View Full Version : ΕΦΕΕ
Shadowking
17-10-2009, 21:03
το παραπάνω να μετονομαστεί πάραυτα "στην συγκέντρωση του πανελλαδικού συντονιστικού Γενικών συνελεύσεων"
on topic: ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΕ.
Ένα Φ και τρία Ε
σ' άγαπάμε Ε-ΦΕ-Ε
στηρίζουμε το πανκσπουδαστικό
Shadowking
17-10-2009, 22:40
ένα ρε και ένα μπε
ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ-ΜΠΕ-ΛΕ
Phantom Duck
17-10-2009, 23:46
μαλακία πολλ, οι ναρίτες και τα φρικιά θα τα βρούνε και οι πασόκη δεν ξέρουν τι είναι εφεε.
sabbattack
18-10-2009, 07:06
Vince, Vince, αγόρασέ τους Vince!
AngelOfSorrow
18-10-2009, 15:26
anasystasi
kai tha perimenoume remix xatzigianni sto sygekrimeno asma,pou tha paizei sta kwloxtypadika party tis dap
rage for order
18-10-2009, 15:37
ε μαλάκες έτσι δε γίνεται δουλειά.
πρέπει να βγει κάποιος πασόκος ή συνασπισμένος ή εαακίτης αριστεροχαρούμενος να πει ναι στην ανασύσταση. μετά οι εαακίτες να πούνε για μεγαλοπαρατάξεις και δήθεν σκατά στην αντιπροσώπευση. μετά οι δημοκράτες να πούνε τους εαακίτες φασίστες και ταυτόχρονα να χωθούμε και εμείς οι αληθινοί επαναστάτες και να πούμε τους εαακίτες οπορτούνες και κωλοτούμπες. κάποια πράγματα θα έπρεπε να γίνονται αυτόματα αλλά εσείς τον παίζετε, αμάν.
metamelia3
18-10-2009, 17:57
αϊ ρε με την εφεε σας να πουμε (http://library.nothingness.org/articles/SI/en/display/4)
σκατά στην αντιπροσώπευση
metamelia3
18-10-2009, 18:39
:pink:
rage for order
18-10-2009, 18:46
αϊ ρε με την εφεε σας να πουμε (http://library.nothingness.org/articles/SI/en/display/4)
εκδόθηκε με "κομπίνα" με χρήματα της γαλλικής ΕΦΕΕ. στα ελληνικά εδώ (http://www.black-tracker.gr/details.php?id=149)
Οι κατηγορούμενοι δεν αρνήθηκαν ποτέ την κατηγορία περί υπεξαίρεσης του ταμείου της Φοιτητικής Ένωσης του Στρασβούργου.Αντίθετα, παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι χρέωσαν στην ένωση 5.000 φράγκα για το τύπωμα και τη διανομή 10.000 αντίτυπων της μπροσούρας [Για την αθλιότητα των φοιτητικών κύκλων], για να μην αναφέρουμε το κόστος των υπόλοιπων δημοσιεύσεων που είχαν εμπνευστή τους την <<Καταστασιακή Διεθνή>>.Αυτά τα κείμενα εκφράζουν ιδέες και βλέψεις που, το λιγότερο, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους στόχους μιάς φοιτητικής ένωσης.Αρκεί να διαβάσει κανείς τι έγραψαν ο κατγορούμενοι για να καταλάβει πως αυτοί ο πέντε φοιτητές, που μόλις άφησαν πίσω τους ην εφηβεία, που δεν έχουν καμία πείρα από τη ζωή,με τα μυαλά τους μπερδεμένα από κακοχωμένες φιλοσοφικές, κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές θεωρίες, βαριεστημένοι από την γκρίζα μονοτονία της καθημερινής τους ζωής τους, φαντάζονται, γεμάτοι κενή ματαιοδοξία κι εμπάθεια, πως προσφέρον ολοκληρωμένες κρίσεις κι απόψεις βρίζοντας τους συμφοιτητές τους, τους καθηγητές τους, το Θεό τη θρησκεία, τον Κλήρο, τις κυβερνήσεις και τα πολιτικά και κοινωνικά συστήματα όλου του κόσμου.Απορρίπτοντας κάθε μορφή ηθικής και νόμιμου περιορισμού, αυτοί οι κυνικοί δεν διαστάζουν να εγκωμιάζουν την κλοπή, την καταστροφή του εκπαιδευτικού συστήματος, την κατάργηση της εργασίας, την πλήρη ανατροπή και μια αναπότρεπτη παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση με μόνο στόχο την <<ανεμπόδιστη απόλαυση>>.
