φύγει ο Η..
μπιζαριος
19-10-2009, 12:49
υπαρχει καποιος τροπος να μπορει να βαλει μονο ταγκς? μην ειμαστε εντελως κακοι μαζι του
GuardianOfIvorytower
19-10-2009, 16:56
να μείνουν έτσι
antimusic
19-10-2009, 17:03
πανωλεθρία.
dopefiend
19-10-2009, 17:09
This thread already has the maximum number of tags and you are not allowed to edit any existing tags.
:(
Marillion
19-10-2009, 17:38
καλή πούτσα λοιπόν.
ταγκ ιτ ιζ!
Comte de Saint-Germain
19-10-2009, 19:51
υπαρχει καποιος τροπος να μπορει να βαλει μονο ταγκς? μην ειμαστε εντελως κακοι μαζι του
qft
antimusic
20-10-2009, 00:23
σε ανταλλάζαμε σε δευτερόλεπτα.
Comte de Saint-Germain
20-10-2009, 00:41
Μαμά ο η με βρίζει.
Λυπάται αλλά δε μπορεί να σου απαντήσει.
When Black Roses Bloom
20-10-2009, 01:40
Να φύγουν, να φύγουν.
Επίσης γαμίεται όποιος βάζει τάγκς στο rpg section ε.
BURNIN AMBITION
20-10-2009, 01:44
vgalte ta tag kai einai sa na gineste rockin
na meinoun
emetoi ftw
Ingolemo
22-10-2009, 14:01
This thread already has the maximum number of tags and you are not allowed to edit any existing tags.
A, nai, na aFksithei to orio (ginetai?)
μπιζαριος
22-10-2009, 14:09
A, nai, na aFksithei to orio (ginetai?)
QFT
pls.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοιο θρεντ. Τα ταγκς στο ηάρ αποτελούν ιδιοφυή μορφή χιούμορ, κάτω τα χέρια.
Επίσης
πολύ έξυπνη και σωστή παρατήρηση.
Dragonlord
22-10-2009, 15:51
Ρε είναι αρκετά τα ταγκς, μην το γαμήσουμε, αρκεί. Όποιος προλάβει!
E.R. xwris tags = mouni xwris kleitorida.
μπιζαριος
23-10-2009, 14:52
σα να κατουρησεις χωρις να σφηξεις κωλοτρυπιδα
σα να γαμας με καλτσα
σα να χεσεις χωρις να κατουρησεις.
σα να κλασεις χωρις να μυρισει.
KoiliaSamprela
23-10-2009, 15:05
σα να κατουρησεις χωρις να σφηξεις κωλοτρυπιδα
σα να γαμας με καλτσα
σα να χεσεις χωρις να κατουρησεις.
σα να κλασεις χωρις να μυρισει.
κατούρημα χωρίς κλανίδη , σαν φακές χωρίς το ξύδι
dopefiend
23-10-2009, 15:05
ηαρ χωρίς ταγκίδι, κατούρημα χωρίς κλανίδι.
Να μεινουν φυσικα. Ειναι αχρειαστα λεει ο αλλος. Ε οκ, σβηστε το ER. Επισης, η πρωτη σκεψη μου ηταν το ποστ του Φαντομ Ντακ, σαν ποστς θα ηταν μαλακιες. Επιτελους μπορω κι εγω να κανω αστεια και να γελαει ο κοσμος γιατι δε βλεπουν το νικνειμ μου (επαληθευμενο). Οποιος ειπε οτι ο Ρειζορ κανει το 80% των ταγκς ειναι λαθος (νομιζω καρχαρτ). Αφου μεχρι δυο περ γιουζερ γινεται ρε σε καθε τοπικ.
Μια ερωτηση, πως γινεται καποιος ΓΑΜΑΤΟΣ και μπορει να κανει κεφαλαια ταγκζ?
phthoggon
26-10-2009, 18:05
Ε ναι, η μόνη απάντηση νομίζω είναι ότι ακόμα και οι ιντελλέκτουαλ του φόρουμ ταγκάρουν σε στυλ ρέιζορ για το λολ της υπόθεσης ;p
να μείνουν, αλλά να χρησιμοποιείτε το χιούμορ σας, μην είστε εντελώς κόπανοι, επειδή είναι τάγκς σε σημαίνει ότι δε πρέπει να το παλεύετε!
(πάω να ταγκάρω "ελιτισμός και στα τάγκ")
Parasight
26-10-2009, 23:41
Να φύγουν τα posts.
The Good Son
27-10-2009, 15:22
Μην είστε αδερφές. Τα πιο αστεία ταγκς είναι αυτά με τα τηλέφωνα.
μπιζαριος
27-10-2009, 15:24
την δοξα πολλοι εμισησαν, τα ταγκς ουδεις.
When Black Roses Bloom
27-10-2009, 22:25
Πλανάσαι πλάνη οικτρά.
antimusic
27-10-2009, 22:32
wbrb κότα μη σβήνεις ταγκς.
When Black Roses Bloom
27-10-2009, 22:51
Σιγά μην τα αφήσω.
Ra Pariah
30-10-2009, 15:13
Τους τέσσερεις ΗΡΩΕΣ που πόσταραν "Να ΦΥΓΟΥΝ" τους κερνάω τον ελληνικό (πικρό) της παρηγοριάς. :lol:
When Black Roses Bloom
07-11-2009, 15:00
Έξι είμαστε.