View Full Version : Truckfighters / the Dive / Speedblow
Agoraphobic_S.I.
10-10-2009, 11:28
Οικογενειακά χθες στο Αν.
Speedblow πολύ καλοί, πρώτη φορά που τους έβλεπα και έμεινα ευχαριστημένος. Αν και χρειάζεται να απομεταλοποιηθούν λίγο πιστεύω.
Οι Dive ήταν κι αυτοί καλοί, ωραίες τριπαριστές συνθέσεις και... ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. :lol:
Οι Truckfighters τα γάμησαν όλα, από τον ήχο μπετό μέχρι τη φάλτσα-φωνή πάπιας του τραγουδιστή, όλα ήταν τέλεια. Ο κιθαρίστας γαμιστερή απόδοση και σκηνική παρουσία, τρελό σάλτο. Καλύτερη στιγμή το Majestic για μένα. Πείτε τι παίξανε μετά το Traffic όπου και έφυγα.
Επίσης πρέπει να είδα κάμποσες ιαρόφατσες, αλλά ντρεπόμανε να μιλήσω. :oops:
Drumsick
10-10-2009, 12:10
Speedblow αδιάφοροι μεϊντενοστονεράδες.
Dive η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς. Στονερογκράντζ με σαφείς επιρροές απο πρώιμους τούλ σε ντράμς και μπάσο,τριπαριστές κιθάρες και ποστ μέταλλίζοντα ξεσπάσματα εδω και κει. Εξαιρετικοί. Αναμένουμε το επερχόμενο άλμπουμ τους.
Truckfighters αρχικά με ξενέρωσε που ήταν τόσο ποζεράδες, αλλά τελικά τα γάμησαν όλα. Ειδικά αφού ξεκίνησαν με τα τρία αγαπημένα μου κομμάτια (desert cruiser, atomic, kickdown), τους συγχωρέθηκαν όλα. Άλλωστε με την υπερβολική σκηνική παρουσία τους κατάφεραν και ξεσήκωσαν σχεδόν τους πάντες, κάνοντας τον χώρο να φαίνεται ξαφνικά πιο γεμάτος και ζωντανός.
Πολύ καλός ήχος και πολύ γεμάτος αν σκεφτείς πως είναι μονο τρία άτομα. Καλές εκτελέσεις των κομματιών, πολύ καλό σέτλιστ. Γενικά γαμώ και κρίμα που είχε τόσο λίγο κόσμο.
Μανιτάρια και σουόλενς περιμένουμε γραπτή απολογία. Φήμες ακούγονται για παιχνίδια σε υπολογιστή και κοτίαση..
edit: είχα ξαναδεί dive απ'ότι βλέπω.. χμμμ.. κακή, κακή μνήμη.. =S
funishment
10-10-2009, 14:57
Ό,τι είπε η από πάνου για τα σαππόρτσ. Ντάιβ κάτι παραπάνω απο εξαιρετικοί, μπράβο.
Ε λοιπόν, το ποζεριλίκι ήταν η ουσία αυτών των παιδιών. Δε μου φάνηκαν υπερβολικοί, για την καβλάντα τους όλα, γιέη μι που δεν κιότεψα τελευταία στιγμή να πάω, δε χρειαζόταν άλλο κόσμο το λάηβ, ήρθαν, μας εκαύλωσαν, έφυγαν. Αγαπάμε φωνούλα τραγουδιάρη, όλα όπως πρέπει τα είπε, πορώσαμε.
Γι' αυτό αγαπάμε Σουηδία. Μπορεί να είναι κρυόκωλη χώρα εντ γουατνότ, αλλά αν πιάσουν αυτοί οι άνθρωποι μουσικό όργανο δεν τους μαζεύεις με τίποτα.
Δύναμη. :dfinger:
Drumsick
10-10-2009, 15:06
Έχεις μακριά σκούρα μαλλιά και φοράς γυαλιά με μαυρο σκελετό, ΚΟΤΟΥΛΑ?
Agoraphobic_S.I.
10-10-2009, 15:25
Έχω μαύρα μακρυά μαλλιά, γυαλιά με ΝΙΚΕΛ σκελετό και χθες ήμανε με καφε μπλουζα. Σίγουρα με είδες.
Πάλι δεν είπατε τι παίξανε μετα το τραφφικ.
Drumsick
10-10-2009, 15:29
Οχι εσύ, η θηλυκιά κοτούλα απο πάνω.
Επίσης, εγω δε θυμάμαι το σετλιστ απέξω..
funishment
10-10-2009, 15:40
Έχεις μακριά σκούρα μαλλιά και φοράς γυαλιά με μαυρο σκελετό, ΚΟΤΟΥΛΑ?
Μακριά δεν τα λες μάλλον, αλλά ναι, ΚΟΤΑΡΑ. Όπως πάντα. :hippy:
εδιτ: μι νίδερ.
Agoraphobic_S.I.
10-10-2009, 15:45
Α, γιατί κάποιοι άνανδροι με είπαν ΚΟΤΑ στο άλλο θρεντ.
Μανιτάρια και σουόλενς περιμένουμε γραπτή απολογία. Φήμες ακούγονται για παιχνίδια σε υπολογιστή και κοτίαση..
κο κο κο
και μπύρες μετά.. δεν στα'παν καλά;p
εγώ χθες άκουσα ένα δίσκο από δαύτους, ψήθηκα για λάηβ αλλά δεν τρελλενόμανε κιόλα
mrmaiden
14-10-2009, 23:28
Άξιζε τον κόπο το live:-) Την επόμενη φορά θα ήθελα να τους δώ και με έναν ακόμα στην κιθάρα. Είναι που είναι μπόμπα, με δεύτερη κιθάρα θα απογειωθούν!
P.s. μάλλον κατάλαβα και ποια είναι η funishment:D
Diva Plavalaguna
15-10-2009, 19:01
φτασαμε στο τελευταιο απο Speedblow οποτε δν εχω να πω γι αυτους.
Oi The Dive με εντυπωσιασαν. πολυ καλες σθνθεσεις. περιμενω δισκο.
Τruckfighers.... πωωωω. τη ενεργεια ειναι αυτη. ο Ντανγκο τρελλο ποζερι. δν με χαλασε κα8ολου. το σετλιστ αψογο. ο ηχος πολυ καλος κ αυτος αρα ΓΑΜΗΣΑΝ !
αλλο ενα εξαιρετικο λαηβ.
στο τσακ δν προλαβα να παρω το Φ. το πηρε ο μπροστινος. μπλουζακια ακριβα... :(
γνωρισαμε κ μερικους σεσημασμενους χρηστες :)