Δικαστής Λαμπραντόρ,
Στρασμβούργο, 13 Δεκεμβρίου 1966
attila να περιμένεις την σειρά σου
rage for order
18-10-2009, 18:51
το έχω σε πιο ευανάγνωστη έκδοση από αυτή του black-tracker. όποιος το θέλει να μου πει
Κάλκι τι αντίκρυσμα πιστεύεις ότι έχουν στα φοιτητικά κινήματα του σήμερα αυτά τα κείμενα του '66;
rage for order
18-10-2009, 19:01
υπάρχει φου κου σήμερα;
το έχεις διαβάσει το κείμενο;
1) Όχι.
2) Σ'χωράτε με αν επεμβαίνω στην ορολογία σας αλλά εγώ φου κου εννοώ τις φοιτητικές κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις των φοιτητών εν γένει.
3) Δε ρώτησα ειρωνικά. Θέλω να μου πει κάποιος αν αξίζει τον κόπο να διαβάσω ένα κείμενο του '66, αν θα με κάνει πιο σοφό αυτό όσον αφορά στον τρόπο που βλέπω το σήμερα.
rage for order
18-10-2009, 19:14
δεν την θεώρησα ειρωνική την ερώτηση σου αλλά προκατειλημμένη. τεσπα νομίζω πως αξίζει να το διαβάσεις. και μαλακία να το θεωρήσεις τελικά δεν θα έχεις χάσει πολύ χρόνο, 32 σελίδες είναι όλο και τα υπόλοιπα εισαγωγή, ένα μεγάλο "υστερόγραφο", ένα παράρτημα για την ΕΦΕΕ και τα λεφτά και στο τέλος εικόνες κτλ.
metamelia3
18-10-2009, 19:14
εκδόθηκε με "κομπίνα" με χρήματα της γαλλικής ΕΦΕΕ. στα ελληνικά εδώ (http://www.black-tracker.gr/details.php?id=149)
το σκάνδαλο του στρασβούργου, ίσως η καλύτερη στιγμή της ΚΔ (του καλυτερου πραγματος που συνεβη στον κοσμο απ' το μπιγκ μπανγκ μεχρι σημερα)
δυθωρ, η εν λόγω μπροσούρα - όπως και όλα τα κείμενα των καταστασιακών που έχω διαβάσει - όσο αναπτύσσεται η εμπορευματική κοινωνία και η καταναλωτική αλλοτρίωση που αυτή επιφέρει γίνονται όλο και πιο επίκαιρα. δεν είναι τσιτάτο, διάβασε το πρώτο μέρος της μπροσούρας. δεν χρειάζεται να παραλληλίσεις την εικόνα που δίνει με την σημερινή. χωρίς κανέναν κόπο, αυτό που περιγράφεται ΕΙΝΑΙ το σημερινό φοιτηταριό.
Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ!
ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ!
ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ!
rage for order
18-10-2009, 19:17
καλά και η καταστασιακή διεθνής δεν είναι στα καλύτερά της:P
metamelia3
18-10-2009, 19:32
σουτ!
metamelia3
18-10-2009, 19:32
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
rage for order
18-10-2009, 19:33
παναγία μου!
metamelia3
18-10-2009, 19:35
"ΕΦΕΕ μου" να λες!
Phantom Duck
18-10-2009, 19:35
υπάρχει φου κου σήμερα;
όχι, υπάρχει μόνο αντιμπατσικό κίνημα και το πάρκο.
το σκάνδαλο του στρασβούργου, ίσως η καλύτερη στιγμή της ΚΔ (του καλυτερου πραγματος που συνεβη στον κοσμο απ' το μπιγκ μπανγκ μεχρι σημερα)
φαντάσου, υπεξαίρεσαν $1500!
stfu με τους gay french poet σας, πείτε συνδικαλιές για την ΕΦΕΕ ή ποστάρετε στο μεταμοντερνισμός θρεντ.
metamelia3
18-10-2009, 19:37
φαντάσου, υπεξαίρεσαν $1500!
ως κινηση ρε βλακα, να κυκλοφορεις μπροσουρα με εξοδα του αντιπαλου εχει μια πουτσαρα να!
rage for order
18-10-2009, 20:16
υπάρχει φου κου σήμερα;
όχι, υπάρχει μόνο αντιμπατσικό κίνημα και το πάρκο.
εντάξει είσαι φοιτητής οπότε θες και εσύ κάπως να τη βρίσκεις δικέ μου και να νιώθεις σημαντικός, αλλά λίγο ντροπή βρε παιδιά.
Phantom Duck
18-10-2009, 21:34
δε νιώθω σημαντικός και ούτε αγνοώ τους περιορισμούς του φκ, κάθε άλλο, αλλά δε μας τη λένε και τα μεσήλικα (~25 ετών) φρικιά τώρα στο συγκεκριμένο, άμα είναι να 'ρθει ο μπόρισαν να με βάλει στη θέση μου. εσύ στην ασοεε σου :!:
metamelia3
18-10-2009, 21:55
ας προτιμησουμε τον "αλλον εναν εαακιτη" τοτε!
25 ειναι ο ρεητζ φορ ορντερ; τον ειχα για μικρότερό μου.
rage for order
19-10-2009, 02:41
22 Οκτωβρίου 1985 \m/
Phantom πάπια πραγματικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να υπάρχει φκ αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν κάποιοι στοιχειώδεις αγώνες από τους φοιτητές αλλά κίνημα δε βλέπω και το 06-07 με το ζόρι χαρακτηρίζεται ως τέτοιο. Μπορεί και να διαφωνούμε στον ορισμό όπως με τον dythor. Γενικά το να ΜΗΝ περάσει ο νόμος πλαίσιο και το να ΜΗΝ περάσει το 16 σαν αιτήματα (αναφέρω αυτά γιατί έχουν μια Α αποδοχή από τον κόσμο) που μάλιστα τον τελευταίο καιρό είναι στην άμυνα μιας και δεν υπάρχει οργανωμένη επίθεση δεν τα θεωρώ φου κου. Πες μου τι θεωρείς εσύ κίνημα, τι θεωρείς φοιτητικό κίνημα και το συζητάμε.
metamelia3
19-10-2009, 02:57
εγω 8 μαρτίου 1987, μπορώ να μιλήσω τώρα;
ωραία.
αυτο που εγινε το 06-07 ήταν πραγματικά περίεργο: υπήρξε πολύτιμο αντικαθεστωτικά και συγχρόνως ωφέλιμο αντεπαναστατικα (πχ ανεβηκαν πολύ τα εαακ). υπήρξε ενα μικροξύπνημα απ' την χειμερία νάρκη της πολιτικης δρασης και συγχρόνως φετιχίστηκε σε κάτι πολύ παραπάνω απο αυτό που ήταν. ζωντάνεψε την καθημερινότητα όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει αντικαθεστωτική κουλτούρα.
αν είχαν λίγη τσίπα, το "φοιτητικό κίνημα" δεν θα τολμούσαν να το πιάσουν στο στόμα τους οι αριστεροί. αυτοί το εκφύλισαν, αυτοί το διέλυσαν και αυτοί το αφομοίωσαν μέσα στην γνωστή πασιφιστική ψηφοθηρία τους. χλέπα στην μάπα.
Έχει πλάκα που όλα αυτά συνήθως διαλύονται επειδή ο κόσμος βαριέται ή/και κουράζεται και μετά μένουν οι μεν να λένε στους δε γαμώ το σταυρό σας εσείς φταίτε μουνιά και τούμπαλιν.
ikonoklast
19-10-2009, 03:06
Τα τρία τελευταία ποστ κλιμακώνουν τρομακτικά σε ποσότητες πολιτικής ηλιθιότητας, ποστάρω για να το ανακόψω λίγο.
αν είχαν λίγη τσίπα, το "φοιτητικό κίνημα" δεν θα τολμούσαν να το πιάσουν στο στόμα τους οι αριστεροί. αυτοί το εκφύλισαν, αυτοί το διέλυσαν και αυτοί το αφομοίωσαν μέσα στην γνωστή πασιφιστική ψηφοθηρία τους. χλέπα στην μάπα.
τι λες ρε μλκ σοβαρεψου
metamelia3
19-10-2009, 11:45
αττιλα, αυτό που θυμάμαι εγώ είναι απο ένα σημείο και μετά έτρωγες δακρυγόνα και τρεχάλες για να καταλήξεις να σε λυσσοκοπανάνε με αέρια στο πολυτεχνείο όπου υπήρχε ένα "συντονιστικό καταλήψεων" (αμιγώς εαακιτικο) που δεν έχω ιδέα ποιός πέθανε και τους έκανε αρχηγούς του "φοιτητικού κινήματος". δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβεις σε πορεία και να μην βρεθείς κάτω απο ένα γιγάντιο πανώ το οποίο δεν θα υποστήριζες σε καμία περίπτωση και εκεί που κάποιοι σοβαροί άνθρωποι κάναν τα μπάχαλά τους, το μεγαλύτερο μέρος της πορείας ήταν αναγκασμένο να ακολουθεί την γελοιότητα 10 καραγκιόζηδων με ντουντούκες και των παρατρεχάμενών τους να κάνουν κλασσικα αριστερίστικα παπατζιλίκια άνευ λόγου.
ναι ρε αλλα γιατι μας πνιγανε σαν τα ποντικια στα δακρυγονα στο πολυτεχνειο?
γιατι οι μεσα καναν συνελευση στο μαχ για να συννενοηθουν το πως θα κινηθουμε στη συνεχεια και οι εξω ξεγκαυλωναν με τους μπατσοι.
το αν λειτουργησε το συντονιστικο συνελευσεων και ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ δεν πρεπει να μπαινει καν υπο συζητηση.οταν επαψε να λειτουργει επαψε να υπαρχει και μαζικο φ.κινημα και τοτε ηταν που τα βρηκαν η δαπ-πασπ-πκς-ναρ να γινουν εκλογες τον απριλη.
υγ εγω ημουν με τους εξω
ikonoklast
19-10-2009, 17:49
αττιλα, αυτό που θυμάμαι εγώ είναι απο ένα σημείο και μετά έτρωγες δακρυγόνα και τρεχάλες για να καταλήξεις να σε λυσσοκοπανάνε με αέρια στο πολυτεχνείο όπου υπήρχε ένα "συντονιστικό καταλήψεων" (αμιγώς εαακιτικο) που δεν έχω ιδέα ποιός πέθανε και τους έκανε αρχηγούς του "φοιτητικού κινήματος". δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβεις σε πορεία και να μην βρεθείς κάτω απο ένα γιγάντιο πανώ το οποίο δεν θα υποστήριζες σε καμία περίπτωση και εκεί που κάποιοι σοβαροί άνθρωποι κάναν τα μπάχαλά τους, το μεγαλύτερο μέρος της πορείας ήταν αναγκασμένο να ακολουθεί την γελοιότητα 10 καραγκιόζηδων με ντουντούκες και των παρατρεχάμενών τους να κάνουν κλασσικα αριστερίστικα παπατζιλίκια άνευ λόγου.
Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι τότε ήσουν απολύτως κότα και αδερφή και ερχόσουν και μας έβριζες που κάναμε συγκρούσεις στα λουλουδάδικα και στην μητροπόλεως γιατί "θα φάει δακρυγόνα ο απλός κόσμος" και γιατί γενικώς η βία είναι κακό πράμα. Για τους "σοβαρούς ανθρώπους μπάχαλους" ούτε λόγος.
Phantom Duck
19-10-2009, 21:24
οταν επαψε να λειτουργει επαψε να υπαρχει και μαζικο φ.κινημα και τοτε ηταν που τα βρηκαν η δαπ-πασπ-πκς-ναρ να γινουν εκλογες τον απριλη.
ένα χρόνο μετά, όταν η αρας ήθελε να κάνει κίνημα το πάσχα, βλάκα προβοκάτορα.
metamelia3
19-10-2009, 21:37
Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι τότε ήσουν απολύτως κότα και αδερφή και ερχόσουν και μας έβριζες που κάναμε συγκρούσεις στα λουλουδάδικα και στην μητροπόλεως γιατί "θα φάει δακρυγόνα ο απλός κόσμος" και γιατί γενικώς η βία είναι κακό πράμα. Για τους "σοβαρούς ανθρώπους μπάχαλους" ούτε λόγος.
εξκιουζε μουα, αυτο ηταν στην αρχη-αρχη. κατα την διαρκεια του φου κου ηταν που αλλαξα γενικα αποψεις. οσο προχωρουσε η ολη υπόθεση, τοσο πιο κοντα πηγαινα στο μπλακ μπλοκ!~ δεν ημουν στους σοβαρους ανθρωπους που καναν τα μπαχαλα τοτε, ημουν στο μεγαλυτερο μερος της πορειας που αναγκαζοταν να ακολουθει την γελοιοτητα 10 καραγκιοζηδων κατω απο πανώ που δεν τον αντιπροσωπευουν. αυτο δεν λεει κατι για την αποψη μου σχετικα με το φου κου.
και τωρα στ' αληθεια, επιθεση στο ηθος του αντιπαλου; τιποτα καλυτερο δεν εχεις;
ikonoklast
19-10-2009, 21:43
χαχαχα γιατί να έχω καλύτερο; ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει μέχρι τώρα. A, btw γιατί η γελοιότητα δέκα καραγκιόζηδων που παίζουν μπουκάλα μεταμορφώνεται σε δράση "σοβαρών ανθρώπων"; Τεσπα, πάλι αυτά θα λέμε, βαριέμαι, σπάω.
Για το πιο πάνω, ο αττιλα είναι βλάκας και λέει για μετά τον γενάρη-μάρτη του '07 προφανώς. Τότε όμως το συντονιστικό είχε ήδη σπάσει. Στο διήμερο εμείς λέγαμε για τρίτο γύρο και η ΑΡΑΣ έλεγε "συντήρηση δυνάμεων" (μλκ συγκινούμαι, σαν να πέρασαν δέκα χρόνια μου φαίνεται) και εκλογές το μαη γιατί η αναφαρα θα έχανε εκλογές λόγω μπλοκ αντικατάληψης μεχεοχεοχεχ. Εμείς χάσαμε εκλογές για τον ίδιο λόγο αλλά παραμείναμε οι μόνοι συνεπείς.
..
εμεις χαναμε και τις συνελευσεις απο το φλεβαρη.
αλλα ρε μλκ σοβαρα οταν βλεπεις ολους τους καθεστωτικους να συμφωνουν-οπως καλη ωρα τωρα για την ΕΦΕΕ- για εκλογες μια συγκεκριμενη ημερομηνια η οποια τους ερχεται γαντι γιατι βαζουν ημερομηνια ληξης στο κινημα και ενσωματωνουν και τα κουκια απο τους αντικαταληψιες δεν προβληματιζεσαι καθολου παρα μονο πας και υπογραφεις?
τα περι αναφης δεν τα σχολιαζω καν ειναι για αυστηρα ναριτικη εσωτερικη καταναλωση.
Phantom Duck
19-10-2009, 21:56
ενσωματωνουν και τα κουκια απο τους αντικαταληψιες
νάτος ο σκατά στην αντιπροσώπευση...
ελα μην εισαι βλακας καταλαβες τι εννοω
rage for order
19-10-2009, 22:32
εξκιουζε μουα, αυτο ηταν στην αρχη-αρχη. κατα την διαρκεια του φου κου ηταν που αλλαξα γενικα αποψεις. οσο προχωρουσε η ολη υπόθεση, τοσο πιο κοντα πηγαινα στο μπλακ μπλοκ!~ δεν ημουν στους σοβαρους ανθρωπους που καναν τα μπαχαλα τοτε, ημουν στο μεγαλυτερο μερος της πορειας που αναγκαζοταν να ακολουθει την γελοιοτητα 10 καραγκιοζηδων κατω απο πανώ που δεν τον αντιπροσωπευουν. αυτο δεν λεει κατι για την αποψη μου σχετικα με το φου κου.
και αυτό είναι αγαπητοί σύντροφοι που λέμε κίνημα. περιέχει τάσεις, θέτει διάφορα ζητήματα εκτός από ξερά "αντί" αιτήματα, γεννά ιδέες και πρακτικές και αλλάζει συνειδήσεις. αλλιώς μένουμε στο να παραιτηθεί η Μαριέττα και να μην περάσει ο ν.π.
γιατί κίνημα σημαίνει κίνηση όπως έλεγαν τότε οι Καταληψίες από Σχόλες (ΑΣΟΕΕ, ΕΜΜΕ, ΕΜΠ, ΤΕΙ Αθήνας) που καλά σας γάμαγαν!
Griffith
19-10-2009, 23:43
πάντως ευτυχώς που κάναμε κουμάντο εμείς παιδιά γιατί αλλιώς Κύριος Οίδε ποιος θα έκανε.
carheart
20-10-2009, 00:05
Για το πιο πάνω, ο αττιλα είναι βλάκας και λέει για μετά τον γενάρη-μάρτη του '07 προφανώς. Τότε όμως το συντονιστικό είχε ήδη σπάσει. Στο διήμερο εμείς λέγαμε για τρίτο γύρο και η ΑΡΑΣ έλεγε "συντήρηση δυνάμεων" (μλκ συγκινούμαι, σαν να πέρασαν δέκα χρόνια μου φαίνεται) και εκλογές το μαη γιατί η αναφαρα θα έχανε εκλογές λόγω μπλοκ αντικατάληψης μεχεοχεοχεχ. Εμείς χάσαμε εκλογές για τον ίδιο λόγο αλλά παραμείναμε οι μόνοι συνεπείς.
αυτό δεν μπορεί παρα να είναι χιουμοριστικό, ναι;
πάντως ευτυχώς που κάναμε κουμάντο εμείς παιδιά γιατί αλλιώς Κύριος Οίδε ποιος θα έκανε.
Όχι και τεράστιο ψέμα.
Shadowking
21-10-2009, 10:41
μια βδομάδα στην ΝΑΡιτούπολη, μετατοπίστηκε πολιτικά κι ο από πάνω.
επόμενος.